Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kara Tren vs. ROL Vti (30.12.2011)

ANIL
31-12-2011, 10:38
İki aracada maşallah, güzel denemeydi..:icon_tup:

1. Deneme 70km/h
PSlRn1gEPlw

2. Deneme 60km/h
5EaSi8PPG9A

Bonus :)
XmEks5AMwhU

Video Linkleri Sırasıyla:
http://www.youtube.com/watch?v=PSlRn1gEPlw&feature=g-upl&context=G2eafaaeAUAAAAAAABAA
http://www.youtube.com/watch?v=5EaSi8PPG9A&feature=g-upl&context=G290ff4eAUAAAAAAAAAA
http://www.youtube.com/watch?v=XmEks5AMwhU&feature=g-upl&context=G215d8c5AUAAAAAAACAA

mtcvtc
31-12-2011, 10:41
maşallah iki aracada specler nedir acaba?

Velter
31-12-2011, 10:42
linkleri de koysaniz iphone da gozukmuor

GokhanRS
31-12-2011, 10:42
kara tren gecikir belki hiç gelmez. şimdinin trenleri gecikmez.

ANIL
31-12-2011, 10:45
Vti'ın speclerini bilmiyorum Cupra'da yazılım, komple 76 düz boru, egr iptali, hybrid turbo.

ANIL
31-12-2011, 10:47
linkleri de koysaniz iphone da gozukmuor

linkleri koydum bakabilirsiniz.

fa'R'uk
31-12-2011, 10:50
maşallah araçlara

gti-selim
31-12-2011, 10:50
maşallah iki aracada..

Alper_
31-12-2011, 11:40
maşallah çok iyi gidiyor :)

Cliosportve
31-12-2011, 11:43
Kara tren adaleti

utkuselamoglu
31-12-2011, 11:49
çok çok süper denemeler..

oğuzk
31-12-2011, 12:14
Maşallah ikisinede :)

'K20A2'
31-12-2011, 12:27
maşallah araçalara kazasız belasız..

mechanic
31-12-2011, 12:28
kara tren çevreci galiba dumansız yazılım var :D
maeşallah..
benim ilk tavsiyem enjektöre girmesi..
+
kaç barda yürüyor ve extra olarak box takıyor mu
tşk..

ErmanArseven
31-12-2011, 12:31
masallah her iki aracada :)

cdc70
31-12-2011, 12:34
o gecemiyormu lan diyen kim acaba :) bu kadar şaşrmaya gerek yok specler ortada daha ne olucaktı ki msllah

dark
31-12-2011, 12:53
Videoladan benim haberim yoktu normalde yüklemeyi düşünmüyorduk ama Anıl habersiz olarak yüklemiş Kerem arkadaşımızın affına sığınıyorum Gerci kendiside sorun yok yükleyebilirsiniz demişti. Araçta şu an sadece yazılanlar mevcut box yok araç aldığım gibi sadece eksikliklerini giderdik elden geçmesi gerekenler kontrol edildi. Aldığımızda 30 psi pik yapıp 25 psi larda yürüyordu kaçaklar yüzünden şu an 45 psi pik atıp 40 psi civarlarında yürüyor. İlerleyen zamanlarda aracı satmaz isem enjektör ve turbo upgrade işlemine gitmeyi düşünüyoruz Bu arada kerem arkadaşımız genelde arabayı söktüğü için o şekilde gelicek diye bize haber geldi ama sökmemiş deneme olduğunda cupra da arka koltuklar sökük pek ağır değil ama yinede yazalım.

dark
31-12-2011, 12:54
o gecemiyormu lan diyen kim acaba :) bu kadar şaşrmaya gerek yok specler ortada daha ne olucaktı ki msllah

Yorum videodaki araçlar için cam car arkadaşımız 1.20 d ile insignia yı geçemeyinde morali bozuluyor :) hatta videoda lan geçemiyorum onu lan diyor :D

serkanokan
31-12-2011, 12:56
Masallah araclara, rol vtec ve kara tren cok guzel arabalar ;)

JapanVsGermany
31-12-2011, 13:08
45 psi peak 40 psi conta, maşallah Cupraya :)
ne demişler, Basınç Basanındır!!!

