Orijinalini görmek için tıklayınız : DD 106 -UM 106- AK 106 rolling
percussionali
27-12-2011, 01:42
arkadaşlar videoları sürekli yüklüyorum takip buradan takip edebilirsiniz beğenmeyi unutmayın :D
ROLLİNG Arşiv -percussionali- | Facebook (http://www.facebook.com/pages/ROLL%C4%B0NG-Ar%C5%9Fiv-percussionali-/185798008168004)
excalibur
27-12-2011, 01:44
bi türlü tam deneme yapamadık ben onurun AK yı kullanırken. yani 5 te uzun süre gidemedik yolun kalabalık olmasından dolayı. ikisine de maşallah. Cam Car dakilere de ii eğlence olmuş :D
hahahahahaha cok ıyıydı ya maşallah bu arada araçlara:D:D:D
excalibur
27-12-2011, 01:50
okan, bi ara ahmetle ikimizin arasına girmeye niyetlendin sanırm :D aynadan bi baktım arkamda dans eden bi Rs var :D
okan, bi ara ahmetle ikimizin arasına girmeye niyetlendin sanırm :D aynadan bi baktım arkamda dans eden bi Rs var :D
ya tam komedıydı bu aksam ya valla bız cok eglendık :D:D daha buda vıdeoların kesılmıs halı valla :D
react1ve
27-12-2011, 01:56
onuru cok severım adam gıbı adam,alıcanda kardesım ama Allah gonlune gore verdı herseyden haberım var sadece ınce conta ıle 7200 devr donen yazılımsız stock bı 106 benm ıcın kıngtır..AK de cıddı yuruyen bı 106
percussionali
27-12-2011, 01:56
ohooo ben neler söyledim okana bi bilseniz o en duygulu iyi dilikli halim okana rütük konuya el koymAsın diye kestim hepsini :D
bence denemeler gayet saglıklı oldu 5 atıp devam ettigim zamanlarda oldu saten 5i devam edip bitirsek bi boy öne geçerdim maşallah araçlara
percussionali
27-12-2011, 01:58
ohoooo arkadaş bugün herkez atarlı sohbette CVK atarı o biraz sıkı :D
excalibur
27-12-2011, 02:00
ohooo ben neler söyledim okana bi bilseniz o en duygulu iyi dilikli halim okana rütük konuya el koymAsın diye kestim hepsini :D
orda biyer çok hoşuma gitti ; sen okana bi hayvanın uzvuyla hitap ediosun, ama öncesinde de özür tarzı bişey war :D :D :D
uRuç_106
27-12-2011, 02:01
maşallah AK ve UM ye :) trafik durumundan dolayı biraz sıkıntılı bi rolling olmuş. UM beklenmedik bi şekilde yürümüş :D
excalibur
27-12-2011, 02:01
bence denemeler gayet saglıklı oldu 5 atıp devam ettigim zamanlarda oldu saten 5i devam edip bitirsek bi boy öne geçerdim maşallah araçlara
valla orasını Onur ile ikiniz düşünün ahmet :) ben daha onurun arabasını yeni kullanıyorum. Ha bu arada arabada "kısa şanz" olmadığını gördük di mi kardeşim ;)
uRuç_106
27-12-2011, 02:04
onuru cok severım adam gıbı adam,alıcanda kardesım ama Allah gonlune gore verdı herseyden haberım var sadece ınce conta ıle 7200 devr donen yazılımsız stock bı 106 benm ıcın kıngtır..AK de cıddı yuruyen bı 106 varsa onura veya alıcana gıderı olan bız brdayz eyvallah. ..
ben varımmm UM yle denesek mi napsak kanka yaa :D :D :D
react1ve
27-12-2011, 02:05
ben varımmm UM yle denesek mi napsak kanka yaa :D :D :D
urucum bız bır butunz denesek ne olur denemesek ne olur maksat muhabbet ;)
uRuç_106
27-12-2011, 02:07
urucum bız bır butunz denesek ne olur denemesek ne olur maksat muhabbet ;)
helal sana kankaa yaa :D UM ve UE kardeşliği :D
devirler aynı kanka 4000 devirde 60 iki aracta 2. vitesde um de orjinal şanzuman olduguna göre ak da orjinal demektir
excalibur
27-12-2011, 02:09
devirler aynı kanka 4000 devirde 60 iki aracta 2. vitesde um de orjinal şanzuman olduguna göre ak da orjinal demektir
ayvallah pampa ;) benim rodaj bitsin de bende kısmet olursa katılıyorum bu denemelere :)
uRuç_106
27-12-2011, 02:14
ayvallah pampa ;) benim rodaj bitsin de bende kısmet olursa katılıyorum bu denemelere :)
inşallah inşallah piyasa canlanıyo :) ali nin video işleri açılıyo yavaşdan.
excalibur
27-12-2011, 02:18
ya aramızda para toplayalım Cevat Kelle için :D o kadar video çekio
percussionali
27-12-2011, 02:18
arkadaşlar AK de UM de DD de çok güzel yürüyen piyasanın nadirlerinden maşşallh bütün araçlara dost hane çerçevesinde bitti kazasız belasız şükür maşşallh araçlara ama töbe bidaha CVK dan çekim yapmam hele okan kullanıyosa tövbe bismillah:D
react1ve
27-12-2011, 02:21
arkadaşlar AK de UM de DD de çok güzel yürüyen piyasanın nadirlerinden maşşallh bütün araçlara dost hane çerçevesinde bitti kazasız belasız şükür maşşallh araçlara ama töbe bidaha CVK dan çekim yapmam hele okan kullanıyosa tövbe bismillah:D
okanla knstm snrlı halıne denk gelmıs bı dahakı sefere daha sakın olacak kanka =)))
percussionali
27-12-2011, 02:24
okanla knstm snrlı halıne denk gelmıs bı dahakı sefere daha sakın olacak kanka =)))
gitsin kendi başını yesin benim başımı bıraksın annem bidaha pinme onun arabasına dedi ben annemin lafından çıkmam :D
react1ve
27-12-2011, 02:25
gitsin kendi başını yesin benim başımı bıraksın annem bidaha pinme onun arabasına dedi ben annemin lafından çıkmam :D
fazla soze ne gerek =)) sen dıyorsan dogrudr =))
Videolar için teşekkür ederim merak eden arkadaşlar burdan izleyebilirler sayfayı beğenmek şartı ile :) :D
Okan sağolasın :icon_tup:
Onur tekrardan ayagına saglık güzeldi denemeler,bir dahaki sefere aynı şekilde denemek kısmet olur inşallah.
