Orijinalini görmek için tıklayınız : ceed-pro ceed ciler buraya
Adimiz yazilirda gelmezmiyiz :D
+2
Megane dci ile ceed denemesini kayıt edebilirseniz seviniriz arkadaşlar
josefsalvatini
04-07-2012, 21:31
Megane dci ile ceed denemesini kayıt edebilirseniz seviniriz arkadaşlar
bugra gelırse cekecegız bızde merak edıyoruz ...
Ben cumartesi günü ancak müsait olabilirim.
josefsalvatini
04-07-2012, 21:53
Ben cumartesi günü ancak müsait olabilirim.
yavuz cumartesı ayrı denerız ...
Olur bana uyar.
Yarın aksam bol bol video cekin ;)
josefsalvatini
04-07-2012, 23:40
Olur bana uyar.
Yarın aksam bol bol video cekin ;)
cekerız anında yollarız :)
Trance-R
05-07-2012, 00:36
kamera cı varmı aranızda :)
kameram yok , çekmeye gelirim :D
70 kg ' yim :D
bi aksilik olmaz ise cıkacagız abı
yavuz cumartesı ayrı denerız ...
Cumartesiye dahil olucam ben bu gun gelemicem hesapta olmayan bir sorunum var megane geliyor bizde cumartesi cikariz :)
cumartesi de deneriz kardeş sağlık olsun
josefsalvatini
05-07-2012, 19:53
Saglik olsun Emre ...
Tesekkur ederim :) cok heves etmistim tanisirdik dizelclub olarak :( neyse insallah cumartesi gorusuruz sizlere keyifli denemeler :)
Sensiz olmaz emre
Sen yinede gel :)
ChtArdARSL
05-07-2012, 20:11
Degerli buyukler ve kucukler Hızlı 1.4 gecen bana gelsin :) bana Ecufast yolu gozuktu deneme warsa :D
josefsalvatini
05-07-2012, 20:30
Cahit senin araba Emre yi geçiyor mü ?:)
josefsalvatini
05-07-2012, 20:36
Cahit sen Rauf U bekle sınıfında olur hem :)
Degerli buyukler ve kucukler Hızlı 1.4 gecen bana gelsin :) bana Ecufast yolu gozuktu deneme warsa :D
Bekleriz senide :)
Bende gelicem aksiyon olursa :D ama gazlamaya fegil izlememeye :D
Ben gelicem hallettim isimi :)
Sana ekmek çıkmaz burdan Cahit :)
Denemeler noldu acep merak ettik.
josefsalvatini
06-07-2012, 00:21
Valla biz bilemedik Akhisar icin gelmişler :)
ChtArdARSL
06-07-2012, 00:26
Cahit sen Rauf U bekle sınıfında olur hem :)
Rauf abı ınsallah cıkartcak denerız onla ben kendıme denıycek araba bulamıyorum 190-220 arası..
Bekleriz senide :)
Senle bır turlu cıkamdık abı
Sana ekmek çıkmaz burdan Cahit :)
Denemeler noldu acep merak ettik.
Ben hıc bıryerden ıs cıkıyorku abı :)
Valla biz bilemedik Akhisar icin gelmişler :)
Şimdi ben anlamadım, 1470 kg 17 jantli otomatik üstünde her civatasi duran arabayla denemeye yazılım+box,15 jant, koltuklar döşemeler sokulu mü gelmişler? Saka gibi.
Tamam yazılım ile gecemeyeceklerini biliyoruz box taksınlar da araba sökmek nedir? Ayıp vallahi dostça denemeye bak sen :)
Eyup Duygun
06-07-2012, 00:55
Ceed orada 1600 du burada 1470 kg oldu.
Yazılım+box 15 sac jant arka koltuklar sökük kısmı dogru.
josefsalvatini
06-07-2012, 00:56
Yavuz Cumartesi normal jant ve koltukları ile gelecek herhalde farida takar
Box i kalsın sorun degil
Denemeye degil geçmeye gelmişler eyvallah sorun yok
Dediğin sekilde 2-3 boy geçtiler tebrik ediyorum
Emre'nin araba gündüz koyduğu videoya gore hic yürümüyor sorun vardi arabasında çözer ..
Ali ile Bugra denemedi Ali bana yeni haliyle 3-4 boy fark acıyor
Bugra ile iyi olurdu zaman kalmadı ...
Cumartesi akşamına sozlestik bakalım ...
Şekerpinar a kadar gitmisken dememesek olmazdı
Bugrada Abı ben yazacağım nasil geldigimi dedi ...
josefsalvatini
06-07-2012, 00:59
Yo oradada dedim 1474 kg diye benimle 1600 yanlış yok
Arabanızı toplayın Ali'nin araba ike deneyin sorun yok
Geçerseniz eyvallah deriz
Bizim arabalarda yazılım harici filtre egsoz bile yok :)
Eyup Duygun
06-07-2012, 01:03
1600 kg kısmını ben yanlıs anlamısım o zaman.
Sürücü ile 1600 oluyordur.
Zaten ceede göre hafif megane, box artısı da var 15 sac koltuk sökmek nedir yahu?
bugrahan
06-07-2012, 02:16
Şimdi ben anlamadım, 1470 kg 17 jantli otomatik üstünde her civatasi duran arabayla denemeye yazılım+box,15 jant, koltuklar döşemeler sokulu mü gelmişler? Saka gibi.
