Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba TechTurkey ailesi
Salih Ergin
27-12-2011, 13:58
Merhaba arkadaşlar ismim Salih İstanbul Hasköyde ikamet etmekteyim aracım 97 model Corolla 1.6 GLİ 25 Aralıktaki Offroad buluşmasında yakın bir arkadaşımın aracıyla aranızdan abilerin ve kardeşlerimle yakından tanışma fırsatı yakaladım inşallah bundan sonraki organizasyonda daha çok arkadaşla tanışmak dileğiyle herkese iyi forumlar. :)
hosgeldınız. Aracınız lastık diş kalınlığı nedir? bi ölçüp yazabilir misiniz?
Shadow_Dancer
27-12-2011, 14:04
Çok önemli bir konuya dikkat çekmişsin Tünay, tebrik ederim. Biz forum üyeleri olarak diş kalınlıgı konusunda oldukça hassasız.. Mesela ben son muayenede baktırdım gayet normal.
Salih Ergin
27-12-2011, 14:05
hosgeldınız. Aracınız lastık diş kalınlığı nedir? bi ölçüp yazabilir misiniz?
hoşbulduk teşekkürler. aracınızın lastik diş kalınlığı derken ?
hoşbulduk teşekkürler. aracınızın lastik diş kalınlığı derken ?
lastiklerinin dişleri varya hani onlar uzunluğu kaç cm şu anda.? evt bekliyoruz...lütfen...
Shadow_Dancer
27-12-2011, 14:07
Modifiyede temel adım güvenliktir. Mesela, iso9001 standartlarına göre iş saglıgı ve güvenligi egitimi alan firmalar; saha elemanlarının araçlarında ki diş kalınlıgına çok dikkat ederler.. O sebeple size zahmet olmaz ise ivedilikle bu konuya eğilmenizi rica ediyoruz.
İşlemi bir çubukla halledebilirsiniz. Zor bişe degil.
hayır ama kaç dakika oldu hala bir cevap yok!
Salih Ergin
27-12-2011, 14:10
lastiklerinin dişleri varya hani onlar uzunluğu kaç cm şu anda.? evt bekliyoruz...lütfen...
valla milimetrik olarak ölçmedim ama 3 hafta önce muanesini yaptırdım normal herhaldeki muaneden sorunsuz geçti bu lastik diş kalınlığı mevzusu ne için gerekli bilemiyorum ama ilk mesajda yazdığım offroad konusuna bağlanacaksa orada zaten yakın bir arkadaşımın aracıyla katıldığımı belirttim :D
valla milimetrik olarak ölçmedim ama 3 hafta önce muanesini yaptırdım normal herhaldeki muaneden sorunsuz geçti bu lastik diş kalınlığı mevzusu ne için gerekli bilemiyorum ama ilk mesajda yazdığım offroad konusuna bağlanacaksa orada zaten yakın bir arkadaşımın aracıyla katıldığımı belirttim :D
muayeneyi kim yaptı onaylayan kişi kim?memleketi?yaşı?adli sicil kaydı?
oo oooo sen bomboş gelmişsin ama...
SekoLive
27-12-2011, 14:14
hoşgeldniz hasköyün neresindensniz?
Salih Ergin
27-12-2011, 14:15
hoşgeldniz hasköyün neresindensniz?
Hoşbulduk teşekkürler Aynalıkavaktanım
SekoLive
27-12-2011, 14:16
Hoşbulduk teşekkürler Aynalıkavaktanım
cok gidip gelirim oraya memleket sivasmı :D
Salih Ergin
27-12-2011, 14:18
cok gidip gelirim oraya memleket sivasmı :D
Hayır Kastamonu :) görüşmek dileğiyle bekleriz aynalıkavağa :D
Shadow_Dancer
27-12-2011, 14:18
Tünay sinirlenme, insanlar bu konuda bilinçsiz olabilirler bu gayet dogal. Biz bu forumda bu yüzden varız zaten..
Bi-linç-le-ne-lim
SekoLive
27-12-2011, 14:19
:) inş görüşürüz. bu arada mustu abimizle hemşerisin görünce yazıcakdır.
Tünay sinirlenme, insanlar bu konuda bilinçsiz olabilirler bu gayet dogal. Biz bu forumda bu yüzden varız zaten..
Bi-linç-le-ne-lim
abi ama olmaz ki yani...hayır birde cevaplar hep gergin yani hayırdır?
Salih Ergin
27-12-2011, 14:23
Bi-linç-le-ne-lim
ne yapalım öğrenicez artık bizde lastik diş derinliğini ölçmeyi :D
inş görüşürüz. bu arada mustu abimizle hemşerisin görünce yazıcakdır.
inşallah memnun olurum :)
by serçe
27-12-2011, 15:02
hoşgeldin..
:D keyifli topic olmuş :D
keyifli forumlar dilerim.
Hoşgeldiniz ... :)
Keyifli forumlar ...
Gerçekten keyifli bir topic olmuş, bende diş kalınlığını merak edenlerdenim +1 :D :D
Salih Ergin
27-12-2011, 15:17
hoşbulduk arkadaşlar hepinize teşekkürler
abdullahçöllü
27-12-2011, 15:17
hoşgeldiniz keyifli formlar... bende aracın corolla hakkında bilgi istiyorum.. bi corolla ae 101 severim o yüzden merak ettim...
Salih Ergin
27-12-2011, 15:23
hoşgeldiniz keyifli formlar... bende aracın corolla hakkında bilgi istiyorum.. bi corolla ae 101 severim o yüzden merak ettim...
hoşbulduk teşekkürler 97 model 1.6 GLİ Special modeli şu an işyerindeyim evdeki pc de fotoları mevcut akşam eve geçtiğimde üye araçları bölümüne resimleri ekler detaylı bilgileri yazarım teşekkürler :)
Foruma hoşgeldin. ;)
Ama geç geldin, buralar eskiden hep slick lastik sevenlerle doluydu şimdi biz, lastik diş derinliğine önem verenler, ele geçirdik siteyi :D
Murat Süslü
27-12-2011, 22:04
adamın off road la alakası yok ki sadece toyota corollası var ahaahhahahahahahaha :D
salih abi hoşgeldin bi ara gel de semte çay ısmarlıyım sana uzun zaman oldu görüşmeyeli en son geldiğinde biz cevahire gidicektik acelem vardı görüşemedik idare et :D
Hoşgeldin keyifli forumlar
Salih Ergin
27-12-2011, 22:19
Hoşbulduk arkadaşlar teşekkürler :)
adamın off road la alakası yok ki sadece toyota corollası var ahaahhahahahahahaha :D
salih abi hoşgeldin bi ara gel de semte çay ısmarlıyım sana uzun zaman oldu görüşmeyeli en son geldiğinde biz cevahire gidicektik acelem vardı görüşemedik idare et :D
Hoşbulduk kardeşim sağolasın hep ben geliyorum oğlum sizide bekleriz bizim oraya Erhan abiyle Kemal abiyide topla gelin Ali ustaya bişeyler yaptıracaktınız ne oldu gelince haber vermezseniz ayıp edersiniz :D
hosgeldın keyıflı forumlar
Salih Ergin
27-12-2011, 23:17
hoşbulduk teşekkürler