ROL Vtec'e de maşallah, tutunabilmesi gerektiği kadar tutunmaya çalışmış :D

CasabLanca
31-12-2011, 16:17
bizim cupra magirus gibi gündüzleri keçiören ostim dolmuş hattında çalışıyor gecede böyle otobanda duman salıyor :hehe:
maşallah her 2 aracada

dark
31-12-2011, 16:43
bizim cupra magirus gibi gündüzleri keçiören ostim dolmuş hattında çalışıyor gecede böyle otobanda duman salıyor :hehe:
maşallah her 2 aracada

ne adamsın ya akşam akşam kopardın beni :)

douu
31-12-2011, 18:59
roll vtec specleri nedir ? kara tren 40 psida hibrid turbo ile cok daha fazla fark acmalıydı. maşallah araçlara :D

MeRtCaN
31-12-2011, 19:01
roll vtec specleri nedir ? kara tren 40 psida hibrid turbo ile cok daha fazla fark acmalıydı. maşallah araçlara :D

84.5mm darton
12.5 cr piston
headers
eksoz
filtre

başka bisi yok :)

bycrm
31-12-2011, 19:11
maşallah araclara emeginize saglık..

dark
31-12-2011, 20:13

hibrit turbo dediğimiz orjinal turbo zaten sadece paller ile oynanmış çok farklı bişey yok ;) bu arada rol vtec de hiç boş değil cam car 1.20d ona göre pay biç ;)

dark
31-12-2011, 20:21
Masallah araclara, rol vtec ve kara tren cok guzel arabalar ;)

jb yide yabana atmamak lazım :)

Mehmet Gazihan
31-12-2011, 22:19
hibrit turbo dediğimiz orjinal turbo zaten sadece paller ile oynanmış çok farklı bişey yok ;) bu arada rol vtec de hiç boş değil cam car 1.20d ona göre pay biç ;)

o pallerle oynayıp 240hp alıyoruz..

Maşallah çok duman yok belli kısık makina..

dark
01-01-2012, 00:45
o pallerle oynayıp 240hp alıyoruz..

Maşallah çok duman yok belli kısık makina..

Teşekkür ediyorum abi şu an tahminimce o değerlerde zaten araç eksoz öncesi eski sahibinde 231 bg dynosu varmış ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer doğru ise eksoz ile o değerler civarındadır.

Vlkn
01-01-2012, 01:02
Maşalallah .. .

RcK4MiL
01-01-2012, 02:59
Maşallah araçlara :)

Toul
01-01-2012, 08:14
Maşallah araçlara.

douu
01-01-2012, 12:25

yanlış anlama kardeşim sadece vti mı cok dolu merak ettim. kısmışsınız ayarı sadece basınçla yürüyor şu anda araba. emrede iken dumanı boldu :) paller oynanmış oldugunu da biliyorum zaten merak etme :)

SEÇKİN172
01-01-2012, 12:28
hızlı bir cam car a ihtiyacınız var :) maşşallah araçlara :)

dark
01-01-2012, 18:06
yanlış anlama kardeşim sadece vti mı cok dolu merak ettim. kısmışsınız ayarı sadece basınçla yürüyor şu anda araba. emrede iken dumanı boldu :) paller oynanmış oldugunu da biliyorum zaten merak etme :)