Ceco akşam yanlış tesisatı sökmüşüm, polisler arıyor beni ...
puahahhah yaşar bey teyibe çıktıgınızı bilmiyodum :D
DD - AK - UM
walla hem cok yakısıklı hem cok ıyı gıden araclardı izlemekten büyük keyif aldım, EVET OYLAMAYA GEÇELİM , SERGEN - BEN HAYIR DİYORUM EHEHHEHEHEHH :D:D
cihan-34
27-12-2011, 08:30
Videolar için teşekkür ederim merak eden arkadaşlar burdan izleyebilirler sayfayı beğenmek şartı ile :) :D
Okan sağolasın :icon_tup:
Onur tekrardan ayagına saglık güzeldi denemeler,bir dahaki sefere aynı şekilde denemek kısmet olur inşallah.
Ceco akşam yanlış tesisatı sökmüşüm, polisler arıyor beni ...
maşallah yaşar abi maşallahhh :D
judgeGTI
27-12-2011, 09:03
maşallah araçlara :)
dd gtı a crm performance yapmış yapıcağını geneı:icon_tup:
elinize sağlık güzel denemelere olmuş..
Masallah araclara dd cok ıyı gıtmıs :)
hayatmda ilk defa bi roll videosu izlerken bu kadar güldüm ahahhahahahhaa :D oldurdu muhabet beni maşallah araçlara :D videodakilerede maşallah allahda onları güldürsün :D
Araçlara maşallah, güzel denemeler olmuş :)
Cliosportve
27-12-2011, 09:47
Cam cardakilerin muhabbeti süpermiş
Kesin namı değer perküsyonali ile Okan :D
Bu ikiliyi hep görmek isterim :D
Araçlara maşallah
DD bastğı gibi zaten kopartmış
Maşallah araçlara.
DD beklediğim gibi :)
yunus_kg
27-12-2011, 10:22
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş..
puahahhah yaşar bey teyibe çıktıgınızı bilmiyodum :D
DD - AK - UM
walla hem cok yakısıklı hem cok ıyı gıden araclardı izlemekten büyük keyif aldım, EVET OYLAMAYA GEÇELİM , SERGEN - BEN HAYIR DİYORUM EHEHHEHEHEHH :D:D
Ne adamsın ceco sen yaa :)
maşallah yaşar abi maşallahhh :D
Eyvallah cihan başkan :icon_tup:
maşallah araçlara :)
dd gtı a crm performance yapmış yapıcağını geneı:icon_tup:
elinize sağlık güzel denemelere olmuş..
Sağolasın üstadım CRM nokta :)
Masallah araclara dd cok ıyı gıtmıs :)
Sağolasın :icon_tup: Sizin arkadaşlarda videolar vardı onlarıda yüklerlerse daha güzel olacak .:icon_tup:
Araçlara maşallah, güzel denemeler olmuş :)
Teşekkürü borç bilirim emre :)
Cam cardakilerin muhabbeti süpermiş
Kesin namı değer perküsyonali ile Okan :D
Bu ikiliyi hep görmek isterim :D
Araçlara maşallah
DD bastğı gibi zaten kopartmış
Evet sohbet muhabbet iyiydi geçen geçti ama dostluk ortamı iyiydi sosyal mesaj verdiğimi sakın zannetmeyin cidden iyiydi :) :icon_tup:
Maşallah araçlara.
DD beklediğim gibi :)
Beklentileri boşa çıkartmamadığıma sevindim ömer'im :D
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş..
Sizleride belekleriz sağolasın :icon_tup:
Maşallah DD 106 matkap gibi elinize kolunuza sağlık :icon_tup:
Maşallah DD 106 matkap gibi elinize kolunuza sağlık :icon_tup:
Eyvallah Matkap değil hilti hilti :) ;)
Ek.Civic_Spoon
27-12-2011, 11:05
tüm 106 lara maşallah ok gibi hepsi Allah tekerinize taş değdirmesin ..
mami_makinen
27-12-2011, 11:07
tum araclara maasallah ..gecenın sampıyonu tabıkı DD tebrıkler yasar ..
aLperTunga
27-12-2011, 11:09
videoyu acamıyorum filtre var pc de biri bana anlatsın ne oldu gece yaşarrr :)
tüm 106 lara maşallah ok gibi hepsi Allah tekerinize taş değdirmesin ..
Amin sağoalsın cümlemize taş değmesin .
Eyvallah sağolasın şimdilik şampiyon diyemiyorum Rs ile ve yc ile denediğimde daha net bir sonuç olacak bu speclerde geçilecegim araba düşünmüyorum.
Sukide var bir keramet mübarek dokunuyor 5 hp :D
videoyu acamıyorum filtre var pc de biri bana anlatsın ne oldu gece yaşarrr :)
Hacı abi teke tek deniyoruz 2 de onur kaçda isterse basıyorum ben devir saatine sadece vites atarken bakıyorum kaçda bastım emin ol bilmiyorum :( 5 e attıgımıza 2 3 boy oluyor top spedd yapamadık yol çok müsait değildi sonuç bu AK ile UM kafa burun gidiyor,gerisi videolarda zaten yorum yaparken teşekkür butonunu kullan :D
eyvallah sağolasın şimdilik şampiyon diyemiyorum rs ile ve yc ile denediğimde daha net bir sonuç olacak bu speclerde geçilecegim araba düşünmüyorum.
