Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskisehirde Yilbasi ?

Eren G.
27-12-2011, 22:36
Yilbasini eskisehirde gecirmeyi planliyorum ama ilk defa gidecegimden hem yilbasini gecirip hemde etrafi gezmek istiyorum eskisehirde nerede ne yapilir nerede kalinir ? Merkezde bir otel dusunuyorum uygun fiyatli ogrenci butcesine uygun ama guzel olursa eskisehirde sehirdisinda sakin kafa dinlemelik doga guzelligi olan bir yerde de gecirebilirim. googleda arastirdim turistik bakimdan kafamda birseyler olustu ama techdende yardim almak istedim eskisehirli arkadaslardan ve daha once kalanlardan.

akarags1905
28-12-2011, 01:50
herkes şimdi oluk oluk 222'e akmak isticektir ama ben tercihimi barlar sokağından yana kullanırdım:) hele hele arkadaş ortamıyla gidicekseniz hem eğlence hem makara olur:) los amigos diye bir mekan var barlar sokağında orasını tavsiye edebilirim:)

eskişehirde gündüz gezicekseniz, önce porsuk çayından başlayın:) etrafında güzelce gezin sonra porsukta tekne turu yapılıyo ama şu aylarda yaparlar mı bilmem yapılıyosa onunla gezin pahalı değildir:)

haller diye bir yer var çok güzel hediyelikler vs. var oraya bakın derim, sonra doktorlar caddesi vardır orada dolaşın kanatlı ve espark avmyi gezin vs.:)

birkaçta yemek önerisinde bulunayım:D

porsuk kenarında twenty-six diye bir mekan var onun karşı tarafındaki ara sokakta ve yeni bağlar tarafında Sağlık pide diye bir yer var:) ama sadece pideci değiller, çok farklı şeylerde var, şiddetle tavsiye ediyorum hem ucuz hemde çok güzeldir:)

ve birde espark karşısında yanılmıyosam istanbul çorbacısı var(isimden tam emin değilim) orayı da alkol alıcaksanız gecenin devamında tavsiye ederim:)

ne uzun yazdım yahu:D sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yine cevaplarım:)

ygtrn
28-12-2011, 01:51
eskişehirde şehir merkezinde baya otel var, ismini unuttum şimdi ama tren garının olduğu caddede birkaç uygun fiyatlı otel bulunuyor, 2 kişi artı kahvaltı 80 lira...

gece takılmak içinde 222, leman, up and down, ve barlar sokağındaki birçok yer tercih edilir çokta keyifli vakit geçirilir :)

ahmet43
28-12-2011, 02:22
herkez hayal ve 222 ye akın edicei için eskişehir + kütahya bence tercihini barlar sokağından yana kullan yaada leman kultur fln var orları dene derim ama 222 de yer bulursan kaçırma derim baya hareketli olabilir :) gezilcek en guzel şehirlerden biri bence şimdiden iyi eğlenceler :)

ygtrn
28-12-2011, 02:23
yılbaşında 222 ve hayalde afedersiniz z.çmaya yer bulamazsınız, keyif vermez o tıkışıklık kimseye....

ahmet43
28-12-2011, 02:26
yılbaşında 222 ve hayalde afedersiniz z.çmaya yer bulamazsınız, keyif vermez o tıkışıklık kimseye....

eskişehirli olan sensin walla sen daha iyi bilirsin :)

Eren G.
28-12-2011, 02:30
Valla 222nin ununu bende duydum com ama yilbasi gecesi icin dusunmuyorum orayi cok kalabalik olurmus. Birde eskisehir disinda boyle kafa dinlemelik biryer felam varsa yilbasi icin mangal felamda yakilip sohbet muhabbet yeme icme capinda sehirden uzak bjryerde olabilir var mi eskisehirdeboyle sakin yerler ? Birde wiki saolsun gezilecek gorulcek ydr konusunda yardimci oldu cok belki ilerde aratan olur cikar linkinide koyayim soyle :) (Eskiþehir - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.m.wikipedia.org/wiki/Eskisehir)) konaklama probleminide cozersem eskisehir yollari tastan :)

Eren G.
28-12-2011, 02:34
herkes şimdi oluk oluk 222'e akmak isticektir ama ben tercihimi barlar sokağından yana kullanırdım:) hele hele arkadaş ortamıyla gidicekseniz hem eğlence hem makara olur:) los amigos diye bir mekan var barlar sokağında orasını tavsiye edebilirim:)

eskişehirde gündüz gezicekseniz, önce porsuk çayından başlayın:) etrafında güzelce gezin sonra porsukta tekne turu yapılıyo ama şu aylarda yaparlar mı bilmem yapılıyosa onunla gezin pahalı değildir:)

haller diye bir yer var çok güzel hediyelikler vs. var oraya bakın derim, sonra doktorlar caddesi vardır orada dolaşın kanatlı ve espark avmyi gezin vs.:)

birkaçta yemek önerisinde bulunayım:D

porsuk kenarında twenty-six diye bir mekan var onun karşı tarafındaki ara sokakta ve yeni bağlar tarafında Sağlık pide diye bir yer var:) ama sadece pideci değiller, çok farklı şeylerde var, şiddetle tavsiye ediyorum hem ucuz hemde çok güzeldir:)

ve birde espark karşısında yanılmıyosam istanbul çorbacısı var(isimden tam emin değilim) orayı da alkol alıcaksanız gecenin devamında tavsiye ederim:)

ne uzun yazdım yahu:D sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yine cevaplarım:)

Tavsiyeler icin cok tesekkur ederim :) bu meshur ciboregi guzel yiyebilcegimiz bir adres var mi peki ?

kutsal
28-12-2011, 02:38
yılbaşında heryer tıklım tıklım olur barların hıcbırıne gıdılmez aşırı kalabalık olur kolunuzu kaldıramassınız en guzel vakıt gecırebıleceğınız yer barlar sokağında canlı müzik olan bır yer olucaktır merkezde ibis hotelde kalabılrsınız çarşının göbeğinde tabı yer oılursa sımdıden ıyı eğlenceler...

seWki26
28-12-2011, 02:47
kardeşim hayal olabilir 100 lirayay sınırsız içki varmış öle konusuluyodu yılbaşı için ama ben senin yerinde olsa alırım elime içkimi cıkarım doktorlara nasılsa herkes doktorlarda olur veya barlar sokagında 222 falan kasar kalabalık eğlenemzsin leman veya barlar sokagı bi eskişehirli olarak en mantıklısı bunlar...

ahmet43
28-12-2011, 02:49
kardeşim hayal olabilir 100 lirayay sınırsız içki varmış öle konusuluyodu yılbaşı için ama ben senin yerinde olsa alırım elime içkimi cıkarım doktorlara nasılsa herkes doktorlarda olur veya barlar sokagında 222 falan kasar kalabalık eğlenemzsin leman veya barlar sokagı bi eskişehirli olarak en mantıklısı bunlar...

sen nabıon yıl başında :D :D

seWki26
28-12-2011, 02:52
sen nabıon yıl başında :D :D

dükkan spec soba üstünde kestane :D :D

ygtrn
28-12-2011, 02:53
yılbaşında heryer tıklım tıklım olur barların hıcbırıne gıdılmez aşırı kalabalık olur kolunuzu kaldıramassınız en guzel vakıt gecırebıleceğınız yer barlar sokağında canlı müzik olan bır yer olucaktır merkezde ibis hotelde kalabılrsınız çarşının göbeğinde tabı yer oılursa sımdıden ıyı eğlenceler...

knka ibis biraz tuzlu kaçabilir ama o tren garının olduğu caddedeki otelin adı neydi bilionmu? bi gece karı atmıştım oradan biliyom fiyat kalite endeksi gayet başarılı bi yer :D:D:D:D:D

mstfcn28
28-12-2011, 02:53
Bence sen önce kalacak biryer ayarla otelde heleki merkezdeki bir otelde yer bulman bence çok zor geç kalma:)

ygtrn
28-12-2011, 02:56
bahsaettiğim yer yanılmıyorsam otel tekinoğulları idi :)

ahmet43
28-12-2011, 02:57
dükkan spec soba üstünde kestane :D :D

way bee sennki bnmkinden de kotu :D :P bol kazançlar bol guneşler ama o gun senn ztn dukyan durmaz :D :D

akarags1905
28-12-2011, 03:17
Tavsiyeler icin cok tesekkur ederim :) bu meshur ciboregi guzel yiyebilcegimiz bir adres var mi peki ?

soru bilmediğim yerden geldi:D eskişehirli arkadaşlar cevap vericektir:)

birde mangal vs. için yine biryer vardı güzel dediler ama henüz fırsat olmadı:) o konuda da bilen varsa yazar:) şelale park olabilir başka birşey de olabilir:)

ygtrn
28-12-2011, 03:19
odunpazarı kırım çiğbörekçisine gidin en iyisi orada :)

darkred
28-12-2011, 05:20
Eskişehire geldiğinizde terminalin oradaki kentpark ve sazova tarafındaki bilim kültür parkını mutlaka ziyaret edin.Kentpark yapay denizin olduğu park ama bu mevsimde hem cok eser hemde kimse yoktur o yüzden sazovadaki bilim kültür parkı tavsityemdir mutlaka gidin sazovaya ve oradaki korsan gemisini ve açıldıysa şatoyu ziyaret edin mutlaka...

Çibörek olarak köprübaşındaki papağan çibörekçisi en meşhurudur yiğitin dediği kırım çibörekçiside odunpazarı evlerinin olduğu yerde bu mekanları kime sorsanız gösterir.Köprübaşına gelip papağan çibörek yada odunpazarı evlerine gidip kırım çibörekçisi nerede diye sorarsanız herkes gösterir :) Odunpazarı evleride güzeldir gezilesi görülesi yerlerdendir 1 saatte gezip cıkabilirsiniz hatta suanda oralarda TRT 1 deki mor menekşeler dizisinin çekimleri yapılıyor :)

Yılbaşı eğlencesi olarak hiç ummayacağınız yerler aşırı derece pahalı olabilir ben bile henüz ne yapacağıma karar vermiş değilim o yüzden önceden mutlaka gideceğiniz mekanı belirleyip fiyatını öğrenin suraya gideriz diyip geçiştirmeyin derim gittiğinizde ummadığınız bir fiyatla karşılaşabilirsiniz ve yılbaşı gecesini mekan aramakla geçirebilirsiniz...

Bu arada yemek olarak barlar sokağında bir otopark dürümcüsü var.5-7 araçlık bir otoparkla iç içe olan bir dürümcü dükkan ismi vs yok biz otopark dürümcüsü diyoruz geldiğinizde oraya mutlaka gidip bir adana dürüm yiyin derim çok çok lezzetlidir ancak dürümün tanesi 9TL :D Bu paraya mutlaka değer şiddettle tavsiye çok şey kaçırırsınız gitmezseniz...Birde otosanayide rodop köftecisi var oraya pek yolunuz düşmeyebilir belki ama üşenmem giderim diyorsanız sanayinin girişinde kız arkadaşla vs gidilebilicek bir mekandır köftesi üşenmeden oraya gidilicek kadar lezzetlidir...Rodopta köfte otopark dürümcüsünde adana dürüm yemeden eskişehirden ayrılmayın derim :) Kütahyalı FABERGE yi götürdük bir kez eskişehire ne zaman gelse dürüm yemeden dönmüyor kütahyaya :D :D

Kahve vs içip sohbet etmek için esparkın yanındaki kahve diyarı favorimdir...Alkol içinse leman olabilir havelka cok kalabalık olur ve sigara içiyorsanız soguktan donabilirsiniz dısarıda oturursanız bu yüzden leman daha güzel bir şecenektir...Eskişehir biraz küçük bir yer olduğundan bu mekanların coğunu herkes bilir...Bu mekanlarda Bağlar diye tabir edilen anadolu üniversitesinin olduğu cadde taraflarındaki mekanlar yine yoldan geçen genç kesime sorsanız tarif alabilirsiniz...

Otel olarak ibiş sanıyorum adambaşı 120 TL ydi birde Bağlarda Albatros otel var hem kaliteli hemde cok cok pahalı olmayan otellerdir...Daha uygun derseniz tren garının oralardaki otellere bakılabilir :)

Yazdıklarım sanırım yardımcı olur :)

1lker
28-12-2011, 07:39
soru bilmediğim yerden geldi:D eskişehirli arkadaşlar cevap vericektir:)

birde mangal vs. için yine biryer vardı güzel dediler ama henüz fırsat olmadı:) o konuda da bilen varsa yazar:) şelale park olabilir başka birşey de olabilir:)

İki eylul caddesi var.esnaf sarayinin orada herhangi birine sor gosterir buraj dijital diye bi studyo gorceksin orda buyuk arasindan gir kosede banka var sola doner donmezde papagan cigborek :(

1lker
28-12-2011, 07:45
Bu arada erken gelirsen espark ve ozdilekte zaman gecirebilirsin aksama kadar carsi merkezdeler otel istasyonun orda uygn fiyata bulabilirsin cogu mekan icin ilbasinda fix var ve.dam sorunu yaninda bayan yoksa gidip eglenebilecegin tek yer barlar sokagi ordada mekanlari bir coguna almazlar alacaklarinda rezerveleri fulldur ;( umarim eglenebilecek bir yer.bulursun forever homeparty diyorum ;)

MKT
28-12-2011, 08:41
eskişehirdeki gece ortamı ne istanbulda nede başka biryerde yok. Gittik Buda ya.ozaman budanın müdürü çok sevdiğim abimdi. vay arkadaş dedim biz nasıl bi ortama düştük.hatunlar dışarıdan 3kat kürk ile geliyor içeri girince toplamda sadece etek ve askılı bukadar.millet aklını yemişti orda. sonra 222 ye geçtik ordan hayal de takıldı felan çok güzel mekanlardı ama yılbaşında ordaki kalabalığı düşünemiyorumm :)

Eren G.
28-12-2011, 11:48
Herkese onerilerinden oturu cok tesekkur ederim :) bugun oyel ayarlamaya calisicam :)

mstfcn28
28-12-2011, 13:26
Herkese onerilerinden oturu cok tesekkur ederim :) bugun oyel ayarlamaya calisicam :)

İbiş otele bakabilirsin ben orda kalmıştım 2 kişi 120 lira.Temiz güzel bir yer sadece yanından tren geçiyor biraz ses oluyor :) Şimdiden herkese iyi eğlenceler.

Eren G.
28-12-2011, 18:35
Iki gece ibis kasar biraz ya :)

seWki26
28-12-2011, 18:39
yılbaşı zaten biyerlere girmek istemezsin :D :D herkes dışarda olur :D he illakide otel diyosan istasyon caddesindevar eski otogarın oralarda var oteller fiyatlarıda uygun

Eren G.
28-12-2011, 18:50
Eskişehire geldiğinizde terminalin oradaki kentpark ve sazova tarafındaki bilim kültür parkını mutlaka ziyaret edin.Kentpark yapay denizin olduğu park ama bu mevsimde hem cok eser hemde kimse yoktur o yüzden sazovadaki bilim kültür parkı tavsityemdir mutlaka gidin sazovaya ve oradaki korsan gemisini ve açıldıysa şatoyu ziyaret edin mutlaka...

Çibörek olarak köprübaşındaki papağan çibörekçisi en meşhurudur yiğitin dediği kırım çibörekçiside odunpazarı evlerinin olduğu yerde bu mekanları kime sorsanız gösterir.Köprübaşına gelip papağan çibörek yada odunpazarı evlerine gidip kırım çibörekçisi nerede diye sorarsanız herkes gösterir :) Odunpazarı evleride güzeldir gezilesi görülesi yerlerdendir 1 saatte gezip cıkabilirsiniz hatta suanda oralarda TRT 1 deki mor menekşeler dizisinin çekimleri yapılıyor :)

Yılbaşı eğlencesi olarak hiç ummayacağınız yerler aşırı derece pahalı olabilir ben bile henüz ne yapacağıma karar vermiş değilim o yüzden önceden mutlaka gideceğiniz mekanı belirleyip fiyatını öğrenin suraya gideriz diyip geçiştirmeyin derim gittiğinizde ummadığınız bir fiyatla karşılaşabilirsiniz ve yılbaşı gecesini mekan aramakla geçirebilirsiniz...