Tamam yazılım ile gecemeyeceklerini biliyoruz box taksınlar da araba sökmek nedir? Ayıp vallahi dostça denemeye bak sen :)
Sokmeyinmi dedik?? En hizlimiz yusuf abi dediniz geldik gectik hala derdiniz ne??
bugrahan
06-07-2012, 02:18
Yo oradada dedim 1474 kg diye benimle 1600 yanlış yok
Arabanızı toplayın Ali'nin araba ike deneyin sorun yok
Geçerseniz eyvallah deriz
Bizim arabalarda yazılım harici filtre egsoz bile yok :)
Alinin arabasindan banane en basindan beri benimle denemeye calisiyodun sonuc ortada..
Gelip deneyen herkezin ayagina saglik alp abi yusuf abi ali kardesim ve geri arkadaslarim :)
Benim araba sacmaladi arabayla ilk etapta denedigimde 4k devirde takilip yuruyordu sonrada duzeldi stop etmeye basladi bu seferde ters birseyler var eve simdi geldim daha ali ile adam gibi bi iki defa gazliyabildik o kadar insaah bidahakine arabayi duzeltim o karanlik yollara gidicem alp abime sozum var :) tekrardan tum araclara masallah :) bizim megane hizliydi bu gun ciddi anlamda :)
bugrahan
06-07-2012, 02:35
Sunuda soylemekte fayda var denemeler ceedin devrinde basildi
ceed 2de basti bn 3te bastim dusuk kalmama ragmen ...
josefsalvatini
06-07-2012, 06:29
Emre haklısın geçtin sorun yok en hızlı sensin tebrik ederim
Anlaşıldığı gibi Cumartesi gelmeyeceksin
Gelip denediğin icin teşekkürler 1.5 dci ler gercekten mukemmel gidiyor !!!
Evet deneyelim dedim ama deneyelim dedim maksat gercekten denemek görmekti
Simdi nasil kıyas yapacağımızı anlayamadık sorunumuz o oda önemli degil ...
bugrahan
06-07-2012, 09:17
1.4 ler ve 1.5ler ucuyorrrrrr:)
Low-Rider
06-07-2012, 09:46
1.4 ler ve 1.5ler ucuyorrrrrr:)
Toplu halde de uçuşunu görsek
Söküldükten sonra her araç hızlanır zaten mesele orj ağırlıkta hızlı olabilmek.
Toplu halde de uçuşunu görsek
Söküldükten sonra her araç hızlanır zaten mesele orj ağırlıkta hızlı olabilmek.
Mesele aslında , stockda yakın güçlerdeki araçları denemek :)
Low-Rider
06-07-2012, 09:50
Mesele aslında , stockda yakın güçlerdeki araçları denemek :)
Bu mantıkta ki , ne olursa olsun geçiyim mantığında ki adam stock motorla denerken bile söker gider.
Sadece yazılım olan megane ceed'i zaten geçemez
Sadece yazılım olan megane ceed'i zaten geçemez
bunu deneyerek görebiliriz.. :)
Low-Rider
06-07-2012, 09:54
bunu deneyerek görebiliriz.. :)
Deniceklermiş işte , denesinler görürürüz:)
Benim düşüncemo yönde , yanılıyor da olabilirim tabi..
Deniceklermiş işte , denesinler görürürüz:)
Benim düşüncemo yönde , yanılıyor da olabilirim tabi..
yani.. ceedler ağır ve belki gücü tekere iyi aktaramıyor olabilir.. 128 lik otomatik i30'u kullandım.. 90 hp gibi gidiyordu.. :)
İçimden birşey demek geliyor da , ceed megane'ı varsın geçsin... Henüz megane ile kıyaslanacak kıvama gelemedi ceed , birkaç jenerasyon geçmesi gerekiyor, kendi yorumum bu yönde kırılmaca olmasın.
Sokmeyinmi dedik?? En hizlimiz yusuf abi dediniz geldik gectik hala derdiniz ne??
Sen kimsinki ne derdim olsun senle? Sokarım denemesine de arabasına da.
Kimse sökmez çünkü öyle bir hırs yok kimsede. Ben gecen denemeye araba keserken 18 jantla geldim, en hızlımız diye birsey yok.
Sen şimdi sadece yazilimli arabayı yazılım box 15 jant ve hafifletme ile geçtiğine mı bu kadar seviniyorsun?
İçimden birşey demek geliyor da , ceed megane'ı varsın geçsin... Henüz megane ile kıyaslanacak kıvama gelemedi ceed , birkaç jenerasyon geçmesi gerekiyor, kendi yorumum bu yönde kırılmaca olmasın.
niye megane daha komforlu daha az trim sesi olan daha iyi yoltutusa sahip bi arabada benimhaberim mi yok :D afedersin ama marka fanatikligini sevmem umrumda olmaz teneke parcalari.megane kullandim da yolcu olarakta bindim ceed`de ayni sekilde.. ben meganin arkasina rahat oturamazken ceed in arkasinda 1.87 boyumla boylu boyunca uzandim.herkes gibi on yargim vardi kia`ya taaki 1500km yaapana kadar.pyasada bu kadar megane olmasinin tek sebebi de bu zaten.yoksa megane da metal ceed`de ;) saygilar sevgiler..
niye megane daha komforlu daha az trim sesi olan daha iyi yoltutusa sahip bi arabada benimhaberim mi yok :D afedersin ama marka fanatikligini sevmem umrumda olmaz teneke parcalari.megane kullandim da yolcu olarakta bindim ceed`de ayni sekilde.. ben meganin arkasina rahat oturamazken ceed in arkasinda 1.87 boyumla boylu boyunca uzandim.herkes gibi on yargim vardi kia`ya taaki 1500km yaapana kadar.pyasada bu kadar megane olmasinin tek sebebi de bu zaten.yoksa megane da metal ceed`de ;) saygilar sevgiler..
