PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ies. 14 tsi golf . sizce

Sayfa : 1 [2] 3

SONE-R
06-01-2012, 21:19
bir yazılım bir egzoz bye bye iES deyin abicim..

Arasts61
06-01-2012, 21:21
Yazilimla ies e degil vti a bye bye der 140 lik:)

SONE-R
06-01-2012, 21:22
alet işler, el övünür.. yapın yazılımınızı geçin rakiplerinizi.. ;)

murat çelik
06-01-2012, 21:29
Yazilimla ies e degil vti a bye bye der 140 lik:)

kaybolur araya blok lar koyar sonra yuk trenı uzunundan:D:D

CRUEL
06-01-2012, 22:01
evet sayın seyirciler atarcı kemal_ den bi atar dahaa yazılımlı 140lık tsi varsa denerizz:D:D

Boost Up
06-01-2012, 22:44
hazırlan kardeş sen ozman sökmek serbest git yazılımda yaptır bizde yapabildiklerimizi yapıcaz 2 kişi ben 100 ies sahibi 85 kilo sadece buna denk iki kişi olun arabada ben karşı çıkmıcam başka birşeye tmmmı ??

tamam bende soruyorum tsi mı mito mu diye?:) tsi ile deneyelim bence adaletli olsun

Ya tabi cok sasirmamak lazim ama bende uzun yillar ies jullandim filtre egzozlu millet cok kucumsuyor araclarinin arkasinda tsi yaziyor ya turbo ya tork var ya diye yukleniyorlar garibim ies lere ama caddede her sey cok farkli olabiliyor tabi

abi küçümseme değil ama ben 1.6 ies le deneyeceğimi hiç mi hiç sanmıyorum. ben 4 kişi güle oynaya 200 gördüm kendi arabamla bu forumdanda 2 kişide şahit..

bir yazılım bir egzoz bye bye iES deyin abicim..

abi ben yazılımsız halletmeyi düşünüyorum:D

civelek
06-01-2012, 22:56
en kısa zmnda bekliyorum 122lik tsi nide senide ama sakın ogün o vardı bu yoktu olmasın :)

BurakCengizhanoğlu
06-01-2012, 22:56
Yarın akşam uygunmudur :)

civelek
06-01-2012, 22:58
sen 4 kişiyle 200 gördündiyemi bukadar atar yaptın. bizde ufakken trabzondan dönerken bagaj full dolu ailecek 5 kişi babam bizim kartalla 190 yapardı keşke satmasaydık senin tsila denerdik hemen hemen denklermiş bak senin hesabına göre

Arasts61
06-01-2012, 23:03
başka bir 122 likle denenmesinde fayda var. ama bence onu da gececektir bu ies. çunku 122 sahibi hatalı kullanmış olsa dahi bu kadar fark olamaz bence. ies iyi yürümese bu sonuç çıkmaz.ama yeni denemede bu kadar fark olmayacağını tahmin ediyorum..

Arasts61
06-01-2012, 23:04
tamam bende soruyorum tsi mı mito mu diye?:) tsi ile deneyelim bence adaletli olsun

abi küçümseme değil ama ben 1.6 ies le deneyeceğimi hiç mi hiç sanmıyorum. ben 4 kişi güle oynaya 200 gördüm kendi arabamla bu forumdanda 2 kişide şahit..

abi ben yazılımsız halletmeyi düşünüyorum:D

senin mito 170 lik mi ?

CRUEL
06-01-2012, 23:07
yanımda obd yi falan getireyimmi chipli chipsiz die ayırt etmek kolay olur:P

joker
06-01-2012, 23:09
valla bir tas çekirdek aldım takipteyim :)

samet_61
06-01-2012, 23:10
bu ies ya yakında satılıga cıkacak yada golfdekı arkdas devırsız vıtes atıyor ieste tsi da kullanmadıgımız araclar deıl kımse kımsey kandırmasın..

BurakCengizhanoğlu
06-01-2012, 23:10
ies-tsi
Tags : Atar,gider,tır,ülke,kıta,çip,header,beygir... Konu özeti :D

Boost Up
06-01-2012, 23:13
sen 4 kişiyle 200 gördündiyemi bukadar atar yaptın. bizde ufakken trabzondan dönerken bagaj full dolu ailecek 5 kişi babam bizim kartalla 190 yapardı keşke satmasaydık senin tsila denerdik hemen hemen denklermiş bak senin hesabına göre

yok ne kadar zamanda çıktığımı gören çok iyi tanınan 2 arkadaş gördü forumdan. hesabınız süpermiş gerçekten tebrik ediyorum. ne mezunusunuz acaba?

başka bir 122 likle denenmesinde fayda var. ama bence onu da gececektir bu ies. çunku 122 sahibi hatalı kullanmış olsa dahi bu kadar fark olamaz bence. ies iyi yürümese bu sonuç çıkmaz.ama yeni denemede bu kadar fark olmayacağını tahmin ediyorum..

abi bizdeki dsg:)

senin mito 170 lik mi ?

yok abi 135 lik TCT(çift kavramalı) oporjinal

ies-tsi
Tags : Atar,gider,tır,ülke,kıta,çip,header,beygir... Konu özeti :D

hahaha tag ini bilemicem:D

civelek
06-01-2012, 23:14
vay arkadas nerden denedik araçları yaa şurda huzurla formda takılıyodum okuyodum ediyodum sitres sahibi olduk iyimi yarın hava iyi olursa beklerim bizim mekanımıza 21:30 gibi işten çıkıcam aynı denemenın olduğu yerde bekliyor olucam

Arasts61
06-01-2012, 23:18
yok ne kadar zamanda çıktığımı gören çok iyi tanınan 2 arkadaş gördü forumdan. hesabınız süpermiş gerçekten tebrik ediyorum. ne mezunusunuz acaba?

abi bizdeki dsg:)

yok abi 135 lik TCT(çift kavramalı) oporjinal

hahaha tag ini bilemicem:D

Tct nasil dsg den iyi mi sence?
Bide su dsg kullananlar roll de nasil basiyor? S de mi basiyolar yoksa manuele alip vitesi mi seciyorlar?

BurakCengizhanoğlu
06-01-2012, 23:19
vay arkadas nerden denedik araçları yaa şurda huzurla formda takılıyodum okuyodum ediyodum sitres sahibi olduk iyimi yarın hava iyi olursa beklerim bizim mekanımıza 21:30 gibi işten çıkıcam aynı denemenın olduğu yerde bekliyor olucam

insaf ya gebzede oturuyoruz abi..ataşehire gelseniz şahane olur..

civelek
06-01-2012, 23:21
valla isterdimde bizide evde bekleyenler var ztn geç çıkıyorum işten gelip dönmemiz çok geç olucak

Boost Up
06-01-2012, 23:23
Tct nasil dsg den iyi mi sence?
Bide su dsg kullananlar roll de nasil basiyor? S de mi basiyolar yoksa manuele alip vitesi mi seciyorlar?

abi bi dsg kadar değil onu söyleyebilirim yani. ama seri vites atıyor.

dsg şöyle diyim. a3 de manueldeyken bastık başka bi arkadaşla ve S teyken bastık. S daha iyi:)

Arasts61
06-01-2012, 23:28
S de gereksiz yere devir cevirmiyor cunku. Zamani gelince beklemeden vites atiyor. Vitesi Manuelde birakirsan dibine kadar zorluyor.
Rollde s de basinca da vites kucultuyor mutlaka.onun icin manuelde basmak lazim, sonrada devir bitmeden S moda almak lazim

BurakCengizhanoğlu
06-01-2012, 23:28
valla isterdimde bizide evde bekleyenler var ztn geç çıkıyorum işten gelip dönmemiz çok geç olucak

Zaten deneme saat 1 den aşağı yapılmaz ki trafik oluyor.Gelirseniz ataşehire deniycek o seviyede 1 -2 araba daha bulabilirim..

Boost Up
06-01-2012, 23:30
S de gereksiz yere devir cevirmiyor cunku. Zamani gelince beklemeden vites atiyor. Vitesi Manuelde birakirsan dibine kadar zorluyor.
Rollde s de basinca da vites kucultuyor mutlaka.onun icin manuelde basmak lazim, sonrada devir bitmeden S moda almak lazim

abi manuelde vites atmayınca kendi atıyor ama ksiciye girmiyor. kendi vites atsada araba ölmüş oluyo tabii:D benim mitoya 5200 gbi guzel tork geliyo. triptonıkten 2 ye çektimm,i kafasını uzatıyo her viteste

civelek
06-01-2012, 23:37
Zaten deneme saat 1 den aşağı yapılmaz ki trafik oluyor.Gelirseniz ataşehire deniycek o seviyede 1 -2 araba daha bulabilirim..

denicek araba bulmak sorundeğil sorunu olan arkadaşa söylüyorumda hiç oralı değil.. işte saat uymuyo bize o saatte zor

ben diyorumki tsilı arkadasa gel aynı yerde aynı sekilde deneyelim yarım saat sürmez hem biz başka bir tsila denemiş oluruz hemde içindeki sıkıntıdan kurtulmuş olur kanı kaynıyo çünkü anlıyorum onu

Boost Up
06-01-2012, 23:40
denicek araba bulmak sorundeğil sorunu olan arkadaşa söylüyorumda hiç oralı değil.. işte saat uymuyo bize o saatte zor

ben diyorumki tsilı arkadasa gel aynı yerde aynı sekilde deneyelim yarım saat sürmez hem biz başka bir tsila denemiş oluruz hemde içindeki sıkıntıdan kurtulmuş olur kanı kaynıyo çünkü anlıyorum onu

video koydunuz yorum yaptım. hala daha iddia ediyorum tsi ı öyle geçebilceğinize. hem kaça kadar bastınız 190 a kadar mı? 200 e kadar mı? ilk videoda tsi hemen arkanızdayken ayak gazdan çekmeler vs. benim kanım ne kaynayacak, ha ama dediğiniz kan kaynaması(size göre olan) nedeni varsada düpzdüz honda düşmanlığı ahanda açık açık yazıyorum. büyük ihtimalle denediğiniz araç 1.4 tsi manuel arkadaşta vites atamıyo. dsg tsi ne olursa olsun 1.2 tsi bile olsa her vites attığında kafasını havaya kaldırara giden araç fakat sizin denediğinizde aynı şeyi göremedik

CRUEL
06-01-2012, 23:41
bu konu daha fazla uzamasın bence tsi cıda uygunsa yarın önceki denemenin yapıldığı yerde yol her zaman boş erken saatte tık tık deneme yapılsın bitsn..

Boost Up
06-01-2012, 23:43
benim için aslantepenin orası dünyanın diğer bi ucu. burak içinde aynı şekil adam gebzede oturuyor ben alemdağda

civelek
06-01-2012, 23:49
ya iki kuruş benzin yakamıyosun atıyosun tutuyosun 2 gündür yazıyosun bişeyler 2 tane evli barklı adamı burda yalancı durumunada düşürüyosun elli kere anlattık hala anlamıyosun sen boş ver kardes bu mevzuyu sen engin tecrubelerinle araba tavsiye et bize biz onla deneyelim sende oturduğun yerden yazarsın yorum

Boost Up
06-01-2012, 23:58
ya iki kuruş benzin yakamıyosun atıyosun tutuyosun 2 gündür yazıyosun bişeyler 2 tane evli barklı adamı burda yalancı durumunada düşürüyosun elli kere anlattık hala anlamıyosun sen boş ver kardes bu mevzuyu sen engin tecrubelerinle araba tavsiye et bize biz onla deneyelim sende oturduğun yerden yazarsın yorum

iki kuruş benzini sizde yakamıyosunuz o zaman?

BurakCengizhanoğlu
06-01-2012, 23:59
Bence bahane üretmeye gerek yok..2 taraf içinde orta ve merkez nokta ataşehir.12 den sonra ister kavacığa ister gebzeye doğru sıkılır sıkıntı yok..

civelek
07-01-2012, 00:02
iki kuruş benzini sizde yakamıyosunuz o zaman?

akşam akşam ağzımı bozucam kaç yaşındasın sen ?

Boost Up
07-01-2012, 00:04
akşam akşam ağzımı bozucam kaç yaşındasın sen ?

avatarın altında yazıyor. okuyamıyorsanız söyleyeyim, 19?

CRUEL
07-01-2012, 00:07
denemek isteyen geçerim ederim die artislik yapan lafının arkasında durup gelir dener. yok oraya gelin buraya gelin die işi yokuşa sürmez. adam evli parklı gelicek durumu olsa gelir zaten.

BurakCengizhanoğlu
07-01-2012, 00:08
Bu konuşma bu seviyelere geldiyse yapılcak bişey kalmamış demektir zaten..

