Orijinalini görmek için tıklayınız : dbs type-r & bmw m3 2.
dbs type-r & bmw m3 2. deneme.wmv - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=QmQqkO06URw&feature=youtu.be)
dbs type r & bmw m3 ic cekim 2 deneme - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=3X0yf6viGEs&feature=youtu.be)
evet arkadaslar dun aksam 2. denememizi yaptık videoları yayınlıyorum....
sadık arkadasımın dedigi gibi abi dur arabana bakıcam dedi bende biraz once polis gectik durmayalım basımız belaya girmesin dedim... ama anlamadılar bunun icin baglanmak istemem... urla cıkısından cıktım... sadık beni aradı tlf num mesguldu . 1 dakka sonra ben onu aradım tlf nu acmadı... bende sanayıden hacı arkadasımızı aradım cifteye gelsin baksın dedim bende onun arabasına bakayım dedim ...isterse tekrar yarısırız dedim....biz cifteye gittik 2.30 kadar orda bekledik...amakimse gelmedii..... bundan daha acık ne olabilirkiii...herkese saYgılar sevgiler isterlerse bi dahaki haftaya veya daha sonra tekrar deneriz onceden konusup kuralları belirlemek kaydıyla.....:):):)
HERKESE İYİ GECELER
daha ne yapsın dbs type-r m3 e :D
hafifleme varmı dbs de bmw de ?
Eray Yümsel
24-12-2011, 23:18
9. sanıyede motormu tekliyo ne :) yoksa bi tepkimemi geliyo anlayamadım ilk videoda
BlackEmperor
24-12-2011, 23:21
2 araçta gitmesi gerektiği gibi gitmiş maşşalah 2 sinede
her 2 araca maşallah :) 1.deneme ile 2.deneme arasında ne farklar var her 2 araçta :)
masallah dbs ye, sankı 30 shot sıkılmıs gıbı gecmıs :D
her 2 araca maşallah :) 1.deneme ile 2.deneme arasında ne farklar var her 2 araçta :)
dbs de caı yokken takılmıs ve arka koltuklar sokulmus, m3dede ılkınde on koltuklar sokukmus ,burda arkalar sokuk bıldıgım kadarıyla
dbs herzamankı adaletını yapmıs masallah araclara
şimdi mevzu patladı işte. sanki dbs benimmiş gibi keyiflendim :) hadi bakalım yorumlar gelsin şimdi benim yorumum '' sıkıntı yok olması gereken oldu''
taypar gectiya bu konu hit olur....
maşaallah dbs ye rabbim nazarlardan korusun ok gibi gidiyo
1.8 turbo
24-12-2011, 23:28
yılın son gunlerıne damga vuran konu oldu.
ılk vıdeolardan sonra typer a neler yapıldı. farkın sebebı nedır ??
Talih.b16
24-12-2011, 23:28
taypar gectiya bu konu hit olur....
varan 1:).......
_muhaRRem
24-12-2011, 23:29
maşallah güzel net denemeler..
Arasts61
24-12-2011, 23:31
2 ve 3 uncu viteslerde m3 tutunurken 4 e atildiktan sonra geclmesi ilginc..
mami_makinen
24-12-2011, 23:31
guzel deneme olmus ...ıkı aracada maasallah ...adem abi kameranın yeri bomba olmus:icon_tup:
BlackEmperor
24-12-2011, 23:32
beyler konuyu izleyici olarak takip ediyorum ama söylemeden geçemeyeceğim bir hususta iğneleyecii kelimelerin kullanılması benim gibi düşünen bir çok kişi vardır eminim sırf bu yüzden ne deneme yapmak istiyordur nede lehte veya alehte konuşulmasını. 2 araçta çok özel arabalar keşke 2 sinede bi süreliğinede olsa sahip olsaydık dediğimiz cinsten ama atarlı yorumlar işin keyfini fazlasıyla kaçırıyor.
neyse herkese keyifli sürüşler
daha kaç tane m3 geçmesi lazım dbs nin acaba...
helal olsun.
Serhat Y.
24-12-2011, 23:32
bencede olması gerektiği gibi olmuş, dört sonu beşe atınca film kopuyor daha öncede böyleydi dbs zaten, tebrikler. k20 geçmiş.
ayrıca iki videoyuda aynı sanmıştım ben farklı açılardan çekilmiş,
güzel yürümüşler maşallah neler değişti iki araçta
maşallah güzel net denemeler..
dediğim gibi olmuşmu:))) :hahaha:
dbs yi böyle izlemek guzel
m3 te gercekten guzel yuruyor.
ama type r ın vıtes geçişleri yavas geldı bana
M3 cu bir hondacinin dedigini demesi yeterli "bu hafta aracim sorunluydu" dese basi agrimaz. Senelerce gecilince boyle denmedimi? Ben her 2 aracada maasallah diyorum.
Yalniz aradaki fark fark degil kimse yarin altindan kalkamayacagi yorum yapmasin bence...
Serhat Y.
24-12-2011, 23:36
bide öyle nos basılmış bir durum yok en azından anlatılan gibi.
mert_leon
24-12-2011, 23:37
güzel denemler olmuş keşke sonuda güzel olsaymış kaçtı etti muhabbetleri olmasaydı. ama dbs akmış yine. askerdeki yiğit kardeşime selamlar olsun :D
aynen anlatılanlarda m3 4 e kadar ondeymıste typer yakalayıp gecmıs gıbı anlatılıyordu
m power_35
24-12-2011, 23:38
dbs type-r & bmw m3 2. deneme.wmv - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=QmQqkO06URw&feature=youtu.be)
dbs type r & bmw m3 ic cekim 2 deneme - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=3X0yf6viGEs&feature=youtu.be)
evet arkadaslar dun aksam 2. denememizi yaptık videoları yayınlıyorum....
sadık arkadasımın dedigi gibi abi dur arabana bakıcam dedi bende biraz once polis gectik durmayalım basımız belaya girmesin dedim... ama anlamadılar bunun icin baglanmak istemem... urla cıkısından cıktım... sadık beni aradı tlf num mesguldu . 1 dakka sonra ben onu aradım tlf nu acmadı... bende sanayıden hacı arkadasımızı aradım cifteye gelsin baksın dedim bende onun arabasına bakayım dedim ...isterse tekrar yarısırız dedim....biz cifteye gittik 2.30 kadar orda bekledik...amakimse gelmedii..... bundan daha acık ne olabilirkiii...herkese saYgılar sevgiler isterlerse bi dahaki haftaya veya daha sonra tekrar deneriz onceden konusup kuralları belirlemek kaydıyla.....:):):)
HERKESE İYİ GECELER
abi ben benzinliğe girelim dedim sende tamam girelim dedin ama durmadın neyse ben çifteye gittim kimse yoktu orçun erdem vardı sonra çıktım 1 saat sonra hber geldi doğru abi aradılar o saatten sonra baksam zaten hiçbir işe yaramaz beni hakkıyla geçen herkesi zaten tebrik ederim.cuma günü tekrar deneriz.birbirimizi tebrik eder konuyu kapatırız
mert_leon
24-12-2011, 23:39
aynen abi hatta birisi 2 boy geriden gelip nasıl geçiyor izah etsin biri bana diodu. öle 2 boy filan yok ortada :S
2 boy geriden konusunu sizler yanlis anlamissiniz. Gecen hafta 2 boy gecilip bu hafta nasil 2 boy gecti dendi;)
9. sanıyede motormu tekliyo ne :) yoksa bi tepkimemi geliyo anlayamadım ilk videoda
O 9. saniyede gerçekten oluyor birşeyler.Hemen sonrası da bi ani ivmelenme durumu.Her iki niyetle de bakılabilcek durum olmuş gerçekten.Bi de kaçtı gitti şekilnde anlatılınca :)
Her iki araca da maşallah.
BMK TypeR
24-12-2011, 23:43
2 boy geriden konusunu sizler yanlis anlamissiniz. Gecen hafta 2 boy gecilip bu hafta nasil 2 boy gecti dendi;)
caı yoksa cok fark eder typer neden anlamıyosun:icon13:
gürkan18
24-12-2011, 23:44
ilk videoda 9. saniyede typer nasıl öyle öne zıplıyo biri bana bunu izah edebilirmi
cai ve 50 kg bu kadar fark yapar..
mert_leon
24-12-2011, 23:45
teşekkür ettim ozaman. geçen hafta bi terslik olduğu apaçık ortada dbs nin gidişi bu hatta ben bu aracın içinde tampon demirlerine kadar sökükken ikinci kişi olarak rolle çıkarıldım:D ağırlık yapıyım die :D biraz daha iyi gidebilir tam sökük olsa.
ilk videoda 9. saniyede typer nasıl öyle öne zıplıyo biri bana bunu izah edebilirmi
30 shot nos ile ancak boyle zıplar
Sen niye anlamadigimi dusunuyorsun? Anlamadim demedim. Nos basmis demedim. 5-6 boy hizlanan bir makina 280 hplik araci kac hp haline getirir dedim. Onada cevap gelmedi zaten
cai ve 50 kg bu kadar fark yapar..
erol abi konuş abi seni dinliyoruz:icon_tup:
bi abimiz vardı söyle bi kelime kullandı az cok bu sitede herkes tanır bilir bi m3 orjinal halle böyle giderse ben adımı değiştiririm.....:cool:
mert_leon
24-12-2011, 23:46
başkan bana debriyaj tokatlanıyor gibi geldi nos daha farklı bi tepki yaratır bence.
abi ben benzinliğe girelim dedim sende tamam girelim dedin ama durmadın neyse ben çifteye gittim kimse yoktu orçun erdem vardı sonra çıktım 1 saat sonra hber geldi doğru abi aradılar o saatten sonra baksam zaten hiçbir işe yaramaz beni hakkıyla geçen herkesi zaten tebrik ederim.cuma günü tekrar deneriz.birbirimizi tebrik eder konuyu kapatırız
tamam sadık haftaya deneriz ...ama lutfen arabam standar deme ...dun denerken pbox ta 100-200 12.7 sn cıktı senin arabanın standart zamanı 14.6 sn hersey ortada ......burdan başka birşey yazmıycam tek bir sözüm var yarın çiftedeyim kaput açmam açtırmam... bu yazıyı eski kunudan aldım....sen ne istiyorsan tak ben de ne istersem takayım tamammı....:):)
gayet acık nos basıyor ne olabılırkı :D ehehe komık gelıyor gecen denemede adam 2 boy gerıdeydı sımdı yanyana gıdıp 4 e atıncamı nos bastı :)
edo typer
24-12-2011, 23:47
2 aracada masallah kazasız belasız :icon_tup:
arac sahıplerı arasında sorun olmaz kımse merak etmesın 2 tarafta tanıyor bırbırını dostca bır mucadele oluyor sadece her zmn denerler 1 gun bırı gecer dıger gun oburu maksat kazasız belasız olsun. dun cok kalabalıktı bı dahakıne daha az kısı cıkılırsa daha hyrlı olur:icon_tup:
O 9. saniyede gerçekten oluyor birşeyler.Hemen sonrası da bi ani ivmelenme durumu.Her iki niyetle de bakılabilcek durum olmuş gerçekten.Bi de kaçtı gitti şekilnde anlatılınca :)
arac esnemeden gecıyor..
nos basınca nasıl tepkı verır dıye dusunuyosunuz bılmıyorumda oyle 100 shota kdr bısey anlamıosun 100de hımm guzel oldu dıosun fılmlerdekı gıbı sıkınca yorungeye oturmuyor arac:icon_tup:
erol abi konuş abi seni dinliyoruz:icon_tup:
bi abimiz vardı söyle bi kelime kullandı az cok bu sitede herkes tanır bilir bi m3 orjinal halle böyle giderse ben adımı değiştiririm.....:cool:
test ettik denedik şero :)
hadi ya bak cok merak ettim ben ve adem abi vardı arabada sen nerdeydin arabanın içinde??:cool:
başkan bana debriyaj tokatlanıyor gibi geldi nos daha farklı bi tepki yaratır bence.
debrıyaj tokatlarsan gerıye dusersın hızlanmazsın :)
dedimde dedinde kardeş vbeni konuşturma bir anda öle gerileeyemez vbideoyu izle baqim sen aynı tonla bitiriyor typer neo 2 de bi andaö ne atlayınca sanabiişimi oldu ? o nos basıo ( basamaz im kan olanak yok Uzaya çıkar)
sen nasıl o şeikilde öne atladın aman dikkat et kesicide kalırsa patlar emme manidolfun bizim başımıza çok geldi
tebrik etmesinibilicesin dimi Tebrik ediyorum diceksin 2,0 ya eziosunuz ya ;) neyse konuşmanın manası yok
tamam sadık haftaya deneriz ...ama lutfen arabam standar deme ...dun denerken pbox ta 100-200 12.7 sn cıktı senin arabanın standart zamanı 14.6 sn hersey ortada ......burdan başka birşey yazmıycam tek bir sözüm var yarın çiftedeyim kaput açmam açtırmam... bu yazıyı eski kunudan aldım....sen ne istiyorsan tak ben de ne istersem takayım tamammı....:):)
biletimi alllım geliom :D
erkin006
24-12-2011, 23:49
dbs yani daha ne olsun:) maşallah araçlara...
hadi ya bak cok merak ettim ben ve adem abi vardı arabada sen nerdeydin arabanın içinde??:cool:
50 shot bile basılsa nosa o anda verılen tepkıyı kımse anlıyamaz ;)
ki
işlerden anlıyan kişileriz
bu sıkıştırmadakı yuksek avanstakı bir araca nos basılsa Ozgunun deyımı ıle o pıstonlar uzaya çıkar :D
mert_leon
24-12-2011, 23:49
debrıyaj tokatlarsan gerıye dusersın hızlanmazsın :)
ly ile denerken dbs işe yaradığına bizzat şahit oldum ama eser abi bende öle diodum ama ne biliyim sadece bi tahmindi bu deneme için.
gayet acık nos basıyor ne olabılırkı :D ehehe komık gelıyor gecen denemede adam 2 boy gerıdeydı sımdı yanyana gıdıp 4 e atıncamı nos bastı :)
kafanmı güzel lan eser ? ha ? dieri kesmiş olmasın yada vites kaçırmış YADA AMan kesiciye kalmış olmasın nosla ?