Bende bindim ceed'e. 64 bin km'dir de megane III hb kullanıyorum. Hepsi metal yığını audiside bmwside mercedeside tabiki. İlk dedikleriniz farklardan bazıları ,bu benim düşüncem.
diğer konuda da yazdım burada da yazayım: arabanın sağını solunu sökerek, jant küçülterek rakibi geçmeyi ben içime sindiremem.. sindirene de bişey demem.. herkesin görüşü farklıdır..
Emre haklısın geçtin sorun yok en hızlı sensin tebrik ederim
Anlaşıldığı gibi Cumartesi gelmeyeceksin
Gelip denediğin icin teşekkürler 1.5 dci ler gercekten mukemmel gidiyor !!!
Evet deneyelim dedim ama deneyelim dedim maksat gercekten denemek görmekti
Simdi nasil kıyas yapacağımızı anlayamadık sorunumuz o oda önemli degil ...
ya yusuf abi haklı yada haksız olucağım bişey yokki geçtim geçildim diye bişeyde yazmadım sen yazıyosun onu geçtin en hızlısın falan dye cumartesi gelmicem diyede bişey demedimde yazmadımda sinir yaptın :)
bişey dicem yusuf abi sana ve buğra sana aradaki fark araba toplu olsaydı kapanımıydı bence kapanmazdı yada 18 leri sökmüş dediniz orjinali 18 mi bu arabanın ? komple sökük arabada arka koltuk yoktu birde 15 ler vardı niye bu kadar büyütüyosunuz onu anlamadım kimse markası geçilsin istemezde illa sorunmu çıkmak zorunda ya hayret bi olay
Herkes kendi aracı en hızlı en iyi olsun ister bu kadar basit başka sebebi yok , 1.6 energy ile daha keyifli olur denemeler bence
Herkes kendi aracı en hızlı en iyi olsun ister bu kadar basit başka sebebi yok , 1.6 energy ile daha keyifli olur denemeler bence
1.6 DCi piyasadaki 1.5-1.6 dizellere bir boy büyük gelir.. ;) :icon_tup:
1.9 - 2.0 TDi sınıfına girer.. :)
josefsalvatini
06-07-2012, 10:41
Emre isimler karışmış Bugra olacaktı ...
hırslı denemeler olmuş
altı üstü stok motor chipli araçlar
görende tayyar yarıştırılıyor zannedecek................
cık , crdi zevkini sen almamışsın :)
Ya Arkadaşlarim, kardeşlerim niye bu kadar büyütüyorsunuz olayı...
Denedik bitti gitti. Ben çok büyük keyif aldım. Yavru mürekkep balığı ve Megane ile gazlarken ikisinede kocaman maşallah
Yusuf ve Ali kardeşleriminde giderleri çok iyiydi, hatta Ali kardeşim yapmış olduğu son ayardan sonra benide geçti Maşallah onlarada
Neticede hepimiz yüzyüze bakıyoruz bu kadar hırsa, gerginliğe ve sinire gerçekten gerek yok
Ben kendi adıma gazlarken sinirimi stresimi atıyorum sizlerde öyle yapın :D
pohaha
hangi dünyada yaşıyosun abi sen?
josefsalvatini
06-07-2012, 10:49
Benim hızlı gençlerle tartışacak birşeyim yok
Eğer tekrar deneme cesaretini gösterirse nasil araba geçilir kendisine gösteririm :)
Oradada dedim yine diyorum yaptıgı sökme biçme box vs ile arabası cidden yürümüyor
Aynılarını benim yaptığımı duşunun gerisi bos
Bir sonrakine cesareti oldugunda onceden söyleyin
Ben ona gore hazırlanır gelirim megane in gercek gücünü size gösteririm :):)
Ha benim icin cok önemli mı degil neden çünkü megane bu sekilde 3 boy gidiyorsa zaten ben her turlu gecerim daha yapacağınız birsey kalmamış arabaya bende sadece yazılım var
3 deneme oldu 1 de vites kaçırdı ben geçtim...
2 de vites 3 de kaldı benim kıckdown yapti araba durduk bı daha denedik
3 de hakkıyla gecti tebrik ederim
Şartları eşitleyip musait zamanda denemek üzere
Ha bide yarışmadan dediklerinizi yazarsanız sevinirim gencler ..
pohaha
hangi dünyada yaşıyosun abi sen?
130 hp 320 nm başka hangi motorda var dünyalı kardeşim? ;)
hırslı denemeler olmuş
altı üstü stok motor chipli araçlar
görende tayyar yarıştırılıyor zannedecek................
