Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.8 Type-S mi yoksa golf 1.4 tsi mı ???
Arkadaşlar ikisi arasında seçim yapmam lazım sadece hafta sonları binilecek sizce hangisi daha mantıklı
Honda Civic 1.8 Type-S 2007 Model 32.900 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 66876493 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-mengerler-2-el-den-2007-civic-1-8-type-s-otomatik-5kapi-66876493/detay)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-arac-49-000-km-de-servis-bakimlidir-50199346/detay
golf daha mantıklı en azından 2 yaş var arada ama gösteriş olarak ben hondayı seçerdim
CooLeqenD
01-01-2012, 20:23
Bence GOLF Daha mantıklı. 160'lık veya 170'lik Comfortline modelinden bulursanız çok doğru bi karar olur sizin için TSI Motor sonuçta Turbo + Supercharger ölü devri yok maşallah 0-3500 S/C 3500+ Turbo :) Hayırlısı olsun sizin için :)
kesinlkle golf alman kalıtesı hc bır yerde yok tekrar satmayı dusunursen de su bı gercek golf un pıyasası her zaman olan bı arac type s arkadasmda wardı satmaya karar werdıı 7 ayda anca sattı :)
benimde gönlümden geçen golf ama yinede danışayım dedim
bora1311
01-01-2012, 20:48
golf almak daha mantıklı bence...
63owen63
01-01-2012, 20:49
civic çok güzelmiş, ama golf daha mantıklı duruyor, daha genç,kasa yeni,daha az deger kaybeder, daha rahat satılır.vs vs.
Herşeyden önce o hondada o saçma sapan otomatikleştirilmiş şanzıman varken ben üstüne bakmam civic in.
UmutRıza
01-01-2012, 21:38
Kesinlikle golf
Mivec_4G63
01-01-2012, 21:41
Makyaj - GOLF
Vergi- GOLF
Yakıt- GOLF
Elden kolay çıkarma- GOLF
Konfor- GOLF
en önemlisi tsi motor.
bencede kesinlikle golf bana göre honda'dan daha iyi bi duruşu var ve de TSİ..
Evet golf te karar kıldık
Mesut bilette amorti bile yok :D
mert_leon
01-01-2012, 21:45
hayırdır başkan corsaya nooldu :D
corsa duruyoda bakalım büyük bir ihtimalle golfte geliyor
abiii ne diosun yaa benimde ne hayallerim vardı :(:(
ama rahat ol abi benim bilete son 2 vurdu :cool:
ilandaki golf ü mü alacaksınız? araç trendline ve 122ps lik TSI...
İbrahim Erdem
01-01-2012, 21:54
Kesinlikle golf.
abiii ne diosun yaa benimde ne hayallerim vardı :(:(
ama rahat ol abi benim bilete son 2 vurdu :cool:
hesap numaramı pm den attım yarısını yarın yatırırsın :D
Evet onu düşünüyoruz bakalım
Arasts61
01-01-2012, 21:56
kürşat senden de bişey kaçmıyor yaw:)
o zaman golf de "deri olmayan direksiyon detected" diyeyim bende :D
hesap numaramı pm den attım yarısını yarın yatırırsın :D
oldu o zaman abi görüşürüz :hahaha::hahaha::hahaha:
trendline golf çok boş gerçekten
donanım namına hiç bir şey yok,ama güncel civic de kasa değiştiricek yakın zamanda
golf almak evet daha mantıklı olabilir bende size bunu tavsiye ederim ancak haftasonu aracı olarak kullanılacaksa civic de mantıklı olabilir.
çünkü civic daha spor karakterli bir araç golf e göre.Tek eskiği i-shift şanzımanı onu da sorun etmezseniz jant yay,hava filtresi,kompe egzoz ile çok eğlenceli bir araç oluyor :)
i-shift ve dsg'yi düşündüm de sırf bunun için bile golf alınır diğer sebeplere girmeye gerek kalmıyor
kürşat senden de bişey kaçmıyor yaw:)
o zaman golf de "deri olmayan direksiyon detected" diyeyim bende :D
Ya sen geldin mi yoksa tekrar İst.e mi gittin? Mr. Launch :D
haftasonu aracı olacaksa biraz keyif almak adına daha dolu bir araç almanızı öneririm.
ilandaki honda bikere typeS değil düz hatcback modeli... typeSler 2 kapılı tere çok az daha yakın ve içindeki izolasyon malzemesi birazdaha hafif olan modeli, tampon altı etekleri ve koltuk döşemeleri çok daha güzeş oluyor bide...