Orijinalini görmek için tıklayınız : Enes (BA) Type-R vs Ukku (AD) A3 1.8T
Yazılım vs bikaç eksik varken denemiştik, Enes bariz geçiyordu.. İzleyenler olmuştur, 160 170 civarlarında BA Type-R bariz yürüyüp gidiyordu..
Ayar tamamlandı, debriyaj volan değişti, bir daha deneyelim, farkı görelim dedik..
Fark tatmin edici.. İkimizin de üstün olduğu hız aralıkları var.. 140 gibi o çıkıyor, 180 gibi ben çıkıyorum falan.. Yarım boy çıkışa çıkışa 220 lere geldik, trafikten dolayı üstünü göremedik malesef.. Hatta daha erken kestiğimiz denemeler de oldu..
Enes'im, ayağına sağlık, arabanı da vites atışını da Allah nazarlardan saklasın :D
Type-R Specler:
Gruppe m filtre kiti
Kidd racing headers
Custom garage 70 mm ara borular
Buddyclub 76 mm son susturucu
Skunk2 emme manifoldu
Skunk2 70mm gaz kelebeği
Hondata kpro prb beyin
Tek kişi (Enes 50-60 kg civarı :D)
A3 1.8T Specler:
K03-S Turbo
76mm turboback egzoz
Cai
Stg1 debriyaj & volan seti
Front mount intercooler
Yazılım
Tek kişi (95 kg - 30 kg hafifletme :))
d7qykp2XVUA
http://www.youtube.com/watch?v=d7qykp2XVUA
BA gibi bi typerla yürüyorsa a3, gerçekten güzel yürümüş.
İki aracada maşallah :)
Maşallah çok zevkli denemeler olmuş kesenize bereket :) Bu güzel videolar için teşekkürler keşke az daha ışık olsaymış :) Kazasız belasız.
Maşallah kanka güle güle kullan ,emeklerinin karşılığını aldığını görmek güzel :icon_tup:
Maşallah cok güzel ve zevkli deneme olmus böyle yakın araçlar deneyince izlemeside roll yapmasıda bence cok daha zevkli oluyor Allah ikinizede kaza bela vermesin....
Bu arada BA nın specleri eksik yazılmıs Göki abinin pasta polish i yazılmamıs rüzgar direnci daha az :D :D
BA çok iyi maşallah.
A3 de çok ıyı olmuş yapılan işlemlerin karşılıgını vermış.Bundan sonra a3 de setup değişikliği düşünüyormusunuz ?
İki aracada maşallah.
utku aracının masallahı var.senın aracın sayesınde a3 sever oldum:) iki aracada tekrardan masallah diyim yeni yıldada kazasız belasız kullanırız hep birlikte inş
Skyhawk34
31-12-2011, 07:44
2 aracada maşallah iyi bi gece olmus :)
Maşallah denemeler cok güzel olmuş ama bu işin sonu top speed e doğru konur :) Ba typer canlıda mükemmel bi araç nası bi cila varsa üstünde :)
aviator35
31-12-2011, 08:10
her iki araca da maşallah, eski bir a3 sahibi hali hazırda vti sahibi olarak ikisinin de yürümesine sevindim, centilmenlik de cabası..
Masallah a3 ede type r ada utku farki kapamis tam anlamiyla Eskiye gore :) ba type r iyi gidiyo gercekten demekki ad a3de geri kalir dillmis :)
Maşallah iki aracada çok güzel deneme olmuş kazasız belasız
Bu arada BA yı ben çekmeköyde hiç görmedim bende orada oturuyorum yada denk gelmedik :)
Denemeler cok keyifli olmus. kazasiz belasiz iki tarafada
cok zevkli denemeler olmus :) utku 4. vitesin killer olmus direk
kelalper
31-12-2011, 08:34
Beyler emeklerinize sağlık. Bence kafa kafaya olmuş güçler. Arada değişiklikler tamamen şanzıman farklılığından oluşuyor. Arabaların çıplak ağırlıklarıda birbirine yakın. Çok güzel olmuş ama keşke kornaları düzgün çalsaydınız. İkinizde yakın arkadaşsınız birbirinize yapmayın bari.
çok zevkli olmuş ya ellerinize sağlık.
morgy_drag
31-12-2011, 08:54
Güzel denemeler sesler vs..Maşallah..
Rabbim araçlara zeval vermesin..
Utku..ayriyetten maşallah :) özledim kırmızıyı :) ;)
Ek.Civic_Spoon
31-12-2011, 08:59
maşallah her iki aracada her ikiside çok beğendiğim araçlar zaten, a3 e hayranlığım vardı zaten bu gidişle bundan sonraki aracım olacak herhalde :)
1.8T :)
Guzel deneme utku biraz daha kg verirsen is tamamdir:)
dragon07
31-12-2011, 09:02
çok güzel denemeler olmuş a3 e sevindim gayet iyi gidiyor :)
alikosar
31-12-2011, 09:03
maşallah iki aracada
TorqueTuning
31-12-2011, 09:17
Bu A3 hızlanmış mı ne??? :D
2 araca da maşallah, keyifli denemeler olmuş...
ba typer 2-3 öne çok rahat çıkması lazım a3 'e maşallah iyi gidio
her iki aracada kazasız belasız
Ahmet_28
31-12-2011, 09:40
maşallah beyler BA zaten gidişi bilinen güzel bi araç
utku maşallah s3 olmuş bu :D
Kardeşim maşallah. 1.8t lerde softcore değşikliklerin nasıl etki yaptığının en güzel kanıtı :)
Eline bütcene sağlık. Bu video nun birde 3 lüsünü çekelim inşallah :)
ÖmerF.Bayar
31-12-2011, 09:48
Video cok zevkli olmus 2 araca da masallah
faik.bmw
31-12-2011, 09:49
çok zevkli bi video olmuş her iki tarafada maşallah
28 EE 106
31-12-2011, 09:50
maşALLAH ıkısınede:) BA sesı harıka gusel dnemler olmus ALLAH gıdslerıne zevaL vermsın ıkısnınde:)
ikinizede helal olsun,cok keyifli denemeler olmuş
iki aracada maşallah.