Boost Up
07-01-2012, 00:09
denemek isteyen geçerim ederim die artislik yapan lafının arkasında durup gelir dener. yok oraya gelin buraya gelin die işi yokuşa sürmez. adam evli parklı gelicek durumu olsa gelir zaten.

tam tersi ben bu kadar laf yicek olsam arar bu saatte çıkarıp denetirim

civelek
07-01-2012, 00:10
yok okudumda 19 yasında bukadar yürek helal olsun gazlamaya değilde ...aklarını omuzuma alıp gezdirmek için gelicem yanına ben daha böyle delikanlı görmedim alnındanda öpmek isterim

Boost Up
07-01-2012, 00:13
yok okudumda 19 yasında bukadar yürek helal olsun gazlamaya değilde ...aklarını omuzuma alıp gezdirmek için gelicem yanına ben daha böyle delikanlı görmedim alnındanda öpmek isterim

geldi laf yine kavgaya. şu forumda inanıyorum bir gün yaşa göre muamele sona erecek. neyse ben birşey demiyorum kolay gelsin hayırlı işler size. omzunuzda başka şeyler gezdirirsiniz benim ....aklarım size ağır gelebilir. hayırlı aksamlar

CRUEL
07-01-2012, 00:15
tam tersi ben bu kadar laf yicek olsam arar bu saatte çıkarıp denetirim

yaş farkı sen henüz ateşlisin yer arıyosun:) karşınızdaki adam 10yaş büyük sizden. sorumlulukları var ha diyince denemeye bilmemneye çıkamaz. büyüyünce anlarsınız:) o yüzden anlayışlı olup 20km fazla yol yapıp gençliğinizi göstermeniz lazım:) ha diyorsanız illa gelemeyiz oraya o zaman uzatmaya gerek yok saygı çerçevesi içinde belirtirsiniz olur biter:)

Boost Up
07-01-2012, 00:18
yaş farkı sen henüz ateşlisin yer arıyosun:) karşınızdaki adam 10yaş büyük sizden. sorumlulukları var ha diyince denemeye bilmemneye çıkamaz. büyüyünce anlarsınız:) o yüzden anlayışlı olup 20km fazla yol yapıp gençliğinizi göstermeniz lazım:) ha diyorsanız illa gelemeyiz oraya o zaman uzatmaya gerek yok saygı çerçevesi içinde belirtirsiniz olur biter:)

geldi döndü konu yaşa geldi:) karşımdaki benden 10 yaş büyükse madem, o da kendinden daha küçük biriyle konuştuğunun farkında olsun. görünenleri söylemek rahatsız ediyorsa ben bilemem o kadarınıda. gençliğimizi gösterelim ama aslantepe hakikaten dünyanın diğer ucu bana göre. alemdağda oturuyorum ataşehir bile 20km, aslantepeyi hiç bilemicem:)

joker
07-01-2012, 00:19
yakında bu konu kitlenir benden söylemesi

halilkarakas
07-01-2012, 00:19
bence yaşı sorun etmeyin adamı görseniz sado mazo yapmazsanız başka bişey bilmiyorum :)

no yaşa göre muameleeee :)

Fazıl T.
07-01-2012, 00:20
bende denemek isterim bende 1.4 üm

civelek
07-01-2012, 00:21

anlamaz kemalim anlamaz illaki ağız bosdurucak yazdığı diğer konulardada hep okuyorum hep böyle acayip bi havalar anlatıyosun anlamıyo ben yaş muhabbeti asla yapmam çünkü senin yaşında yaptıklarımı çok iyi bilirim. ama sen ısrarla kaşınıyosun sana bi kardes tavsiyesi diyiim ozmn öyle olsun sen sabahtan akşam 10 a kadar çalış evde hanımın çocugun beklesin sonra 12de gazlamaya git gece eve gel ozmn o yaş muhabbetini anlıcaksın. he nasıl olurdu diğer arkadaslar gibi efendi efendi yazar teklif edersin ben iesin sahibi olmadanda gelir senle denerim ama bu kafa yapısındaki bi adama bu saatten sonra bu fedakarlığı yapmam anladın

CRUEL
07-01-2012, 00:21
hayırlısı o zaman iş iptal:)

CRUEL
07-01-2012, 00:23
bende denemek isterim bende 1.4 üm

170likmi aracınız? stockmu?

BurakCengizhanoğlu
07-01-2012, 00:28
hayırlısı o zaman iş iptal:)

Ortalığı bi kızıştırmasanız halledicez konuşarak :)

Boost Up
07-01-2012, 00:31
anlamaz kemalim anlamaz illaki ağız bosdurucak yazdığı diğer konulardada hep okuyorum hep böyle acayip bi havalar anlatıyosun anlamıyo ben yaş muhabbeti asla yapmam çünkü senin yaşında yaptıklarımı çok iyi bilirim. ama sen ısrarla kaşınıyosun sana bi kardes tavsiyesi diyiim ozmn öyle olsun sen sabahtan akşam 10 a kadar çalış evde hanımın çocugun beklesin sonra 12de gazlamaya git gece eve gel ozmn o yaş muhabbetini anlıcaksın. he nasıl olurdu diğer arkadaslar gibi efendi efendi yazar teklif edersin ben iesin sahibi olmadanda gelir senle denerim ama bu kafa yapısındaki bi adama bu saatten sonra bu fedakarlığı yapmam anladın

eğer aslantepeye gazlamaya çıkabiliyorsanız bi hayli ataşehirede gelirsiniz. aslantepeye yakın oturduğunuzu var sayıyorum köprü dahil olmak üzere akşam 10 dakikada ataşehirdesiniz aslantepeden. ben ataşehirin dibinde oturmuyorum maleef. bildiğiniz şilede oturuyorum ondan ataşehir bile yorucu benım ıcın. her neyse, kafa yapısı dediğiniz sizden küçük birinin abicim abicimli yazmadan konuşması mı. beni büyük ihtimalle tanımıyorsunuz, sorun bi sürü insana beni ters tepki almazsınız. benimki size karşı oluşan etkiye tepki. nasıl konuşuyorsanız bende ona göre konuşuyorum. nası algılarsanız artık. daha uzun yazamıcagım ıyı geceler

CRUEL
07-01-2012, 00:32
Ortalığı bi kızıştırmasanız halledicez konuşarak :)

attığım mesajlara bak bide sizin attıklarınıza? benmi kızıştırıyorum? komikmisiniz yaf
giderli giderli konuşun sonra ortalığı kızıştıran benmiyim? anlamadığınız yada anlamak istemediğinizi anlatmaya çalışıyorum:) halledn bakalım nasıl hallediyorsunuz:D

civelek
07-01-2012, 00:40
eğer aslantepeye gazlamaya çıkabiliyorsanız bi hayli ataşehirede gelirsiniz. aslantepeye yakın oturduğunuzu var sayıyorum köprü dahil olmak üzere akşam 10 dakikada ataşehirdesiniz aslantepeden. ben ataşehirin dibinde oturmuyorum maleef. bildiğiniz şilede oturuyorum ondan ataşehir bile yorucu benım ıcın. her neyse, kafa yapısı dediğiniz sizden küçük birinin abicim abicimli yazmadan konuşması mı. beni büyük ihtimalle tanımıyorsunuz, sorun bi sürü insana beni ters tepki almazsınız. benimki size karşı oluşan etkiye tepki. nasıl konuşuyorsanız bende ona göre konuşuyorum. nası algılarsanız artık. daha uzun yazamıcagım ıyı geceler

sen merak etme sen güzel adamsan biz sormadanda severiz anlarız halden ama sunada emin ol en yakın zmnda tanışıcaz sende bizi tanıyınca yüzün kızarıcak bu yazdıklarından bizde bi okadarda seviliriz emin ol bi yarın olsun bakalım

BurakCengizhanoğlu
07-01-2012, 00:43
attığım mesajlara bak bide sizin attıklarınıza? benmi kızıştırıyorum? komikmisiniz yaf
giderli giderli konuşun sonra ortalığı kızıştıran benmiyim? anlamadığınız yada anlamak istemediğinizi anlatmaya çalışıyorum:) halledn bakalım nasıl hallediyorsunuz:D

Hallettik sıkıntı yok merak etmeyin..Atar yapan da yok ayrıca.Buraya bi video konulduysa halka açık demektir bizde denemek istediğimizi söyledik.Araya yaş muhabbeti girince ortam gerildi o kadar.

ilkercom
07-01-2012, 00:47
Çıkarken müsait haber verin. müsaitsem gelicem.

Millet cidden yürek yemiş. Hem atar yapıyorlar birde ayağına çağırıyor. :D

CRUEL
07-01-2012, 00:47
merak etmiyorum hallolduğuna sevindim:)

Kolpaçino bomba sabah yürek yemiş | Komik İzle (http://komikizle.net/19455-Kolpacino-bomba-sabah-yurek-yemis)

CRUEL
07-01-2012, 00:48
Çıkarken müsait haber verin. müsaitsem gelicem.

Millet cidden yürek yemiş. Hem atar yapıyorlar birde ayağına çağırıyor. :D
bu kadar olur:D aynı anda attık mesajı bende o videoyu koydum:D:D

ilkercom
07-01-2012, 00:50
durum bu şekilde başka açıklaması yok. Adam 10 yaş büyüğüne atar yapıyor gel buraya deneyelim diyor :D

halilkarakas
07-01-2012, 00:52
uzatmaya gerek yok herkez yazıyla anlaşamıyor birbirlerini tanımadığı için.

belki her iki insanda çok iyidir bunu tanışmadan etmeden bilmeden kimse bilemez.

mert_leon
07-01-2012, 00:53
uzatmaya gerek yok herkez yazıyla anlaşamıyor birbirlerini tanımadığı için.

belki her iki insanda çok iyidir bunu tanışmadan etmeden bilmeden kimse bilemez.

halo alkollümüsün :D şaşırttın beni :D

BurakCengizhanoğlu
07-01-2012, 00:53
Yok yürek yemiş falan videolar paylaşmak..Kaç yaşında adamlarsınız.Ben özel mesaj attım çözdüm konuyu diyorum hala alevlendiriyosunuz..

halilkarakas
07-01-2012, 00:55
halo alkollümüsün :D şaşırttın beni :D

etkisi geçmeye başladıya kanka mayışmaya başladım :D

mert_leon
07-01-2012, 00:57
rahat bırakın şu hondaları ya :D yolda aynada görsem yol veriyorum kinder yumurta gibiler içinden ne çıkıcak belli değil :D :D :D

halilkarakas
07-01-2012, 01:04
ahahahahaha aynen bea =)))))

onur_S
07-01-2012, 11:56
uygun bi zaman bulunsun denensin bende istanbulda olsam bende deneyecektim.sazan gibi atladık işte ies bulmusken,uygun bi zamanda denenir.golfle denemeye cıkan adam bi sekilde uygun zamanını bulur bi ara cıkabilir.
cruel ben sıfır araclara bindim hepsi sağlıklıydı yani,bu aracların hicbiri 115 hp diye alınıpta 130-140ayarı yürümedi.öyle ciğer muhabbeti olmuyor.daha gecen denedik 2 tane aynı marka model aracı kafa burun gidiyorlar hicbi fark yok.beni yanlıs anlama amacım tartısma değil de bu 1.6 astra dediğin arabayı ben otomatik fiestayla geçiyordum,ies mies kalın gelir.yok diyorsan ondada ciğer vardı bilmem kac tane arabaya bindik bize 1 tane bile denk gelmedi.
ayrıca 2.el alınan,gazlayan kesimin bindiği bir araç eğer emsallerini boy boy geçiyorsa o aracta bilinmeyen bişey olma olasılıgı yüksektir kardeşim cok insan var,arabasında ne var ne yok tüm şehir bilir,başka çeşit insanlar var egosunu tatmin eder,yapar eder kimseye bişey söylemez.bunu sana demiyorum yanlıs anlama,ben arabasının kadran kağıdını spor beyaz olanla değiştirip normalde 80 olan yerde 100km yazılı olan kadranla 0-100 e bilmem kac sn de cıkıyorum diyen gördüm.yukarıda yazdığımda senle ilgili değil eski sahibi veya sahiplerinden kalan stok muhabbeti olabilir.ciğer arac olsa dahi o kadar fark olmaz bi arac o kadar yürümez.hangi arabaya ciğer deniliyorsa onlar ustune alınsın derim,bi yandan istemeden senin aracına da laf düşüyor.
ben üstüne basa basa söylüyorum torkuna morkuna aldanmam,stok tsi 6000 rpm civarları 160-170 nm arası torkla yürür altta fırlaması bişey ifade etmez kimse iesle kalkıpta 2 de 30-40 basmaz,50 bile bassalar tsi fırlar torkla,üst devir torkunu da söyledim 200 nm gelir 4000 rpm e kadar,6000 lerde 160-170 arasına iner,ben tsi kullanıyorum,iesi sürerek bizzat deneme yaptım,fd6 yı da bilirim,iesin tsi a göre devir çevirmeyi sevmesi+hafif olması onu öne geçirebilir olabilir geçebilir ben gecmesine bişey demem de bu kadar fark anormal ies belki stok vti kadar gidiyo heralde

ilkercom
07-01-2012, 12:08
Bugün sağanak yağmur var çıkan olursa 2 saat önceden haber verilirse gelirim.

