Orijinalini görmek için tıklayınız : atar var cvk rs
SEÇKİN172
28-12-2011, 22:15
TIC RS - Arabası KM yapıcak diye birde havaylan temas edicek diye getirmez :D
valla kanka adamın arabasının km si düşük seninkisi gibi 250 bilerden çekme deil :):)
orjinal speck :)
Cliosportve
28-12-2011, 22:17
valla kanka adamın arabasının km si düşük seninkisi gibi 250 bilerden çekme deil :):)
orjinal speck :)
:D 450 bin KM ye geldi gittim 2 bira aldım KM ciye kafası güzelleşince çok çekmiş
Yalnız millet harbi zannedecek yav :D
SEÇKİN172
28-12-2011, 22:18
:D 450 bin KM ye geldi gittim 2 bira aldım KM ciye kafası güzelleşince çok çekmiş
Yalnız millet harbi zannedecek yav :D
yok millet yok :) selçugun arabası orjnial 500 bin km de :):):):):):)
Ayın 15 ine kadar yetiştirek panpaa:hahaha:
15 ine itb bile bitmiş olur bence :icon_tup:;)
evet arkadaşlar saat 10:30 gibi mc te olurum ben gelen arkadasları beklerım oraya gel buraya gel degıl ben actım konuyu gun yer belırttım denemek ısteyenler buyursun :D
Cliosportve
29-12-2011, 00:15
Aynen yarın Avrupa yakasında bende olucam
VE RS ile
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-12-2011, 08:49
okan kardeşim bu akşam ordayım inşallah
kb rs alp abi senide bekleriz
okan kardeşim bu akşam ordayım inşallah
kb rs alp abi senide bekleriz
Gelebilirim. Deniyelim...
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-12-2011, 09:18
Gelebilirim. Deniyelim...
deneriz abi sıkıntı yok :D
deneriz abi sıkıntı yok :D
Hadi bakalim kanka videolari bekliyrum ;)
Cliosportve
29-12-2011, 11:31
Akşam sıcak çikolatam Eserden sanırım :D
Aksama ordayiz
sırf bu ortam yüzünden istanbula taşınasım var :o
Cliosportve
29-12-2011, 11:40
Sen geldiğinde her akşam çikolatan benden Tayfun
Yavrum ayip ediosun ben muhabbete geliyorum zaten
Sen yeterki gel :)
güzel bi yarış videosu bekliyoruzzz
Sen geldiğinde her akşam çikolatan benden Tayfun
eyv selçuk :)
Yavrum ayip ediosun ben muhabbete geliyorum zaten
Sen yeterki gel :)
gelicem kanka :D bi tur verirsin artık GC yi :p
eyv selçuk :)
gelicem kanka :D bi tur verirsin artık GC yi :p
Biliosun kanka GC senin
eser aracını bılmem ama bi gün tekrar gc8 alırsam plakan benim :D
yanımda RR yapcak yuklenin:=)
ozkanfaruk
29-12-2011, 14:19
Rengi fena olmuş ya Galip abi hiç bahsetmemıstiii :)
eser aracını bılmem ama bi gün tekrar gc8 alırsam plakan benim :D
Tabi kanka nedemek bana AEA yada RAA plaka ayarladigin surece plakam senindir ;)
Hızlı gitmeyin olm hız kötü şeydir :D
GokhanRS
29-12-2011, 22:06
gazlayın bakalım hortumlarımdan biri yırtıldı gece gece. gündüz olaydı hemen bulur gelirdim bu akşam.
mert_leon
29-12-2011, 22:07
Otobnda cok polis var dikkat edin:)
can konuyu okuyacağına alicana takviye yap gelin alın beni ehueheuheueh
nası gidiyo beyler :) video çekmeyi unutmayn
ahahah az kaldı ınsallah :) gelıcem yakında
PPR engineering
29-12-2011, 22:24
az önce okan aradı gelen giden araba yok dedi:)
gazlayın bakalım hortumlarımdan biri yırtıldı gece gece. gündüz olaydı hemen bulur gelirdim bu akşam.
bu gün baday yolunda gördüm :)
gelen giden yokmu :D
az önce okan aradı gelen giden araba yok dedi:)
usta ibo kesin gitcekti :)
iboyla beraber gidicektik ama gidemiyoruz malesefki :(
yine cvk'ya kimse gelememiş vay be.
okan ben burda konu actım kimse gelmedi,emre gecü actı kimse gelmedi senin konununda böyle olucağını biliyordum bro malesef :)
pesimist206
29-12-2011, 22:50
Avrupa yakasi tem doluymus bilginiz olsun
Boyle atar yapınca kimse gelmiyor, bendede oyle oluyordu genellıkle ..
mert_leon
30-12-2011, 00:08
kimse gelmediyse hayırlısı olmuş. hadımköy gişelere kadar otoban polis doluydu saat 11 buçuk civarı :(
ç.tunçer
30-12-2011, 00:09
arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki güneşli çıkışı arkadaşları almışlar polisler :( geçmiş olsun inşallah uzun sürmez tatsızlık
Cliosportve
30-12-2011, 00:09
Az kalsın herkezi bağlıyorlardı
Birşekilde yırttı millet
Ben bu işarettir diye eve geri döndüm izlememe kararı aldım :D
Videolar yarına dökülür
arkadaşlar büyük geçmiş olsun basın ekspress girişinde araçları durdurmuşlardı polisler inşalllah can sıkıcak bir durum olmamıştır...tekrardan geçmiş olsun tüm araç sahiplerine
Az kalsın herkezi bağlıyorlardı
Birşekilde yırttı millet
Ben bu işarettir diye eve geri döndüm izlememe kararı aldım :D
Videolar yarına dökülür
birazda yiğitle benim suçumdu beklettik bekletmeseydik böyle bişey olmayacaktı herkesden özür diliyorum..
Cliosportve
30-12-2011, 00:18
birazda yiğitle benim suçumdu beklettik bekletmeseydik böyle bişey olmayacaktı herkesden özür diliyorum..
Ben bekleme sırasının 2. sırasındaydım
Önümde Audi vardı siyah olan
Dikiz aynasına baktım ki polis yanaşmış
Kaçıp kaçmamakla kararsız kaldım
Baktım Polisler aşşagıya indiler direk ilerledim
Benlen birlikte Passat - Audi de sıyrıldı :)
Diğer arkadaşlar sanırım birşekilde hallettiler
Sonra aradılar gelin deneyelim diye
Bende eve döndüm
Olay tatlı birşekilde çözüldü haberi geldi
Olur böyle şeyler neyse kader kısmet
Sıkıntı çıkmaması sevindirici beklıoruz videoları..
Cliosportve
30-12-2011, 00:21
Bu rollingin devamıda olucak Anadolu yakasına geçilcekti
freelife
30-12-2011, 00:24
hadi geçmiş olsun, dikkatli olmak lazım . İşte bu yüzden biryere çıkartamaz oldum arabamı..
Cliosportve
30-12-2011, 00:25
hadi geçmiş olsun, dikkatli olmak lazım . İşte bu yüzden biryere çıkartamaz oldum arabamı..
Gene bizim denediğimiz trakya mevkisi gibi yollar gibisi yok
20-30 TL fazla yaksın ama kafam kuş gibi rahat olsun :)
Bende eve döndüm
siyah 106nın plakasını ezberlediler ama kaçarken..inş bişey olmamıştır o arkadaşa tadınız kaçmasın diye arabaları bağlamayacaz ceza yazıp gönderecez dediler sevgili polis abiler.dizel megane a bile ceza yazdılar sağ olsunlar itiraz edicektik ama bazı arkadaşların araçlarında egsoz vs olduğu için çenemizi açamadık zaten yeterince mahcup olduk.
