Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön Takım Sorunu
2 ay önce aks körüklerini değiştirdim.yola çıktığımda aksların eskiye göre daha fazla öttüğünü farkettim.ve direksiyonu tam sağ veya tam sola kırıp ilerlediğimde sanki lastik patlakmış gibi araba sallamaya başladı.aks kafaları yeni değişmişti körükler yırtıldığı için körükleri değiştirdim yoksa çok fazla bir sorun yoktu sadece sağ aks kafası ötüyordu şimdi ikiside çok fazla ötüyor acaba montaj hatasımı yaptı virajlara korkarak giriyorum buralarda gösterebileceğim güzel bir ön takım ustası varmı ?
Modern sanayide taşdemirler jant lastik var...
Oraya bir git sen.. Olmadı orda çalışan birine Fikri usta'yı sor. Aynı sokakta zaten dükkanı...
Fikri ustaya selamımı götür :D Anlat böyleyken böyle diye ..Ne olmuş olabilir v.s ...
Modern sanayide taşdemirler jant lastik var...
Oraya bir git sen.. Olmadı orda çalışan birine Fikri usta'yı sor. Aynı sokakta zaten dükkanı...
Fikri ustaya selamımı götür :D Anlat böyleyken böyle diye ..Ne olmuş olabilir v.s ...
abi motorcu diye orayı saymamıştım :) taşdemirler jant olabilir belki bi yerde bi ayarsızlık vardır.
Sen git onun elinden her iş gelir :D
Sen git onun elinden her iş gelir :D
o zaman en kısa zamanda bi gideyim :)