BOŞ KONUŞMAYIN BUYURUN ÇIKIN DENEYİN NEOLCAK Nos basıo tıs basıo insanları tebrik etmeyi öğrenin !!
kafanızı kullanın ya işten anlayan insanlarsınız laa olm dinazor gibi açık araba :Dnos mos basamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
50 shot bile basılsa nosa o anda verılen tepkıyı kımse anlıyamaz ;)
ki
işlerden anlıyan kişileriz
bu sıkıştırmadakı yuksek avanstakı bir araca nos basılsa Ozgunun deyımı ıle o pıstonlar uzaya çıkar :D
o zaman sen niye 30 shot nos basılmış gibi ortalığı bulandırıyorsun ?? illa özgünün mü demesi lazım nos basılmadı diye ??
m power_35
24-12-2011, 23:53
abi benim için farketmez istersen gırtlağa kadar dolduralım araçları yada atmosfarik yürüyelim son olarak. kaputlarımızı açalım herkese firi olarak, birbirimizi tebrik eder konuyu kapatırız.
o zaman sen niye 30 shot nos basılmış gibi ortalığı bulandırıyorsun ?? illa özgünün mü demesi lazım nos basılmadı diye ??
p.m attım sana
edo typer
24-12-2011, 23:53
kafanmı güzel lan eser ? ha ? dieri kesmiş olmasın yada vites kaçırmış YADA AMan kesiciye kalmış olmasın nosla ?
BOŞ KONUŞMAYIN BUYURUN ÇIKIN DENEYİN NEOLCAK Nos basıo tıs basıo insanları tebrik etmeyi öğrenin !!
dıger konuyu okumadan dırek burdan baslarsanız makara ıle gercegı ayırt edemezsınız. mertcan ve eser makarasına soyluyor nos var dıye..
adem abı ıle sadık her zmn dener durum boyle olunca adem abı nıye nos bassın? her zmn yuzyuzeler ki adem abi bassa bastım dıcek kdr delıkanlıdır:icon_tup:
p.m attım sana
cevapladım...
DaRkNeSs-
24-12-2011, 23:55
adam espiri yapıyo ya özgün sende :D
ironi güzel kardeşim,ironi :) dalga geçiyor yani nos diyenlerle...
bu arada özgün, telefonunu bi duy ya :D
abi benim için farketmez istersen gırtlağa kadar dolduralım araçları yada atmosfarik yürüyelim son olarak. kaputlarımızı açalım herkese firi olarak, birbirimizi tebrik eder konuyu kapatırız.
sadık senin yazdıgına dayanarak yazdım bunu kafamdan bi şey yazmadım ...
maşallah dbs oldukca iyi allah kaza bela vermesın
o sıkıştırmaya ayarsızken nos basınca blok kaç parça olur mertcan
destekli atmak lazım harbiden :icon_tup:
edit ben yazana kadar çoktan yazmışlar
dbs ve sadık bilindik en hızlı m3 ve typer aynı şehirde keyifle gazlayın
dıger konuyu okumadan dırek burdan baslarsanız makara ıle gercegı ayırt edemezsınız. mertcan ve eser makarasına soyluyor nos var dıye..
adem abı ıle sadık her zmn dener durum boyle olunca adem abı nıye nos bassın? her zmn yuzyuzeler ki adem abi bassa bastım dıcek kdr delıkanlıdır:icon_tup:
Teşşekkur ederım Erdem.
Anlayışlı anlıyan kısıler her zaman bellı oluyor.;)
sanki araclar yer degistirmis, m3 normalde hizlandikca acilir tam tersi olmus, ctr iyi yurumus valla ama m3 un bastan yanyana gidipte sonradan gecildigini gormedim gucler cok yakin belliki harbiden masallah dbsye..
işte bu kelimeye alkışlanır helal olsun:icon_tup:
doğrudur da net ortamında yazılan şeyin ironi olup olmadığını anlamak zor oluyor zira yazanlada alakalı ;)
gülücük vs koymamış bak erkut abide aynı anlamış
şero basmış nosa yan koltukdan :D:D
insanın içindedir pislik ! konuyu nos mos die baslatanda olmadığı ne ***** ? ?
kanka gayet makara yapıyorum habıre nos bastıgını ıma edıyolar dıye sen nıye cıddıye alıosun :D
auhahuhaha kanka doum günündeydim bilerek açmadım
kumanda ıle arkadakı arabadan basmıştır belkı :)
hahahah abi yokbeya efes içiyodum:hahaha:
Sadiklar, arac satilio kusura bakma deneyemeyiz deselerdi (rollingin genel gecer yalani) gectiklerinle kalacaklardi. Gecen hafta gectiklerinde herkes tayyarda ve surucusunde hata aradi. Insanlar maasallah diyemedi. Simdi ise "tebrik edeceksin" demek ne mantik aga?
Adem abi abimiz, konuda gecen hafta hakli olarak hep sinirlendi, tebrik ettigini okuyamadik. Sadik simdi "soru isaretsiz gene deneyelim, tebrikleselim" dio daha naapsin? Isterseniz buyuk honda fanatiklik el kitabina el bassin bide ozur dilesin :) neyin kafasindasiniz ya
kumanda ıle arkadakı arabadan basmıştır belkı :)
bi elimde camera bi elimde efes vardı:hahaha:
m power_35
24-12-2011, 23:59
sadık senin yazdıgına dayanarak yazdım bunu kafamdan bi şey yazmadım ...
tamam abi atmosfarik deneyelim cumaya
Sen benm post'u neden sürekli alıntı yapıyosun abicim.Dİğer konuyu okudum ki orda bastı gitti durmadı denildi onu söylüyorum.Ben nos mos da demedim.Eray abi 9. saniyeyi belirtmiş.Benim de dikkatimi çekti .Diğer konudaki muahbbetlerle birleşince de her iki niyetle de o noktaya bakılabilir dedim.
Başkasının makarasıyla fikir beyan etcek değilim :)
:D:D:D:D
derler derlerrrr
tamam abi atmosfarik deneyelim cumaya
neden atmosferik değilmiydin sen sölemedinmi nos basıyor die bırak bnasssın nosu ondan sonra anla anyayı konyayı
edo typer
25-12-2011, 00:01
Sadiklar, arac satilio kusura bakma deneyemeyiz deselerdi (rollingin genel gecer yalani) gectiklerinle kalacaklardi. Gecen hafta gectiklerinde herkes tayyarda ve surucusunde hata aradi. Insanlar maasallah diyemedi. Simdi ise "tebrik edeceksin" demek ne mantik aga?
Adem abi abimiz, konuda gecen hafta hakli olarak hep sinirlendi, tebrik ettigini okuyamadik. Sadik simdi "soru isaretsiz gene deneyelim, tebrikleselim" dio daha naapsin? Isterseniz buyuk honda fanatiklik el kitabina el bassin bide ozur dilesin :) neyin kafasindasiniz ya
yaw kanka her zmn denenır. sadık senın soyledıgın karakterde bır ınsan olsa gectım bı daha denemem dıyen kımse denemezdı:icon_tup: sadıga yeterkı araba olsun her zmn dener. adem abıde cok cıkan bır ınsan deıl ama musaıt oldugu her an dener sonuc olarak deneme yapmayı sevıyorlar. arabamız prım yapsın 3 5 kurus kazanalım dıyen ınsanlar deıl. stress atmak ıcın deneyen ınsanlar sourn olucagını hıc sanmıyorum:icon_tup:
:D:D:D:D
derler derlerrrr
sssss... skt derler abiii:hahaha:
m power_35
25-12-2011, 00:03
dedimde dedinde kardeş vbeni konuşturma bir anda öle gerileeyemez vbideoyu izle baqim sen aynı tonla bitiriyor typer neo 2 de bi andaö ne atlayınca sanabiişimi oldu ? o nos basıo ( basamaz im kan olanak yok Uzaya çıkar)
sen nasıl o şeikilde öne atladın aman dikkat et kesicide kalırsa patlar emme manidolfun bizim başımıza çok geldi
tebrik etmesinibilicesin dimi Tebrik ediyorum diceksin 2,0 ya eziosunuz ya ;) neyse konuşmanın manası yok
kardeşim yanlış anlamada beni her geçen aracı tebrik ettim şuana kadar emeğe saygı
işin esprisi ama
gerçekden sökükmü bilmiyorum ama gzl cai ve hafiflik iyidir iyi :)
edo typer
Sen benm post'u neden sürekli alıntı yapıyosun abicim.Dİğer konuyu okudum ki orda bastı gitti durmadı denildi onu söylüyorum.Ben nos mos da demedim.Eray abi 9. saniyeyi belirtmiş.Benim de dikkatimi çekti .Diğer konudaki muahbbetlerle birleşince de her iki niyetle de o noktaya bakılabilir dedim.
Başkasının makarasıyla fikir beyan etcek değilim :)
oyle denk gelmıstır kardesım. 9.sanıyeyı anlatmaya calıstım en son sen yazdıgın ıcın senden alıntı yaptım art nıyetım yok sana karsı :icon_tup:
Patisever
bu dbs sağlam makına gerçekden
m power_35
25-12-2011, 00:06
neden atmosferik değilmiydin sen sölemedinmi nos basıyor die bırak bnasssın nosu ondan sonra anla anyayı konyayı
gel bas o zaman nosu göster anyayı konyayı uslubunu bozma
Erdem onu diorum zaten. Herkes birbirini taniyor. Bu farklar fark degil. Ben bukadar iddiali yazanlara gercekten inanamiyorum. Haftaya ruzgarin yonu degisse, ozgune rica edip konumu kaldirtilir yoksa postmu editlenir. Buyur ben gecen hafta sadik gectiginde "adem abi yapar bisey gecer" demisim. Simdide sadik aynini yapar diorum.
Kupa almis gibi sevinip tasak konusuna cevirenler ne yapar onu dusunuyorum
igneleyici sözlere gerenk yok..
geçen hafta bmw geçti..tüm bmw ciler yazdı..
bu hafta sıra Hondacıların.
igneleyici sözlere gerenk yok..
geçen hafta bmw geçti..tüm bmw ciler yazdı..
bu hafta sıra Hondacıların.
M3 Geçince Hondacı arkadaşların sesı cıkmadı herkes tebrık ettı
ama sımdı durum farklı
bmw cı arkadaslardan tebrık gelmedı
boyle guzel araçları hazırlayan ustaları arac sahıplerını ve ayar yapan arkadasları tebrık etmek gereklı
Allah cumlemıze kaza bela vermesın ınsallah
lan m3 geçer hondacıların alayı m3 nos bastı der bişi olmaz honda geçer iki kişi nos bastı honda der ortalık karışır :D bu nasıl adalet arkadaş :D
M3 Geçince Hondacı arkadaşların sesı cıkmadı herkes tebrık ettı
ama sımdı durum farklı
bmw cı arkadaslardan tebrık gelmedı
boyle guzel araçları hazırlayan ustaları arac sahıplerını ve ayar yapan arkadasları tebrık etmek gereklı
Allah cumlemıze kaza bela vermesın ınsallah
o bir yana
biz en azından girdik yazdık bmw geçince dbs hafifletilmedi caisi yok vs.. diye..
şimdi neden yazmıyor arkadaşlar..
GokhanErol
25-12-2011, 00:16
öncelikle her iki aracada maşAllah konu farklı yerlere kaymasın geçen hafta m3 öndeydi bu hafta dbs haftaya ne olur bilinmez 9.sndeki ses değişimi otoyoldaki kot farkından bence m3un aynı sn.deki stop lambasındanda anlasılabilir hatta benimde farklı bi deneme videomda benzer bir ses mevcut merak eden olursa atarım pmden...
ilkeeldeniz
25-12-2011, 00:16
Yolda bulunan ufak kasis gibi bişeyden geçiyorlar orada :)
Maxiboost
25-12-2011, 00:17
Cok objektif bir yorum yapicam. Yaaahu 4 te nasi gecio bu typer diyenlerin goruslerini bekliyorum. Daha bastiklari gibi dbs m3 ten hizli. Tam ivmeleniyor vites bitiyor hop m3 one cikiyor 3 te yaklasmaya devam ediyor 2 ye gore daha cok one cikiyor hop yine vites yine m3 un avantaji 4 uzun oldugu icin onune gecebiliyor. Bunu gormuyor mu kimse yahu? Bu arada kimse alinip gaza gelmesin dbs ile cok daha hizli vites atilabilir o zaman daha erken gecmeye baslar. Yani beklediginiz gibi olur. Hali hazirda vitesle ilgili videosu var youtube ta. Ne kadar fark ettigini gorebilirsiniz dbs few pulls diye aratinca.
ilkeeldeniz
25-12-2011, 00:17
Bu arada ayağına sağlık Adem abicim :)
maşallah dbs typer a gerekeni yapmış ;)
dbs few pulls
çok iyiyimiş kim kullanıyor?
orçun mu?