Cliosportve
30-12-2011, 00:29
siyah 106nın plakasını ezberlediler ama kaçarken..inş bişey olmamıştır o arkadaşa tadınız kaçmasın diye arabaları bağlamayacaz ceza yazıp gönderecez dediler sevgili polis abiler.dizel megane a bile ceza yazdılar sağ olsunlar itiraz edicektik ama bazı arkadaşların araçlarında egsoz vs olduğu için çenemizi açamadık zaten yeterince mahcup olduk.
Olucağı varmış canını sıkma boş yere
Bizim için en güzel yapıcak şey onlara dua etmek şu aşama kazasız belasız bir gece geçer umarım
alınanlar olmus sanırım yırtsalar bile ceza yemişlerdir
Yine anlayıslı davranmıslar sasırdım dogrusu
ibratice
30-12-2011, 00:40
baktım cvk atar yapıyor şanzımanı kırayım dedim :D
şaka bi yana bu gece s2k ile denerken şanzımana biraz fazla yüklendim geçici bi süre yokum malesef :(
http://img580.imageshack.us/img580/3782/img1232h.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/580/img1232h.jpg/)
geçmiş olsun?
herkeze tesekkurler saqdce eksozdan ceza yazdılar o kadar baglanmadık muayeneye gonderılmedık ucuz yırttık yanı anlıcanız
gelen arac hıc olmadı burda o kadar gıder yaılıo o bunu gecer bu bunu gecer denılıyo ama bı bakıyorum araba yok fl rs geldı sagolsun onunla denedık ue 106 geldı forester geldı ben bıtek fl rs ıle denedım sonuc ***** tahmın ettıgım gıbı 5 6 boy oda ufuk kankam sagolsun tam tünel aşkı var :D:D daha sonra karsıya gectık ue 106 ıle yc 106 yı denedık ondada sonuc vıdeoda ızlenır ue 106 3 4 5 boy gectı :D ue 106 ıle fl rs denedınde de ue 106 5. vıteste bıraz gecıyodu galıba vıdeolar eklenır zaten ama bundan sonra bole bı konu acmam arkadaş
beyler kimsa kusura bakmasın herkeze sayemde kitlediler
fatih(f.k.sub) senin kafana tükürem ulan adamlara mc teyken niye geleceğimi söylemedin, oradayken söyleseydi orada beklerdik dedi herkez....
gecenin bana kitlenen kısmıda ön cam oldu okan sağolsun itiraf etti suçunu :D:D:D:D:D
gecenin bana kitlenen kısmıda ön cam oldu okan sağolsun itiraf etti suçunu :D:D:D:D:D
noldu la ön cama
okan taş fırlattı çatladı :D
aslında iyi oldu çok hatta milyonlarca minik taş noktacığı izi vardı öncamda
değiştirecektimde pederene ne diyipte değiştiricem diyip duruodum kendime :D
şimdi bahane hazır kamyon daş attı baba dicem :D:D:D:D:D
herkeze tesekkurler saqdce eksozdan ceza yazdılar o kadar baglanmadık muayeneye gonderılmedık ucuz yırttık yanı anlıcanız
gelen arac hıc olmadı burda o kadar gıder yaılıo o bunu gecer bu bunu gecer denılıyo ama bı bakıyorum araba yok fl rs geldı sagolsun onunla denedık ue 106 geldı forester geldı ben bıtek fl rs ıle denedım sonuc ***** tahmın ettıgım gıbı 5 6 boy oda ufuk kankam sagolsun tam tünel aşkı var :D:D daha sonra karsıya gectık ue 106 ıle yc 106 yı denedık ondada sonuc vıdeoda ızlenır ue 106 3 4 5 boy gectı :D ue 106 ıle fl rs denedınde de ue 106 5. vıteste bıraz gecıyodu galıba vıdeolar eklenır zaten ama bundan sonra bole bı konu acmam arkadaş
iyi iyi kazasız belasız. baglama olmadıysa sıkıntı yok.
Bende eve döndüm
ben geldim drek ekip arabasını önünde durdum indim aşşa, hiç oralı bile olmadılar bakmadılar bile araca :D aile arabası muamelesi gördüm resmen :D:D:D:D
yine cvk'ya kimse gelememiş vay be.
okan ben burda konu actım kimse gelmedi,emre gecü actı kimse gelmedi senin konununda böyle olucağını biliyordum bro malesef :)
Ben gittim Ufuklar ordaydi FL rs ile sonra Okanlar geldi bi daha da gelen giden olmadi.
cffsymbol
30-12-2011, 07:54
sende saol kanka herşeye rağmen güzel bi gece oldu bi gecede iki yakadada güzel denemeler oldu ama daha fazla araba olurdu die düşünüodum gelmedi kimse :) knka boy hesabı kolay olsun die bn aynı şeritte gelmeye çalışıyodum aslında :D:D:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
30-12-2011, 08:57
okan kadeşim kusura bakma gelecketim biliyosun hazırlıyoduk arabyı basmıza bişey geldi ahmet abi sölemiştir sana inşallah başka bi sefer senle deneriz tekrar kusura bakma kardeşim..
PPR engineering
30-12-2011, 09:36
şimdi yc 106 tının sahibi aradı ue 106 yc yi geçmiş :)normal fl rs yc kafa burun yürümüşler fl rs inde sorunsuz olduğu belli oldu o kadar laf sölenen araba..okan yine rs le estirmiş :D maşALLAH araçlara:)
cffsymbol
30-12-2011, 09:51
şimdi yc 106 tının sahibi aradı ue 106 yc yi geçmiş :)normal fl rs yc kafa burun yürümüşler fl rs inde sorunsuz olduğu belli oldu o kadar laf sölenen araba..okan yine rs le estirmiş :D maşALLAH araçlara:)
ilk bastığımzda fl yle yc yi bn fl yle 2-3 boy gbi açarak gttim ikinci sefer denedğimzde kafaburundu değişik bi deneme oldu ama yinede fl nn durumnn çokta kötü olmadğnı görmüş olduk :)
kelalper
30-12-2011, 09:53
şimdi ben merak ediyorum FL nin sentesi kayık mı deil mi. Biliosunuz kadrandan sente hesabı yapanlar var
PPR engineering
30-12-2011, 09:55
ilk bastığımzda fl yle yc yi bn fl yle 2-3 boy gbi açarak gttim ikinci sefer denedğimzde kafaburundu değişik bi deneme oldu ama yinede fl nn durumnn çokta kötü olmadğnı görmüş olduk :)
normaldir harun pek iyi kullanamıyor viteslerde pek uyum sağlıyamıyor ve clio ile denerkende öle ilk geciyordu sonra alışıyor yavaş yavaş harun biraz değişik..:D
PPR engineering
30-12-2011, 09:56
şimdi ben merak ediyorum FL nin sentesi kayık mı deil mi. Biliosunuz kadrandan sente hesabı yapanlar var
ya kanka yazmıyım diyorum da işte kadrandan sente ayarı...:D
cffsymbol
30-12-2011, 09:58
normaldir harun pek iyi kullanamıyor viteslerde pek uyum sağlıyamıyor ve clio ile denerkende öle ilk geciyordu sonra alışıyor yavaş yavaş harun biraz değişik..:D
bn yandan takip ediorum atıyo atıyo maşallahı var :D dedğim gbi bikere dha deneseydik anlıycaktk ama harunla yol bitti deneriz bol bol yabancı diil harun ama kafa çıkartamadı ilk basmalrda yanyanaydı ilk denedğmzde bn snradan açtım ikincsnde yanyana 220lere kdr yürüdük :)
PPR engineering
30-12-2011, 10:05
bn yandan takip ediorum atıyo atıyo maşallahı var :D dedğim gbi bikere dha deneseydik anlıycaktk ama harunla yol bitti deneriz bol bol yabancı diil harun ama kafa çıkartamadı ilk basmalrda yanyanaydı ilk denedğmzde bn snradan açtım ikincsnde yanyana 220lere kdr yürüdük :)
o zaman kabul edersen birde ben kullanıyım bu akşam öle deniyelim:) sen ve rs tende daha iyisin o zaman on kere 15 kere sıkalım defalarca ne dersin :D yağımız zaten royal purple ısınmak bilmiyor..biliyorsun her iki aracıda tanıyorum :) harunun senk..sorunu oluyo her daim kendiside sölüyo..sen 2 3 boy geçiceğini düşünüyosan ve clio rslede denedi öle bi sonuç olmadı öyleyse en hızlısınız herkeze maşALLAH demek düşer genelde böle konulara yazmam ama gümrükteyim boş boş duruyorum:D
PPR engineering
30-12-2011, 10:07
UE ile YC deniyor UE 4-5 boy açık ara geçip gidiyor :)
FL rs ile UE deniyor kafakafaya gidiliyor yani YC ye FL 4-5 boy normal şartlarda atabiliyor :)
EMG de YC yi 3-4 boy geçiyor denmişti yani sizin araç kıyaslamalarınıza göre FL nin EMG yi şuan rahat geçmesi gerek araçlarla kıyaslama yapılıyorsa durum budur hadi kolay gele :)
ya okan bi s... git bi bitmedin a.k harbiden bu salak yorumlarına deli oluyorum senin valla bozuşucaz seninle..en sonunda
yaw harun nerde gelsede yazsa :D
şimdi fl ile yc noolmuş ue noolmuş
ue de ne var yc yi 4 boy açıyo :D
PPR engineering
30-12-2011, 10:11
yaw harun nerde gelsede yazsa :D
şimdi fl ile yc noolmuş ue noolmuş
ue de ne var yc yi 4 boy açıyo :D
ue de pt52 piston ecu fast yazılım ahm performance timming ppr motorsport kapak bütün arabalar bizimde okan yine maloz maloz yazıyo
PPR engineering
30-12-2011, 10:13
bu arada daha ue nin bundan biraz daha gideri var ufak tefek eksikleri...
