Orijinalini görmek için tıklayınız : Ug 206 gtı & crx & vtı
Dostluk çerçevesinde olan denemeler ama fransız honda die kavga çıkmasın ha:D
özgür abinin yoğun isteği üzerine açıldı konu:D
crx ve vti da sadece filtre var.
206 da kutu içi filtre ve egsoz var.
2.de
u-2ZaA-ffl8
3.de
ZUxlwSWLB2k
tuner faruk
31-12-2011, 01:34
Araçlara Maşallah Crx hangi Crx bu arada?
Araçlara Maşallah Crx hangi Crx bu arada?
dc crx
vk vtec
di sanırm
Arasts61
31-12-2011, 01:37
maşallah araçlara.
vti ile crx ne oluyor?
bu arada:
gti stok mu? :D
turgay.ozgur
31-12-2011, 01:39
maaşallah araçlara videoda vti ı göremedim ?
tuner faruk
31-12-2011, 01:44
Valla kimse kusura bakmasında ya Crx de bi problem var yada diğer araçlarda bu speclerdeki araçların böyle yürümesi biraz garip..
Arasts61
31-12-2011, 01:45
http://www.youtube.com/watch?v=ljL4fRSeEXg&context=C344309cADOEgsToPDskKf_tuidKc2DY-9SzvnxFZy
aracım jetta 1.6 102 hp :D
maşallah araçlara.
vti ile crx ne oluyor?
bu arada:
gti stok mu? :D
crx vti ı biraz geçiyor.
yok abi full çakılı:D
Maşallah Araçlara
eyw volkan
maaşallah araçlara videoda vti ı göremedim ?
ben ortada bastığımdan vti diğer yanımda kalıyor uzaklaştığında görünüyor yola göre sağda kalan sarı sisleri yanan vti:)
Valla kimse kusura bakmasında ya Crx de bi problem var yada diğer araçlarda bu speclerdeki araçların böyle yürümesi biraz garip..
daha öncede headers filtre egsozlu si la crx le denedim sonuç pek farklı olmuyordu:) turgayın crx le denediğimizde anlarız:) o zaman bu konuya yazarım durumu
http://www.youtube.com/watch?v=ljL4fRSeEXg&context=C344309cADOEgsToPDskKf_tuidKc2DY-9SzvnxFZy[/url]
aracım jetta 1.6 102 hp :D
benimkide 1.4 75hp zaten:D abi bide en son (hani şu golf gt yi geçtiğin) halini koymuşun he:D
turgay.ozgur
31-12-2011, 01:52
bence senin aracın filtre egzoz değil hocam kısa olmadığına eminmisin vitesler pek bi kısa geldide?
tuner faruk
31-12-2011, 01:52
daha öncede headers filtre egsozlu si la crx le denedim sonuç pek farklı olmuyordu:) turgayın crx le denediğimizde anlarız:) o zaman bu konuya yazarım durumu
O akşam bende gelirim bi kaç farklı Crxle deneyerek daha net görebilirsin aracını
Arasts61
31-12-2011, 01:54
benimkide 1.4 75hp zaten:D abi bide en son (hani şu golf gt yi geçtiğin) halini koymuşun he:D
ötekiler eskidi artık,:D
güncel video abicim:)
bence senin aracın filtre egzoz değil hocam kısa olmadığına eminmisin vitesler pek bi kısa geldide?
:D ya havle gene başlandı:D dostum benim şanzuman hiç açılmadı.devir güzel çevirdiğinden kısa gibi geliyordur sana:)
O akşam bende gelirim bi kaç farklı Crxle deneyerek daha net görebilirsin aracını
tabiki tel no pm lermisin?
Arasts61
31-12-2011, 01:55
crx ler kaç kilo?
tuner faruk
31-12-2011, 01:57
:D ya havle gene başlandı:D dostum benim şanzuman hiç açılmadı.devir güzel çevirdiğinden kısa gibi geliyordur sana:)
Turgayla irtibata geçeriz geleceğin zaman :)
Arasts61
31-12-2011, 01:58
güzel güzel:)
hafif hafif muhabbet canlanıyor:D
tuner faruk
31-12-2011, 01:59
crx ler kaç kilo?
920 Kg(10 krkter)
tamamdır o zaman faruk:)
takashiler saldırmayın fransızız die nie boykot ediyonuz:D
Arasts61
31-12-2011, 02:00
920 Kg(10 krkter)
e peki 130 luk mu yoksa 160 lık mı bu video daki
crx ler kaç kilo?
900 küsürlü..
tuner faruk
31-12-2011, 02:02
e peki 130 luk mu yoksa 160 lık mı bu video daki
160 lık olarak (sir) bulman zaten Tr de zor bi elin parmaklarını geçmez D16 130 luk videodaki.
tuner faruk
31-12-2011, 02:03
900 küsürlü..
Klimasız olanlar 920 klimalı olanlar 940 kg :)
Arasts61
31-12-2011, 02:05
160 lık olarak (sir) bulman zaten Tr de zor bi elin parmaklarını geçmez D16 130 luk videodaki.
benim tahminime göre kemalin aracı yaklaşık 150 hp civarlarında. ben onla çok denedim. 150 den aşağı çıkacağını sanmıyorum. dynoya girince netleşecek. sanırım karar verdi en sonunda girmeye. daha önce yaptıgım bir hesap vardı. aşağı yukarı 1 e 1.5 ağırlık/güç oranında olmayan araçlar kemali gecemez gibi geliyor bana.
tuner faruk
31-12-2011, 02:14
benim tahminime göre kemalin aracı yaklaşık 150 hp civarlarında. ben onla çok denedim. 150 den aşağı çıkacağını sanmıyorum. dynoya girince netleşecek. sanırım karar verdi en sonunda girmeye. daha önce yaptıgım bir hesap vardı. aşağı yukarı 1 e 1.5 ağırlık/güç oranında olmayan araçlar kemali gecemez gibi geliyor bana.
honda CRX vs honda vti vs 306 gti - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/honda-crx-vs-honda-vti-vs-306-gti_2186539.htm)
Bu arabada Crx bu arabada 130 luk diye tabir edilen araç filtre egzoz headers 4.25 kısa var:) Dyno verisi 140 hp Whp 115 :)
Vti da filtre düz boru egzoz headers piston beyin var
306 da filtre egzoz düz boru yazılım bi kaç şey daha var aklımda değil :)
honda CRX vs honda vti vs 306 gti - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/honda-crx-vs-honda-vti-vs-306-gti_2186539.htm)
Bu arabada Crx bu arabada 130 luk diye tabir edilen araç filtre egzoz headers 4.25 kısa var:) Dyno verisi 140 hp Whp 115 :)
bu videodaki 306 ve vti da sorunvar o speclerde o crx i geçmeleri lazımdı:)
hala öğrenemedikmi her crx aynı yürümez her 206 aynı yürümez bunun sağlıkla suğlukla alakası yok..
bu crx ile sonuç bu şekilde. başka bi crx leri 206ları karıştırmayın.başka crx le dene dedin tmm dedik uzatıp konuyu ... etmesek iyi olur..
turgayın crx de gayet sağlıklı geçmişi çok iyi olan kapağı taşlı 306yı geçen bi crx miş deneriz görürüz ortak bi fikir çıkarırız konuyu tartışmaya çevirmeyin ağız tadıyla gazlamaya çalışıyoruz şurda..
tuner faruk
31-12-2011, 02:27
hala öğrenemedikmi her crx aynı yürümez her 206 aynı yürümez bunun sağlıkla suğlukla alakası yok..
bu crx ile sonuç bu şekilde. başka bi crx leri 206ları karıştırmayın.başka crx le dene dedin tmm dedik uzatıp konuyu ... etmesek iyi olur..
Valla bu speclerle egzoz filtreli 206 Rc ile denedik sonuç yine aynı oldu o 306yla bi haftasonra tekrar denedik sonuç yine aynı oldu Vti la desen kaç kere denediğimizi ben hatırlamıyorum :) Ayrıca o denemelerdeki arfaçların sorunlu olduğunu nerden çıkardın onu anlamadım? Birde sinirlenmenin ne alemi var burda güzel güzel konuşuyoruz :) Aynen dediğin gibi her araç bir yürümüyo bu tarafa gel dememizim sebebide o zaten :)
Edit:Bu arada Turgayın geçtiği 306 nın sahipleri kırmızı 306 nında eski sahipleri :)
Valla bu speclerle egzoz filtreli 206 Rc ile denedik sonuç yine aynı oldu o 306yla bi haftasonra tekrar denedik sonuç yine aynı oldu Vti la desen kaç kere denediğimizi ben hatırlamıyorum :) Ayrıca o denemelerdeki arfaçların sorunlu olduğunu nerden çıkardın onu anlamadım? Birde sinirlenmenin ne alemi var burda güzel güzel konuşuyoruz :) Aynen dediğin gibi her araç bir yürümüyo bu tarafa gel dememizim sebebide o zaten :)
Edit:Bu arada Turgayın geçtiği 306 nın sahipleri kırmızı 306 nında eski sahipleri :)
bende denk araçlarla denediğimde benzer şeyler olduğunu söyledm bu crx in sorunlu olduğunu sen nerden çıkardın? :) bu konu böle uzar gider.her açtığımız konuda kavga çıkmasından sıkıldım artık o yüzden ortalık karışmadan mudahale etmeyi istiyorum:) bende o tarafa gelicem bide ordakilerle deneriz dedim zaten hala neyi ispatlamaya çalışıyosun? :) hatta en yakın zamanda gelmeye çalışıcam
tuner faruk
31-12-2011, 02:35
bende denk araçlarla denediğimde benzer şeyler olduğunu söyledm bu crx in sorunlu olduğunu sen nerden çıkardın? :) bu konu böle uzar gider.her açtığımız konuda kavga çıkmasından sıkıldım artık o yüzden ortalık karışmadan mudahale etmeyi istiyorum:) bende o tarafa gelicem bide ordakilerle deneriz dedim zaten hala neyi ispatlamaya çalışıyosun? :) hatta en yakın zamanda gelmeye çalışıcam
Benim bişeyi ispatlama gibi bi çabam yok senin açtığın konularda sorun çıkıyosa çuvaldızı kendine batırıp hatayı kendinde araman lazım bence birazda... He o araçta sorun olduğunu nerden çıkardığımıda açıklayayım aracın geçmişini vs. sini biliyorum deneyen arkadaşta tanıdık zaten..buzamana kadar Crx in bir sürü farklı olanı geldi geçti neyin hangi Crx in nasıl yürümesi gerektiğinide az çok biliyoruz artık bırakta bi bildiğimiz olsun bişey bilmesek boşuna imzadaki lafı Bold şekilde yazmam.
