Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio RS -319- VS Type'r -HY 444-
Type'r çok sewdıgım Onur Kardesımın aracıdır, aracını garajdan dahi cıkartmayan Onur , PPR performans Kaan Panpiş:) Kayserıde mısafırımızken Benı kırmayıp aracını cıkartmıs, kendısıde ıslerının yogunlugu sebebı ıle aramıza katılamamıştır. Type'r ın kullanıcısı PPR perfonmans Kaan' dır.
Type'r spec: Aem V2, Kidd Racing
Headers,
İskender ara boru,
Hks son susturucu,
Mugen beyın, RBC , -rbc gaz kelebeği işli - ppr perfonmans,
Hafif volan
Hatırladıklarım bunlar eksıgını fazlasını kendısi ve aracı tanıyanlar soyleyecektır.
(araç suan sokulmus ve PPR perfonmans Kaan'a Parcalar teslım edılmistır)
Clio RS spec: hks mantar filtre,
hks son susturucu,
63' komple krom duz boru,
kapak, emme, gaz kelebeği PPR performans ımzalı
Beyin programı orjinaldir.
Her iki araçtada Sökülen Tek bir parca yoktur, stepnesı sunu bunu hersey uzerlerınde, sokuk olmadıgı gıbı Clio RS 4/3 depo benzin Type'r yarım Depo benzınle gazlanmıstır.
Denemeler 2ay Önce olmustur,
Vıdeoyu koymak ıcın Type'r ın yenı halıylede deneyıp, eskı halı yenı halı seklınde ekleyecektık ama Kayserının hava sartları sebebıyle yenı deneme yaza kalacak anlasılan,ozamanada kim öle kim kala Die düşündük:)
Aracı suren Kaan olsun , Sahıbı Onur olsun cok sewdıgım kardeslerımdır, lutfen yorumlar bu guzel denemelere uygun olsun.
Şimdiden Yorumlarınız İçin tesekkurler.
İyi Seyirler.
1. video 2.vites roll -60km- ,
2. video 1.vites roll -40km- ,ama video bıraz gec baslatılmıs bende 2.kornada basmısım:)
3. video 1.vıtes roll -40km-, ( Kaan vites atamıyor:D )
4. video 2.vites roll -65km- ( ozaman aracımda 15/61 ayna olmadıgından dolayı devri 5000-5500 arası yaptıgımda 65-70km ye denk gelıyordu)
vz-NZF5U07w&feature
WtaETUr0dt0&feature
185_0XjBBfk&feature
IIqtTQPZQ18&feature
.
maşallah araclara havada güzelmişşş:icon_tup:
maşallah murat rs'i iyi yürütmüssün.
kaan seninde bu kullaniş tarzin hiçmi degişmez kardeşim.5sene önce esayadada böyle gazliyordun :D
RS güzelmiş :) Kaan da her yerden çıkıyor :)
İki araca da tebrikler.
freelife
02-01-2012, 16:42
maşallah araçlara ..
kaan seninde bu kullaniş tarzin hiçmi degişmez kardeşim.5sene önce esayadada böyle gazliyordun :D
saol kardesım, okadar araba yuruttumde bı senden aldıgım eg yı yurutemedım:)
saol kardesım, okadar araba yuruttumde bı senden aldıgım eg yı yurutemedım:)
valla bendeyken fena degildi veya bana oyle geliyordu :D
CeM öZeR
02-01-2012, 16:50
İki aracımıza da maşallah. Murat abi canavar ayaklandı iyice. Bir ara bizde öylesine bir deneme yapalım bakalım kaç boy fark atacaksın bize. :)
Emre İlbi
02-01-2012, 17:02
Maşallah abi 2 aracada, kazasız, belasız :)
kamera senin araçtayken sen camı kapamışın, keşke tayyardaykende kapasalarmış :D
Maşallah araçlara. Renocu olmam ve güzel yüyümesi sebebiyle RS e ayrı bir maşallah :)
İki aracımıza da maşallah. Murat abi canavar ayaklandı iyice. Bir ara bizde öylesine bir deneme yapalım bakalım kaç boy fark atacaksın bize. :)
denız sevıyesıne ınmeden turbo araclarla kalkmıcam bundan sonra:)
maasallah rs'e :icon_tup:
Maşallah Typerın kaliteli speclerine göre RS gerçekten çok iyi yürüyor gerçekten hayran kaldım RS'e :)
ondertopcu
02-01-2012, 18:11
2 aracada maşallah rs iyi yürümüş
Alicanrs
02-01-2012, 18:31
maşallah 2 aracada :)
PPR engineering
02-01-2012, 19:06
maşALLAH kayseri turum zevkli geçmişti yazın kayseri güzeldi süper insanlar bana göre sağlam dostlar kardeşler kazandım..araba denemelerine gelince rs cok hızlandı gercekten şimdi kısmetse typerı bitiricez hava güzel olursa ALLAH ın izniyle aynı kadro yine deneriz...