ue de pt52 piston ecu fast yazılım ahm performance timming ppr motorsport kapak bütün arabalar bizimde okan yine maloz maloz yazıyo
o yüzden sordum yani ona 5 boy ordan gideriz burdan geliriz geçer geçilir her arabada her zaman aynı gitmiyoki kullananlarda aynı kullanmıyo ama klavyeden o bunu geçer bu buna zıplar :D
cffsymbol
30-12-2011, 10:27
o zaman kabul edersen birde ben kullanıyım bu akşam öle deniyelim:) sen ve rs tende daha iyisin o zaman on kere 15 kere sıkalım defalarca ne dersin :D yağımız zaten royal purple ısınmak bilmiyor..biliyorsun her iki aracıda tanıyorum :) harunun senk..sorunu oluyo her daim kendiside sölüyo..sen 2 3 boy geçiceğini düşünüyosan ve clio rslede denedi öle bi sonuç olmadı öyleyse en hızlısınız herkeze maşALLAH demek düşer genelde böle konulara yazmam ama gümrükteyim boş boş duruyorum:D
geçiceğini savunmuoyrum da hani sadce iki kere denedik olanı söylüorum sağlıklı bi deneme olmadığını önceki msjdada yazdım bikere dha deneseydik anlıycktık harunun kullandğı kdryla :) sıkarız tabi neden olmasın sabaha kadar sıkarız harunun hks yi dinlemek için :D benim amacım zevk cvk yla geçilcğimi bile bile gttim hiç farketmez ama buakşm diilde önümzdeki hafta içi deneyelim dün gece 3te eve döndk 7de kalktık ***** gün yarındinç olmk lazım önmzdki hfta içi bi gün deneyelm :)
okan kadeşim kusura bakma gelecketim biliyosun hazırlıyoduk arabyı basmıza bişey geldi ahmet abi sölemiştir sana inşallah başka bi sefer senle deneriz tekrar kusura bakma kardeşim..
İbo hayırdır ?
geçiceğini savunmuoyrum da hani sadce iki kere denedik olanı söylüorum sağlıklı bi deneme olmadığını önceki msjdada yazdım bikere dha deneseydik anlıycktık harunun kullandğı kdryla :) sıkarız tabi neden olmasın sabaha kadar sıkarız harunun hks yi dinlemek için :D benim amacım zevk cvk yla geçilcğimi bile bile gttim hiç farketmez ama buakşm diilde önümzdeki hafta içi deneyelim dün gece 3te eve döndk 7de kalktık ***** gün yarındinç olmk lazım önmzdki hfta içi bi gün deneyelm :)
Ufuk sende ayıp etin bize...
İBRAHİM_MEY_GTİ
30-12-2011, 10:29
yazılımı halledemedik abi akşam yetişmedi bgn alıcam arabayı :)
yazılımı halledemedik abi akşam yetişmedi bgn alıcam arabayı :)
Hayırlısı :)
Pazar deniyelim...
PPR engineering
30-12-2011, 10:31
daha iyi olur filtresini değişicektik baya kötüydu onuda halletmiş oluruz...
cffsymbol
30-12-2011, 10:33
Ufuk sende ayıp etin bize...
nedenki hyrdr?
nedenki hyrdr?
Kaç kere rica ettim, gelmedin...
cffsymbol
30-12-2011, 10:36
Kaç kere rica ettim, gelmedin...
(kb rs ti dmi buarada )
abi ozmn yc yle denerken önmzdeki hfta içi sanada hber veriyim dün hepten unuttum valla :)
Cliosportve
30-12-2011, 10:51
Ufuk YC sonradan açılıyor sanki ...
Benlede denemesinde (videolardada mevcut) ilk 4-5 kalem basmamızda 2-3 boy açıyordum
Sonra ne olduysa yan yana gelmeye başladı ...
Sağdan soldanda duyuyorum YC 106 - VE RS i geçti diye
Tam bir şehir efsanesi
Sinir bozucu bir durum ama Kaan çocukluk arkadaşım diye ses etmiyorum
Bu işlerde kabullendirme taktiği yapılıyor genelde anlamsız şekilde
Olay şu ki FL RS in sorunsuz olduğu durumuna nerden erişildi
Aynı şartlar KG ler sağlandı mı ?
PPR engineering
30-12-2011, 10:58
Benlede denemesinde (videolardada mevcut) ilk 4-5 kalem basmamızda 2-3 boy açıyordum
Tam bir şehir efsanesi
ben geçtik demedim :) sonradan açılmasının sebebi harun :) senlede öle olmuştu evet...
