Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio RS - 207 RC Lemans
Videoyu 1:00 dan itibaren izlemeye başlarsanır ii olur öncesinde bişi yok. kesmeyi beceremedim videoyu.
specler;
RC
Yazılım + filtre kalanı orjinal
rs
filtre + egsoz + yazılım + port polish
2de 60da basıldı tüm denemelerde. video kalitesi çok kötü kusura bakmayın makinamız yoktu telefon ile çektik.
not rc bi abimizin aracı, araçları denemek için bastık sadece lütfen ona göre yorum yapabilirsek.
iyi seyirler.
nfDWBbjuW54
kanashibari
26-12-2011, 21:43
Maşallah iki aracada. Hangi RC hasan abinin araba mı? Birde çekim gerçekten kötü olmuş. Emeğinize sağlık.
PYR0MANE
26-12-2011, 21:44
YA rs ye maşallah abim :)
Maşallah.Deneme iddialı olsa o vites atışlarının zararını fazlasıyla görürdünüz :)
Videonun başladığı sn'yi de belirtin isterseniz.Herkes bizim gibi ilerletmekle uğraşmasın :)
msllahda camera süper net cekiyormus :D
Maşallah.Deneme iddialı olsa o vites atışlarının zararını fazlasıyla görürdünüz :)
Videonun başladığı sn'yi de belirtin isterseniz.Herkes bizim gibi ilerletmekle uğraşmasın :)
valla ilk denemede atamadık vitesleri sonradan düzelttim.. videoyu editliyorum hemene başladığı sn yazayım.
Maşallah iki aracada. Hangi RC hasan abinin araba mı? Birde çekim gerçekten kötü olmuş. Emeğinize sağlık.
yok onun aracı değil hocam. öekim kötü malesef haklısın :S
poşetçay
26-12-2011, 21:58
yıkıldım ya rcleri araştırıyorum gidişi fln ama pek iç açı degil
maşallah da RC daha iyi gitmemelimiydi?
Cliosportve
26-12-2011, 22:56
Maşallah YA RS e ...
Mükemmel ivmelenmesi var
maşallah da RC daha iyi gitmemelimiydi?
daha ıyı bır cekım, fıkır edınmenız acısından rs-rc arasındakı fark ıcın.
Clio RS vs Stock 207 RC - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/clio-rs-vs-stock-207-rc_699201.htm)
Cliosportve
26-12-2011, 23:08
Clio RS vs Stock 207 RC - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/clio-rs-vs-stock-207-rc_699201.htm)
Vidolardaki ClioRs hangi Rs peki ?
BurakCengizhanoğlu
26-12-2011, 23:10
Beklenen olmuş .Maaşallah 2 aracada..
Vidolardaki ClioRs hangi Rs peki ?
bhh.
rs'teki 2.kişi yapılan modları notrleyecegı ıcın stock-stock seklınde merak eden arkadaslar ıcın koydum.
mechanic
26-12-2011, 23:12
:D evet gelmeye başladı rolling videoları ... maeşallah..
her viteste rahat 1 boy kaybediyorsun. aynı benim gibi :D
tek kişi olsan fark daha da artar...
Cliosportve
26-12-2011, 23:13
bhh.
rs'teki 2.kişi yapılan modları notrleyecegı ıcın stock-stock seklınde merak eden arkadaslar ıcın koydum.
Maşallah güzel devirlenişi varmış
Seslerden belli sağlıklı hızlandığı
Şu an nerde araç ?
Çeyiz sandığı açılmaya başlanmış :D
ozanbulbul
26-12-2011, 23:28
Maşallah güzel devirlenişi varmış
Seslerden belli sağlıklı hızlandığı
Şu an nerde araç ?
en son geçen sene balçovada(izmir) bir spor salonun önünde gördüm spor salonun sahibininmiş
edit:iki aracada maşallah
guzeldı rahmetli :)
ben izmir'e satmıstım.
bı ara satılıktı tekrar, belkı baska ıldedır bılgım yok gercekten.
bu da son videosu.
egvtec swap ile :)
ClioRs-Egvtec3.wmv - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/cliorsegvtec3wmv_703861.htm)
bu videoyu da koysaydın ya fikir vermesi açısından
bu da başka bir rc ile
Clio RS vs 207 RC - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/clio-rs-vs-207-rc_699198.htm)
Çeyiz sandığı açılmaya başlanmış :D
e biraz ufak bir arşivimiz var allah'a şükür :D
bu da başka bir rc ile
Clio RS vs 207 RC - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/clio-rs-vs-207-rc_699198.htm)
stock olarak bakın dedik.
o lınkını verdıgın arac 173+Whp...
