Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabayi vurdurmak iyi mi kötü mü?
emreekin
12-12-2007, 01:52
aküm bitti..gece 3.....ne yapmak lazım...vurdurmanın zararı var die duydum ama tam bilmiyorum......görüşleri alalım?????
Maxiboost
12-12-2007, 05:18
kötü sente atlayabilir vs, ben sadece marş motorunu çevirmekte zorlanıyorsa vurdururdum ztn araçta akü şarj aleti var bi taxi çağırırdım en kötüsü
bişi oldugunu görmedim iki arabamda akü sorunu yaşadım a3 1.8T ve civic vti ikisinde de vurdurup çalıştırdım.
1 seferden bişi olmaz yaa bence sürekli yapma ama
ustten egzantrıklı araclarda sente atlayabılır. ustten tek ıse ddaha kotu komple hersey sacmalayabılır.
alttan sa bısı olmaz vurdur gıtsın :)
eğer düzgün yaparsan biş olmaz daha pazar günü yaptım :) marşa falan bas tabi vurdururkebn
_cAgdAsH_
12-12-2007, 11:28
yüksek viteste sakince wurdur,sürekLi tekrarLanmazsa sorun cıkarmaz.
2. yada 3.viteste yokuş aşağı yapmanı tavsiye ederim:D...bir seferden bişey olmaz ama sık sık yapma tabii ki :D
tosunların biri ii açıklamış :) ama ben geçen ay nerdeyse hergn yaptm bişy olmadı :D ha noldu heryerden elektrik kaçaa çıktı başıma bi teklie maal oldu :)
emreekin
14-12-2007, 00:00
yok yaaaaa şimdi ben yapmaya çalışırım bişey olur...gerek yok...en yakın arkadas gelir artık...:D
Tholl-ga
14-12-2007, 00:45
tosunların biri ii açıklamış :) ama ben geçen ay nerdeyse hergn yaptm bişy olmadı :D ha noldu heryerden elektrik kaçaa çıktı başıma bi teklie maal oldu :)
bozuk işte
emreekin
15-12-2007, 00:33
maheauheuaheua:D
yau vurdur gitsin ben daha normal calıstırmadım :D
ben buraya mesaj yazdım ama kaybolmuş marsa basark vurdurmayın dinamoya zarar verir demiştim
marsa basarak vurduranmı var :D
ben buraya mesaj yazdım ama kaybolmuş marsa basark vurdurmayın dinamoya zarar verir demiştim
Hiçbi mesajınız silinmemiş.Kendi baglantınızı bi kontrol edin.
ustten egzantrıklı araclarda sente atlayabılır. ustten tek ıse ddaha kotu komple hersey sacmalayabılır.
alttan sa bısı olmaz vurdur gıtsın :)
aynen kısa ve öz mınıkslerim cevabı vermiş..
marsa basarak vurduranmı var :D
oku senna yamış abi:D
marşa falan bas tabi vurdururkebn
valla cem abi olabilri dün akşam yazmıştım baglantıda olabilir
1-2 farketmez galba he he