Orijinalini görmek için tıklayınız : Blackberry sorunu!!
Merhaba arkdaşlar 2 gun önce blackberry curve aldım ıkıncı el gayet sorunsuzdu 5 dakka önce hat kapalı gözuktu ve telefona izin verilemıyor mm6 yazıyor ne yapmam gerek telefonu açarken turkcell yazısı çıkıyor yurt dışı oldugu içinmı böyle başka bır sorunmu var acaba?
melih tarancı
28-12-2011, 20:18
bi arkadaşımda buna benzer bi sorun yaşamıştı bataryayı çıkar tekrar tak ve telefonu yeniden başlat muhtemelen düzelir.
bi arkadaşımda buna benzer bi sorun yaşamıştı bataryayı çıkar tekrar tak ve telefonu yeniden başlat muhtemelen düzelir.
Denedım başka hatta taktık malesef olmadı
melih tarancı
28-12-2011, 20:25
Denedım başka hatta taktık malesef olmadı
hat değiştirmene gerek yok bu telefondan kaynaklanan bir sorun
arkadaşımın telefonuda curve ama onda yaptık aynı şeyi düzeldi.
birdaha dene istersen yada ne bileyim yarın bi telefoncuya götür.:)
BirkanYazici
28-12-2011, 20:47
imei kaydı yapılmış mı telefonun internetten imei sorgulama yapın
Yapılmış herşeyı tam turkcelle ılgılı sanırım arıcam bırazdan bakalım
9780 lerde fln hat kapatilio masaustunde en uste cikar imleci wirelesi fln kisadan actigin yerde hatti kapatmis olabilirsin
Bende öyle sandımda malesef açık gözükuyor
BirkanYazici
28-12-2011, 21:07
önceden yapılmıs olabilir ama yurt dışında olan birinin pasaportuna yapıldıysa kayıttan düşmüş olabilir
Umarım oyle degıldır bakmadan aldık aceleyle hata bızde gerçi ama turkçe menu açılıp kapanırkende turkcel yazısı çıkıyor
BirkanYazici
28-12-2011, 21:11
.:MCKS-Mobil Cihaz Kayt Sistemi:. (http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php)
yapmadıysanız sorgu eğer bu linkten yapabilirsiniz
Cihaz kayit disi oldugunda bu hatayi verir . Benimde 1 telefonumun basina gelmisti .... Tekrar kayit ettirdik sorun kalmadi.
Yurt dışı çıktı telefon dediğiniz gibi değiştirdim sorun kalmadı çok şükür