kelalper
02-01-2012, 19:33
TypeR vites atamamış daha gideri varmış yoksa. Kendi arabası olmadığı zaman kullanamaz Kaan :D
PPR engineering
02-01-2012, 19:35
TypeR vites atamamış daha gideri varmış yoksa. Kendi arabası olmadığı zaman kullanamaz Kaan :D
ahahah :D:D bir kereye mahsus kaçırdık oluyo öle bazen:) stage 2 exedy lanet bi debriyaj..
PPR engineering
02-01-2012, 19:41
kanka 7 8 sene önceki kasetli gazlama videoları var lupoyla filan ordada aynı gençlik hallerim bir başkaydı :D:D
Typer in specleri gerçekten çok sağlam bu speclere gore araba yürüyemiyormu yoksa RS mi gerçekten çok sağlam yürüyor anlamadım...
Acaba Typer surekli yata yata sağırlaşmış olabilirmi...
Araçlara maşallah sahiplerinede selamlar ;)
mechanic
02-01-2012, 20:00
kamer ne diyon bu işe sen tayparcısın..
tayyar 2 kisi galiba masallah araclara..
bu tayyar gaddar reşonun eski tayyarıydı ki iyi yürüyen bir tayyardı.. bir sıkıntısı vardır mutlaka... normal değil bu durum..
maşALLAH kayseri turum zevkli geçmişti yazın kayseri güzeldi süper insanlar bana göre sağlam dostlar kardeşler kazandım..araba denemelerine gelince rs cok hızlandı gercekten şimdi kısmetse typerı bitiricez hava güzel olursa ALLAH ın izniyle aynı kadro yine deneriz...
Herzaman kapimiz acik kardesim, basimin tacisin.
Kadro hep ayni seni bekliyoruz pampa:)
Cliosportve
02-01-2012, 22:31
Çok başarılı bir RS
Seviyorum yazılımsız olduğu için
Yazılımda neymiş :D
bu tayyar gaddar reşonun eski tayyarıydı ki iyi yürüyen bir tayyardı.. bir sıkıntısı vardır mutlaka... normal değil bu durum..
Ewet ayni arac, suandada gayet iyi yuruyor. Neden bi sikintisi oldugu kanisina wardin anlamadim. Konunun en basinda yazdim arac sahibi kardesim gibidir, gecme gecilme kaygisinda da degildik cekerken, halada degiliz. Neden clio rs type'r gecince kabullenilmiyor anlamis degilim. Araclarin hacim ayni tork ayni saylir beygir farkini kilo kapatiyor yapilanlari hic eksiksiz yazdim, ne olmasi gerekiyordu normal olmasi icin cok enteresan.
Alicanrs
02-01-2012, 22:36
Kapak işlenmeden önce typer kaç boy geçiyordu ?
kamer ne diyon bu işe sen tayparcısın..
şaşırdım valla:D normal olmayan bı durum.kaan erken vıtes atmıs gıbı geldı tam emın olamadım.rs guzel yuruyo o barız ama onur çok koşturmuor typerla azcık açılması lazım gıbım :) ama goruntu 10 numero allah var :)
Kapak işlenmeden önce typer kaç boy geçiyordu ?