Tayyarmi tayyar olunca noluyo :D roll varsa tartismasiz olmaz plazadan al cik video cek gene tartisirsin :D dumanci dillmiydin la sen tayyar falan ne is :D
Eğer tekrar deneme cesaretini gösterirse nasil araba geçilir kendisine gösteririm :)
Oradada dedim yine diyorum yaptıgı sökme biçme box vs ile arabası cidden yürümüyor
Ha benim icin cok önemli mı degil neden çünkü megane bu sekilde 3 boy gidiyorsa zaten ben her turlu gecerim daha yapacağınız birsey kalmamış arabaya bende sadece yazılım var
Ben ne demistim abi yazabilirsin sen :) hepinizin ayagina saglik dedim burda dedin tamam emre en hizlisin herkezi gectin napam :D
bugrahan
06-07-2012, 12:03
Sen hicbi denemede gecemedin ben ilk denememde vites kacirmama ragmen birakmadim devam ettim sende kapimdaydin olaylari farkli aksettirmeyelim lutfen .. Tamam sadece arabani sokuceksen gel 2-3 saat icinde deneyelim bndende sana burdan gider varmisin yokmusun onu soyle konu daha fazla uzamasin???
_muhaRRem
06-07-2012, 12:06
noluyo burada yaa :)
burasıda karışmışşş
noluyo burada yaa :)
kanka burada mazotluların savaşı var :D
aha s2k ya gider fog denermi delermi :D 1.4 le ahahahhahahaha :D
_muhaRRem
06-07-2012, 12:11
kanka burada mazotluların savaşı var :D
aha s2k ya gider fog denermi delermi :D 1.4 le ahahahhahahaha :D
kardeş önce geçtiklerimi geç sonra gel uahushuahs dur şu smile yapmam lazım :cool:
kardeş önce geçtiklerimi geç sonra gel uahushuahs dur şu smile yapmam lazım :cool:
Ahahahaha kivilcim sicratma :D
Sen hicbi denemede gecemedin ben ilk denememde vites kacirmama ragmen birakmadim devam ettim sende kapimdaydin olaylari farkli aksettirmeyelim lutfen .. Tamam sadece arabani sokuceksen gel 2-3 saat icinde deneyelim bndende sana burdan gider varmisin yokmusun onu soyle konu daha fazla uzamasin???
işte bu , gidere gider ... tekrar denensin varsın ....
_muhaRRem
06-07-2012, 12:15
Ahahahaha kivilcim sicratma :D
ceed mi alsam 4 kapılı.. bana dizel lazım yaa :( .. bulabilirsen ulaş pls :)
4 kapı alayım bende bu mazotlu rollinglere katılıym 20 tl ye ohh mis gibi rolling bitiyoo :) sökerim bagaj havuzunu keserim , tavan taban halısı oofff :)
josefsalvatini
06-07-2012, 12:29
Bugra haftaici deniyoruz haber veririm sana
bugrahan
06-07-2012, 12:38
Bugra haftaici deniyoruz haber veririm sana
Demekki tek mesele araba sokmek degilmis..
ceed mi alsam 4 kapılı.. bana dizel lazım yaa :( .. bulabilirsen ulaş pls :)
4 kapı alayım bende bu mazotlu rollinglere katılıym 20 tl ye ohh mis gibi rolling bitiyoo :) sökerim bagaj havuzunu keserim , tavan taban halısı oofff :)
İstedigin sartlari mesaj at telefona kanka buluruz :) benim arabaya rakip yapalim onu :D
Emre c.tesi olursa ben gelicem seninle deneriz :D ben ve arkadasimla 2 ton istu oluyo :D agirlik tartismaso biter belki :D
Emre c.tesi olursa ben gelicem seninle deneriz :D ben ve arkadasimla 2 ton istu oluyo :D agirlik tartismaso biter belki :D
Ne olursan ol gel :D
ceed ve pro ceed araçlarımıza konforu ciddi şekilde artıran olumsuz titreşimleri ve vibrasyonları sesleri azaltan fren mesafesini düşüren aracın yol tutuşuna ciddi manada katkı veren KW yayları nihayet uzun uğraşlarımız sonucu ülkemize gelmiş bulunuyor birkaç arkadaşımıza tatbik ettik sonuç umduğumuzdanda başarılı
daha fazla bilgi ve fotografı klübümüzden alabilirsiniz
klübümüze özel çok ciddi indirimlerde söz konusu olacaktır
özelden de isteyenlere bilgi verebilirim
http://666kb.com/i/c0betqdxq186tgmtz.jpg
http://666kb.com/i/c0beu0m0o9dvcjyc7.jpg
Ben bu arabayı bi yerden tanıyorum merter mc'teki hacı abimn arabasına benziyo :D :D :D
driftman
08-10-2012, 20:30
Cerato ya yer varmı arkadaşlar !:D
Emre Akçay
08-10-2012, 21:36
Cerato ya yer varmı arkadaşlar !:D
Buyur kardeşim. Hoşgeldin. :)
driftman
08-10-2012, 22:04
Hoşgördük ! Torkunuz bol olsun inşallaah :icon_tup:
Arkadaslar bende ceed düsünüyorum 4 kapı olarak amortisörler denildigi kadar sertmi.
Emre Akçay
10-10-2012, 17:36
Arkadaslar bende ceed düsünüyorum 4 kapı olarak amortisörler denildigi kadar sertmi.
Bende Pro Ceed var. Amortisör sert ama 45 yanak lastiğin etkisi büyük. 4 kapı Ceed'ler daha rahat.
josefsalvatini
10-10-2012, 17:59
sıkıntısız binersın bence bır test et ..
driftman
10-10-2012, 20:22
Pro ceed 3 kapı spor model olduğundan biraz daha hb ' e göre daha serttir, ama 5 kapı hb modeli konforlu bir araçtır.. Sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum:icon_tup:
josefsalvatini
20-11-2012, 18:38
http://img.tapatalk.com/d/12/11/20/ne5yry9u.jpg
115 lık stok turbo paşaoğlu yazılım ve downpipe
kesmeme korumaya almama garantili..
