Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiesta 1.6 Comfort Otom. Hk yorum (acil)
arkadaşlar selam,
Eşim için fiesta 1.6 comfort almayı planlıyorum. 1.6 otom. vites benzinli 2006 model.
45-50.000km aralığında araçlar var.
bu otomobilin kronik sorunu var mı? benim baktığım tam otomatik olanı (durashift yad asm denilenden değil)
bilgileriniz, ışığım olacaktır :icon_tup:
baktığım otom. için aşağıdaki resimdeki gibidir. bu tam otom. olanı değil mi?teyid edermisiniz?
http://image5.sahibinden.com/photos/73/03/02/607303020b9.jpg
Shadow_Dancer
02-01-2012, 23:36
Sezai yakın bir arkadaşımda vardı.. İnsan gibi yakmıyor :) Bildigim kadarıyla focustaki 1.6 makina ile aynı şanzıman ve motora sahip.
Sezai yakın bir arkadaşımda vardı.. İnsan gibi yakmıyor :) Bildigim kadarıyla focustaki 1.6 makina ile aynı şanzıman ve motora sahip.
abi yaksın fazla yol yapmayacak, en kötü tüp çözer işimizi,
ben zaten çoğu yere şirket aracı ile gidiyorum.
tek derdim o resimdeki tam otom. olan mı? asm olan hangisi onu çözyim bi de başka sorunları var mı?
genelde yakıt ve izolasyon negatifleri
yol tutuş ve dayanıklılık artıları
ben kullandım 2007 modelini 2.5 sene.
kronik sıkıntı ,soguklarda vs .ilk calıstırırsın bazen geri stop ediyor.bizde serviste düzeltmişlerdi.evden cıkıyorsun az gidiyorsun ısıklarda dururken de olabiliyor bazen.
onun dısında cok güzel bir araç.yakıtı fazla gelebilir.diğer her yönden o sınıfta o modelde en iyisi bence.tam otomatik,geri kacma ıvır zıvır hıc olmaz.saglamdır sıkıntı cıkarmaz.yol tutusu gayet iyi.
ben basmayınca 9-10,basınca 11.3 civarı yakardım 12 leri de bulurdum..güzel bi lpg iyi olur.
bilgiler için çok teşekkürler.
favorimde 2 tane otomobil vardı. yarın sabah gidip alacaktım.
şansıma 2side satılmış. şimdi temiz fiesta arıyorum.