Orijinalini görmek için tıklayınız : YC RS 80 - 200 Hızlanma Süreci Denemesi
Ahmet ustayla msn'de Muhabbet ediyoduk Gece Saat 04.00 sularında 5.vites 5000 videosu çek dişli oranına bakalım dedi bende bide 80-200 videosu çekiyim dedim.
Video Kalitesi Fazla iyi değil idare edin :)
Bi yandan vites atarken bi yandan elimde telefon ve direksyon bu kadar çekebildim.
Araç Sökük falan değil her şey üstünde.
205 gibi 4'de biraktim 5'e koymadım çünkü baya hızlandım yol e-5 hem çekim yapıp hem direskyonu tutup risk'e girmiyim dedim :)
80-200
<a href="http://www.streetfire.net/video/yc-rs-80-200-km-hzlanma_2352181.htm</a>
Buda 5.VİTES 5000 Devir (170Km)
<a href="http://www.streetfire.net/video/yc-rs-5vites-5000-devir-dili-lm-ayari_2352126.htm</a>
kelalper
30-12-2011, 06:24
dolmuşçu gibi ara gaz vermek neden hiç anlamam. Bi de arkada müzik olmasaymış daha iyiymiş.
mechanic
30-12-2011, 06:43
ben başka şeye takıldım benzin ışığı neden yanmıyor ? nerdeyse paspası gösteriyor o :D
PPR engineering
30-12-2011, 08:56
maşALLAH gayet güzel devirleniyor.kısa var diyordu selçuk bu araba için:)
Cliosportve
30-12-2011, 10:41
2000 devir 70 oluyor tam normal şanzımanda
Burdada 70 km gibi görülüyor
PPR engineering
30-12-2011, 10:49
biz 5. vites için konşmştuk ztn :)
kadrana bakarak bir karar ver bakalım sente ne durumda??
PPR engineering
30-12-2011, 10:55
sentesini bilmemde RS i senden iyi bilirim ;)
hahahaha senle tartışmama gerek yok.sentesini bilmiyosan :D puhahaha okan beni güldürüyosun...
alidinkcier
30-12-2011, 11:03
ben müzüge bittim :D maşallah araba iyi çeciriyor kazasız belasız inş.
PPR engineering
30-12-2011, 11:11
SS le geldiğim zamanlarda bende gülerdim oynadığınız RS ler in stock RS i geçemediğini gösterdiğimde :D
hehe evet bu videoyu ben senden gelip almadımmı :D komplede söküktün cam car bu arkadaşın rs i öbürüde egsozsız zy rs :D ya okan kim geçti yi eklemek istemiyorum üzmektende seni zevk almıyorum ama cidden bi bitmedin a.k:D
ZY Clio RS vs SS Clio RS - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/zy-clio-rs-vs-ss-clio-rs_2191857.htm)
BurakCengizhanoğlu
30-12-2011, 11:20
Okanın kaçıncı üyeliği bu ?Sayamadım ben:D
Alicanrs
30-12-2011, 13:23
kısa var diodunuz noldu :D ulan aracı ztn sizden aldım çorludan aldığımdada şanzımana elimi sürmedim kapaktan dolayı sesi deişti die kısa oldu :D maşallah yc rs e.. Viteslerdede beni arıyor araç :D:D:D
Alican kim öğretti la sana vites atmayı :)
Alicanrs
30-12-2011, 13:31
Alican kim öğretti la sana vites atmayı :)
utku die bi uzun :D:D yapıoz yapıoz 2 boy geçiosn yapıoz yapıoz 2 boy geçiosn deli oluyordum ur zamanında ehehe =) dsg :D
utku die bi uzun :D:D yapıoz yapıoz 2 boy geçiosn yapıoz yapıoz 2 boy geçiosn deli oluyordum ur zamanında ehehe =) dsg :D
Neyse ki kaptın mevzuyu. Yoksa yc'de elek olacaktı :D
Alicanrs
30-12-2011, 13:37
Neyse ki kaptın mevzuyu. Yoksa yc'de elek olacaktı :D
ahahaha :D:D ee olcak gibi değildi :D maşallah araç çok gzl devirleniyor bide pilot ii olunca güzel =)
SEÇKİN172
30-12-2011, 14:18
hala 100 kilo ağır olduğum 2 kişiye tek kişi bastırdığınız videoyla avunuyorsunuz zaten elinizde başka birşey yok :) ama ben bizim diye tabir ettiğin RS lerin videolarını dökersem sayfa kilitlenir :D
neyse bence tartışmak yersiz RS hakkında benle tartışabilecek kadar bilginin olduğunu düşünmüyorum o yüzden birdaha yazmıcam :)
Rs üstüne kitap yapacam hala tartıştığım konulara bak :D
ullan oglum zy ye *** atmıosun dimi :) buraya geldiginde yoksa seni traş ederim :)
dolmuşçu gibi ara gaz vermek neden hiç anlamam. Bi de arkada müzik olmasaymış daha iyiymiş.