GokhanRS
31-12-2011, 10:00
maaşallah güzel yürümüşsünüz. beni niye çağarmadınız :D
VteC_MaNiaC
31-12-2011, 10:15
güzel deneme, güzel çekim, şahane sesler :) A3 baya güzel olmuş ama yakında büyük turboda gelir heralde :) maşallah ikisinede.. bu arada Enes DSG olmuşun artık :D
ardacngns
31-12-2011, 10:18
iki aracada masallah a3 eksıklerını gıdermıs farkı bırebır gormus oldu yarın obur gun enes te bırseyler yaparsa kafa burun gıttıgı araba olması ıyı olmus .
enes egzantrık fln dusunuyormusun
KA®ANLIK
31-12-2011, 10:23
Çoook güzel deneme (:
Gerçekten araçlara maşallah.
Enes bir akşamda biz çıkalım yahu (:
Guzel deneme beyler Masallah
BMK TypeR
31-12-2011, 10:35
Maşallah ıkı araçada, güzel denemeler olmuş,
SerhatA.
31-12-2011, 10:37
İki araçada maşallah güzel denemeler olmuş
skaratas2
31-12-2011, 10:43
Çok Güzel deneme olmuş ellerinize sağlık.
maaşşallah denemeler iyi olmuş. a3 basarılı:)
gti-selim
31-12-2011, 10:55
maşallah araçlar çok iyi yürümüş ikisinede maşallah...
maşallah iki aracada iki araç sahibinede ..allah kaza bela vermesin güzel deneme
2 kral adamın denemesi bir de denk araçlarla olunca böyle keyifli oluyor işte. kesenize bereket beyler maşallah.
Maaşallah araçlara , keyifli bir deneme olmuş , Utku'nun yaptığı değişikler işe yaramış , BA type-r ile yürümek kolay değil tabi :)
ıkı aracada maşallah kazasız belasız utku sıhırlı ellerının emegını gordun daha da ıyı olur ıns
Cliosportve
31-12-2011, 11:19
Trafik uygun olsa Audi sanki biraz daha öne ata ata gidicekmiş gibi geldi
Yanılıyorda olabiliirim
enginman01
31-12-2011, 11:26
iki aracada maşşallah trafik musait olsaymış daha güzel olabilirmiş audi ciddi iyi yürümüş.
BurakCengizhanoğlu
31-12-2011, 11:38
emeklerine sağlık utku.ba da iyi yürüyor maşşallah..
by serçe
31-12-2011, 11:52
maşallah araçlara kazasız belasız ...
Emir-Sb3R
31-12-2011, 11:56
Abi maşallah çok iyi olmuş. 10 :)
güzel deneme olmuş maşallah :)
Çok keyifli deneme olmuş araçlara Maşallah.:)
maşallah araçlara sesler muhteşem :)
masallah ikisine de
az once de ba nin pasta cila resimlerine baktim
param olsa da enes satsa bana ba yi :)
Her iki aracada maşallah.. a3 güzel gitmiş.. :) Seviyorum böyle dışarıdan masum durup giderli araçları :)
Ba'nın sese de doyduk sabah sabah :) Kanka bi geldiğimde bineyim şuna ya :) Göremedim hiç :(
Sağol kardeşim :)
Maşallah çok zevkli denemeler olmuş kesenize bereket :) Bu güzel videolar için teşekkürler keşke az daha ışık olsaymış :) Kazasız belasız.
Videoların çekildiği fotoğraf makinesi üretildiğinde daha rolling icat olmamıştı :D
Ancak bu kadar çekebilmiş, teşekkürler :)
Maşallah kanka güle güle kullan ,emeklerinin karşılığını aldığını görmek güzel :icon_tup:
Aynen kankacım, üstüne bişeyler koyup, yaradığını görmek keyifli :)
Maşallah cok güzel ve zevkli deneme olmus böyle yakın araçlar deneyince izlemeside roll yapmasıda bence cok daha zevkli oluyor Allah ikinizede kaza bela vermesin....
Bu arada BA nın specleri eksik yazılmıs Göki abinin pasta polish i yazılmamıs rüzgar direnci daha az :D :D
Teşekkürler :)
Göki a3'e de bir el atsa 1 boy giderim vardı da yazıp çirkeflik yapmak istemedim :D
BA çok iyi maşallah.
A3 de çok ıyı olmuş yapılan işlemlerin karşılıgını vermış.Bundan sonra a3 de setup değişikliği düşünüyormusunuz ?
İki aracada maşallah.
BA'nın çok iyi olduğunu bildiğimden, baştan beri onu kıstas aldım ben de :)
Yakın zamanda değişiklik düşünmüyorum.
Maşallah..
utku aracının masallahı var.senın aracın sayesınde a3 sever oldum:) iki aracada tekrardan masallah diyim yeni yıldada kazasız belasız kullanırız hep birlikte inş
a3 tartışılır da 1.8t sevilmeyecek gibi değil :) Teşekkür ettim, cümlemize :)
2 aracada maşallah iyi bi gece olmus :)
Maşallah denemeler cok güzel olmuş ama bu işin sonu top speed e doğru konur :) Ba typer canlıda mükemmel bi araç nası bi cila varsa üstünde :)
BA Type-R güzel, sahibi daha da güzel insan. Teşekkür kankacım :)
her iki araca da maşallah, eski bir a3 sahibi hali hazırda vti sahibi olarak ikisinin de yürümesine sevindim, centilmenlik de cabası..
Masallah a3 ede type r ada utku farki kapamis tam anlamiyla Eskiye gore :) ba type r iyi gidiyo gercekten demekki ad a3de geri kalir dillmis :)
Aynen tam sidik zoru yetiştik. Adam bişey daha taksa geçecek :D
Teşekkür ettim :)
Denemeler cok keyifli olmus. kazasiz belasiz iki tarafada
cok zevkli denemeler olmus :) utku 4. vitesin killer olmus direk
Teşekkürler. Aynen 4 ve 5 bayağı keyifli oldu, benim hissiyatım da o yöndeydi, dün yanılmadığımı anladım :D
Beyler emeklerinize sağlık. Bence kafa kafaya olmuş güçler. Arada değişiklikler tamamen şanzıman farklılığından oluşuyor. Arabaların çıplak ağırlıklarıda birbirine yakın. Çok güzel olmuş ama keşke kornaları düzgün çalsaydınız. İkinizde yakın arkadaşsınız birbirinize yapmayın bari.
Bi tane benim fark ettiğim erken basma oldu, onda da ilahi adalet zaten, Enes'in en çok öne çıktığı deneme :D
Onun dışında kimse kimseye çakallık yapmaya çalışmadığı için problem yok :)
iki aracada maşallah
çok zevkli olmuş ya ellerinize sağlık.