cffsymbol
30-12-2011, 10:59
Tam bir şehir efsanesi
valla selçuk dün gece teke tek bastık biz harunla ilk dneğimzde kaanda yazdım 220 gbi ben 2 3 boy öndeydim ki zatn 106 için son hız sayılır ikinci denememizde harun braz akarak geldi 2 de kafayı gösterdi sonra yakaladım biara yanyana ilerlerken bn 4 o 5 teydi sanırım kafa çıkrtr gbi oldu ama yine yanyana kaldık :) senle denerken kaan kullandıysa bide kaan kullnırken görürüz ki hftya deneriz onlada videoda olsa yinede her zmnki ki bahaneler efsaneler herzmn oluyo engel olamıorz selçuk dün akşam bi arkadaş söylemişti kavacıkta "dostane denememi olur die" hak veriorum çok dğru söyledi :D ( sözüm meclisten dışarı genel olarak söyledim yanlş anlaşılmasın )
Cliosportve
30-12-2011, 11:01
bırak ya ne desek boş kendi kafalarını yaşasınlar :D
nerde o sabahtan akşama kadar filtrenin yerini bile değiştirip bastığımız günler :D
Video başlığındanda anlaşılcağı gibi Edirne geceleri yazıyor ama gündüz nedense :D
Al tekrar bi Clio Rs gelip 3 gün kalıp 3 gün rolling yaparım ben söz sana :D
SS Clio RS vs VE Clio RS Edirne Geceleri - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=CfMSBAybohg)
CfMSBAybohg
Buda jandarmaların yakaladığı gün :D
VE Clio - SS Clio RS Havalanı gibi caykıltı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=69Kx-YsTt6c)
69Kx-YsTt6c
Azcık nostalji yapayım dedim :D
Cliosportve
30-12-2011, 11:06
valla selçuk dün gece teke tek bastık biz harunla ilk dneğimzde kaanda yazdım 220 gbi ben 2 3 boy öndeydim ki zatn 106 için son hız sayılır ikinci denememizde harun braz akarak geldi 2 de kafayı gösterdi sonra yakaladım biara yanyana ilerlerken bn 4 o 5 teydi sanırım kafa çıkrtr gbi oldu ama yine yanyana kaldık :) senle denerken kaan kullandıysa bide kaan kullnırken görürüz ki hftya deneriz onlada videoda olsa yinede her zmnki ki bahaneler efsaneler herzmn oluyo engel olamıorz selçuk dün akşam bi arkadaş söylemişti kavacıkta "dostane denememi olur die" hak veriorum çok dğru söyledi :D
Harun arkadaşımız nedense rollinglerde hep bunu yapıyor
Akarak gelmede neymiş
2.kornada gaza oturmakta neymiş
Sanki karşıda İngiliz Düşman ordusu var :D
Gerçekten bu işlerden bunaldım Ufuk
Dün sizleri izlemeye gelmiştim onu bile beceremedik Polis yüzünden
SS Clio RS -Okana laf atıyorlar ama onun videoları bir önceki postta koydum
Adam gibi yan yana gelip 3. kornada oturuyoruz
Ne tünel ne akıtma ne 2. korna
Gözünü seveyim
Hiç yolu mındar etmezdik yan yana gelip basmamız 3-4 saniye alırdı
Rollingte bugüne kadar Okan ile anlaşabildiğim kadar kimseylen anlaşmadım
Cliosportve
30-12-2011, 11:12
istanbuldaki rollcüler için roll 2. kornadan başlıyor hele YC 106 - VE rs denemesinde ne güldüm ya :D hiç korna basmadan gözlerinizle temas kursaymışınız daha iyimişsiniz dedim selçuğa böyle deneme olmaz ;) selçuk çok hata yapmış o denemelerde ben VE yi kullanıyor olsam YC nin tutunma gibi bir lüksü bile olamazdı :)
Boşveriyorum artık VE RS i zaten bu gidişle sana yar edicem :D
Yada başka bir RS al
Motorları kırana kadar basalım Okan
Senden hayır var sadece bana :)
cffsymbol
30-12-2011, 11:15
Harun arkadaşımız nedense rollinglerde hep bunu yapıyor
Akarak gelmede neymiş
2.kornada gaza oturmakta neymiş
Sanki karşıda İngiliz Düşman ordusu var :D
Gerçekten bu işlerden bunaldım Ufuk
Dün sizleri izlemeye gelmiştim onu bile beceremedik Polis yüzünden
SS Clio RS -Okana laf atıyorlar ama onun videoları bir önceki postta koydum
Adam gibi yan yana gelip 3. kornada oturuyoruz
Ne tünel ne akıtma ne 2. korna
Gözünü seveyim
Hiç yolu mındar etmezdik yan yana gelip basmamız 3-4 saniye alırdı
Rollingte bugüne kadar Okan ile anlaşabildiğim kadar kimseylen anlaşmadım
:D dün iyi yaptnız biz kaçamadık kafamı bi çevirdim yanımdaydı kitlediler bizi dedim bize metrobüs yolları gözüktü ama izin belgesi cart curt aldık arabları ve alır almaz polislerin 50 mt ilerisnde okanla 2 ye alıp bastık oda çok makaraydı cezanın üstüne:D:D itiraf ediorum dün benmde bikç tünelim oldu okana:D bizmde hiç anlaşmzlık olmadı gayet güzel ve keyifli oldu okanla ahmet abidede öyle oldu biraz devir tutrmk için uğraştk o alta çekti ben üste çektim orta yolu bulmak için ama en güzel tarafı herkesn keyif aldğını düşünüorum en önemliside bu seni aradı ama gözlerimz olsaydın keşke :)
H22Power
30-12-2011, 11:18
Harun candır :)
:D dün iyi yaptnız biz kaçamadık kafamı bi çevirdim yanımdaydı kitlediler bizi dedim bize metrobüs yolları gözüktü ama izin belgesi cart curt aldık arabları ve alır almaz polislerin 50 mt ilerisnde okanla 2 ye alıp bastık oda çok makaraydı cezanın üstüne:D:D itiraf ediorum dün benmde bikç tünelim oldu okana:D bizmde hiç anlaşmzlık olmadı gayet güzel ve keyifli oldu okanla ahmet abidede öyle oldu biraz devir tutrmk için uğraştk o alta çekti ben üste çektim orta yolu bulmak için ama en güzel tarafı herkesn keyif aldğını düşünüorum en önemliside bu seni aradı ama gözlerimz olsaydın keşke :)
kanka gecenın ozetı budur bence zevk keyıf aldık olay bıttı 49 tl oderız gıder gosterır aracı dusurturuz cezayı olay bıter herkezın ayana saglık
Cliosportve
30-12-2011, 11:21
valla pişman oldum sattığıma bu atarları görünce :D
Megane Rs alırsan bu kadar rahat gidip gelemiyceksin
Adamların araba basmayınca çok çok ekonomik
Ama gaza oturunca içiyor ya
RS ile 150 TL ye gidip gelirdin Ataşehire ya onunlan 250 yi gözden çıkarıcaksın :D
Onun için barzo performans adınada karadüzen bir 172 clio rs işine gelicektir :D
Hahahaha :D
Bende hayal ediyordum o sıra tam
Şu an polis gelse ne yapardık gibisine demeye kalmadı polis arkaya ilişti
Kontağımı o yüzden açık tutmuştum
Direk gazlaya gazlaya kaçtım :D
Dün gelmemin ilk sebebi CVK Okana verdiğim söz ikinciside sizleri izlemekti
Rolling sayfasını İstanbul şehir içinde kapattım dostum
Silencerı bile sökmemiştim dikkat etmişindir :)
Ama çok istenilirse 200 km ye kadar denerdim gene seninle
İnşallah bi Pazar sabahı araçlarımızı görmek adına Otoban boş olduğu vakit çıkar deneriz 15-20 kalem gittiğimiz yerdede mangalımızı yakarız gerekirse
Ben daha çok işin finalindeki eğlenceye bakıyorum senin gibi:)
Videolar var mı elinizde peki Ufuk ?
cffsymbol
30-12-2011, 11:22
kanka gecenın ozetı budur bence zevk keyıf aldık olay bıttı 49 tl oderız gıder gosterır aracı dusurturuz cezayı olay bıter herkezın ayana saglık
:icon_tup::icon_tup:
yalnız ve ss denemesi süper olmuş aşırı zevkli. yol da acayip güzelmiş :)
yaparız bi ara o yolda bişeyler sabahtan ..
cffsymbol
30-12-2011, 11:25
Hahahaha :D
Bende hayal ediyordum o sıra tam
Şu an polis gelse ne yapardık gibisine demeye kalmadı polis arkaya ilişti
Kontağımı o yüzden açık tutmuştum
Direk gazlaya gazlaya kaçtım :D
Dün gelmemin ilk sebebi CVK Okana verdiğim söz ikinciside sizleri izlemekti
Rolling sayfasını İstanbul şehir içinde kapattım dostum
Silencerı bile sökmemiştim dikkat etmişindir :)
Ama çok istenilirse 200 km ye kadar denerdim gene seninle
İnşallah bi Pazar sabahı araçlarımızı görmek adına Otoban boş olduğu vakit çıkar deneriz 15-20 kalem gittiğimiz yerdede mangalımızı yakarız gerekirse
Ben daha çok işin finalindeki eğlenceye bakıyorum senin gibi:)
Videolar var mı elinizde peki Ufuk ?
engzelini yaptn biz arada kaldık brz :D
videolrı s3 ten çekiolrdı valla vrdr büyük ihtiml :)
Cliosportve
30-12-2011, 11:26
yalnız ve ss denemesi süper olmuş aşırı zevkli. yol da acayip güzelmiş :)
yaparız bi ara o yolda bişeyler sabahtan ..