Benim bişeyi ispatlama gibi bi çabam yok senin açtığın konularda sorun çıkıyosa çuvaldızı kendine batırıp hatayı kendinde araman lazım bence birazda... He o araçta sorun olduğunu nerden çıkardığımıda açıklayayım aracın geçmişini vs. sini biliyorum deneyen arkadaşta tanıdık zaten..buzamana kadar Crx in bir sürü farklı olanı geldi geçti neyin hangi Crx in nasıl yürümesi gerektiğinide az çok biliyoruz artık bırakta bi bildiğimiz olsun bişey bilmesek boşuna imzadaki lafı Bold şekilde yazmam.
bu forumda 10 deneme konusunun 8inde kavga çıkıyor:D genelde araç sahipleri tarafından deil diğer fanatiklerle sıkıntı oluyor örneği çok:) bu araç sadece filtre ile yürüyor doluları gibi yürümesini beklemeniz saçma. herneyse daha fazla uzatmak istemiyorum bikaçgüne başkasıylada denerm sorun çözülür :) varmı başka sıkıntı?
tuner faruk
31-12-2011, 02:47
bu forumda 10 deneme konusunun 8inde kavga çıkıyor:D genelde araç sahipleri tarafından deil diğer fanatiklerle sıkıntı oluyor örneği çok:) bu araç sadece filtre ile yürüyor doluları gibi yürümesini beklemeniz saçma. herneyse daha fazla uzatmak istemiyorum bikaçgüne başkasıylada denerm sorun çözülür :) varmı başka sıkıntı?
Yo şimdiye kadar bi sıkıntım yoktu bundan sonrada olmaz sen öyle algıladıysan cevaplarınıda çözüm olarak algılıyosan saygı duyarım...
Crx in fanatiği değilim zaten fanatiği olsam şimdiye kadar çoktan Corollamı satıp Crx almıştım yada yarın alacağım araba Mercedes değilde Crx olurdu :)
İnşallah geldiğindede benim aracım sadece filtreliydi gibi bahanen olmaz :)
BAHADIR24
31-12-2011, 02:57
GTİ a 41 milyon kere maşallah ben böylesini değil tr de dünyada görmedim( çok ciddiyim)
turgay ın crx i iyi biliyorum zamanında kullanmışlığımda var onunla dener ve video koyarsanız bir çok insanı meraktan kurtarırsınız; iyi geceler...
UmutRıza
31-12-2011, 04:17
o crx le bende deneyeyeyim bi 17 jantlı 206 gti ım var :)
Emre İlbi
31-12-2011, 06:23
bu VTI'da bi gariplik mi var ?
CRXler nasıl yürür çok iyi bilmem, ama VTI üstündekilerle, sanki yavaş gibi.
206 GTI ve CRX'e maşallah :)
bu VTI'da bi gariplik mi var ?
CRXler nasıl yürür çok iyi bilmem, ama VTI üstündekilerle, sanki yavaş gibi.
206 GTI ve CRX'e maşallah :)
Bu rex hızlıydı ej şuanda kayseride :) vti normal :D
Emre İlbi
31-12-2011, 06:51
Bu rex hızlıydı ej şuanda kayseride :) vti normal :D
anladım, renk siyah mı ?
gerçi bide kırmızı vardı, Onada iyi yürüyor demişlerdi :)
Siyah olsan ahmetlerin rexi bildigim kadarıyla ejden daha hızlı suanda kırmızı olcan ej siyah olan bilmiyorum plakasını ama b16 swap eg ıle vıdeoları filan olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam 2side güzel gideri olan araclar az kalsın benım rexte kayserıye gidiyordu :D
Emre İlbi
31-12-2011, 06:57
:D bilgiler için teşekkürler :)
kelalper
31-12-2011, 09:11
Adamın konusuna giriyorsunuz ondan sonra CRX ve vti böyle yürümez daha iyi yürümesi lazım diyorsunuz adam tamam deneyelim diyor. Bak biz 306 ile denedik videosu bu diyorsunuz. Peki sizin 206 hakkında bilginiz ne kadar. Denediğiniz 306 da sorun olmadığına ne kadar eminsiniz?
Sonra da yok bişey demiyoruz biz rahatız falan diosunuz. Adam şurada bi deneme yapmış zevkini almış sevinmiş onu bile kursağında bırakıosunuz. Bizde de bunlar var deneyelim dersiniz çekilirsiniz uzatmaya gerek yok.
Kemal panpam hep bunlara maruz kaliyo arabasina masallah 206 gti yuruyo iste :D kimseyide kirmaz deniyelim diyenle dener burdan kimsenin arabasina bisey demeyelim yollarda gormek isteriz :)
206 kardesligiii kemal arabani sahiplendim panpa :)
28 EE 106
31-12-2011, 09:55
maşALLAH vtı bnde goremdım ama bu 206 gusel gdyor:)
teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için:)
faruk uzatmıyorum hala bahane diyon bu aracın kutuiçi filtre ve egsozla yürüdüğünü unutma kalkıp full çakılı crx getirirsen durum farklı olabilir ben buna bahane bulmam doluysa bu kadar gidebiliyormuşum derim. bende yüklü 206 getiririm o zaman durum çok farklı olur:D yada stockdur iyi yürür eyw derim. bu iş böle uzar gider... turgayın araç headers egsoz filtreli ve gayet sağlıklıymş deneriz görürüz 2gün sabredin da..
msllah 206 ya fransız soykırım olmuş :) öle az buz da geçmemişsin
tuner faruk
31-12-2011, 11:02
Adamın konusuna giriyorsunuz ondan sonra CRX ve vti böyle yürümez daha iyi yürümesi lazım diyorsunuz adam tamam deneyelim diyor. Bak biz 306 ile denedik videosu bu diyorsunuz. Peki sizin 206 hakkında bilginiz ne kadar. Denediğiniz 306 da sorun olmadığına ne kadar eminsiniz?
Sonra da yok bişey demiyoruz biz rahatız falan diosunuz. Adam şurada bi deneme yapmış zevkini almış sevinmiş onu bile kursağında bırakıosunuz. Bizde de bunlar var deneyelim dersiniz çekilirsiniz uzatmaya gerek yok.
O videoyu hangi spec teki Crx in ne kadar yürüdüğü hakkında koydum.206 Gti 206 Rc den daha hızlı yürüyosa ona lafım yok ozaman mesajları detaylı oku tarafsız oku zaten 306 da sorun olmadığından ne kadar eminim ordada yazıyo.. Benim rahat olmamdan sen neden sıkıntı duydun ben onu anlamadım bizde bunlar var deneyelim dedim zaten bende başka bişey demedim konuyu başka yönlere çekmenin alemi yok..
teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için:)
faruk uzatmıyorum hala bahane diyon bu aracın kutuiçi filtre ve egsozla yürüdüğünü unutma kalkıp full çakılı crx getirirsen durum farklı olabilir ben buna bahane bulmam doluysa bu kadar gidebiliyormuşum derim. bende yüklü 206 getiririm o zaman durum çok farklı olur:D yada stockdur iyi yürür eyw derim. bu iş böle uzar gider... turgayın araç headers egsoz filtreli ve gayet sağlıklıymş deneriz görürüz 2gün sabredin da..
Aynen uzatmanın alemi yok siz gelicez dediniz biz gelin buyrun dedik :) Turgayda 2 ufak sıkıntı var ama olsun yinede farketmez maksat denenmek olsun problemler hallolmazsa halleddikten sonra bide biz size geliriz :D
Aynen uzatmanın alemi yok siz gelicez dediniz biz gelin buyrun dedik :) Turgayda 2 ufak sıkıntı var ama olsun yinede farketmez maksat denenmek olsun problemler hallolmazsa halleddikten sonra bide biz size geliriz :D
arabanız bozuksa gelmeyin bahaneye yol yapmayın.bunları pm den konuşalım..
mantıklı honda düşmanı :):hahaha:
tuner faruk
31-12-2011, 11:29
arabanız bozuksa gelmeyin bahaneye yol yapmayın.bunları pm den konuşalım..
Bahaneye yol yapma gibi bi derdimiz yok Allah'a şükür.Pm e de gerek yok herşeyimiz açık ve ortada kimseden saklımız gizlimiz yok arabada elektriksel bi sorun var 7200 de kesiyor ve 63 lük düz boru olduğu için rahat değil ama farketmez bu şekildede denedik kimseyede arabamızda bu sorunlar vardı geçildik yada bu soruna rağmen geçtik demedik...
Cliosportve
31-12-2011, 11:32
206GTİ gene adaletini yapmış
Bu GTİ ile birde ben kalkıyım geride kaldığı 1 video olursa yakandan düşerler :D
Bahaneye yol yapma gibi bi derdimiz yok Allah'a şükür.Pm e de gerek yok herşeyimiz açık ve ortada kimseden saklımız gizlimiz yok arabada elektriksel bi sorun var 7200 de kesiyor ve 63 lük düz boru olduğu için rahat değil ama farketmez bu şekildede denedik kimseyede arabamızda bu sorunlar vardı geçildik yada bu soruna rağmen geçtik demedik...
eyw o zaman sıkıntı yok..:)
206GTİ gene adaletini yapmış
Bu GTİ ile birde ben kalkıyım geride kaldığı 1 video olursa yakandan düşerler :D
usta senle denersek yakarlar arabayı sıkıntı yapmayalım:D
kelalper
31-12-2011, 11:37
faruk kardeşim ben neyin sıkıntısını yapıcam arabalar benim değil bişey değil. Sadece olay adamnın konusunu pic etmeniz sevincine limon sıkmanız. O kadar iddianız varsa adamın özeline yazarsınız denemek istiyoruz diye olur biter. Ne 206 sahibini tanırım ne de deneyen diğer araçları. Bırakın artık şu birileri geçtiği zaman diğeri patates hikayelerini.
Cliosportve
31-12-2011, 11:40
eyw o zaman sıkıntı yok..:)
usta senle denersek yakarlar arabayı sıkıntı yapmayalım:D
:D En yakın zamanda deneyelim
:D En yakın zamanda deneyelim
git klasmanınla dene:D
tuner faruk
31-12-2011, 11:45
faruk kardeşim ben neyin sıkıntısını yapıcam arabalar benim değil bişey değil. Sadece olay adamnın konusunu pic etmeniz sevincine limon sıkmanız. O kadar iddianız varsa adamın özeline yazarsınız denemek istiyoruz diye olur biter. Ne 206 sahibini tanırım ne de deneyen diğer araçları. Bırakın artık şu birileri geçtiği zaman diğeri patates hikayelerini.
Sevincine limon falan sıkmıyorum sadece diğer araçlardamı bişey var dedim konu böylelikle başladı diğer aracıda tanıdığım için sordum denediği araç gitmeyen patates crx olsa derimki Eyvallah ama o aracında nasıl gtiiğini biliyorum Özelden konuşulmadığından denenmeyeceğinden neden bu kadar eminsin? Zaten deneyeceğiz diyoruz 2 sayfadan beri :) Boşuna uzatmanın anlamı yok :)
Cliosportve
31-12-2011, 11:46
git klasmanınla dene:D
Umut abi 17 leri taktı selamı kesti
Onu kestirmiştim ne güzel gözüme :D
Tek sen kaldın mecbur gelmelisin :D
Umut abi 17 leri taktı selamı kesti
Onu kestirmiştim ne güzel gözüme :D
Tek sen kaldın mecbur gelmelisin :D
umut abiye benm jantları takarız öle deneriz:D benle deniceksen sen 3 ben tek kişi olmam lazım kabulse denerim:D
Beyler direk link varmi ?
kelalper
31-12-2011, 13:43
Sevincine limon falan sıkmıyorum sadece diğer araçlardamı bişey var dedim konu böylelikle başladı diğer aracıda tanıdığım için sordum denediği araç gitmeyen patates crx olsa derimki Eyvallah ama o aracında nasıl gtiiğini biliyorum Özelden konuşulmadığından denenmeyeceğinden neden bu kadar eminsin? Zaten deneyeceğiz diyoruz 2 sayfadan beri :) Boşuna uzatmanın anlamı yok :)
Yok paşam seninle anlaşamiicaz boşver anladın ama anlamak işine gelmiyor. Naapıosanız yapın.
Arasts61
31-12-2011, 16:08
Biri kemali gecsin:D
Faruk bende o videoda ki 306nın istenilen gibi yürümediğini düşünüyorum.
burda ki 206 hakkında yorum yapmak istemiyorum zaten biliniyor specleri hakkındaki düşüncem. sonra kemal alınıyor tartışıyoruz yanlış anlama diye özellikle söylediğim halde :D
maşallah araçlara.
halilkarakas
31-12-2011, 17:02
maşallah araçlara...ben aracımı satmasaydım güzel bir crx görürdünüz (sağlıklı) ama sattım :(
neyse elimizde crx var 3-5 tane daha onlarla bi deneyelim bakalım 206 yı görelim sonra yeniden vidyo izleyelim :D
halilkarakas
31-12-2011, 17:03
yav alican o vidyodaki 306 burgazda denediğim 3 tane 306 dan daha yakın geldi bana :)
o yüzden o araba iyi gidiyodu bence
Kemal panpa kavga cikti senin yuzunden :D arabaya yalandan spec yazalimda rahat olsun herkez :D
kanka kadran videon var mı hiç? benim sitede vardı biliyorsun ordan az cok tahmin edebilrisin ej crx'le bnm 306yı snnde kadran videon varsa :S
Valla sadece söylediklerinle bu kadar yürüyosa, gerçekten çok ciğerli bi arabaya sahipsin.... :D Ben bu speclerde bu kadar iyi yürüyen bi gti görmedim daha önce....
Kazasız belasız....
maaşallah 206 ya :) tez konusu olabilecek kadar iyi gidiyor :D
crx sıkıntılı gibi geldi, kendi crx imde sonuçlar böyle olmuyordu araya tır girmiş :D
kazasız belasız..
206 ya ve diğer araçlara maşallah..
Ya adam diyorki gelin aracımı inceleyin bakın diyor, kapağımı açtırın herşey standart ise servis ücretini siz verin eğer dediğimin haricinde birşey çıkarsa ben vericem diyor, hadi onu geçtim Murat abi araba standart diyorki Murat abinin 206 GTİ dan ne kadar anladığı belli, Ankarada CRX VTİ GTİ vs. varsa bende deniyeyim bu arada sadece egsoz var :D
beyler bugun o rexı kullandım bana cok yavaş geldı sonra kaana sordum oda dedı avansını kıstım dedı onurcan bıraz hızlı araba kullanıyormus ondan dolayı :)
ah ben istanbulda olcaktım meli abi :D bak gör neler oluyor hayat müsade etmiyor akü :D
kaana sor abi hkp 70 de anlatsın :D yqazrken zorlanıyorm akü ekran klawyesı kullanorm :SD:D
ah ben istanbulda olcaktım meli abi :D bak gör neler oluyor hayat müsade etmiyor akü :D
kaana sor abi hkp 70 de anlatsın :D yqazrken zorlanıyorm akü ekran klawyesı kullanorm :SD:D
yanıı kaan buu adam gazlamasın dıye avansı kısmıs :D oda bır sey deyıll uzun yol yapıyorum dıye ekonomık olsun dıye benım kınıde kısmıs :D
tuner faruk
01-01-2012, 03:20
beyler bugun o rexı kullandım bana cok yavaş geldı sonra kaana sordum oda dedı avansını kıstım dedı onurcan bıraz hızlı araba kullanıyormus ondan dolayı :)
Öyle şey olurmu Melii abi biz arabadan anlamıyoruz :D
maşallah maşallah tüm araçlara
crx piyasasına canlılık gelecek :D
Allah kaza bela vermesin.
CRUEL; Turgay'ın crx'le bir deneyin gerçekten ben de merak ediyorum sonucu.
Aracına maaşallah, bazı 206 lar böyle şakacı olabiliyor ;)
turgayın crx de gayet sağlıklı geçmişi çok iyi olan kapağı taşlı 306yı geçen bi crx miş deneriz görürüz ortak bi fikir çıkarırız konuyu tartışmaya çevirmeyin ağız tadıyla gazlamaya çalışıyoruz şurda..
Her aynı marka model aynı spec araç aynı yürümez konusuna kendi tecrübemle yani belgeli kağıtlı kayıtlı birşey paylaşayımda, farklı bir bakış açısıyla bakabilip yanlışlıkla birbirimizi kırma durumlarından korunmuş olalım.
Üstteki postta (muhtemelen bahsedilen crx Halil'in eski aracı) aracın 140 motorda 115 tekerde dyno verisinden bahsedilmiş, hatırlıyorum bir ara bizim crx-club yıllarında bir arkadaşımızın paylaştığı dyno sonucunda da motorda 150 ler civarında ama tekerde 117 gibi bir rakam vardı.
Şimdi Turgay'ın aracı olan (öncesinde Adana'dan Mustafa kardeşimin daha öncesinde de benim olan) crx'in ise benim rodaj sonrası 7000-8000 km civarındayken yaptırdığım dyno ölçümünde 131 motorda vermesine rağmen 115 tekerde vermişti.
Sözün özü; bakış açımızı geniş tutalım ki, aracın yürüyüşünü etkileyen çooooook etken olduğunu düşünüp birbirimizi boşa kırmayalım.
206 ya tekrar maaşallah ;)
@JDM VTİ
kardeşim senle anlaşamıyoruz tek kızdığım konu yeri geldiğinde arkadaşlarınızın alakasız giden araçlarına ciğerli maşşallah diyosunuz benim araca gelnce neden bu kural değişiyo bu konuda anlaşamıyoruz.
@halilkarakas
senin aracın gideri gayet iyiydi biliyorum bende eski crx ci sayılırım çok araştrmştm 5-6 araca baktım alamadım içime sinmedi vs. ama o senin kırmızıda conta vs vardı diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum ?
@elpadre
hocam avans falan kısık muhabbetinden benim ve araç sahibinin haberi yokdu demekk yoksa adam neden rollinge gelsn:) onu boşvern o zaman vti a dönün stock vti la 206gti ı tartışalım gidişini:) onundamı avansı kısıkmış acaba
@cMg
aynen hocam herzaman dediğimin arkasındayım
@kadirsa
dediğin gibi bende benzer şeyleri anlatmaya çalışıyorum her araç aynı gitmez nasıl x bi crx ile diğeri farklı yürüyorsa x bi 206 ilede diğeri farklı yürür.crx 90model araç kaçkere motor yapılmış ne işlemlerden geçmiş sahipleri bilemez ama benim aracım 68bin de sıfırdan beri aracı tanıyoruz ne kapak açıldı ne şanzuman o yüzden kesin bilgiler verebilrim. stock düzgün 206 bu şekldedir. ama aynı sağlıkla kalmış bi crx yokdur hepsi farklıdır o yüzden bu tür araçlar plaka modeliyle değil plakasıyla anılmalı:)
halilkarakas
01-01-2012, 14:33
conta falan yoktu benim araçta ...kısa düz boru egzos filtre vardı...bundan sonra piston takıldı 0.50 tepeli.
sattığıma çok pişmanım arabamı :( :D
Ben senin aracı çok beğeniyorum, ciğer mevzusuysa o da var yok demedim ki hiç. Maşallah'ı da eksik etmedim hiçbir zaman.
Benim sana ilk videona yazdığımdan beridir anlatmak istediğim şu, dışarıdan bak olaya.
Sen olsan düşünmez misin nasıl gidiyor f-h-e'lu vtecle böyle stok olarak misal. Stok vtec'i darmaduman edersin anlamına geliyor çünkü o video e fabrika verileri belliyken de öyle gitmesi düşündürdü beni her zman baska bişey değil yani.
Yoksa onu veya bunu yapmıssın hiç önemi yok, bu araba gidiyor mu gidiyor şaşırtıyor mu şaşırtıyor Olay budur benim için ama anlatamadım sana:)
Tekrar maşallah araçlara.
Az yaksın diye avansını kısmış kaan benim aracimida avansını kıstı bugün fark ettim ne kar az yaktığını sonuc olarak Onurcan daha çok yeni ilk defa rollinge çıkan adam avansını acalım ayarlarını yapsın kaan ondan sonra tekrar deneyin ok cunki benimde zamanında oldu 0 km 2001 model 206 gti nasıl gittiğini iyi biliyorum ama senin aracın biraz anormal geldi bana o yüzden insanların kafası karışıyor :)
onurcanı o gün tanıdm deneyelim dedi tmm dedm o günde konuştuk elindeki parçalarını taktıkdan sonra tekrar deneriz avansıda açılır tabi sıkıntı yok.
ahh ah bizim abimizde ellere ms yapsın biz orjinal beyinle gezelim:p
turgay.ozgur
01-01-2012, 16:28
kapalı kutu filtre ve son susturucuyla 15 beygir... az değilmi daha fazla alması lazım... biz bugüne kadar boşa uğraşmışız kafa yormuşuz vay be...
kanka o sorunlara rağmen görmek istiyorum ben zaten. arkadaşada hiç öyle bi sorundan bahsetmedim.mütevazilik işte millet sorunsuz aracı sorunluydu der biz 7200 çeviirken sıkıntı yok diyoruz. 7800 çevirsem denemezdim bile zaten.
Allah kaza bela vermesin.
CRUEL; Turgay'ın crx'le bir deneyin gerçekten ben de merak ediyorum sonucu.
Aracına maaşallah, bazı 206 lar böyle şakacı olabiliyor ;)
deniycez deniycez kadir abim çok araç gördüm çok peugeot gördüm stock olup böyle gidenini görmedim bide ben deniyim şu an yorum yapmak istemiyorum yorumlar daha sonra...
vtecburac
01-01-2012, 16:33
crx de vtı motorumu var??
eger oleyse sorun var:)
kapalı kutu filtre ve son susturucuyla 15 beygir... az değilmi daha fazla alması lazım... biz bugüne kadar boşa uğraşmışız kafa yormuşuz vay be...
kanka o sorunlara rağmen görmek istiyorum ben zaten. arkadaşada hiç öyle bi sorundan bahsetmedim.mütevazilik işte millet sorunsuz aracı sorunluydu der biz 7200 çeviirken sıkıntı yok diyoruz. 7800 çevirsem denemezdim bile zaten.
deniycez deniycez kadir abim çok araç gördüm çok peugeot gördüm stock olup böyle gidenini görmedim bide ben deniyim şu an yorum yapmak istemiyorum yorumlar daha sonra...
Şu elektirksel problem ve 7200 de kesme olayını anlamadım. Orjinal kesici devri 7200 zaten, ha tabi soğukken 7200 keser güzelce ısınır kafasına göre 8000 lere doğru gider orası ayrı.
Ayrıca 7200 de kesmesini sorun etmeyin bence, oraya gelmeden atacağın vitesle de sahip olduğu karakterinde yürürü crx.
Ha birde 63'lük boru çok olmuş gibi biraz stock motora.
turgay.ozgur
01-01-2012, 17:42
Şu elektirksel problem ve 7200 de kesme olayını anlamadım. Orjinal kesici devri 7200 zaten, ha tabi soğukken 7200 keser güzelce ısınır kafasına göre 8000 lere doğru gider orası ayrı.
Ayrıca 7200 de kesmesini sorun etmeyin bence, oraya gelmeden atacağın vitesle de sahip olduğu karakterinde yürürü crx.
