Orijinalini görmek için tıklayınız : Renk Değişimi ve Muayne ?
bugra_0101
26-12-2011, 07:23
şimdi ben arabamı eksiksiz olarak muayne hazırladım ama evraklarla ilgili bir sıkıntı olabilir mi diye başından geçmiş yada konuyu bilen arkadaşlara bir sorayım dedim :)
Muayneye Gitmeden önce Ek1 doldurcam birde Boya faturam olması lazımmış bu faturada plaka filan gerekli mi yoksa komple boya işçiliği yazsada olur mu ? Bunlar dışında ekstra bişeye gerek var mı ?
Faturada plaka gerekiyor diye biliyorum ben.Şu plakalı aracın boya işçiliği diye yeterli olur sanırım.
Bu arada boya faturası muayene sırasında istenmiyor.sadece ek-1 olması yeterli.Ruhsatı değiştirmeye giderken trafik tescilden faturayı istiyorlar..
brkkksln
26-12-2011, 08:04
araç muayneye girmiyor sadece tespite giriyor.parasız işlem.
fatura emniyette ruhsat değişimi için isteniyor.
bugra_0101
26-12-2011, 11:19
Faturada plaka gerekiyor diye biliyorum ben.Şu plakalı aracın boya işçiliği diye yeterli olur sanırım.
Bu arada boya faturası muayene sırasında istenmiyor.sadece ek-1 olması yeterli.Ruhsatı değiştirmeye giderken trafik tescilden faturayı istiyorlar..
teşekkürler :)
saolasın
Tespittede artık malesef ki harç alınıyor. Gene mantık aynı çıkışa git direk neye bakılacaksa bakılsın devam et ancak ücretsiz kısmı değişti.
Kadett_gsi
26-12-2011, 11:35
Sen zaten muayeneye mecbur girecen sikinti yok. Ayrica ek 1 doldurup verecen arabayi teslim ederken. Boya faturasi cok dusuk olmasin , 200-300 lira olsun. Muayenede almayacaklar buyuk ihtimalle ama yaninda olsun.
Renk degisimi icin onayli ek1 ile ve fatura ile trafikte ruhsati degistirtcen
Bu kadarcik :)
bugra_0101
26-12-2011, 11:37
Sen zaten muayeneye mecbur girecen sikinti yok. Ayrica ek 1 doldurup verecen arabayi teslim ederken. Boya faturasi cok dusuk olmasin , 200-300 lira olsun. Muayenede almayacaklar buyuk ihtimalle ama yaninda olsun.
Renk degisimi icin onayli ek1 ile ve fatura ile trafikte ruhsati degistirtcen
Bu kadarcik :)
teşekkür ederim :) bu arada mail atcaktın kasnaklar için kırmızı :D
brkkksln
26-12-2011, 15:35
Tespittede artık malesef ki harç alınıyor. Gene mantık aynı çıkışa git direk neye bakılacaksa bakılsın devam et ancak ücretsiz kısmı değişti.
hayır tespit tamamen ücretsiz.araç üzerinde proje gerektiren bir tadilat olmadığı sürece ücret verilmiyor.
tek vereceğin ücret ek1 kağıdı ve yazdırma ücreti.
hayır tespit tamamen ücretsiz.araç üzerinde proje gerektiren bir tadilat olmadığı sürece ücret verilmiyor.
tek vereceğin ücret ek1 kağıdı ve yazdırma ücreti.
1.5 yil once kadar egzozdan arac baglattigimizda tespite sevk edildik ve malesef ki harc yatirmak durumunda kaldik tespit icin. Eger eskisi gibi tespit ucretsize donduyse gercekten iyi olmus:) Tabi artik egzoz vs oluncada tespit ile dusum yapamayacaksindir Allah bilir