Sukide var bir keramet mübarek dokunuyor 5 hp :d
dd + suki + jokey yaşar = Sonuç normal :D
Guzel geceydi katilan deneyen herkese masallah kafayi kiricam trafikten otobana gecis yapicam bu gidisle :)
Guzel geceydi katilan deneyen herkese masallah kafayi kiricam trafikten otobana gecis yapicam bu gidisle :)
tabi ya bi sen eksiktin :hahaha:
Ceco birden geliyor değilmi bunlar aklına yoksa akşam yatayım düşnüeyim bunları yazarım diye düşnümüyorsun değilmi ? korkuyorum lan senden :o
O tamponları acil değiştir rahat 50 kilo atarsın araba gidecem diyor ama malesef :D
Sağolasın eser'im varsa sefaköyde hızlı bir araba deneyelim olmamı :D :D
tabi ya bi sen eksiktin :hahaha:
Kalbimi kirdin simdi :p yok sana sti
Yasar baskanim sadece on tamponum 42 kg aksam da soledigim gibi beklioruz gelsin diye
Abi bu arada artik sefakoyde degilim ben ayrildim dukkandan
PPR engineering
27-12-2011, 11:28
maşALLAH dd gercekten güzel yürümüş..
Kalbimi kirdin simdi :p yok sana sti
eserım canım ciğerım kardesımm herseyım lan sensiz OTOBANMI olur :hahaha::hahaha:
maşALLAH dd gercekten güzel yürümüş..
sağolasın kaan :icon_tup:
yc ile ne olur sence ?
gti-selim
27-12-2011, 11:38
Hacı abi teke tek deniyoruz 2 de onur kaçda isterse basıyorum ben devir saatine sadece vites atarken bakıyorum kaçda bastım emin ol bilmiyorum :( 5 e attıgımıza 2 3 boy oluyor top spedd yapamadık yol çok müsait değildi sonuç bu AK ile UM kafa burun gidiyor,gerisi videolarda zaten yorum yaparken teşekkür butonunu kullan :D
yaşarcım senden bekledigim buydu oda oldu zaten bilegine ve ayaklarına saglık kanka dd on numara 1 basamak kaldı kanka kral olmaya ondan sonra omzumuzda taşıycaz seni :icon_tup:
yaşarcım senden bekledigim buydu oda oldu zaten bilegine ve ayaklarına saglık kanka dd on numara 1 basamak kaldı kanka kral olmaya ondan sonra omzumuzda taşıycaz seni :icon_tup:
Selim elimde videoalrın var yüklerim bak :D Beyaz kadınlarla alem yaparken :) :D
Sağoalsın lakin ben işin keyif kısmındayım deneyelim görelim çokda önemli değil Rs geçerse ki bende geçecegini zaten düşünüyorum ama nerde ve nasıl geçecegi hakkında net bir bilgiye sahip değilim umarım yanılmam :)
PPR engineering
27-12-2011, 11:42
sağolasın kaan :icon_tup:
yc ile ne olur sence ?
abi valla burdan bir şey demek zor ama arabanız yine sölüyorum maşALLAH'ı var hızlı emeği görmezden gelemem en iyi otobanda belli olur ak ile bizde denemiştik videosu vardı ve clio rs lede denedik onlada yan yana yürüdü yc. burdan konuşmak boş olur bence abi..cekişmeli olur specleriniz bunlarmı abi:filtre egsoz yazılım timming ??
AK ile denediginizde ne oluyordu video varmı ?
eserım canım ciğerım kardesımm herseyım lan sensiz OTOBANMI olur :hahaha::hahaha:
Ahahah tikini gezdiren yesin kanka,saka bir yana sti itin kopegin olsun :)
Harbiden merak etdim yc ile ak nokuyo sonuc
aLperTunga
27-12-2011, 12:03
la teşekkür butonu nerde göremıyorum ben? bu arada tahmın ettıgım gibi olmuş top speedde daha da fazla olacak fark emıoın ol ;)
İBRAHİM_MEY_GTİ
27-12-2011, 12:11
Harbiden merak etdim yc ile ak nokuyo sonuc
araçlara maşallah okan ve ali gine güzel iş çıkarmıssınız güzel çekimler olmus:)
buda yc 106 nın ak 106 denemesi:
http://www.techturkey.com/forum/videolar/97967-ak-106-yc-106-a.html
Yaşar bey aracınıza maaşallah.motorda ne uygulamalar var acaba?
maşallah araclara.araclar yüremesi gerektigi gibi yürümüş;)allah kaza bele vermesin herkese:)
mamiiiiiiiiii ak da bizim kanka:D
react1ve
27-12-2011, 14:18
dd nın speclerı neler?
mami_makinen
27-12-2011, 14:27
mamiiiiiiiiii ak da bizim kanka:D
Suatim hemen hemen butun 106 lar ikimizin elindende gecti ..sana yurutmek dustu banada kullanmak dustu ::))) yoksa art niyet yok yani hepsi hemen hemen benim eski aracim ( crm performance garage girip cikmi arabalar ) sikinti yok
percussionali
27-12-2011, 14:31
Kimse yanlis anlamasin yasar da yc nin sahibi de arkadasim iki aracinda yurudugu araclari izkedim kimlerle yurudugunu gordum kiyaslama yaptigimda yc biraz daha hizli dd den. Tarafsiz kobusuyorum her iki tarafta arkadasim
yc ile dd bu hafta sonu deniceklermi ? Denenicegi zaman yasar abi banada haber verisen sevinirim
ak-um maşallah. yaşar dd hızlı çok iyi maşallah seni kim tutar:)
Ö.öztüRk
27-12-2011, 15:51
maşallah yaşar abi DD'yi seviyorm sesine kurban :) tüm araçlara maşallah
Selcuk_RoL
27-12-2011, 16:53
dd yi ve yaşar abiyi tebrik ediyorum maşşallah gidişi ve duruşu ile göz doldurdu dün gece kazasız belasız... ayrıca söylemeden geçmiyim CVK nın seside beni benden aldı maşşallah tüm araçlara okan kardeşim sanada ayrıca
Yaşar bey aracınıza maaşallah.motorda ne uygulamalar var acaba?