Emre Akçay
20-11-2012, 19:58
Senin araba mı bu abi?
arkadaşlar bende satılık kia proceed var 1.6 128hp dizel concept 3 parça lokal boyalı 58 binde değişensiz takas olur düşünen olursa konu altında belirteyim dedim
josefsalvatini
20-11-2012, 20:15
Yok emre gökhan in araba :)
Emre Akçay
20-11-2012, 20:36
Gökhan naptı böyle ya 140 değil miydi onun. :)
Gökhan uçurdu arabayi....:):):):)
josefsalvatini
20-11-2012, 21:24
Emre bişey yapmadı dp ve Yazılım yaptı bekir böyle oldu :)
ErenDurmus
20-11-2012, 22:40
bize istanbul yolu gözüktü bu sefer kesin :)
Degerler gayet güzel maşallah
Emre Akçay
21-11-2012, 17:44
Vay arkadaş DP'nin etkisi büyük heralde. Basınç ne alemde acaba? Özelden bi DP fiyatı yazsana abi. Yapmayayım yapmayayım diyom olmuyor:D
josefsalvatini
21-11-2012, 19:42
Vay arkadaş DP'nin etkisi büyük heralde. Basınç ne alemde acaba? Özelden bi DP fiyatı yazsana abi. Yapmayayım yapmayayım diyom olmuyor:D
sıteye gel :)
fastchild
21-11-2012, 20:37
herkese iyi akşamlar
Okul arkadaşımın ailesi 4ileri otomatik şanzımanlı dizel Ceed kullanıyor 4 kapı arabada box vardı söküldü Bekir Paşaoğlu yazılım yaptı araca şu an eksoz felan arayışı içinde güç yükseltme için bir iki aya ehliyetini alınca arabayı rahat rahat yürütecek bendende rica etti araştıralım bakalım kim ne yapıyor dizele diye benim aklıma turbolu araçlara yapılan birsürü uygulama geldi
Portpolish,DownPipe,katalizör ve EGR iptali sona varex tarzı ayarlanabilir eksoz,şu anki filtresini bilmiyorum ama güzel bir kutu içi filtre felan geliyor aklıma
sizce bu işlemlere ek neler yapılabilir muhabbete her başlayışımızda arkadaşım turbo büyütme ile başlıyor ben diyorum zamanı var çekirge ama yapacak başka birşey kalmadığında turbo olarak GT25 yada GT28 gibi bi turbo nasıl olur
benim aklıma gelen işlemler dışında ek olarak ne önerirsiniz şu an için herşeyin başında araştırma noktasındayız
birde bu yazılımla arabayı doldurduk stage x oldu diyelim yazılımın güncellenmesi eklenen parçalara göre değişmesi gerekirmi ben öyle biliyorum en azından birde enjektörler var tabi yetip yetmeme durumu
josefsalvatini
24-11-2012, 15:05
herkese iyi akşamlar
Okul arkadaşımın ailesi 4ileri otomatik şanzımanlı dizel Ceed kullanıyor 4 kapı arabada box vardı söküldü Bekir Paşaoğlu yazılım yaptı araca şu an eksoz felan arayışı içinde güç yükseltme için bir iki aya ehliyetini alınca arabayı rahat rahat yürütecek bendende rica etti araştıralım bakalım kim ne yapıyor dizele diye benim aklıma turbolu araçlara yapılan birsürü uygulama geldi
Portpolish,DownPipe,katalizör ve EGR iptali sona varex tarzı ayarlanabilir eksoz,şu anki filtresini bilmiyorum ama güzel bir kutu içi filtre felan geliyor aklıma
sizce bu işlemlere ek neler yapılabilir muhabbete her başlayışımızda arkadaşım turbo büyütme ile başlıyor ben diyorum zamanı var çekirge ama yapacak başka birşey kalmadığında turbo olarak GT25 yada GT28 gibi bi turbo nasıl olur
benim aklıma gelen işlemler dışında ek olarak ne önerirsiniz şu an için herşeyin başında araştırma noktasındayız
birde bu yazılımla arabayı doldurduk stage x oldu diyelim yazılımın güncellenmesi eklenen parçalara göre değişmesi gerekirmi ben öyle biliyorum en azından birde enjektörler var tabi yetip yetmeme durumu
tolga bıraz acele etmesin :)
Eyup Duygun
24-11-2012, 15:59
GT28 ayarındakı turboyu 1.6 crdi doldurmaz.İlle buyuk turbo yapıcam dıyorsanız vnt tip birseyler bakının.
115 likler ile 128 liklerin enjektör farkı vardı sanırsam, 128 lik enjektörü bulunup takılabilir ya da daha iyisi..
üzerinden ne turbo çıkıyor ki bunların, onun 1-2 beden büyüğü bir vnt tip bişeyler takılır turbo upgrade ile ancak tork konvektörü pek dayanamaz o işe bence :)
josefsalvatini
24-11-2012, 17:14
115 likler ile 128 liklerin enjektör farkı vardı sanırsam, 128 lik enjektörü bulunup takılabilir ya da daha iyisi..