Ha birde 63'lük boru çok olmuş gibi biraz stock motora.
crx beyni normalde ısındımı 7800 de kesmesi gerekiyo abi soğukken 7200. bnmki kesintisiz 7200 zaten soğukken kesinlikle sıkmam.
boru dışardan kumpasla ölçtüm tam 60 lık içten kaçtır bilmiyorum abi. dediğin gibi stock motora fazla kalıyo alt devirler hiç yok. 7200 devirde yeterli olabilir crx için ama boru 51lik olsa bu böyle bence. bu ara boruyla tam toparlamaya başladığı an kesiciye giriyor yani yetmiyor bi kaç kez 7800 çevirdi azrail gibi yürüyor o zaman makina. tam anlamıyla o zaman doluyo o borunun etkisi o zaman ortaya çıkıyor...
arkatcaglar
01-01-2012, 18:02
bu 206 gti de şimdi sadece filtre egsoz mu var?
crx beyni normalde ısındımı 7800 de kesmesi gerekiyo abi soğukken 7200. bnmki kesintisiz 7200 zaten soğukken kesinlikle sıkmam.
boru dışardan kumpasla ölçtüm tam 60 lık içten kaçtır bilmiyorum abi. dediğin gibi stock motora fazla kalıyo alt devirler hiç yok. 7200 devirde yeterli olabilir crx için ama boru 51lik olsa bu böyle bence. bu ara boruyla tam toparlamaya başladığı an kesiciye giriyor yani yetmiyor bi kaç kez 7800 çevirdi azrail gibi yürüyor o zaman makina. tam anlamıyla o zaman doluyo o borunun etkisi o zaman ortaya çıkıyor...
kesinlikle 7200 de kesmesi bir sonraki viteste okadar alt devirde başlaması demek turgayın arabada 7200 7800 arasını boş dönmüyor gerçekten çok farklı oluyor...
206 gti gerçekten gereğinden iyi yürüyor ben hiç orjinal headers araboruya son susturucu takarak yığılmayan araba görmedim bu araba maşallah uçuyor orjinale dön daha iyi gitsin ozaman benim şahsi fikrim
7200 devirde ki tork egrisiyle 7800 arasında cok fark var crx için söylüyorum dyno cıktısına baktıgınızda max gucu ve torku 7000 devirde verir yani yine kendi aracım icin söylüyorum benım rexin en elverişli devri 7000
Arasts61
01-01-2012, 19:44
..
neyin kafasını yordun:soru:, motor mu icat ettin:D
7200 devirde ki tork egrisiyle 7800 arasında cok fark var crx için söylüyorum dyno cıktısına baktıgınızda max gucu ve torku 7000 devirde verir yani yine kendi aracım icin söylüyorum benım rexin en elverişli devri 7000
7000 rpmde değil aslında 6800 rpmdir crx en verimli devri..
AVANS
melii abi bunu sen söylediğinde haberim oldu benimde abimle konuştum harbiden öyleymiş ama ben bunu bahane etmem kemal'le de konuşurken onada dedim ben roll çok çıkan biri değilim.. çıkalım hem muhabbet olsun hem arabalarımızıda görmüş oluruz nerelerde die 206 GTİ maşallahı var.. bir kaç ayarını düzelttikten sonra tekrar deneyeceğiz ama bu 6 ay sonra :D ehliyeti o zaman verecekler polis amcalar :D
kelalper
01-01-2012, 19:48
filtre ve son susturucu ile 15 hp nasıl alınıyor yaw.O hpleri nereden alıosunuz söyleyinde bizde alalım. Max 8-10 hp fark eder max.
Arasts61
01-01-2012, 19:57
filtre ve son susturucu ile 15 hp nasıl alınıyor yaw.O hpleri nereden alıosunuz söyleyinde bizde alalım. Max 8-10 hp fark eder max.
alper ben "filtre ve egzozla" filan demiyorum. "15 hp" de demiyorum.
diyorum ki o araç tahminen "150 hp".:)
zaten kaç olacak abi. videolerı izlemiyor musun. adam bana kaç boy atıyor. ki aynı gun dsg golf gt ile kafa burun gittim. (bende desorun yok yani)
180 lik ibiza geçemiyor adamı.:D
ha desenki adam anlamıyor aracının stok olmadıgını, e abisi var. stok olmayan makine de abisinde var.:)
7000 rpmde değil aslında 6800 rpmdir crx en verimli devri..
AVANS
melii abi bunu sen söylediğinde haberim oldu benimde abimle konuştum harbiden öyleymiş ama ben bunu bahane etmem kemal'le de konuşurken onada dedim ben roll çok çıkan biri değilim.. çıkalım hem muhabbet olsun hem arabalarımızıda görmüş oluruz nerelerde die 206 GTİ maşallahı var.. bir kaç ayarını düzelttikten sonra tekrar deneyeceğiz ama bu 6 ay sonra :D ehliyeti o zaman verecekler polis amcalar :D
benım rexte ivmelenme 7dd ye kadar tırmanıyor onurcan hatta 7,1 filan max ehlıet nerde ? :D
yaaaw hp böle saçılıyomu heryerde :D
stickerla falan alınmıyo dimi o rakamlar cam filmi takanda 2 boy hızlandım diye çıkıyoda ondan diyorum yanlış anlaşılmasın ;)
Arasts61
01-01-2012, 20:01
yaaaw hp böle saçılıyomu heryerde :D
stickerla falan alınmıyo dimi o rakamlar cam filmi takanda 2 boy hızlandım diye çıkıyoda ondan diyorum yanlış anlaşılmasın ;)
bana mıydı:D??
düz boruları sökün beyler ortaya takabildigimiz kadar susturucu takalım, filtreleri kutu içine alalım hatta poşetle baglayalım hava çekmesin araba v2 filan yalan demekki o zaman yürüyomuş araba biz yanlış biliyomuşuz saygılar ...
UmutRıza
01-01-2012, 20:14
Herkes kinayeli konuşacağına direk söylemek istediğine lafı söylese sıkıntı kalmayacak :) kemal senin araba bu forumu birbirine düşürdü be :)
turgay.ozgur
01-01-2012, 20:20
neyin kafasını yordun:soru:, motor mu icat ettin:D
ben motor icad etmedim ama yıllardır bu işin içindeyim bu işin okulunu okudum otomotiv bitirdim şuanda makine mühendisliği okuyorum neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum var sen çok iyi bildiğini iddia et umrumda değil. foruma takılıp mesaj yazmakla çok iyi bildiğini iddia ediyosan kendini avutuyosun devam et sensin KRALSIN.
alper ben "filtre ve egzozla" filan demiyorum. "15 hp" de demiyorum.
diyorum ki o araç tahminen "150 hp".:)
zaten kaç olacak abi. videolerı izlemiyor musun. adam bana kaç boy atıyor. ki aynı gun dsg golf gt ile kafa burun gittim. (bende desorun yok yani)
180 lik ibiza geçemiyor adamı.:D
ha diyeceksin adam anlamıyor aracının stok olmadıgını, e abisi var. stok olmayan makine de abisinde var.:)
kutu içi filtre ve sadece son susturucuyla nasıl o beygirlere ulaştığını düşünüyorsunuz aracın hayret yada nasıl o kadar yürüyo bu araç?. 180 beygirlik ibiza bile geçemiyor demek filtreli egzozlu 206 gti ı. Specler buysa eğer demekki bu aracın eski sahibi ya ciğerciymiş yada bu araç kabe civarından alındı baya bi okunmuş. Öyleyse radyatörlere zemzem suyu koyun beyler en az 100 beygir alırsınız ;)
UmutRıza
01-01-2012, 20:24
ben motor icad etmedim ama yıllardır bu işin içindeyim bu işin okulunu okudum otomotiv bitirdim şuanda makine mühendisliği okuyorum neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum var sen çok iyi bildiğini iddia et umrumda değil. foruma takılıp mesaj yazmakla çok iyi bildiğini iddia ediyosan kendini avutuyosun devam et sensin KRALSIN.
kutu içi filtre ve sadece son susturucuyla nasıl o beygirlere ulaştığını düşünüyorsunuz aracın hayret yada nasıl o kadar yürüyo bu araç?. 180 beygirlik ibiza bile geçemiyor demek filtreli egzozlu 206 gti ı. Specler buysa eğer demekki bu racın eski sahibi ya ciğerciymiş yada bu araç kabe civarından alındı baya bi okunmuş. Öyleyse radyatörlere zemzem suyu koyun beyler en az 100 beygir alırsınız ;)
Pekii güzel kardeşim şöyle düşünelim, bu araç orjinalde 136 hp, son susturucu ve filtre ile 145 hp olduğunu düşünelim,araç çok bakımlı ve sağlıklı (kendimde o araca bindim ) eğer yere sağlıklı şekilde 135 hp verebiliyorsa bahsedilen araçları geçmesinde anormallik varmıdır ? 180 lik ibizanın yere verdiği gücü biliyormuyuz yada 300000 km yapmış 90 model bir aracın ?
Arasts61
01-01-2012, 20:24
kardeşim sen benim muhattabım değilsin. ben zaten sana yazmamıştım da sen atlamışsın araya.
makine muhendisliğinde okuyosun iyi guzel de benim yazdıklarımı da doğru oku istersen.
ben filtre egzozdan bahsediyor muyum. iyi oku bak. araba 150 hp dir diyorum. nasıldan bahsetmiyorum. ne oldugundan bahsediyorum.ok??
sana dill abi :D
okulunu okumuşlar var boşa uğraşıyoz :D
kardeşim sen benim muhattabım değilsin. ben zaten sana yazmamıştım da sen atlamışsın araya.
makine muhendisliğinde okuyosun iyi guzel de benim yazdıklarımı da doğru oku istersen.
ben filtre egzozdan bahsediyor muyum. iyi oku bak. araba 150 hp dir diyorum. nasıldan bahsetmiyorum. ne oldugundan bahsediyorum.ok??
siz önceki sayfalarda araçta başka bişeyler oldugunu idda edenlere siz sadece araçta son susturucuyla filtre var demediniz mi ben mi yanlış anlıyorum siz mi anlatamıyosunuz şimdide 150 hpdir ne oldugundan bahsetmiyorum diyosun ???
sana dill abi :D
okulunu okumuşlar var boşa uğraşıyoz :D
aynen bende onu diyorum boşa ugraşıyosun bende okulunu okudum ;)
okulu okudun faydasını gördünmü ? çözümle o zaman hocam bu işi kaç hp almış kaç hp vermiş bunları okulda öğretiyolar demekki standart araba nasıl yürütülür dersi müfredata yeni eklenmiş olsa gerek
benım rexte ivmelenme 7dd ye kadar tırmanıyor onurcan hatta 7,1 filan max ehlıet nerde ? :D
ehliyet poliste kanka :D :D uzun hikaye onu geç, senin aracın alt yapısıyla alakalıdır kanka o stok orj. crxte yani bende 6.800 gibi oluo..
turgay.ozgur
01-01-2012, 20:55
Pekii güzel kardeşim şöyle düşünelim, bu araç orjinalde 136 hp, son susturucu ve filtre ile 145 hp olduğunu düşünelim,araç çok bakımlı ve sağlıklı (kendimde o araca bindim ) eğer yere sağlıklı şekilde 135 hp verebiliyorsa bahsedilen araçları geçmesinde anormallik varmıdır ? 180 lik ibizanın yere verdiği gücü biliyormuyuz yada 300000 km yapmış 90 model bir aracın ?
sadece son susturucu ve filtre ile araç 9 beygir aldığınımı farzediyoruz yani. headers değişmediği sürece egzoz sisteminden verim alınmaz... boşa para veriyoruz headerslara egzoz sistemlerine o zman son susturucuyla alıcaksak 9 beygiri...
