Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : C30 Rline body kit

Mehmet Opc
30-12-2011, 23:34
Arkadaşlar volvo c30 almayı düşünüyorum 2. el diesel ama Rlinelar bnce çok pahalı normal alıp Rline body kit yapmak istiyorum ama ne kadara olcagını bilmiyorum sizce
komple Rline body kit 2 çıkış egzoz dahil kaça patlar ve Rline jantı ne kadardır veya replicaları falan ne kadardır bana bunun hakkında birz bilgi verebilirmisiniz

Mehmet Opc
02-01-2012, 22:57
bi bilgisi olan yokmu arkadaşlar :(

joker
02-01-2012, 22:59
istersen arkas otomotivi bir ara yarın onlar fiyat verir kesin volcar da olabilir

batucan
02-01-2012, 23:01
Nette line diye arattiniz mi polyestercilerde kalıbını alıp baslamis olabilirler...
Rline jantini belki 2. el bulabilirsin veya onun yerine farklı bir jant alabilirsin..
Egsozu son susturucu almana pek gerek yok nede olsa dizel alcam diyosun egsoz ucuyla o isi cozebilirsin...

Ama rlineda bunlar dısında farklar var ve orjinal parcalar volvodan cok pahaliya geliyor...

Bartu_evo
03-01-2012, 19:22
aramayı R line değil R design olarak yaparsan daha rahat ulaşırsın. Ben c30 alırken ellerinde r design yoktu diye normal bir aracı alıp arkas oto dan parçalarını temin etmiştim. 1 sene önce body kit
fiyatı 2.300 tl gibi tuttu. R design direksiyon 800 tl , r design jantıda üstündekiler 0 ken
verip üstüne 600 tl civarı verip almıştım. Ama bunların yanında orj. R larda
kadran mavi oluyor ve döşeme deri oluyor bunlar hakkında bir fikrim yok.

Mehmet Opc
03-01-2012, 23:18
eğer arkastan orjinal bodykit alıp 2.300 tuttuysa çok iyi ama montaj falan herşey dahilmi yoksa sadece normal parçaların fiyatımı bende şöle düşünmüştüm komple R desing yapsam 2 milyar tutsa 2 milyarda jant yay film falan gitse toplam 3-4 milyar arası bi bütcede ona ayırabilirim ondan sordum pahalıya çıkmak istemiyorum ama arabayı yapmışken güzel yapmak ve böle çakmayım diye bagırmasını istemiyorum

Bartu_evo
04-01-2012, 01:54
eğer arkastan orjinal bodykit alıp 2.300 tuttuysa çok iyi ama montaj falan herşey dahilmi yoksa sadece normal parçaların fiyatımı bende şöle düşünmüştüm komple R desing yapsam 2 milyar tutsa 2 milyarda jant yay film falan gitse toplam 3-4 milyar arası bi bütcede ona ayırabilirim ondan sordum pahalıya çıkmak istemiyorum ama arabayı yapmışken güzel yapmak ve böle çakmayım diye bagırmasını istemiyorum

3-4 bin tl ye biraz zor belki üstündeki jantları satarsan 5,6 bin tl ye halledebilirsin ben aldğımda 2.300 tl ye arka tampon almamıştım ve boya yoktu. Çakma gibi durmasın diyosan 3,4 bine imkansız.:(