Güzel denemeler sesler vs..Maşallah..
Rabbim araçlara zeval vermesin..
Utku..ayriyetten maşallah :) özledim kırmızıyı :) ;)
Sağol yavrum. Kırmızı da seni özlemiş. Gel bi ifadeni alayım :D
maşallah her iki aracada her ikiside çok beğendiğim araçlar zaten, a3 e hayranlığım vardı zaten bu gidişle bundan sonraki aracım olacak herhalde :)
Tavsiye ederim, güzeldir :)
1.8T :)
Guzel deneme utku biraz daha kg verirsen is tamamdir:)
Yemekten kendimizi alamıyoruz ki.. Olacak iş değil o :)
Bi ara gel de geç beni, havamı al :D
Teşekkür ettim bu arada :)
çok güzel denemeler olmuş a3 e sevindim gayet iyi gidiyor :)
maşallah iki aracada
Bu A3 hızlanmış mı ne??? :D
2 araca da maşallah, keyifli denemeler olmuş...
Birisi ayar mı yapmış ne?
ba typer 2-3 öne çok rahat çıkması lazım a3 'e maşallah iyi gidio
her iki aracada kazasız belasız
maşallah beyler BA zaten gidişi bilinen güzel bi araç
utku maşallah s3 olmuş bu :D
S3 bu kadar gitmiyor gibi yaw, 1500'e yakın kilosu ve 4 çekeriyle.
S3 'deki S harfi sanırım Mercedes S320 deki ile aynı, konfor ve prestij odaklı :D
Kardeşim maşallah. 1.8t lerde softcore değşikliklerin nasıl etki yaptığının en güzel kanıtı :)
Eline bütcene sağlık. Bu video nun birde 3 lüsünü çekelim inşallah :)
Teşekkür ettim bro. Kasap spec değil, biraz araştırıp doğruları uygulayınca oluyormuş :)
Gel de bi alayım ifadeni :D
Video cok zevkli olmus 2 araca da masallah
çok zevkli bi video olmuş her iki tarafada maşallah
maşALLAH ıkısınede:) BA sesı harıka gusel dnemler olmus ALLAH gıdslerıne zevaL vermsın ıkısnınde:)
ikinizede helal olsun,cok keyifli denemeler olmuş
iki aracada maşallah.
Maşallah a3'e
maaşallah güzel yürümüşsünüz. beni niye çağarmadınız :D
Teşekkürler :) Enes'le randevumuz ta 3 ay öncesindendi :D
güzel deneme, güzel çekim, şahane sesler :) A3 baya güzel olmuş ama yakında büyük turboda gelir heralde :) maşallah ikisinede.. bu arada Enes DSG olmuşun artık :D
Adam tam bir DSG :)
Yakın bi tarihte büyük turbo geleceğini sanmıyorum ama. İlerde ne olur bilemem :)
iki aracada masallah a3 eksıklerını gıdermıs farkı bırebır gormus oldu yarın obur gun enes te bırseyler yaparsa kafa burun gıttıgı araba olması ıyı olmus .
Aynen, Enes az kurcalasa geçecek ayarda, bişey yaparsa denerim seve seve.
Enes gibi adama can feda :)
Çoook güzel deneme (:
Gerçekten araçlara maşallah.
Enes bir akşamda biz çıkalım yahu (:
Guzel deneme beyler Masallah
Maşallah ıkı araçada, güzel denemeler olmuş,
İki araçada maşallah güzel denemeler olmuş
Çok Güzel deneme olmuş ellerinize sağlık.
maaşşallah denemeler iyi olmuş. a3 basarılı:)
maşallah araçlar çok iyi yürümüş ikisinede maşallah...
iki aracada maşallah
maşallah iki aracada iki araç sahibinede ..allah kaza bela vermesin güzel deneme
2 aracada msllah
2 kral adamın denemesi bir de denk araçlarla olunca böyle keyifli oluyor işte. kesenize bereket beyler maşallah.
Sağol minik adam :)
Yapın şu kırmızıyı da geçin artık beni :)
Maaşallah araçlara , keyifli bir deneme olmuş , Utku'nun yaptığı değişikler işe yaramış , BA type-r ile yürümek kolay değil tabi :)
Sağol panpa :)
ıkı aracada maşallah kazasız belasız utku sıhırlı ellerının emegını gordun daha da ıyı olur ıns
Sihirli bi el yok yaw. Biraz büyük bi el var sadece :D
Trafik uygun olsa Audi sanki biraz daha öne ata ata gidicekmiş gibi geldi
Yanılıyorda olabiliirim
5. vitesim epey güzel oldu ama BA küçümsenecek bi Type-R değil. Müsait bir zamanda çıkarsak uzun uzun 5 çekeriz, keyifli olur :)
iki aracada maşşallah trafik musait olsaymış daha güzel olabilirmiş audi ciddi iyi yürümüş.
Teşekkür ettim kankacım :)
emeklerine sağlık utku.ba da iyi yürüyor maşşallah..
maşallah araçlara kazasız belasız ...
Abi maşallah çok iyi olmuş. 10 :)
Teşekkür ettim kardeşim
güzel deneme olmuş maşallah :)
Çok keyifli deneme olmuş araçlara Maşallah.:)
maşallah araçlara sesler muhteşem :)
masallah ikisine de
az once de ba nin pasta cila resimlerine baktim
param olsa da enes satsa bana ba yi
O biraz zor gibi, teşekkür ettim :)
Her iki aracada maşallah.. a3 güzel gitmiş.. :) Seviyorum böyle dışarıdan masum durup giderli araçları :)
Ba'nın sese de doyduk sabah sabah. Kanka bi geldiğimde bineyim şuna ya, göremedim hiç
ErmanArseven
31-12-2011, 12:30
masallah her iki aracada cok güzel çekişmeli bir deneme olmus :)
Alper abi bu mesajından sonra bir daha izledim videoyu , kornaları oldukça yavaş çalıyoruz erken basma söz konusu değil bazen ikimizden biri geç kalabiliyor yada turbo atmosferik farkı gaz tepkisinden sana öyle gelmiş olabilir.
Bu videoda benim nasıl gittiğimin bi önemi yok zaten.Tamamen utkunun a3ünde ne gibi değişiklik olmuş görmek amaçlı denedik.