Arasts61
01-01-2012, 21:01
siz önceki sayfalarda araçta başka bişeyler oldugunu idda edenlere siz sadece araçta son susturucuyla filtre var demediniz mi ben mi yanlış anlıyorum siz mi anlatamıyosunuz şimdide 150 hpdir ne oldugundan bahsetmiyorum diyosun ???
ben bişey yanlış anlatmıyorum. senin, hayal dünyanda benim soylediğimi farzettiğn şeyler beni ilgilendirmiyor:). çok değil 4-5 sayfalık konu bu. dediklerimi bul , alıntı yap istersen..
kelalper
01-01-2012, 21:04
Yaw arabanın yürümesine etken bir sürü şey var sadece hpye yormayın işi. Bide okulda hayatta modifikasyonla alakalı şeyle okutulmaz. Bu işin bir formulu vardır. bore stroke giren hava giren benzin ateşleme zamanı ve çıkan hava şeklinde. Burada sadece mühendis sen değilsin merak etme. Okuldaki hocaların kaçta kaçı açık hava filtesi biliyordur acaba.
ehliyet poliste kanka :D :D uzun hikaye onu geç, senin aracın alt yapısıyla alakalıdır kanka o stok orj. crxte yani bende 6.800 gibi oluo..
ah be onurum canım yapılırmı bu nasıl verdın ehlıyetı koca ıstanbulda ben gt kadar edırnede kaptırmıorm :D
vtecburac
01-01-2012, 21:06
"tuner faruk" kardeşim,
bir video koymussun ızledık, pekı sence senın dedıgın speclerde bı CRX in VTI bu şekilde geçmesi normal mi?
crx 10 numara 5 yıldız diyelim maşallah.. ona lafımız yok;)
UmutRıza
01-01-2012, 21:07
sadece son susturucu ve filtre ile araç 9 beygir aldığınımı farzediyoruz yani. headers değişmediği sürece egzoz sisteminden verim alınmaz... boşa para veriyoruz headerslara egzoz sistemlerine o zman son susturucuyla alıcaksak 9 beygiri...
fark ettiysen farz edelim dedim 9 almasında 5 alsın yahu 3-5 hp önemli değil benim bahsettiğim şu crx 21-22 yaşında diğeri onun yarısı yaşında aralarında teknoloji farkı var birisi yorulmuş bir araç diğeri zıpkın gibi bir araç dikkat çekmek istediğim durum budur.
Yaw arabanın yürümesine etken bir sürü şey var sadece hpye yormayın işi. Bide okulda hayatta modifikasyonla alakalı şeyle okutulmaz. Bu işin bir formulu vardır. bore stroke giren hava giren benzin ateşleme zamanı ve çıkan hava şeklinde. Burada sadece mühendis sen değilsin merak etme. Okuldaki hocaların kaçta kaçı açık hava filtesi biliyordur acaba.
Alper abinin dedigi gibi daha fazla uzatmayın herkez herşeyin farkında ama yigitlige bk sürdürmüyorsunuz.
Bir aracın yürümesi için sadece hp tork yetmiyor bakın hulk bilal abinin ek bazokka yere aktarmaya dünyanın parası harcanıyor aerodinamik var ,varda var ben ne araclar gördüm icinde beygir yok ne beygirler gördüm içinde araba yok :D:D
okulu okudun faydasını gördünmü ? çözümle o zaman hocam bu işi kaç hp almış kaç hp vermiş bunları okulda öğretiyolar demekki standart araba nasıl yürütülür dersi müfredata yeni eklenmiş olsa gerek
emin ol çok yararı oldu herkese tavsiye ederim bu arada müfredatla alakası yok sadece kendini geliştirmeklede alakası var , şöyle düşün typer gibi dünyanın en iyi motorları arasına giren bir aracı düşün o araca bile gruppe m gibi üretim harikası bir filtre 9 hp civarı alıyosan 206 gibi bir araçtan kapalı kutu filtreden 3 hp alırsan öp başına koyun
ah be onurum canım yapılırmı bu nasıl verdın ehlıyetı koca ıstanbulda ben gt kadar edırnede kaptırmıorm :D
kanka koca istanbul dionda vatandaştan çok polis var nerdeyse.. :D bir aracı 4 ekip otosu durdurur mu olum :D
kanka koca istanbul dionda vatandaştan çok polis var nerdeyse.. :D bir aracı 4 ekip otosu durdurur mu olum :D
hahahah :D
4x100 15ler duruyormu :D
sebepleneyim bari :D
emin ol çok yararı oldu herkese tavsiye ederim bu arada müfredatla alakası yok sadece kendini geliştirmeklede alakası var , şöyle düşün typer gibi dünyanın en iyi motorları arasına giren bir aracı düşün o araca bile gruppe m gibi üretim harikası bir filtre 9 hp civarı alıyosan 206 gibi bir araçtan kapalı kutu filtreden 3 hp alırsan öp başına koyun
yaw iyide bende bunu diyorum zaten :D
öle havada saçılmıyo beygir diyorum sende okul diyosun :D
hahahah :D
4x100 15ler duruyormu :D
sebepleneyim bari :D
yok kanka sattım onları egzoz filan herşeyi çıkardım laa arabadan :D 2 orta susturucu 1 tane pug j9 son susturucu simota filitre bu kadar araba :D yaza ehliyeti almaya yakın yapacam birşeyler..
Beyler benm dilimde tüy bitti telden yazıyorum uzatmıcam araç budur gideri budur herkes özgür iradesiyle kafasını çalıştırsn düşünsün ne diyim:)
yaw iyide bende bunu diyorum zaten :D
öle havada saçılmıyo beygir diyorum sende okul diyosun :D
ben buna ithafen yazdım dediklerimi arkadaşın dedigine göre filtreden 6 son susturucudan da 9 hp alması gerek .
Arasts61
01-01-2012, 21:28
ben buna ithafen yazdım dediklerimi arkadaşın dedigine göre filtreden 6 son susturucudan da 9 hp alması gerek .
206 gti ın teknik verilerini biliyor musun??
Bu arada araç kaç hp belli değil tahmini söylemiş özgür abi.ayrica araç 150 bile çıksa bu filtreye egsozla olan şey değil tabi stok olup çıkması gereken Güç'den fazla çıkan çok araç var hersey dyno hp değil kaçı doru olcuyor?
ama bu yanlış işte alması gerek değilki yani nerden bilebiliyorsun 5 parmağının hepsi aynımı bi bakarmısın
Arasts61
01-01-2012, 21:33
Bu arada araç kaç hp belli değil tahmini söylemiş özgür abi.ayrica araç 150 bile çıksa bu filtreye egsozla olan şey değil tabi stok olup çıkması gereken Güç'den fazla çıkan çok araç var hersey dyno hp değil
kemal daha o konuya (derse de denilebilir) gelemedik.:)
henüz yazdıklarımızı anlama aşamasındayız. burayı gecersek oraya gelcez:)
Bu arada araç kaç hp belli değil tahmini söylemiş özgür abi.ayrica araç 150 bile çıksa bu filtreye egsozla olan şey değil tabi stok olup çıkması gereken Güç'den fazla çıkan çok araç var hersey dyno hp değil kaçı doru olcuyor?
kanka sen dur bi dakka :D
206 gti ın teknik verilerini biliyor musun??
biliyorum, her şeyi sen biliyosun biz araba görmedik hiç . neyse arkadaşın konusuna daha fazla kalabalık yapmayalım .
Arasts61
01-01-2012, 21:47
biliyorum, her şeyi sen biliyosun biz araba görmedik hiç . neyse arkadaşın konusuna daha fazla kalabalık yapmayalım .
aklınızca dalga geçiyosunuz ondan sonra da her şeyi sen biliyosun.
hayal dünyanda kurgu yapıp bana ithaf ediyosun, alıntı yap diyorum başka hayallerini yazıyosun yok 6 ordan yok 9 burdan, ondan sonrada her şeyi sen biliyosun diyosun.
yaw git arkadaş uzak dur, uzak dur yaw. senle mi ugrascam. senin o aracı gordun mu?
kaç kilodur, hangi jant lastikle yuruyo, biliyo musun. ben adamla 50 kere denedim. aracına da bindim. 150 hp dir diyorum. tahmin de bulunuyorum, size düştü yorumunu yapmak.
rodajım bitsin bende görmek istiyom yaa beygirlerimi :D
Bak sıkıntıların soruların cevabını mesajın içinde vermişsin zaten, boru büyük alt devir çok kötü diyorsun, e bu makinalar zaten kendi çapında devirli makina üstleri canlı canlı siz niye altları öldürüyorsunuz ki onu anlamıyorum.
Dediğim gibi yanlış yerden bakma olaya ısınınca illa 7800 çevirecek diye birşey yok, 7800'e gerek de yok, öyle koca koca borular olmadığı sürece ;)
peki fazla dagıtmadan 1 soru
4-2-1 hıdır mı yoksa 4-1 mi
artıları eksileri ?
MaSallah masallah 206 kasip kavurmaya devam:D
Arasts61
01-01-2012, 22:23
MaSallah masallah 206 kasip kavurmaya devam:D
senin 206 da neler vardı??
tuner faruk
02-01-2012, 00:50
"tuner faruk" kardeşim,
bir video koymussun ızledık, pekı sence senın dedıgın speclerde bı CRX in VTI bu şekilde geçmesi normal mi?
crx 10 numara 5 yıldız diyelim maşallah.. ona lafımız yok;)
Burak abi Crx in asıl sahibi zaten yazmış detaylı bilgiyi ondanda alabilirsin :)
Vtec konusuna gelince her parça her aracı ileriye götürmüyo bunu sana söylemek haddime bile değil abi bu işleri sen zaten çok çok iyi biliyosun daha sonrasında araç B20 oldu sonra Turbo oldu bazı araçların kaderi bu biliyosun :) B20 olduğundada böyleydi yani her parça her aracı öne çıkartmıyor:)
Bu arada göz hesabıylada dyno ölçen arkadaşlarada selam olsun benim aracın fotolarını koysam lastik ebadını ve markasınıda söylesem benim dyno verimide söylerlerse çok sevinirim :D
Arasts61
02-01-2012, 01:01
bana mı selam soyluyosun??
tuner faruk
02-01-2012, 01:02
bana mı selam soyluyosun??
Laf ortada kim üzerine alınırsa :)
Arasts61
02-01-2012, 01:07
Laf ortada kim üzerine alınırsa :)
sarı kafa görünce sorun çıkarmıyorum:)
onun için sana düzgün yazayım.
15'' ekrandan bakıp yorum yapıyorya millet, ben de az bucuk tecrübemle diyorum ki 150 hp vardır bu gti.
tuner faruk
02-01-2012, 01:11
sarı kafa görünce sorun çıkarmıyorum:)
onun için sana düzgün yazayım.
15'' ekrandan bakıp yorum yapıyorya millet, ben de az bucuk tecrübemle diyorum ki 150 hp vardır bu gti.
