Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha R6 High Speed Crash
Tholl-ga
13-12-2007, 23:17
http://www.youtube.com/watch?v=57p2zxXTo1I
Çok ilginç Amerika'da böylemi muamele oluyor ?
Adam takla atıyor uçuyor, iç kanama geçiriyor olabilir,
ama kelepçeleyip yatırıyorlar arabaya .ilginç.
iyi kaskı maskı varmış asfalttan beynini kazırlardı valla
bakbak .. :) http://www.youtube.com/watch?v=uyycV9qHLb0&NR=1
M_PROJECT
14-12-2007, 01:16
Çok ilginç Amerika'da böylemi muamele oluyor ?
Adam takla atıyor uçuyor, iç kanama geçiriyor olabilir,
ama kelepçeleyip yatırıyorlar arabaya .ilginç.
cem dikkat ettiysen ceplerini ve ustunu ariyolar , okadar hizli sekilde gittiginde kactigini birseyler sakladigini (uyusturucu para ) dusunuyorlar . Gerci adamin iyi oldugundan emin olduktan sonra yapmislar belli cnk ambulansyok bisi olsaydi aninda damlardi ambulans . sali gunu evimin sokaginin kosesindeki bankayi soydular oglen vakti 35 polis arabasi 1 helikopter 4 ambulasn 2 itfaiye saydim :D abartmayi seviolar da adam parayi calmis gitmis daha gelsen ne :D
Ferhat_V
14-12-2007, 12:47
çok kötü olmuş..
aynı şeyi canlı olarak yaşamıştım tam önümde racing yandan kartala girdi racingin üstündeki 2 kişi yolun karşısına uçtu adamlara bişey olmadı iyiki...
cem dikkat ettiysen ceplerini ve ustunu ariyolar , okadar hizli sekilde gittiginde kactigini birseyler sakladigini (uyusturucu para ) dusunuyorlar . Gerci adamin iyi oldugundan emin olduktan sonra yapmislar belli cnk ambulansyok bisi olsaydi aninda damlardi ambulans . sali gunu evimin sokaginin kosesindeki bankayi soydular oglen vakti 35 polis arabasi 1 helikopter 4 ambulasn 2 itfaiye saydim :D abartmayi seviolar da adam parayi calmis gitmis daha gelsen ne :D
ben o helıkpterlerebıtıyorum yaw hele gece vaktı adam uzunları bı yakıyo her yer aydınlık cokheyecenlı amerıkada olsam kesın bı olay cıkarırdım aksam :D
yusufbatırel
14-12-2007, 22:52
o kadar uzun sure dıp gaz gıdılırmı yuh .ıı fazla bısey olmamıs
emreekin
15-12-2007, 00:31
hız iyi bişey diildir....:D