Adalet olmuş, her viteste m3 geliyor, vites atışları iyi olsa çok daha önceden acıp gidicek typer.
Maşallah araçlara
Maxiboost
25-12-2011, 00:24
dbs few pulls
çok iyiyimiş kim kullanıyor?
orçun mu?
Evet orcun kullaniyor :) o gun bizde sasirdik ya heueh icine seytan kaciyo bazen.
@tago sebepsiz yere sicrar miyim hic yahu :)
Kaan hangi video la ehueu
Evet orcun kullaniyor :) o gun bizde sasirdik ya heueh icine seytan kaciyo bazen.
@tago sebepsiz yere sicrar miyim hic yahu :)
Kaan hangi video la ehueu
çok iyi gerçekden..
tbrkler orçun hilmiden hızlı atmışsın :D
Firat.M3
25-12-2011, 00:32
saygıyı elden bırakmayın beyler. hepimiz her zaman buradayız. markalara laf edilir de, şahsa etmeyin bence. tadı kaçmasın buraların..
Masallah araclara,dbs formunda :) guzel denemeydi ama cok kalabalikti deginmeden edemeyecegim; su deneyen araclarin sagina soluna onune neden geciliyor ? o hizlarda makas atmaya calisanlar fln vardi pess yani...deneyen araclar dener arkasindan digerleri dener,tehlikeye mahal verilmemis olunur ;)
Masallah araclara,dbs formunda :) guzel denemeydi ama cok kalabalikti deginmeden edemeyecegim; su deneyen araclarin sagina soluna onune neden geciliyor ? o hizlarda makas atmaya calisanlar fln vardi pess yani...deneyen araclar dener arkasindan digerleri dener,tehlikeye mahal verilmemis olunur ;)
özledim abi denemeyi haberin olsun :icon_tup:sen baskasın:icon_tup:
Firat.M3
25-12-2011, 00:36
telini vermirisin özelden söledim görmedin sanırım bekliyorum gerekirse yüzüne de söyledim sikinti yok BANa senden deişik tehtidlerindende korkucak kadar küçük değilim Sanal imparatorluğumda var gerçekte sikinti YOK! alim teli pls
seni tanımıyorum fakat hep saygı duymuşumdur. yakıştıramıyorum gerçekten özgün. Yaptığın işin kalitesini Türkiye bilirken, kendi kalitenden ödün verme derim ben. "Sanane?" de diyebilirsin. Sadece fikrimi yazmak istedim.
................
shumi olm ( abi) senin ve dbs nin sesi aq ne içirdiniz araçlara hayvanismi bişey :)
oda çınlıyordu ve sesleriniz net peşpeşe çünkü..
seni tanımıyorum fakat hep saygı duymuşumdur. yakıştıramıyorum gerçekten özgün. Yaptığın işin kalitesini Türkiye bilirken, kendi kalitenden ödün verme derim ben. "Sanane?" de diyebilirsin. Sadece fikrimi yazmak istedim.
konuşmak herzaman daha iidir insanlar netten anlaşaamaz:D
dimi Tago? :D
LUTFU CNGNS
25-12-2011, 00:44
Dbs Typer'a maşallah çok güzel yürümüş
Aynen shero kardesim,eyw :)
Aynen eroll biraz bagiriyoruz sanki :D
Edit: orcun sende az degilsin hee :D
faik.bmw
25-12-2011, 00:45
canım cennet ister günahlarım elvermiyor misali şimdi sadık bu typerı otobanda görmek istedi görebildimi o gün hayır şimdi ne anlatsanızda yok adem abi iyi insan doğru insan doğrudur ben tanımam hırs insana herşeyi yaptırır hayatta güncel örnekleri karşımıza geliyormu geliyor bi tarafın içinde şüphe bırakırsan böyle olur zaten ya geçicen ya geçilcen kanunu var geçilen de tebrik edecek düşman değilki insanlar birbirine
DBS iyi gitmiş maşallah
vitesler gene yavaş atılmış
evo saklanıyor sanırsam....
gürkan18
25-12-2011, 00:51
Cok objektif bir yorum yapicam. Yaaahu 4 te nasi gecio bu typer diyenlerin goruslerini bekliyorum. Daha bastiklari gibi dbs m3 ten hizli. Tam ivmeleniyor vites bitiyor hop m3 one cikiyor 3 te yaklasmaya devam ediyor 2 ye gore daha cok one cikiyor hop yine vites yine m3 un avantaji 4 uzun oldugu icin onune gecebiliyor. Bunu gormuyor mu kimse yahu? Bu arada kimse alinip gaza gelmesin dbs ile cok daha hizli vites atilabilir o zaman daha erken gecmeye baslar. Yani beklediginiz gibi olur. Hali hazirda vitesle ilgili videosu var youtube ta. Ne kadar fark ettigini gorebilirsiniz dbs few pulls diye aratinca.
bende bunu somuştum 4 te nasıl gçiyo diye nos basıyo diye bi kelime kullanmadım dbs yi ve adem abiyi tbrik ederim.haftaya cuma tekrar denenir kazanan tebrik edilir konu kapanır bence
DBS iyi gitmiş maşallah
vitesler gene yavaş atılmış
evo saklanıyor sanırsam....
adem abi evo gibi görüyo ondan kaynakalanıyo sanırım ama yakın zmnda hazır:icon_tup:
bende bunu somuştum 4 te nasıl gçiyo diye nos basıyo diye bi kelime kullanmadım dbs yi ve adem abiyi tbrik ederim.haftaya cuma tekrar denenir kazanan tebrik edilir konu kapanır bence
haftaya haftaya ne bitmez haftaymıs bitmezzzz bu haftalar:icon_tup:
adem abi evo gibi görüyo ondan kaynakalanıyo sanırım ama yakın zmnda hazır:icon_tup:
yok kardeşim ben evoya saklanıyor vites atışlar diye yazdım hani öğreticek ya bana adem aga ...
Aydın22B
25-12-2011, 00:57
WSrkZ9Y7aO4
orçun viteslere adaleti göstermişsin :))) adem abi tebrik ederim vites gibi atıp araba gibi kullanmısın :D
ulan bertan typercı yapcan en sonunda:D
bertan solemıs orda ben canlı canlı paylasmak ıstedım:)
konuşmak herzaman daha iidir insanlar netten anlaşaamaz:D
dimi Tago? :D
Yessss :) tekrar ediyorum m3 delerrrr :)
Sari nin bende kalmamasi icin tum honda dunyasi gece namazina kalksim :))
yok kardeşim ben evoya saklanıyor vites atışlar diye yazdım hani öğreticek ya bana adem aga ...
orasını bilemem adem abim bilir ona sormak lazım ama belkide sana saklıyodur ölüm vurusu vites atışlarını:icon_tup:
ORCUN555
25-12-2011, 00:59
adem abi tebrikler olması gereken olmuşşş :D DBS adaletini yapmışşş :D
erol abi teşekkür ederim tebriğin içinde :D ee abi öyle vites atarak çıktı draglarda o en iyi süre :D
vtecburhan
25-12-2011, 01:00
ya hani m3 ıkı boy ondeyken dbs zırt dıye gecıyordu falandı feşmekandı ben m3 hıc onde goremedım bu vıdeolarda
o vites atışları nedir öyle yarabbim :D
m3 geçen dbs videosuna gölge düşürdü :D
Maxiboost
25-12-2011, 01:04
WSrkZ9Y7aO4
orçun viteslere adaleti göstermişsin :))) adem abi tebrik ederim vites gibi atıp araba gibi kullanmısın :D
ulan bertan typercı yapcan en sonunda:D
bertan solemıs orda ben canlı canlı paylasmak ıstedım:)
Kacarin yok olm haha egk24 yapak sana atmosferik :D
Bisi yapamazsiniz. Konu actim accordu k24 projesi icin kullanalim, parca listesi verin die tik yok :)
Kacarin yok olm haha egk24 yapak sana atmosferik :D
Subarucu Bertana bak Hondacı olmus :D
Aydın22B
25-12-2011, 01:05
hemen projeyıde hazırlamıs benım cıkıleytam :D pıyango cıksın setup ı sana bırakcam hatta arabayıda sana vercem.. ara sıra ben gazlarım senden alıp :D
B.Aktepe
25-12-2011, 01:10
Masallah 2 aracada adem abi tebrikler cok guzel gidiyor canavar:)
100-200 olctun mu dbn var mi abi?
12 sn gibi bisey yaptiindan bahsediilordu biyerde.
Maxiboost
25-12-2011, 01:18
Subarucu Bertana bak Hondacı olmus :D
Ben ne hondaci ne subarucuyum ki :D fiyat performans karsilastirmasi kisaca. Subarunun parca fiyatlari bakimi genel giderleri ortada. Honda her yonden mantikli sorsaniz imkanin olsa ne alirdin direk gtr :D yine dedigim kriterler. Beni bir aracin elektronik aksami, comolokkoderisi kapli koltugu ya da insanlarin gozundeki popularitesi ilgilendirmez. Ne kadar gidiyor, duruyor, donuyor olay bu :D
Maxiboost
25-12-2011, 01:20
hemen projeyıde hazırlamıs benım cıkıleytam :D pıyango cıksın setup ı sana bırakcam hatta arabayıda sana vercem.. ara sıra ben gazlarım senden alıp :D
Senin projen hazir tabi ki :D ama srn yapip sen biniceksin. Biraz daha zaman gecsin anlicaksin beni hatta bazi sebeplerini canli cabli yasiyosun ehuhe :D neyse konunun irzina gecmeyelim.
Viper_Si
25-12-2011, 01:24
ağırlık hafiflik konusunda ikinci videoda videoyu çeken adamın ağırlığı sökülenlerden hafif mi? :)
ayrıyetten 9.saniyede m3ün birden geri kalmasına sebep m3'ün vites değiştirdiği an mı?
bu arada bencede dbs'de daha iyi vites atılabilirdi aydın_22nin paylaştığı videodan belli oluyor :)
Araçlara maşallah
Bi öncekı konuda ne kadar çok M3 kullanıcısının mesajı vardı burda bı tane bıle yok :D Maşallah DBS ye
Aydın22B
25-12-2011, 02:01
şaka bi yana typer başarılı bir motor ama subaruda cok ıyı sadece dogru ellerde ve bu ısı seven ellerde yapılması gerıkıyo...typer ıcınde gecerlı bu
ben cocuklugumdan berı subarucuyum ama hondayıda sevıyorum..subarunun yanına 2ci bi silah olarak cok mantıklı gelıyor bana :D
şimdi videoyu adem abinin viteslerinden degerlendiriyoruzda birde orcun kullansaydı acaba izlediğimiz video ne boyutta olurdu cok merak edıyorum sacma sapan konusmadan rollinglerde bu tarz vıteslerin neler degıstırdğini unutmayın..
dbs ye masallah ve sayfanın en basında bır arkadasın yazdıgı gibi bu dbs kac tane daha m3 gecince tebrik edilcek diger marka kullanıcıları tarafından cok merak edıyorum.
Kocaman maşallah DBS'ye:)
çok iyi gerçekden..
tbrkler orçun hilmiden hızlı atmışsın :D
kardeşim Hocası kim :)
bu arada bilalin arabanın sesini dinleyip aldanma bilalin shift light gene çalışmadı o gece erken vites çekmek zorunda kaldım ordaki o ses boşlugu ondan :)
Ama orçunun Maşallahı var hem hafiflikten hem iyi vites atmaktan adam cok iyi süreler yaptı akhisarda biliyorsun
http://www.streetfire.net/video/hulk-ek4-k20-vs-s2k-second-roll_177327.htm
alikosar
25-12-2011, 06:53
dbs kocaman maşallah
bana gore arac orda yolun puturunden atlamalarına dek gelmıs etkılenmıs aracda ne varsa artık yay coi vs sert geldıgı ıcın yaptıgını dusunuyorum buda benım duusuncem arac aynı tonda devam etmıs donmeye
ademsezer
25-12-2011, 08:37
dbs ye maşallah
aklıma geldi birden sesli güldüm (saplamalık dbs ) :D:D
dedebeto
25-12-2011, 09:54
selam arkadaslar ben okan m3 un sahıbı suana kadar bırsey yazmadım bır dahada baska bırsey yazmıyacagım bız arabamızı denedıgımızde nos yoktu adem abının arabanında ama vardı ama yoktu...adem abı benı tanır benım kendımın bmw servısı var onumuzdekı hafta cuma gunu arabaları komple sokuk her ıkı arabada sokuk vazıyette 6 sanayıde arabaların kontrolu yapalıp nos olmamak sartıyla cuma gunu burda toplanıp otobana davet edıyorum..her ıkı aracta sokulsun..otobanda yarıs esnasında araclar yarısırken sadece adem abının arabasının arkasına bır arac m3 un arkasına 1 arac..polıs pesımıze takılmasın dıye...
fazla yorum yapmaya gerek yok suan durum 1-1..bunun rovansı yapılır ondan sonra gecılen gecenı tebrık eder bu olay burda kapanır adem abı ve butun arkadaslara sevgıler saygılar..
okan gunes
kaan megi
25-12-2011, 09:59
dbs maşallah istanbulda olduğu gibi izmirdede korkulu rüya olucak sanırım izmire bişeler oluyo zaten su vtec dbs typer hızlılar izmirde toplanıyo=))))
Selcuk_RoL
25-12-2011, 10:13
Dbs adaleti yapmis tebrik ediyorum
kelalper
25-12-2011, 10:46
DBS e tebrikler. Arka koltuklar 50 kilo edio mu yaw Tayyarda. Kaan koltuklar 25 kg gelio demişti.
engin_ant
25-12-2011, 11:37
dbs farkını koymuş gerisi hikaye..
mert_leon
25-12-2011, 11:44
Dbs sokulck, m 3 te sokulck m 3 gecicek ozaan bmwde fazladan silindirleri soksun ne biliyim motor hacmini kucultsun.:) :)
glockevo
25-12-2011, 11:50
Maşallah dbs ye olması gereken buydu:)
chiefkadir
25-12-2011, 12:11
Kinayeli mesajları ciddiye alıp birbirine atarlananlar olmuş diğer konudada bir arkadaş bana sevimsiz bir mesaj yazmıştı bunlar normal oluyo demekki yazarken birkez daha düşünmek lazım..