Valla uygulamaları ben yazdım karşılaştırmalar bölümüne ;)
dd nın speclerı neler?
spec yok suki ye götürüyoruz olay bitiyor ne yaptın usta diyorum söylemiyor meslek sırrı verilmez diyor :)
yc ile dd bu hafta sonu deniceklermi ? Denenicegi zaman yasar abi banada haber verisen sevinirim
Valla ben dün deneyelim dedim gelen olmadı eger bir dahaki hafta deneriz denirse denerim arabayı pazartesi verebilirim inşallah daha erken tarifde bir randevu verir YC bana :)
maşallah yaşar abi DD'yi seviyorm sesine kurban :) tüm araçlara maşallah
Sağolasın akrdeşim trabzona selam damara devam
dd yi ve yaşar abiyi tebrik ediyorum maşşallah gidişi ve duruşu ile göz doldurdu dün gece kazasız belasız... ayrıca söylemeden geçmiyim CVK nın seside beni benden aldı maşşallah tüm araçlara okan kardeşim sanada ayrıca
Selçuk sağolasın teşekkür ederim bende aynı şekilde okan ın aracına cvk nin sesine bittim aynı egzozdan bendede var satılık isteyen olursa satarım bu arada :D :D
Kimse yanlis anlamasin yasar da yc nin sahibi de arkadasim iki aracinda yurudugu araclari izkedim kimlerle yurudugunu gordum kiyaslama yaptigimda yc biraz daha hizli dd den. Tarafsiz kobusuyorum her iki tarafta arkadasim
Eyvallah sağoalsın görüşleriniz bizim için değerlidir ama ben şuna inanırım o gün geldiginde herşey olabilir ben 5 boyda yiyebilirim yc de 5 boy yiyebilir bu nalet arabaların havası başka oluyor :D ;)
Saygılar.
iş bitti paydos yarın görüşmek üzere .
alpergti
27-12-2011, 17:02
maşallah güzel yürümüş dd...imrenerek seyrediyorum sırf bu denemeler yüzünden istanbula taşınasım geliyo 3-5 106 çıkıp sıkıyonuz :icon_tup:
react1ve
27-12-2011, 19:00
maşallah güzel yürümüş dd...imrenerek seyrediyorum sırf bu denemeler yüzünden istanbula taşınasım geliyo 3-5 106 çıkıp sıkıyonuz :icon_tup:
genelde cıkıldıgı zaman ozellıkle haftasonları 15 aractan fazlası oluyr =) o zaman sıkıntı olyr ıste bıraz..az ve oz olması daha ıyı..
yasar abı bu arada spec nası olmaz aracında ne war ne yok sen bılmıyormsun?
genelde cıkıldıgı zaman ozellıkle haftasonları 15 aractan fazlası oluyr =) o zaman sıkıntı olyr ıste bıraz..az ve oz olması daha ıyı..
yasar abı bu arada spec nası olmaz aracında ne war ne yok sen bılmıyormsun?
bekir paşaoğlu yazılım,suki abi timing,sımota kazan filtre,kat iptali,48'lik düz boru,hks hi power son susturucu ve araç 105,5 değil doğuştan şanslı bir 106 :)
maşallah araçlara zevkli denemeler olmuş :icon_tup:
vtecburac
27-12-2011, 20:34
maşallah AK ye UM ye ve DD ye
bu dd ömerin arabasıydı en son, şimdi yaşar abi senmi aldın ne oluyor ne bıtıyor anlamadım pek:)
vtecburac
27-12-2011, 20:35
bekir paşaoğlu yazılım,suki abi timing,sımota kazan filtre,kat iptali,48'lik düz boru,hks hi power son susturucu ve araç 105,5 değil doğuştan şanslı bir 106 :)
ömer bekir abi yazılımdamı yapıyor?? nerde yapıyor?
react1ve
27-12-2011, 20:38
daha once arac sendeyken onur onunde gıtmıstı dıe hatrlyrm dogrumdr
maşallah AK ye UM ye ve DD ye
bu dd ömerin arabasıydı en son, şimdi yaşar abi senmi aldın ne oluyor ne bıtıyor anlamadım pek:)
Hacı abi ben yaşar abiye sattım.Ama bide bana sor.Sanki evladımı yatılı kuran kursuna yolladım.öyle özlüyom :) :)
ömer bekir abi yazılımdamı yapıyor?? nerde yapıyor?
Evet yapıyor.Dukkanında :)
daha once arac sendeyken onur onunde gıtmıstı dıe hatrlyrm dogrumdr
Aynen öyle doğrudur 1,5-2 boy önümde gitmişti.Vidyoları mevcut sitede.
Aynen öyle doğrudur 1,5-2 boy önümde gitmişti.Vidyoları mevcut sitede.
Şöyle düzelteyimde onu.Bndeyken ve bakımdan once.suat abi dokunmadan önce.baskı bitikken bujıler cacıkken vs vs.. ben hallettim onları ama denemek nasip olmadı o zman.
vtecburac
27-12-2011, 20:51
Evet yapıyor.Dukkanında :)
kendine ayrı dükkanmı açtı savaş abiden ayrımı yani?
kendine ayrı dükkanmı açtı savaş abiden ayrımı yani?
Yok ya aynı yerde
vtecburac
27-12-2011, 20:58
Yok ya aynı yerde
hımm anladım ok:)
iyi o zaman burdan yaşar abiye bi atar da biz yapalım beklıyorum en kısa zamanda yaşar abiiii;)
şizofren
27-12-2011, 22:02
maşallah araçlara specler hakkında toplu bi bilgi verilmesi mümkünmü acaba hangi arabada ne var merak ettim
percussionali
28-12-2011, 01:59
maşallah araçlara specler hakkında toplu bi bilgi verilmesi mümkünmü acaba hangi arabada ne var merak ettim
specler birbirlerine yakın o yüzden yazma gerksimi durmadık AK de chip,flitre egzoz UMde çonta egzoz DD de sanırımchip flitre egzoz var tam bilmiyorum yakın birbirlerine aaraçlar hepsi birbirinden eksik o yüzden specler tamamlıyo birbirini
araçların hepsi cok guzel yurumus koray abı rodajdan sonra kobaltıda görmek ıstıyoruz aralarında
excalibur
28-12-2011, 04:23
bildiğim kadarıyla UM de chip filtre egzoz timing ve ince conta var.. AK nın UM ile böyle yürümesi bence başarılı ;)
excalibur
28-12-2011, 04:24
araçların hepsi cok guzel yurumus koray abı rodajdan sonra kobaltıda görmek ıstıyoruz aralarında
kısmet kutsalcım. bakalım ne kadar yürücek? :) kapalı kutu şu anda.
