Orijinalini görmek için tıklayınız : typer amortisor takozu sorunsalı
Merhaba arkadaşlar takozlarım 10 yaşına girdiğinden deforme oldu vıc vıc ses yapıyo bazen, serviste alakasız bir fiyat verdiler mecbur kalırsam gidicem alıcam ama alternatif bir düşünce çıkar diye ümit ettim :D ,4 takoza 300 küsür para bayılmak işime gelmedi açıkcası önerilerinizi bekliyorum..
tdipower
02-01-2012, 21:50
güç böyle birşey işte kahretsin heryeri bozuyor tabi :D
güç böyle birşey işte kahretsin heryeri bozuyor tabi :D
serdarım mütevazi güç iyidir :D lem servise girip bişe soruyorum typer olduğu için anında kucak fiyat garantili muamele görüyorum 4 tane kaucuk zımbırtı, vtec2 lerin ki oluyor mu acaba oluyorsa eminim fiyatı yarı yarıyadır :D
Güncel beyler duayenler bi yardım pls :D
yan sanayi yoksa orda istanbulda bakalım veya bir soralım özel servise vtec2 ninkiler uyuyor mu diye?
parça kodu siteniz varsa hondaya özel oradan parça kodları ile karşılaştırıp uyup uymadığını öğrenebilirsiniz..
LegenD-R
03-01-2012, 01:38
ep3 le vtec2 nin amortisörleri birebir aynı, takozlarıda oluyodur büyük ihtimalle.. yan sanayisi bile 90tl ama :)
Yan sanayi takma taraftarı değilim :( eğer vtec2 uyarsa eminim daha uygundur fiyatı elimde service manuel in programı var suspension bolumunde bulamadım parçayı daha doğrusu eksik yapmışlar :( arkalar bitik durumda önlerde kendini bitirmek üzere ara ara vıc vıc vıc sesleri yapıyor rahatsız edici..
nakayama
03-01-2012, 10:09
vtec 2 uyuyor bizim takozlar kırılmıştı vtec2 takozu taktık cuk die olmuştu hemde uygun :D
adanadaysan yusuf ustaya gıt sanayıde.150 lıraya fln halleder orjınal takozlarla
adanadaysan yusuf ustaya gıt sanayıde.150 lıraya fln halleder orjınal takozlarla
Ben adanaya gelmeyeli 3 sene olacak..
vtec 2 uyuyor bizim takozlar kırılmıştı vtec2 takozu taktık cuk die olmuştu hemde uygun :D
Iste duymak istedigim sey buydu :D
Bu arada vtec2 lerin takozlari ne kadar kardesim p,m lersen sevinirim
nakayama
03-01-2012, 15:02
Bu arada vtec2 lerin takozlari ne kadar kardesim p,m lersen sevinirim
bu arada biz geçici sureliğine takoz ararken 106 gti takozu takmıştık oda olmuştu usta halletmişti ama nasıl bilmiyorum :D
on takım vtec 2 ile aynı....rot başları felan fılan hersey aynı. ona uyan herseyı alabılırsın ....
bu arada biz geçici sureliğine takoz ararken 106 gti takozu takmıştık oda olmuştu usta halletmişti ama nasıl bilmiyorum :D
Kolpaçino - Polis Çevirmesi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=gt8uBprmniE&feature=youtube_gdata_player)
0.39 sn ye dikkat :)
Zubeyir ses arkadan geliyo ama muhtemelen arka amortisor takimida ayni gibi dusunuyorum..
nakayama
03-01-2012, 16:55
Kolpaçino - Polis Çevirmesi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=gt8uBprmniE&feature=youtube_gdata_player)
Zubeyir ses arkadan geliyo ama muhtemelen arka amortisor takimida ayni gibi dusunuyorum..
hahah çok iyi ya :)
Ben adanaya gelmeyeli 3 sene olacak..
2-3 hafta once sızın eskı evın orda gordum arabanı o yuzden dedım
vallahi komple set olarak vtec 2 ye uyumlu on arka.koniler felan hep uyuyo.muhtemelen oda uyuyodur..
nakayama
03-01-2012, 17:00
arkada uyar vtec2 den cıkma coilover taktık cuk oturdu 1 senedir sorunsuz sıkıntısız devam :)
2-3 hafta once sızın eskı evın orda gordum arabanı o yuzden dedım
Evet babam rahatsızlandı 2 gunluğune acil apar topar gecenin bi yarısı çıktım geldim, zamanım olsaydı yusuf aklımdaydı daha önce yaylarımı değiştirmiştim saolsun yusuf usta bakmıştı ama neyse...typer dedektoru gibisin ne ara gördün ne ara geçtin..şaşırıyorum bazen
arkada uyar vtec2 den cıkma coilover taktık cuk oturdu 1 senedir sorunsuz sıkıntısız devam :)
moruk servis ole bi fiyat çektiki aman aman yani :ofk: uzerine biraz koyar koni alırım alt tarafı takoz yani..Hayır anlamadığım şey şu madem birebir aynı hiç farkı yok neden fiyat farkı var...
Bulut Y.
03-01-2012, 17:13
yooohahhsdgayfbaskdknaklfhsdfgaskjda
vtc2 nın uydugunu ogrendigimiz iyi oldu :)
nakayama
03-01-2012, 17:15
moruk servis ole bi fiyat çektiki aman aman yani :ofk: uzerine biraz koyar koni alırım alt tarafı takoz yani..Hayır anlamadığım şey şu madem birebir aynı hiç farkı yok neden fiyat farkı var...
birde vtec2 olarak sor istersen.Eğer antalyada isen yardımcı olabilirim ben.
ya bu herkezin başına gelecek bişe ctr sahipleri kontrol ettirmenizde fayda var ben önlere baktım yavaş yavaş deforme oluyoreee ben diyordu :D ses gelmeye başlayınca arkalara baktık kavcuk gibi birşey zaten kopmuş yırtılmış felan sarı renkte bişe ..
birde vtec2 olarak sor istersen.Eğer antalyada isen yardımcı olabilirim ben.
kardeşim düşünmen yeter teşekkür ederim, turgaydı sanırım..Turgay iş dolayısıyla yazları kemerde oluyorum şimdi Ankaradayım.. Ankarada bulamaz isem yardımcı olursunuz kardeşim..
nakayama
03-01-2012, 17:22
kardeşim düşünmen yeter teşekkür ederim, turgaydı sanırım..Turgay iş dolayısıyla yazları kemerde oluyorum şimdi Ankaradayım.. Ankarada bulamaz isem yardımcı olursunuz kardeşim..
Evet Turgay Eğer bulamazsanız ben burdada araştırırım.
Evet Turgay Eğer bulamazsanız ben burdada araştırırım.
Saolasın kardeşim..:icon_tup: