Orijinalini görmek için tıklayınız : New bettle Soru/Sorgu
ensoztrk
28-12-2011, 16:50
Bu aracı ciddi ciddi almayı düşünüyoruz. Ama aklımızı kurcalayan bi kaç bişey var bugün araca da gidilip bakıldı gayet temiz galerici ilk sahibinden almış arabayı. kaptanmış adam, hep yatmış araba. Galericide çok çizik var diye komple boyatmış onun dışında kesinlikle değişen olmadığını söylüyor.
Tramere mesaj attık 2 tane çarpma gözüküyor ama yanlarında fiyat falan da yazmıyor. Galerici sürtme falanda çarpma diye gözüküyor dedi. Expertize sokmayı düşünüyoruz.
Bi kaç tane sorum olucak şimdi.
-Aracın fiyatı, durumu, km, sizce nasıl alınırmı?
-Yakıt durumu nasıl kullanan arkadaşlardan özellikle bilgi istiyorum.(17'' jant var üzerinde)
-tramer olayı kafamızı karıştırdı expertize sokmalımıyız?
Volkswagen New Beetle 1.6 Smile 2004 Model 23.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 68873319 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2004-vw-new-bettle-ilk-sahibinden-full-bakimli-aksesuarli-68873319/detay)
İzmitli bilen tanıyan varmı aracı?
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
alacak olursanız uyarayım bu arabaları noterde ustunuze almıyorsunuz...nufus mudurlugunde yapılıyor işlemler...
alacak olursanız uyarayım bu arabaları noterde ustunuze almıyorsunuz...nufus mudurlugunde yapılıyor işlemler...
kısır olup evladı çocuğu olmayanlar için bitıllar. :D
ha ha ha ya var ya gülmekten ikiye üçe bölündüm. :D
ensoztrk
28-12-2011, 17:01
Heryerdesin:D
ensoztrk
28-12-2011, 17:07
Şaka maka bize bilgi lazım arkadaşlar yokmu fikri tecrübesi bilgisi olan?
hasan çağri
28-12-2011, 17:08
2 adet fotoğraf ve ikametgah yeterli yani :D
buna vosvos diyesi gelmiyor insanın ama çok sevimli yinede :D
21 civarına inerse bence alınabilir ama yinede siz yetkili servise bir gösterin aracı nolur nolmaz
Aracı satan galerinin bitişiğinde kuzenlerimin ofisi var (galerici değiller)Galeri sahibi Cenk abiyi tanırım.Temiz araç alıp satar leş arabalarla hayatta uğraşmaz.Eğer parça boya varsada kesinlikle belirtir.
Ayrıca araç yeni satılığa çıkmış arka planda bizim 5 kasa var daha 1 hafta oldu geleli:D
ensoztrk
28-12-2011, 17:21
Ayrıca araç yeni satılığa çıkmış arka planda bizim 5 kasa var daha 1 hafta oldu geleli:D
Evet galerici abimin gayet dürüst herşeyi söyledi expertizede sokun dedi kendisi.
Bilginiz için teşekkürler.
Yokmudur kullanıcı yorum yapıcak.
Ayrıca bunlara LPG takılıyormu 1.6 8v 102 hp motor varmış polo motoru sanırım.
ama ne kadar şirin duruo :D benmde tanıdıklarım var bilgi almaya çalışırım
ben kullanıyorum günlük olarak. 2.0 otomatik highline olanından. yürüyen aksamı biraz sert arka koltukları fazla dar. çok beğeniyorum hastasıyım demiyorsanız daha geçerli araçlara yönelin
ensoztrk
28-12-2011, 17:53
ben kullanıyorum günlük olarak. 2.0 otomatik highline olanından. yürüyen aksamı biraz sert arka koltukları fazla dar. çok beğeniyorum hastasıyım demiyorsanız daha geçerli araçlara yönelin
Baya baya almayı düşünüyoruz hastalıkdan dolayı:D Kalabalık bi aile olmadığımızdan sorun yok. Yakıtı nasıl üzermi bizi ayrıca LPG takılırmı?
ama ne kadar şirin duruo :D benmde tanıdıklarım var bilgi almaya çalışırım
tamam abi.
Baya baya almayı düşünüyoruz hastalıkdan dolayı:D Kalabalık bi aile olmadığımızdan sorun yok. Yakıtı nasıl üzermi bizi ayrıca LPG takılırmı?
lpg sorunsuz takılır hatta bi tek bu baktığınızla benimkinde yok galiba. :)
ensoztrk
28-12-2011, 18:04
lpg sorunsuz takılır hatta bi tek bu baktığınızla benimkinde yok galiba. :)
eğer çok üzmez anlaşırsak arabada yakıt konusunda onu lpgye zorlamayız:D 35 40 kuruş fala diyorlar şehir içi:D
eğer çok üzmez anlaşırsak arabada yakıt konusunda onu lpgye zorlamayız:D 35 40 kuruş fala diyorlar şehir içi:D
40-45 kuruş civarı benimkisi 2.0 4 ileri otomatiğe ve karlastiklerine rağmen kilometre yükü çok az olduğu için lpg taktırmaya gerek görmedim. lpg ile pek sıkıntı çıkartacak tipte motorlar değil 8 valf motorlar aynı motorlu golflerde sorunsuz kullanan birsürü insan var.
ensoztrk
28-12-2011, 18:13
40-45 kuruş civarı benimkisi 2.0 4 ileri otomatiğe ve karlastiklerine rağmen kilometre yükü çok az olduğu için lpg taktırmaya gerek görmedim. lpg ile pek sıkıntı çıkartacak tipte motorlar değil 8 valf motorlar aynı motorlu golflerde sorunsuz kullanan birsürü insan var.
Teşekkür ederim bilgilerin için. İnş hayırlısı olurda alırız.:)
ensoztrk
29-12-2011, 18:36
beetle günceli:D
Burak K.
29-12-2011, 18:51
Bunların arka tarafında koltuk var dimi ?
Edit: Baktım varmış. :D
ensoztrk
29-12-2011, 19:03
Var tabi ama biraz dar:D
darkmoon
29-12-2011, 19:15
bizim yiğende sarısı vardı 1.5 yılda satabildik.. yani oda satma denmez galeriye verdik ölü fiyatına :D satmayı düşünmüyorsanız sorun yok..
ensoztrk
29-12-2011, 19:57
bizim yiğende sarısı vardı 1.5 yılda satabildik.. yani oda satma denmez galeriye verdik ölü fiyatına :D satmayı düşünmüyorsanız sorun yok..
Şuan için vazgeçildi. Aveo bulduk 11 model onu kovalıyoruz onun içinde bi konu açıcam olmazsa.
Ayrıca bu konuyu okuyanlar için soruyorum. Bu araç alınırmı arkadaşlar?
Chevrolet Aveo 1.2 LS 2011 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 63229526 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-bayan-ogretmenden-satilik-yeni-aveo-hb-63229526/detay)
darkmoon
29-12-2011, 20:06
bizim burda sitede biri almış kırmızısını motorsiklet gibi duruyor önü bir farklı bir garip :) farlarda çerçevesi yok ilk gördüğümde dedim kazamı yapmış farların plastiğini kırmış.. :))) sonradan anladımki arabanın tarzı öyleymiş hoş bir araç..
ensoztrk
29-12-2011, 20:40
bizim burda sitede biri almış kırmızısını motorsiklet gibi duruyor önü bir farklı bir garip :) farlarda çerçevesi yok ilk gördüğümde dedim kazamı yapmış farların plastiğini kırmış.. :))) sonradan anladımki arabanın tarzı öyleymiş hoş bir araç..
Bizimde çok hoşumuza gitti ama aklımızda sorular var tabi sorun çıkarırmı çok bize parçları pahalımıdr?
1.6 8v 102 eğer Sr motor sa volkswagenin 40 yıl yakın hatta 2012 de bile ısrarla kullandığı şu tüp takılabilen motordur... ben olsam alır tüpler gezerdirm.. Benimde Cabrio'su aklımda bu aracın .. Satışı gerçekten zor Evlat olacak bi otomobil.. Yedek parçada kesinlikle sıkıntı cekmezsiniz... Ama kaporta aksamına zarar gelirse bulmanız imkansız gibi servis siparişiyle halledebilirizsiniz.. Ben alır keyifle binerdim ama o paralar güzel bi ton araç var karar sizin maceraya hazır olun :D
CinAli_06
29-12-2011, 21:03
bir çok arkadaşa katılıyorum araç alınacaksa kesinlikle satmayı düşünmeyerek almak gerek.onun dışında da lpg felan olur sorunsuz çalışır. güzel araçtır sempatiktir çok dikkat çeker bir yere gidildimi 4 kişi binmek biraz zor =)
Burak K.
29-12-2011, 21:28
Şuan için vazgeçildi. Aveo bulduk 11 model onu kovalıyoruz onun içinde bi konu açıcam olmazsa.
Ayrıca bu konuyu okuyanlar için soruyorum. Bu araç alınırmı arkadaşlar?
Chevrolet Aveo 1.2 LS 2011 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 63229526 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-bayan-ogretmenden-satilik-yeni-aveo-hb-63229526/detay)
Beetle daha güzel duruyo bence. :D Alınır tüp takılır 4-5 sene keyfi çıkarılarak binilir sonrada zararla satılır çok keyifli bi araba gibi duruyo. :D Ofsetli jant ve basılırsa hoş olur.
hakan308
29-12-2011, 21:31
Evet galerici abimin gayet dürüst herşeyi söyledi expertizede sokun dedi kendisi.
Bilginiz için teşekkürler.
Yokmudur kullanıcı yorum yapıcak.
Ayrıca bunlara LPG takılıyormu 1.6 8v 102 hp motor varmış polo motoru sanırım.
BRC yapıştırın gitsin bu motor BRC ile bile acayip uyumlu
driftboy
29-12-2011, 21:35
Olm işin gücün mü yok yaa.. Git al bi dizel fiesta corsa filan bak keyfine ne diye uğraşıyosun
Plaka bilgilerini mesaj atarsanız servis kayıtlarını incelerim :)
Bu arada araçlar güzeldir. Çok ilgi çeker ve zevklidir. Sadece kaporta parçaları üzebilir. Servislerden temin edilebilir ve kasko varsa ondada sıkıntı olmaz..
ensoztrk
29-12-2011, 21:48
Olm işin gücün mü yok yaa.. Git al bi dizel fiesta corsa filan bak keyfine ne diye uğraşıyosun
Panpa abim şuan beetlden vazgeçti aveoyla ilgileniyo. Fiesta corsanın tipini beğenmiyor adam napalım:):D
Plaka bilgilerini mesaj atarsanız servis kayıtlarını incelerim :)
Pm atıyorum.
Şuan için beetle macerası durdu ama yinede aklımızda bulunsun.
beetle daha değer kaybetmez zaten dibi görmüş durumda. ve nereye giderseniz gidin kaça satarsın diyen birileri çıkıyor kartını eline tutuşturuyor. parça konusunda mekanik aksamda ve sarf parçalarında hiçbir sorun yok. iç aksam sorunları biraz fazla mesela cam düğmesi bulunmuyor ve esp li modelin direksiyon makarası audi modellerinde olan tipten 960 lira gibi uçuk bir rakam. golf 4 için aynı parça 130 lira. arka koltuklar memleketimin 1.50 boy ortalamalı kızları için sorun değil ama erkekler rahat edemiyor haliyle kafa cama diz koltuğa değince. bence aveo pek cazip bi araç değil. chevrolet parçalarını da opel parçacıları getirdiğinden ve çoğu parçası opellerle ortak olduğundan iyi biliyorum ve markanın değer kaybedecek bir marka olduğu aracın da yeni nesil bir araç olduğundan fiyatı düşmediği ortada. tüplü beetle daha çok tat verebilir.
darkmoon
29-12-2011, 22:08
bu yeni beetle lar dünya çapında istenilen sükseyi yapamadı aslında biraz hayal kırıklığı oldu eski beetlein yerine üretildi nihayetinde ama beklenilen talep tepki yi göremedi.. beetle hastalarıda dahil pek çok kesim orjinal beetle ın özüne yerini dolduramıycağını söylediler..
ensoztrk
29-12-2011, 22:17
Kafamız allak bullak oldu iyice ne yapıcağımıza karar veremedik. Beetleın komple boyalı olması canımızı sıktı biraz aslında. Şimdi diceksiniz aveoda değişen var faturası falan varmış orj parça olduğundan sorun görmedik.
Aveo alırsak yakıtta mekanikte bizi üzermi onu merak ediyoruz. 3 4 sene binilcek en az.
darkmoon
29-12-2011, 22:33
citroen c3 yada dacia sandero step away modellerini bakmanızı öneririm.
ensoztrk
30-12-2011, 12:20
citroen c3 yada dacia sandero step away modellerini bakmanızı öneririm.
Alıcak olan abimiz arabanın tipine çok önem veriyor ve fransız arabasına binmem diyor:)
Tercih meselesi tabi:) aveo ile polo arasında kaldık şuan.
MehmetCanA.
30-12-2011, 21:48
Yeni konu açmıyım dedim. Konu sahibi kusura bakmazsa bende bir soru sormak istiyorum. Chevrolet'in hemen hemen çoğu modelinin ikince eli neden bu kadar ölü fiyata ? Neden bu kadar çabuk değer kaybediyor acaba ?