Eyvallah.. sarı kafa hatırına :D:D
Sizinde yorumunuzun doğru çıkması dileğiyle merry christmas :D
Arasts61
02-01-2012, 01:12
Eyvallah.. sarı kafa hatırına :D:D
Sizinde yorumunuzun doğru çıkması dileğiyle merry christmas :D
...sanada:)
bende de crx var gti ile denemek isterim bi gun :D
aracım suan yarım yamalak bide bitince deneriz hem farkı görmüş olurum bende
bu araç type-r la denesin bence biz crxle type-r ı denediyimizde böyle bir sonuç çıkıyodu ortaya :D
bu araç type-r la denesin bence biz crxle type-r ı denediyimizde böyle bir sonuç çıkıyodu ortaya :D
ramo sen yasıyormusun ya :D :D crx almıssın hayırlısı olsun :):):) kemal arabaan çok güzel gıdıo kankı :):) yalnız burakı crx ler cok cıgerlıdır kankı, bı kaç kere sahıt oldum cok guzel gıdıyolar ;););) :D:D:icon_tup::icon_tup:
güzel bir geceydi katılımda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler
Kemallemi denedin ramorex :)
Ö.öztüRk
03-01-2012, 10:10
maşallah tüm araçlaraa
halilkarakas
03-01-2012, 10:22
güzel bir geceydi katılımda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler
Ciğerli CRX goruldu galiba =)) selam olsun 206 ya o zaman
her crx bir gitmez hahahahahha
Ciğerli CRX goruldu galiba =)) selam olsun 206 ya o zaman
her crx bir gitmez hahahahahha
yıne ne yaptınız nan ?
halilkarakas
03-01-2012, 10:27
Ben yay sokuyodum ladanin...haber geldi hemen si ay ey den =))))
ıyıı sen yay sokmeyee devam ett yakında ladayı cıkartıcagız rollıngleree :D
tanıştığımız arkadaşlar memnun oldum.güzel oldu eğlendk :)
daha önceki mesajlarımda dediğim gibi her araç bir gitmiyor geçmişinde ne yapılmş edilmiş bilinmiyor:)
gr plakalı beyaz crx le kafakafaya gittik videoları eklicem yakında vti ı, vts yi geçtim.
böle giden vti ı bile geçen crx görmek güzel:)
halil kardeşim sanada selam olsunda hayıdır? benim filtrem bile orjnal kutuiçi iken far vs sökülerek headers fltre egsoz şeklnde 900kg gayet sağlıklı bi araçla sonucu ne bekliyodun? yüzkere diyom kavga çıkmasn gene laf sokuyonuz ya :)
bende de crx var gti ile denemek isterim bi gun :D
aracım suan yarım yamalak bide bitince deneriz hem farkı görmüş olurum bende
haftasonu uygun olursa deneyebiliriz hocam lakin araçda ne var ne yok onu bilelim?:)
Daha videoları görmedik ama maaşallah diyelim araçlara.
Desenize benim kızım (gr crx) yine renk katmış ortama.
@Cruel; olgunluğuna tebrikler ;) Videoları bekliyorum sabırsızlıkla ;)
halilkarakas
03-01-2012, 11:06
Baska CRX gecince 1500 tonmu oluyo =))
Al sana duz borulu filtre egzoslu CRX =)
Benim bildigim saglikli bi esay bile 206 yi gectigidir.
Masallah en basta rex imize sonra 206 ya
sabırsızlıkla rodajımın bitmesini bekliyom :D
Baska CRX gecince 1500 tonmu oluyo =))
Al sana duz borulu filtre egzoslu CRX =)
Benim bildigim saglikli bi esay bile 206 yi gectigidir.
Masallah en basta rex imize sonra 206 ya
ya havle:)
headers düz boru egsozlu crx dir gr crx. adanada typer kovalamış. senin çok iyi giden aracınla aynı veriye sahip.
senin bildiğinle olmuyor bu işler kaçtane düzgün 206 gördn? al sana düzgün sadece egsozla yürüyen 206 headers egsoz filtreyle sonuç nasıl olurdu onu çıkar o zaman:)
ben crx kötü giden araç demedim ilk mesajmdan beri bakablrsn heleki bu crx in maşşallahı var.
Hocam Silivri dolaylarına yakınsanız beni ayıklamanızı rica ediyorum sizden 2 fransız tekirdağa doğru gündüz gözüyle yardırırız :) Forumdan bir arkadaşımıza mesaj attım müsaitsen geleyim deneyelim diye ondanda haber bekliyorum ;)
halilkarakas
03-01-2012, 11:21
İlla eski arabani al bana halisaha boyu selam ver diyosun =))
neyse kardes masallah insallah arabana
ogrenmissindir artik saglikli crx degil oda ama nasil gittigini..
Birde turgay 51 lik boru yapsin oyle deneyin =) o zaman farki daha cok goreceksin :D
maşallahda rexde kapak falan olmasın sakın videolardan bir görelim vti yı ne kadar geçti rex kaçda bastınız gti la ?
İlla eski arabani al bana halisaha boyu selam ver diyosun =))
neyse kardes masallah insallah arabana
ogrenmissindir artik saglikli crx degil oda ama nasil gittigini..
Birde turgay 51 lik boru yapsin oyle deneyin =) o zaman farki daha cok goreceksin :D
seviyeni bozma seviyemi bozdurma kardeşim
üst devirde bastık zaten egsozu dolsun diye rahat ol:)
öyle olsaydı böyle olsaydı dersek bende farımı sökseydimm bende headers taksaydımm o zaman görürdünn mü diyelim? :) denendi bitti artk yorumunu başka yerde yap
Hocam Silivri dolaylarına yakınsanız beni ayıklamanızı rica ediyorum sizden 2 fransız tekirdağa doğru gündüz gözüyle yardırırız :) Forumdan bir arkadaşımıza mesaj attım müsaitsen geleyim deneyelim diye ondanda haber bekliyorum ;)
güneşliye gelin gökhan,umut abiyle falan deneyelim dostum ben sarıyerde oturuyorum:D
rex sağlıklımı peki bişey sorucam sağlıklı rex sağlıklı vti mı geçti egzostla :D
vti speclerini
rex in speclerini yazabilirmi bilen biri vti sağlıklımı nedir ne dilldir açıklansın istiyorum
206 yı biliyorum zaten ;)
beyler tartısma yok sakın olalımm :) denenmıs bıtmıs daha neyıı uzatıyorsunuz ....
Güneşli tarafına bi ara düşeceğim ama zamanı net belli değil :D Bir tane Kangoo var çok sevdiğim bir abimin değişik bi rolling denememiz olacak kendisiyle :) Hemen akabinde deneyebiliriz aslında. Bakalım belki yarın olur belki başka bir zaman. Sizin müsait olduğunuz zaman aralığı nedir acaba?
Birazda konu bulansın istiyorum başlık altından aynı konu üzerinden devam edersek gene kalpler kırılacak uçan tenekelere sebep gerek yok ;)
Saglikli bir rex cok cok yuklu olmayan vti ile en fazla kafa kafaya yurur
Güneşli tarafına bi ara düşeceğim ama zamanı net belli değil :D Bir tane Kangoo var çok sevdiğim bir abimin değişik bi rolling denememiz olacak kendisiyle :) Hemen akabinde deneyebiliriz aslında. Bakalım belki yarın olur belki başka bir zaman. Sizin müsait olduğunuz zaman aralığı nedir acaba?
Birazda konu bulansın istiyorum başlık altından aynı konu üzerinden devam edersek gene kalpler kırılacak uçan tenekelere sebep gerek yok ;)
bana her saat gün uyar hocam:) ama yakın zamanda olması çok iyi olucakdır.pm den bi tel no alayım:D
@elpadre
bana benziyormuşsun yada ben sana:D
@emre tüm araçlar sağlıklı vti ın daha önceden headers filtre egsozlu vti ile denediğini yanyana gittiğini izlemştm.
bana her saat gün uyar hocam:) ama yakın zamanda olması çok iyi olucakdır.pm den bi tel no alayım:D
@elpadre
bana benziyormuşsun yada ben sana:D
@emre tüm araçlar sağlıklı vti ın daha önceden headers filtre egsozlu vti ile denediğini yanyana gittiğini izlemştm.
ynı sonuc olarak rollıng var aracını gormek ıcın deneme yapıyorsun dogrumudur ee denıyorsun goruyorsun sonuc cıkıyor ya sen gecıcen yada o gecıcek haa ınsanlar gecılmeyı haz edemezler bu yuzden kavga ederler haz edemıyen hazımsızdır bırde yandas cıktıııı tam bır curcuna olur o yuzden gerek duymuyourm egerkı vıdeo cekmıssem once arkadasıma sorarım vıdeoları koyuyummu o koy derse koyarım onun hberı olmada ben koyarsam o vıdeoları ben serefsız olurum sozumu tutmamıs olurum boylece yanlıs ınsan olurum o yuzden gerek yok zevkıne denıyorsunuz araclarını gormek ıstıyorsunuz kavga gurultuye hıc gerek yok yanı sonuc olarak eglenıyoruz saygılar .....:)
ynı sonuc olarak rollıng var aracını gormek ıcın deneme yapıyorsun dogrumudur ee denıyorsun goruyorsun sonuc cıkıyor ya sen gecıcen yada o gecıcek haa ınsanlar gecılmeyı haz edemezler bu yuzden kavga ederler haz edemıyen hazımsızdır bırde yandas cıktıııı tam bır curcuna olur o yuzden gerek duymuyourm egerkı vıdeo cekmıssem once arkadasıma sorarım vıdeoları koyuyummu o koy derse koyarım onun hberı olmada ben koyarsam o vıdeoları ben serefsız olurum sozumu tutmamıs olurum boylece yanlıs ınsan olurum o yuzden gerek yok zevkıne denıyorsunuz araclarını gormek ıstıyorsunuz kavga gurultuye hıc gerek yok yanı sonuc olarak eglenıyoruz saygılar .....:)
farklı bi durum yok benim yorumlarımda crx e karşı en ufak bi lafım olmadı olmazda kişiliğim el vermez, turgay saolsun oda çok kez maşşallah dedi. araç sahiplerinde zaten sıkıntı yok. yancılar tarafından çıkıyor sorunlar hep.. saygılar :)
oguzhankutlu
03-01-2012, 11:53
biz Oraya gittik denememizi yaptık 206 ya maşallah dedik güzel yürüyo dedik bitti videolar koyulacaktır.
vtecte sadece filtre var
biz Oraya gittik denememizi yaptık 206 ya maşallah dedik güzel yürüyo dedik bitti videolar koyulacaktır.
vtecte sadece filtre var
bravo teşekkürler aynı şekilde vti da çok güzel videolar koyuldu
ahmetuzun
03-01-2012, 12:06
dunkı deneme hakkında cok fazla solenecek bsy oldunu dusunmuorum cok gereksız yorumlar yapılıor ınsanlar neden bazı gerceklerı kabul etmıor anlamıorum 206 gtı a massallah gecenın favorı arabasıydı sahsen benı cook sasırttı kımın ne dedı umrumda deıl 206 nın sahıbıylede ılk dun tanıstık kendısıde guzel bı abı dun de soledık bugunde soluoruz arabasının maasallahı var guzel yuruor fakat crx si muhabbetınde bence o ıkı arac cok fazla buyutulmemelı headers fıltre eksozlu bı crx saglıklı standart bı vtı la yuruyemez
panpa bu bahsettıgın araçalrda katalizörleri duruyormu yoksa yokmu eger yoksa onuda yazsanız ıyı olurdu filtre+kat iptali gibi ;) maşallah gti ıma benımm :D
Videolar nerde arkadaslar eklendimi konuya ?