Dou bi önceki sayfadaki mesajımı okursan anlarsın aracın yazılımı ile oynamadık basınç kaçağı olduğu için araç basınç basamıyordu haliyle sonuçta duman atıyordu.
senin 2260 takıp denediğin günle arasında şu an dağlar kadar fark var. Sonuç olarak araç zenginden kısık haline döndü . Su an gayet tatminkar bundan sonra artık kurcalamak için baskı turbo ve enjektör gerekicek şu an günlük kullanım için yeterli. :)

tdipower
01-01-2012, 18:16
rol vtec tahmin ettiğiniz sıradan vtecler gibi yürümüyor önce bunu bilin :) iki araçlada gazladım kullandım ikisinide çok iyi biliyorum. cupra nın dumanı gayet normal bastığı basınca göre iyide yürüyor pd130 la karşılaştıran olmuş hele neyse. sonuç normal zaten maşallah demek yeterli araçları bilmeden tanımadan yorumlamak yanlış. maşallah ikisinede

dark
01-01-2012, 20:32
hızlı bir cam car a ihtiyacınız var :) maşşallah araçlara :)

elimizde 1.20 d vardı o gün :) supran ı da cam car yapmak için çıkartırsak sesinden korkup biz basamayız :D teşekkürler.

dark
01-01-2012, 20:51
rol vtec tahmin ettiğiniz sıradan vtecler gibi yürümüyor önce bunu bilin :) iki araçlada gazladım kullandım ikisinide çok iyi biliyorum. cupra nın dumanı gayet normal bastığı basınca göre iyide yürüyor pd130 la karşılaştıran olmuş hele neyse. sonuç normal zaten maşallah demek yeterli araçları bilmeden tanımadan yorumlamak yanlış. maşallah ikisinede

...................

Dookan
01-01-2012, 21:11
valla smdı bu videoyu kıstas almak için paylaşırsan iş deişir..ben senın yerınde olsam kaldırırm en azından araç sahıbı gokhana sorman gerek..ayrıca belirteyim skn type r o gıttıgının su an 7 boy onunde gıdıyodur bence

devran
01-01-2012, 21:20
gerçekten maşallah bunlara yanlız ibiza cupra dizel ciddi yürüyormuş gerçekten helali var yani.

dark
01-01-2012, 22:04
valla smdı bu videoyu kıstas almak için paylaşırsan iş deişir..ben senın yerınde olsam kaldırırm en azından araç sahıbı gokhana sorman gerek..ayrıca belirteyim skn type r o gıttıgının su an 7 boy onunde gıdıyodur bence

Benim yüklediğim bir video değil ki internette herkezin kolaylıkla ulaşabiliceği bir video eğer sıkıntı olursa tabiki silerim...

kerem_euk34
01-01-2012, 22:18
Guzel denemeydi bn hazirliksizdim dogru ancak arabsyi soksem hazirlasam bile gecebilgimi dusunmuorum fark azalir sadece allah kaza bela vermesin dostca denedik bulusma gunu ;)

MeRtCaN
01-01-2012, 22:21
şu videolardan rol vtec in nasıl bi araç olduğu anlaşılır sanırım

[url=httpire (httreetFire[/url)
Ankara tayfası zaten aracı biliyor bilmeyenler içinde videolar yeterli olur sanırım ;)

Can yanlış Anlamada o videodan sonra çok şey değişti (Özgün yeniden ayar yaptı araca)
bence Kıstas alınacak bir video değil..

bence videoyu kaldırırsan hem ortam gerilmez hemde ınsanları kandırmamış oluruz ?

dark
01-01-2012, 22:23
Can yanlış Anlamada o videodan sonra çok şey değişti (Özgün yeniden ayar yaptı araca)
bence Kıstas alınacak bir video değil..

bence videoyu kaldırırsan hem ortam gerilmez hemde ınsanları kandırmamış oluruz ?

sıkıtı yok kaldıralım...

MeRtCaN
01-01-2012, 22:23
sıkıtı yok kaldıralım...