:rolleyes: asagıda modları yazıyor.
bunu da dusunebılmısındır umarım vıdeoyu koyarken...
Cliosportve
26-12-2011, 23:35
guzeldı rahmetli :)
ben izmir'e satmıstım.
bı ara satılıktı tekrar, belkı baska ıldedır bılgım yok gercekten.
bu da son videosu.
egvtec swap ile :)
ClioRs-Egvtec3.wmv - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/cliorsegvtec3wmv_703861.htm)
Maşallah :) Çok zevkli geçmiş
bu da başka bir rc ile
Burdaki RC sanırım chiplenmiş
stock olarak bakın dedik.
o lınkını verdıgın arac 173+Whp...
:rolleyes: asagıda modları yazıyor.
bunu da dusunebılmısındır umarım vıdeoyu koyarken...
rs stockmu videoda?
slowmotion
26-12-2011, 23:40
araçlara maşallah rs güzel yürümüş, ama bence videodaki rc de sorun var gibi geldi...
Maşallah :) Çok zevkli geçmiş
Burdaki RC sanırım chiplenmiş
ızmır gercekten daha ıyıydı roll acısından ama evlılık sagolsun, cok baltaladı :)
+cıp mı :D
173+ whp dıyoruz :)
Clio RS:Chip,Cai,Exhaust 15/61,Removed Back Seat
207 RC:K&N APOLLO - MILLTEK TURBOBACK - 2.0TFSI DV - IBIZA CUPRA FMIC - R56 JCW IRIDIUM SPARK PLUG,STAGE 1 ECU REMAP 173+Whp
rs stockmu videoda?
rs stock degıl de demek ıstedıgım aradakı guc farkı.
daha da acayım mı konuyu?
rs o speclerde o gucu yere degıl, ancak motor cıkısı verıyordur.
yeterli mi?
Cliosportve
26-12-2011, 23:42
rs stockmu videoda?
RS ler chiplenince 5-6 boy almıyor
Sonuçta atmosferik bir araba turbo bir arabaya karşı chiplenince böyle oluyor
Senin videosunu koyduğun araba benim arabamın eski hali
JS Clio Rs idi ozamanlar ...Yazılımsızdı zaten yazılım olsada pek fayda olmuyor ki
RC ise denildiği üzere chip ekstra vs. yüklü
yok o vıdeodakı de bhh rs ;)
arkadas goya gıydırcek ya bana :)
baska bır vıdeo koymus aklınca.
207 sadece yazılımla ancak kafa tutar rs'e.ustune fmıc kalıtelı bır egzoz vs yaparsa gecer elbette.
maşallah rs e bursadaki begendigim rs lerden
kazasız belasız
rs cok iyi araba ama bahsedilen speclerde 207 rc 220 hplerde falan olur. sizde sadece filtre ve egzoz varken o vites atışla 220 hp rc'yi geçemezsiniz bence. rcde kesinlikle bir hata var hocam. 200 hp sadece yazılım olan rc bile bundan cok daha hızlıydı bizim.
mechanic
27-12-2011, 07:21
şimdi siz öyle söyleyince ben de merak ettim.
bana bir rc bulun yaw adanada aynı speclerde, var mıdır? tanıyan bilen.
zaten bu geceki denemelerden bi b*k anlamadım 180 le tarsusa gittik geldik... kızıştım beylerr
maşallah rs güzel yürümüş fakat vitesler daha iyi olsa fark daha fazla olurmuş;)
JapanVsGermany
27-12-2011, 10:14
Clio Canlı maşallah,belli oluyor...
gel gelelim vites geçişleri çok kötü we buna rağmen yazılımlı 207RC'nin o kadar geride kalması sağlıklı değil, yazılımda sıkıntı olmasın sakın, br baktırsın arkadaşın bence..
tekrar maşallah Clio'ya ;)
şimdi siz öyle söyleyince ben de merak ettim.
bana bir rc bulun yaw adanada aynı speclerde, var mıdır? tanıyan bilen.