Denemelerde 5200 de bastım hep,6000 de basınca tabiki biraz daha avantajlı oluyorum ama geçen seferde altta denemiştik o yüzden yine aynı şekilde denedik.Babamın oğlu gelse basmam 6000 den önce ama utkunun kredisi sonsuz :) Tekrar Maşallah kanka :icon_tup:
İyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler sağolun :icon_tup:
Alper abi bu mesajından sonra bir daha izledim videoyu , kornaları oldukça yavaş çalıyoruz erken basma söz konusu değil bazen ikimizden biri geç kalabiliyor yada turbo atmosferik farkı gaz tepkisinden sana öyle gelmiş olabilir.
Bu videoda benim nasıl gittiğimin bi önemi yok zaten.Tamamen utkunun a3ünde ne gibi değişiklik olmuş görmek amaçlı denedik.
Denemelerde 5200 de bastım hep,6000 de basınca tabiki biraz daha avantajlı oluyorum ama geçen seferde altta denemiştik o yüzden yine aynı şekilde denedik.Babamın oğlu gelse basmam 6000 den önce ama utkunun kredisi sonsuz :) Tekrar Maşallah kanka :icon_tup:
İyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler sağolun :icon_tup:
Adamın hası yaw. :)
Ayağına sağlık kankacım. 1-2 malzeme taksan geçeceğin kıvamdayım, hadi yine iyisin :D
Adamın hası yaw. :)
Ayağına sağlık kankacım. 1-2 malzeme taksan geçeceğin kıvamdayım, hadi yine iyisin :D
ne demek kanka keyif aldım :) Bendeki 1-2 malzemeyi bırak sen bi enjektör turbo yapsan atmosferik rakibin kalmaz :D
PPR engineering
31-12-2011, 12:49
masALLAH.utku baya iyi olmuş araba ben cok beğendim deneme cok zevkli olmuş.enesin arabasıda maşALLAH hep aynı...
Video cok keyif verici olmus lan eline saglik Utku :D Ben Type-R'a kilitlendim valla hem sesi hem ileri geri oynamasiyla :D
Turboya gore vites atislarinda hic lag olmuyor sanirim gazdan cekmiyor musun ayagini?
Tekerinize tas degmesin gencler :)
masallah her iki aracada cok güzel çekişmeli bir deneme olmus :)
ne demek kanka keyif aldım :) Bendeki 1-2 malzemeyi bırak sen bi enjektör turbo yapsan atmosferik rakibin kalmaz :D
Dadı çıkmaz o zaman, iyi böyle sidik zoru gidiyoruz :D
masALLAH.utku baya iyi olmuş araba ben cok beğendim deneme cok zevkli olmuş.enesin arabasıda maşALLAH hep aynı...
Hızlı gidiyor oğlum boru mu.. Ne sandın :)
Video cok keyif verici olmus lan eline saglik Utku :D Ben Type-R'a kilitlendim valla hem sesi hem ileri geri oynamasiyla :D
Turboya gore vites atislarinda hic lag olmuyor sanirim gazdan cekmiyor musun ayagini?
Tekerinize tas degmesin gencler :)
Sağol yavrum.
Sen diyince tekrar izledim, vites atışlar kayıpsız görünüyor harbiden..
Bi de bana sor..
Vitesi at, basınç gitsin, tekrar gaza bas, geri gelsin falan..
Ohooo :D
Masallah utku a3 cok ıyı olmus ba kendını kanıtlamıs bı typer zaten masallah onada :)
VTec_king
31-12-2011, 13:16
Beyler Çok güzel deneme olmuş ikinizede Maşallah :)
Serhat Y.
31-12-2011, 13:27
yine seyir zevki yüksek denemeler olmuş tebrikler heriki aracada. böyle uzun soluklu deneme görüntüleri en keyiflisi oluyor. keşke birde enesin en iyi olduğu devirde basılsaymış, belki basmışınızdırda onunda görüntüsü olsaymış merak ettim sonucu.
Hondalara çöp diyen adam taktir ettim bundan sonrası turbo değişikliği kapak port ve basınç olmalı güle güle kullan.
Masallah utku a3 cok ıyı olmus ba kendını kanıtlamıs bı typer zaten masallah onada :)
Beyler Çok güzel deneme olmuş ikinizede Maşallah :)
Ne denemesi ya.. Aç üstünü gez, boşversene.. Ebatların da tam arabaya göre.. :) :)
yine seyir zevki yüksek denemeler olmuş tebrikler heriki aracada. böyle uzun soluklu deneme görüntüleri en keyiflisi oluyor. keşke birde enesin en iyi olduğu devirde basılsaymış, belki basmışınızdırda onunda görüntüsü olsaymış merak ettim sonucu.
160-180e kadar yarım boy 1 boy kadar daha iyi oluyor, sonrası yine at yarışı, kafa burun :)
Hondalara çöp diyen adam taktir ettim bundan sonrası turbo değişikliği kapak port ve basınç olmalı güle güle kullan.
Konu Honda'nın çöp olması değil de, VTI'ın saçma fiyatlarıydı. Her neyse :)
Centilmenliğinizden dolayı teşekkür ederim, Hondacılara karşı olan düşüncelerimi değiştirdiniz :)
Ben aynı zamanda vw ve audiciyim :) unuttun sen
kelalper
31-12-2011, 13:39
erken basmışsınız demiyorum yaw. Kornalar hep dııııt dıt dıt olmuş. Şunu sakin sakin Dıııt dıııt dıııt yapın yaw. Yangından mal kaçırır gibi basıosunuz onu diyorum.
iki aracada maşallah çok ii deneme olmuş..
her ikisinşde koca bi maşallah enese ayrı maşallah :) o nası vites atmak enes :D
SEÇKİN172
31-12-2011, 13:56
utku iki aracada maşşallah 10 numara yürüyor ikiside :)
B.Aktepe
31-12-2011, 14:24
maşallah iki aracada :)
A3 uçuyor, kemare açısı çok başarılı olmuş...
Maşallah ikinizede
Maşallah her iki aracada :)
Tartışmasız ve keyifli bir deneme :icon_tup:
Kazasız belasız ikinizede:D
erken basmışsınız demiyorum yaw. Kornalar hep dııııt dıt dıt olmuş. Şunu sakin sakin Dıııt dıııt dıııt yapın yaw. Yangından mal kaçırır gibi basıosunuz onu diyorum.