Bir kaç arkadaşda aynı şeyi söylüyor ,bizde böyle oluyor denemeler gerçi o gün tam kıvamındaydı herşey . :)
maşallah araçlara zevkli denemeler olmuş :icon_tup:
Alper senin kadar hızlı olamasakda idare edeceğiz artık :)
hımm anladım ok:)
iyi o zaman burdan yaşar abiye bi atar da biz yapalım beklıyorum en kısa zamanda yaşar abiiii;)
Valla deneriz burak sıkıntı olmaz seninle biliyorsun ;)
Ne yazıldıysa anlımıza onu yeriz karnımıza :D
Detaylı yazayım specleri
Chip
Filtre
Crm suat ustanın yaptığı timing
48 lik düz boru,kat iptali,hks son susturucu.
Arabanın arka pandizot çıkardım onun haricinde sökük olan bir yerleri yok,kesinlikle sökmemde,denediğim devirlerde AK nin devirleri onur sen bas kornaya ben sana uyarım dedim devir saatine bakmadım bile,karşımızdaki kaşar olmayınca güvenebiliyoruz ondan olsa gerek. Tekrardan sağol onur ;)
Ama denemeden sonra bir kaç tavsiye aldım eksiklerimizi gördük yaklaşık 1-1,5 hızlandıracağız aracı kısmetse :)
İmzamızıda atalım
Mevzu belli semt ikitelli ,ismail abiye selamlar :heyoo: :heyoo: :heyoo: :heyoo:
bildiğim kadarıyla UM de chip filtre egzoz timing ve ince conta var.. AK nın UM ile böyle yürümesi bence başarılı ;)
Araç sahibi benim yazdıklarınıza göre şeyler yok , chip yok timing yok , filtre iyi bi filtre değil , sadece ince conta ve egsoz var bilgileri kimden aldınız bilmiyorum aracımda olanlar sölediğim gibi , Ali abi de yazmış ama görmediniz heralde , bende aracımda olanları yazıyım ;
İnce conta
Filtre
Egsoz
Onur a da araçları denettıgı için eyw ;)
vtecburac
28-12-2011, 20:56
DD 106 yı istiyorum geliver baş ucuma abin 306 yı bi ziyaret et:):)
percussionali
28-12-2011, 21:15
koray araç yazıkım flan yok ayar yok timmng yok daha bakımı dahi yapılmadı conta olup olmadığını da bilmiyoz mamideyken mami koymuştu bilyorum ama aradan kaç sene geçti ne oldu bilmiyoz ezbere conta var diyoz gene de araç daha bakımsız ve ayarsız alican işlerini bi halletsin gerekeni yapıcam ;) um ye ortalığı seviştirme öptürme jigolaya kendini :D
Vayyy bee bu kadarinida gormedim :)
vtecburac
28-12-2011, 21:42
Vayyy bee bu kadarinida gormedim :)
daha ne yapım ömer sen söyle:)
hızlı 106 larla denemk isteriz...
excalibur
29-12-2011, 00:27
Araç sahibi benim yazdıklarınıza göre şeyler yok , chip yok timing yok , filtre iyi bi filtre değil , sadece ince conta ve egsoz var bilgileri kimden aldınız bilmiyorum aracımda olanlar sölediğim gibi , Ali abi de yazmış ama görmediniz heralde , bende aracımda olanları yazıyım ;
İnce conta
Filtre
Egsoz
Onur a da araçları denettıgı için eyw ;)
kardeşim, en son CRM tarafından yapıldığını biliyorum ben. Eğer arabana yapılanları bilmiyorsan Suat Abi den öğrenebilirsin ;)
excalibur
29-12-2011, 00:32
koray araç yazıkım flan yok ayar yok timmng yok daha bakımı dahi yapılmadı conta olup olmadığını da bilmiyoz mamideyken mami koymuştu bilyorum ama aradan kaç sene geçti ne oldu bilmiyoz ezbere conta var diyoz gene de araç daha bakımsız ve ayarsız alican işlerini bi halletsin gerekeni yapıcam ;) um ye ortalığı seviştirme öptürme jigolaya kendini :D
Alicim, Suat Abiyi arayıp sorabilirsin arabanın geçmişini ;)
react1ve
29-12-2011, 00:45
bız bılmıyormyz ne war ne yok? hergun bındıgımz aracın ıcını sen bızden daha ıyı mı bıleceksın?
tımıng yok yazılım yok fıltre desen solemeye gerek yok..Alıcan egzozuda gecıcı olarak taktı myracıng sadece ses olsun dıye takılmıs bsy.
bız bılmıyormyz ne war ne yok? hergun bındıgımz aracın ıcını sen bızden daha ıyı mı bıleceksın?
tımıng yok yazılım yok fıltre desen solemeye gerek yok..Alıcan egzozuda gecıcı olarak taktı myracıng sadece ses olsun dıye takılmıs bsy.
yau ne bu siddet atarlanma ? bir sakin olsanıza.. adam kötü niyetlemi yazmış ? Aracınıza bunlar yapıldı bilginiz olsun demiş .. Ne çabuk celalleniyosunuz arkadas :rolleyes:
excalibur
29-12-2011, 00:55
biz derken? kaç kişi aldı arabayı? sen kimsin? ben arabanın sahibine ve ali kardeşime yazdım farkındaysan.
react1ve
29-12-2011, 01:01
yau ne bu siddet atarlanma ? bir sakin olsanıza.. adam kötü niyetlemi yazmış ? Aracınıza bunlar yapıldı bilginiz olsun demiş .. Ne çabuk celalleniyosunuz arkadas :rolleyes:
Celallenme falan yok yanlıs anlasılmasın..Bızde bılıyoruz arabanın gecmısını daha once kımlerın kullandgını falanı fılanı..o yuzden bende bole bı tepkı verdım..
biz derken? kaç kişi aldı arabayı? sen kimsin? ben arabanın sahibine ve ali kardeşime yazdım farkındaysan.