Şanzıman Sıkıntılı Öyle Lap Diye Koydugun Zaman Geçmiyor :) Mecburiyetten sekromenç lerde sıkıntı var.
ben başka şeye takıldım benzin ışığı neden yanmıyor ? nerdeyse paspası gösteriyor o :D
Video'yu Kapattım yandı :)
kısa var diodunuz noldu :D ulan aracı ztn sizden aldım çorludan aldığımdada şanzımana elimi sürmedim kapaktan dolayı sesi deişti die kısa oldu :D maşallah yc rs e.. Viteslerdede beni arıyor araç :D:D:D
aynen kanka :) Mermi
maşALLAH gayet güzel devirleniyor.kısa var diyordu selçuk bu araba için:)
Kısa Yokta Yolda gelir bikaç güne
Alicanrs
30-12-2011, 16:07
okan hala kısa var diosun söktürülcek o şanzıman zaten ve o gün selçukla bana ne dediniz okanla baktık hatta 5. vites 3 bin devir 100 dediniz tmm işte 100 hepsine bakıldı şanzımanı ellemedik bile ztn abuk subuk knşma :D
Komplemi kısa var diyosunuz yoksa 5 vites kısa dişlimi
Alicanrs
30-12-2011, 16:24
bu araca kısa koyduysa halil koymuştur oda uraşamaz öle şelerle oytüzden sanmıyorum ve ilede yan yana ölçeriz bakarız selçuğun demesine göre çok ölçtük 5. vites 3 bin devir 100 filan falan
maşallah yc ye
eyw o kadar gelmek istedik denemesine değil tanısmaya araçlar görmeye ama aksa üstü çıktı kartel delikti sızdırıyodu söküldü kaynak yapıldı :)
diğer videonun açısından dolayı diğer vites ve hızları tam net hızın belli olmuyor ama 5. vitesinde bariz bir kısa var tam direksiyonun ordasından çekersen videoyu söylerim sana gerekeni ;)
okan kısa varsa nolmuş ki ?:D
Alicanrs
30-12-2011, 16:26
diğer videonun açısından dolayı tam net hızın belli olmuyor ama 5. vitesinde bariz bir kısa var tam direksiyonun ordasından çekersen videoyu söylerim sana gerekeni ;)
yorma kendini 5. vites 2000 devirden başlar selçukla öle bi video çeksin karşılaştıralım şimdi bende anlamadım varmı yokmu :D bakalım çnkü halilde bende elimizi sürmedik 5 e
5'leyemedik daha buralarda aracı :) Otoban lazım
Alicanrs
30-12-2011, 16:28
olm ben illa sen yada halil yaptı demiyorum kısa olduğunu kabullen bi ilk önce bunu sana denediğimiz gecede sölemiştim ama inanmıodun :) sonra düşünürüz gerisini :D
bende bakarız diyorum selçuk 5. vites 2 bin devirden itibaran bi çeksin 200 e kdr bakalm şuan ne diyim sana araç bendemi sanki söküp bakalm edelim diyim :D
bişi olduğu yok yahu bu alican çok iddialaştı bizle kendi bindiği arabayı bilmio ona yanıorum :D
:D:D:D alıcan la bu yag gostergesı var dıye cubuga bakmayan adam :D
bi bakinda banada söyleyin bizde bi b.k bilmiyoz :D
Alicanrs
30-12-2011, 16:31
:D:D:D alıcan la bu yag gostergesı var dıye cubuga bakmayan adam :D
ulan *** beni knşturtma :D:D demekki sendeki ragnotti bana geçmiş :D sendeki %1 belki kısa:D:D:D ee aynı garajda yattılar olur o kdr benim oğlan seni kıza asılmış bi gece:D
alican bu karteli bile kaynatamamış doğru düzgün :D biz adam gibi yaptık bide kartel koruyucu koyduk
ulan *** beni knşturtma :D:D demekki sendeki ragnotti bana geçmiş :D sendeki %1 belki kısa:D:D:D ee aynı garajda yattılar olur o kdr benim oğlan seni kıza asılmış bi gece:D
:) hahahaha
Alicanrs
30-12-2011, 16:33
alican bu karteli bile kaynatamamış doğru düzgün :D biz adam gibi yaptık bide kartel koruyucu koyduk