Geldiğin bir ara öyle yaparız, 2'dir çağırıyorum yoksun :D
iki aracada maşallah çok ii deneme olmuş..
her ikisinşde koca bi maşallah enese ayrı maşallah :) o nası vites atmak enes :D
Adam tam bir dsg :) Teşekkürler :)
utku iki aracada maşşallah 10 numara yürüyor ikiside :)
maşallah iki aracada :)
A3 uçuyor, kemare açısı çok başarılı olmuş...
Maşallah ikinizede
Açı harbiden iyi olmuş Şafo, eline sağlık :D
Her iki aracada kocaman Maşallah, çok zevkli olmuş :)
o ankı heyecandan ole oluyor sanırım :D yoksa deneyenler kaprsızsız ınsanlar :)
Trance-R
31-12-2011, 15:35
çok güzel 1 deneme daha , harika yürümüş 2 araçda ...
A3 üst hızlarda torkun verdiği etkiyle sanırım hızını göstermeye başlıyor .
kazasız belasız.
insanın emeğinin karşılığını alabildiğini görmesi güzel birşey. a3 ü seviyoruz.
BA typer ise apayrıdır. bu araca tutunup gidebilmek başarıdır.
allah yeni yılda da böyle güzel videolar izlemek nasip etsin bizlere araçlarınıza maşallah :)
utku daha gideri var bunun biraz daha gıdıkla maşallah
Ö.öztüRk
31-12-2011, 15:54
maşallah 2 araca a3 tam kıvamında maşallah
Serhat Y.
31-12-2011, 16:03
bende tam tersi düşünüyorum "dıııt dıtdıt" heriki tarafda alışıksa tabi daha pratik oluyor hızlı oluyor, ***** arkadan sıkıştıranlar sellektör falan beni geriyor:)hemen başlasın bitsin ilerde bidaha deneyelim mantıgındayım ben:rolleyes:
bende tam tersi düşünüyorum "dıııt dıtdıt" heriki tarafda alışıksa tabi daha pratik oluyor hızlı oluyor, ***** arkadan sıkıştıranlar sellektör falan beni geriyor:)hemen başlasın bitsin ilerde bidaha deneyelim mantıgındayım ben:rolleyes:
500 metre yan yana gelemeeyip geldiğinde de aynı anda korna yapıp anlaşamayıp 1 km de anca rolling e baslayanlar fitil ediyor beni.. :D
BlackEmperor
31-12-2011, 16:08
cok guzel denemeler olmuş kafa göz maşallah
Ikısıne de masallah dun canlı canlı ızledık gayet zevk aldık :)A3 eskı halıne gore cok ıyı oldu.Sahıbı kadar guzel bir typer ıle kafa burun gıtmesı emegın karsılıgının alındıgının kanıtı oldu :)
Arasts61
31-12-2011, 16:25
Masallah araclara. Kafa burun cok eglenceli olmus..
Ikısıne de masallah dun canlı canlı ızledık gayet zevk aldık :)A3 eskı halıne gore cok ıyı oldu.Sahıbı kadar guzel bir typer ıle kafa burun gıtmesı emegın karsılıgının alındıgının kanıtı oldu :)
Senin de eline sağlık kankacım. Ne söküp ne taksak elini sakınmıyorsun işten :)
Aynen aynen mantık o bende de :)
500 metre yan yana gelemeeyip geldiğinde de aynı anda korna yapıp anlaşamayıp 1 km de anca rolling e baslayanlar fitil ediyor beni.. :D
1 km bazıları için iddialı mesafe. Örneğin Hakan :D
Oha :D a3 tünelin babasını yapmış tebrikler :D Egzosun içine gircek typer ın nerdeyse :) 5 sayfadır kimsede farkına varmamış :D
şimdi çıkıp araya boşluk koyup denerseniz dediğimi çok güzel anlarsınız :)
Ortadan araba geçen denemelerde typer 3 boy önde gidiyor, haklısın :)
O arabalar da montaj zaten.
Enes de işten anlamayan adam ya, yolda farkına varamadı, ilk denemesi olduğu için. :)
Hadi canım başka kapıya.
BlackEmperor
31-12-2011, 17:07
Oha :D a3 tünelin babasını yapmış tebrikler :D Egzosun içine gircek typer ın nerdeyse :) 5 sayfadır kimsede farkına varmamış :D
şimdi çıkıp araya boşluk koyup denerseniz dediğimi çok güzel anlarsınız :)
yan yana giderken nasıl tünel oluyor dostum biraz aydınlatırmısın bizi? yoksa F1 deki geçişlerde mi bir sıkıntı var dibine kadar ardakan takip edip bi anda sollamak ? F1 pilotları bu işi bilmiyo yan yana gitmelri lazım sen bi anlatsana bize videodan biz mi fark edemedik ?
ortamı gerkem icin yazı yazmayın usluba dikkat edin deneyenlerden ses cıkmaz iken 3. sahıslar ortamı germesin
Boost Up
31-12-2011, 17:18
okan en iyi roller ya en iyisi o burdaki kimse anlamıyo ya. Utku abi-Enes abi maşallah her ikinizin aracınada:)
Serhat Y.
31-12-2011, 17:19
bir rüzgar tünelidir gidiyor, ben böyle cadde tipi araçlarda bu denklemin çok işe yaradığını düşünmüyorum enazından o süratlerde. iki farklı karosere sahip araçta nebiliyim bana olmazmış gibi geliyor. durum f1 dakinden çok farklı yani. aerodinamide önemlidir. yoksa bende çok videoda izledim öyle top speede dogru cıkıldıgında tünel yapan aracın arkadan hızlı gelip yanına cıktıgında yavaşladığı görüntüleri, ama üst hızlarda.
BlackEmperor
31-12-2011, 17:20
ilk denemeyi dikkatli izlersen anlarsın.