dunkı deneme hakkında cok fazla solenecek bsy oldunu dusunmuorum cok gereksız yorumlar yapılıor ınsanlar neden bazı gerceklerı kabul etmıor anlamıorum 206 gtı a massallah gecenın favorı arabasıydı sahsen benı cook sasırttı kımın ne dedı umrumda deıl 206 nın sahıbıylede ılk dun tanıstık kendısıde guzel bı abı dun de soledık bugunde soluoruz arabasının maasallahı var guzel yuruor fakat crx si muhabbetınde bence o ıkı arac cok fazla buyutulmemelı headers fıltre eksozlu bı crx saglıklı standart bı vtı la yuruyemez
saolasın sende 10numara 5 yıldız bi kardeşsin:D
panpa bu bahsettıgın araçalrda katalizörleri duruyormu yoksa yokmu eger yoksa onuda yazsanız ıyı olurdu filtre+kat iptali gibi ;) maşallah gti ıma benımm :D
kafanmı güzel olm ne kat kaç yaşında araçları:D
Videolar nerde arkadaslar eklendimi konuya ?
bu konudakinden farklı araçlarla denemeler farklı konuda videolar kısmında..
halilkarakas
03-01-2012, 12:42
yav kardeşim sen niye boş konuşuyosun ? bizde 2001 senesinde 206 gti vardı ! ne kadar gittiğini ben biliyorum öyle bi filtreyle bi egzosla o kadar gitmez ;) bunada kimse inanmaz ;) :D ahh benim araba olaydıda görseydik benim arabada stoktu :)
neyse başka bişey yazmıyorum yalan dolan olmasın...kal sağlıcakla gazlamanla
yav kardeşim sen niye boş konuşuyosun ? bizde 2001 senesinde 206 gti vardı ! ne kadar gittiğini ben biliyorum öyle bi filtreyle bi egzosla o kadar gitmez ;) bunada kimse inanmaz ;) :D ahh benim araba olaydıda görseydik benim arabada stoktu :)
neyse başka bişey yazmıyorum yalan dolan olmasın...kal sağlıcakla gazlamanla
kim boş konuşuyor? işkembeden mantıksızca konuşan sensin 90model araç 1iyle diğeri arasında ne kadar fark olduunu gördüm gördünüz..hala crx ler diye tabir ediyosun..
bizdede crx vardı nasıl gittiğini bende biliyorum bu crx böle yürüyemez:) diyormuyum? bizdeki yürümüyormuş demekki bu yürüyor sendeki yürümüyormuş demekki benimki yürüyor:) buyur maslağa gel bak araca daha önce kapak açılmışmı? sıkıştırma yüksek olma ihtimali varmı? şanzumanı açılmşmı?kısa olma ihtimali varmı? manifolduna bak kelebeğine bak beynine bak? boş konuşan benmiyim senmisin:)
daha fazla uzamasın artık maşşallah diyin geçin ben öyle yapıyorum
yav kardeşim sende bir gerilik var galiba bizde 2001 senesinde SIFIR vardı diyorum sen daha neyi kovalıyosun yaa neyin peşindesin.....1550 kere yazıyorum boş 206 bu kadar gidemez yaa sen bisikletle gezerken ben o 206 yla gazlıyodum ;) arabayı bana öğretme!! neyse tamam zaten bizmkiler 1.5 boy geçmiş far sökük mar sökük sende sökeydin hıdır mıdır koyaydın bize ne ? + koltukların sökük ;)
@halil K.
aracına maşallah cruel. merak ettıgım bırsey sormak ıstıyorum müsadenle. pejo grubunu pek bılmem, rc mi hızlıdır gti mı?
bende ve çevremde 206 çok ne kadar anladığımı ölçemezsin. hondanıza bişi diyormuyum? eyw güzel yürüyor. o var bu var diyormuyum? siz nie o araçda bişi var diyorsunz? gelin bakın diyorum?
olmadığını söyledikce nie sinir yapıyosunuz? tamam kardeşim aracım full dolu o kadar şimdi ne yorum yapıyosanız yapın:)
@luca55 teşekkürler rc daha hızlıdır.
küçük harflerle konuş kardeş ben kör değilim görüyorum ;) neyse crx geçmiş diğer konuda dediğim gibi :)
bende ve çevremde 206 çok ne kadar anladığımı ölçemezsin. hondanıza bişi diyormuyum? eyw güzel yürüyor. o var bu var diyormuyum? siz nie o araçda bişi var diyorsunz? gelin bakın diyorum?
olmadığını söyledikce nie sinir yapıyosunuz? tamam kardeşim aracım full dolu o kadar şimdi ne yorum yapıyosanız yapın:)
@luca55 teşekkürler rc daha hızlıdır.
youtubede senın vıdeolarına bakarken rc ye 4-5 boy fark attıgını gördüm ozaman ciğer kelımesı hafıf kalıyor araban ıcın.maşallah diyelim.
kelalper
03-01-2012, 13:32
biri 26 diğeri 23 yaşında iki adam 2001 yılında nasıl 0 206 sahibi olabilir ben onu merak ediyorum. Yani bundan 11 sene önce. biri 15 diğer 12 yaşında vaay be.
biri 26 diğeri 23 yaşında iki adam 2001 yılında nasıl 0 206 sahibi olabilir ben onu merak ediyorum. Yani bundan 11 sene önce. biri 15 diğer 12 yaşında vaay be.
:D :hahaha:
küçük harflerle konuş kardeş ben kör değilim görüyorum ;) neyse crx geçmiş diğer konuda dediğim gibi :)
virajı kim içten alıyorsa öne çıkıyor dün turgaylada konuştuk. egsoz seslerinden onun geç benm geç bastığım denemeler oldu. sonuç ne kafakafaya dedik?
ama sen mutlu olcaksan tmm cnm kardeşim crx geçmiş :D
Harbiden iyiydi :) :D :icon_tup:
youtubede senın vıdeolarına bakarken rc ye 4-5 boy fark attıgını gördüm ozaman ciğer kelımesı hafıf kalıyor araban ıcın.maşallah diyelim.
yanlış bakıyorsun sanırım ben hiç rc geçmedim
benmde babamda vardı otururdum koltuğa dütdüt yapardım:D:D
SekoLive
03-01-2012, 13:42
kelalperin okudugum en iyi mesajıydı :D
araçlar maşallah tartısmaya gerek yok arkadaşlar bugun o geçer yarın diğeri :)
yanlış bakıyorsun sanırım ben hiç rc geçmedim
bu sen değilmisin
UG 206 GTI & 207 RC - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=SmeBVoE75Io&feature=related)
bu sen değilmisin
UG 206 GTI & 207 RC - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=SmeBVoE75Io&feature=related)isim benzerliğidir o murat :D
bu 206 da dana ciğeri var belli :D
bu sen değilmisin
UG 206 GTI & 207 RC - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=SmeBVoE75Io&feature=related)
pardon ben 206rc sandım:) evet benm o 207rc sorunluymş denerken sahibi söyldi forumada koymadık ztn:)
sorunlu arabayla deneme yapmış sahıbı bravo
ya karar verin kim kimi geçmiş :D niye geçmiş ne varmış ne yokmuş ? hondamı pug mu hangisi daha iyi :D
pardon ben 206rc sandım:) evet benm o 207rc sorunluymş denerken sahibi söyldi forumada koymadık ztn:)
diger konuda 206 rc li videonda var ama :soru::beuj:
kelalper
03-01-2012, 14:00
denemedim demiyor geçmedim diyor adam orada da ibrahim geçio zaten.
isim benzerliğidir o murat :D
bu 206 da dana ciğeri var belli :D
dana ciğeri olursa işe ben müdavil olurum meslek baytarlık nede olsa yusuf :D
allah kaza bela vermesin cruel
herkez adama atar yapıyo gider yapıyo makara yapıyo kafasına göre. adam 50 kere yazdı gelin bakın diye çokmu uzaktasınız benzininizmi yok biz getirelim arabayı isterseniz hemde çay içer tanışmış oluruz bol bolda inceleme sansı olur mrk eden varsa. bi maaşallah demek çokmu zor ? onu gecemez bunu geçemez fln fln e tamam onada seçenek sunuyo buluşulur mrklar giderilir daha ne yapsın adam anlamadımki ?
9 yaşımda yollarda duran tuğla birikintilerine aynaları sürte sürte öğrendik ;) yaşımız küçük diye hiçbişeyimiz olmayacakmı ? belki paramız çok yaw seni ne ilgilendiriyo halla halla eleştirmenmisin sen kardeşim bu sitede ? kimsenin ne aldığı ne ettiği ne sürdüğü ne arabası olduğu seni ilgilendirmez ;) sevgili saygılı abicim benim :)
stok crx stok vti geçiyor arkdşlar bu defalarca denenmiş birşey..
ahmetuzun
03-01-2012, 15:09
stok crx stok vti geçiyor arkdşlar bu defalarca denenmiş birşey..
tamam (10 krkter)
kelalper
03-01-2012, 15:10
[QUOTE=ramorex;2935394]9 yaşımda yollarda duran tuğla birikintilerine aynaları sürte sürte öğrendik ;) yaşımız küçük diye hiçbişeyimiz olmayacakmı ? belki paramız çok yaw seni ne ilgilendiriyo halla halla eleştirmenmisin sen kardeşim bu sitede ? kimsenin ne aldığı ne ettiği ne sürdüğü ne arabası olduğu seni ilgilendirmez ;) sevgili saygılı abicim benim :)[/QUOTE
Bana ne senin arabandan. Paranla bana mı hava atıosun. 15 yaşında 206 gti ın varsa vardı ben yoktu yazmadım ki. Evet arabam vardı yazman yeterliydi. Ne şanslıymışsın ki 206 ın varmış kendine ait. Biz ancak o yaşlarda araba yıkama bahanesiyle doğanın anahtarını alıp yeşilyurt içinde dolanıyorduk.
[QUOTE=ramorex;2935394]9 yaşımda yollarda duran tuğla birikintilerine aynaları sürte sürte öğrendik ;) yaşımız küçük diye hiçbişeyimiz olmayacakmı ? belki paramız çok yaw seni ne ilgilendiriyo halla halla eleştirmenmisin sen kardeşim bu sitede ? kimsenin ne aldığı ne ettiği ne sürdüğü ne arabası olduğu seni ilgilendirmez ;) sevgili saygılı abicim benim :)[/QUOTE
Bana ne senin arabandan. Paranla bana mı hava atıosun. 15 yaşında 206 gti ın varsa vardı ben yoktu yazmadım ki. Evet arabam vardı yazman yeterliydi. Ne şanslıymışsın ki 206 ın varmış kendine ait. Biz ancak o yaşlarda araba yıkama bahanesiyle doğanın anahtarını alıp yeşilyurt içinde dolanıyorduk.
Biz ancak o yaşlarda araba yıkama bahanesiyle doğanın anahtarını alıp yeşilyurt içinde dolanıyorduk. süpersin usta al bendende okADAR
Burası nolmuş böyle yav göz gözü görmüyor tozu dumana katmışsınız :D
Kemal panpa kavga cikti senin yuzunden :D arabaya yalandan spec yazalimda rahat olsun herkez :D
la olum emre ne ayaksınız 206 ömrümde bu kadar yürüyen görmedim stok hayır olsun ...özele gel:hahaha:
life is life
03-01-2012, 22:22
maşallah araçlara..