Arasts61
07-01-2012, 14:03
uygun bi zaman bulunsun denensin bende istanbulda olsam bende deneyecektim.sazan gibi atladık işte ies bulmusken,uygun bi zamanda denenir.golfle denemeye cıkan adam bi sekilde uygun zamanını bulur bi ara cıkabilir.
cruel ben sıfır araclara bindim hepsi sağlıklıydı yani,bu aracların hicbiri 115 hp diye alınıpta 130-140ayarı yürümedi.öyle ciğer muhabbeti olmuyor.daha gecen denedik 2 tane aynı marka model aracı kafa burun gidiyorlar hicbi fark yok.beni yanlıs anlama amacım tartısma değil de bu 1.6 astra dediğin arabayı ben otomatik fiestayla geçiyordum,ies mies kalın gelir.yok diyorsan ondada ciğer vardı bilmem kac tane arabaya bindik bize 1 tane bile denk gelmedi.
ayrıca 2.el alınan,gazlayan kesimin bindiği bir araç eğer emsallerini boy boy geçiyorsa o aracta bilinmeyen bişey olma olasılıgı yüksektir kardeşim cok insan var,arabasında ne var ne yok tüm şehir bilir,başka çeşit insanlar var egosunu tatmin eder,yapar eder kimseye bişey söylemez.bunu sana demiyorum yanlıs anlama,ben arabasının kadran kağıdını spor beyaz olanla değiştirip normalde 80 olan yerde 100km yazılı olan kadranla 0-100 e bilmem kac sn de cıkıyorum diyen gördüm.yukarıda yazdığımda senle ilgili değil eski sahibi veya sahiplerinden kalan stok muhabbeti olabilir.ciğer arac olsa dahi o kadar fark olmaz bi arac o kadar yürümez.hangi arabaya ciğer deniliyorsa onlar ustune alınsın derim,bi yandan istemeden senin aracına da laf düşüyor.
ben üstüne basa basa söylüyorum torkuna morkuna aldanmam,stok tsi 6000 rpm civarları 160-170 nm arası torkla yürür altta fırlaması bişey ifade etmez kimse iesle kalkıpta 2 de 30-40 basmaz,50 bile bassalar tsi fırlar torkla,üst devir torkunu da söyledim 200 nm gelir 4000 rpm e kadar,6000 lerde 160-170 arasına iner,ben tsi kullanıyorum,iesi sürerek bizzat deneme yaptım,fd6 yı da bilirim,iesin tsi a göre devir çevirmeyi sevmesi+hafif olması onu öne geçirebilir olabilir geçebilir ben gecmesine bişey demem de bu kadar fark anormal ies belki stok vti kadar gidiyo heralde

Onur soyledikleron cok dogru. Tamamina katiliyorum. Sadece kemalin gti i icin bi kac ekleme yapilabilir. Şöyleki;
Kemal hic bir zaman stok gercek anlamda saglikli bir 206 gti ile deneyemedi. Gectigi araclarin cogu farkli klasmanlarda, ya ondan agir, ya ondan gucsuz ya da sanzimani, lastigi , janti vs si farkli olan, kimi yasli vs araclar. Adamin araci saglikli ve bence yaklasik 150 civari hp si var. Zaten stogu 140 civari gucu var. Sifir bir arac dusun 50 bin km ye geldiginde hem yakiti azalir, hemde performansi artar. Bunu sende biliyorsundur. Adam 2-3 hp filtreden 2-3 hp ezoz vs alsa nerdeyse 150 ye yaklasiyor gucu. Agirliga gelince, arka koltuk sokuk, stepne vs o arac maks 1050 kilo civari olmasi lazim. E adamin kendide fit:D gereksiz yağ yok:D . Diger tarafan 185 15'' lastikle yuruor. Yani tum parametreler roll yapmaya uygun. Butun bunlarin yaninda araci cok da iyi yurutuyor.
Benle denemelerini baz alirsak. En son benim aracin gt yi gectigi gun denedik. Temiz 4-5 boyu var bana. Ama soyle dusun. Adam benden 20 hp dusuk ama 400 kilo hafif, lastik jant avantajli ve en onemlisi 4. Vitesi 170 yapiyor. E benimki nerdeyse 200 yapiyor. Yaani sanzimani da kisa. Bu farklara bakarsak adamin bana attigi fark normal degil mi. Bu fark icin adamin 170 hp civari olmasina gerek yok yani. Zaten 170 olsa hepten ucar gider. Asagiya linki tekrar koyacagim. Adamin aracinda gizli bisey olsa daha guclu olur. Ne bileyim farkli bir sonuc olur. Araci temiz, bakimli, ve km itibari ile performansinin zirvesinde bir arac. Öküz altinda buzagi aramaya gerek yok.
Diger araclarla denemesini baz almana gerek yok

civelek
07-01-2012, 14:16
iesi arkadaşa ben aldırdım herşeyiylede ben ilgileniyorum 2. sahibinden aldık ve 2. sahibi 5 senedir sadece bi rampadan inip tekrar evine çıktı ilk sahibide sürekli şehirdışı kulland aldığımızda kaputun içinde örümcekler vardı. bukadar şüpheden sonra bende şüphelenmeye başlıcam bu arabadan arada bilmediğimiz biri aldıda aracı dereceli+portpolısh+vtı gaz kelebegi+kapaktaşlama +yüksek sıkıştırma piston falanmı yaptı acaba içerden bizim haberimiz yok ??

Arasts61
07-01-2012, 14:18
jetta-gti - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ljL4fRSeEXg&context=C344309cADOEgsToPDskKf_tuidKc2DY-9SzvnxFZy)

bu deneme bakımım vs yapıldıgı günün ertesi çekildi. yani benim aracın hiç bir sıkıntısı yoktu. 2 ye 2 denendi. totalde farkımız 400 kilo civarıdır. şimdi bu durumda gti kaç hp dir?
milletin dediği gibi gizli bişeyleri olan bir araç olsa fark bunun ustune daha kaç boy olur.??

civelek
07-01-2012, 14:19
baksanıza vtila bile yürür diye yorumlar var ilginç vti bu iese boy boy koyar bubir gerçek onuda iyibiliyorum he şunu en baştan beri söylüyorum golfu kullanan kardesımızın nasıl kullandığını bilmiyorum iş bu aynı golften buldukmu iyi kullanan en uygun zmnda denicem ztn bende gıcık oldum bu konuya

ilkercom
07-01-2012, 15:00
ies olması gerektiği kadar gitmiş. hatta daha iyi de gidebilir. millet de konserve sanıyor :D

Yerli malı yurdun malı herkes ies kullanmalı :D

Arasts61
07-01-2012, 16:09
baksanıza vtila bile yürür diye yorumlar var ilginç vti bu iese boy boy koyar bubir gerçek onuda iyibiliyorum he şunu en baştan beri söylüyorum golfu kullanan kardesımızın nasıl kullandığını bilmiyorum iş bu aynı golften buldukmu iyi kullanan en uygun zmnda denicem ztn bende gıcık oldum bu konuya

Vti ile yurur diyen benim zaten.:) Bilmiyorum ama sen 122 ligin bu kadar kotu gidebilecegini dusunuyor musun? Ya 122 lik gitmesi gerektigi gibi gitmiyor yada ies vti gibi gidiyor:). Dedigim gibi gecmen anormal degil ama bu kadar fark olmasi normal mi. Bu kadar yorum yapan insan bi bildigi varki konusuyor. 122 lik videodaki gibi kotu olamaz.

civelek
07-01-2012, 16:13
yok cnm ben 122lık için demedim yani o aracı ztn hiç bilmiyorum ki ! arabanın varlıgını bu konuyla beraber öğrendim :) sen vti a benzetince bende vti ve iesi bildiğim için yorum yaptım az öncede yazdım ya ztn benide şüpheye düşürdünüz arabada bişeymi var dicemde ben ezelini biliyorum arabanın yok yani. işte 122 de sıkıntı varsa başka biriylede deneyelim diyorum net.

Arasts61
07-01-2012, 16:20
Haklisin.
Aslinda en iyisi bu forumdan birileri ile denemek zira bazilari gercekten acemi olabiliyor. Aslinda bu ayip da degil komik de degil. Herkes herseyi bilmek zorudada degil, mukemmel araba kullanmak zorunda da degil. Bir cok insan hangi devirde vites atacagini bile bilmiyor ki.
Nasil gittigi belli olan araclar vara burda, onun gibi nasil kullandigi belli olan insanlara gore de baz alinmali bazi denemelerin sonuclari.
Yakindan takip ettigim bi forum daha var. Orda mesela adam 7000 cevirebilecek bi arabada 5500 de vites atilmasi gerektigini paragraf paragraf anlatiyor:D, bi kac itiraz eden oldu ama faydasi olmadi mesela:). Tork grafigi vs, baya bi susleyince hakli bile cikti :D:D

Boost Up
07-01-2012, 16:22
Vti ile yurur diyen benim zaten.:) Bilmiyorum ama sen 122 ligin bu kadar kotu gidebilecegini dusunuyor musun? Ya 122 lik gitmesi gerektigi gibi gitmiyor yada ies vti gibi gidiyor:). Dedigim gibi gecmen anormal degil ama bu kadar fark olmasi normal mi. Bu kadar yorum yapan insan bi bildigi varki konusuyor. 122 lik videodaki gibi kotu olamaz.

abi tsi her vites attığında kafasını havaya kaldıra kaldıra giden bi araba:) ben öyle bişey göremedim niyeyse. daha yorum yapmicam zaten konuya, havalar düzeldiğinde tsi ile ies i deneriz tekrardan

civelek
07-01-2012, 16:27
Haklisin.
Aslinda en iyisi bu forumdan birileri ile denemek zira bazilari gercekten acemi olabiliyor. Aslinda bu ayip da degil komik de degil. Herkes herseyi bilmek zorudada degil, mukemmel araba kullanmak zorunda da degil. Bir cok insan hangi devirde vites atacagini bile bilmiyor ki.
Nasil gittigi belli olan araclar vara burda, onun gibi nasil kullandigi belli olan insanlara gore de baz alinmali bazi denemelerin sonuclari.
Yakindan takip ettigim bi forum daha var. Orda mesela adam 7000 cevirebilecek bi arabada 5500 de vites atilmasi gerektigini paragraf paragraf anlatiyor:D, bi kac itiraz eden oldu ama faydasi olmadi mesela:). Tork grafigi vs, baya bi susleyince hakli bile cikti :D:D

aynen o kunuyu bende okumuştum doğru diyosun. su bir gerçekki herkes arabanın motoruna bişeyler yapmanın peşinde ama benim artık anladığım en önemli şeyin kg oldugu janttan lastikten tut herşeyde bu düşünülmeli hafiflik

Arasts61
07-01-2012, 16:31
abi tsi her vites attığında kafasını havaya kaldıra kaldıra giden bi araba:) ben öyle bişey göremedim niyeyse. daha yorum yapmicam zaten konuya, havalar düzeldiğinde tsi ile ies i deneriz tekrardan

Walla kardesim iesle en son denememizi biz 2002 yilinda yapmistik:)
Ogun bugundur iesle denemisligim yok:). İes 2001 modeldi, 1.6 16 valf 105 hp lik golf daha 5000 km idi. Lastigi vs side 205 16" di golfun. Ayni tsi gibi yani.İes geciyordu ama burda oldugu gibi degildi mesela. Kullananlarin ikiside gayet prof sayilirdi.

Arasts61
07-01-2012, 16:35
aynen o kunuyu bende okumuştum doğru diyosun. su bir gerçekki herkes arabanın motoruna bişeyler yapmanın peşinde ama benim artık anladığım en önemli şeyin kg oldugu janttan lastikten tut herşeyde bu düşünülmeli hafiflik

İstanbulda hafif olacan, atmosferik olabilirsin.
Ankarada hafif olman cok onemli degil, ama atmosferik olmayacaksin. Atmosferik olacaksan 3-4 boy geriden basliyorsun cunku.
Aslantepede surati kac yapabildiniz.?