bendeyken kartele bişe olmadı çnkü kaynak vs işi olmadı okan bilio hepsini sölesin :) şanzımandada sıkıntı yoktu baskıdada sadece 4. vites cırtlıodu şimdi şanzıman sorunlu diosn baskı ötüo diosn vs vs :D:D benim anlamadığm her birşey olurken araca alicanmı suçlu :D geri alırım istersen boşuna başka rs alıpta kapak vs uraşmıyım :D
bendeyken kartele bişe olmadı çnkü kaynak vs işi olmadı okan bilio hepsini sölesin :) şanzımandada sıkıntı yoktu baskıdada sadece 4. vites cırtlıodu şimdi şanzıman sorunlu diosn baskı ötüo diosn vs vs :D:D benim anlamadığm her birşey olurken araca alicanmı suçlu :D geri alırım istersen boşuna başka rs alıpta kapak vs uraşmıyım :D
bak kardeşim cıt cıt diye ses geliyodu dedilerki egz kasnağı şarj dinamosunun saplamasını takmamışlar ? :) Ordn geliodu ses vites derken ben sıkıntılı biliyodum meğer ben atamıyomusum sadece 4'ün sekromencinde cırtlama var araçta suanda bi sıkıntı yok mermi biraz aracı kötülücenki nazar'a gelmesin :) ama senden aldıgımda o ses vardı inceden kartelden yağda kaçırıyordu neyse sorunları hallettik ıvırı zıvırı yaptırdık sadece sekromenç sıkıntısı var viteste dedim açılmışken 5'ede kısa dişli koyuyim :)
Alicanrs
30-12-2011, 16:38
bak kardeşim cıt cıt diye ses geliyodu dedilerki egz kasnağı şarj dinamosunun saplamasını takmamışlar ? :) Ordn geliodu ses vites derken ben sıkıntılı biliyodum meğer ben atamıyomusum sadece 4'ün sekromencinde cırtlama var araçta suanda bi sıkıntı yok mermi biraz aracı kötülücenki nazar'a gelmesin :) ama senden aldıgımda o ses vardı inceden kartelden yağda kaçırıyordu neyse sorunları hallettik ıvırı zıvırı yaptırdık sadece sekromenç sıkıntısı var viteste dedim açılmışken 5'ede kısa dişli koyuyim :)
tmm o zmn yc *** gibi bi araç alınmaz gazlanmaz elinde kalır motor kırar :D:D:D nazara gelmesin :p maşallah viteslerin hakkını ver ztn yeterince hızlı bide sentesine baktırsana
suanda aracın rolanti valfi bozuk olmasına rahmen saat gibi çalışıyor hiçbir ses gelmiyor ne bi gram üflüyor nede duman atıyor acayip sağlıklı motoru.
tmm o zmn yc *** gibi bi araç alınmaz gazlanmaz elinde kalır motor kırar :D:D:D nazara gelmesin :p maşallah viteslerin hakkını ver ztn yeterince hızlı bide sentesine baktırsana
:D:D aynen vericem kanka rahat ol daha 3*4 gündür binmeye başladım araca yavas yavas alışıyorum. senteye bakıcak ahmet usta
cffsymbol
30-12-2011, 16:47
maşallah knka gelicem yc içinde :) bu konu temiz heralde tartışma yok dmi buralarda :D :D
temiz kankaaa :)
gelde sıkalım sağa sola zevkine :D
cffsymbol
30-12-2011, 16:54
temiz kankaaa :)
gelde sıkalım sağa sola zevkine :D
gelcem kanka ama bi turda kolaylı yla sıkmak istiorum :D:D
rahat ol kanka kimle istersen bide yc'e bin onla sık :D
80-200 farkını gördünmü
bide ben vites atamıyorum :D
cffsymbol
30-12-2011, 17:05
rahat ol kanka kimle istersen bide yc'e bin onla sık :D
80-200 farkını gördünmü
bide ben vites atamıyorum :D
kankaaaa senle sabaha kdar sıkarız hiç farketmez :D
kankaaaa senle sabaha kdar sıkarız hiç farketmez :D
:D Ulan Rollcu ben birazda okulsa sıkıyım kanka görüşürüz.
FeaTuRiNG
30-12-2011, 18:55
Kartelde Alicanin sucu yok:) biz kendi atolyemizde kaynaktik.. Tavukdotu diye tabir edlin kaynaktan yapmistik..