Dbs nin geçtiğini diğer konuda okuduktan sonra benim yorumum , "Az sökmüşlerdir,cai yi düzeltmişlerdir, viteslere biraz daha alışmıştır bu da typerda 3 boy net farkeder"şeklinde olmuştu....Typer da vitesleri hızlı çekmekten ziyade kesiciden az önce çekmek kesiciye kalmamakta başka bir maharettir ben Adem kardeşimizin denedikce daha hakim olacağına inanıyorum her nekadar cup felan densede sıkı typercılar vitesi dinlerken erken çekmeyi,gecikmeyi vs anlar :)
Typer geçince bu konuya m3 geçince diğer konuya yazmak istemeyende yazmaz zorla admalara yorum yaptırmayın bırakın sevinen sevinsin keyfini çıkarsın:icon_tup:
Maşallah her iki aracada.
selam arkadaslar ben okan m3 un sahıbı suana kadar bırsey yazmadım bır dahada baska bırsey yazmıyacagım bız arabamızı denedıgımızde nos yoktu adem abının arabanında ama vardı ama yoktu...adem abı benı tanır benım kendımın bmw servısı var onumuzdekı hafta cuma gunu arabaları komple sokuk her ıkı arabada sokuk vazıyette 6 sanayıde arabaların kontrolu yapalıp nos olmamak sartıyla cuma gunu burda toplanıp otobana davet edıyorum..her ıkı aracta sokulsun..otobanda yarıs esnasında araclar yarısırken sadece adem abının arabasının arkasına bır arac m3 un arkasına 1 arac..polıs pesımıze takılmasın dıye...
fazla yorum yapmaya gerek yok suan durum 1-1..bunun rovansı yapılır ondan sonra gecılen gecenı tebrık eder bu olay burda kapanır adem abı ve butun arkadaslara sevgıler saygılar..
okan gunes
yazı gayet net teklif net :) olay kesinleşicek gibi bu olaydan sonra ben yorum yapmak için bunu bekliyicem en azından
Otabanda DBS nin üstündeki kamerayı gördkten sonra sonucun nsl olcagını biliyoduk :)
Maşallah adem abi.:icon_tup:
İki aracada kazasız belasız..
Kinayeli mesajları ciddiye alıp birbirine atarlananlar olmuş diğer konudada bir arkadaş bana sevimsiz bir mesaj yazmıştı bunlar normal oluyo demekki yazarken birkez daha düşünmek lazım..
Dbs nin geçtiğini diğer konuda okuduktan sonra benim yorumum , "Az sökmüşlerdir,cai yi düzeltmişlerdir, viteslere biraz daha alışmıştır bu da typerda 3 boy net farkeder"şeklinde olmuştu....Typer da vitesleri hızlı çekmekten ziyade kesiciden az önce çekmek kesiciye kalmamakta başka bir maharettir ben Adem kardeşimizin denedikce daha hakim olacağına inanıyorum her nekadar cup felan densede sıkı typercılar vitesi dinlerken erken çekmeyi,gecikmeyi vs anlar :)
Typer geçince bu konuya m3 geçince diğer konuya yazmak istemeyende yazmaz zorla admalara yorum yaptırmayın bırakın sevinen sevinsin keyfini çıkarsın:icon_tup:
hiç konuyu okumadım tek kadir abi senin yorumunu okudum. videoyu izlerken vay anasına o vites atışla o kadar acmış limitörde vitesi dişliye gecirse neler olacakmış dedim kendi kendime senin yorumu gördüm...
araclara maaşşallah.
DaRkNeSs-
25-12-2011, 13:25
iki araç da dibine kadar söküldükten sonra bmw nin önde olması şaşırtıcı olmaz kanımca.
ama dbs nin önde olması şaşırtıcı olur herkes için sanırım :D
Dbs sokulck, m 3 te sokulck m 3 gecicek ozaan bmwde fazladan silindirleri soksun ne biliyim motor hacmini kucultsun.:) :)
Sökme işi böyle işte karşı taraf da sökünce ibrenin yönü kayıyor bi anda :)
Type-r zaten üst kategori bi araca rakip pozisyonunda.Onun bilincindeler o nedenle m3 silindir söksün hacim küçültsün demen komik olmuş.
Talih.b16
25-12-2011, 13:45
Type-r zaten üst kategori bi araca rakip pozisyonunda.Onun bilincindeler o nedenle m3 silindir söksün hacim küçültsün demen komik olmuş.
araçlara maşallah.bence seninki komik olmuş adam m3 geçmek için araç yapmış geçmiş,şimdi alt kategori bi aracı geçmek içinmi m3 sökülücek.cok tarafsız yazıyorum bunu type r ın m3le yürümesi bile takdire şayen..3.2 ye 2.0 bence cok başarılı ki geçmiş iki araçta cok güzel nazar değmesin.hee bu arada hondası ve bmwsi olamayan arkadaşlar honda için şöyle böyle yazmıştı kendilerini bu konuda hiç göremedik nedense:)
kelalper
25-12-2011, 14:15
valla gülüyorum. Tayyarcılar işi o kadar ileri noktaya getiriyorlar ki Tayyar M3 den daha iyi diyecek kadar ileri götürüyorlar M3 e bileniyorlar arabayı söküyorlar onu yapıyorlar bunu yapıyorlar tamamen benim için Ok herkesin arabası kendine yapabilirler ama M3 bişey yapmaya kalktımı hooop o zaman o fazladan iki silindiri sök at hacimi at şunu yap bunu yap. Ulan iyide M3 e bilenen tayyarlar. M3lerin zaten tayyar diye bir derdi yok. E o zaman M. Ali Erbil de Mike Tyson u döver adamın elini kolunu bağlarsan.
araçlara maşallah.bence seninki komik olmuş adam m3 geçmek için araç yapmış geçmiş,şimdi alt kategori bi aracı geçmek içinmi m3 sökülücek.cok tarafsız yazıyorum bunu type r ın m3le yürümesi bile takdire şayen..3.2 ye 2.0 bence cok başarılı ki geçmiş iki araçta cok güzel nazar değmesin.hee bu arada hondası ve bmwsi olamayan arkadaşlar honda için şöyle böyle yazmıştı kendilerini bu konuda hiç göremedik nedense:)
Sanki ikisi de stock olarak yazıyorsun hacim veriyorsun.
Kim taktir etmedi köstek olur şekilde yazdıki.
Type-r, m3 geçmek için yapılmış diyorsun.Bende m3'ün teknik özellklerini bliyorlar ona göre hazırlandılar ona göre karşılarına rakip olarak çıktılar diyorum.
Araç sahipleri bu şekil denerken m3 arabadan piston söksün hacim ufaltsın demesinin komik olduğunu söylüyorum.
Bi ne diyo ulan bu diye düşünmeden hart diye kapıyorsun resmen :)
valla gülüyorum. Tayyarcılar işi o kadar ileri noktaya getiriyorlar ki Tayyar M3 den daha iyi diyecek kadar ileri götürüyorlar M3 e bileniyorlar arabayı söküyorlar onu yapıyorlar bunu yapıyorlar tamamen benim için Ok herkesin arabası kendine yapabilirler ama M3 bişey yapmaya kalktımı hooop o zaman o fazladan iki silindiri sök at hacimi at şunu yap bunu yap. Ulan iyide M3 e bilenen tayyarlar. M3lerin zaten tayyar diye bir derdi yok. E o zaman M. Ali Erbil de Mike Tyson u döver adamın elini kolunu bağlarsan.bu cok ıyıdı yaa:icon_tup::hahaha::hahaha:
Talih.b16
25-12-2011, 14:24
valla gülüyorum. Tayyarcılar işi o kadar ileri noktaya getiriyorlar ki Tayyar M3 den daha iyi diyecek kadar ileri götürüyorlar M3 e bileniyorlar arabayı söküyorlar onu yapıyorlar bunu yapıyorlar tamamen benim için Ok herkesin arabası kendine yapabilirler ama M3 bişey yapmaya kalktımı hooop o zaman o fazladan iki silindiri sök at hacimi at şunu yap bunu yap. Ulan iyide M3 e bilenen tayyarlar. M3lerin zaten tayyar diye bir derdi yok. E o zaman M. Ali Erbil de Mike Tyson u döver adamın elini kolunu bağlarsan.
sana cok basit bişi sorucam megane rs in var heralde bu işleri kovalıyorsan ne yi geçmek ister kime bilenirsin?veya kimden hızlı olmak istersin
Talih.b16
25-12-2011, 14:27
[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE]bu cok ıyıdı yaa:icon_tup::hahaha::hahaha:
varan 2:)... sürekli honda konusundasın b.. atıyosun:)
M3'ün Type R diye bir derdi amacı yok diyorsunuz ama M3 sahipleri Type R'la bir dahaki buluşmada aracın sökülüp - hafifletileceğini Type R için hazır hale getireleceğini yazmıştı bir kaç post önce.
Şu an insanların ulaşabileceği, modifiye edebileceği, uğraşabileceği araçlar M3 ve CTR. Bu nedenle ne M3 Mike Tyson olur ne de CTR M. Ali. İnsanlar bu tarz araçları yürütmek, denemek, daha iyi hale getirmek için satın alıyorlar. Bu sebeple bir M3'ün çok iyi gittiği defalarca tescillenen bir CTR'yi geçmeyi çalışması çok normaldir bence.
Yeter ki muhabbet dozunda kalsın, olaylar ve araçlar kişilerin üzerine yıkılmasın. Tatlı rekabet ve yazılar olsun. Araç sahipleri denemekten, biz de onların çektiği videoları izlemekten zevk almaya devam edelim.
Tüm araçlara Maşallah, kazasız belasız cezasız denemeler nasip olur inşallah. :)
sana cok basit bişi sorucam megane rs in var heralde bu işleri kovalıyorsan ne yi geçmek ister kime bilenirsin?veya kimden hızlı olmak istersin
genel konusuyorum carera cayman vs.d, aslında oyle degıl pahalı spor aracları gecmek amac ama nedn m3 ıllakı m3 ucakmıkı gecılmez olsun..
varan 2:)... sürekli honda konusundasın b.. atıyosun:)
ha ha:D
yıllardır honda konularındayım ben yenı deıl:D
Talih.b16
25-12-2011, 14:32
Sanki ikisi de stock olarak yazıyorsun hacim veriyorsun.
Kim taktir etmedi köstek olur şekilde yazdıki.
Type-r, m3 geçmek için yapılmış diyorsun.Bende m3'ün teknik özellklerini bliyorlar ona göre hazırlandılar ona göre karşılarına rakip olarak çıktılar diyorum.
Araç sahipleri bu şekil denerken m3 arabadan piston söksün hacim ufaltsın demesinin komik olduğunu söylüyorum.
Bi ne diyo ulan bu diye düşünmeden hart diye kapıyorsun resmen :)
nasıl hazırlıyo 321 hplik na type r varmı?madem öyle o hplere yaklaşıp denerdi ki öyle bi imkan yok..teknik diyosun o bu diyosun veriler bak bakalım hangisi daha üstün hangisi geçmiş:)hart diye kapıyosun yazısından bişi cıkıyo ama yazmıyım konu piç olmasın..yazdığına dikkat karsındakine saygı duy
Talih.b16
25-12-2011, 14:33
ha ha:D
yıllardır honda konularındayım ben yenı deıl:D
hep beraber site olarak farkındayız:)
Talih.b16
25-12-2011, 14:35
genel konusuyorum carera cayman vs.d, aslında oyle degıl pahalı spor aracları gecmek amac ama nedn m3 ıllakı m3 ucakmıkı gecılmez olsun..
ben illaki m3 diye bi kasıtta bulunmadım yannış anlaşılmış olabilir ama bi üst segment sonraki rakibi m3 ne için uğraşsın 1.4 civic içinmi?
Talih.b16
25-12-2011, 14:37
M3'ün Type R diye bir derdi amacı yok diyorsunuz ama M3 sahipleri Type R'la bir dahaki buluşmada aracın sökülüp - hafifletileceğini Type R için hazır hale getireleceğini yazmıştı bir kaç post önce.
