Orijinalini görmek için tıklayınız : azraile kafa atmışlar :)
Zonguldak'da Direğe Çarpan Otomobil İki Bölündü - Dailymotion videosu (http://www.dailymotion.com/video/xnbmf1_zonguldak-da-direye-carpan-otomobil-yki-bolundu_news) fena patlamışlar ama öldürmeyen allah öldürmüyo :)
Off ... Ciddi Şahin 2'ye Ayrılmış ...
golfcu0101
29-12-2011, 18:38
töbe töbe allah korumuş ya
Başarılı bir çalışma olmuş
Allah korumus hakkatten..Tam vurdugu sırada kapıdan fırlıyo teki sürüklenip kalkıyo..
Allahtan motordan girmiş direge..kapı tarafından falan girseler bukadar sanslı olamazlardı..
Arabanin daha önce bir kazası var sanki ek yerinden bölünmüş gibi geliyo videoyu izleyince
yasıcak gunlerı vermıs daha...
araç ikiye ayrılmasaydı belki içinde sıkışıcaklardı... neymiş her işte bi hayır varmış demekki :)
Allah korumus vakitleri dolmamis (eminim bu cocuklar bidaha gazlamaz)
Skyhawk34
29-12-2011, 18:49
Ne denilir ki ya hiç bişey olamamıs gibvi şokdalar
kaza geliyorum demez,o yolda nasıl kaza yapıyosa dümdüz yol..
öldürmeyen Allah öldürmüyo Allah korumuş
dıkkat ettım sımdı zaten şöför tarafındakı camurluktan vuruyo araba yan yan gelıyo oraya yoksa daha kötu olabılırmıs :( geçmiş olsn
kaza geliyorum demez,o yolda nasıl kaza yapıyosa dümdüz yol..
öldürmeyen Allah öldürmüyo Allah korumuş
yol düz ama araç savurmuş hemde o kadar savurmuskı dırege sol camurluktan çarpıyor :(
yap boz gibi dagılmış araba :/
euro n cap on numara 5 yıldız
şaka bi yana o araçtan şansa öyle çıktılar
yiyecek ekmekleri varmış bu dünyada
adam yuruyerek gıdıyor resmen verılmıs sadakaları varmıs
63owen63
29-12-2011, 20:07
sohbette açtıgım kış geldi yollara dikkat konusunda bahsettigim kaza buydu.
fatihcakin
29-12-2011, 20:16
Haydaaaa yav adamlar nasıl cıktı o arabadan öle :D töbe yarabi sanki kaza yapmamışlar gibi :D bide dolaşıyo bi tanesi orda
içinden çıkanlar fena, adam yürüyerek devam etti sanki park edip arabadan indi :S
biri bildiğin 15 20 metre suruklenıyo ılerden kalkıp gelıyo vallahi mucize :D
63owen63
29-12-2011, 20:25
aracın yan dönmek üzereyken çarpması iyi olmuş, direk kafadan girmemiş,
eğerki o direğe kafadan girseler aralarında 3 e bölüp paylaşmak zorunda kalırlardı zaten
Yaşayacak günleri varmış :P
hayret bişey yaw insan bi panik olur adamlar sanki prova yapıyolar :D töbe yarabbim
allah korumuş o araçtan çıkmaları mucize
yusuftural
29-12-2011, 20:39
şoför kapıdan düştü bildiğin ya :) nıck nıck nıck....
TolgaEsentepe
29-12-2011, 20:42
hayret bişey yaw insan bi panik olur adamlar sanki prova yapıyolar :D töbe yarabbim
şoktan dolayı öyle davrandıkları aşikar.. tamamiyle şansa yaşıyorlar şu an :)
şizofren
29-12-2011, 20:46
Belediye nin kesiceği direk parası şahin den pahalı olacağı kesin bence
allah korumuş
valla buyuk sans ALLAH korumus..
coolvtec
29-12-2011, 20:54
ohaaa, adam bisikleten düşmüş gibi kalktı ayağa inanamıyor, bir arabaya bakıyor, bir de yoldaki motora. bunların bir dana falan kesmeleri lazım.
dragstar
29-12-2011, 21:08
araba sağlamlığı fln hikaye, öldürmeyen allah öldürmüyor, gerisi bahane :)
Benim anlamadığım sırıtan arkadaşlar neye sırıtıyo ?
