Orijinalini görmek için tıklayınız : arda s2000 & uc stı
serkan...
30-12-2011, 16:55
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren (http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=2856158638190)
bu deneme 3 te yapılmıstır, vıdeo cekılen aracın yanına 4ün sonunda gelınıyor ( stı 180 de bitiriyor 4 ü) ve 5 e atılıyor orda 220 230 gibi bi süratte stı hala onde bıde bu acıdan ızlensın istedim.
herkese keyıflı forumlar ıkı aracada masallah.
VİDEODA DA DUYULDUGU GIBI ISMAIL ŞEN BEN VITES ATAMIYORUM ELIM SAKAT DIYOR, ARACI MAMİ KULLANIYOR.
mami_makinen
30-12-2011, 17:32
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren (http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=2856158638190)
bu deneme 3 te yapılmıstır, vıdeo cekılen aracın yanına 4ün sonunda gelınıyor ( stı 180 de bitiriyor 4 ü) ve 5 e atılıyor orda 220 230 gibi bi süratte stı hala onde bıde bu acıdan ızlensın istedim.
herkese keyıflı forumlar ıkı aracada masallah.
VİDEODA DA DUYULDUGU GIBI ISMAIL ŞEN BEN VITES ATAMIYORUM ELIM SAKAT DIYOR, ARACI MAMİ KULLANIYOR.
cekım ıcın tesekkurler ....:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_ tup:
Gizlilik ayarları var videonun,açılmıyor.
Bu içeriğe şu anda erişilemiyor
bu içeriğe şu anda erişilemiyor
+1907.....
white light
30-12-2011, 17:35
Gizlilik ayarları içeriğe şu anda erişilemiyor
goremedık ızleyemedık merak ettık
seyredılıyor sımdı arkadaslarr duzelmıs:)
ben izledim şimdide S2k frene bastı sanırım enesin bağırdığı video :D
mami_makinen
30-12-2011, 17:48
ben izledim şimdide S2k frene bastı sanırım enesin bağırdığı video :D
zaten enes s2000 de ıken 2 kere deneme yapıldı ...ıkısındede stı yı ben kullanıyodum ..buda o denemelerden bı tanesı .
percussionali
30-12-2011, 18:02
maşşallh UC Sti ya formunu herzmaanki gibi koruyo gene türkiyenin en hızlı kanatlısı ;)LOVE UC Sti;)
VİDEO AÇILIYO SIKINTI YOK ŞİMDİ İZLEDİM
maşşallh UC Sti ya formunu herzmaanki gibi koruyo gene türkiyenin en hızlı kanatlısı ;)LOVE UC Sti;)
formunu koruyor derken sadece 1 vıdeo dıger vıdeolarda s2k nın formunu gordum ben sankı
percussionali
30-12-2011, 18:10
formunu koruyor derken sadece 1 vıdeo dıger vıdeolarda s2k nın formunu gordum ben sankı
UC sti yın gidişini az çok biliyorum maşşallh s2 çok iyi gidiyor tabiki o dolulukta bir s2 bu şekilde gitmesi çokçok normal UC de boş değil 1.9 barda metonolsüz çok çok iyi bence ;)
Uc stı + mami makkinen = kaçış yok
LUTFU CNGNS
30-12-2011, 19:29
zaten enes s2000 de ıken 2 kere deneme yapıldı ...ıkısındede stı yı ben kullanıyodum ..buda o denemelerden bı tanesı .
bizim videolardada hep s200 önde 1 tanesinde öne çıkmışsınız onamı seviniyonuz
o önde olan videodada s2000 2 kişi + hardtop var biz hiçbişey sökmeden geldik
ama uc sti da içinde şöför koltuğu hariç hiç bişey yoktu ...ben uc sti kötü gidiyor demiyorum 4 çekere göre çok iyi gidiyor
ardacngns
30-12-2011, 19:36
ama uc sti da içinde şöför koltuğu hariç hiç bişey yoktu ...ben uc sti kötü gidiyor demiyorum 4 çekere göre çok iyi gidiyor
Bosver abi kimse ihanet etmesin beni ariyorlar videoyu sil diyor mami erdemle konusurken simdi ise videoya yorum yapiyor anlamadim ben bu isi
ademsezer
30-12-2011, 19:37
mami abi bi önceki konunun kapatılmasını istemendeki sebep arda ve lütfüyü farklı görüyodun senin için başkalardı dostluklar bozulmasın diye diilmiydi?