Teşekkurler :)

Dookan
01-01-2012, 22:24
Benim yüklediğim bir video değil ki internette herkezin kolaylıkla ulaşabiliceği bir video eğer sıkıntı olursa tabiki silerim...
haklısın aslında..ama kıstas olarak alınamaz şu an onu belırteyım dedim..yoksa rol vtec in klasmanında basite alınmayacak bir araç oldugunu ankara bilir.ama yıllar geçince işler biraz deişti.sakın yanlıs anlasılmasın typr ı korumak vteci kotulemek veya senın aracınla ilgili bi yorum deıldır su an soyledıgım..sadece kıstas alınamaması konusudur.o nedenle yazıyorum..iyi akşamlar kazasız surusler dilerim .video hakkında yorum yapmak gerekırse de kara trenın guzel yurudugunu de herkes bılır eksklerı var dıye blıodum tamamlamıssın galıba yazdıklarına göre..240 250 hp lerde ise bende denemek ısterım

dark
01-01-2012, 22:25
Guzel denemeydi bn hazirliksizdim dogru ancak arabsyi soksem hazirlasam bile gecebilgimi dusunmuorum fark azalir sadece allah kaza bela vermesin dostca denedik bulusma gunu ;)

Amin hepimize kardeşim ;) mühim olanda bu dostluk geçsekte geçilsekte önemli değil gerisi boş ;) güzel yorumun içinde ayrıca teşekkür ederim.

dark
01-01-2012, 22:35
haklısın aslında..ama kıstas olarak alınamaz şu an onu belırteyım dedim..yoksa rol vtec in klasmanında basite alınmayacak bir araç oldugunu ankara bilir.ama yıllar geçince işler biraz deişti.sakın yanlıs anlasılmasın typr ı korumak vteci kotulemek veya senın aracınla ilgili bi yorum deıldır su an soyledıgım..sadece kıstas alınamaması konusudur.o nedenle yazıyorum..iyi akşamlar kazasız surusler dilerim .video hakkında yorum yapmak gerekırse de kara trenın guzel yurudugunu de herkes bılır eksklerı var dıye blıodum tamamlamıssın galıba yazdıklarına göre..240 250 hp lerde ise bende denemek ısterım

Sizin dediğiniz gibi ben skn olduğu için eklemedim sadece type r ayarına yakın yürüdüğünü söylemek istedim Neyse sorun kalmamış zaten ;) Sizin aracınızda yazılım eksoz var diye biliyorum Geçmek geçilmek önemli değil uyarsa bi gün önceden haberleşir deneriz maksat muhabbet olsun. Hiç yoktan yakın yürürsek yaptıklarımızla ileri yada geri gittiğimizi görmüş oluruz Bu arada sizin araç Cenk abinin eski aracı mı ?

erh
01-01-2012, 22:38
yaklasık 4 yıldır nokta masraf edilmeden ve gidişinden birsey kaybetmeyen nadir araclardan.. Maşallah :)

Dookan
01-01-2012, 22:42
Sizin dediğiniz gibi ben skn olduğu için eklemedim sadece type r ayarına yakın yürüdüğünü söylemek istedim Neyse sorun kalmamış zaten ;) Sizin aracınızda yazılım eksoz var diye biliyorum Geçmek geçilmek önemli değil uyarsa bi gün önceden haberleşir deneriz maksat muhabbet olsun. Hiç yoktan yakın yürürsek yaptıklarımızla ileri yada geri gittiğimizi görmüş oluruz Bu arada sizin araç Cenk abinin eski aracı mı ?

:)sorun hiç bi sekılde olmas onemlı olan kelımelerle anlasabılmektı onuda yaptık ztn..

evet araçta yazılım eksoz fıltre var geçmek gecılmek onemlı deıl tabiki de benide tanıyanlar bilir gecmek ıcın ya da gecılırım korkusuyla yarışmam..zevklı olacagına ınanıyorum o yuzden deneyelım dedım..kuru musaıt bı havada bulusalım deneyelım..araç cenk abının eski aracıdır..

dark
01-01-2012, 22:50
:)sorun hiç bi sekılde olmas onemlı olan kelımelerle anlasabılmektı onuda yaptık ztn..

evet araçta yazılım eksoz fıltre var geçmek gecılmek onemlı deıl tabiki de benide tanıyanlar bilir gecmek ıcın ya da gecılırım korkusuyla yarışmam..zevklı olacagına ınanıyorum o yuzden deneyelım dedım..kuru musaıt bı havada bulusalım deneyelım..araç cenk abının eski aracıdır..