Keske video olsaydi eklerdim alican, nasilsa gecer gider kapagi sokmeden bi deneyelim kapagin farkini gorelim die bastik 2 sefer bende filtre egsoz wardi, hy ayni bu speclerdeydi yine 2de type'r dewrinde bastik ben 4un sonundayken hy min. 5-6 boy onumdeydi, rbc yeni takilmisti ozaman. Bu videolarda benim kapagi siktik motoru koyduk uzerine marsa bastiktan 20dk sonranin videolari zaten:)
Alicanrs
02-01-2012, 22:51
Keske video olsaydi eklerdim alican, nasilsa gecer gider kapagi sokmeden bi deneyelim kapagin farkini gorelim die bastik 2 sefer bende filtre egsoz wardi, hy ayni bu speclerdeydi yine 2de type'r dewrinde bastik ben 4un sonundayken hy mun. 5-6 boy onumdeydi, rbc yeni takilmisti ozaman. Bu videolarda benim kapagi siktik motoru koyduk uzerine marsa bastiktan 20dk sonranin videolari zaten:)
yani baya farketmiş kapak maşallah aracınada sanada kaanın işçiliğinede.. rs ala ala bıktım ama alıcak olsam kaparım şuan senden :D
Çok başarılı bir RS
Seviyorum yazılımsız olduğu için
Yazılımda neymiş :D
Tsk ediyrum, bende bu halini sewiyorum ama yazin bi conta egzantrik yazilim yapayim die aklimdan geciyorum simdilik. Typer bitince bana çakinca yazi beklermiyim oda şupheli:D
yani baya farketmiş kapak maşallah aracınada sanada kaanın işçiliğinede.. rs ala ala bıktım ama alıcak olsam kaparım şuan senden :D
Saol alican, dunyasi degisti bu bi gercek. Satarsam Hacim yukseltcem yada 2.0turbo bi arac,istiyorum bakalim satilmazsa (cokta umrumda degil satilmasi) yaza hic kacari yok 5bin koydum kenara:) feda olsun ona.
Cliosportve
02-01-2012, 23:01
Tsk ediyrum, bende bu halini sewiyorum ama yazin bi conta egzantrik yazilim yapayim die aklimdan geciyorum simdilik. Typer bitince bana çakinca yazi beklermiyim oda şupheli:D
Beklemezsin tabiki
Biliyorum kısa sürede neler harcadığını :D
Yüksek rakımlı yerlerde çok zor işiniz valla
Ne yazılım yapabilen var nede hava var
AFR zaten ayrı bir dert
Beklemezsin tabiki
Biliyorum kısa sürede neler harcadığını :D
Yüksek rakımlı yerlerde çok zor işiniz valla
Ne yazılım yapabilen var nede hava var
AFR zaten ayrı bir dert
4ayda 5 sefer motor indirdim, 1ibaski balata 3u sanzuman, 1de kapak icin. Sadece iscilik olsa harcanan para biraz biseyler tutuyor:) 1030rakim da araba yurutmeyen bilemez o duyguyu:) hele birde videolari izleyipte ( turbo araclar icin bu tabi) insanlarin yurudugu hatta koyup gittigi araclari gorup kayseride degil yurumek arkasindan tutunma cabasi, batiya göç sebebi inan:D
Bulut Y.
02-01-2012, 23:18
typer daha giderli olması lazım gibiydi sanki anlamadım
tornacı kardeş sen ne düşünüyorsun seninki baya baya koşuyo :D
rse maaşşallah, da o specklerdeki typera göre bira gitmiyo gibi geldi, gerci 5e atılım sıkılmamış ama;) rs hakikaten iyi
rse maaşşallah, da o specklerdeki typera göre bira gitmiyo gibi geldi, gerci 5e atılım sıkılmamış ama;) rs hakikaten iyi
200-210 dan sonra isler degisecektir eminim;)
CeM öZeR
03-01-2012, 08:26
Murat abi Kayhan'ın polo gti'la denediğinde de specler aynı mıydı senin?
