PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hondacılar Yardım 90 model accord alınırmı ?

serkan6606
31-12-2011, 22:36
Selamlar Yeni yılınızı kutlarım . bende bir 92 serçe var krediyle felan aldım subatta borcu bitiyor niyetim 2. krediyi cekip üstüne koyup bi 316 yada si felan ama babam bi araba bulmus bana araba beyaz renkde 4 cam otomatık sunroof otomatık vites ful diyo babam benim Serçeyle kafa kafaya diyo adam arabanın motoru sökdürmüş mazemelerini bagaja doldurmuş druyomus grangını felan yaptırmıs sekman atılcakmıs felan babam sen kararını ver ben toplarım arabayı diyo babam tamirci ben arabayı görmedim babam gördü kasa diri diyo hırpalanmamıs gogusu saglam ama motor toplancak bagajdına doldurmus mazemelerini sekman atcaz diyo sizce nasıl bu araba alınırmı ? bide kaç para mazeme tutar ? işcilik babamdan babam yapar .ama mazemeler ne kadar tutar piyasası nedir ? yardımlarınız için simdiden tsk ederim.

serkan6606
01-01-2012, 20:16
up up up up up :D yarın bakmaya Gitcem Arabaya boşa işden izin almayım alınmayacak bi arabaysa :D netten bi kaç fotolarına baktımda 2.0 ın bi sürü versiyonu var hangisi bilmiyom otomatik araba gls sanırım herhal

Günkut
01-01-2012, 20:18
Eger serceyle kafa kafaya gırıcekse neden olmasın sanzımanına ıyı baktır ne olursa olsun 20 küsür yasında araba alıcaksın baktırmadan alma resimleri varmı ?

SOMEONESPECIAL
01-01-2012, 20:20
Motoru yaptırıp verecekse serçe ile kafa kafaya takaslanır.
2.0 otomatik sunroofludur o araba ama neden motoru o hali gelmiş
iyice motora ve şanzımana bakıp almak lazım yoksa serçe kadar para yer.
Ölüsü 8-9 eder. LPG siz bütçe sarsar

serkan6606
01-01-2012, 20:21
Hayır Ben arabayı görmedim Babam görmüş BAbamın Bi arkadaşının Ahbabıymış maddi durumu yokmuş Tanıdık bi tamirciye sökdürtmüş Evinin önünde mazemeleri toplamıs bagaja araba garajda yatıyomus komple motor yapılcak arabaya ben hondadan anlamam daha evel hiç binmedim tofaş bmw felan olsa 3 aşşa 5 yukarı parca parasını tahminen bi seyler sallar ona göre bi toparlama yapardım kafamda ama ne kadara patlar bana onu merak Ediyorum astarı yuzunden pahalıya gelecekse hiç girmeyim. nete baktım araba 7.5 ile 10 arasında Benim Sercede
5250 5.5 dan aşşa vermem

Eger serceyle kafa kafaya gırıcekse neden olmasın sanzımanına ıyı baktır ne olursa olsun 20 küsür yasında araba alıcaksın baktırmadan alma resimleri varmı ?

Motoru yaptırıp verecekse serçe ile kafa kafaya takaslanır.
2.0 otomatik sunroofludur o araba ama neden motoru o hali gelmiş
iyice motora ve şanzımana bakıp almak lazım yoksa serçe kadar para yer.
Ölüsü 8-9 eder. LPG siz bütçe sarsar

abi babamla konusdum simdi motor yağsız kalmış motoru kitlemiş buda motoru sökdürmüş bagaja doldurmus parcaları . grangını felan almıs diger mazemeler tuzlu gelmiş alacak para olmadıgından bagaja doldurmus motoru garaja cekmiş .

serkan6606
04-01-2012, 19:27
Araba yalan oldu adam babama ayrı bana ayrı konusuyo :D benden para istedi Serçenin piyasası belli diyo üste 500 dedi sonra muhabet etdik felan adı olsun 300 ver yeter masrafları sen karsılarsın hiç degilse dedi. iyi dayı al arabanı yaptır o zaman dedim. bende 3 bine yaptırırsan bin. benim arabam 5.5 senin arabanda 8.5 etmez bile dedim :P burdanda pek yanıt cıkmayınca demekki araba tırt dedim üstüne gitmedim dur bakıyım hafta babam bi daha konusuruz istersen felan diyo o arabayı anca ben alırım baska kimse almaz :D ben alırım mazemeyı toplarım babama toplatırım yoksa o araba orda çürür