seni lütfüyü ardayı çok sewerim telde de görüştük bi denemeden dolayı kimse kırılmasın bence....
mami_makinen
30-12-2011, 19:39
ben sana vıdeoyu sıl dedımde saat 12 00 ıdı sen geceye kadar canlı yayın yaptırdın ...ama onemlı degıl bu vıdeoyuda ısmaıl abı koymus elınde olan buymus bununlada mutlu oluyo ıste ne yapsın 42 yasında adam ..
mami_makinen
30-12-2011, 19:40
ısmaıl abıye soyle kaldırsın vıdeoyu ...
LUTFU CNGNS
30-12-2011, 19:44
ben sana vıdeoyu sıl dedımde saat 12 00 ıdı sen geceye kadar canlı yayın yaptırdın ...ama onemlı degıl bu vıdeoyuda ısmaıl abı koymus elınde olan buymus bununlada mutlu oluyo ıste ne yapsın 42 yasında adam ..
videoda geçilseydik acaba o videolar burada yayınlanmıcakmıydı öyle olsaydı ben bunları yapmazdım videoları kaldırında demezdim
ardacngns
30-12-2011, 19:47
Kaldirmayin zate videoyu bnm gonlum rahat neyin ne oldugunuda herkes biliyor bu videoda 2nci viteste denedigimizdir kesin herneyse
mami_makinen
30-12-2011, 19:49
yanında enes varken hıc ıkıncı vıteste denemedık :D
mami_makinen
30-12-2011, 19:50
km ne bak 80 stı sanzıman kısa 2 de olamaz :D
ardacngns
30-12-2011, 19:51
Videoyu izlemedim zaten kesin odur dedim sende sewin mami
mami_makinen
30-12-2011, 19:53
http://img221.imageshack.us/img221/2538/sssssfv.jpg buda senın cektıgın vıdeo durdurulmus halı onde olan kım acaba ...
LUTFU CNGNS
30-12-2011, 19:54
tamam uzatmaya gerek yok siz nasıl istiyosanız o olsun o gece herkez herşeyi gördü
ardacım sende yazma
kardeşim biz söktük sökmedik diye inkar eden yok sana kim sökme dedi sana diyen bize niye demedi seni biz mi engelledik sökme diye bizmi bindirdik enesi yanına kimseni zorladı enes illa bu arabada olacak diye söylesen bende kenanı yanıma alırdım söyledin mi hayır çok hırslıydın gözün kararmıştı bunların hiç birini fark etmedinmi abin sana otoparkda söylemedimi aracınn söküldügünü bir harttop mı agır geldi söküp bana verseydin ben uc de taşırdım onu o akşam miniks söylemedimi bir sen geçtin bir o geçti diye sen hala neyin rüyasını görüyorsun yok 2 boy 3 boy bu akşam yatmadan bildigin duaları oku uc rüyana girmesin cenabı hak arabanın lastigine taş degdirmesin ama şunuda unutma tek hızlı senin araban degil bende demiyorum tek hızlı uc beni kimse geçemez diye bir iddam yok her zaman hızlının hızlısı vardır herkese kazasız belasız hilesiz frensiz rolingler ........ İSMAİL ŞEN
mami_makinen
30-12-2011, 19:57
http://img221.imageshack.us/img221/2538/sssssfv.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/221/sssssfv.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
LUTFU CNGNS
30-12-2011, 20:01
kardeşim biz söktük sökmedik diye inkar eden yok sana kim sökme dedi sana diyen bize niye demedi seni biz mi engelledik sökme diye bizmi bindirdik enesi yanına kimseni zorladı enes illa bu arabada olacak diye söylesen bende kenanı yanıma alırdım söyledin mi hayır çok hırslıydın gözün kararmıştı bunların hiç birini fark etmedinmi abin sana otoparkda söylemedimi aracınn söküldügünü bir harttop mı agır geldi söküp bana verseydin ben uc de taşırdım onu o akşam miniks söylemedimi bir sen geçtin bir o geçti diye sen hala neyin rüyasını görüyorsun yok 2 boy 3 boy bu akşam yatmadan bildigin duaları oku uc rüyana girmesin cenabı hak arabanın lastigine taş degdirmesin ama şunuda unutma tek hızlı senin araban degil bende demiyorum tek hızlı uc beni kimse geçemez diye bir iddam yok her zaman hızlının hızlısı vardır herkese kazasız belasız hilesiz frensiz rolingler ........ İSMAİL ŞEN
ismail abi yaşına hürmet ediyorum o yüzden uzatmak istemiyorum
ben kimseye benim arabam en hızlısı demedim
hatta önceki mesajıma bakarsan uc sti da 4 cekere göre cok ciddi yürüyor yazdım
benim rüyama girebilecek bi araba değil sen gönlünü rahat tut
ademsezer
30-12-2011, 20:05
mami abi kaldır konuyu
mami_makinen
30-12-2011, 20:06
konu 5 dakıkaya kaldırılacak kımse olumsuz bısey yazmasın ....