SONE-R
07-01-2012, 16:38
buustap'la bu iES denedi mi şimdi?

civelek
07-01-2012, 16:42
aslantepede zaten 4te basamadık bile aşagı dogru tam hatırlamıyorum ama tersten yukarı dogru 170 falan bastık

Jeandan-R
07-01-2012, 16:42
1300 kilo 122hp tsi'dan ne bekliyordunuz? 120hp 1100kg bile olmayan bir d16y4'ün şansı neden bu kadar az oluyor anlamıyorum. Ki golfün jant vs olayına girmiyorum bile. Şanzımanı dsg değil de 5 ileri klasik bir şanzıman olsa bu araçların atarı bu kadar bile yoktu, bunu vag kullanıcıları daha iyi bilirler. Ben mi küçümsüyorum bilmiyorum ama havalar biraz ısınsın ben 1.4tsi 122 ile bizzat kendi aracımla denemek istiyorum. Amacım geçmek geçilmek değil, nedir ne değildir onu öğrenmek. 1.2tsi'ı olan arkadaşım rocco 1.4tsi ile yürüdüğünü söylüyordu

ilkercom
07-01-2012, 16:51
Walla kardesim iesle en son denememizi biz 2002 yilinda yapmistik:)
Ogun bugundur iesle denemisligim yok:). İes 2001 modeldi, 1.6 16 valf 105 hp lik golf daha 5000 km idi. Lastigi vs side 205 16" di golfun. Ayni tsi gibi yani.İes geciyordu ama burda oldugu gibi degildi mesela. Kullananlarin ikiside gayet prof sayilirdi.

Yazdığın mümkün değil. Ben golf 4 ile denedim çok defa. bu videodakinden çok fazlasını açıyordum.

Focus megane vs bu klasmandaki ne kadar araç varsa hepsine çok daha fazlasını atmıştım. yanlız benim araç 180.000 de olmasına rağmen çok çok iyiydi.

Konu içinde yazdım bir a3 ile kapışmıştık o sağlam fark atmıştı o beni terddütde bıraktı.

Ziyanı yok tekrar denenir. aynı farkı atabilir fazlasını da yiyebilir.

Arasts61
07-01-2012, 16:58
Senin arac stok muydu?

Arasts61
07-01-2012, 17:00
1300 kilo 122hp tsi'dan ne bekliyordunuz? 120hp 1100kg bile olmayan bir d16y4'ün şansı neden bu kadar az oluyor anlamıyorum. Ki golfün jant vs olayına girmiyorum bile. Şanzımanı dsg değil de 5 ileri klasik bir şanzıman olsa bu araçların atarı bu kadar bile yoktu, bunu vag kullanıcıları daha iyi bilirler. Ben mi küçümsüyorum bilmiyorum ama havalar biraz ısınsın ben 1.4tsi 122 ile bizzat kendi aracımla denemek istiyorum. Amacım geçmek geçilmek değil, nedir ne değildir onu öğrenmek. 1.2tsi'ı olan arkadaşım rocco 1.4tsi ile yürüdüğünü söylüyordu

Kardesim aracin teknik verileri var, test verileri var ve butun dunya bunlari baz aliyor. İstersen tsi in bi verilerine bak.

ilkercom
07-01-2012, 17:06
Benim araç filtre headers ve cat iiptali vardı. stock ken bile golf megane tarzı arabaları rahat ayırırdım.

Sen spec diyorsun da vtec 2 speclerinden nerdeyse 1 saniye daha kısada 100 e çıkıyor.

Onu bunu boşverelim.
Şu şekilde düşünün golf4 105 lik veya 122 lik tsi ya f-e-h yaptığını düşün.
birde iese yaptığını düşün.

Yanlız yukarda yazılan bişey var sen yazdın sanırım. aynı araç ankara veya rakımı biraz yüksek yerde ksinlikle böyle gitmez.
Ben ölüdenize giderken araba bozuluyor sanırdım her seferinde. 1000 1500 metrede araba direk 85 hp gibi gidiyor :D feh filan da fayda etmiyor.

Jeandan-R
07-01-2012, 17:08
Kardesim aracin teknik verileri var, test verileri var ve butun dunya bunlari baz aliyor. İstersen tsi in bi verilerine bak.

2. vites 60 veya 3. vites 80 diye hiç test verisi duymadım :)

Arasts61
07-01-2012, 17:12
2. vites 60 veya 3. vites 80 diye hiç test verisi duymadım :)

Tamam oldu:)

Arasts61
07-01-2012, 17:16
Benim araç filtre headers ve cat iiptali vardı. stock ken bile golf megane tarzı arabaları rahat ayırırdım.

Sen spec diyorsun da vtec 2 speclerinden nerdeyse 1 saniye daha kısada 100 e çıkıyor.

Onu bunu boşverelim.
Şu şekilde düşünün golf4 105 lik veya 122 lik tsi ya f-e-h yaptığını düşün.
birde iese yaptığını düşün.

Yanlız yukarda yazılan bişey var sen yazdın sanırım. aynı araç ankara veya rakımı biraz yüksek yerde ksinlikle böyle gitmez.
Ben ölüdenize giderken araba bozuluyor sanırdım her seferinde. 1000 1500 metrede araba direk 85 hp gibi gidiyor :D feh filan da fayda etmiyor.

İes 8 valflileri rahat ayirabilir ama 122 ligi demi boyle ayirir. O zaman 100 luk ile tsi arasinda ne fark kaliyorki?
Vtec 2 fabrika verisinden 1 sn once degil1 sn sonra 100 goruyor.
F/h/e o neden takıldınki? İes e onlar yaruyorsa tsi a da yazilim yariyor:)

SONE-R
07-01-2012, 17:19
122 lik TSi lar uçuyor mu? :)

ilkercom
07-01-2012, 17:23
yine başa döndük tamam vtec 2 gitmiyor zaten.

Arasts61
07-01-2012, 17:41

ies uçuyor.:)

Arasts61
07-01-2012, 17:42
yine başa döndük tamam vtec 2 gitmiyor zaten.

ilker ezbere konuşma.
vtec 2 0-100 u kaç soyler misin?
casio saatle ölçülmüş olmayacak ama.
ya pbox koyacaksın 0 eğimde
ya fabrika verisini
ya da saygın bı derginin test sonuçlarını.

SONE-R
07-01-2012, 17:42
iEs uçar normaldir.. hafif ve güçlü..

Tuncay
07-01-2012, 17:43
Konu uzadı gitti yine yahu
aslında ikiside uçmuyor:)

ilkercom
07-01-2012, 17:44
tamam kardeşim Honda gitmiyor. sana ne desem yalan olur yanlış olur. yaşanan o kadar tecrübe emek yanlış. çekilen videolar sahtekarlık dolu. ben bişey demiyorum.

Arasts61
07-01-2012, 17:49
tamam kardeşim Honda gitmiyor. sana ne desem yalan olur yanlış olur. yaşanan o kadar tecrübe emek yanlış. çekilen videolar sahtekarlık dolu. ben bişey demiyorum.

yaw sen neden çarpıtıyosun benim soylediklerimi.
bişey soyluyosun sonra itiraz gelince yok honda gitmiyor, tecrube boşuna.
ben sana ne soyluyorum. sen ne soyluyorsun.
bir iddian varsa arkasında dur. vtec 2 speclerinden 1 sn once çıkıyor demedin mi sen.
aletın 0-100 u 9.2 civarı. test verisi ise 10.2 civarı. kaç yıllık hondacısın bilmiyor musun bunları.

ilkercom
07-01-2012, 17:50
yaw boş boş konuşma vbox kaç paralık alet. kimse de stock arabayı ölçmemiş senden başka. sen koy dbn dosyası görelim. nerde patates araba görseniz denemişsiniz. canlı araba gelip saplayınca kabullenemiyorsunuz.

samet_61
07-01-2012, 17:51
yaw boş boş konuşma vbox kaç paralık alet. kimse de stock arabayı ölçmemiş senden başka. sen koy dbn dosyası görelim. nerde patates araba görseniz denemişsiniz. canlı araba gelip saplayınca kabullenemiyorsunuz.

iturboyu soktun mu sen?

ilkercom
07-01-2012, 17:52
iturboyu soktun mu sen?

buyur canım.

samet_61
07-01-2012, 17:53
buyur canım.

sende turb ies vardı yanlısmı hatırlıorum?

ilkercom
07-01-2012, 17:54
yanlışın var. karıştırmış olabilirsin.

Arasts61
07-01-2012, 17:55

senin niyetin beni sinirlendirmek anlaşıldı.
sen ne diyosun şimdi. vtec 2 8.2 sn de 100 mu görüyor. fabrika verisi 9.2 çunku.
net konuş sağa sola çarpıtma.
kimin kime sapladıgını bırak onlardan bahsetmiyoruz. senin iddian nedir?.
diyosunki vtec2 fabrika verilerinden 1 sn once çıkıyor 100 e .
oyle mi?

samet_61
07-01-2012, 17:56
ok sımdı sıkıntı ne burda okuorum okuorum bıtmıor konu bı turlu adam denemıs gecmıs konu cok uzatıldı kanımca stock halde bizzziklenmemiş ies eşit şartlarda bir pilotajla tsi ın ıdda edıorum 160 a yanında tutunması bıle mucıze olur...

ilkercom
07-01-2012, 18:00
senin niyetin beni sinirlendirmek anlaşıldı.
sen ne diyosun şimdi. vtec 2 8.2 sn de 100 mu görüyor. fabrika verisi 9.2 çunku.
net konuş sağa sola çarpıtma.
kimin kime sapladıgını bırak onlardan bahsetmiyoruz. senin iddian nedir?.
diyosunki vtec2 fabrika verilerinden 1 sn once çıkıyor 100 e .
oyle mi?

sen çabuk sinirleniyorsun sanırım.

vtec 2 nin 9.2 olmadığını çok net hatırlıyorum. bir yerde yazarsa bulurum. 9.8 veya 9.5 olması lazım.

Bu süreden önce 100 e çıktığı yazılmıştı bir dergide. tüketimi de yazan rakamlardan daha az çıkmıştı. Tüketim zaten göreceli hızlanma bazı şartlara göre değişse de asla 10 saniye üzeri değildi.

Ben vtec2 sahibi değilim kullananlar yazar eder.

ilkercom
07-01-2012, 18:02
ok sımdı sıkıntı ne burda okuorum okuorum bıtmıor konu bı turlu adam denemıs gecmıs konu cok uzatıldı kanımca stock halde bizzziklenmemiş ies eşit şartlarda bir pilotajla tsi ın ıdda edıorum 160 a kadar tutunması bıle mucıze olur...

sıkıntı videolarda hata olduğu söylenmesi. 160 a kadar tsi gelemez mi diyorsun şimdi.

samet_61
07-01-2012, 18:08
sıkıntı videolarda hata olduğu söylenmesi. 160 a kadar tsi gelemez mi diyorsun şimdi.

ben stock bizziklenmemiş hiç bir iesin tsi gecemeyecegını soyluorum ... ies gecer 180 den sonra benım palioyu ;)

ilkercom
07-01-2012, 18:10
ben stock bizziklenmemiş hiç bir iesin tsi gecemeyecegını soyluorum ... ies gecer 180 den sonra benım palioyu ;)

geçmiş ama nasıl olucak.

ben de tsi 180 den sonra ancak atak yapabilir diyorum.

palio 180 de yere değiyormu.

samet_61
07-01-2012, 18:13
geçmiş ama nasıl olucak.

ben de tsi 180 den sonra ancak atak yapabilir diyorum.

palio 180 de yere değiyormu.

vıdeolar mevcut bak degıyormu degmıyor mu? benım demek ıstedıgım su bu vıdeoya bakıp tsi ı gecmıs ıes demek yanlıs pılotajı zayıftır golfu surenın yada iesin kapagından tut son susturucusuna kadar gırtlaktır araba arabayı gecer sonucta bu ıs paraya bakar harcayan yurutur ben stock ies ve stock 1.4tsi ıcın konusuorum

samet_61
07-01-2012, 18:14
vti gecen sahınlerede denk geldık bu her sahının vti gececegı anlamına gelmez...

Arasts61
07-01-2012, 18:17
sen çabuk sinirleniyorsun sanırım.

vtec 2 nin 9.2 olmadığını çok net hatırlıyorum. bir yerde yazarsa bulurum. 9.8 veya 9.5 olması lazım.

Bu süreden önce 100 e çıktığı yazılmıştı bir dergide. tüketimi de yazan rakamlardan daha az çıkmıştı. Tüketim zaten göreceli hızlanma bazı şartlara göre değişse de asla 10 saniye üzeri değildi.