Onun haricinde diğer denemelerdede erken basışlarda a3 biraz öne çıkarken sağa kaçıyor tekrar geri düşmeye başayınca typerın yine arkasına yapışıyor baştan sona offside denemeler :)
dostum ne araç sahiplerini nede seni tanırım o yüzden yapacağım yorum gayet objektiftir. Dediğin şekilde bi tünel felan yok dedin diye bi daha izledim videoları arada en az 1-1,5 mt fark var nasıl bir tünel bu tünel ? bence yazdıkların hoş değil ortalığı karıştırmanın manası yok. Tünel olması için enesin Typer ın en az yarı yarıya utkunun a3 unun onüne geçmesi lazım. yan yana giderek tnel olmaz hatta yan yana gitmek dezavantajdır. birazcık ondeki araç havayı yararark gittiğinde yanındakini daha cok turbulansa girmesine sebep olur. sen hiç uzun yola cıkmadın galiba ? :)
VDG Saxo US vs Saxo TA ( 666 ) vs 106 EM ( 666 ) vs Saxo HL vs Hondas Lisboa - Montijo.mp4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=57R9if54bTk)
Bu adamlarda bol bol rüzgar tüneli var, rüzgar fetişi olan varsa izleyebilir :)
cok güzel ve zevkli denemeler olmuş maşallah ıkı aracada
İki aracada maşallah.
Utku abi-Enes abi maşallah her ikinizin aracınada:)
cok güzel ve zevkli denemeler olmuş maşallah ıkı aracada
teşekkürler :)
Gokhan43
31-12-2011, 17:38
Maşallah beyler ikinize de çok zevkli olmuş :)
TYPERHAKAN
31-12-2011, 17:40
her iki araçta gözbebeğimiz,ikisinede MAŞAALLAH,
speed_emre
31-12-2011, 18:49
her ıkı arabayada masallah cok guzel denemeler olmus vıtesler harıka degıstırmısler dogrusu :) ba da cok guzel gıdıyor gercektende :) utku gercektende araban super kardesım masallah hersey cok guzel nazar degmesın :)
Alicanrs
31-12-2011, 18:54
mükemmel deneme olmuş Allah kaza bela vermesin Enesin typerı ztn herkez biliyor gayet güzel yürürlü Utku maşallah çok güzel olmuş aracın baya güzel yürüyor Kazasız belasız kanka
Her 2 aracin da masallahi var valla . Ama A3 eskisine gore pek bi iyi yurumus :)
Maşallah beyler ikinize de çok zevkli olmuş :)
Sağol Gökhan :)
her iki araçta gözbebeğimiz,ikisinede MAŞAALLAH,
Teşekkür ettim abi :)
her ıkı arabayada masallah cok guzel denemeler olmus vıtesler harıka degıstırmısler dogrusu :) ba da cok guzel gıdıyor gercektende :) utku gercektende araban super kardesım masallah hersey cok guzel nazar degmesın :)
Teşekkür :)
mükemmel deneme olmuş Allah kaza bela vermesin Enesin typerı ztn herkez biliyor gayet güzel yürürlü Utku maşallah çok güzel olmuş aracın baya güzel yürüyor Kazasız belasız kanka
Sağol yavrum :)
Her 2 aracin da masallahi var valla . Ama A3 eskisine gore pek bi iyi yurumus :)
rockford34
31-12-2011, 20:19
masallah iki aracada
Low-Rider
31-12-2011, 20:39
vantuz siparişi alınır:D
her iki aracada maşallah keyifli olmuş
Maşallah araçlara
Kayınço sende duruyon duruyon az deniyorsun çz deniyorsun:)
İki aracada Maşallah kazasız belasız sürüşler inşallah.Enes abi viteslerine hastayım :)
Maşallah araçlara, çok keyifli denemeler olmuş :)
maşallah gerçekten a3 çok hoş olmuş kazasız belasız izmirde görmek binmek isteriz:)
typerın sesi soluğu bi yorum bulamadım :D
CeM öZeR
01-01-2012, 08:24
Dostum araçlara maşallah. Çok düzgün iki insanın çok düzgün centilmence denemesi olmuş.emekler ortada ve karşılığı da fazlasıyla alınmış. Saçma sapan yorum yapıp üstüne vazife olmadan konuşanlar da vazgeçsin artık şu boş konuşmalardan.
Her iki aracada maşallah. Spec lere göre gitmeleri gerektiği gibi olmuşlar. Kazasız belasız sürüşler.
maşallahh çok keyıflı denemeler olmus :)
kelalper
01-01-2012, 11:35
yaw kornaya başladıktan sonra arada 1 saniye fark olur 1 saniyede ne kadar yol gidicen 80 le giderken.
kelalper
01-01-2012, 11:51
bir rüzgar tünelidir gidiyor, ben böyle cadde tipi araçlarda bu denklemin çok işe yaradığını düşünmüyorum enazından o süratlerde. iki farklı karosere sahip araçta nebiliyim bana olmazmış gibi geliyor. durum f1 dakinden çok farklı yani. aerodinamide önemlidir. yoksa bende çok videoda izledim öyle top speede dogru cıkıldıgında tünel yapan aracın arkadan hızlı gelip yanına cıktıgında yavaşladığı görüntüleri, ama üst hızlarda.
serhat sen deme baari. İkimizin arabası yan yana yürürken benim GKS ile denememde 180 den sonra arkadan gelip saplıodun. Yüksek hızlarda arabanın arka kapısında ol dibine kadar yaklaşırsan kestiği havadan yararlanırsın. Tam tünel gibi olmaz ancak oradaki rüzgar direnci 1 metre sağında yada solunda daha fazladır.
Murat Özcan
01-01-2012, 11:52
2 aracada maşallah
kelalper
01-01-2012, 11:52
Okan yine parazitliğe başlamış. Yeni account alası var heralde. Gözleride görmüyor havuç yedirin şu adama. İki araba arasında 2 metre fark var neyin tüneli.
Maşallah araçlara
Kayınço sende duruyon duruyon az deniyorsun çz deniyorsun:)
Benim mantalite o kayınço, az olsun öz olsun :D
Teşekkürler:)
maşallah gerçekten a3 çok hoş olmuş kazasız belasız izmirde görmek binmek isteriz:)
typerın sesi soluğu bi yorum bulamadım :D
İzmir'e gelirsem yaparız bi organizasyon :)
Dostum araçlara maşallah. Çok düzgün iki insanın çok düzgün centilmence denemesi olmuş.emekler ortada ve karşılığı da fazlasıyla alınmış. Saçma sapan yorum yapıp üstüne vazife olmadan konuşanlar da vazgeçsin artık şu boş konuşmalardan.
Okan yine parazitliğe başlamış. Yeni account alası var heralde. Gözleride görmüyor havuç yedirin şu adama. İki araba arasında 2 metre fark var neyin tüneli.
Hep aynı hikaye işte :) Salla gitsin :)
Alıntı yapamadığım herkese teşekkürler ayrıca :)
Serhat Y.