ismail abi yaşına hürmet ediyorum o yüzden uzatmak istemiyorum
ben kimseye benim arabam en hızlısı demedim
hatta önceki mesajıma bakarsan uc sti da 4 cekere göre cok ciddi yürüyor yazdım
benim rüyama girebilecek bi araba değil sen gönlünü rahat tut
benim gönlüm hep rahat kardeşim allaha şükür günde 5vakit namazımı kiliyorum huzur buluyorum ve buna ragmen beni huzursuz edecek bir faktör göremiyorum bende senin arabana kötü demedim sen yaptıgın yorumun farkında degilsin rüyama girecek bir araç degil diyorsun da zaten hatim indirsen uc senin rüyana girmez uc nin yavaş rüyalarda bile işi olmaz ..........
mami_makinen
30-12-2011, 20:08
benim gönlüm hep rahat kardeşim allaha şükür günde 5vakit namazımı kiliyorum huzur buluyorum ve buna ragmen beni huzursuz edecek bir faktör göremiyorum bende senin arabana kötü demedim sen yaptıgın yorumun farkında degilsin rüyama girecek bir araç degil diyorsun da zaten hatim indirsen uc senin rüyana girmez uc nin yavaş rüyalarda bile işi olmaz ..........
abı yazma tamam konu kapandı
mami_makinen
30-12-2011, 20:10
bılal aktepe ıle gorustum konu kalkacak fazla uzatmayalım
LUTFU CNGNS
30-12-2011, 20:11
allah kabul etsin benim devrimde bassaydınız o zaman farkı görürdün bunu sen dahil biliyosun neyse ....
mami_makinen
30-12-2011, 20:12
offf bu boyle uzar gerek yok ...dunyanın hıc bı yerınde 100 120 rolıng dıye bıseymı var eger o hızlarda basacaksan motorla dene ...
en güzel dostluklar kavgayla baslarmıs buda oyle oldu sanırım. ismaıl abı sanal alem nedır bılmez bu gune kadar 687576576726 tane denemesı wardır onla bunla gectiğide olmustur geçildiğide ama oraya buraya vıdeo koymaz. ogun ben gel bı senın devrınde basalaım bıde benım dedıgını duydum sanırım arda bu işe yanasmadı kaçta nerde bastıgınızı bılmıyorum.
ben bu ıkı aracın tekrrar yan yana gelmesınden yanayım bır pazar sabahı güzel bı gunduz cekımıyle ama keyıf alarak bı o devırde bı bu devırde denenmesını ısterım. bu güçlerde tr de 10 15 arac war bu sekılde olursa rakıp bulamassınız
s2000 gercekten cok hızlı masallah, UC STI da bir 4 çekerın nekadar gidebildiğini gösterdi bize.
iki aracada masallah
LUTFU CNGNS
30-12-2011, 20:14
offf bu boyle uzar gerek yok ...dunyanın hıc bı yerınde 100 120 rolıng dıye bıseymı var eger o hızlarda basacaksan motorla dene ...
işinize geliyosa ben nasıl 70 le bastım sizde 100 le basıcaktınız ama aradaki fark olucağı için basmadınız bence uzatmaya gerek yok
mami_makinen
30-12-2011, 20:15
70 degıl 80 de basıldı kendı vıdeonu ızlersen gorursun ...
B.Aktepe
30-12-2011, 20:16
konu sahibi isteği..