Ben vtec2 sahibi değilim kullananlar yazar eder.

ilker ben senin çok iddialarını biliyorum. onlar beni sinirlendirmiyor merak etme.
sinirlenmemin nedeni iddiaların değil. soylenilen şeyi çarpıtman, olayı yok honda gitmiyor, yok kabullenemiyorsunuz, sapladı işte gibi hamasi taraflara çekmen.
burası atma platformu değil, kusura bakma. adamı elek ederler bu forumda.
soylediğin şeyin arkasında duracaksın veya hatalıymışım diyeceksin. ama çarpıtıp saplama vs taraflarına çekersen sinirlendirirsin insanları.
vtec 2 9.2 de 100 görüyor fabrika verilerine göre. ve hiç bir testte de o değerlere ulaşamadı.
al bunları bir yere yaz.
test verileri
ies 10.3
vtec2 10.1
daha da unutma.

ilkercom
07-01-2012, 18:19
son bişey yazıcam çünki gerçekten ne emeğe saygınız var ne de objektif bir bakışla yazılanları okuma gayretine.
Video daki araba speclerini yazmış evveliyatı da yazılmış.

Bu işler paraya baksaydı en zengin olan en iyi süreleri alırdı. Eğer birisi iyi araç yapıp biniyorsa salt parası ile değil tecrübesi emeği iledir. Diğer türlü adamın emeğine yazık.

size iyi akşamlar. Tatsızlık çıkmadan bana bye.

samet_61
07-01-2012, 18:20
ilker ben senin çok iddialarını biliyorum. onlar beni sinirlendirmiyor merak etme.
sinirlenmemin nedeni iddiaların değil. soylenilen şeyi çarpıtman, olayı yok honda gitmiyor, yok kabullenemiyorsunuz, sapladı işte gibi hamasi taraflara çekmen.
burası atma platformu değil, kusura bakma. adamı elek ederler bu forumda.
soylediğin şeyin arkasında duracaksın veya hatalıymışım diyeceksin. ama çarpıtıp saplama vs taraflarına çekersen sinirlendirirsin insanları.
vtec 2 9.2 de 100 görüyor fabrika verilerine göre. ve hiç bir testte de o değerlere ulaşamadı.
al bunları bir yere yaz.
test verileri
ies 10.3
vtec2 10.1
daha da unutma.

hangı vtec 2 9.2 sanıyede 0-100 goruomus yavassss:D:D:D nerden bu bılgıyı edındın 9.8 dıye cok yerde gectı ama hıc bır yerde 9.2 test verısıne denk gelmedım

Arasts61
07-01-2012, 18:22
son bişey yazıcam çünki gerçekten ne emeğe saygınız var ne de objektif bir bakışla yazılanları okuma gayretine.

Bu işler paraya baksaydı en zengin olan en iyi süreleri alırdı. Eğer birisi iyi araç yapıp biniyorsa salt parası ile değil tecrübesi emeği iledir. Diğer türlü adamın emeğine yazık.

ilker sen gerçekten okudugunu anlayamıyorsun. samimi soyluyorum buna artık kesinlikle ve kesinlikle eminim.
kimsenin emeğe saygısızlık yaptıgı yok.
sana iyi akşamlar.

samet_61
07-01-2012, 18:27

bu ıs sadece parayla deıl sadece soforluklede deıl hepsı bı arada kombinasyon tabı ıyı bırde usta faktoru var;)

atits61
07-01-2012, 19:00
ilker kardeşim 2001 autoshow test verileri honda civic vtec2 sedan 0-100 10.2 sn oto haber de 10.3 sn yede çıkmış.2001 iesin de 0-100 10.3 sn.burda arasts61 inde dediği gibi fabrika verilerinden tam 1 sn yavaş kalıyor.

YAVUZ
07-01-2012, 19:11
benden bir öneri madem geçti 122 liği bunu iyice tescil için bir de stock t jet bulup bir deneme yapılsın hem ben de merak ettim eğer ies t jet le yürüyebilirse tmm o zaman ..

Arasts61
07-01-2012, 19:11
Abi testi patates vtec2 lerle yapmislardir ondan yavaş cikmistir:)
Sen vtec2 ile denemismiydin?

YAVUZ
07-01-2012, 19:46

ööle deme belki testi yapanların pilotajı kötüdür ondan yoksa 9 sn fln:):)

YAVUZ
07-01-2012, 19:47
vtec 2 ile denemeye gerek yok t jet i

atits61
07-01-2012, 20:19
vtec 2 direnme modunda bile olamıyor.fd6,vtec 2 ye nazaran biraz daha dirayetli geldi bana.ies ile hiç denemedim.

samet_61
07-01-2012, 20:33

vtec 2 uzunda fd6 kadar gıtmıor 170 e kadar vtec 2 onde sonra fd6 gecer

SONE-R
07-01-2012, 20:34
vtec2, fd6 ya göre çok daha iyi modlanır ortada ne iES kalır ne FD6 ;)
amma küçümsediniz ha Fitek2 leri :D

BurakCengizhanoğlu
07-01-2012, 20:35
havalar bi düzelsin herkesin gönlü olucak :)

_AS_
07-01-2012, 20:38
60bin km deki tertemiz kuzenimin vtec2 sini 1.2 tsi leon ile 2. vites 50den başlayıp 120 130 a kadar yarım boy önde tamamlıyorum gerisini deneyememiştik. bu da benden gelsin:) stock sorunsuz 1.4tsi ın stock sorunsuz ies e veya vtec2 ye geçilmesi imkansız geliyor bana normal şartlarda.

samet_61
07-01-2012, 20:39
vtec2, fd6 ya göre çok daha iyi modlanır ortada ne iES kalır ne FD6 ;)
amma küçümsediniz ha Fitek2 leri :D

yapılacakar belli ies emme ,egzantrık afr ayarı,hi rpm 7200 e cıkarılabılır beyın headers boru bunlar olur ama benım gorusum ieslerın onunun vtec 2den daha acık oldugu

SONE-R
07-01-2012, 20:54
yapılacakar belli ies emme ,egzantrık afr ayarı,hi rpm 7200 e cıkarılabılır beyın headers boru bunlar olur ama benım gorusum ieslerın onunun vtec 2den daha acık oldugu

iES te sohc vtec kapak yapmazsan önü Vtec2 den biraz kapalı.. vtec2 için volan, piston, büyük sübaplar da var bunları unutmuşsun.. ;)

Focus4171
07-01-2012, 21:11
Bende konuyu biraz araştırdım bi kaç videoya rastladım. Nedir, ne değildir, kimdir bilmiyorum ama gayet güzel denemeler olmuş. İzlemenizi tavsiye ederim.

Linea T-jet & Civic Vtec2 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/linea-tjet-civic-vtec2_169824.htm)
Linea T-jet & Civic Vtec2 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/linea-tjet-civic-vtec2_169823.htm)
2 x Civic VtecII & Linea T-jet - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=F86SR0jI9XU)

CRUEL
07-01-2012, 21:12
Huzur fransızda:d

atits61
07-01-2012, 21:21
Huzur fransızda:d

:)eyvallah.

Boost Up
07-01-2012, 22:45
buustap'la bu iES denedi mi şimdi?

abi buustap mı olduk şimdi:o:(

abi uçmuyor ama iesinde gittiği yer belli. ben diyorum ilk videoda ayak gazdan çekiliyor 180 de bitiriyolar. fd6 ile ies denedi mi bilmiyorum ama tsi sahibi olan arkadaşım aynı zamanda fd6 sahibi. arabaya kufur edıyodu(fd6 ya) sureklı gıtmıyo etmıyo diye. aralarında dağlar kadar fark var. neyse dendiği gibi şu havalar düzelsin herkesin gönlü olacak ama 122l ik tsi egzoz filtreli ies e bu kadar geçilmez. ben geçilceğini dahi düşünüyodum ama,geçiliyosada bu kadar geçilmez. büyük ihtimalle golf manuel ve kullanan arkadaş güzel vites atamıyor. dsg ile deneriz:)

Arasts61
07-01-2012, 22:45
burda vtec2de sadece cai war.. komple egsozdan sonra da güzel videolar wardı ;)

konu stok arabalar uzerine konuşuluyor.cai egzoz vs değil.
konu t-jet te değil aslında. t-jet ies, vtec2 fd6 ne varsa gecer. bunu bu forumdaki çogu kişi biliyor. ama t-jet 122 lik golfu de gecer.
ölçü değil yani.

BurakCengizhanoğlu
07-01-2012, 22:47
konu stok arabalar uzerine konuşuluyor.cai egzoz vs değil.
konu t-jet te değil aslında. t-jet ies, vtec2 fd6 ne varsa gecer. bunu bu forumdaki çogu kişi biliyor. ama t-jet 122 lik golfu de gecer.
ölçü değil yani.

üf,alayına gider mi yani abi :D

Arasts61
07-01-2012, 22:49
60bin km deki tertemiz kuzenimin vtec2 sini 1.2 tsi leon ile 2. vites 50den başlayıp 120 130 a kadar yarım boy önde tamamlıyorum gerisini deneyememiştik. bu da benden gelsin:) stock sorunsuz 1.4tsi ın stock sorunsuz ies e veya vtec2 ye geçilmesi imkansız geliyor bana normal şartlarda.

1.4 90 lık civicle ibiza 1.2 tsi geçdiğini iddia ediyordu biri..:)

Boost Up
07-01-2012, 22:51

yahuşuhlu ne tarafa gidion heleee:D

BurakCengizhanoğlu
yahuşuhlu ne tarafa gidion heleee:D

Fena giderlendim :D

Arasts61

kardeşim 140 lık golfu de 170-180 e kadar onune almıyor t-jet.
bunlar denenmiş, görülmüş şeyler. hem de oyle pilotaj vs yok. şoförler değiştirilerek denendi. yazılımlı 122 likten daha iyi tutunuyır bana t-jet.

Boost Up
07-01-2012, 22:52
biri 1.4 90 lık civicle ibiza 1.2 tsi geçdiğini iddia ediyordu biri..:)

obaa:D

bu ara egzoz vs diyosunuz, orjinal donuna kadar filtre dahi olmayan arabamla denerim (mito)

Arasts61
07-01-2012, 22:54
obaa:D

bu ara egzoz vs diyosunuz, orjinal donuna kadar filtre dahi olmayan arabamla denerim (mito)

video bile koydu walla. ibizayı geçiyor resmen..

BurakCengizhanoğlu
kardeşim 140 lık golfu de 170-180 e kadar onune almıyor t-jet.
bunlar denenmiş, görülmüş şeyler. hem de oyle pilotaj vs yok. şoförler değiştirilerek denendi. yazılımlı 122 likten daha iyi tutunuyır bana t-jet.

Tjetin yazılımlısı ne yapıyor peki hiç denediniz mi ?

Boost Up
video bile koydu walla. ibizayı geçiyor resmen..

abi ben iğneleme yapıyosun sandımdı:) video nerde bi bakınayım:)

civelek
07-01-2012, 22:55
Fena giderlendim :D

hava düzelsin bekle iesle olmadı tegle alıcam gazını senin :D

BurakCengizhanoğlu
07-01-2012, 22:56
hava düzelsin bekle iesle olmadı tegle alıcam gazını senin :D

Hadi hayırlısı bakalım :))

Arasts61
07-01-2012, 22:57
Tjetin yazılımlısı ne yapıyor peki hiç denediniz mi ?

hayır. malesef. ama ben çok sınıf atlayacağını düşünmüyorum. çok emin değilim, kesin bişey diyemem.
t-jeti yuruten faktorler.
1.alt devirde yuksek tork (bu golf te de var ama t-jet daha fazla)
2. kasa hafif (golfe göre nerden baksan 150 kilo hafif)
3. lastikler 195 15'' (golfte 205 16)
4. şanzıman çok kısa .(golfun manueli daha uzun şanzımanlı)

civelek
07-01-2012, 22:57
bunu bekliyodun dimi :)

BurakCengizhanoğlu
07-01-2012, 22:58
Yok be öylesine yazdım konuya uğraş olsun diye :)

Boost Up
07-01-2012, 22:59
arasts61(kusura bakmayın isim bilmiyorum:o) benim arabada 135hp otomatık vıtes cıft kavrama 1100kg 195 16 jant var ustunde. su t-jeti delebilir miyim diyorum:D

civelek
07-01-2012, 23:01
enson aklıma gelicek seydi bu okadar okuyodum sadece sitede. bu ies olayından sonra bozdunuz benide :)

Dayı2
07-01-2012, 23:05
abi uçmuyor ama iesinde gittiği yer belli. ben diyorum ilk videoda ayak gazdan çekiliyor 180 de bitiriyolar. fd6 ile ies denedi mi bilmiyorum ama tsi sahibi olan arkadaşım aynı zamanda fd6 sahibi. arabaya kufur edıyodu(fd6 ya) sureklı gıtmıyo etmıyo diye. aralarında dağlar kadar fark var. neyse dendiği gibi şu havalar düzelsin herkesin gönlü olacak ama 122l ik tsi egzoz filtreli ies e bu kadar geçilmez. ben geçilceğini dahi düşünüyodum ama,geçiliyosada bu kadar geçilmez. büyük ihtimalle golf manuel ve kullanan arkadaş güzel vites atamıyor. dsg ile deneriz:)

biz adanada ies ile fd6 denemesi yaptık bizdeki ies roll ve dragta alıodu..

ieste headers 51lik boru ve egzos var. fd6da simota filtre kiti var.