Cenk abinin eski aracı ise ciddi yürüdüğünü biliyorum Sizin aracınızında koca bir maşallah ı var Bize fazla gelebilir ama geçseniz bile ilerleyen günlerde enjektör turbo gibi planlarımız var yaptıklarımızın + sını görmüş oluruz ;)

bladerk
01-01-2012, 22:51
eğer rol ve skn nin videosunu koyduysanız bayramdaki hem skn o gün alındığın ilk gündü gökhan kullanamıyodu hem rol ün en iyi yürüdüğü gündü o vaktin üzeriine skn kullanım ve yeni ayarı en kötü 7 8 boy ilerledi bence çok da kaile almayın

sizin demeniz de rolün en kısık halidir en az 2 boy daha iyi yürüdüğünü bilmeniz lazım şimdi bu yazıma tabi canımmmmmmmmmmmmm diyen dingiller olacak isterseniz zaten arkadaşsınız rolün ufak ayarlarını açıp hafta sonu tekrar yollayım halatı gelince de sknyle denersiniz

dark
01-01-2012, 23:01
eğer rol ve skn nin videosunu koyduysanız bayramdaki hem skn o gün alındığın ilk gündü gökhan kullanamıyodu hem rol ün en iyi yürüdüğü gündü o vaktin üzeriine skn kullanım ve yeni ayarı en kötü 7 8 boy ilerledi bence çok da kaile almayın

sizin demeniz de rolün en kısık halidir en az 2 boy daha iyi yürüdüğünü bilmeniz lazım şimdi bu yazıma tabi canımmmmmmmmmmmmm diyen dingiller olacak isterseniz zaten arkadaşsınız rolün ufak ayarlarını açıp hafta sonu tekrar yollayım halatı gelince de sknyle denersiniz

Skn nin ne kadar gittiğini bende biliyorum Maksat muahbbet olsun diye yapılan bir denemeydi Kimsenin kimseye bişey dediği yok önceki yapılan yorumlardan bu açıkca belli. Konu farklı yerlere gidiyor gibi görünüyor. Sonuçta her cuma buluşup birbirimizin yüzüne bakıyoruz. Bundan sonra yapılan yorumlara ona göre dikkat edelim. ;) Kerem arkadaşımız ne zaman isterse tekrar deneriz. Yeterki deniyiceğim insanlar onun gibi olsun.

ogunozcan
01-01-2012, 23:04
masallah araclara,can kara trenı satma daha da guzellestır aksamlarıda konakta bızım kapının onunden gecerken gazla D: sesını unutmayalım

Dookan
01-01-2012, 23:41
Cenk abinin eski aracı ise ciddi yürüdüğünü biliyorum Sizin aracınızında koca bir maşallah ı var Bize fazla gelebilir ama geçseniz bile ilerleyen günlerde enjektör turbo gibi planlarımız var yaptıklarımızın + sını görmüş oluruz ;)

iyi dileklerin için tşşkr ederım kardeşim..musait zmn da bi bulusmada bol bol muhabbetımızı eder hmde tanışmış oluruz..iyi geceler dılerım..konuyu sapıtmayalım tekrar aracınıza ve rol vtec e maşallah...

JapanVsGermany
01-01-2012, 23:48
***** videonun cekildigi gun SKN de beyin wardi ama ankaraya uygun ayar yoktu...
***** videonun cekildigi gun ROL VTEC de beyin yoktu, dolayisi ile ayar da yoktu ;)

Hala bir neptune ya da S300 yok; oem beyin OEM Egzantrik dewam ediyor. Buna ragmen hala ankarada daha hizli vtec yok rol vteci gececek ( swap b16 eg haric)...
Eger ki cupra bu sekilde geciyorsa rol vteci; emin olun en az 220hp tastir, tebeik etmek duser bize sonuna kadar.

Rol vtecin su an ki sahibi kerem benden 30 kg agir ve arabadaki zerre sokulen parca olmadan basiyor. Bendeyken her deneme oncesinde bladerk e ugrar, dibine kadar zorlardik methanoldur awanstir (we erkutun sihirli islemleri ;) ).. Ustelik ben sadece tek bir sparco koltuk ile denerdim, araba bombostu; teyp hoparlor dahi yoktu arabada...