RS in gidişi iyiymiş...
MaşAllah araçlara...
mechanic
03-01-2012, 10:57
şaşırdım valla:D normal olmayan bı durum.kaan erken vıtes atmıs gıbı geldı tam emın olamadım.rs guzel yuruyo o barız ama onur çok koşturmuor typerla azcık açılması lazım gıbım :) ama goruntu 10 numero allah var :)
aynen. :icon_tup:
Sportline
03-01-2012, 11:19
Maşallah, hava da ne güzelmiş .
Murat abi Kayhan'ın polo gti'la denediğinde de specler aynı mıydı senin?
kapak işli değildi, 15/61 yoktu denedıgımızde
CeM öZeR
03-01-2012, 14:32
kapak işli değildi, 15/61 yoktu denedıgımızde
Deneyecek olursak işimiz yaş gibi. :) Ama bizim aramızda geçme geçilme derdi olmaz. Ne zamandır bir araya gelemedik abi valla özledik eski buluşmaları ortamları. :)
dragon07
03-01-2012, 14:53
videoda kişiler yazılmamıs mesela son videoda typer 2 kişi clio tek kişi...
ama clio başarılı :icon_tup:
15/61 ne kadar fark etti? rs lerde çok fark etmiyor deniliyor (denemedim sadece duydum) açıkcası yaza düşünüyorum.
Bence Kaanın acemiliğine gelmiş becerememiş TypeR ı kullanmayı :D Neyse dönsün Kayseriden de ben öğretirim nasıl vites atılacağını Kaanıma :D:D
PPR engineering
03-01-2012, 21:19
Bence Kaanın acemiliğine gelmiş becerememiş TypeR ı kullanmayı :D Neyse dönsün Kayseriden de ben öğretirim nasıl vites atılacağını Kaanıma :D:D
oohhhooooo sen ayda yaşıyon:D la bu 2 ay önce cekildi iyice yaşlandın :D:D :D
Patisever
03-01-2012, 21:22
Abi bu rs mükemmel çok iyi araçmıs gerçekden aslında type r severim ama bu rs bi baska geldi bana
Rs çok güzel yürümüş maşallah
life is life
03-01-2012, 21:35
maşallah iki aracada..
oohhhooooo sen ayda yaşıyon:D la bu 2 ay önce cekildi iyice yaşlandın :D:D :D
Okuma gözlüğümü takmamışım da ondan :D:D
dikkat kaan çıkabilir :))) hay msllah yaaaa her yerde
28 EE 106
03-01-2012, 22:31
RS kocaman maşALLAH:)rs şuan ne drumdadr dahamı hızlı yoksa aynımı:)
Hikmet Gönül
03-01-2012, 23:08
masallah araclara ...
fthoskay
04-01-2012, 00:16
rs güzel yürümüş, 444'ün son hali ve Onur kardeşimle de denemek gerek...
Deneyecek olursak işimiz yaş gibi. :) Ama bizim aramızda geçme geçilme derdi olmaz. Ne zamandır bir araya gelemedik abi valla özledik eski buluşmaları ortamları. :)
Yaz gelsınde yaparız bı bulusma, dun bı gazladım yerler hep buz olmus. 4-5ay bekle bakalım:)
15/61 ne kadar fark etti? rs lerde çok fark etmiyor deniliyor (denemedim sadece duydum) açıkcası yaza düşünüyorum.