1.6 ies vs 1.6 i-vtec 2.vites roll @adana - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=mc3-KLWxuOo)

1.6 ies vs 1.6 i-vtec drag @adana - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vef-TzAjH9s)

1.6 ies vs 1.6 i-vtec 3.vites roll @adana - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=jG3ZqITCKDA)

Arasts61
07-01-2012, 23:07
arasts61(kusura bakmayın isim bilmiyorum:o) benim arabada 135hp otomatık vıtes cıft kavrama 1100kg 195 16 jant var ustunde. su t-jeti delebilir miyim diyorum:D

her devirde her süratte basılsın,hepsinde geçersin

civelek
07-01-2012, 23:08
şu fabrika verileri bana hikaye geliyo ben vtec 2de kullandım fd6 da ies ztn kendimde vardı ama hiç birinin iesi geçtiğini görmedim he tamam belki topspeedde fd6 yada vtec2 ama kim yapmış şimdiye kadar 200 210 sonrası deneme

Arasts61
07-01-2012, 23:13
abi ben iğneleme yapıyosun sandımdı:) video nerde bi bakınayım:)

http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/106762-ies-14-tsi-golf-sizce-4.html#post2932976
bu konunun baş taraflarında geçiyor..

Dayı2
07-01-2012, 23:14
bizim denemede ies 220 gördü o ekledgm videolarda ies 220de bırakıor rollde

Jeandan-R
07-01-2012, 23:45
1.4 90 lık civicle ibiza 1.2 tsi geçdiğini iddia ediyordu biri..:)

Evet geçiyorum, headers cai kat iptalli civic geçiyor video bile koydum hatta :) İddia değil bu gerçek. Stockken de 1.2tsi beni geçiyordu. İsterseniz arkadaşa söylerim bir daha deneriz siz de izlersiniz canlı canlı.

Arasts61
08-01-2012, 00:27
Stockda 1.5 boya yakın yiyor.(sadece kat iptalli) Sonradan ben araca 4-2-1 headers filtre ve buji değişikliği yaptım. Bir kaç videosu var da yorumlar biraz garip olduğu için koymuyorum :D Ama 1 boydan fazla fark atıyorum

Ekleme: Baskı balatam da çok çok iyi durumda değildi

Burda 1.5 boy yiyor diyosun. İbiza geciyor anlaminda mi soyluyorsun:beuj:

Jeandan-R
08-01-2012, 00:33
Burda 1.5 boy yiyor diyosun. İbiza geciyor anlaminda mi soyluyorsun:beuj:

Evet stockken ibiza 1.4is'i geçiyor.

Arasts61
08-01-2012, 00:36
Evet stockken ibiza 1.4is'i geçiyor.

Yiyor deyince ben fark yiyor diye anlamistim. Ters anlamisim:)
Headers dan sonraki duruma bisey diyemem. Siz denediniz daha iyi biliyosunuz..

Jeandan-R
08-01-2012, 00:41
Yiyor deyince ben fark yiyor diye anlamistim. Ters anlamisim:)
Headers dan sonraki duruma bisey diyemem. Siz denediniz daha iyi biliyosunuz..

Yok yanlış anlaşılmışım. Stockda 1.2tsi'a yetişmem imkansız. Bizim 1.4ler manifolt özürlü. Emmesi olsun eksozu olsun. Herhangi birinin değişimi hissedilir farklılığa yol açıyor :)

efe_
08-01-2012, 00:43
iEs uçar normaldir.. hafif ve güçlü..

eski SONER geri mi geliyorrrr, honda damarı mı kabardı birilerinin yineeee...
DCİ ruleZZZ dayııııı

Arasts61
08-01-2012, 00:45
Yok yanlış anlaşılmışım. Stockda 1.2tsi'a yetişmem imkansız. Bizim 1.4ler manifolt özürlü. Emmesi olsun eksozu olsun. Herhangi birinin değişimi hissedilir farklılığa yol açıyor :)

308 kimin. İstanbula gelince denemek isterim. Atasehirliyim bende.

Jeandan-R
08-01-2012, 00:48
308 kimin. İstanbula gelince denemek isterim. Atasehirliyim bende.

Babamın kullandığı araç. 1.6vti 120hp, bir de otomatik :Deli:

Arasts61
08-01-2012, 00:50
Babamın kullandığı araç. 1.6vti 120hp, bir de otomatik :Deli:

thp ye aklım gitti.
onla olmazmış zaten

CRUEL
08-01-2012, 03:06
thp ye aklım gitti.
onla olmazmış zaten

abi aynı gece astra h 207 1.6vti ı geçti:D

atits61
08-01-2012, 09:13
kemal normaldir ama 207 vtiler 4 otm vites.ağırlıklarıda aynı sayılır.

SONE-R
08-01-2012, 10:52
eski SONER geri mi geliyorrrr, honda damarı mı kabardı birilerinin yineeee...
DCİ ruleZZZ dayııııı

ne kadar reno alsak meg III leri beğensem de Hondanın gönlümdeki yeri ayrıdır..
VTi, Type-R, S2000 tarzında arabaları üretebilen başka bir marka çıkarsa o zaman bakarız :D

onur_S
08-01-2012, 12:33
Focus 2.0 Sport trend-Kat iptal,lpg vs vtec2 komple egzoz,focus 3 ,vtec2 2 kişi.
3.vites
focus sport trend vs vtec 2 (3rd gear roll) 3.vites - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/focus-sport-trend-vs-vtec-2-3rd-gear-roll-3vites_2060445.htm)

2.vites
focus sport trend vs vtec 2 2.vites - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/focus-sport-trend-vs-vtec-2-2vites_2060447.htm)

ies assagı yukarı bunun gibi yürümesi lazım hasanlar denemiş gecen thtye yazmıstı,ben stokken videodaki focusla benim arac denemesi,benim arac stok.
Focus ST,A3.mp4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MB-npZ3r6xs&context=C32debceADOEgsToPDskL9Vhyg12NXVPrIcc4nD9WY )
...replay...
308 120 bg otomatik vti sa ben bastım barıs manco dağlar dağlar sarkısı aklıma geldi :D
yazılımlı reno dizel,308 dizel,fiatın dizelleri varsa deneriz 1.5,1.6 hacimlilerden.1.2 tsi da 1.4 le gidemez,gıdıklanmıs arabayla ellenmemıs arabayı ayırt etmek lazım

Arasts61
08-01-2012, 14:32
...replay...
308 120 bg otomatik vti sa ben bastım barıs manco dağlar dağlar sarkısı aklıma geldi :D
yazılımlı reno dizel,308 dizel,fiatın dizelleri varsa deneriz 1.5,1.6 hacimlilerden.1.2 tsi da 1.4 le gidemez,gıdıklanmıs arabayla ellenmemıs arabayı ayırt etmek lazım

şu streethayır uyuz ediyo beni bi turlu açılmıyor. kim kimi geçiyor burda. bi de niye geçiyo:D ne anlamamız gerekiyor.
308 e takılma bi de . 4 ileri otomatik arabamı kaldı.
1.2 tsi ellenmiş arabayı gecemeyebilir. ona bişey demiyoruz zaten de. ibiza 1.2 tsi stok 1.4 is i çok rahat geçer. ki geçiyomuş zaten. sonradan düzeltildi..

CRUEL
08-01-2012, 14:35
kemal normaldir ama 207 vtiler 4 otm vites.ağırlıklarıda aynı sayılır.

denenen 207 manuel vitesli sportium paketiydi

Arasts61
08-01-2012, 15:11
denenen 207 manuel vitesli sportium paketiydi

120 lik manuel 207 yi astra h geçiyor yani:beuj:

CRUEL
08-01-2012, 15:18
120 lik manuel 207 yi astra h geçiyor yani:beuj:

bende çok şaşırdım normalde astra h yürümez ama demekki 207daha kötü yada o gün astranın günüydü:D

Arasts61
08-01-2012, 15:20
bende çok şaşırdım normalde astra h yürümez ama demekki 207daha kötü yada o gün astranın günüydü:D

sen kullananları tanıyor musun?
sıkıntı olmasın kullanımda??

CRUEL
08-01-2012, 15:26
sen kullananları tanıyor musun?
sıkıntı olmasın kullanımda??

tanıyorum sanmıyorum
artı olarak astrada sadece orta susturucu biraz ufaltıldı(normalde fazlasıyla büyük) ve sonda otto var.

atits61
08-01-2012, 16:19
207 2010 üzeri model demek daha önceki modellerde düz vites seçeneği yoktu ama otomatik vites olanın bile 0-100 10.4 sn manuel 9.8 sn helal olsun astraya o zaman ama şoferler gerçekten çok fark ediyor.astranın 115 si 207 nin arasında 1 sn fark var.

Arasts61
08-01-2012, 17:09
...replay...

onur, videoları şimdi izleyebildim.
sport trendin vtec2 yi gecmesi normal de,
122 lik tsi focus sport trend i gecemez bence. sen geçmişsin ama ya ankaranın havasından ya da kız gibi arabanın karşısında 10 yıllık araç olmasındandır. 140 lık bile temiz bir sport trendi gecsin, öpsün başına koysun bence.
kardeşim kusura bakma ama kurtlar kocamış ondan boyle oluyor.

SERTER
08-01-2012, 22:04
Öncelikle hepinize merhaba.Sitenizi 1 haftadır misafir olarak takip etmekteyim.Videodaki tsi benim.Yürüdüğümüz ies cok sevdiğim bi abimin.Sonucun böyle olmasını bende beklemiyodum.Benim aracım stok.Aracımıda 2 senedir kullanmaktayım ve aracımı cok iyi tanıyan biriyim.Yazılan bazı yorumlar beni güldürüyor açıkçası.Bazı arkadaşlar sislerin açık olmasından bile bahsetmiş :) zaten geçilmemin sebebide buydu açıkçası acemiliğime verin.Elimde o videonun cok daha kalitelisi var paylasıcam en yakın zamanda ozaman daha iyi anlasılır herhalde.İlk kalktiğimizda ben yarım boy öne geçiyorum 6500 de vitesi geçiriyorum ve ies başlıyor uzamaya.İes in 3. vitesi ve üst devirleri çok iyi.Pilotaj hatası olduğunu düşünmüyorum açıkçası dediğim gibi aracımı çok iyi tanıyan biriyim ve düzensiz geçişler olsa kabullenirim ama zaten 4 kere denedik.Bu arada bu ies sanki biraz iyi boşaltım sistemi yapıyor.Yeni videolarla karşınızda olacağız inşallah.Havaların düzelmesini bekliyoruz.Bu arada Recep abim ve İsmail abim seviyorum sizi.Herkese Allah kazasız belasız sürüşler diliyorum..

Arasts61
08-01-2012, 22:12
Öncelikle hepinize merhaba.Sitenizi 1 haftadır misafir olarak takip etmekteyim.Videodaki tsi benim.Yürüdüğümüz ies cok sevdiğim bi abimin.Sonucun böyle olmasını bende beklemiyodum.Benim aracım stok.Aracımıda 2 senedir kullanmaktayım ve aracımı cok iyi tanıyan biriyim.Yazılan bazı yorumlar beni güldürüyor açıkçası.Bazı arkadaşlar sislerin açık olmasından bile bahsetmiş :) zaten geçilmemin sebebide buydu açıkçası acemiliğime verin.Elimde o videonun cok daha kalitelisi var paylasıcam en yakın zamanda ozaman daha iyi anlasılır herhalde.İlk kalktiğimizda ben yarım boy öne geçiyorum 6500 de vitesi geçiriyorum ve ies başlıyor uzamaya.İes in 3. vitesi ve üst devirleri çok iyi.Pilotaj hatası olduğunu düşünmüyorum açıkçası dediğim gibi aracımı çok iyi tanıyan biriyim ve düzensiz geçişler olsa kabullenirim ama zaten 4 kere denedik.Bu arada bu ies sanki biraz iyi boşaltım sistemi yapıyor.Yeni videolarla karşınızda olacağız inşallah.Havaların düzelmesini bekliyoruz.Bu arada Recep abim ve İsmail abim seviyorum sizi.Herkese Allah kazasız belasız sürüşler diliyorum..

hoşgeldin. başka araçlarla denemelerin olmuş muydu?