Bu denemede meth yok, awans kisik, araba sokuk deil, keremin extra 30kg fazlasi gibi 45 psi basan araca karsi atmosferik motorun cok buyuk kayiplaridir...

Araba sokulur, erkut saglam bir abanir nostalji yapar motora yeniden denenir; ha cupra nihayetinde yine gecer bir suratten sonra ancak en azindan rol vecin ne kadar gidecegi ortaya cikar...

Oz`
01-01-2012, 23:58
ya boş konuşmayın kaldırmayın videoyu da Deneyin yeniden yahu :D neden kasıosunuz :D

kim ne basarsa basssın anlamadınız hala basınc la dumanla hersey olmadığını neyse deneyin yeniden :) kendinizi kandrmayın fındıkla 45 psi basınca bişi olmuo sikinti büyük turboda zaten

MeRtCaN
01-01-2012, 23:58
***** videonun cekildigi gun SKN de beyin wardi ama ankaraya uygun ayar yoktu...
***** videonun cekildigi gun ROL VTEC de beyin yoktu, dolayisi ile ayar da yoktu ;)

Hala bir neptune ya da S300 yok; oem beyin OEM Egzantrik dewam ediyor. Buna ragmen hala ankarada daha hizli vtec yok rol vteci gececek ( swap b16 eg haric)...
Eger ki cupra bu sekilde geciyorsa rol vteci; emin olun en az 220hp tastir, tebeik etmek duser bize sonuna kadar.

Rol vtecin su an ki sahibi kerem benden 30 kg agir ve arabadaki zerre sokulen parca olmadan basiyor. Bendeyken her deneme oncesinde bladerk e ugrar, dibine kadar zorlardik methanoldur awanstir (we erkutun sihirli islemleri ;) ).. Ustelik ben sadece tek bir sparco koltuk ile denerdim, araba bombostu; teyp hoparlor dahi yoktu arabada...

Bu denemede meth yok, awans kisik, araba sokuk deil, keremin extra 30kg fazlasi gibi 45 psi basan araca karsi atmosferik motorun cok buyuk kayiplaridir...

Araba sokulur, erkut saglam bir abanir nostalji yapar motora yeniden denenir; ha cupra nihayetinde yine gecer bir suratten sonra ancak en azindan rol vecin ne kadar gidecegi ortaya cikar...

Roll vtec e ekzantık beyın takınca
SKN type r ı gecebılecegıne ınanıyormusun Reşat ?

Bu arada KRC Vtec (Sedan) Roll vtec i geçtıgını bılıyorum.demmeki hızlı bir vtec varmış :D (hemde 4 kapılı 2 kapı fazlası vardı )

JapanVsGermany
02-01-2012, 00:06
Roll vtec e ekzantık beyın takınca
SKN type r ı gecebılecegıne ınanıyormusun Reşat ?

O sonuca nasil vardigina inanamiyorum mesela mertcan ;)
Rol vti da piston olmasabildigin f/h/e vtec diyorum; buna ragmen ANKARADA daha hizli bir vtec yok diyorum.
Kalanlarda da cupra denemesinde aracin eksilerini yazdim, onlar eski haline gelse biraz daha tutunur diyorum...

SKN nin klasman ust kategori, aksam aksam K20 basina wurdu sanirim ;)

KRC artik yok; demek ki hala daha hizlisi yok.
Ayrica KRC ile denerken bizim erkutla ayara cikacagimizi, bunu soyledigimde kadir abinin combo simdi deneyin sonra tekrar dener farki goruruz dedigini ancak denemeden sonraKRC nin bir kere gectim bir daha denemem dedigini de hatirliyorsan sorun yok ;)

MeRtCaN
02-01-2012, 00:07
O sonuca nasil vardigina inanamiyorum mesela mertcan ;)
Rol vti da piston olmasabildigin f/h/e vtec diyorum; buna ragmen ANKARADA daha hizli bir vtec yok diyorum.
Kalanlarda da cupra denemesinde aracin eksilerini yazdim, onlar eski haline gelse biraz daha tutunur diyorum...