Kesinlikle 20-30 TL daha fazla benzin yakıp o zevki almaya değer
Araban çıksın oralara bi gideriz
Dediğim gibi sonuna kadar basarız özellikle seninlen basmak büyük zevk olcak:D
mami_makinen
30-12-2011, 11:37
ue nın kapagını ahmet gozumun onunde ısledı ..sende buraya ben ısledım demıssın onu anlamadım ..
PPR engineering
30-12-2011, 11:45
ue nın kapagını ahmet gozumun onunde ısledı ..sende buraya ben ısledım demıssın onu anlamadım ..
ahmete sorabilirsin abi kimişn işlediğini :D:D enjektör açılarını tekrardan yapıp teste soktuk tekradan işlenen yerleri oldu..öle bedavadan konuşacak biride değilim..başkalarının emeklerini calıcak kadarda alçak değilim
mami_makinen
30-12-2011, 11:47
ahmete sorabilirsin abi kimişn işlediğini :D:D enjektör açılarını tekrardan yapıp teste soktuk tekradan işlenen yerleri oldu..öle bedavadan konuşacak biride değilim..başkalarının emeklerini calıcak kadarda alçak değilim
senın yakıt yerı actıgın kapak olmadı rektefıyecı begenmedı ..cıkmacıdan kapak alınıp sıfırdan ıslendı ..suan senın yakıt yerı actıgın kapak bosta ıstersen fotograf cekıp sıteye koyım ..
PPR engineering
30-12-2011, 11:51
senın yakıt yerı acıp kapak olmadı rektefıyecı begenmedı ..cıkmacıdan kapak alınıp sıfırdan ıslendı ..suan senın yakıt yerı actıgın kapak bosta ıstersen fotograf cekıp sıteye koyım ..
o zaman baştan neden böle yazmadın :D:D güneş balçıkla hiç bir zaman sıvanmaz..ben telefonla senle konuştuğum zaman biraz daha farklı gibiydi her şey neyse.demekki rektifiyecinizde aşırı bir bilgi mevcut.neyle ölçtüde beğenmedi gözleriylemi ??? ahmette o kapağı taktığını bana söyledi ahmet bana yalan mı söyliyecek kardeşim gibi olan adam ???
PPR engineering
30-12-2011, 11:54
benim işim KAPAK EMME MANİFOLDU GAZ KELEBEĞİ profesyonelliğim bu konuda arabanın başka hiç bir yerinle ilgili yorum yapmam susarım ama bu konuyla ilgili istediğiniz kadar soru yöneltin istediğinizi söyliyebilirsiniz bende hepsinin cevabı mevcut ukalalık yapmadan bilgimi herkezle paylaşırım kötü niyetli olmadığımıda her kez iyi bilir..
mami_makinen
30-12-2011, 11:55
o zaman baştan neden böle yazmadın :D:D güneş balçıkla hiç bir zaman sıvanmaz..ben telefonla senle konuştuğum zaman biraz daha farklı gibiydi her şey neyse.demekki rektifiyecinizde aşırı bir bilgi mevcut.neyle ölçtüde beğenmedi gözleriylemi ??? ahmette o kapağı taktığını bana söyledi ahmet bana yalan mı söyliyecek kardeşim gibi olan adam ???
burada senı rencıde etmek ıstemıyodum ama fazla yazmaya basladın ..o zaman sana bısey soracam ahmetın kapagınıda macarıstana gonderecektın 1 ay oldu ama gecen gun ahmet kapagını senın dukkanda kenara atılmıs sekılde bulmus nasıl olcak...acaba kapagı uydu uzerındenmı ıslıcek macarıstanlılar :D:D
mami_makinen
30-12-2011, 11:56
en son yapılan ıslerını buraya yazmak ıstemıyorum benı zorlama ..ekmegıne bak ..
PPR engineering
30-12-2011, 12:03
en son yapılan ıslerını buraya yazmak ıstemıyorum benı zorlama ..ekmegıne bak ..
her kez birbirine *** atar ALLAH yukarda bir insanın ömrü ortalama 80 yıl ben bu 80 yılı en iyi şekilde işime bakarak tamamlamayı düşünüyorum arkamdan konuşan hakkımı yiyen beni başka insanlara sağda solda arkamdan fitne fesat yapan insanlar la öbür tarafta görüşeceğim için benim içim son derece rahattır ekmek kısmına gelince ALLAH herkeze rıskını ayrı verir yiyecek ekmeğimiz kalmadığı zaman'da zaten yaşam bitmiştir...benim içim rahat ALLAH büyük.
mami_makinen
30-12-2011, 12:08
her kez birbirine *** atar ALLAH yukarda bir insanın ömrü ortalama 80 yıl ben bu 80 yılı en iyi şekilde işime bakarak tamamlamayı düşünüyorum arkamdan konuşan hakkımı yiyen beni başka insanlara sağda solda arkamdan fitne fesat yapan insanlar la öbür tarafta görüşeceğim için benim içim son derece rahattır ekmek kısmına gelince ALLAH herkeze rıskını ayrı verir yiyecek ekmeğimiz kalmadığı zaman'da zaten yaşam bitmiştir...benim içim rahat ALLAH büyük.
yalan dolanla bu ısler olmaz emeg verıyosan ekmegını yersın ama kımsenın ekmegınede manı olma ...flow makınam var dıyorsun ama daha bı tane goren olmadı sana zahmet onu bızımle bı tanıstırırmısın ...
mami_makinen
30-12-2011, 12:11
bı ınsan ekmegını yer hemde aslan gıbı ama baskasına *** atmaz gecenlerdede CRM PERFORMANS SUAT ıcın demıssınkı kapaklarını ben yapıyorum :D o adam kapak dıye mılletı ısler yanlıs anlama ..
ben polishden flan pek anlamam kımın nasıl ne sekılde yaptıgını bılmem,, kaan kardesım ahmete bu kapak ne dedıgımde urucun kapağı kaan benzın rayı yaptı işte şu çizgiler dedı (emme tarafına assagı dogru cekılmıs cızgıler) ama kapak olmadı burda duruyor dedı.
kimse yanlış anlamasın olayın gercegını netini ahmet yazar onlıne olunca.