15/61 ne kadar fark ettı bende tam sudur dıyemem cunku yakın zamanda denemem olmadı, ama gordugum su bu vıdeo ıcın konusuyorum typer la bır daha denesem 200lerde bu kadar tutunamam. 4uzun oldugu ıcın typer 5e attıgında ben hala 4de oluyordum suanda bende 5e atarım ozamnda tutunamam gıbıme gelıyor. ben yazılım yaptıgımda daha ıyı olucanı dusundugum ve Kadir abınınde tavsıfesı uzerıne taktım bakalım yazılım yapınca ne olacak
RS kocaman maşALLAH:)rs şuan ne drumdadr dahamı hızlı yoksa aynımı:)
Aracta suanda fazladan 15/61 war kardesım
chiefkadir
04-01-2012, 12:08
Murat kardeşim Rs'in baya iyi yürüyor maşallah 15/61 le biraz daha keyifli olmuştur :)
Onur'un typerı kayseride sürdüm hatta 5.40 la roll yaptık, daha sonra kidd headers,rbc manifolt yapıldı ama hala kpro yok :) kpro ve iyi bir ayar sonrası çok çok farklı olacaktır:icon_tup:
Murat kardeşim Rs'in baya iyi yürüyor maşallah 15/61 le biraz daha keyifli olmuştur :)
Onur'un typerı kayseride sürdüm hatta 5.40 la roll yaptık, daha sonra kidd headers,rbc manifolt yapıldı ama hala kpro yok :) kpro ve iyi bir ayar sonrası çok çok farklı olacaktır:icon_tup:
Aynen abi kesınlıkle degısecektır, suan kapagı Ppr Kaanda abı zaten o yapılınca gelır kapagı sıkarız üzerine denerız, ayarları falanda halledılır ozaman tam anlarız ne kadar fark ettıgını. Onurun benden, Benımde onurdan baska Deneyecegım arac olmadıgı ıcın sorun yok abı:) Yazın bı ıkı arac arka arkaya ankara cıkartması yapalım dıe ıstıyoruz, farklı araclarla denemek adına..
Maşallah araçlara
Onur kanka yoğun iş adamı oldu artık ya:o , ama yaza kadar ayarla oradayız murat abi ile kayseriye geleceğiz ona göre :)
Gelirken acılı şalgamı yan koltuga koyarız kanka.
Onur typer
04-01-2012, 18:22
herkese yorumlar ıcın tskkurler typer yurumuo dıe bıse yok rse cok fazla emek verdık emegın karsılıgı su an aynı emekler typera verılıyor yıne deneyıp vıdeo koyucaz muratında soledıgı gıbı ıkısıde kendı aracımız sadece zevkıne yapılan seyler hırs olmadan bızım ıcın hobi ama aynı zamanda bı avuc cıvata zaten bılenler ıyı bılıyorlar typer da swapta garajdan cıkmıyor cunkı zaman yok typerdan sonrada ınsallah emeklerımızı swapta dewam ettırcez
maşallah 2 aracada rs güzel gider yapacaklar kayde değerse yazılım atarsanız rs e verim alıcağnız aşikardır emeği geçen arkadaşları kutluyorum cok iyi iş cıkarmışlar
herkese yorumlar ıcın tskkurler typer yurumuo dıe bıse yok rse cok fazla emek verdık emegın karsılıgı su an aynı emekler typera verılıyor yıne deneyıp vıdeo koyucaz muratında soledıgı gıbı ıkısıde kendı aracımız sadece zevkıne yapılan seyler hırs olmadan bızım ıcın hobi ama aynı zamanda bı avuc cıvata zaten bılenler ıyı bılıyorlar typer da swapta garajdan cıkmıyor cunkı zaman yok typerdan sonrada ınsallah emeklerımızı swapta dewam ettırcez
Aynen Onurunda soyledıgı gıbı, Rs e cok emek verıldı cok ınce eleyıp sık dokunarak yapıldı hersey ve karsılıgını aldık. Suan Typr ada aynı ıslemler yapılıyor bızde sabırsızlıkla beklıyoruz sonucu gormek ıcın. Aramızda hıc bı zaman hırs olmadı Onurla, Gecme gecılme cabasında degılız. Kesınlıkle bı avuc cıvata ıcın kalp kırmaya hırs yapmaya degmez.
rockford34
05-01-2012, 09:07
clio yamasallah :)
MatraX_07
05-01-2012, 17:49
Maşallah RS'e
Tebrıkler
pegeout 106
05-01-2012, 18:32
2 Aracada Maşallah Kazasız ßelasız
vtecburac
05-01-2012, 18:47
maşallah RS yapılanlar iş yapmış bariz ortada:)
maşallah RS yapılanlar iş yapmış bariz ortada:)
Teşekkurler, yapılanlar cok degıstırdı gercekten.