Şu an insanların ulaşabileceği, modifiye edebileceği, uğraşabileceği araçlar M3 ve CTR. Bu nedenle ne M3 Mike Tyson olur ne de CTR M. Ali. İnsanlar bu tarz araçları yürütmek, denemek, daha iyi hale getirmek için satın alıyorlar. Bu sebeple bir M3'ün çok iyi gittiği defalarca tescillenen bir CTR'yi geçmeyi çalışması çok normaldir bence.
Yeter ki muhabbet dozunda kalsın, olaylar ve araçlar kişilerin üzerine yıkılmasın. Tatlı rekabet ve yazılar olsun. Araç sahipleri denemekten, biz de onların çektiği videoları izlemekten zevk almaya devam edelim.
Tüm araçlara Maşallah, kazasız belasız cezasız denemeler nasip olur inşallah. :)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
200sx alicam hiç düşmanı yok herkes seviyor...
kelalper
25-12-2011, 14:50
Yaw M3 sahibi tayyar geçiim diye almaz arabasını. Buradan yazılınca şu tayyar m3 ü geçer öyle yapar böyle yapar dediği için M3 sahipleri tamam kardeşim gelin geçin dedi.
Evet benim megane ım var ama kimseye bilendiğim yok. Kendi zevkime kullanıyorum. Bunun sonu yok. Bugün type R geçsem yarın Cupra gelip beni geçecek. Eee hadi en hızlı Cuprayı geçtim turbo S2K gelecek tayyar gelip geçicek. Bunun sonu yok. En önemli noktada bunun farkında olmak. O nedenle benim kimseye bilendiğim yok.
Arasts61
25-12-2011, 14:52
kimse yanlış anlamsın ama kafama takılan bişey var.
şimdi m3 hem daha güçlü, hem daha ağır. sanırım şanzımanı da daha uzundur.
nasıl oluyorda 2 ve 3 uncu viteslerde m3 tutunuyor da 4 un ortalarından itibaren geri kalmaya başlıyor.:soru:
m3 hafif olur ama tayyar kadar güçlü olmaz o zaman deriz ki tamam 2 vites dayandı sonra tutunamadı. ama ağır oldugu halde 2 ve 3. viteslerde tutunan m3 4 de bu kadar net bir şekilde nasıl geri kalır? tayyar nos basamaz basarsa motor uzaya gider diyorlar anlıyorum.
peki bu olayın mantıklı bir açıklaması nedir?
Mivec_4G63
25-12-2011, 14:52
Bazıları araç sahibinden fazla sevinmiş nasıl bir aşktır bu :)
Talih.b16
25-12-2011, 15:03
Yaw M3 sahibi tayyar geçiim diye almaz arabasını. Buradan yazılınca şu tayyar m3 ü geçer öyle yapar böyle yapar dediği için M3 sahipleri tamam kardeşim gelin geçin dedi.
Evet benim megane ım var ama kimseye bilendiğim yok. Kendi zevkime kullanıyorum. Bunun sonu yok. Bugün type R geçsem yarın Cupra gelip beni geçecek. Eee hadi en hızlı Cuprayı geçtim turbo S2K gelecek tayyar gelip geçicek. Bunun sonu yok. En önemli noktada bunun farkında olmak. O nedenle benim kimseye bilendiğim yok.
senin yazdığın şey yannış anlamada işin doğasına aykırı m3 sahibi yarışmak istemse zaten yarışmaz geçip geçmek tabii önemli ama araç yapan herkesin bi amacı var oda hızlı olmak.tabii ne alsan seni gecen olucak ama bi sınıf var typer ı ferro geçse veya cuprayı lambo geçse şaşılıcak bi durum olmaz ama böyle iki araç yarışınca bunların olması normal..yani mantık çerçevesinde bu işin sonu var tabii yukarıda yazdığım gibi sınıflar arası olursa
edo typer
25-12-2011, 15:12
Herkes typer sokuk diyor ama unutulmasin m3te sokuktu! Typerda arka koltuklar yoktu on koltuklar bile yerindeydi! Typerdan sokulen max agirlik 20 25 kg
DaRkNeSs-
25-12-2011, 15:13
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: tam olarak budur takdir ve tebrik ettim :icon_tup:
özgün bütün konulara teşekkür butonu istiyoruz duy sesimizi :D
Maxiboost
25-12-2011, 15:15
nasıl oluyorda 2 ve 3 uncu viteslerde m3 tutunuyor da 4 un ortalarından itibaren geri kalmaya başlıyor.:soru:
m3 hafif olur ama tayyar kadar güçlü olmaz o zaman deriz ki tamam 2 vites dayandı sonra tutunamadı. ama ağır oldugu halde 2 ve 3. viteslerde tutunan m3 4 de bu kadar net bir şekilde nasıl geri kalır? tayyar nos basamaz basarsa motor uzaya gider diyorlar anlıyorum.
@ kelalper
Abi mevzu zaten o bahsettigin duygudan kaynaklaniyor. M3 un typerla ne isi olur duygusundan. Kaldi ki m3 sahibi arkadaslar gelin deneyelim demis.. Sen m3 alsan oyle dusuneceksin belki ama herkes senin gibi degil. Nereye gecio la m3 u typer diye dusunuyo insanlar. Aynisi motorsiklet camiasinda var birebir yasadim. Bursada deneyip gormek icin motorla denemek lazim falan diyoduk motorcu tayfa geldi boyle havali havali eheheh huhuhu yeeaaa once bizim fazeri gecinde sonra racing makinelere sarin falan dediler. Dedik roll yapalim debriyaj cabuk isiniyo yok dediler 400mt dedim o zaman bi 600 luk verin fazerle tek seferde gorelim. Kalktiktan sonra fazere 1 tir 600 e yarim tir sokunca o fazer mazer diyen dayi ben boyle kalkan bisi gormedim diyodu. Hemen ordan baska bi motorcu 1000 likle deneyin heehuu dedi. Burda da ayni durum var. 600 u gecer dedik gecti tum arabalara tiriviri dendi simdi gidiklanmis arac geldi durum 1-1 neden dbs koltugunu taksin bende arka koltugumu takayim kaputlari acip bakalim ayni sekilde deneyelim denmedi? Ayni 1000 lik diyen motorcu gibi m3 lerin tayyarla isi var m3 u gectigi icin. Sen nasil diyosun oni gecsem o gelicek. M3 sahipleri senin gibi dusunse gozu kör hondacilar cildirmicak zaten.
DaRkNeSs-
25-12-2011, 15:18
senin yazdığın şey yannış anlamada işin doğasına aykırı m3 sahibi yarışmak istemse zaten yarışmaz geçip geçmek tabii önemli ama araç yapan herkesin bi amacı var oda hızlı olmak.tabii ne alsan seni gecen olucak ama bi sınıf var typer ı ferro geçse veya cuprayı lambo geçse şaşılıcak bi durum olmaz ama böyle iki araç yarışınca bunların olması normal..yani mantık çerçevesinde bu işin sonu var tabii yukarıda yazdığım gibi sınıflar arası olursa
bence doğasına aykırı değil nede3n olsun ki? bende araba yapıyorum ama herkesi geçecem diye bi kaide yok ki? kendi sınıfım da olsa herkesi geçecem diye bi iddiam yok. hızlı olsun çok geri kalmayım yeter. her zaman senden hızlısı olacaktır ama senin sınıfın ama değil.. :)
ben arabayı günlük kullanırken o an için yolda benden hızlı araç olma ihtimali düşük olsun diye yapıyorum mesela, akşamları bu camianın olduğu bi yere toplantıya gidersen senden hızlı olan illa ki çıkacaktır bunu bilip bunu hazmetmek ve keyfini almak önemli bana kalırsa :icon_tup:
ilk konuya da yazdım bunada yazayım herkes dbs nin kaputunu konuşuyor m3 ün dyno verisi paylaşılmadı hiç iki arabada aynı yerde ölçüldükten sonra yarışa çıkılsa olmazmı?
Arasts61
25-12-2011, 15:29
@ kelalper
Abi mevzu zaten o bahsettigin duygudan kaynaklaniyor. M3 un typerla ne isi olur duygusundan. Kaldi ki m3 sahibi arkadaslar gelin deneyelim demis.. Sen m3 alsan oyle dusuneceksin belki ama herkes senin gibi degil. Nereye gecio la m3 u typer diye dusunuyo insanlar. Aynisi motorsiklet camiasinda var birebir yasadim. Bursada deneyip gormek icin motorla denemek lazim falan diyoduk motorcu tayfa geldi boyle havali havali eheheh huhuhu yeeaaa once bizim fazeri gecinde sonra racing makinelere sarin falan dediler. Dedik roll yapalim debriyaj cabuk isiniyo yok dediler 400mt dedim o zaman bi 600 luk verin fazerle tek seferde gorelim. Kalktiktan sonra fazere 1 tir 600 e yarim tir sokunca o fazer mazer diyen dayi ben boyle kalkan bisi gormedim diyodu. Hemen ordan baska bi motorcu 1000 likle deneyin heehuu dedi. Burda da ayni durum var. 600 u gecer dedik gecti tum arabalara tiriviri dendi simdi gidiklanmis arac geldi durum 1-1 neden dbs koltugunu taksin bende arka koltugumu takayim kaputlari acip bakalim ayni sekilde deneyelim denmedi? Ayni 1000 lik diyen motorcu gibi m3 lerin tayyarla isi var m3 u gectigi icin. Sen nasil diyosun oni gecsem o gelicek. M3 sahipleri senin gibi dusunse gozu kör hondacilar cildirmicak zaten.
ben şahsen type r m3 geçemez demiyorum. ama benim anlamadığım husus 280 civarı olduğu soylenen bir type r'ın (ki bence asıl sorun burda , o araç bence daha güçlü) 340 ps civarı bir m3 e 4uncu viteste bunu yapabilmesine akıl erdiremiyorum.:soru:
işin ehli değilim ama m3 den zaten kat iptal etsen nerden baksan 10 ps alırsın. eksoz cart curt derken her ne kadar stok dense bile o m3 340 dan aşağı değildir.
Maxiboost
25-12-2011, 15:36
ben şahsen type r m3 geçemez demiyorum. ama benim anlamadığım husus 280 civarı olduğu soylenen bir type r'ın (ki bence asıl sorun burda , o araç bence daha güçlü) 340 ps civarı bir m3 e 4uncu viteste bunu yapabilmesine akıl erdiremiyorum.:soru:
işin ehli değilim ama m3 den zaten kat iptal etsen nerden baksan 10 ps alırsın. eksoz cart curt derken her ne kadar stok dense bile o m3 340 dan aşağı değildir.
Acikladim yukarida aslinda 4. Viteste gecmiyor zaten hizli. Nasil hizli dersen m3 un muhtemelen yere gucu aktarirken kaybi daha fazladir. M3 un agarligi daha fazla typer a gore. Typerin sanzimani m3 e gore daha kisa. Tum bunlara ek olarak typer devir donuyor yani vitesle hiz oranlarina baksan fazla fark yoktur yani misal biri 2 sonu 100 yapiyodur typer belki 105 ama devir dondugu icin daha kisa sanzimanla devir donup zirt pirt vites degistirmeden kisa sanzimanin vantajlarini kullaniyor. Guc yonundem fazla avantajin olmayinca cabuk vites atmak 1 1.5 boy farkediyor. Typer bu vites oranlariyla 7800 donse bi yere gidemez 7800 de 280hp cikartsa bile. Olayin aciklamasi bu. Devir cevirmenin avantajlari :D
Talih.b16
25-12-2011, 15:45
bence doğasına aykırı değil nede3n olsun ki? bende araba yapıyorum ama herkesi geçecem diye bi kaide yok ki? kendi sınıfım da olsa herkesi geçecem diye bi iddiam yok. hızlı olsun çok geri kalmayım yeter. her zaman senden hızlısı olacaktır ama senin sınıfın ama değil.. :)
ben arabayı günlük kullanırken o an için yolda benden hızlı araç olma ihtimali düşük olsun diye yapıyorum mesela, akşamları bu camianın olduğu bi yere toplantıya gidersen senden hızlı olan illa ki çıkacaktır bunu bilip bunu hazmetmek ve keyfini almak önemli bana kalırsa :icon_tup:
bak ben bunada saygı duyarım..ama araç yapan yarış yapan adam için bu böyle diil.bak kendin yazmışsın bu camiada seni gecen mutlaka cıkacaktır diye,o seni gecen adam niye hazırlamış o aracı sence?benim sınıfım olmayan arac benimle niye uğraşsınki:)o dener ben izlerim tebrik ederim okadar...bak birde m3 istemiş typer ile denemeyi ismini bilmiyorum mod arkadaş yazmış yukarıda.kimse kimseyide kandırmasın millet burda bilenip birbirini geçmek için milyarlar döküyo böylede bi kesim var sizin gibi hızlı olmasın bizim olsun diyende:)onun için hızlı olanlara saygı duymak lazım emek var çünkü
kelalper
25-12-2011, 15:48
Yaw nesi yanlış. Burada hangi tayyar sahibine sorsan %90 ı tayyar M3den iyidir der. Neden diye sorarsan yüklediin zaman M3 geçiosun diye. E kardeşim adama sormazlar mı M3 Fatmagül mü diye. Al DBS dışında bu kadar atmosferik yüklü Type R var mı yok. Onun da gideri M3 ile kafa burun bi geçio bi geçilio. DBS kadar yüklenilmediği sürece Type R M3 geçemez M3 de sorun yoksa. Ankara dediler Ankarada M3 geçti İstanbul bursa dediler Kaan gitti Bursada da geçti istanbulda da geçti. Bi tek ümitleri DBS o da bi geçio bi geçilio kafa burun gidio E36 ile .Yiğit tutturmuş al ben E46 geçtim sürekli onu izliyorum diyor.