01-01-2012, 15:40
serhat sen deme baari. İkimizin arabası yan yana yürürken benim GKS ile denememde 180 den sonra arkadan gelip saplıodun. Yüksek hızlarda arabanın arka kapısında ol dibine kadar yaklaşırsan kestiği havadan yararlanırsın. Tam tünel gibi olmaz ancak oradaki rüzgar direnci 1 metre sağında yada solunda daha fazladır.
granturismo da öyle evet.
Olm Utku artık s2000 filan alırsam senle denenmez :D Denerken olmazsa basınç kısarsın öyle deneriz :)
Maşallah kardeşim çok sıkı olmuş makina. BA ile yürümek kolay iş değildir. Yapacam dedin Yaptın oldu :D
gökhan-R
01-01-2012, 17:43
Maşallah araçlara cok güzel deneme olmus
Yazmiyayım tek bir maşallah için mesaj kalabalığı yapmayayım diyorum ama bu aracada kayıtsız kalamıyorum. Emeğine sağlık Utku yaptıklarının böyle güzel sonuç vermesi sanki kendi arabammış gibi benide sevindiriyor. İki aracada kocaman maşallah. A3 ün daha güzel günlerinide görücez gibi sanki Utku he :) bu böyle kalmaz gibi :)
Yazmiyayım tek bir maşallah için mesaj kalabalığı yapmayayım diyorum ama bu aracada kayıtsız kalamıyorum. Emeğine sağlık Utku yaptıklarının böyle güzel sonuç vermesi sanki kendi arabammış gibi benide sevindiriyor. İki aracada kocaman maşallah. A3 ün daha güzel günlerinide görücez gibi sanki Utku he :) bu böyle kalmaz gibi :)
Teşekkür ettim..
Belli olmaz, kalabilir de, kalmayabilir de.. :)
Denemeler çok temiz olmuş ancak video kalitesinde iyileştirme yapılmalı; olayın çoğunlukla gece ve ışığın az olduğu vakit yapıldığı dikkate alınırsa Exmor R CMOS sensörlü bir makine edinmekte fayda var.
her iki araca da maşallah son süratlerde görülseymiş tadından yenmez bi deneme olurmuş..
maşallah araçlara zevkli denemeler olmuş...allah sıkıntısız binmeyi nasip etsin
Selcuk_RoL
03-01-2012, 16:32
ikinizede maşşallah beyler:)
Cimmeria
03-01-2012, 16:42
bu turbo a3 ün orjinal turbosu mu ?
çok güzel gerçekten ikisinin de gidişi
alperkirman
03-01-2012, 17:32
180 bg olan a3 1.8t turbosu k03s
maaşallah araçlara ...
kanashibari
03-01-2012, 18:10
Maşallah çok eğlenceli çok kaliteli bir çekişme olmuş. Zevkle izledim. Emeğinize sağlık.
maşallah araçlara zevkli denemeler olmuş...allah sıkıntısız binmeyi nasip etsin
ikinizede maşşallah beyler:)
sağol selçuk :)
bu turbo a3 ün orjinal turbosu mu ?
çok güzel gerçekten ikisinin de gidişi
teşekkürler, arkadaş cevaplamış ben göremeden :)
180 bg olan a3 1.8t turbosu k03s
maaşallah araçlara ...
Maşallah çok eğlenceli çok kaliteli bir çekişme olmuş. Zevkle izledim. Emeğinize sağlık.
sağool gel izmite de alalım ifadeni :D
ykavcioglu
03-01-2012, 19:12
maşallah çok güzel olmuş, ganyan gibi:D
life is life
03-01-2012, 21:21
:icon_tup: maşallah araclara..
Patisever
03-01-2012, 21:26
O ne sesdir öyle ya şiir gibi
ba typer'ın vites atışları muhtesem . özellikle 4-5 e öle marifet msllah
havalar güzelleşince bi akşam çıksak mı yaw ne yapsak..
güzel geldi akşam akşam :)
Zaman çok çabuk geçiyor be :) Çıkalım bro ayıpsın :icon_tup:
m-power07
10-04-2012, 00:23
kafa kafaya çok zevkli maşallah araçlara..
life is life
10-04-2012, 10:10
güzel çekişmeli olmuş, maşallah araçlara..
ahmetuzun
10-04-2012, 10:13
tekrar tekrar maasallah ıkı aracada bırı favorı a3 um dıgerı favorı typer ım allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın
Forumun iki güzel insanının denemesi olmuş elinize sağlık. Sadece başlığı okudum videoyu izleyemiyorum sirketten :) yorumlar sonra :D
ukku kardes, bu arabada 28r yokmuydu yaw ? dier a3'müydü o yoksa ? sahilde tecavüz ettiğiniz araba bu değil sanırım :D
:D Kaşıntılar maksimum, yaz geldi
harika çekişme olmuş..
mşllh. araçlara
typermelih
10-04-2012, 10:50
nekadar zevkli olmuş ayağım ister istemez gaza basma pozüsyonuna girdi :)
Bayrampaşalı
10-04-2012, 10:56
Forumun iki güzel insanının denemesi olmuş elinize sağlık. Sadece başlığı okudum videoyu izleyemiyorum sirketten :) yorumlar sonra :D
ukku kardes, bu arabada 28r yokmuydu yaw ? dier a3'müydü o yoksa ? sahilde tecavüz ettiğiniz araba bu değil sanırım :D
utkunun arabada k03s var senın dedıgın arac emir in gt28 li şaka makınası :D
utkunun arabada k03s var senın dedıgın arac emir in gt28 li şaka makınası :D
tamam anlaşıldı :D iki tane kırmızıydı çünkü ben ukku'nun araba sandım o aracı..
Maşallah tekrar.
tamam anlaşıldı :D iki tane kırmızıydı çünkü ben ukku'nun araba sandım o aracı..