CRUEL
08-01-2012, 22:12
evet beklenen yorum garipçeliden geldi:D şimdi mikrafon ies e inanmayan tsi cılarda:D:D

BurakCengizhanoğlu
08-01-2012, 22:13
Ben tjetciyim üstüme alınmıyorum haha :D

Boost Up
08-01-2012, 22:15
Ben tjetciyim üstüme alınmıyorum haha :D

hahaha ayıp lan sana:D

SERTER
08-01-2012, 22:17
kendi aracımla aynı motoru kullanan a3 ve leon ile birlikte kalkmıştık drag olarak.Ben geçmiştim :) ama tabi pilotaj olaraktan

Arasts61
08-01-2012, 22:17
hahaha ayıp lan sana:D

kardeş sen cruelle denemek ister misin?
senin aracından umutluyum:)
ankaradan merak saldım:)

SERTER
08-01-2012, 22:18
aynen Garipçeli olaraktan :)

civelek
haydaa usta bu mevzu bitmicek anlaşıldı. emrecim seviyorum seni kardesim benim hoşgeldin. ağır eleştirilere hazır ol. sağlı sollu vurmaya başlıcaklar şimdi sana tsicılar :)

Arasts61
kendi aracımla aynı motoru kullanan a3 ve leon ile birlikte kalkmıştık drag olarak.Ben geçmiştim :) ama tabi pilotaj olaraktan

o zaman ies ciğerliymiş. tarihi sarıyer ciğeri:)

Arasts61
08-01-2012, 22:19
evet beklenen yorum garipçeliden geldi:D şimdi mikrafon ies e inanmayan tsi cılarda:D:D

kemal, garipçeliler köprüden dolayı zengin oldu mu:beuj:

Boost Up
08-01-2012, 22:22
arasts61, kusura bakma abi isminizi bilmiyorum ondan böyle hitap ediyorum:) yanılmıyorsam sizin araba 170 likti. benim aracım yazılımlı dp filtreli tsi ın yarım boy arkasından gidiyor. GTI ile denemeye gerek olduğunu sanmıyorum, kuvvetle ihtimal (hemde büyük ihtimal) geçecektir beni

Arasts61
08-01-2012, 22:24
arasts61, kusura bakma abi isminizi bilmiyorum ondan böyle hitap ediyorum:) yanılmıyorsam sizin araba 170 likti. benim aracım yazılımlı dp filtreli tsi ın yarım boy arkasından gidiyor. GTI ile denemeye gerek olduğunu sanmıyorum, kuvvetle ihtimal (hemde büyük ihtimal) geçecektir beni

yazılımlı tsi derken hangisini kast ediyorsun? 122 mi?

SERTER
08-01-2012, 22:30
biz olmayanlardanız :)

CRUEL
08-01-2012, 22:42
sarıyerin araçları havasından falan galiba yeşille mavinin olanaklarından yararlanarak ciğerleniyor:D

BlackEmperor
08-01-2012, 22:44
yeri gelmişken sorayım golf tsi 122 vs punto tjet 120 bg ne olur deneyen vardır muhtemelen

CRUEL
08-01-2012, 22:48
yeri gelmişken sorayım golf tsi 122 vs punto tjet 120 bg ne olur deneyen vardır muhtemelen
t-jet önde olur :)

Arasts61
08-01-2012, 22:57
t-jet önde olur :)

T-jet yazilmli 122 ligi ve 140 lik tsi i gecer. 180 civari gecilebilir.

BlackEmperor
08-01-2012, 23:00
hafiflikten kazanıyor heralde bravo olsa golf biraz onde olur bu seferde

SERTER
08-01-2012, 23:01
t jet 0-100 8.9 sn yazılımlı 122 liği geçmesi bence imkansız

CRUEL
08-01-2012, 23:01
kısa ve öz yazmıştm:D

BurakCengizhanoğlu
08-01-2012, 23:02

tjetin 3ve4 ü güzel gidiyor yalnız 0-100 le hesap edemezsiniz sadece.

BlackEmperor
08-01-2012, 23:02
o zaman yazılım+egzoz vs tjet 160 lık roccoyuda gecer :)

Arasts61
08-01-2012, 23:03

Yazilmli 122 likler 140 ligi gecebiliyor mu?

Boost Up
08-01-2012, 23:05
arasts abi 3. kere ismini sorcam abi çok mu özel ismin yav söylemedin gitti:p:o abi aynen 122 lik yaızlımlı dp filtreli tsi ın orjinal mitomla yarım boy gerisinden gidiyorum

Arasts61
08-01-2012, 23:07
arasts abi 3. kere ismini sorcam abi çok mu özel ismin yav söylemedin gitti:p:o abi aynen 122 lik yaızlımlı dp filtreli tsi ın orjinal mitomla yarım boy gerisinden gidiyorum

Adim ozgur. Pm atmistim zaten:)

SERTER
08-01-2012, 23:07
Yazilmli 122 likler 140 ligi gecebiliyor mu?
bilmiyorum ama bence geçer diye düşünüyorum. abt yazılımın bg ve tork eğrileri çok güzel.yazılımdan yazılıma da değişebilir.

Arasts61
08-01-2012, 23:08
o zaman yazılım+egzoz vs tjet 160 lık roccoyuda gecer :)

...ben çok sınıf atlayacağını düşünmüyorum. çok emin değilim, kesin bişey diyemem.
t-jeti yuruten faktorler.
1.alt devirde yuksek tork (bu golf te de var ama t-jet daha fazla)
2. kasa hafif (golfe göre nerden baksan 150 kilo hafif)
3. lastikler 195 15'' (golfte 205 16)
4. şanzıman çok kısa .(golfun manueli daha uzun şanzımanlı)

Linea T-jetin yazilmlisi icin fikirlerimi daha once yazmistim.

Arasts61
08-01-2012, 23:10
bilmiyorum ama bence geçer diye düşünüyorum. abt yazılımın bg ve tork eğrileri çok güzel.yazılımdan yazılıma da değişebilir.

Benle yanyana giden 122 lik te var. Dedigin gibi degisebilir. Denemek lazim.

Boost Up
08-01-2012, 23:11
Adim ozgur. Pm atmistim zaten:)

Özgür abi unuttum vallahi kusuruma bakma:o benim araba dediğim gibi, yakında şu burakcengizhanoğlu denen şahısla denicem:p

SERTER
08-01-2012, 23:13
tjetin 3ve4 ü güzel gidiyor yalnız 0-100 le hesap edemezsiniz sadece.
bikere tork arasında yüksek fark olur

BurakCengizhanoğlu
08-01-2012, 23:13
Özgür abi unuttum vallahi kusuruma bakma:o benim araba dediğim gibi, yakında şu burakcengizhanoğlu denen şahısla denicem:p

Bende yürek var unutuyosun...

Arasts61
08-01-2012, 23:18

Multiair yalan:D
Tek gercek t- jet:D
Walla kardesim ilim ve fen senin gececegini soyluyor:D
Ama bilmiyorum..

BurakCengizhanoğlu
08-01-2012, 23:19
Multiair yalan:D
Tek gercek t- jet:D
Walla kardesim ilim ve fen senin gececegini soyluyor:D
Ama bilmiyorum..

Haberi yok yazılım yaptırdım :D 160 hp oldu araba :D

Arasts61
08-01-2012, 23:22

Seni gecen tsi burdan bi arkadaşın mı?

Boost Up
08-01-2012, 23:45
yok Özgür abi kendisi buraya üye değil:)

SONE-R
09-01-2012, 07:13
Bravo T-Jet ile MultiJet denerse ne olur sonuç?

Tuncay
09-01-2012, 07:45

Nerelere geldik:):):)

kelalper
09-01-2012, 10:47
Ulan haybeye geyik yapıosunuz yaw.

atits61
09-01-2012, 11:50
daha öncede yazmıştım linea t-jet ile golf 140 lık manuel 170 lere kadar linea önde ondan sonra golf geçer modda şoferler değiştirildiğnde de durum değişmedi.tabi burda sanırım golf 205 16 jantların acizliğine uğruyor.golf 195 15 olsa sanırım kafa burun giderler.

reckor
09-01-2012, 16:53

Len geldinmi hos geldin. Sen satmadinmi o tsi yi hala :D

reckor
09-01-2012, 16:56
Emre serter ismail abin mubarek bi insan biliyorsun okudu ufledi oyle gecdik bidahakine senin araci okur sen gecersin :) :)

Arasts61
09-01-2012, 19:22
Ulan haybeye geyik yapıosunuz yaw.

eğleniyoruz:)

Arasts61
09-01-2012, 19:44

t-jet
http://d1201.hizliresim.com/t/9/1pthp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

onur_S
10-01-2012, 11:20
onur, videoları şimdi izleyebildim.
sport trendin vtec2 yi gecmesi normal de,
122 lik tsi focus sport trend i gecemez bence. sen geçmişsin ama ya ankaranın havasından ya da kız gibi arabanın karşısında 10 yıllık araç olmasındandır. 140 lık bile temiz bir sport trendi gecsin, öpsün başına koysun bence.
kardeşim kusura bakma ama kurtlar kocamış ondan boyle oluyor.

abi baska sport trendle denemedim de,bu sport trend st150 versiyon diyodu sahibi foruma üye zaten,oranları biraz daha farklı dedi+normalleri de bi 106 kadar filan gitmiyor diye biliyorum 130 hp.ama o videodan yine pay cıkarabiliriz söyle ki
vtec2 kocamısmıdır heralde kocamısı değildir
hadi focus kocamıs olsun o haliyle civici problemsiz geçiyor.
burada videoyu koymamın amacı direk benim aracla egzozlu filtreli vtec2 karsılastırması yapmaktı aslında,a3>focus>vtec2 ,dolayısıyla a3 un k.egzozlu filtreli o vtec2 yı rahat gecmesı lazım.ha o vtec2 haşatsa tüm denklem bozulur :D
arkadaslar bu arada bende tam tjet multijet 122 tsi arsivi var.
bravo sport 150 tjet-k.egzoz,filtre.,bravo 105 mjet,baya açık dumanlı yazılım,komple egzoz,filtre.benim a3 stok.,a3 genelde tjetın arka kapısından gelir,yada duruma göre yan yana gider gibi olur,multijet arkadan gelir ama cok bi fark olmaz 1.5 boy civarı.
a3 le tjet aynı gün cıplenır.tjet daha ıyı tepki verir k.egzozun etkisi olabilir,3.kornada downpipe ın da etkisiyle zırt diye fırlar,2.5-3 boy acılır.baslarda actıgı farkı sonradan acamasa da basta oturdumu gıder bunun videosu yoktu sanırım bende..
o multijetle focusta denemiş olması lazımdı tahminime göre yakın gitmişlerdir.
forumdan ertugun puntosuyla denedik 120 tjet modeli olarak.
benim arac stok ,onun aracı komple egzoz,filtre,yazılımlıydı.büyük gelen downpipe ın etkisiyle 4.vites sonu gibi iptal oldu başta onume bi atladı ama 4.viteste arkadan gelip geçtim.sayılmaz denilebilir.dp sıkıntılıydı
normal 15 teneke acayip farkediyor eğer lineada varsa yürümesinde büyük etken.biz arkadasımın golfüyle onun denemesini yaptık isterseniz videoları arkadasa söylerim eklesin

CRUEL
10-01-2012, 11:23
hava bugün güzel gibi? zemin futbola müsait:D

ilkercom
10-01-2012, 11:28
hava bugün güzel gibi? zemin futbola müsait:D

Yap organizasyonu :D

CRUEL
10-01-2012, 11:59
Yap organizasyonu :D

ben yancıyım yahu belki bana görede bişi gelir die bekleyenlerden:D
taraflar birbirine tel no verse daha kolay olur sanki:D

ilkercom
10-01-2012, 12:02

Beraber deneriz olmazsa yahu maksat muhabbet olsun. geçildim diye ağlayacak değilim ya. :D

Kazanan çay ısmarlar :P

Hava durumu kötü diyor. hava yağmaz sis olmazsa ben çıkarım çok sıkıldım hafta sonu.

flexamin
10-01-2012, 13:24
onur'un söylediği focus benimki idi.

onurla denediğim gibi kayseride de 1.4 tsi leon la denedim

speclerim şunlardı

cai, kat iptali + son susturucu + lpg ( aracım 1370 kg gelmişti kantarda)

leonda cai+ dp+ son vardı 2-2.5 boy öndeydim.

