Orijinalini görmek için tıklayınız : İlgilenecek olan var mı ?
D-slr fotograf makinesi almıştım ,göze mi geldim nazar mı değdi bilmiyorum hafıza kart giriş soketindeki tellerden iki tanesi eğildi ve kırıldı .Doğal olarak makine hafıza kartımı okumuyor ve yapılabilecek tek şey makinedeki kart giriş soketi gibi görünüyor..Sivastayım ve bunu yapabilecek tek bir servis veya usta bile yok ..İlk heyecan alır almaz başıma böyle bir aksilik geldi ve ister istemez üzülüyor insan hevesim kursağımda kaldı ..
İlgilenecek olan ,fotoğraf makineleri tamir eden ya da canon servisine götürebilecek kimse var mı içinizde ?
Şimdiden teşekkürler ..Umarım konu silinmez çünkü çok çaresizim
Emre İlbi
26-12-2011, 18:22
kanka yapabileceğim bişey varsa, başımla beraber :)
özeldende demiştim, burdanda yazıyım, tekrar geçmiş olsun
63owen63
26-12-2011, 18:25
Garantiye yada servise yollasan bir başka ile, yakın falan,çaresizlik durumunu çözemedim,,maddi mi?
driftboy
26-12-2011, 18:25
Geçmiş olsun... Onu telefoncularda yapar gibime geliyo ? hafıza kartı soketiyle alakalı sonuçta sıkıntı ama kamerayı açıp dağıtıp toplamaları nası olur bilemem..
TR genelindeki servislere bakıp kargo yapsana, kargo tutsa 15 lira bişey tutar en uzak yere. garantiden yaptır. garantisi yoksa servis ile görüş ne kadar tutacagını söylerler zaten zor işler değil bunlar..
Emre İlbi
26-12-2011, 18:47
Garantiye yada servise yollasan bir başka ile, yakın falan,çaresizlik durumunu çözemedim,,maddi mi?
Sivasta baktırabileceği bi yer yok diye biliyorum, çaresizlik ordan kaynaklı :)
Çaresizliğim sivasta kimseyi bulamadığım için ,hayyamda özel canon teknik servisini aradım 100-120 tl fiyat verdi,erkayaları aradım fiyat vermediler makineyi görmemiz lazım dediler .Erkayalarda garantili yapıyor ..Erkayalara yollamak daha mantıklı .Hallettim gibi bir şey teşekkür ederim
Bildigim istanbulda hayyam pasajı var Sirkeci'de tamir yapan bi çok yer var pasajda yapabileceğimiz bişeyler varsa elimizden geleni yaparız yine
ismailozkan_01
26-12-2011, 21:08
gardaş geçmiş olsun bi iki arkadaş olacaktı bizden bi sorayım onlara
erhanarici18
26-12-2011, 21:12
yetkili servis diyorum...
o kamera bi açılırsa bi daha toplanmz haberin olsun
İlk deneyiminin bu kadar kötü geçmesi açısındanda soketin kırılması açısındanda üzgünüm kankacım :(
:D
saymaz4155
26-12-2011, 21:27
D-slr fotograf makinesi almıştım ,göze mi geldim nazar mı değdi bilmiyorum hafıza kart giriş soketindeki tellerden iki tanesi eğildi ve kırıldı .Doğal olarak makine hafıza kartımı okumuyor ve yapılabilecek tek şey makinedeki kart giriş soketi gibi görünüyor..Sivastayım ve bunu yapabilecek tek bir servis veya usta bile yok ..İlk heyecan alır almaz başıma böyle bir aksilik geldi ve ister istemez üzülüyor insan hevesim kursağımda kaldı ..
İlgilenecek olan ,fotoğraf makineleri tamir eden ya da canon servisine götürebilecek kimse var mı içinizde ?
Şimdiden teşekkürler ..Umarım konu silinmez çünkü çok çaresizim
kargo ile yollayabilirsiniz canon yetkili servislerine ? yardımcı olurlar...