Ondan sonra diyolar ki abi sen neden Type R düşmanısın. Yaw ben Type R düşmanı değilim Type R severim keşke bende de K20 gibi canlı bir motor olsa. Ama herşeyin bir sınırı var. Bazı insanlarda artık iş fanatikliği körlüğü geçmiş ilahlık halini almış.
Yaw nesi yanlış. Burada hangi tayyar sahibine sorsan %90 ı tayyar M3den iyidir der. Neden diye sorarsan yüklediin zaman M3 geçiosun diye. E kardeşim adama sormazlar mı M3 Fatmagül mü diye. Al DBS dışında bu kadar atmosferik yüklü Type R var mı yok. Onun da gideri M3 ile kafa burun bi geçio bi geçilio. DBS kadar yüklenilmediği sürece Type R M3 geçemez M3 de sorun yoksa. Ankara dediler Ankarada M3 geçti İstanbul bursa dediler Kaan gitti Bursada da geçti istanbulda da geçti. Bi tek ümitleri DBS o da bi geçio bi geçilio kafa burun gidio E36 ile .Yiğit tutturmuş al ben E46 geçtim sürekli onu izliyorum diyor.
Ondan sonra diyolar ki abi sen neden Type R düşmanısın. Yaw ben Type R düşmanı değilim Type R severim keşke bende de K20 gibi canlı bir motor olsa. Ama herşeyin bir sınırı var. Bazı insanlarda artık iş fanatikliği körlüğü geçmiş ilahlık halini almış.
şu zamana kadar m3 tayyar denemelerini özetleyen en güzel yazı.
fanatikliği bırakalım,gecen gecilen hepsi dost nice keyifli denemelere.
Arasts61
25-12-2011, 16:04
Acikladim yukarida aslinda 4. Viteste gecmiyor zaten hizli. Nasil hizli dersen m3 un muhtemelen yere gucu aktarirken kaybi daha fazladir. M3 un agarligi daha fazla typer a gore. Typerin sanzimani m3 e gore daha kisa. Tum bunlara ek olarak typer devir donuyor yani vitesle hiz oranlarina baksan fazla fark yoktur yani misal biri 2 sonu 100 yapiyodur typer belki 105 ama devir dondugu icin daha kisa sanzimanla devir donup zirt pirt vites degistirmeden kisa sanzimanin vantajlarini kullaniyor. Guc yonundem fazla avantajin olmayinca cabuk vites atmak 1 1.5 boy farkediyor. Typer bu vites oranlariyla 7800 donse bi yere gidemez 7800 de 280hp cikartsa bile. Olayin aciklamasi bu. Devir cevirmenin avantajlari :D
Walla videoyu bir daha izledim resmen 10. Sn ye kadar beraber gidiyorlar. Ne zamanki tayyar 4 e atiyor orda film kopuyor.
Devir cevirmek alt viteste daha cok kalmak demek ve o avantajdan daha fazla faydalanmak demek. Ama tayyar alt viteste daha cok kaldigi icin gecmiyorki 4 e atinca geciyor.
Hem tayyar daha kisa sanzimanli, hem daha hafif hem daha iyi aktariyor ama 2 ve 3 te kafa cikaramiyor:soru:
_muhaRRem
25-12-2011, 16:04
DBS typeR ufak tefek değişiklerle 2-3 boy daha hızlanabilir , ayrıca öyle limit bi k20 de değil , bu güne kadar atmosferik limit gırtlak yüklü bi k20 yapılmadı.
M3 gibi bir araçla type-r'ı kıyaslamak yanlış bence.
_muhaRRem
25-12-2011, 16:11
DBS typeR ufak tefek değişiklerle 2-3 boy daha hızlanabilir , ayrıca öyle limit bi k20 de değil , bu güne kadar atmosferik limit gırtlak yüklü bi k20 yapılmadı.
maşallah..
olması gereken olmuş. gene dbs yakışanı yapmış...
aynen :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Talih.b16
25-12-2011, 16:25
bak işte sorsak diyosun sordunmu hiç peki bu soruyu type r sahibine?kusura bakma bu iş takım tutmak gibi.işe diyer taraftan bakarsan hep olayları karıştıran başkaları hondacılar diil sonra biri yazınca takım taraftarı gibi hepsi kızıyo haklı olarak ortalık karışıyo sonra ahh bu hondacılar:)senin yaşındanda dolayı saldım cayıra mevlam kayıra havan var:)(yannış anlama)m3 cok güzel bi araba typer da öyle.ikisinede maşallah konun başına ilk sayfada yazdığıma bak ne demek istediğimi daha iyi anlıycaksın,varan 1 yazıyo
Maxiboost
25-12-2011, 16:34
Walla videoyu bir daha izledim resmen 10. Sn ye kadar beraber gidiyorlar. Ne zamanki tayyar 4 e atiyor orda film kopuyor.
Devir cevirmek alt viteste daha cok kalmak demek ve o avantajdan daha fazla faydalanmak demek. Ama tayyar alt viteste daha cok kaldigi icin gecmiyorki 4 e atinca geciyor.
Hem tayyar daha kisa sanzimanli, hem daha hafif hem daha iyi aktariyor ama 2 ve 3 te kafa cikaramiyor:soru:
İnatla anlamiyorum diyosun :) yukarida belirttim. Kullanan kisi m3 surucusune gore daha yavas vites attigi icin vites aralarinda geriye dusuyor. M3 un stop lambasini takip et vites aralarinda hele ki typer 3 e atarken bariz ileri atliyor 3 viteste tekrar yaklasiyo dbs 4 e atarken vites arasinda dbsnin ivmesi duruyor yavas atildigi icin. En hizli 3 ten 4 e atiliyor o yuzden ileri cikamiyor yani aslinda 2-3 e en azindan 3-4 e atildigi gibi atilsa m3 ileri ziplamicak. İki arac arasinda asiri bir gidis farki yok 2-4 boy dediginiz yarim saniyedir en fazla o yuzden vites arasindaki ufak kayiplarda m3 ileri cikiyor. Simdi kavrayabildin mi?
M3 e kafa cikaramamasinin sebebi m3 un hizli olmasi. Kor m3 vs jap typer yaz youtube standart ve komsenin gidisine laf edemeyecegi bi m3 ile egzantriksiz pistonsuz typer denemesinde typer in nasil kafa cikardigini goruceksin. Hos kor
Sonra yo ediyo ayri mesele :D eger Dbs kafa cikaramiyosa kimse standart demesin bu m3 e.
dbs nin speclerini tam anlamıyla bilen varmı ?
Arasts61
25-12-2011, 16:50
İnatla anlamiyorum diyosun :) yukarida belirttim. Kullanan kisi m3 surucusune gore daha yavas vites attigi icin vites aralarinda geriye dusuyor. M3 un stop lambasini takip et vites aralarinda hele ki typer 3 e atarken bariz ileri atliyor 3 viteste tekrar yaklasiyo dbs 4 e atarken vites arasinda dbsnin ivmesi duruyor yavas atildigi icin. En hizli 3 ten 4 e atiliyor o yuzden ileri cikamiyor yani aslinda 2-3 e en azindan 3-4 e atildigi gibi atilsa m3 ileri ziplamicak. İki arac arasinda asiri bir gidis farki yok 2-4 boy dediginiz yarim saniyedir en fazla o yuzden vites arasindaki ufak kayiplarda m3 ileri cikiyor. Simdi kavrayabildin mi?
M3 e kafa cikaramamasinin sebebi m3 un hizli olmasi. Kor m3 vs jap typer yaz youtube standart ve komsenin gidisine laf edemeyecegi bi m3 ile egzantriksiz pistonsuz typer denemesinde typer in nasil kafa cikardigini goruceksin. Hos kor
Sonra yo ediyo ayri mesele :D eger Dbs kafa cikaramiyosa kimse standart demesin bu m3 e.
kardeş benim anlamam fena iyidir:)
hatta anlama şampiyonası yapılsın birinci filan çıkma ihtimalim var.:)
senin tüm soylediklerini okudum. anlamam gerekenleri de anladım. ama sorun şu ki senden başka kişilerin de açıklamasına ihtiyacım var.:)
2 aracada maşallah güzel yürümüşler
Maxiboost
25-12-2011, 17:12
senin tüm soylediklerini okudum. anlamam gerekenleri de anladım. ama sorun şu ki senden başka kişilerin de açıklamasına ihtiyacım var.:)
Bende sanirim iyi bir izleyici oldugun icin baska aciklamaya ihtiyac duymuyorum :) kirici olmak istemedim kusura bakmayin. Aciklamalari okumaya devam :)
Arasts61
25-12-2011, 17:13
Bende sanirim iyi bir izleyici oldugun icin baska aciklamaya ihtiyac duymuyorum :) kirici olmak istemedim kusura bakmayin. Aciklamalari okumaya devam :)
haftaya ne olur ??:)
Maxiboost
25-12-2011, 17:38
haftaya ne olur ??:)
M3 ciddi sokulurse typer a oranla daha fazla kilo atabilir bu da dengeleri bozar :) dbs ceyrek depo benzin, on koltuklar takili arkasi komple sokuluyken 1120kg geldi tek koltuk sokulup hafif koltuk takilsa 1090 fiber bagajla 40kg alsa 1050 atacagi max bu bence. M3 total olarak daha fazla kilo atabilir. Kisacasi sari m3 onde olur
DaRkNeSs-
25-12-2011, 17:40
bak ben bunada saygı duyarım..ama araç yapan yarış yapan adam için bu böyle diil.bak kendin yazmışsın bu camiada seni gecen mutlaka cıkacaktır diye,o seni gecen adam niye hazırlamış o aracı sence?benim sınıfım olmayan arac benimle niye uğraşsınki:)o dener ben izlerim tebrik ederim okadar...bak birde m3 istemiş typer ile denemeyi ismini bilmiyorum mod arkadaş yazmış yukarıda.kimse kimseyide kandırmasın millet burda bilenip birbirini geçmek için milyarlar döküyo böylede bi kesim var sizin gibi hızlı olmasın bizim olsun diyende:)onun için hızlı olanlara saygı duymak lazım emek var çünkü
yanlış anlaşıldı galiba, bende sonuçta arabamı hızlı olmak için yapıyorum,20 bin liraya yakın para harcadım ve bitince de tr deki en hızlı crx olacak yüksek ihtimalle(bildiğim kadarıyla benden hızlısı birtek cem taşçı abinin crx iydi o da söküldü) ,çok az kaldı bitmesine.
e ben bu kadar parayı tabi ki hızlı olmak için harcadım,ama fark şurda, birisi beni geçmiş kategorim yada değil, bu dünyanın sonu değil geçeni tebrik ederim yeter ki arkamdan abuk subuk konuşulmasın dedikodusu çıkmasın o kadar para harcadı olmamış falan diye ( bu camiada malesef bu tip insan çok)
damarıma basılmadığı sürece anadol geçsin beni sorun değil :) benden hızlıdır ki beni geçebilmiştir benden fazla para harcamıştır falan filan..
umarım bu sefer daha iyi anlatabilmişimdir :)
Arasts61
25-12-2011, 17:48
M3 ciddi sokulurse typer a oranla daha fazla kilo atabilir bu da dengeleri bozar :) dbs ceyrek depo benzin, on koltuklar takili arkasi komple sokuluyken 1120kg geldi tek koltuk sokulup hafif koltuk takilsa 1090 fiber bagajla 40kg alsa 1050 atacagi max bu bence. M3 total olarak daha fazla kilo atabilir. Kisacasi sari m3 onde olur
anladım:)
bakalım, haftaya deneme olursa bi 50 sayfada o deneme için yazar millet:)
raptor_98
25-12-2011, 17:52
m3 vs typer yeni bölümü ve tartışmalı yorumlarıyla haftaya dewam edicek :)))
dizi gibi walla ne güsel ,pazarları sıkılmak yok artık al çekirdek otur izle.
maşallah 2 araca da ...
Ertug_T.
25-12-2011, 18:13
maşallah iki aracada..ikiside gayet başarılı..keşke böyle anlaşmazlıklar olmadan olsa şu denemeler..artık biraz değişiklikde göresi geliyo insanın =) konu dışı ama şöyle iyi yüklü bi 1.4-1.5 turbo araçla deneseler mesela m3 den daha ilgi çekici olur bence =)
ORCUN555
25-12-2011, 19:37
kusura bakma yanlış anlamanı istemem kesinliklede başka kimin açıklama yapmasını bekliyorsun acaba. sana açıklama yapan kişi benim kardeşimdir ve arabayı en yakından tanıyan kişilerden biridir. sen kimsin dersende bana DBS'nin bursadaki sahibiyim adem abiye arabayı satan kişi :)
Evet sonuç olaması gerektiği gibi olmuş 280hp bir typer için stock m3 yetmez.
Typer i kullanan arkadaşımız güzel kullanmış fakat vites atışlarından daha 1-2 boyu var o typer'ın.