Maşallah tekrar.
o gece caddede ki yardirma seansina katilan cooper senmiydin yoksa ? :)
KA®ANLIK
10-04-2012, 11:17
Zaman çok çabuk geçiyor be :) Çıkalım bro ayıpsın :icon_tup:
enesim bende karışabilir miyim aranıza (:
arabayı bir görmek istiyorum :)
Ö.öztüRk
10-04-2012, 11:23
maşallah 2 aracada , a3 çok çok iyi güzel deneme olmuş ..
o gece caddede ki yardirma seansina katilan cooper senmiydin yoksa ? :)
muhtemelen bendim :)
birinize hafif tutunmuştum. :p Biride arkadan taciz etti, o sendin sanırım.. :D
Ukku'yla konuştuk sonradan, hatta marmaris'e çağırdı da polis girince devreye kavuşamadık :D
ben sakin sakin Kolamı içerekten evime gidiyordum yaww :)
edit : arkadaş arabalar giderken ikiz gibiydi, ikiside cillop kırmızı :D
Hahaha ilk kalktıgın bendim, sonradan emir dahil olmustu. :)
Sırf cadde icin coilleri cikarip yumusak bi suspansiyon takasım var :D
Bayrampaşalı
10-04-2012, 12:04
sen ınsan degılsın utku bılıyosun dımı onune gelene şaka yapıyosun bende ılk bındıgımde şasırmıstım :D :D arabaya acıdım :)
hortum geldı kanka :D şimdi
sen ınsan degılsın utku bılıyosun dımı onune gelene şaka yapıyosun bende ılk bındıgımde şasırmıstım :D :D arabaya acıdım :)
hortum geldı kanka :D şimdi
hayvan dayanıklı ya. o öyle seviyor zaten.
alman yapmış :D
güle güle kullan. :)
Bayrampaşalı
10-04-2012, 12:06
hayvan dayanıklı ya. o öyle seviyor zaten.
alman yapmış :D
güle güle kullan. :)
bence o öle sevmıyo moruk sen öle sevıyosun :D
eywallah :)
Patisever
10-04-2012, 12:26
ohanzi harbi rolling budur işte o kadar roll izledim böylesini görmedim kapısma nefis olmuss
muhtemelen bendim :)
birinize hafif tutunmuştum. :p Biride arkadan taciz etti, o sendin sanırım.. :D
Ukku'yla konuştuk sonradan, hatta marmaris'e çağırdı da polis girince devreye kavuşamadık :D
ben sakin sakin Kolamı içerekten evime gidiyordum yaww :)
edit : arkadaş arabalar giderken ikiz gibiydi, ikiside cillop kırmızı :D
evet marmarise seni ben cagirmistim hatta sonra arkadan polis gelince biz kactik :D
ukku gene bi gece cikip zibidilik yapma zamanidir artik :icon_tup:
evet marmarise seni ben cagirmistim hatta sonra arkadan polis gelince biz kactik :D
fren kiti gelicek inşallah, balatalarım bittide :D değişeyim bende katılırım.. Hoşuma gitti önceki :hahaha:
sen zaten bizim taraftasın, her an kırmızı bi a3 ya da siyah bi ibiza cupra2 tarafından taciz edilme ihtimalin var, tehlikenin farkında mısın? :D
VTec_king
10-04-2012, 12:45
2 haftadır haftasonları cadde canlı idi
standart olmak çok güzel polisle başın belaya girmiyor tavsiye ederim :)
Adam tam bir sokak yarışcısı ya :D:D
sen zaten bizim taraftasın, her an kırmızı bi a3 ya da siyah bi ibiza cupra2 tarafından taciz edilme ihtimalin var, tehlikenin farkında mısın? :D
sıkıntı yok ben arkadan izlemeyi seviyorum :D
dikkat edin ben yakalamiim valla korkuturum :) valla kaparım farları gelir dibine bi-xenon'u kodummuydu gecenin 3ünde güneş acıyor :hahaha:
musti2jz
10-04-2012, 13:06
maşallah iki aracada çok zevkli bir roll olmuş :))
Güzel geceydi tekrarı lazım :)
2 haftadır haftasonları cadde canlı idi
standart olmak çok güzel polisle başın belaya girmiyor tavsiye ederim :)
Eski günlerdeki gibi diyorsun :D
Adam tam bir sokak yarışcısı ya :D:D
cocuklar kendince yeni moda bir takim yarislar uydurmuslar adınada yanyana gelip aniden basma demisler , biz eski moda yarismayi seviyoruz...unutmaki ayar her zaman vardir :D:p:icon_tup:
Biz hep zibidilikteyiz, siz randevu ile yapıosunuz :D Nişantaşı'nın havasından suyundan mıdır bilmiyorum.. :D
cocuklar kendince yeni moda bir takim yarislar uydurmuslar adınada yanyana gelip aniden basma demisler , biz eski moda yarismayi seviyoruz...unutmaki ayar her zaman vardir :D:p:icon_tup:
Adamsın üstad :D:bravo:
Bende katilirim olmadi :)
roll out, cadde/sahil 2000lere dönüş in :D
roll out, cadde/sahil 2000lere dönüş in :D
Sokim rollinge ztn, nerden tebelleş olduk, düzde gaza basıp kimin daha çok parası ve boş vakti olduğunu ölçüyorsunuz :D
Sokim rollinge ztn, nerden tebelleş olduk, düzde gaza basıp kimin daha çok parası ve boş vakti olduğunu ölçüyorsunuz :D
hiç bi art niyetim yok, arabamı deneme açısından geldim.
o yüzden 100 oktan benzin ve sac jantlarla geldim. camları da söküp muşamba gerdik.
yanlış anlama, iyi niyetimizden..
...ve safo olaya el atmaya karar verir :D
...ve safo olaya el atmaya karar verir :D
Karaciger a3 senin mi?
:D
TorqueTuning
10-04-2012, 16:15
Geyiği çevirmişsiniz yine gençler! :D
Video'yu izleyebildim telefondan. Çok çekişmeli olmuş :icon_tup:
Enes ve Ukku kazasız belasız sorunsuz güzelce binmenizi dilerim..
daha boş bi saatte deneyin bence tekrar, sanki tam sonuna kadar olmamış gibi.. fast&furious çekişmesi gibi, bi biriniz bi biriniz geçiio :)
gökhan-R
10-04-2012, 17:21
Denemeler cok keyifli olmus maşallah iki aracada
Utku kaldirdim bekliyorum :D
Ellerimi :hehe:
Bora abi, s2000 le bir turlayam ben. Boşver denemeyi :D
İnfinti m30d'den beri arkadan itiş kullanmıyorum. Doldum az :D :D
ayhan306gti
10-04-2012, 20:28
iki aracada maşallah beyler böyle dostane denemeler olunca bu işler dahada zevkli hale geliyor ALLAH ağzınızın tadını bozmasın.
brs_odbs
10-04-2012, 21:48