28 EE 106
30-12-2011, 22:30
abı getır artık şu yc RS i:) gelmem 15 dk dıodun:D maşALLAH gusel cevıryor nazar degmesın:)
abı getır artık şu yc RS i:) gelmem 15 dk dıodun:D maşALLAH gusel cevıryor nazar degmesın:)
Sen Nazar Boncugunu Hazırla Boyadıktan sonra Ordayız :)
28 EE 106
30-12-2011, 22:41
Sen Nazar Boncugunu Hazırla Boyadıktan sonra Ordayız :)
tıpp :p bırak suprız olsun nazar boncgunun buygunu alıyorum sana :D
tıpp :p bırak suprız olsun nazar boncgunun buygunu alıyorum sana :D
tm :) Al kenarda dursun pazartesi allah izin verirse boya işlemleri başlanıyor.
Kartelde Alicanin sucu yok:) biz kendi atolyemizde kaynaktik.. Tavukdotu diye tabir edlin kaynaktan yapmistik..
YF ile ne zaman denicez :)
28 EE 106
30-12-2011, 22:46
tm :) Al kenarda dursun pazartesi allah izin verirse boya işlemleri başlanıyor.
hade bakalaım hersy yolunda gder ins :)
hade bakalaım hersy yolunda gder ins :)
İnş İnş. Sıkıntısız Biter İnş..
chiefkadir
30-12-2011, 22:59
Kadranda ciddi hatalar var, galiba hem lastik çapı küçük hem kısa ayna mahruti var hemde kısa 5... 3.Vites 7000dd orjinal Rs 149km yapar ,bu arabada 156 felan görülüyo.. 5.vites 5000dd 170km görmüş normalde 186km yapması lazım vs :)
Devirlenme sesi fena değil maşallah...
Kadranda ciddi hatalar var, galiba hem lastik çapı küçük hem kısa ayna mahruti var hemde kısa 5... 3.Vites 7000dd orjinal Rs 149km yapar ,bu arabada 156 felan görülüyo.. 5.vites 5000dd 170km görmüş normalde 186km yapması lazım vs :)
Devirlenme sesi fena değil maşallah...
Bende Anlamadım Ne Var Kadir Abi :)
Tek Emin Olduğum Lastikler 195.50.15 Orj. jant.
chiefkadir
31-12-2011, 00:25
Bende Anlamadım Ne Var Kadir Abi :)
Tek Emin Olduğum Lastikler 195.50.15 Orj. jant.Doğrudur abicim bu alicanın eski Rs miş :) Videoyu bidaha inceledim 4.viteste sorun yok 7000dd 205km :) Yani ayna mahrutide yok..
Alicanrs
31-12-2011, 00:28
Doğrudur abicim bu alicanın eski Rs miş :) Videoyu bidaha inceledim 4.viteste sorun yok 7000dd 205km :) Yani ayna mahrutide yok..
bende bi bk anlamadım kadir abi :D şanzımanıda kimse ellemedi açtırmadı nasl kısa oluosa:D güzel gidio namussuz:D
0.5 barda kapalı :)) yarın sökiyorum anadan doğma zaten pazartesi boyaya gircek bide 45 yanak lastik buliyim. bide öyle deniyim
:) Sökülünce foto çekip koycam kısamı uzunmu bakıcaz artık bende meraklandım
:hahaha::hahaha::hahaha:
Kac boy ıstıyosun kanka onu soyle :D
Sen gelde deneme kolay ıs yaparız bu bolu senle :icon_tup:
ozanbulbul
05-01-2012, 17:12
benim araçtada kısa var ve bende 3000 devirde 100le gidiyorum.bencede yc'de kısa var.Bu arada o aracın rölanti sensörü sağlam eğer benim taktığımsa benim araçtayken 750 devirde çalışıyordu sorun %90 kelebektendir.
yannız benim rolanti sensörü bozuk.
ozanbulbul
05-01-2012, 17:16
yannız benim rolanti sensörü bozuk.
inşallah dediğin gibidir daha ucuza yırtarsın
Rolanti valfi bozuk ama bakalım aldım araç boyadan çıksın takıcam bide öyle gazlıcam.
ozanbulbul
05-01-2012, 17:29
Rolanti valfi bozuk ama bakalım aldım araç boyadan çıksın takıcam bide öyle gazlıcam.
yanlış anlamayacağını umarak soruyorum rölanti valfinin bozuk olduğunu herhangi bir cihaza bağlayarak mı gördünüz?zamanında bu muhabbete saçma sapan paralar harcadım sende boşu boşuna harcama diye söylüyorum ve ilk videodan izlediğim kadarıyla bana göre sorun kelebekte