zaten bu geceki denemelerden bi b*k anlamadım 180 le tarsusa gittik geldik... kızıştım beylerr
abi bi tane arkadaş var 07 plaka kırmızı. 219 hp dynosu var. yalnız biraz titiz bi adam dedi mansur abi. yani adam lastige hava vurup dynoya cıkan falan bir tipmiş :) istersen yine de bi mansur abiyle görüş. bizde denemek istiyorduk zaten :)
mechanic
27-12-2011, 13:47
abi bi tane arkadaş var 07 plaka kırmızı. 219 hp dynosu var. yalnız biraz titiz bi adam dedi mansur abi. yani adam lastige hava vurup dynoya cıkan falan bir tipmiş :) istersen yine de bi mansur abiyle görüş. bizde denemek istiyorduk zaten :)
e hep beraber bir rolling nayt yapalım. sende yapmışın bişeler hiç söylemiyon :D
bana da hep ya turbo ya dizel denk geliyor arkadaş atmosferik te lazım. 106 felan yok mu? 106 bu aralar modaymış. :D
BlackEmperor
27-12-2011, 14:08
rs cok iyi araba ama bahsedilen speclerde 207 rc 220 hplerde falan olur. sizde sadece filtre ve egzoz varken o vites atışla 220 hp rc'yi geçemezsiniz bence. rcde kesinlikle bir hata var hocam. 200 hp sadece yazılım olan rc bile bundan cok daha hızlıydı bizim.
rc sahibi abimizin aracı 205 bg civarı arkdaşlar ( yanlış hatırlamıyorsam paşaoğlunda ölçtürdüm demişti ) yazılım soft tune hazırlanmıştır. rs gitmesi gerektiği gibi gitmiş 2 aracada tebrikler. ayrıca hala devam ediyorsa kesiklik yapıyordu bujilerden sonra güzel bi egzoz ve yazılım update ile rs le kafa kafaya gider.
hasan salar
27-12-2011, 21:58
Merhaba araç benim kesiklik var fakat stock rc ile denemede geçiyorum dönüşte tekrar denedik fark azaldı yinede rs önde tebrik.
hasan salar
27-12-2011, 22:01
Bu arada 200 205 hp benim aracım rs sahabi 185 190hp demişti geçmesi normaldir herhalde daha önce hiç denemedim rs ile bence sıkı bir araç.
Bu arada 200 205 hp benim aracım rs sahabi 185 190hp demişti geçmesi normaldir herhalde daha önce hiç denemedim rs ile bence sıkı bir araç.
vıdeodan pek anlasılmıyor ne oldugu ama tutumun yeter ;)
kazasız-belasız :icon_tup:
rc stock olarak pek sansı yok rs'e.sadece yazılım ıle kafa tutar.lakın bıraz daha gıdıklarsan asırı beslemenın avantajıyla gecersın zaten :)
hasan salar
27-12-2011, 22:16
ben çok eylendim daha sonra clio rs geldi onunla denedik yenileri daha yavaş fakat çok şık bir araç onu geçebildim ancak üçlüde denedik çok eylenceliydi tekrarlarız havalar iyi olursa:))
hasan salar
27-12-2011, 22:17
clio 3 rs demek istemiştim pardon.
BlackEmperor
27-12-2011, 22:23
eski rs kaç kg rc kaç kilo bence sonuç normal tahminim arada 100 kg fark vardır rc 220 bg bandına cıkarsa rsin önünde olur bence. olmadı ben yazılım yapıp denerim merak ettim :)
eski rs kaç kg rc kaç kilo bence sonuç normal tahminim arada 100 kg fark vardır rc 220 bg bandına cıkarsa rsin önünde olur bence. olmadı ben yazılım yapıp denerim merak ettim :)
1035 kılo.
arada 150kılo var dıye bılıyorum.yamuluyor da olabılırım.
sadece yazılım ıle o fark kapanmaz dıye dusunuyorum :)
ama denersen bız de gormus oluruz ;)
ben çok eylendim daha sonra clio rs geldi onunla denedik yenileri daha yavaş fakat çok şık bir araç onu geçebildim ancak üçlüde denedik çok eylenceliydi tekrarlarız havalar iyi olursa:))
clıo 3 rs 215te sanzumanı bıten, oldukca kısa vıtes aralarına sahıp bır arac.
donanımı-agırlıgını bu kısa sanzuman dahı amortı edemıyor. sadece duzluk performansı ıcın yanlıs bır secım lakın;
yoltutus teknolojısı olarak en ust duzeyde...
hasan salar
27-12-2011, 22:37
rc 1325 kg baya fark var 300 kadar
BlackEmperor
27-12-2011, 22:44
150 kg diyecektim ama baya hafifmiş rs ..hafif atmosferikler sakat kalkışta ilk anda açmaya başlıyorlar hemen tutunursan 4 den sonra anca gecersin bg/kg olarak denk araçlardan turbo ve atmosferiklerde böyle. rs in tek eksiği 6. vitesi :) oda olsa üstlerdede ciddi anlamda tutunur kendinden kuvvetli atmosferiklere
bu arada rs aynı kılodaki rc ye gore 240 bg gibi bişey cıkıyo kıloları oranlarsak güçe
mechanic
27-12-2011, 22:51
biraz da sökülürse tam şakacıdır rs...
forekzampıl
Dmed4XYxm4c