Ankara'daki nerdeyse tüm sport trendler ile denedim 3-4 boy önde oluyordum ki zaten uzun bir süre cai +kat iptali+ son susturucu şeklinde kullandım aracı. şanzıman oranına gelirsek şöyle söleyeyim kısalı bravo hgt ile aynı anda vites atıyorduk ki şanzımanımda herhangi bir işlem yoktu.

onurun araba bir değişik bizde anlamadık herneyse

1.4 tsi golf ile ies denerse stok a stok tsi rahat bir şekilde alır fakat fark 1 max 1 buçuk boy olur. denensin görülsün.

K.Kaan
10-01-2012, 13:42

hehe üstad buluşma mı planlanıyor belki bende katılırım ayarlayabılırsem..:) sana denk gelırız heralde stock vti..:) sadece filtre var kat bile üstünde..( tabi stocksa aracın ):soru:

civelek
10-01-2012, 14:07
usta bu atasehirliler çok geçe randevu veriyo uymuyo evlilere. ama su uyar sabah namazına doğru ztn erken çıkıyoruz evden bulun orta yoluda kar gelmeden şu mevzu alevlensin artık

K.Kaan
10-01-2012, 14:10
valla evliler var diye geliyorum abi bende..:) efendi efendi sohmet muhabbet tatlı denemeler ıcın:) yoksa ısım olmaz benımde heyecan pesınde deılım arabamla ama ayarlanırsa gelmeyı ısterım ıs guc cıkmazsa..

ilkercom
10-01-2012, 14:11
namaza diye çıkarız :D

ilkercom
10-01-2012, 14:12
zaten çıkarsak hırs yapmadan adam gibi iki basarız. gider bi çay içeriz :D

K.Kaan
10-01-2012, 14:25
namaza diye çıkarız :D

ooo ıyı fıkırmıs abı zaten bızm hatunda dıger turlu basımın etını yıcektıR:)

ilkercom
10-01-2012, 14:29
işte benimki manyakmısın der :D sabaha kadar iç sabah namaza kalk. :D

Hanım : -nereye

ben : -Namaza

H : bırak şimdi :D

Ben : Benim lakabım hafız :!

K.Kaan
10-01-2012, 14:31
işte benimki manyakmısın der :D sabaha kadar iç sabah namaza kalk. :D

Hanım : -nereye

ben : -Namaza

H : bırak şimdi :D

Ben : Benim lakabım hafız :!

ıyımıs cıdden. bızde telefonu acmadıkmı sıkıntı yok zaten..:) o saatte uyuyo cunku agzımızdan kacırırsak gelır kapıdamı araba dıye bana soylemeden kontrol eder ama:D

ilkercom
10-01-2012, 14:40
sikinti yok :D araba otoparkta.
eskiden ben yapıştırırdım 220 km/h hatun videoya çekerdi :D

Şimdi biraz tırsıo 2 çocuk var hesabı. Bende tırsıom belli etmiom :D

K.Kaan
10-01-2012, 14:47
eee olur o kadar abı:D ama dedıgım gıbı cok ozle gaz gaz dolasıım dıye bı derdım yok muhabbetıne benımkı de..:) zaten hatun ogrendı vtecı 5000 dewıre geldıgınde araba acmasın basma dıo hehe

ilkercom
10-01-2012, 14:55
ies varken tam uçuşdaydım. bunu güvenliği için aldım. arada kopmak gerekirse asılıom.

20 25 yaşında olsam neyse de 33 yaşında 2 çocukla limitleri zorlamak akıllı işi değil.

Her zaman önce güvenlik. Eve döndüğünde anahtarı masanın üstüne bıraktın araba çiziksiz. Kimsenin burnu kanamamış. şampiyon sensin.
Yoksa civic ile ferrari geçmişsin yolda kaza olmuş yemişim yarışını.

K.Kaan
10-01-2012, 14:56
ies varken tam uçuşdaydım. bunu güvenliği için aldım. arada kopmak gerekirse asılıom.

20 25 yaşında olsam neyse de 33 yaşında 2 çocukla limitleri zorlamak akıllı işi değil.

Her zaman önce güvenlik. Eve döndüğünde anahtarı masanın üstüne bıraktın araba çiziksiz. Kimsenin burnu kanamamış. şampiyon sensin.
Yoksa civic ile ferrari geçmişsin yolda kaza olmuş yemişim yarışını.

:icon_tup:

civelek
10-01-2012, 15:38
aynen usta şimdi 10da işten çıkan adamı evde beklerler bidaha nasıl çıkıcaksın dışarı bunu evliler anlar ama sabah namaza 1 saat erken gitsen kimse ses çıkarmaz :)

ilkercom
10-01-2012, 15:41
Öyle de doğru değil. kimseyi allah ile kandırmak istemem. Namaza gittiğimde bile söylemem zaten. Bi de allah muhafaza kaza olsa.

Rahmetli evden namaza diye çıktı. Maslakta işi neydi.

edebinizle çıkın gazlayın :D

civelek
10-01-2012, 15:52
yok cnm Allaha şükür hep yaptığımız şey ztn namazada gidiyoruz yoksa yalan yok!! pazar sabahları ztn fiks sohbet günüdür sabah sohbeti. yalan söylemicez abi eksik söylicez sıkıntı yok caiz :))

K.Kaan
10-01-2012, 15:54
pazar sabahları da muhabbet oluo ya toplanılıp..:)

ilkercom
10-01-2012, 15:59
Pazar erken kalkıp olabilir aslında.

reckor
10-01-2012, 16:02
ooo ıyı fıkırmıs abı zaten bızm hatunda dıger turlu basımın etını yıcektı:DR

Ah be abi hepimizin durumu aynimi yani tamam ozaman artik uzulmiycem :D
ben zannediyodumki bi benim hatun ariza cikariyor :D :D

reckor
10-01-2012, 16:03
Nezaman cikiyoruz? ? ?

civelek
10-01-2012, 16:12
beklemedeyiz hacı atar yapanları biz teklifi yaptık

YAVUZ
10-01-2012, 16:31
Ah be abi hepimizin durumu aynimi yani tamam ozaman artik uzulmiycem :D
ben zannediyodumki bi benim hatun ariza cikariyor :D :D

rahat ol aynı sorun çok kişide var ...yine siz çıkıyonuz namaz a diye :)

Arasts61
10-01-2012, 20:48
abi baska sport trendle denemedim de,bu sport trend st150 versiyon diyodu sahibi foruma üye zaten,oranları biraz daha farklı dedi+normalleri de bi 106 kadar filan gitmiyor diye biliyorum 130 hp.ama o videodan yine pay cıkarabiliriz söyle ki
vtec2 kocamısmıdır heralde kocamısı değildir
hadi focus kocamıs olsun o haliyle civici problemsiz geçiyor.
burada videoyu koymamın amacı direk benim aracla egzozlu filtreli vtec2 karsılastırması yapmaktı aslında,a3>focus>vtec2 ,dolayısıyla a3 un k.egzozlu filtreli o vtec2 yı rahat gecmesı lazım.ha o vtec2 haşatsa tüm denklem bozulur :D
arkadaslar bu arada bende tam tjet multijet 122 tsi arsivi var.
bravo sport 150 tjet-k.egzoz,filtre.,bravo 105 mjet,baya açık dumanlı yazılım,komple egzoz,filtre.benim a3 stok.,a3 genelde tjetın arka kapısından gelir,yada duruma göre yan yana gider gibi olur,multijet arkadan gelir ama cok bi fark olmaz 1.5 boy civarı.
a3 le tjet aynı gün cıplenır.tjet daha ıyı tepki verir k.egzozun etkisi olabilir,3.kornada downpipe ın da etkisiyle zırt diye fırlar,2.5-3 boy acılır.baslarda actıgı farkı sonradan acamasa da basta oturdumu gıder bunun videosu yoktu sanırım bende..
o multijetle focusta denemiş olması lazımdı tahminime göre yakın gitmişlerdir.
forumdan ertugun puntosuyla denedik 120 tjet modeli olarak.
benim arac stok ,onun aracı komple egzoz,filtre,yazılımlıydı.büyük gelen downpipe ın etkisiyle 4.vites sonu gibi iptal oldu başta onume bi atladı ama 4.viteste arkadan gelip geçtim.sayılmaz denilebilir.dp sıkıntılıydı
normal 15 teneke acayip farkediyor eğer lineada varsa yürümesinde büyük etken.biz arkadasımın golfüyle onun denemesini yaptık isterseniz videoları arkadasa söylerim eklesin

çok karmaşık yazmana rağmen anladım:D

flexamin
10-01-2012, 22:04
Focus 2.0 Sport trend-Kat iptal,lpg vs vtec2 komple egzoz,focus 3 ,vtec2 2 kişi.
3.vites
focus sport trend vs vtec 2 (3rd gear roll) 3.vites - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/focus-sport-trend-vs-vtec-2-3rd-gear-roll-3vites_2060445.htm)

2.vites
focus sport trend vs vtec 2 2.vites - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/focus-sport-trend-vs-vtec-2-2vites_2060447.htm)

ies assagı yukarı bunun gibi yürümesi lazım hasanlar denemiş gecen thtye yazmıstı,ben stokken videodaki focusla benim arac denemesi,benim arac stok.
Focus ST,A3.mp4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MB-npZ3r6xs&context=C32debceADOEgsToPDskL9Vhyg12NXVPrIcc4nD9WY )

burda vtec2 ile denemeleri kıyaslamak saçma. vtec 2 ile denerken biz arabada 3 kişi + bagajım full dü ve baskı bitikti o gece çekici ile çektirmek zorunda kalmıştım. sadece filtre ve kat iptali vardı bende..

yani eğer 2 ye 2 olup da baskım iyi ve bagaj boş olsa buradaki farkın en az 2-3 katı daha fazla boy yerdi.

filtre egzoz + custom headerslı bir iesle denemiştim zamanında onla da aramda 3 boy oluyordu.

gelelim tsi a denencek tsi seninki gibi bir acaip gidiyorsa ies in şansı yok..

birde şunu unutmamak lazım bir araç en az 9 yaşında diğeri 1-2 yaşında. burda okadar konuşulacağına 2 tane sağlıklı araç çıksın denesin kim kime saplıyor bizde görek merak ettim

Arasts61
10-01-2012, 22:15
burda vtec2 ile denemeleri kıyaslamak saçma. vtec 2 ile denerken biz arabada 3 kişi + bagajım full dü ve baskı bitikti o gece çekici ile çektirmek zorunda kalmıştım. sadece filtre ve kat iptali vardı bende..

yani eğer 2 ye 2 olup da baskım iyi ve bagaj boş olsa buradaki farkın en az 2-3 katı daha fazla boy yerdi.

filtre egzoz + custom headerslı bir iesle denemiştim zamanında onla da aramda 3 boy oluyordu.

gelelim tsi a denencek tsi seninki gibi bir acaip gidiyorsa ies in şansı yok..

birde şunu unutmamak lazım bir araç en az 9 yaşında diğeri 1-2 yaşında. burda okadar konuşulacağına 2 tane sağlıklı araç çıksın denesin kim kime saplıyor bizde görek merak ettim

serdar bu araçlar dün piyasaya çıkmadı. herkes hangi aracın neye saplayacağını az çok biliyor. ben sport trendi sıfır çıktıgında tecrube etmiştm. tsi onla gidemez.
stok olmak kaydıyla ies, vtec2 vs de tsi ı geçemez.

flexamin
10-01-2012, 22:33
sport trend ile s121 farklıdır zaten. neyse konu benim eski aracım değil.

dediğim gibi 10 yaşında bir aracın sağlık durumuyla 2 yaşındaki bir aracın sağlık durumu ve kondisyonu bir değildir.

1.4 tsi ile ies denesin bakalım görelim sonuçları..

civelek
10-01-2012, 22:43
İes&tsi 122 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Ac8uf09SB6A&feature=related)

ahanda tam ayrıntılı video

flexamin
10-01-2012, 22:54
İes&tsi 122 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Ac8uf09SB6A&feature=related)

ahanda tam ayrıntılı video

specler neler maşallah ies e güzel gitmiş

Arasts61
10-01-2012, 22:54
videolar çok guzel, maşallah.
şoklanma olmuş :)
civic 2 ve 3. viteslerde maks kaç görüyor?

civelek
10-01-2012, 22:55
filtre egzos 51lik düz boru var

CRUEL
10-01-2012, 22:55
tsi cılar civelek e tel no verirse organizasyon daha kolaylaşır burdan yazmayla olmuyor sıkıntı çekmeye gerek yok alo der halledilir.

yeni video ile pilotajda belli oldu gibi :)

hehe üstad buluşma mı planlanıyor belki bende katılırım ayarlayabılırsem..:) sana denk gelırız heralde stock vti..:) sadece filtre var kat bile üstünde..( tabi stocksa aracın ):soru:
pm attım no verirsen tel den daha sağlıklı olur:)