SKN nin klasman ust kategori, aksam aksam K20 basina wurdu sanirim ;)

k20 yi seviyoruz :D

ama roll unde hacimden yana pek bı farkı kalmadı k20 ye gore :D

JapanVsGermany
02-01-2012, 00:25
k20 yi seviyoruz :D

ama roll unde hacimden yana pek bı farkı kalmadı k20 ye gore :D

Erkut hesapladi hacmi
1712cc gibi birseydi...
Hacimden ziyade skn ile denemek icin baya masraf lazim. O kadar masraf yapacagina K20 ctr alir zaten...

Vtec i sattiktan sonra icimdeki atmoferik aski zedelendi, sadece seronun eg si heyecan weriyor artik bana; bir de accordun lpg den sonra ki dusuk yakiy tuketimi ;)

bladerk
02-01-2012, 01:03
Skn nin ne kadar gittiğini bende biliyorum Maksat muahbbet olsun diye yapılan bir denemeydi Kimsenin kimseye bişey dediği yok önceki yapılan yorumlardan bu açıkca belli. Konu farklı yerlere gidiyor gibi görünüyor. Sonuçta her cuma buluşup birbirimizin yüzüne bakıyoruz. Bundan sonra yapılan yorumlara ona göre dikkat edelim. ;) Kerem arkadaşımız ne zaman isterse tekrar deneriz. Yeterki deniyiceğim insanlar onun gibi olsun.

aynen denenecek kişiler adam olsun yeter yazdıklarımı dikkatli oku canım konu farklı yerlere gitmiş zaten size detaylı açıklama yaptım sadece neyin ne kadar gittiğini belirttim istwerseniz yeniden deneyin dememin sebebiyse yazdıklarımı illaki birilerini çarpıtma isteiğindendir bunun sen olduğunu kast etmiyorum tabiki
kedi aracıdaki söktüğün yerden rolün ne durumda olduğunu yazmışsın video konulmasa da olurdu demişsin iyi niyetini gayet göstermişsin

şu an b16 eg swap da rol de 1735 cc hacme sahip biri 960 kg stage 3 egz 12.8 ecu diğeri 11.6 cr 1080 kg ikisi de gitmesi gerektiği kadar yürüyo şu an daha hızlı B serisi yok bu ikisinden boşa tartışmayın eski krc lpgli vti olarak ömrünü sürdürüyo

JapanVsGermany
02-01-2012, 01:29
Hala yürüyor diyorsun erkut; la bunlar ne zaman kosacak? ;)

Ben arabaya 1 sene 12.5cr diye bindim gazladim, kereme de o sekilde sattim....
Keremcim beni 0.9cr rencide et odeselim ;)

bladerk
02-01-2012, 01:31
kerem wideband egt neptune 4.4 alacak egz kasnak hazırda var takılıp araba koşacak reşatcım

JapanVsGermany
02-01-2012, 01:36
Biraz da keremi kostur wersin kilo fazlasini, bir boy da keremden alsin rol ;)

Eline saglik erkut usta; merakla bekliyorum keremden yeni atarlar, pek duruldu bu aralar ;)

kerem_euk34
02-01-2012, 10:22
Kisin karda buzda atar yapilmiyo ki sunucta rol 4 ceker deil dikkat etmek lazim bole havalarda :)

gurlekyasin
02-01-2012, 11:11
maşallah her iki aracada..cupra ya ayrıyeten maşallah :) dumansız hemde :)

Chn53
02-01-2012, 12:57
rol'ün daha gideri var.... iki aracada maşşallah :D

eg4
02-01-2012, 18:21
kardeşimin soylemıyle rolde atılım unıversıtesındeymıs duyumlar oyle goz kararı bakdım abı dıyor ses tok gelıyor dıyo :D