arac sahıbı alıcan..ben alıcanın arkadasyım..bız derken ne anlamda soledıgımı anlatabılmısımdır sanıyorm.. alı dedıgın kısı de cok yakınımdır sen bole bısey yazınca ıster ıstemez cevap yazıyor ınsan nasıl sen onurun yerıne devaml bıseyler karalıyorsan aynı sekılde dusunebılrsın..
ne olmuşş aaa yok canım ne oluyo burda yaa:D:D
react1ve
29-12-2011, 01:05
ne olmuşş aaa yok canım ne oluyo burda yaa:D:D
arac alındıktan sonra ahm performance tarafından bakıldı kendısı burda yazar zaten olanı olmayanı..
excalibur
29-12-2011, 01:06
ahmetle kimin denediğini biliyormusun ki? o videolarda AK yı kullanan benim kardeşim. araba onurun da olsa ahmetinde mehmetinde olsa ben kullanıyorsam rahat rahat yorum yaparım. O araba maminin elinden geçti, suki yaptı, satıldı esenlerde duruyordu sonrasında sizlere geçmiş. en son CRM den çıktığında o makinaya yapılanları saydım. sonrasında standartamı döndü, kırıldı mı bilmiyorum. Mami Bey daha iyi bilir aracın seceresini.
um de yazılım varmı bilmiyorum ama 7200 d dönüyo ak 8200 d dönüyo sanırsam
react1ve
29-12-2011, 01:10
ahmetle kimin denediğini biliyormusun ki? o videolarda AK yı kullanan benim kardeşim. araba onurun da olsa ahmetinde mehmetinde olsa ben kullanıyorsam rahat rahat yorum yaparım. O araba maminin elinden geçti, suki yaptı, satıldı esenlerde duruyordu sonrasında sizlere geçmiş. en son CRM den çıktığında o makinaya yapılanları saydım. sonrasında standartamı döndü, kırıldı mı bilmiyorum. Mami Bey daha iyi bilir aracın seceresini.
aracı senın kullandıgını da bılıyorum ben..en son CRM de yapıldı dıye o sekılde kalacak degıl..Ne araclarda ne oynamalar yapılıyor..Evet araba mamı abının elınden gectı kendı bır saat ıcınde ınce conta takmıs bır ıddaa ugruna daha aracı almadan muhabbet arasında gecmıstı..arac sızın saydıgınız kısılerden sonra daha el degıstrdı turbo ıes ın sahıbı fuat da kullandı vs..bız bıldıgımız seyı soluyorz suanda..O seklde yapıldı dıye o sekılde kalacak dıye bısey yok?
edit:yenı mesajını gordum vardı dıye gecmıs zaman kullanıyorsun ama oncekı mesajlarında sımdkı zaman..bu konusmalarda o yuzden zaten..
excalibur
29-12-2011, 01:10
ahmetim, 7200 de kesiciye sokabilmek yazılımı yapan adamın elinde bunu biliyoruz. ben bildiklerimi tekrar yazayım; Chip, Filtre, Timing, İnce conta vardı.
ama sonrasında motor açıldı mı, timingler orj. mi döndü filtresi bozuldu, yırtıldı çatladı patladı mı bilmiyorum.
güzel bi denemeydi her ne kadar ben AK ile İLK kez Roll yapıyor olsamda :) zevkli oldu yani kafa burun gitmek.
Yapacağın birşey var geleceksin avrupa yakasına DD den nasibini alacaksın kardeşim :)
Eve gidip huzur içinde uyuyacaksın,ertesi gün güzel bir mekan bulup 306 nın fotolarını çekeceksin uygun bir fiyata satıp vti alacaksın ;) :D
Referans yazmak istersen beni yaz iyi tutundu DD nin arkasında diye söylerim merak etme piyasayı düşürmem :D
ahmetim, 7200 de kesiciye sokabilmek yazılımı yapan adamın elinde bunu biliyoruz. ben bildiklerimi tekrar yazayım; Chip, Filtre, Timing, İnce conta vardı.
ama sonrasında motor açıldı mı, timingler orj. mi döndü filtresi bozuldu, yırtıldı çatladı patladı mı bilmiyorum.
güzel bi denemeydi her ne kadar ben AK ile İLK kez Roll yapıyor olsamda :) zevkli oldu yani kafa burun gitmek.
2 aracında maşallahı var UM daha önce esenlerde oldugu zaman ciddi bir yürürü vardı kulağımıza hep öyle geldi ;)
um de yazılım varmı bilmiyorum ama 7200 d dönüyo ak 8200 d dönüyo sanırsam
ahmet usta ak da pt53 zamaninda yapilan chip mevcut adina 8200 chip diyorlar ama ben 7100 devir uzerine cikmadan vites atiyorum. Ustu donsemde bos ceviriyor
Neyse onur arkadasın bissürü şey sölemiş öle kabul etmek ıstıyosa öle olsun muhabbetı uzatmaya gerek yok yok diyoruz crm den cıktı var dıyo o daha iyi biliodur bişey demıyelım ıkımızınde arabasına maşallah benım arabamda bunlar bunlar var demekten kastım bu halıyle nası gıttıgını gormektı ak yı gectımde yada yanyana gıdıoruz vs gibi bişeyde demedım ak yi ilk başta öven benım zaten kimse bilip bilmeden geçmişindeki bilgisine göre yorum yapmassa sevınırım kendi arabanı bilmiomusun dio arkadasın daha ıyı bılıo heralde benım arabamı tahmın etmıstım böle garip konusmaların olucanı neyse ıkısınede maşallah dıyelım yeter.Bu kadar saçma sapan muhabbet dönüceni bilseydim arabanızda bunlar bunlar vara geliceni bilseydim zaten denetmezdım.Geçmiş zamandaki bilgilere dayanrak bildiğim kadarıyla lafını kullanarak konusmak yerıne ikiside maşallah iyi yürüyo demek zor haklısınız.