PPR engineering
30-12-2011, 12:21
bı ınsan ekmegını yer hemde aslan gıbı ama baskasına *** atmaz gecenlerdede CRM PERFORMANS SUAT ıcın demıssınkı kapaklarını ben yapıyorum :D o adam kapak dıye mılletı ısler yanlıs anlama ..
bu konuşmalar hiç iyi yere gitmiyo.. yaparsınız 106 tıyı gelirsinz gecersiniz elinizi sıkarım benim de typerım var onuda gelin gecin ondada elinizi sıkarım yaptığım arabalar ortada:)
PPR engineering
30-12-2011, 12:24
ben polishden flan pek anlamam kımın nasıl ne sekılde yaptıgını bılmem,, kaan kardesım ahmete bu kapak ne dedıgımde urucun kapağı kaan benzın rayı yaptı işte şu çizgiler dedı (emme tarafına assagı dogru cekılmıs cızgıler) ama kapak olmadı burda duruyor dedı.
kimse yanlış anlamasın olayın gercegını netini ahmet yazar onlıne olunca.
kapak neye göre olmamış evet doğrudur benzin hattını işledim bana soru soranlara sormak lazım benzin hattı nedir diye ben kimsenin yaptığı işede *** atmam ama kendimide ezdirmem..kim bana bu işi kötü yapıyorsun derse karşılarına tr ye geldiğimden beri yaptığım arabaları örnek gösteririm ben kimsenin hakkını yemedim hızlı araba yaptık diye üstümüze geliniyor sen mami abi bana demedinmi ortalığı karıştıranlar var sen dememişsin diye
mami_makinen
30-12-2011, 12:24
bu konuşmalar hiç iyi yere gitmiyo.. yaparsınız 106 tıyı gelirsinz gecersiniz elinizi sıkarım benim de typerım var onuda gelin gecin ondada elinizi sıkarım yaptığım arabalar ortada:)
senın suan yaptıkların benım unuttuklarım:icon_tup:senın baya yol alman lazım daha dune kadar CRM ye 106 nı getırıyordun unutma ...
PPR engineering
30-12-2011, 12:27
töbe yarrabbi kime ne *** attım ben kime laf söledim suat abi cok güzel ac ye timming vermiş dedim araba her devirde canlı dedim hakan geldiğinde söledim hakan yalanlasın *** attın desin insanı neden burda karalamaya çalışıyosunuz...amacınız nedir telefonda başka konuşuyosun burda başka konuşuyosun..
mami_makinen
30-12-2011, 12:27
;)ben her katagorıde araba yaptım 106 206 306 vtec evo subaru dıesel grubu yanı yapmadıgım yurutemedıgım araba yok ALLAH a sukur ..sen ınternette drag rolıng vıdeolarını ızlerken o gazlayanlardan bırı bendım;)
PPR engineering
30-12-2011, 12:29
senın suan yaptıkların benım unuttuklarım:icon_tup:senın baya yol alman lazım daha dune kadar CRM ye 106 nı getırıyordun unutma ...
ya ALLAH aşkına abi ne diyosun anlamıyorum ben seni 106 tıyı götürdük alt takım değişti bir kaç işlem yapıldı yurt dışından daha yeni gelmiştim iş kendime açmamıştım daha..selçukta bilir o zamanları beni geçmişti ben kimi kötüledim beni tanıyanlaardan bir kişi kaan başka usta hakkında kötü yorum yaptı diyemez...
mami_makinen
30-12-2011, 12:30
bence fazla gereksız yorum yapma..mılletıde tehdıt etme yok vururum asarım akıllı ol kendıne gel ..
PPR engineering
30-12-2011, 12:32
;)ben her katagorıde araba yaptım 106 206 306 vtec evo subaru dıesel grubu yanı yapmadıgım yurutemedıgım araba yok ALLAH a sukur ..sen ınternette drag rolıng vıdeolarını ızlerken o gazlayanlardan bırı bendım;)
abi sen ben araba yapmadığımımı sanıyosun ben 5 yıl ukrayna rusyada gecirdim senin burda 50 60 bin verdiğin arabaya biz orda ikinci el 4000 5000 dolara sahip oluyorduk max 10.... doğru istanbulda alamzdım o paralara ama orda aldık yaptık bilgimizi tartışıcaksak ben seni küçümsemiyorum ama sen beni küçümsüyosun ben susmam susturamassaın arabaları gecersin elinize sağlık derim dd yi yaptınız elinize sağlık dedim ne dedim nedir benle derdin söle bakalım o kadar kişi okuyo konuyo söle derdini benimle neden üstüme geliyosun telde neden farklı konuştuk??? burda neden böle
PPR engineering
30-12-2011, 12:33
bence fazla gereksız yorum yapma..mılletıde tehdıt etme yok vururum asarım akıllı ol kendıne gel ..
ben akıllı olduğumu zaten sölemezler bende farkındayım..bunların tehdit en son yapacağım iştir...yaz yaz ne yazarsan cevap vericem
bence fazla uzatmaya gerek yok herkez kendi işine baksın bu saatten sonra işin boyutu degişecek gerek yok
mami_makinen
30-12-2011, 12:36
abi sen ben araba yapmadığımımı sanıyosun ben 5 yıl ukrayna rusyada gecirdim senin burda 50 60 bin verdiğin arabaya biz orda ikinci el 4000 5000 dolara sahip oluyorduk max 10.... doğru istanbulda alamzdım o paralara ama orda aldık yaptık bilgimizi tartışıcaksak ben seni küçümsemiyorum ama sen beni küçümsüyosun ben susmam susturamassaın arabaları gecersin elinize sağlık derim dd yi yaptınız elinize sağlık dedim ne dedim nedir benle derdin söle bakalım o kadar kişi okuyo konuyo söle derdini benimle neden üstüme geliyosun telde neden farklı konuştuk??? burda neden böle
o zaman ahmetın yaptıgı kapaga ben yaptım deme ..ıkıncısı sen bu alemde yenı typer 106 yapıyosun bız senın yaptıklarını yapacaklarını unuttuk elıne matkap alıp orayı burayı delmekle olmuyo bu ısler ..sen benım yaptıgım ıcraatları yap 600 700 bg bı araba yap draglarda derece yap rolınglerde kendını goster o zaman senın ıcın ozel bı araba yaparım ..ama soyle bı laf var sıkım hıyar dıyene tuz alıp kosulmaz ..
PPR engineering
30-12-2011, 12:37
bilgilisin ya sınıyalım bilgilerimizi o zaman boşuna gittik oralara senin yanında takılsaydık en iyi araba yapan olurduk port polish i parlatma bilirdi coğu kişi bazı isimler haricinde sivrildik iş yaptık ya taşlayın bakalım yıkabilicekmisiniz bekliyorum..
mami_makinen
30-12-2011, 12:39
bak fazla uuzatmıcam sana tecrubeyı bı ATASOZU ILE ANLATMAYA CALISACAM ..
USTA SIKERSE YATAK BILE SALLANMAZ ..
PPR engineering
30-12-2011, 12:39
o zaman ahmetın yaptıgı kapaga ben yaptım deme ..ıkıncısı sen bu alemde yenı typer 106 yapıyosun bız senın yaptıklarını yapacaklarını unuttuk elıne matkap alıp orayı burayı delmekle olmuyo bu ısler ..sen benım yaptıgım ıcraatları yap 600 700 bg bı araba yap draglarda derece yap rolınglerde kendını goster o zaman senın ıcın ozel bı araba yaparım ..ama soyle bı laf var sıkım hıyar dıyene tuz alıp kosulmaz ..
beni kata kulliye getiriyosunuz her şeyin farkındayım kapağı değiştiğini bilsem zaten yazmazdım ALLAH tan korkarım ben bildiklerimide yazmıyorum dikkat edersen ben seni kötülemiyorum devamlı sen beni kötülüyorsun benim tr sartlarında su anda bu arabaları yapıyorum ve basarılı elimden gelen bu daha iyi yapanlarına saygımız sonsuz..varmı başka soru cevap devam et...
PPR engineering
30-12-2011, 12:42
bak fazla uuzatmıcam sana tecrubeyı bı ATASOZU ILE ANLATMAYA CALISACAM ..