Kayserinin 2 Basarılı Aracı 2 Güzel insanı. Kazasız Belasız inş.
Bu yaz Güzel Geçicek sanırım. :)
Araç 10 Ustu 10 Ikiside, Onur'un Araç'da Bitince Daha Deneyeceğimiz Çok Fazla Araba Var .)
maşallah rs iyi tutunmuş elinize sağlık :)
Kayserinin 2 Basarılı Aracı 2 Güzel insanı. Kazasız Belasız inş.
Bu yaz Güzel Geçicek sanırım. :)
Saol kayhanim, aynen bu sene renkli olacak su gitmeyen vti lardanda kurtulursa bu sehir daha bizi kimse tutamaz;)
Saol kayhanim, aynen bu sene renkli olacak su gitmeyen vti lardanda kurtulursa bu sehir daha bizi kimse tutamaz;)
VTİ lerde Farklı klasman ama eski VTİ kullanıcısı olarak keyifli arabaydı yeteri kadar yürümese yaktıgı kadar da gitse benım araba satmazdım herhalde :)
kayseride de UĞUR'un VTİ tek geçerim yürür olsun duruş olsun temızlık olsun:)
Yaz'a doğru typer da bitmiş olur tamamen benım aracım out olmazsa güzel olucagına ınanıyorum :)
araç 10 ustu 10 ıkiside, onur'un araç'da bitince daha deneyeceğimiz çok fazla araba var .)
+111111111
Araç 10 Ustu 10 Ikiside, Onur'un Araç'da Bitince Daha Deneyeceğimiz Çok Fazla Araba Var .)
Daha Kimseyle denemedikki MMP, Yaza guzel bı organizasyonla güzel videolar çekeriz artık.
Maşallah iki racada süper deneme olmuş RS çok iyi zaten
VTİ lerde Farklı klasman ama eski VTİ kullanıcısı olarak keyifli arabaydı yeteri kadar yürümese yaktıgı kadar da gitse benım araba satmazdım herhalde :)
kayseride de UĞUR'un VTİ tek geçerim yürür olsun duruş olsun temızlık olsun:)
Yaz'a doğru typer da bitmiş olur tamamen benım aracım out olmazsa güzel olucagına ınanıyorum :)
:icon_tup:
SEÇKİN172
07-01-2012, 22:07
rs güzel gitmiş valla typer da vites sorunumu var acaba ? bide clio da yazılım varmı varsa ne var ?
walla iki aracada maş. rs haddinden fazla yürümüş bence :D
rs güzel gitmiş valla typer da vites sorunumu var acaba ? bide clio da yazılım varmı varsa ne var ?
Aracda hıc bı sorun olmadıgını arac sahıbı Onur kardesımde yazmıstı, Bende Yapılan herseyı 1.sayfaya acıklama olarak ekledim sanırım okumadan dırek yazmısın. program yok ecu orj.
maşallah ıkı aracada typer saglıklı vıtes atamamiş sanırım?
SEÇKİN172
08-01-2012, 11:42
Aracda hıc bı sorun olmadıgını arac sahıbı Onur kardesımde yazmıstı, Bende Yapılan herseyı 1.sayfaya acıklama olarak ekledim sanırım okumadan dırek yazmısın. program yok ecu orj.
maşşallah çok güzel gitmiş ozaman :icon_tup:
kayseri ye yaza gelmek lazım ama arabayla gelinmez uzak mesafe.
gti-selim
08-01-2012, 11:52
maşallah iki aracada..
kayseri ye yaza gelmek lazım ama arabayla gelinmez uzak mesafe.
abı herzaman beklerim basımın uzerınde yerın war bılıyosun
ozanbulbul
09-01-2012, 21:00
iki aracada maşallah
3. video da içim cızz ladı :)
4. video çok güzel olmuş harika çekişme iki aracada maşallah
Rs in sesi çok korkutucu bu arada :)