üzerinden ne turbo çıkıyor ki bunların, onun 1-2 beden büyüğü bir vnt tip bişeyler takılır turbo upgrade ile ancak tork konvektörü pek dayanamaz o işe bence :)
115 128 farkı sadece yazılım ayrıca turbo vs ısıne suasamada gerek yok dp yapsın yazılım guncellesın yeter tabı bıde once ehlıyet alsın:)
josefsalvatini
28-11-2012, 16:32
https://www.youtube.com/watch?v=iQGxiz7Kt_w&feature=youtube_gdata_player
Bu da bugünkü ayardan sonraki halimiz
josefsalvatini
28-11-2012, 16:33
http://img.tapatalk.com/d/12/11/28/jy6ubu7a.jpg
fastchild
07-12-2012, 22:36
tolga bıraz acele etmesin :)
hahaahaha abi ehliyet işini bu ara hallediyor bakalım sınıftan ilk ehliyeti o alacak stajer muhabbetlerinden kurtuldu ama büyük turbo büyük turbo diye söyleniyobu arada nasıl anladın abi o kadar açık verdikmi ya yoksa Tolgamı söyledi
josefsalvatini
11-12-2012, 06:20
CuoBrgpdVKU
http://www.youtube.com/watch?v=CuoBrgpdVKU&feature=share
yeni 1.6 t-gdi 204 bg haziranda tr de
Herşey güzelde, şu gösterge paneli hala içler acısı...
josefsalvatini
22-01-2013, 20:12
dHyIhiSNDfY
paşaoğlu yazılım ile otoban da dur kalk da mevcut tuketım 3.4 lt
cgnozdmr
22-01-2013, 22:00
burdaki arkadaşlar yardımcı olur umarım.Yarın kia ya gideceğim ceed için.En dolu modeli hangisidir? opsiyonlar neler? hiç araştırmadım fiyat aralığını bile bilmiyorum sadece donanımlı ve hızlı bi dizel olması bni çekiyor bakacağım yarın.
josefsalvatini
22-01-2013, 22:03
burdaki arkadaşlar yardımcı olur umarım.Yarın kia ya gideceğim ceed için.En dolu modeli hangisidir? opsiyonlar neler? hiç araştırmadım fiyat aralığını bile bilmiyorum sadece donanımlı ve hızlı bi dizel olması bni çekiyor bakacağım yarın.
en dolu model premıum ama suan renk de secenek az
onun bır altı conspt plus
cgnozdmr
23-01-2013, 18:22
conspt plus a gittim baktım,ellerinde şu an 2012 model hiç araç kalmamış 2013 ler içinde fiyat biraz yüksek bekleceğim biraz
josefsalvatini
23-01-2013, 20:28
Istanbulda var
1.6 crdi için çok iyi değer almışsınız:icon_tup:
1.6 crdi'lerin turbosu sağlammış.benim 1.5 crdi era'ya güya soft remap yapıldıktan bir gün sonra turbo kesti :)
josefsalvatini
23-01-2013, 21:11
1.6 crdi'lerin turbosu sağlammış.benim 1.5 crdi era'ya güya soft remap yapıldıktan bir gün sonra turbo kesti :)
2010 dan once kı 1.6 da larda aynı sızın turbodan stok kırılır zaten onlar :)
2010 1.6 da larda aynı sızın turbodan stok kırılır zaten onlar :)
2010'dan sonraki 1.6 turboların tam olarak ne farkı var? siz hiç kırdınız mı turbo yazılımdan sonra? crdi motor çok sağlam ve güçlü bir motor ama o era'ların turbosu çok zayıftı :)
Kia Rio'da aynı sorunu yaşadık .... Sorun turbonun hassaslığımı sizce?
Çünkü forumda stock turbo ile 2 bar üstü kullanıp sorun yaşamayan accent'ciler var...
Kimisi yağ soğutma sistemi zayıflığından vs diyor ... Box ile 1 yıl kullanıp sorun yaşamamıştık aynı araçta.
Efe,turbo stock halde bile kırılabilen çok zayıf bir turbo.Ankara'da Doğukan da 3 sefer kırmıştı turbo.Bana yaptırma demişti ama ben rahat durmadım :)
Era'da stock turbo ile 2.0 bar sorunsuz kullanan arkadaşların alnından öpmek lazım.Yazılımla,aşırı yağ ısısıyla da alakalı ama genel itibariyle turbo zayıflığı ön planda.
Ben yazılım yaptırdım,bide soft olsun dedik sorun yaşamayalım bir gün sonra otobanda kırıldı turbo. Sonra yazılımı orjinale çevirdim,40k km kullandım stock halde o kadar dikkat etmeme rağmen son zamanlarda yine turbo sıkıntı belirtileri gösterdi :),bende sattım gitti.
josefsalvatini
23-01-2013, 21:54
Bizde kimse daha kırmadı yazılımla
Kesinlikle 2.0 üstü kullanan gelsin bende tebrik ederim
Biz 198 bg de bile 2.0 a yaklaşmadik herhalde onlar 200+ güclerde :)
josefsalvatini
23-01-2013, 21:54
Sorun şu turbo mili yenilerek 5 mm kalınlığında diğer sorunlu olanlar 3.5 mm diye söylüyorlar :)
Sorun şu turbo mili yenilerek 5 mm kalınlığında diğer sorunlu olanlar 3.5 mm diye söylüyorlar :)
evet,turbo mili çok inceymiş serviste söylemişlerdi.