USTA SIKERSE YATAK BILE SALLANMAZ ..
karıncayı *****eksin ama belini incitmiyeceksin buda var yanında genel kültür birde su var bak abi!! biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar derler bilmediğim konu hakkında konuşmadığım için bu lafı kendime sölüyorum
sendede geri vites yok bendede güzel oluyo...
beni kata kulliye getiriyosunuz her şeyin farkındayım kapağı değiştiğini bilsem zaten yazmazdım ALLAH tan korkarım ben bildiklerimide yazmıyorum dikkat edersen ben seni kötülemiyorum devamlı sen beni kötülüyorsun benim tr sartlarında su anda bu arabaları yapıyorum ve basarılı elimden gelen bu daha iyi yapanlarına saygımız sonsuz..varmı başka soru cevap devam et...
ahmet ceco mami mi? kaan?
B.Aktepe
30-12-2011, 12:43
daha uzatmanın anlamı yok arkadaşlar. yazılara biraz daha dikkat.
PPR engineering
30-12-2011, 12:45
daha uzatmanın anlamı yok arkadaşlar. yazılara biraz daha dikkat.
ben dikkatliyim kanka hakkımı ALLAH ın kuluna yedirmem kimsenin arkasından ustalığına işçiliğine tek kelime laf etmedim
H22Power
30-12-2011, 12:46
ahmet ceco mami mi? kaan?
Cengiz dün niye gelmedin çok eğlendik mami abi 106 ile sahalara geri dönmeye karar verdi sahesinde ucuza s2000 alıcaz bu yaz :D
mami_makinen
30-12-2011, 12:46
Gerı vıtesten bahsetme ıstersen bızı az cok tanırlar yeterkı ortada namus olmasın gerısı bos ama ısteyenle her turlu gorusurum boyum 1 68 kılom 73 ..
Yönetimdede geri vites yk bilginiz olsun :)
Yüz yüze konuşulacak bir mevzu konuyu 20 kişi izliyor cevap yazan yok,kaan seninle bir kere yüz yüze görüştüğümüz oldu nasıl biri olduğun hakkında yorum yapmayacağım lakin mami için söyleyeceğim şu olur tartışmaman gereken insanların en başında gelir bilgin olsun.
Gerek yok sıkıntı varsa gidersin yanına çözersin öyle bir kelime ettiysen hem söyleyeni bulursun hem duyanı, olur biter :icon_tup: mübarek cuma ağzımızın tadı kaçmasın ;)
kaan bak abim ben kimsenin ekmegiyle oynamam.ama sana daha öncede söledim duyuklarımı suat abinin kapaklarınıda ben yapıyorum diye ben sana kapak vermedim bugünekadar sadece ALİ diye bir arkadaşın RS kapagını söktüm sana getirdiler ve 3 hafta sende kaldı nerdeyse kapak yapmışı saol elıne saglık ama ben bildigim işi neden sana vriyim??? bide selcugun JOP söktüm ben yaptım kapagınıda herşeyini selcuga da demişin ben yapsaydım kapagı 3 5 boy hızlanır bunlara GEREK yok :rolleyes:
PPR engineering
30-12-2011, 12:49
bana başarız oldun yaptığın işlerdede kimse diyemez yaptık dua ettik ALLAH yardım etti arabalar yürüdü her zaman sunu gecerim bunu ezerim demedim yaptım bakalım ALLAH izin verirse yürür dedim her zaman biride cıksın kaan bana böle atar yaptı söle konustu gectikten sonra tek kelime ağzımı açmadım yapana maşALLAH dedim..konuşurum şimdide nede ezileyim durduk yere..arkamdan onca şey sölediler sustum bende her şeyin kanıtı var rektifiyeye *** attılar halbuki ben rektifiye yaparken video cekiyorum hassasım video izletiyim dedim kaçanlar oldu paramı alamadım tek kişiye laf etmedim konu aç dediler sağlık olsun dedim harram etmedim ettiysem yürümek gün görmek nasip olmasın...ben serefsiz biri değilim..
PPR engineering
30-12-2011, 12:51
kaan bak abim ben kimsenin ekmegiyle oynamam.ama sana daha öncede söledim duyuklarımı suat abinin kapaklarınıda ben yapıyorum diye ben sana kapak vermedim bugünekadar sadece ALİ diye bir arkadaşın RS kapagını söktüm sana getirdiler ve 3 hafta sende kaldı nerdeyse kapak yapmışı saol elıne saglık ama ben bildigim işi neden sana vriyim??? bide selcugun JOP söktüm ben yaptım kapagınıda herşeyini selcuga da demişin ben yapsaydım kapagı 3 5 boy hızlanır bunlara GEREK yok :rolleyes:
ya abi ALLAH ının muhammedini seviyosan söle ağzımdan duydunmu ???bunları sen bana selçukla geldik sana gönderirim dedin bakalım yap dedin selçukta şahit ben rahatsızmıyım lütfen ağzımdan duydunmu bunları...kapağı ben yapsaydım daha hızlanırdı evet abi bunu yine savunuyorum alet işer el övünür selçuk benim kardeşim arkadaşım sor bakalım tek yamuğumu bir yanlışımı görmüşmü her şeyimi paylaştım onla oda yanımızdaydı neden böle zan altında bırakıyorsunuz..hep bir koldan
PPR engineering
30-12-2011, 12:57
Gerı vıtesten bahsetme ıstersen bızı az cok tanırlar yeterkı ortada namus olmasın gerısı bos ama ısteyenle her turlu gorusurum boyum 1 68 kılom 73 ..
ben sedede yok yazdım baksana boyuna yazışıyoruz tamam diyen olmadı....boy yazıcaksak..bu işler boyla ne alakası var iş kavgaya dönücekse eğer öle demeye çalışıyosan abi bir kere saygısızlık yapmam ama boy yazıcaksak 200cm boy 134 kilo ağır siklet kick box yapıyorum bunumu yazmamı istedin.kimseye yaşımdan büyüğüne saygısızlık yapıcak kadar aciz değilim cok şükür..
mami_makinen
30-12-2011, 12:59
ben sedede yok yazdım baksana boyuna yazışıyoruz tamam diyen olmadı....boy yazıcaksak..bu işler boyla ne alakası var iş kavgaya dönücekse eğer öle demeye çalışıyosan abi bir kere saygısızlık yapmam ama boy yazıcaksak 200cm boy 134 kilo ağır siklet kick box yapıyorum bunumu yazmamı istedin
bende senden bunu bekledım zaten ımzandada yazmıssınya badrı harı kıck box falan fılan ordan cozdum zaten heyecanlı oldugunu ama farketmez nasıl ıstersen ...bu ısler boyla posla olsaydı .....
H22Power
30-12-2011, 12:59
yalan dolanla bu ısler olmaz emeg verıyosan ekmegını yersın ama kımsenın ekmegınede manı olma ...flow makınam var dıyorsun ama daha bı tane goren olmadı sana zahmet onu bızımle bı tanıstırırmısın ...
:soru::soru::soru:
Selcuk_RoL
30-12-2011, 13:00
Bos muhabete gerek yok crm nin muammer abinin yaptigi arabalar ortada benim 2 tane arabam oldu biri ek biri job ikiside bu insanlarin emegi ile o hale geldi senin hic bunlarin onunde gidebilen bir araban oldumu kaan ben sana bu kelimeyi yuzunede dedim evet yaptigin isler guzel arabalar hizlaniyor dogru ama hizlininda hizlisi var iste sen isine bak kapagini isle saygi sevgi cercevesini asma isini yap duzgunce kimse sana gelipte bsy demez
mami_makinen
30-12-2011, 13:01
He bunu soylım burda gıder yapıpta yanyana gelınce canım cıcım yapmam kendımede o muameleyı yaptırmam...
PPR engineering
30-12-2011, 13:02
bende senden bunu bekledım zaten ımzandada yazmıssınya badrı harı kıck box falan fılan ordan cozdum zaten heyecanlı oldugunu ama farketmez nasıl ıstersen ...bu ısler boyla posla olsaydı .....
haklısın abi..boyla posla olmuyor en delikanlı korkusuzu bile götürüyorlar o ayrı mesele ama ben senle kavga edicek kadar aciz değilim heyacanlıyımdır agrasifimdir ama kimseye yanlışta yapmam...
