Orijinalini görmek için tıklayınız : 206hdı turbo problemi?????
kaan megi
25-12-2011, 17:32
arkadaşlar 2004 model peugeot 206hdı aracımın turbosu ıslık çalmaya başladı gidici gibi duruyor şuanki turbomdan çok memnundum gerçi çekişde hiçbir sorun yok sadece ötüyor size sorum performansıda biraz artsın istiyorum yeni turbomu takmalıyım revizyon yeterli olurmu dediğim gibi çekişde hiçbir sıkıntı yok biraz daha performans için ne yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
GokhanRS
25-12-2011, 17:34
arkadaşlar 2004 model peugeot 206hdı aracımın turbosu ıslık çalmaya başladı gidici gibi duruyor şuanki turbomdan çok memnundum gerçi çekişde hiçbir sorun yok sadece ötüyor size sorum performansıda biraz artsın istiyorum yeni turbomu takmalıyım revizyon yeterli olurmu dediğim gibi çekişde hiçbir sıkıntı yok biraz daha performans için ne yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
türkiyede adam gibi revize yapan yok. her aracımda her seferinde tekrar sıfır turbo almak zorunda kalmış boşuna revizyonlara para vermiş bir tecrübe sahibi olarak konuşuyorum.
aracınızın performansıda düştükten sonra sıfır turbo alıp takmanızı tavsiye ederim. bazen soğuk havalarda boş boşda ötebiliyor.
ısındıktan sonra ses gidiyormu?
kaan megi
25-12-2011, 17:38
bende gittiği yere kadar gitsin diyorum fakat bi türlü gitmiyo =)) benide rahatsız eden ses biraz revizyon yapmışken turbo pervanesini falan büyüteyim diyorum fakat arada arabanın arza lambasınıda yakıyor bilmiyorum tabi sebep bumu
GokhanRS
25-12-2011, 17:40
yaktığında bir cihaza bağlatın orjinal pejonun cihazına.