Arasts61
25-12-2011, 20:10
kusura bakma yanlış anlamanı istemem kesinliklede başka kimin açıklama yapmasını bekliyorsun acaba. sana açıklama yapan kişi benim kardeşimdir ve arabayı en yakından tanıyan kişilerden biridir. sen kimsin dersende bana DBS'nin bursadaki sahibiyim adem abiye arabayı satan kişi :)
arabayı en yakından tanıyan oldugu belli zaten. koltukların kilosuna kadar soyledi.:)
kaldıkı yaptıgı açıklamaları da anlıyor ve saygı duyuyorum zaten.
öte yandan bence başka faktörler de etkili olmalı ama çok da iddialı olmadıgım için uzatmadım, uzatmamın da anlamı yok.
m3 ve tayyar uzmanı değilim ama ben 2 ve 3 uncu viteslerde m3 yanında olup 4 de uzayan bir araç görmedim (m3 den hafif olan araçlar için konuşuyorum).8 sene önce bi miktar m3 le dolaşmışlığımız oldu. gerçi o zamanlar tayyarlar boyle miydi onu da bilmiyorum. 1 sene boyunca hava kuru oldugu sürece her hafta cadde de idik ama bir kere bile tayyara denk gelmedik desem yalan olmaz. onun için 4 atınca ne yapıyor ( ki burdaki zaten farklı bir araç) bilmiyorum.
vites atışı ile ilgili değerlendirme doğrudur, bişey demiyorum.
her neyse araçlar sizin, siz daha iyi biliyosunuzdur.
haftaya yeni deneme olursa ordan devam ederiz.
mert_leon
25-12-2011, 20:17
bende biraz komik olsun die yaptım zaten sökecekse m3 gitsin sökük nsx bulsun aynı hacim. ne biliyim aygı katagöri bişi bulsun yani.
dragon07
25-12-2011, 20:21
adam typerla geçmiş gereksiz çok uzadı konu.bundan sonra kim geçicek mrk ediyorum.
birde kaput açma mevzuu bayağı sıkıntılı 3.yarısta kaputlar açılcakmı ? :) eger m3 nos felan basarsa dbs ile m3ü aynı karede göremeyiz :)
mert_leon
25-12-2011, 20:24
adam typerla geçmiş gereksiz çok uzadı konu.bundan sonra kim geçicek mrk ediyorum.
birde kaput açma mevzuu bayağı sıkıntılı 3.yarısta kaputlar açılcakmı ? :) eger m3 nos felan basarsa dbs ile m3ü aynı karede göremeyiz :)
inşallah hırs uğruna araçlara bişi olmaz.
mustafaucgun
25-12-2011, 20:27
aynen kardeşim kaputları açarlar ve bakarlarsa daha ii olur dediğin çok doğru eğer m3 nos basarsa ki arada uçurum olur gibi geliyor bana
Cook gereksiz uzadi hemde. Burada tartismaya itenler yuzunden 1- 2 samimi insan arasi gereksiz sogukluk girdi. 2- forumda haddini asan tartismalar oldu 3- denemenin zevki kalmadi. Biz bu isleri bu fotumu keyif almak icin ziyaret ediyorux. Bunu saglayamiosak zaten bastan hata yapiliyor.
Bu hafta ister m3 ister tayyar gecsin onemli olan denemelerin devam etmesi degilmi? Benim aracimla bile ben fenemekten vazgectim ya deneme sonrasi kavgalara canak tutmamak icin
dragon07
25-12-2011, 20:36
m3 150-200 hatta 250 shot basabilir :) agzına yüzüne nosu basarsın....
typera bu kadar basılamaz 2ye bölünür.
nos olmazsa zaten dbs typer yine geçicektir.sarı m3 te öyle bomboş bi araç degil kimse kimseyi yemesin SS egzoz üst kapak biraz tıraş port polish...avansıylada oynanmıstır.m3(stock demesin kimse) baya beygir verir bunlar m3e . m3ü kim sürüyorsa iyi sürmüş vites aralarında geliyor typercı abimiz typer cupta yarısmıs ama viteslerin yavaş oldugu videolarda alenen belli ;)
laf ebeliği yapmaktan yorum yapamıyosunuz nosmus 50 yok 100 yok 200 bu ne arkadaslar arac sahipleri konussun anlassın bu hafta olsun diye bişey yok yılbası haftası biliyosunuz bu hafta her kafadan bi ses cıkıyo su laf ebeliğini bırakında adam gibi yorum yapın zmn gelince yine denenir cuma gecesi saat 2.30 kadar beklediğimiz gibi sorun yok sadık abi ve adem abiler karar versin sizde yorum yapın .
Eray Yümsel
25-12-2011, 23:02
şu typer a nos basılmaz diyip 2 ye bölüünür diyenler hayatlarında kaç kere nos la k20 motoru kırmışlar veya onuda geçtim kaç kere k20 ye nos basmıslarda yorum yapıyolar cok merak ediyorum :) öldürdünüz koskoca motoru amannnnnnnn nos basılırmı k20 ye :) ben daha tecrübe edenı duymadım özgünde yorum yapıyo teorik oda basmadı basıp kırdıysada söylemiyo yada ben duymadım o yüzden boş konuşmayın öyle nos la motor kırmak kolay değil abartmayın m3 e 500shot basılırda typer a 5 shot bile baslmaz hee anlatın dinliyorum
pardon editliyorum MANTAR GÖKMEN zamanında basmıştı kpro lu bir typer a forumdada üye bir abilerimizle deneme yapmıslardı hatta hiçte kırmadı gayette güzel koptu gitti normalde kafa kafaya giden 2 typer :)
bu yazdıklarım dbs için değil aman tanrımmm typer a nos mu basılır diyenler için nos bastı anlamı cıkarmıayın yani içinden
şu typer a nos basılmaz diyip 2 ye bölüünür diyenler hayatlarında kaç kere nos la k20 motoru kırmışlar veya onuda geçtim kaç kere k20 ye nos basmıslarda yorum yapıyolar cok merak ediyorum :) öldürdünüz koskoca motoru amannnnnnnn nos basılırmı k20 ye :) ben daha tecrübe edenı duymadım özgünde yorum yapıyo teorik oda basmadı basıp kırdıysada söylemiyo yada ben duymadım o yüzden boş konuşmayın öyle nos la motor kırmak kolay değil abartmayın m3 e 500shot basılırda typer a 5 shot bile baslmaz hee anlatın dinliyorum
pardon editliyorum MANTAR GÖKMEN zamanında basmıştı kpro lu bir typer a forumdada üye bir abilerimizle deneme yapmıslardı hatta hiçte kırmadı gayette güzel koptu gitti normalde kafa kafaya giden 2 typer :)
bu yazdıklarım dbs için değil aman tanrımmm typer a nos mu basılır diyenler için nos bastı anlamı cıkarmıayın yani içinden
Ben atmosferik de bastım Turboykende bastım Gardaş
sen aldırma milletin dediklerine nos kullanan bilir bu işleri hayatında nos kullanmamış kişilerde motor havalanır ikiye bölünür der
M3 nos bassın 200 shot
Typer 125 wet bassın karşısında M3 falan kalmaz motoruna da hiç bişi olmaz
1- Typer a nos bastım bi sik olmaz olur demiyorum
2- Dbs için söledim nos basamaz uzaya gider diye nedenini bisor ondan sonrak onuş garip garip yorumlar yapma avansı dibinde Beyini kitli bi tyoper a nos basarsan uzaya gidersin BOŞUNa kendini kandırma
3- K20ye nos bastım hilmi ile bile nos denemesi yaptyık hulk da inanmayan sorabilir kendisini e şimdi debriyajı nos basınca kakası geldi debriyajın
ben teorik konuşmam normal typoerı getir 100 shotta basarım 150 shottta avansını ayarladıktan sonra basarım
son olarak m3 e 150nin üstünde cocuğun olur aksini iddda ediyorsan memeleri vericem ben basıcaksın okeymi ? bnüyük tüp koyucaz iksiide bitene kadar bak bakalım kim daha önce infilak ediyor
Eray Yümsel
25-12-2011, 23:21
ben yukarda yazdıgım 500shot ta ciddi değildim onu kast ediyosun m3 e sukadar nos basılır bukadar basılmazda demıyorum sadece adam yazmıs m3 e 200 bas alır yıllardır m3 e nos basıyolar ya yorum yapıyolar bide benım anlatmak istediğimi hilmi anladı kardeşim sende anladın benım bir iddiam yok dbs nos ta bastı demiyorum ama TEK BİR GERÇEK VAR o vites atışlarıyla bir önceki denemeyle arasında bukadar değişiklik olabilmesi için birtek filtre yetmez kardeşim bunuda yazın kenara
Eray ben seni anladım kardeşim
Arka koltuklar DBS 25 kg
M3 te daha fazla dogrumu ?
M3 daha fazla hafifletilmişken bu fark nasıl oldu diyorsun sen
filtresini degişmişler 25 kg atmışlar hızlanmış olamazmı ?
Bu typer arabası böyle işte kanka
Aslında bursalı serkana sormak lazım o hemen anlar bunda nos varmı yokmu :D
dbs fun gene çoşmuş :D msllah araclara kameranın yeri 1oo numara (yok önüm doluydu gaz kestim falan gibi ) durumları engellemiş :
tüm yazılanları tek tek okudum.2 aRac sahıbıde agırlıgı olan bos bos buralarda yazı yazan vır vır yapan ınsanlar degıller.birbirlerine saygılarıda vardır formda fanatik fanatik yazılar yazıp insanları tahrik etmesin kimse adem abi yazmıs sadık abi ve okan abi herkes bir daha demeneye razı kontrol yapılıp sartlarda anlasılıp sıkıntı yok..kimsenin emeginede saygısızlık yapılmasın yazı yazarken herkes dikkatli olsun ;)
Eray Yümsel
25-12-2011, 23:30
hacı vites aralarında çay kahve içersin yani bunun başka özeti yok anlatabiliyomuyum :D ben senı vites gibi atacak birini göremiyorum videoda hiç göremiyorum bu viteslerle bu kadar gitmesi bile şaşırtıcı ya neyse ben yazmayım fanatik yorum yapıyorum olmiyii
hacı vites aralarında çay kahve içersin yani bunun başka özeti yok anlatabiliyomuyum :D ben senı vites gibi atacak birini göremiyorum videoda hiç göremiyorum bu viteslerle bu kadar gitmesi bile şaşırtıcı ya neyse ben yazmayım fanatik yorum yapıyorum olmiyii
Olma kardeşim fanatik yorum yapan olma gelcek hafta cumayı bekle ya gene geçilirse M3
Ben kimseye senden iyiyim hepinizden iyiyim demedim sadece vitesler biraz yavaş arabaya alışınca daha da iyi olur dedim
bir anda araba gibi kullanıldım vites gibi atıldım :D
ama bunu ben demiyorum bütün forum diyor 2 boyda viteslerden var bak benden söylemesi eray efendi haftaya cuma fark 6 boy olur :)
ibratice
25-12-2011, 23:38
bizimde bir arkadaş 1 ay kadar kullandı biraz bo.unu çıkarınca pistonu delmişti çok zorladı ama kırılmadı ama beyin stoktu avans kısıyordu dbs ecu kitliymiş avans kısmayacağı için kırabilir.
tüm yazılanları tek tek okudum.2 aRac sahıbıde agırlıgı olan bos bos buralarda yazı yazan vır vır yapan ınsanlar degıller.birbirlerine saygılarıda vardır formda fanatik fanatik yazılar yazıp insanları tahrik etmesin kimse adem abi yazmıs sadık abi ve okan abi herkes bir daha demeneye razı kontrol yapılıp sartlarda anlasılıp sıkıntı yok..kimsenin emeginede saygısızlık yapılmasın yazı yazarken herkes dikkatli olsun ;)
ferro dayı :icon_tup:helallin var
Eray Yümsel
25-12-2011, 23:39
hayırlısı bakalım morukcum 2 araçta teknik kontrolden geçer sonra kim kimi geçer bilemeyiz tabiki :) hayırlısı
o sıkıştırmaya ayarsız nos basılmaz eray sen de biliyosun :icon_tup:
haa sen 14 cr a bile basarsın onu da biz biliyoruz :hahaha::hahaha::hahaha: :D
hayırlısı bakalım morukcum 2 araçta teknik kontrolden geçer sonra kim kimi geçer bilemeyiz tabiki :) hayırlısı
Hayırlısı ama sonunda kazanan dostluk olsun dimi :D
BMK TypeR
25-12-2011, 23:42
eray, k pro caı ayarlıdır, caı sokersın gaz kelebegı ucuna fılıtre takarsan, aynı ayarla typer yurumez kanka, kprosuz aem caı ve aem short ramlı typer 3-4boy fark edıyo uzunda, typerda bıde k-pro olan egzantrık olan hava cok ceken arabada daha cok etkılencektır gayet normal bu fark,
Eray Yümsel
25-12-2011, 23:44
o sıkıştırmaya ayarsız nos basılmaz eray sen de biliyosun :icon_tup:
haa sen 14 cr a bile basarsın onu da biz biliyoruz :hahaha::hahaha::hahaha: :D
la olm git başmdan benımı takip eddiyosun face te ayrı burda ayrı nedır senden cektıgım :D
Hayırlısı ama sonunda kazanan dostluk olsun dimi :D
aynen kankaaaaaa :D :soru: kovboy geldiğ ölü taklidi yapak :D
BMK TypeR
25-12-2011, 23:46
la olm git başmdan benımı takip eddiyosun face te ayrı burda ayrı nedır senden cektıgım :D
aynen kankaaaaaa :D :soru: kovboy geldiğ ölü taklidi yapak :D
kanka bırakda yazalım 4sene kullandık her çeşit fılıtre taktık ölü taklıdı yapablırsın b.. bılmedıgın ıcın typerla ılgılı:D
Pugracer
25-12-2011, 23:47
Herkese iyi geceler,
Daha önceki videodaki mantıksız bulduğum husus mantıklı hale geldi ve 270-280ps civarındaki CTR, biraz sökük de olsa E36 M3'ü geçti....