H22Power
30-12-2011, 13:02
He bunu soylım burda gıder yapıpta yanyana gelınce canım cıcım yapmam kendımede o muameleyı yaptırmam...
Abi kaan sevdiğimiz bir arkadaşımız sende saygıdeğer bir abimizsin ortada yanlış anlaşılma olmuş belli ki daha fazla uzatmanın manası yok bence :icon_tup:
Selcuk_RoL
30-12-2011, 13:05
Evet boyla postla olmuyor bu isler kaan akilli akilli konus adam secmede sikinti yok
PPR engineering
30-12-2011, 13:06
Bos muhabete gerek yok crm nin muammer abinin yaptigi arabalar ortada benim 2 tane arabam oldu biri ek biri job ikiside bu insanlarin emegi ile o hale geldi senin hic bunlarin onunde gidebilen bir araban oldumu kaan ben sana bu kelimeyi yuzunede dedim evet yaptigin isler guzel arabalar hizlaniyor dogru ama hizlininda hizlisi var iste sen isine bak kapagini isle saygi sevgi cercevesini asma isini yap duzgunce kimse sana gelipte bsy demez
selçuk hızlınında hızlısı tabiki var ben yazılarıma bak bi komple araştırın kimin yaptığı işi küçük gördüm kapağını ben sana dedim getir bedavaya işliyeceğim tek kuruşta istemedim hızlanmassa sana kapakta alıcam dedim demedimmi selçuk yalvardım hatta hızlı gitmesini istediğim için arabanın ben haksızlığa komple karşısındayım insanları severim sayarım her zaman sölerim 80 yıl bir insanın ortalama ömrü en iyi en serefli şekilde yaşamaya çalışmak bence insanın ölüm zamanı geldiğinde en iyi övüneceği şey kimseyide boklamadım bak hala her kez bana sölüyo bildiğim şeyler olduğu halde burda bir şey yazmıyorum çünkü akşam eve gittiğinde coluğu cocuğu var rıskını kesemessin kimsenin rızık kesenin rıskı olmaz..
kelalper
30-12-2011, 13:07
abi bu konularda konuşmak bize düşmez ama birisinden birşey duyuyorsanız kendiniz hakkında hemen yüzleşmek en iyi çözümdür. Etrafta çok fazla yalaka adam var işini yaptırmak için olmadık laflar çıkarıp ustayı gaza getirmeye çalışan. Sizlerde biliyorsunuz bunu en azından farkına varıyorsunuzdur. O anda birbirinizi arayıp kardeşim benim yanımda X var sen etrafa benim için şunu diyormuşsun ya da şu işleri sen kendin yaptığını iddia ediyormuşsun X bana öyle söylüyor ahanda yanımda doğru mudur diye sorsanız zaten işin aslı ortaya çıkar. Hepiniz bu sektörde yemek yiyen adamlarsınız. Namusunuzla para kazanırken bu adamlara malzeme olmayın. Benim en büyük rakibim yakın arkadaşım bi müşterim Ümit senin için şöyle böyle diyor dediğim zaman hemen yanında arıyorum şaka yollu olm bana böyle böyle diyormuşsun diyorum söylediyse değilmisin lan dio gülüşüyoruz söylemediyse zaten karşımdaki kızarıp bozarıyor.
PPR engineering
30-12-2011, 13:08
Evet boyla postla olmuyor bu isler kaan akilli akilli konus adam secmede sikinti yok
ne demek istedin şimdi ??sen bana ben de söylüyorum boyuna posuna güvenen kim kavga eden kim ilk yazan muammer abi boy posu ben değilki???
mami_makinen
30-12-2011, 13:10
selçuk hızlınında hızlısı tabiki var ben yazılarıma bak bi komple araştırın kimin yaptığı işi küçük gördüm kapağını ben sana dedim getir bedavaya işliyeceğim tek kuruşta istemedim hızlanmassa sana kapakta alıcam dedim demedimmi selçuk yalvardım hatta hızlı gitmesini istediğim için arabanın ben haksızlığa komple karşısındayım insanları severim sayarım her zaman sölerim 80 yıl bir insanın ortalama ömrü en iyi en serefli şekilde yaşamaya çalışmak bence insanın ölüm zamanı geldiğinde en iyi övüneceği şey kimseyide boklamadım bak hala her kez bana sölüyo bildiğim şeyler olduğu halde burda bir şey yazmıyorum çünkü akşam eve gittiğinde coluğu cocuğu var rıskını kesemessin kimsenin rızık kesenin rıskı olmaz..
kaan kımse kımsenın rıskıyla oynayamaz zaten soyle bı durum var ınsan yururken rıskıda golge gıbı pesınden gelır zaten rısk kesılınce o zaman oldun demektır bu hepımız ıcın gecerlı ...
B.Aktepe
30-12-2011, 13:10
tamam daha fazla uzatmayın arkadaşlar.
konuyu kilitlemek istemiyorum.
temizlicem konuyu.
Selcuk_RoL
30-12-2011, 13:11
ne demek istedin şimdi ??sen bana ben de söylüyorum boyuna posuna güvenen kim kavga eden kim ilk yazan muammer abi boy posu ben değilki???
Sen akilli adamsin ne demek istedigimi anlatsin yazicagimi yazdim kapat konuyu bitti gitti eyv ben bu sekilde konusmalari burdan yapmam
PPR engineering
30-12-2011, 13:11
tamam daha fazla uzatmayın arkadaşlar.
konuyu kilitlemek istemiyorum.
temizlicem konuyu.
bilal lütfen daha yazıcakları var burda konuşalım her kez görsünn
PPR engineering
30-12-2011, 13:13
Sen akilli adamsin ne demek istedigimi anlatsin yazicagimi yazdim kapat konuyu bitti gitti eyv ben bu sekilde konusmalari burdan yapmam
sen beni aslında gayet iyi tanırsın adamın arkasından konuşmam suratına sölerim yanlış yaptığıma inanmıyorum kimseyede gider yaptığıma inanmıyorum...hayır hiç te akıllı değilim akıllı olsam bu işler başıma gelmezdi arkadan konuşsam yine bunlar başıma gelmezdi...
B.Aktepe
30-12-2011, 13:13
bilal lütfen daha yazıcakları var burda konuşalım her kez görsünn
daha yazıcak birşey yok kaan tamamdır artık. bundan sonrası zaten gittiğin servis crm, mami abi de zaten her zaman aramızda heryerde. yüz yüze konuşursunuz. buradan uzatmanın anlamı yok. belli ki ortada laf dolanmış birşeyler olmuş artık neyse. bundan sonrası yüz yüze olur.
Selcuk_RoL
30-12-2011, 13:15
sen beni aslında gayet iyi tanırsın adamın arkasından konuşmam suratına sölerim yanlış yaptığıma inanmıyorum kimseyede gider yaptığıma inanmıyorum...
Ben cabuk unutuyorum demekki bi hastalik var bende! Sen beni ve dediklerimi. Unutma yeter
PPR engineering
30-12-2011, 13:17
daha yazıcak birşey yok kaan tamamdır artık. bundan sonrası zaten gittiğin servis crm, mami abi de zaten her zaman aramızda heryerde. yüz yüze konuşursunuz. buradan uzatmanın anlamı yok. belli ki ortada laf dolanmış birşeyler olmuş artık neyse. bundan sonrası yüz yüze olur.
artık senin bileceğin iş..
mami_makinen
30-12-2011, 13:17
ısteyen ıstedıgıne gıder yapsın umrumda degıl ama selcuka yapmasın sakın ama sakın ..o zaman sıkıntı olur ..