PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kasetcalar sorunu

gökan
01-01-2012, 21:11
beyler ctesı kaset adaptörü aldım kalıtelı bişi ama taktıktan sonra çalışmadı yanı takıyorum tık tık dıye bı ses gelıyor calmıyor muzık anlamadım sebebını sorum şu kaset adaptorunun ıcındekı mekanızmayı yada kabloyu teybın ıcınde takılan yere sabıtlemek mumkunmu kaset koymadan sadece kabloyu baglayabılrmıyız ...muzık dınleyemıyrm sıkıntı geldı artık

JDMazda_GTR
02-01-2012, 12:50
Bana teybin marka modelini söylerseniz sabitleme ile ilgili bir kaç öneride bulunabilirim.

gökan
02-01-2012, 21:09
valla sony kasetcalar:Smodelınden anlamıyrm hondanın ustunden cıkan oem

metin
02-01-2012, 21:13
parmagınla kasete bastır teyp içinde bıraz kalın oldugu ıcın kasıyor olabılır tam oturmamıstır

bLackModeL
03-01-2012, 08:37
abı kasetın ıcını ac mekanızmayı sok sonra yıne o beyaz donen seylerı geı yerıne tak okuyucuya elleme yerını bozma buyuk ıhtımal calısıacaktır

JDMazda_GTR
03-01-2012, 11:50
valla sony kasetcalar:Smodelınden anlamıyrm hondanın ustunden cıkan oem

Anladım.Sony olması işi bozan kısım.Direk dönüştürücü ile aux çıkışı sağlayabilmek adına öneride bulunacaktım ama malesef Sony buna izin vermiyor.Direk aux sağlansa kaset çalar aktarmasından daha kalileteli ses elde edecektiniz.Kaset ile ilgili yapılacak olan Blackmodel arkadaşın dediğini yapabilirsiniz ama tavsiye edeceğim bir durum değil.Çok uygun fiyatlara yerine uyumlu teyp almanız mümkün.Kaset tatmin etmezse bunu zaten yaparsınız

batucan
03-01-2012, 11:59
Kıy paraya usbli cd calar al ;)

Veya aux girisli...

gökan
03-01-2012, 12:07
Kıy paraya usbli cd calar al ;)

Veya aux girisli...

param yok alamıyorum bırtane hedıye edermısın:)ben parayla ılgılı bısı demışmıyım batu bende bu teyp dıreksıyondan kumandalı ondan bozmuyorumorjınallıgını aslanım:D

bLackModeL
03-01-2012, 17:23
kumadada var bende o kıtı bulamıyorumm bı bolsam sony kaset caları kulandadan ıdare edıyosun yanı mp3 clarını baglıyosun mp3 u o kumada ıle ıdare edıyosun

metin
03-01-2012, 17:41
şöyle bir şeyde yapabilirsin eğer teyp de kaset içindeyken radyo acılıyorsa teyp sokulup kaset mekanığe yerleştirilip kabloda teyp in arkasından vitesin oralardan biyerden çıkartılabılır
ben orjınal ford fiestanın teybine yapmıştım orjınal aux gıbı gorunum olarak :D

gökan
03-01-2012, 17:42
şöyle bir şeyde yapabilirsin eğer teyp de kaset içindeyken radyo acılıyorsa teyp sokulup kaset mekanığe yerleştirilip kabloda teyp in arkasından vitesin oralardan biyerden çıkartılabılır
ben orjınal ford fiestanın teybine yapmıştım orjınal aux gıbı gorunum olarak :D

abı kasetcalar gırıyr tak tak dıyor sonra kendını atıyor dısarı

h.guroglu
04-01-2012, 08:21
bukadar uğraşcağına bi FM transmitter al tak çakmaklığa olsun bitsin bukadar sitrese girmene gerek yok

LBK588
10-01-2012, 17:28
Akıllı kasetin içinde ki dönen mekanızmayı kompe sök sadece kablonun bağlı oldugu aktarıcı kalsın büyük ihtimalle kaset süsü verilen mekanızma takılıyor kaset bitti zannediyor senin teyp ben öyle çok kullandım sıkıntı yaratmaz hatta ben teybin motorunuda devre dışı bıraktım motor sesi de duymuyorum sesde netti şimdi aynı teyp pc de 2 hoporler ve akıllı kasetle çalışıyor...

gökan
13-01-2012, 15:44
abı nasıl yapcaz onu