[QUOTE=kelalper;2935468]
Biz ancak o yaşlarda araba yıkama bahanesiyle doğanın anahtarını alıp yeşilyurt içinde dolanıyorduk. süpersin usta al bendende okADAR
denenmiş bitmiş onun aracında bu var bunun aracında şu var önemli deil iki aracada helal olsun kendine güvenmeyen çıkmasın yarışa yoksa geçeceyine emin olduğun bir araçla yarışmanın bi anlamı yok bu olayıda karıştırmanında
NOT:benim nick'imle yazılan yazılar bana ait deildir en son yazdığım güzel bi deneme oldu katılımda bulunan herkese teşekkürler
Millet ne hazımsız mış ya arkadaş. Yok benim eski dütdütüm olsaydı. Yok ben sünnet düğünümü zaten gti ile yaptım biliyorum ne kadar gidiyo felan. Komik bir konu olmuş burası. :D
kaanpoyrazoglu
04-01-2012, 11:15
Tebrik ederim 206 yı ve maşallah diyorum .. Her araç bir değildir , beygirmiş dynomuş vs bunlara pek takılmamak gerekir , mühim olan yoldaki gidişi değilmidir arkadaşlar ? Medeni cesaretle denenmiş ve sonuçları videolarla ortaya koyulmuş , dostça-arkadaşça denemeler olmuş..Herkezin aracına maşallah,Allah kazadan beladan ve nazardan korusun ;) Onurcan ve meli selam ediyorum size :D :D
artık bende saldırıcam o arabada bu var şu arabada bu var:D ben onurcanın arabası sadece filtreyle yürüdüğüne inanmıyorum:D:D
yaaaabak öteki konudada kemal zaten geçmedim diyo geçemedim dill bu ne demek istesem rc yide geçerdim demek :D
kesin turbo var bu 206 da bendede stoc dicel var ama oda 206 ökö ciğerli deneyekmi panpa :D
lan kendimi çok giderli gördüm biri beni durdursun:D
type r var stock denermisiniz kemal bey anladığım kadarıyla bu crx le vti la olmicak :D
type r var stock denermisiniz kemal bey anladığım kadarıyla bu crx le vti la olmicak :D
crx istiyorum crx bulun bana :D
GokHan35
04-01-2012, 13:15
zaten cok saglıklı (ymış) vti a bu kadar fark atan 206 nın typerla yurumesi sart,maasallah maasallah :D
cruel dostum senin GTi'ın ilk sahibi kimdi? araba ondayken piston vs bişeyler takılmadığına emin misin?
Araç Stok gitmesi gerektiği gibi gidiyor ankarada benle denemek isteyen kardeşlerimizle abilerimizle bende deniyebilirim bendede sadece son susturucu var,
cruel dostum senin GTi'ın ilk sahibi kimdi? araba ondayken piston vs bişeyler takılmadığına emin misin?
yahu bu araç pistonlu olsa ben crx bile denemem:) pistonlu 206nın nasıl gidebildiğine inanamazsınız..
üşenmedim evrakları buldum yükledim buyur ilk sahibi emel hanım :D:D
parlar peugeot faturası(2001);
http://img137.imageshack.us/img137/8990/ilksahibi.jpg
kardeş bugun dyno yapsana sende gormus olursun aracını :)
ne bileyim bana ciğerli büyülü vs işleri mantıksız geliyor.. bir araba iyi yürüyorsa bunun mutlaka akla bilime fenne uyan :D mantıklı bir açıklaması vardır..
kardeş bugun dyno yapsana sende gormus olursun aracını :)
olur hemen gidip yapayım:D:D dyno ya vericek gereksiz param yok her dyno farklı ölçüyorki hala dynodaki güce göremi aracın gittiğini düşünüyosunuz:) dynoda çeşitli hilelerle yüksek yada düşükde çıkarabilirim gücümü:) sponsor varsa ölçtüriyim sorun değil ama siz istiyosunuz die kusura bakmayın:)
ne bileyim bana ciğerli büyülü vs işleri mantıksız geliyor.. bir araba iyi yürüyorsa bunun mutlaka akla bilime fenne uyan :D mantıklı bir açıklaması vardır..
ilk sahibi dedin buyur ilk sahibi işte:)daha farklı evraklarıda mevcut. isteyen aracada bakar diyorm dahada uzatmak istemiyorum:D
Araç Stok gitmesi gerektiği gibi gidiyor ankarada benle denemek isteyen kardeşlerimizle abilerimizle bende deniyebilirim bendede sadece son susturucu var,
senınle ben deneyebılırım :D
yoopasaogluna gıtbız gercek degerı buluruz bu kadar ekstrem farklı gıden 206 nında sonucu farklı olacaktır duz mantık :D hı cıkmam dıosan supelıydım arabandan artık emın olurum:D
SekoLive
04-01-2012, 14:01
ya ben son olarak bi teori atıcam ortaya,
bitane cok cok iyi yürüyen gti vardı acaba o arkadaşn araba alınıp plakamı değişildi :D :D
senin araba stock ise o zaman denenen araçlarda bir sıkıntı var. geriye bu seçenek kalıyor.. :D :D
çünkü 206 GTi piyasadaki en yavaş HotHatch araba olarak biliniyor :D :D
yoopasaogluna gıtbız gercek degerı buluruz bu kadar ekstrem farklı gıden 206 nında sonucu farklı olacaktır duz mantık :D hı cıkmam dıosan supelıydım arabandan artık emın olurum:D
ara bekir abiyi ug 206 kemal gelcek de parasını ben vercem de giriyim bulun gerçek değeri:D
ya ben son olarak bi teori atıcam ortaya,
bitane cok cok iyi yürüyen gti vardı acaba o arkadaşn araba alınıp plakamı değişildi :D :D
şuan hzk 206gti var çok iyi yürüyen oda stock değil zaten :) gerçi oda bizde:D
GokHan35
04-01-2012, 14:11
kardesim sen 206 gti camaiasını tanıyosun belli aynı speclerde bulsana 1-2 tane 206 gti onlarla dene :D bak gör ondan sonra millet sana neden inanmıyo,10 tane gti la dene 10 una da araya transatlantik sokarsın,sonra savunmaya devam :D
adam cıkmam demıyokı parasını yollayın cıkım dıyor :D :D :D :D hem cierli hem pinti :D
gelsın burda dyno ısmarlıcam söz benden + adana kebap :D
kardesim sen 206 gti camaiasını tanıyosun belli aynı speclerde bulsana 1-2 tane 206 gti onlarla dene :D bak gör ondan sonra millet sana neden inanmıyo,10 tane gti la dene 10 una da araya transatlantik sokarsın,sonra savunmaya devam :D
stock olarak bulamıyorum varsa stocku denerim zaten 100kere dedim ama çıkmadı:D ankaraya gitcem en sonunda :P
stock olarak bulamıyorum varsa stocku denerim zaten 100kere dedim ama çıkmadı:D ankaraya gitcem en sonunda :P
gelde herkesin ateşi sönsün :D :D :D bekliom :D
gelde herkesin ateşi sönsün :D :D :D bekliom :D
ateş seni çağarıo:D
ateş seni çağarıo:D
206 crx i çağırıyooo :D :D
206 crx i çağırıyooo :D :D
206 ankara şubesi ol o zaman sen:D
GokHan35
04-01-2012, 14:33
farketmez kardesim stock olmayanlarla dene sen onları da gecersin bak ben simdiden soyluyorum sana yorulmana bile gerek yok,o zaman dicek tek sey kalıyo denenen arabalar guzel yapılamamış ya da uzatmaları oynuyo olur diğer 206 gti lar :D o zaman millet daha da ateslenir :D
mustafadayken crx yazılımlı 207 rc le gidiyordu :D bu videodan benim anladıgım crx eskisi gibi gitmiyor yada 206 stock degil baska acıklaması yok
simdi muhabbeti döndürüp crx mi cok cigerli demeyin crx ın kapagını mustafa acmadı ne var ne yok icinde bilinmez eski sahibi stock dedi sadece ama 206 olayını bence fazla budaklandırmayın
Ben diyorum sana gel benide geç bütün yükü ben alayım ama dinlemiyonki :D
Ben diyorum sana gel benide geç bütün yükü ben alayım ama dinlemiyonki :D
çokk uzak be orta biyerde buluşsak olabilir bknz:guneşli:D
çokk uzak be orta biyerde buluşsak olabilir bknz:guneşli:D
Aslında seni bugün bu tarafa getirtmekti niyetimiz ama hava muhalefetine takıldık yoksa 3 ümüzden birinden kıvılcım çıkacaktı :D
Aslında seni bugün bu tarafa getirtmekti niyetimiz ama hava muhalefetine takıldık yoksa 3 ümüzden birinden kıvılcım çıkacaktı :D
bidahakine inş:D
kerem_euk34
04-01-2012, 16:40
Vti'ların biraz küçümsendiğini sezdim yanlış anlamayın öle sezdim sadece
araçlarınızı bilmiyorum ama
atmosferik olarak filtre egsozlu vti sahibiyim ANKARADAYIM rolling için beklerim :D :D
Tebrik ederim 206 yı ve maşallah diyorum .. Her araç bir değildir , beygirmiş dynomuş vs bunlara pek takılmamak gerekir , mühim olan yoldaki gidişi değilmidir arkadaşlar ? Medeni cesaretle denenmiş ve sonuçları videolarla ortaya koyulmuş , dostça-arkadaşça denemeler olmuş..Herkezin aracına maşallah,Allah kazadan beladan ve nazardan korusun ;) Onurcan ve meli selam ediyorum size :D :D
eyw.. selamını aldım da ayaları açıcam saolasın :D
artık bende saldırıcam o arabada bu var şu arabada bu var:D ben onurcanın arabası sadece filtreyle yürüdüğüne inanmıyorum:D:D
banada mı be kemal.. :D karıştırmayın arkadş beni :D :D ben dostça denememi yaptım çekildim.. :D
yusufcan_k
04-01-2012, 17:00
Vti'ların biraz küçümsendiğini sezdim yanlış anlamayın öle sezdim sadece
araçlarınızı bilmiyorum ama
atmosferik olarak filtre egsozlu vti sahibiyim ANKARADAYIM rolling için beklerim :D :D
sitok mu combom :D :D biz biliriz angaranın fitre eksos lu fiteklerini :D bkz rol krc al vs vs :D
senınle ben deneyebılırım :D
Senle zaten haftada 4-5 kere karsılasıyoz bir tanısamadık :D
senin araba stock ise o zaman denenen araçlarda bir sıkıntı var. geriye bu seçenek kalıyor.. :D :D
çünkü 206 GTi piyasadaki en yavaş HotHatch araba olarak biliniyor :D :D
Araba getir deneriz stok GTİ öyle smileli smileli olmaz,
cMg ve 106arts deneyin artık:D 2 206 denemesi izlemek zevkli olur :)
Onunki chipli ya :D deneriz s....m arabasını maksat muhabbet :)
Onunki chipli ya :D deneriz s....m arabasını maksat muhabbet :)
iyi ya işte chipin farkını görmüş olursunuz:D
Araba getir deneriz stok GTİ öyle smileli smileli olmaz,
sana mı yazdık? ankaradaki vti larla dene işte heveslisin madem..
vtecburac
04-01-2012, 22:41
bizdede bir vtec var filtre, egzoz denemek isteyen 206 gtı crx varsa dener görürüz, istanbuldayım maksat muhabbet:)