Box da sorun yaşamamıştık.İyi de kaçıyordu araç hafiflikten, ne zamanki dynoda 136 ps 311 NM aldık yazılımla, 1 hafta sonra turbo by by...
O zaman bu işin çözümü daha sağlam aşağı yukarı gt15 ayarlarında bir turbo takmak ?
Sizdeki 1.6 ların turbo 1.5lerle aynımı ki ?
josefsalvatini
24-01-2013, 17:59
efe son kez soylıyeyım barı belkı anlarsın 2010 dan sonra uretılen hıcbır ceed yada i30 un turbosu eskı tıp degıl motorda eskı tıp degıl
bılmem anlatabıldım mı
arabamın modelı de 2011 onuda belırteyım de :)
josefsalvatini
24-01-2013, 18:01
Box da sorun yaşamamıştık.İyi de kaçıyordu araç hafiflikten, ne zamanki dynoda 136 ps 311 NM aldık yazılımla, 1 hafta sonra turbo by by...
O zaman bu işin çözümü daha sağlam aşağı yukarı gt15 ayarlarında bir turbo takmak ?
eskı turboda gt 1544 dı zaten yenısıde gt 1544 v
yeğen erhanın bana dediğine göre bizim megane'nın turbosu, ceed'lerdekinden büyükmüş.. :)
Efe,turbo stock halde bile kırılabilen çok zayıf bir turbo.Ankara'da Doğukan da 3 sefer kırmıştı turbo.Bana yaptırma demişti ama ben rahat durmadım :)
Era'da stock turbo ile 2.0 bar sorunsuz kullanan arkadaşların alnından öpmek lazım.Yazılımla,aşırı yağ ısısıyla da alakalı ama genel itibariyle turbo zayıflığı ön planda.
Ben yazılım yaptırdım,bide soft olsun dedik sorun yaşamayalım bir gün sonra otobanda kırıldı turbo. Sonra yazılımı orjinale çevirdim,40k km kullandım stock halde o kadar dikkat etmeme rağmen son zamanlarda yine turbo sıkıntı belirtileri gösterdi :),bende sattım gitti.
bizim dragstar kemal, accent era 1.5 crdi otm. ile 2.2 civarı basıyordu alındığı günden beri, 2,5 yılda kırıldı aşağı yukarı süre bazında.. km bilgisinden tam emin değilim, öğrenince yazıcam :)
josefsalvatini
24-01-2013, 18:26
bizim dragstar kemal, accent era 1.5 crdi otm. ile 2.2 civarı basıyordu alındığı günden beri, 2,5 yılda kırıldı aşağı yukarı süre bazında.. km bilgisinden tam emin değilim, öğrenince yazıcam :)
2.2 o turbo ıle valla mukemmel herhalde gıdısı efsanedır onun vıdeo falan kalmıssa mazıden gormek ısterım aksı halde ınanılması güç...
2.2 o turbo ıle valla mukemmel herhalde gıdısı efsanedır onun vıdeo falan kalmıssa mazıden gormek ısterım aksı halde ınanılması güç...
otm. olduğu için baya törpülüyor, bilirsiniz. araba halen kullanımda benzer basınçlarla, fırsat olursa çekeriz :)
160 hp civarı diye tahmin ediyoruz ama lineer çizgide tabi güç eğrisi olarak.. :)
josefsalvatini
24-01-2013, 18:40
otm. olduğu için baya törpülüyor, bilirsiniz. araba halen kullanımda benzer basınçlarla, fırsat olursa çekeriz :)
160 hp civarı diye tahmin ediyoruz ama lineer çizgide tabi güç eğrisi olarak.. :)
merakla beklıyorum:)
Bir Roll gecesi istiyoruz...
josefsalvatini
24-01-2013, 19:04
Bir Roll gecesi istiyoruz...
bıraz daha bekle sen :) ne işin var 185 bg ıle :):):):)
Megane 'nin üstündeki turbo made in germany KKK , güzel bir turbo idare eder boyutta orjinal olarak ama orjinaldende yüksek basınçla çalıştığı için çok oynama imkanı kalmıyor sanırım ?
efe son kez soylıyeyım barı belkı anlarsın 2010 dan sonra uretılen hıcbır ceed yada i30 un turbosu eskı tıp degıl motorda eskı tıp degıl
bılmem anlatabıldım mı
arabamın modelı de 2011 onuda belırteyım de :)
Gerizekalı değilim sadece kia hunday grubuyla pek ilgilenmiyorum üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim
josefsalvatini
24-01-2013, 20:11
Gerizekalı değilim sadece kia hunday grubuyla pek ilgilenmiyorum üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim
Ben öyle ima etmemistim ama sen kendini daha iyi bildiğinden öyle anladın demek...
Uslubumda hiç birşey yok sende sorun :)
Allah aşkına bırakın.Ne zaman gelseniz hep 1 atar tutarla.Şu gelsin bu gelsin geçerim ederim.Neyse
josefsalvatini
24-01-2013, 20:24
Allah aşkına bırakın.Ne zaman gelseniz hep 1 atar tutarla.Şu gelsin bu gelsin geçerim ederim.Neyse
Efe sen çık aradan sana laf düşmez burada...
otom. olduğu için o kadar dayanmış yoksa çoktan kırılırdı bence:)
otom. olduğu için o kadar dayanmış yoksa çoktan kırılırdı bence:)
sanmıyoruz, 1 kez tork konvektörünü dağıttı.. 2. de zaten şanzıman ve turbo gitti birlikte :)
Özgür Güneş
13-07-2016, 03:45
Eeee merak ettim, konuyu hortlatayım, araç sahibi naptı turboyu, vazo yapmış diyorlar?
mikelazi
13-07-2016, 07:56
1.1cc-1.5cc-1.6cc 2009 öncesi gt1544
1.6cc 115hp-128hp gtb1444vz
1.4cc 90hp td025 var diye biliyorum.