Bu arada yemek olarak barlar sokağında bir otopark dürümcüsü var.5-7 araçlık bir otoparkla iç içe olan bir dürümcü dükkan ismi vs yok biz otopark dürümcüsü diyoruz geldiğinizde oraya mutlaka gidip bir adana dürüm yiyin derim çok çok lezzetlidir ancak dürümün tanesi 9TL :D Bu paraya mutlaka değer şiddettle tavsiye çok şey kaçırırsınız gitmezseniz...Birde otosanayide rodop köftecisi var oraya pek yolunuz düşmeyebilir belki ama üşenmem giderim diyorsanız sanayinin girişinde kız arkadaşla vs gidilebilicek bir mekandır köftesi üşenmeden oraya gidilicek kadar lezzetlidir...Rodopta köfte otopark dürümcüsünde adana dürüm yemeden eskişehirden ayrılmayın derim :) Kütahyalı FABERGE yi götürdük bir kez eskişehire ne zaman gelse dürüm yemeden dönmüyor kütahyaya :D :D

Kahve vs içip sohbet etmek için esparkın yanındaki kahve diyarı favorimdir...Alkol içinse leman olabilir havelka cok kalabalık olur ve sigara içiyorsanız soguktan donabilirsiniz dısarıda oturursanız bu yüzden leman daha güzel bir şecenektir...Eskişehir biraz küçük bir yer olduğundan bu mekanların coğunu herkes bilir...Bu mekanlarda Bağlar diye tabir edilen anadolu üniversitesinin olduğu cadde taraflarındaki mekanlar yine yoldan geçen genç kesime sorsanız tarif alabilirsiniz...

Otel olarak ibiş sanıyorum adambaşı 120 TL ydi birde Bağlarda Albatros otel var hem kaliteli hemde cok cok pahalı olmayan otellerdir...Daha uygun derseniz tren garının oralardaki otellere bakılabilir :)

Yazdıklarım sanırım yardımcı olur :)

Cok tesekkurler :)

Eren G.
28-12-2011, 20:06
Aradigim cogu yerde yer kalmamis olanlarda 130dan basliyor. Ygtrn bu tekinogullarindada yilbasi gecesinde yer yokmus. :) arkadaslar var mi baska bildiginiz eli yuzu duzgun guvenilir otel :)

mkb
28-12-2011, 20:08
şahinpark otel var. yeni açıldı gayet de düzgün bir otel

Eren G.
28-12-2011, 21:45
Soyic otelde ayarladim yerimi simdi geriye kalan yilbasini beklemek :)

hondafit
28-12-2011, 22:10
222 damsız almazlar dam varsa yılbasında baya kalın kaçar yılbaşınada az kaldı zaten bütün biletler satılmıştır diye düşünüyorum.
hayal & buda da olabilir.
barlar sokağı on numara yerdir sağlam barlar var ama yılbaşı programlarını hiç bilmiyorum.
otel olarak ibis 120 lira diğer oteller 80 liradan başlar

mgnPower
28-12-2011, 23:29

papagandan baska yerde ciborek yemedim yememde. 10 numaranin uzerinde yildizli 10 numaradir. papagan carsinin oralarda ezbere giderim ama tarif edemiyorum. porsuk turunun yapildigi yere sifali sulari olan termal otellere aktarlarin oldugu yer ve evkura cok yakin diyebilirim sadece :)

cem
29-12-2011, 00:11
eskişehirdeki gece ortamı ne istanbulda nede başka biryerde yok. Gittik Buda ya.ozaman budanın müdürü çok sevdiğim abimdi. vay arkadaş dedim biz nasıl bi ortama düştük.hatunlar dışarıdan 3kat kürk ile geliyor içeri girince toplamda sadece etek ve askılı bukadar.millet aklını yemişti orda. sonra 222 ye geçtik ordan hayal de takıldı felan çok güzel mekanlardı ama yılbaşında ordaki kalabalığı düşünemiyorumm :)

bu yorum iyiymiş :D havası cok garip buranın :)

ugurtiftik
30-12-2011, 12:10
Kesinlikle OLYMPOSSSSS
Adres : Barlar sokağı:)