koray abi ile ilgili yanlis anlasilma olmus sanirim sadece conta filitre egsozsuz olmadigini dusundugunu ve suat abiden aldigi bilgiyi iletmis tabiiki de eski zamana dayali bir bilgi chipsiz timingsiz olmadigini soylemis suan ahmet usta ve sizden daha iyi bizler bilemeyiz uzerinde ne olup ne olmadigini bakmisiniz neyi olup olmadigini aracin masallahi var guzel ivmelenen arac en kisa surede timing ve chip yapildiginda benden daha iyi yurucegi kanisindayim. um de ak de bizim arac herhangi sikinti problem olmaz
koray abi ile ilgili yanlis anlasilma olmus sanirim sadece conta filitre egsozsuz olmadigini dusundugunu ve suat abiden aldigi bilgiyi iletmis tabiiki de eski zamana dayali bir bilgi chipsiz timingsiz olmadigini soylemis suan ahmet usta ve sizden daha iyi bizler bilemeyiz uzerinde ne olup ne olmadigini bakmisiniz neyi olup olmadigini aracin masallahi var guzel ivmelenen arac en kisa surede timing ve chip yapildiginda benden daha iyi yurucegi kanisindayim. um de ak de bizim arac herhangi sikinti problem olmaz
Benimde demek istedıgım bu onur farklı degıl yanı ıkımızın araçlarınada maşallah nası yürüdükleri ortada ;) Kesinlikle katılıyorum AK de UM de bizim bi sıkıntı yok :icon_tup: Bu tarz şeylere gerek yok eyvallah Onur
react1ve
29-12-2011, 14:07
Aracta ne yazılım ne tımıng var daha once kullanan arac sahıplerıde bunu az once telefonda bana soyledıler hemde cok cıddı bır sekılde..gerklı kısılerın bılgısıne..
Ahmet_28
29-12-2011, 15:55
maşallah araçlara
DD çok iyi ona ayrıca maşallah hem gideri güzel hemde boncuk gibi
maşallah araçlara
DD çok iyi ona ayrıca maşallah hem gideri güzel hemde boncuk gibi
Vay ahmet abi sen uğrarmıydın videolar bölümüne,sesden falan rahatsız olmayasın :D
Sağolasın iyi dileklerin için.
Birgün önceden haber vereceğim kuru fasulye için bilgin olsun :D
excalibur
30-12-2011, 00:12
sizler neyin peşindesiniz ki onu anlamıyorum ben! ben zamanında yapılan işlemleri söyledim, esenlerdeyken iyi yürüdüğünü ve CRM den çıktığını ve zamanında üzerine yapılan işlemleri söyledim. sonrasında başkası mı kurcaladı yeniden motor mu yapıldı vs.vs.vs sini bilemem. iş sadece arabalarda bitmiyor, kullanabilmek önemli olan.
kaldı ki piyasada bir çok kişi " benim arabam standart" diyor ama bir bakıyorsun ki almış başını gidiyor. bi tek egzantrik eksik arabasında. kimse dürüst olmuyor...
Böyle yapan insanlar sadece kendilerini kandırırlar...
excalibur
30-12-2011, 00:14
Aracta ne yazılım ne tımıng var daha once kullanan arac sahıplerıde bunu az once telefonda bana soyledıler hemde cok cıddı bır sekılde..gerklı kısılerın bılgısıne..
tmam kardeşim, sizler geçmişini daha iyi biliyorsunuz arabanın. hatta CRM ye de hiç gitmedi o araba sanırım...
sizler neyin peşindesiniz ki onu anlamıyorum ben! ben zamanında yapılan işlemleri söyledim, esenlerdeyken iyi yürüdüğünü ve CRM den çıktığını ve zamanında üzerine yapılan işlemleri söyledim. sonrasında başkası mı kurcaladı yeniden motor mu yapıldı vs.vs.vs sini bilemem. iş sadece arabalarda bitmiyor, kullanabilmek önemli olan.
kaldı ki piyasada bir çok kişi " benim arabam standart" diyor ama bir bakıyorsun ki almış başını gidiyor. bi tek egzantrik eksik arabasında. kimse dürüst olmuyor...
Böyle yapan insanlar sadece kendilerini kandırırlar...
Dediklerine bende katılıyorum öle insan çokta biz onlardan degılız bende onu anlatmaya calıstım daha hala uzatıosunuz yaşça büyüksünüz neyin peşindesiniz falan diyosunuz gerek yok uzatmaya tatsızlığa crmde zamanında gördüysede gördü biz şimdi olanı sölüoruz maşallah diyip geçelim abartılcak bi konu deıl tadında bırakalım ;)
react1ve
30-12-2011, 13:04
bildiğim kadarıyla UM de chip filtre egzoz timing ve ince conta var.. AK nın UM ile böyle yürümesi bence başarılı
Noluyorz hayırdır sız neyın pesındısnz falan? Saygısızlık yapmadık dıye kabahatlı mı olduk? Senın attgın su mesaja bak ondan sonra kalkıpta ne demek ıstedgımızı anla arıza baslatıyorsun sonra kalkıp bı de bu sekıl konusyrsun..Yazdıgın postta gecmıs zamana daır bısey m war?Araba dedgın metal parcası,kımseyle bı sorunum olmaz bu konuda ama o unlemler falan hos olmuyor..
34tb9544
31-12-2011, 17:00
yasar abi bu işi biliyor massallah abı hem boncuk gıbı hemde matkap
percussionali
01-01-2012, 14:50
NİCE YILLARA ROLLİNG DÜNYASI
AK (106 )
DD (106 )
UE (106 )
GLA (106) +ZY Rs seçkin
UM (106) & react1ve
YC (106 )
AHM (VE Vts)+ YSF (ZM 106)
ZM (mavi 106 )
@Lper ANTALYA (106)
UC (STİ)
SS (306)
PR ( 306)
YHU(306)
CUA (306)
U (306)
NH (306)
BK (Vti)
PR (Vti)
SS (Rs) okan
EH 3030 (S3)
YGZ Typer Ysn
JOP Typer (selcuk )
Mami_makinen
CRM (suki)
CECO
OZ. özgün
ecufast alper
EV RC
AYF 01 TTs Gürkan
YM (meganeRs)
YKY (meganeRs)
SAA (meganeRs)
KB (Rs) whiteRs
CVK (Rs)
JGL (RS )
BYP (Rs)
VE (Rs)
AP (Rs)
KB (Rs)
YC (Rs) alican
vs vs.