Allah korusun bunlar sizinde başınıza gelebilir...
gülünecek bi durum yok bence.
poseidon
29-12-2011, 21:17
Aracın içindekiler 2. hayatlarını yaşıyorlar şu anda.
SerhatA.
29-12-2011, 22:04
öldürmeyen allah öldürmüyor
Allah korumuş kötü bir kaza.
adamlar nasıl bir şok yaşadıysa yürüyerek hepsi farklı yerlere devam etti arabaya bakmıyorlar bile :)
bitanesi sallanan kablosunun tuttuğu direğin altından geçiyor adam o arabadan çıkıp direğin altında kalacak ama nası bi şoksa adam bi anda rambo gibi mermiye kafa atma triplerinde geziyor :)
Şaka gibi yemin ediyorum ya indiler arabadan yürüyorlar verilmiş sadakaları varmış.
Ama asıl son nokta budur bence. Kadir gecesi doğan iki arkadaş haberlere çıktılar ve ikiside sağ.
MAKAS ATARKEN KAMYONUN ALTINA GIRDILER - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dtTizOpdQDc)
MAKAS ATARKEN KAMYONUN ALTINA GIRDILER - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dtTizOpdQDc)
Bi fılmın aksıyon sahnesı gıbı dublör olarak şahin kullanmışlar :)
hep bole bi kaza yapmak istemişimdir ama aynı rahatlıkla sag salim cıkıp iyi vurduk beaa die yorumlamam lazm :D
oguzhan999
29-12-2011, 22:56
vay anasını be
Ahmet Saraçoğlu
29-12-2011, 22:59
aynısını yaptım gürpınar sahilde polis geldi inanmadı benim yaptığıma , ''yaralıyı nere sakladınız , bak bişey olursa daha beter olur , alkolden ehliyetten çekiniyosanız söyleyin'' yerini dedi :D
Bu videodan sonra reenkarnasyona inanmaya başladım.. Büyük mucize yaşamaları.. Allah korumuş..
Bu tofaş ın güzenlik sistemi.Kaza anında aracı ikiye bölünecek şekilde tasarlamışlar böylece içinde sıkışmıyor ve güvende oluyorsunuz:D:D
İlbey Dinçer
29-12-2011, 23:38
biliyorum kaza yapanları muhabbetim yok ama kaza yaptıgı yol cidden çok düz ve uzun, yukardan baya kaptırmış sanırım başka türlü nası kaydı ikiye bölündü anlamadım ama gerçekten çok şanslılarmış.
biliyorum kaza yapanları muhabbetim yok ama kaza yaptıgı yol cidden çok düz ve uzun, yukardan baya kaptırmış sanırım başka türlü nası kaydı ikiye bölündü anlamadım ama gerçekten çok şanslılarmış.
tam olarak nerede olmuş kaza, 5 sene zonguldakta öğrenciydim ama hala çözemedim orası neresi :D
İlbey Dinçer
29-12-2011, 23:47
kaza çaycuma'da hemen çıkışta köprüye gelmeden :)
hmm hiç o tarafa gitmedim, ereğli tarafına giderdim genelde :)
aynı böyle bir kaza bizim burda oldu bmw 330ci ikiye ayrılmıştı :( öldürmeyen allah öldürmez işte
Öldürmeyen allah öldürmüyo allahtan yan girmiş....
Emre İlbi
30-12-2011, 09:03
O makas kazasızda çok kötü,
Hepsinide Allah korumuş
Kahraman castle
30-12-2011, 09:09
adam sağlam şoka girmiş aldı başını gidiyo.
dün haberlerde gördüm resmen oha dedim yaa Allah başa vermesin
Arabanin daha önce bir kazası var sanki ek yerinden bölünmüş gibi geliyo videoyu izleyince
aynen kardesım sana katılıyorum yoksa bu ne böle ya
zaten dağılmasa bunlar sağ cıkamazmış büyük ihtimalle