Fatih06ank
13-07-2016, 10:16
ben de konuyu hortlatayım güncel çekelim...
Pro Ceed GT ile aranızdayım artık...
Emre Akçay
13-07-2016, 10:31
ben de konuyu hortlatayım güncel çekelim...
Pro Ceed GT ile aranızdayım artık...
Hayırlısı olsun bende de var bitane. :)
Fatih06ank
13-07-2016, 11:02
Allah kaza bela vermesin Emre Akçay... Türkiyede değeri bilinmeyen nadide araçlardan olduğunu düşünüyorum...
Fatih06ank
13-07-2016, 11:06
canlansın burası o zaman... Ceed - pro ceedcileri görelim... ben aracıma yaptığım bi kaç yenilik videosunu paylaşayım:
https://www.youtube.com/watch?v=7wCm3Vqd7LY
https://www.youtube.com/watch?v=ybFL2gfWVYo
https://www.youtube.com/watch?v=6-JvRXcYZzI
https://www.youtube.com/watch?v=JBIXBYHuAnE
https://www.youtube.com/watch?v=s6KNhdOc8aw
https://www.youtube.com/watch?v=mnpRrhaHHLg
Ceed'de olsa diye tek arandığım sağ sol dikizlerin iç ayna gibi kararması ve geri viteste aşagı bakması, onuda yapmışşınız enfes olmuş hatta panik frenede bayıldım, diğerleride gayet güzelde çok işim yok o kısımlarla :D
nası halletiniz aynayı :)
Fatih06ank
13-07-2016, 12:29
Ceed'de olsa diye tek arandığım sağ sol dikizlerin iç ayna gibi kararması ve geri viteste aşagı bakması, onuda yapmışşınız enfes olmuş hatta panik frenede bayıldım, diğerleride gayet güzelde çok işim yok o kısımlarla :D
nası halletiniz aynayı :)
özel bir yazılımlı devre sayesinde... iniş ve geri dönüş süresini istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz...
Emre Akçay
13-07-2016, 12:49
İşlemler güzel olmuş. Benim istediğim tek nokta çerçevesiz cam olayıydı o da imkansız :)
Fatih06ank
13-07-2016, 13:22
İşlemler güzel olmuş. Benim istediğim tek nokta çerçevesiz cam olayıydı o da imkansız :)
onunla beraber bir de alttan kesikli direksiyon olsaydı tadından yenmezdi :D
ama az kaldı 2018de yeni kasası çıkıyormuş belki onda olur... daha alt donanım yapacaklarını sanmam...
onunla beraber bir de alttan kesikli direksiyon olsaydı tadından yenmezdi :D
ama az kaldı 2018de yeni kasası çıkıyormuş belki onda olur... daha alt donanım yapacaklarını sanmam...
2016 model itibariyle kesik ve yeni direksiyona döndüler aslındada getirmiyorlar artık. çokta güzel direksiyonmuş gt göbek ufalınca dahada hoş durmuş
http://www.motorverso.com/wp-content/uploads/2015/09/2015-Kia-pro_ceed-GT-Interior.jpg
Fatih06ank
13-07-2016, 13:53
aynen öyle... buradaki sportage GT lere koymuşlar bile aynısından...
aslında yurtdışından düşeş direksiyon bulunup değiştirilebilinir, yapsak mı :)
Fatih06ank
13-07-2016, 13:54
şimdi farkettim bunda ön park sensörü de var...
Özgür Güneş
21-07-2016, 20:40
1.1cc-1.5cc-1.6cc 2009 öncesi gt1544
1.6cc 115hp-128hp gtb1444vz
1.4cc 90hp td025 var diye biliyorum.
hocam 115 ile 128 lik arasında enjektör ve turbo farkı var, turbo farkı inanılmayacak derecede fazla.
Valla bende 115lik varken birçok 128liği geçiyordum, 1 tanesi top speede doğru geçiyordu o kadar.
Öyle büyük farklar olduğunu düşünmüyorum.
Beyler merhaba. Kuzenim aracından çıkan double ekran var0 ( Çerçeveli tip ). Satmak istiyor ama kodunu bilmiyor. Aracı sattı elinde double kaldı. Kodunu nereden öğrenebiliriz. Bilgisi olan var mı ?
mikelazi
01-08-2016, 09:27
hocam 115 ile 128 lik arasında enjektör ve turbo farkı var, turbo farkı inanılmayacak derecede fazla.
gta1444v 115lik turbosu 255nm
gtb1444vz 128lik turbosu 260nm
enjektörler hakkında bilgim yok.
mikelazi
21-09-2017, 11:04
gta1444v 115lik turbosu 255nm
gtb1444vz 128lik turbosu 260nm
enjektörler hakkında bilgim yok.
kendimi düzelteyim
115-128-136hp
turboları gtb1444vz
:)