aklıma gelmeyen bütün dostlar TANIDIĞIM TANIMADIĞIM HERKEZE
DOSTLUK VE SEVİYELİ KAVGASIZ VE ROLİNGLİ BİR YIL GEÇİRMEK DİLEĞİYLE HOŞ GELDİN 2012
namıdeğerli percussionali ;)
eyvallah ali abi hep beraber mutluluk sağlık ve huzur dolu yıllara.
react1ve
01-01-2012, 15:09
=) ben dıyecegımı aksam dedım kanka =)
Teşekkürler Başkan ;)
Seninle birlikte 2012 Yılında da bol bol gazlamalı geceler ;)
teşekkürler ali seninde yeni yılın kutlu olsun :)
percussionali
01-01-2012, 15:53
eyvallah ali abi hep beraber mutluluk sağlık ve huzur dolu yıllara.
amin kardeşim ;)
=) ben dıyecegımı aksam dedım kanka =)
:icon_tup::icon_tup:
Teşekkürler Başkan ;)
Seninle birlikte 2012 Yılında da bol bol gazlamalı geceler ;)
amin kardeşim inşallh kazasız belasız inşallah:icon_tup:
teşekkürler ali seninde yeni yılın kutlu olsun :)
sağol alperim ;);)
maşallah güzel gidiyorlar :)
NİCE YILLARA ROLLİNG DÜNYASI
AK (106 )
DD (106 )
UE (106 )
GLA (106) +ZY Rs seçkin
UM (106) & react1ve
YC (106 )
AHM (VE Vts)+ YSF (ZM 106)
ZM (mavi 106 )
@Lper ANTALYA (106)
UC (STİ)
SS (306)
PR ( 306)
YHU(306)
CUA (306)
U (306)
NH (306)
BK (Vti)
PR (Vti)
SS (Rs) okan
EH 3030 (S3)
YGZ Typer Ysn
JOP Typer (selcuk )
Mami_makinen
CRM (suki)
CECO
OZ. özgün
ecufast alper
EV RC
AYF 01 TTs Gürkan
YM (meganeRs)
YKY (meganeRs)
SAA (meganeRs)
KB (Rs) whiteRs
CVK (Rs)
JGL (RS )
BYP (Rs)
VE (Rs)
AP (Rs)
KB (Rs)
YC (Rs) alican
vs vs.
aklıma gelmeyen bütün dostlar TANIDIĞIM TANIMADIĞIM HERKEZE
DOSTLUK VE SEVİYELİ KAVGASIZ VE ROLİNGLİ BİR YIL GEÇİRMEK DİLEĞİYLE HOŞ GELDİN 2012
namıdeğerli percussionali ;)
ALİ TEŞEKKÜR EDERİ:)tüm arkadaşların yeni yılını kutlar kazasız belasız nice yılara dilerim:)
ALİ TEŞEKKÜR EDERİ:)tüm arkadaşların yeni yılını kutlar kazasız belasız nice yılara dilerim:)
Cemi cümlemizin yeni yılını kutlar noel baba'nın arabasına .......
Bütün 106 sevdalılarınada burdan ayrıca selam eder rolinglere beklerim :D :D
Suat usta usta suat :D seni antalyada görmüşler yılbaşı gecesi hayırdır ? ? :beuj: :beuj:
Cemi cümlemizin yeni yılını kutlar noel baba'nın arabasına .......
Bütün 106 sevdalılarınada burdan ayrıca selam eder rolinglere beklerim :D :D
Suat usta usta suat :D seni antalyada görmüşler yılbaşı gecesi hayırdır ? ? :beuj: :beuj:
yaşar yıbaşında evimdeydim:)antalya falan bize terssss bilmeyiz biz oraları:D sen nerdeydin acabaaaaaaaaaa:beuj:
yaşar yıbaşında evimdeydim:)antalya falan bize terssss bilmeyiz biz oraları:D sen nerdeydin acabaaaaaaaaaa:beuj:
Cumartesi akşamı evdeydim ailemle birlikte hem izinsiz adım bile atamıyorum usta ben :p senin gibi değilim,istediğim zaman antalyaya marmarise gidemiyorum ayar yapmaya :D :D :hahaha::hahaha:
bırak buu işleri yaşar sen bütün yaz gezen adamsın bee biz denize bile giremiyoz sor mamiye:D
34tb9544
02-01-2012, 17:47
denıze gıremıyolar yasar abı sabahtan aksama kadar jetskıyle rollıng yapıyolar alper abıyle nasıl olucak suat abı bu ısler :D he jetskı roollıngınde gecen hep alper abi yazılım farkı :D:D:D:D:D
denıze gıremıyolar yasar abı sabahtan aksama kadar jetskıyle rollıng yapıyolar alper abıyle nasıl olucak suat abı bu ısler :D he jetskı roollıngınde gecen hep alper abi yazılım farkı :D:D:D:D:D
kanka olucak okudar bütünnnn kışşş çalışıyoz bee:D oo beni iç gecemiyoo jetskıyle aramızda kılo farkı var hep 3 boy önde gidiyom ben:D
kanka olucak okudar bütünnnn kışşş çalışıyoz bee:D oo beni iç gecemiyoo jetskıyle aramızda kılo farkı var hep 3 boy önde gidiyom ben:D
bu tarafa da bekleriz :D
geliriz kanka inşallah belki 2hafta sonra;)
geliriz kanka inşallah belki 2hafta sonra;)
aramazsan darılırım abi :)
iki aracada masallah cok guzel yurumusler.suat abinin parmağına sağlık;)
reddewill
03-01-2012, 17:58
maşallah araçlara
eyup usta
17-01-2012, 21:54
iki aracada masallah cok guzel yurumusler.suat abinin parmağına sağlık;)
bencede benede...... :heyoo: bende burdayım bundan sonra haberınız olsun arkadaslar:icon_tup:
mami_makinen
17-01-2012, 22:18
bencede benede...... :heyoo: bende burdayım bundan sonra haberınız olsun arkadaslar:icon_tup:
hosgeldın ustam benım..ama benım harbı ustam sukı :D:D