Orijinalini görmek için tıklayınız : Evet beyler yardımınıza ihtiyacım var wide band baglicam
Şimdi bütün tesisatı hazırladım saati bağladım sensörü taktım buraya kadar hersey normal kırmızı kablo 12 v siyah sase bunuda biliyorum mavi ve beyaz kablo ne ise yarar ve en kolay sekilde aracın neresinden elektrik almalıyım ? Yardımlarınızı bekliyorum bu arada goki bulardami ona çok yakınım okuduğu zaman anlar :)
elektriği en kolay sigorta kutusundan alırsın..
KA®ANLIK
01-01-2012, 14:39
ne marka ne model olm wideband...
ne marka ne model olm wideband...
Baglicaksan eğer çıkıp geliyim yanına :D
abeee sen hani bursaya geliodun dün __?
yavuz364
01-01-2012, 14:44
Birisi arka ışıklandırma, diğeri de 0-5V analog çıkış...
İkisini de bağlamana gerek yok , yada ışıklandırmayı direk elektriğe bağla...
Deneyerek bulabilirsin :) o şekilde bozulacak birşey değil..
KA®ANLIK
01-01-2012, 14:44
Baglicaksan eğer çıkıp geliyim yanına :D
kayınvalide ziyaretindeyim cicim,
tuzladayım :D
AEM in modeli ne olm nette bağlantı şeması vardır, rahat rahat bağlarsın işte...
abeee sen hani bursaya geliodun dün __?
Gitmedim isler çıktı ondan dolayı :)
kayınvalide ziyaretindeyim cicim,
tuzladayım :D
AEM in modeli ne olm nette bağlantı şeması vardır, rahat rahat bağlarsın işte...
Nan Hanim köylü olmuşun resmen :D
Beyaz Kablo Logger kablosudur Standolne Beyıne giriş yaparsanız Log Alırsınız
Mavi kablo ise aem serial kablosudur aem in diger saatlerine baglamak ıcın kullanılır
http://www.schnitzracing.com/manuals/AEMWBK.pdf
Birisi arka ışıklandırma, diğeri de 0-5V analog çıkış...
İkisini de bağlamana gerek yok , yada ışıklandırmayı direk elektriğe bağla...
Deneyerek bulabilirsin :) o şekilde bozulacak birşey değil..
Aem saatlerinde Arka Isıklandırma yoktur ( Digital Olanlarda,Sadece Analog Saatlerinde Arka ısıklandırma vardır)
Şimdi mertcan bana bı yol göster ben bağliyim wide bandı beyaz mavi kabloyu bağlamasam olurmu ?
Ve elektriği nerden alsam sağlıklı olur ?
Şimdi mertcan bana bı yol göster ben bağliyim wide bandı beyaz mavi kabloyu bağlamasam olurmu ?
Abicim Kırmızı kabloyu
kontak ceyranına bagıyacaksın
Sıyah kabloyuda saglam sase gelen bı yerden alabılırsın
mavı ve beyaz kablo boşta kalacak :)
Sana tavsıyem
kırmızı kabloyu kontak ceyranından alman yanı kontagı tek cevırdıgınde calsımasın araç ıle bılrıkte calıssın wıdeband
egerkı yarım kontakta calısırsa sensorun ısıtıcından dolayı sensorun omru pek uzun olmuyor dıye bılıyorum
punto_multijet
01-01-2012, 15:03
12v direk kontaktan al bence ama saseyi ecunun sasesiyle aynı yerden almak saglikli diye duymustum
Abicim Kırmızı kabloyu
kontak ceyranına bagıyacaksın
Sıyah kabloyuda saglam sase gelen bı yerden alabılırsın
mavı ve beyaz kablo boşta kalacak :)
Sana tavsıyem
kırmızı kabloyu kontak ceyranından alman yanı kontagı tek cevırdıgınde calsımasın araç ıle bılrıkte calıssın wıdeband
egerkı yarım kontakta calısırsa sensorun ısıtıcından dolayı sensorun omru pek uzun olmuyor dıye bılıyorum
Bende senin gibi biliyorum tamam denicem birazdan zaten sensörü takmadan saate elektrik vericem yardımın için teşekkür ederim :)
gelim mi meli ?
Arıyorum kardesim seni
Arıyorum kardesim seni
meli telefon yanımda değl ulaşamazsın..gelimmi onu söle ona göre çıkıcam
bLackModeL
01-01-2012, 16:15
benım kı yarım kontakta saymaya baslıyoo sımdı yanlısmı baglantılı apexide aynı sekılde ben elektıgı beynın elektırıgınden aldımm kontagı yarım cevırınce hepsı calısıyoo sonra marsa basınca hıc gıdıp gelme olmuyoo hep calısık durumda yanı ?
best friend'im göki panpama teşekkürler :) yatagından kalkıp geldı bagladı tekrar teşekürler pampam :)