Ama burda Arasts61 nickli arkadaşında anlayamadığı ve net cevap alamadığı MANTIKSIZ olan başka bir husus var.
İkinci viteste rolling yapılırsa E36 M3 asla bu tip bir CTR'ın yanında yan yana kalamaz, geriye düşer biraz ilk etapta....sonuçta ikinci vitesten başlandığında zaten vites atma dezavantajı yaşanması imkansız....videoya bakıyorum yan yanalar, vites atışlarında CTR yavaş deniyor ama 4. vitese atıldıktan sonra muhtemelen hala M3 3rd viteste olduğu için dayanıyor ama M3 dörde aldıktan sonra CTR sanki kanatlanıyor....Videodaki 10. saniyeyi dikkatle inceleyin....resmen fırlıyor CTR:soru:
Bu set-up'daki bir CTR'ın E36 M3'ü geçebilmesi çok doğal ve mantıklıdır ama bu şekilde değil....2. ve 3. viteste tutunan bir M3'ün 4. ve 5. viteste bu kadar fark yemesi hiç normal değil....hepinizinde bildiği gibi üst hızlarda M3'ün daha avantajlı olduğu ve ağırlık etkisinin azaldığı da bilinen bir gerçekken....
Herkese selamlar, iyi geceler.
Not: Arasts61 çok dikkatlisin, tebrikler:heyoo:
Eray Yümsel
25-12-2011, 23:49
hacı bu işin duayeni sensin ne diyosan doğrudur :D
BMK TypeR
25-12-2011, 23:50
hacı bu işin duayeni sensin ne diyosan doğrudur :D
EraY Benım yazdıgımı sende dahıl herkez bılır boşuna savaş verıyosun:hahaha:
eray sen hala yaşıomusun kanka bak ben öldüm :D
chiefkadir
25-12-2011, 23:52
İkinci videoya baktım Yaklaşık 25 sn de 70-255 yapmış dbs Maşallah:)
Eray Yümsel
25-12-2011, 23:54
..........
Eray Yümsel
25-12-2011, 23:59
savaşmayıp sevişelim dicem oda olmicak bu kan yerde kalmaz moruk starwars vardı bilirsin yenısı cıkıcak yakında noswars bak bölüm adıda yazıyo altta THE PHANTOM MENACE :D
http://i32.tinypic.com/v4v3g7.jpg
mersınde m3u neredeyse tampon farkyla gectım belkı yanyanadır tam hatrlamıyorum ılk soru nos mu war :D tr nın heryernde aynı muhabbet:D
Arasts61
26-12-2011, 00:06
Herkese iyi geceler,
Daha önceki videodaki mantıksız bulduğum husus mantıklı hale geldi ve 270-280ps civarındaki CTR, biraz sökük de olsa E36 M3'ü geçti....
Ama burda Arasts61 nickli arkadaşında anlayamadığı ve net cevap alamadığı MANTIKSIZ olan başka bir husus var.
İkinci viteste rolling yapılırsa E36 M3 asla bu tip bir CTR'ın yanında yan yana kalamaz, geriye düşer biraz ilk etapta....sonuçta ikinci vitesten başlandığında zaten vites atma dezavantajı yaşanması imkansız....videoya bakıyorum yan yanalar, vites atışlarında CTR yavaş deniyor ama 4. vitese atıldıktan sonra muhtemelen hala M3 3rd viteste olduğu için dayanıyor ama M3 dörde aldıktan sonra CTR sanki kanatlanıyor....Videodaki 10. saniyeyi dikkatle inceleyin....resmen fırlıyor CTR:soru:
Bu set-up'daki bir CTR'ın E36 M3'ü geçebilmesi çok doğal ve mantıklıdır ama bu şekilde değil....2. ve 3. viteste tutunan bir M3'ün 4. ve 5. viteste bu kadar fark yemesi hiç normal değil....hepinizinde bildiği gibi üst hızlarda M3'ün daha avantajlı olduğu ve ağırlık etkisinin azaldığı da bilinen bir gerçekken....
Eyvallah hocam.
Arac sahipleri yeni deneme yapar ve ayrintili aciklama yaparsa daha anlasilir olur her sey. Tabi kendileri bilir.
gürkan18
26-12-2011, 00:12
Herkese iyi geceler,
şimdiye kadar izmidede ankaradada istanbuldada tr nin her yerinde m3 typer denemeleri oldu ikisinden biri geçti ama hiç birinde 2 ve 3. viteste tutunupta 4 te bi anda 2 boy geriye düşen m3 göremedim ben
şimdiye kadar izmidede ankaradada istanbuldada tr nin her yerinde m3 typer denemeleri oldu ikisinden biri geçti ama hiç birinde 2 ve 3. viteste tutunupta 4 te bi anda 2 boy geriye düşen m3 göremedim ben
bız gorduk ama, bak 2 de basıp 2 bıtıyor 3 e atıyor 4 e attıgında ne oluyor?
eds-typer-vs-smg-m3_717657
Eray Yümsel
26-12-2011, 08:45
eser orda bariz vites atamamış m3 kandırma kendni :D
aksa sabah o lmuş stock m3 dbnini koyarmısınız 14.2~14.5 arası dbs yapıyor 12~12.5 arası arada 2 saniyelerden bahsediyoruz 2 saniye olan bir araba baakalım örnek olarak aksam ölçmek isterim bülentin arabasını neysem 2 saniye olan bir şey nası lolurda Typerla yan yana gider ? bana söylermisiniz + katı üstünde olan 200 bindeki m3 nasıl 11 lerde gider açıklarsanız sewinirim sizden hadi typerde egzantirik o bu su var kimse kendine pay çıkarmasın su typercılar bende öleydim o beygirdim onla bunla denedim musallat olmayın konuya kendinzi ön plana çıkarmaya çalışmayın gel görki stock m3lere bak fabrika üretim hatası :D
2 saniye dedğin 60 Metre başına neredeyse 4 metre sokar oda yaklaşık size 30~40 metre eder
o da araöç 4 metre dersen 8~10 boya yakın olması lazım
hepsi okey peki şimdi bu ttyper la m3 ügötürelim ustalaya hatta buyrsun herkes gelsin kontrol edelim eğerki olduda m3 te nos çıktı ozaman ne yapacağız? typerın basma ihitimali yok imkanı olanağı yok ben istte olduğum sürece basamaz garantisi var nedeni ise sıkıştırması yüksek avansını geriçekmeden basamaz basarsa 4 sonuna kadar o piston kesinlikle Erir haaa basılmazmı dbs ye nos derseniz ben 100 shot hemen gömerim avansı geriye alır dayanırım sıkıntı yok amma velakin suanda istesede basamaz ben istteyken dediğim gibi :)
hepsi okey peki şimdi bu ttyper la m3 ügötürelim ustalaya hatta buyrsun herkes gelsin kontrol edelim eğerki olduda m3 te nos çıktı ozaman ne yapacağız? typerın basma ihitimali yok imkanı olanağı yok ben istte olduğum sürece basamaz garantisi var nedeni ise sıkıştırması yüksek avansını geriçekmeden basamaz basarsa 4 sonuna kadar o piston kesinlikle Erir haaa basılmazmı dbs ye nos derseniz ben 100 shot hemen gömerim avansı geriye alır dayanırım sıkıntı yok amma velakin suanda istesede basamaz ben istteyken dediğim gibi :)[/QUOTE]
Tebrik ederim abi yine çok mütevazisin bu hafta:D
Tebrik ederim abi yine çok mütevazisin bu hafta:D
Tevecccünüz :D ne oldu sc işi
faik.bmw
26-12-2011, 09:41
aksa sabah o lmuş stock m3 dbnini koyarmısınız 14.2~14.5 arası dbs yapıyor 12~12.5 arası arada 2 saniyelerden bahsediyoruz 2 saniye olan bir araba baakalım örnek olarak aksam ölçmek isterim bülentin arabasını neysem 2 saniye olan bir şey nası lolurda typerla yan yana gider ? Bana söylermisiniz + katı üstünde olan 200 bindeki m3 nasıl 11 lerde gider açıklarsanız sewinirim sizden hadi typerde egzantirik o bu su var kimse kendine pay çıkarmasın su typercılar bende öleydim o beygirdim onla bunla denedim musallat olmayın konuya kendinzi ön plana çıkarmaya çalışmayın gel görki stock m3lere bak fabrika üretim hatası :d
2 saniye dedğin 60 metre başına neredeyse 4 metre sokar oda yaklaşık size 30~40 metre eder
o da araöç 4 metre dersen 8~10 boya yakın olması lazım
hepsi okey peki şimdi bu ttyper la m3 ügötürelim ustalaya hatta buyrsun herkes gelsin kontrol edelim eğerki olduda m3 te nos çıktı ozaman ne yapacağız? Typerın basma ihitimali yok imkanı olanağı yok ben istte olduğum sürece basamaz garantisi var nedeni ise sıkıştırması yüksek avansını geriçekmeden basamaz basarsa 4 sonuna kadar o piston kesinlikle erir haaa basılmazmı dbs ye nos derseniz ben 100 shot hemen gömerim avansı geriye alır dayanırım sıkıntı yok amma velakin suanda istesede basamaz ben istteyken dediğim gibi :)
m3 te nos olma ihtimali sıfır araçlara otobanda bakalım diyen zaten m3 sürücüsü kaçan typre arabada gerçekten stok nerden mi biliyorum uzun difli hatta kaybı olan bir m3 denediler kafa burun gidiyorlar diğeri uzun diften kaybediyor yoksa yan yana yürücekler neyse zaten herkes birbirinin arabasına bakar öyle denerler sonuç neyse her iki tarafta birbirini tebrik eder ne m3 ler gaçilmez değildir nede typre lar saygılar
ilkercom
26-12-2011, 09:47
Type R kesin nos basmış :D :D
Honda ile BMW kapışıyor derdi renocuya Vag cıya düşmüş laf sokmalar ortamı kızıştırmalar.
Diğer konuda ilk ortamı geren laf atan mesaja bakın. Burda birde bakın.
Diğer konuda hiç kimse bişey demeden hemen şakşakçılar çıkmış. Hondacılar kabullenmez filan yazmış.
Birde M3 var M3 var lafı kesinlikle doğru. Çok haşat m3 ler gördm.
Piyasa da bayağı nam yapmış bir M3 ( sarı bir araç arkasında m3 yazmasına güvenerek yazıyorum Sonradan proje aracı oldu ) gölcükten yalovaya kadar stock ies e bulaşmıştı. Adam kendine stock ies rakip görüyor. 2008 veya 2009 senesiydi. Umarım o m3 ü o gün kullanan burayı okuyordur cevap yazar.
Tevecccünüz :D ne oldu sc işi
Abi yanına gelicem bu hafta :D artık sen ne dersen onu yapıcam doktora güveniyorum ;)
Dokturum '11 Modeller için Ecu geldimi ? MR.Kel öyle söylediler. :D
Dokturum '11 Modeller için Ecu geldimi ? MR.Kel öyle söylediler. :D gel kardeşim :D
benim soruma cvp verin ozaman 14 giden araba nasıl oluyorda 11 lere 12 lere iniyor söylermisiniz STOCK olduğu halde
m3 te nos olma ihtimali sıfır araçlara otobanda bakalım diyen zaten m3 sürücüsü kaçan typre arabada gerçekten stok nerden mi biliyorum uzun difli hatta kaybı olan bir m3 denediler kafa burun gidiyorlar diğeri uzun diften kaybediyor yoksa yan yana yürücekler neyse zaten herkes birbirinin arabasına bakar öyle denerler sonuç neyse her iki tarafta birbirini tebrik eder ne m3 ler gaçilmez değildir nede typre lar saygılar
nasıl 12 lere 11 lere düştü bana açıklarmısınız ?
PPR engineering
26-12-2011, 10:41
benim soruma cvp verin ozaman 14 giden araba nasıl oluyorda 11 lere 12 lere iniyor söylermisiniz STOCK olduğu halde
bul m3 cok basit gürpınar deve bağırttırandan aşşağı salalım hemde ikimiz bu ağırlıklarla 10 sn cıkarmassam :D
m3 nos basan bırı olarak 175 hp bısey olmadı ama 200 hp cok kırdım motoru ama delı gıdıyodu makine
bızım m3 denıcek bı honda bulamadık belkı bızıde gececek boyle honda
PPR engineering
26-12-2011, 10:44
m3 nos basan bırı olarak 175 hp bısey olmadı ama 200 hp cok kırdım motoru ama delı gıdıyodu makine
bızım m3 denıcek bı honda bulamadık belkı bızıde gececek boyle honda
ıslak basıyodunuz değilmi 175 ?? 200 de ne kadar zaman dayanıyo kaç kere basabildiniz :D:D