Orijinalini görmek için tıklayınız : Ug 206 Gti & Gr Crx & H Vti & Egb Vts
Terso dandirik dundurik yorum yapmayın lutfen diğerindede dediydim fransız japon kavgasına dönmesn die ama dönmüştü buda dönmesin diyim yinede:D
ug 206: carub son susturucu, orjnal kutu içi filtre
gr crx: Headers, Komple Krom araborular, Buddy Club son susturucu,Simota Süper İnlet Big Tube Filtre,stage 4 exedy balata
h vti: filtre
egb vts: chip, filtre, düzboru egsoz
crx-206 olan deneme teke tekdir(turgayın isteğiyle)
diğer videolar 2şer kişidir.
oğuz(vti) tunelin allahını yapıyon 3şerit değiştirdim kaçmak için hala peşimdesin:D:D
206-crx: yanyana(crx in ve 206nın öne çıktığı denemeler olmştur viraj vs gibi etkenlerle o yüzden yanyana diyoruz)
206-vti: 206önde
vts-vti: vtsönde
diğerlerinide siz eşleyin sonuçlara göre:D
vts&vti
Mr40Y4z5kNk
gti&vti
7J6ORzdasl4
gti&crx
hdDx5xt4x-E
pY-cs9id39g
maşallah çok guzel denemeler olmus :)
Ayaklarınıza sağlık maşallah araçlara.
kelalper
03-01-2012, 12:19
emeğinize sağlık. Haydaa 206 yı geçemediler mi. 306 yı geçiolardı ediolardı. Ne olacak şimdi.
Cliosportve
03-01-2012, 12:24
Bu GTİ çok oluyor çok :D
teşekkürler arkadaşlar araçlar ve sahipleri hakkındaki düşüncelerimi daha öncede söylemiştim. eğlenceli bi gün oldu gelenlere teşekkürler
araba stock ki 206 ;) ciğer var ciğer ama herkezi mutlu etmek adına yalandan spec yazalım diyorum ben kemal istemiyo :D sonrada ekleme yapsa bu sefer turboladın dicekler çocuğa :D
ne gti mış yaw her yerde kavga bıktım kanka şu ug den :D
gene yapmış gerekeni eline sağlık ;)
kelalper
03-01-2012, 12:44
ben söyliim egzantrik 100 wet nos 12.5 sıkıştırma. Turbo intercooler sprintbooster methanol var 206 da. Hepsi arabanın kupasında saklı. Eğilip bakınca çıkıo ortaya.
kelalper
03-01-2012, 12:47
ug 206 gti eminmisin carub son susturucu, orjnal kutu içi filtre bunların dışında birşey olmadığına bu tech turkey e üye arkadaşların hepsi bu işleri biliyor ama kimse ortalık karışmasın diye yorum yapamıyor kimse kimseyi enayi yerine koymasın millete de gider yapma ug 206 ne varsaa aracında adam gibi söyle delikanlı ol burda yorum yapan arkadaşlar cahil deil...
Arkadaşım sen ne içtin bilmiyorum ama adam neden yalan söylesin onu bırak geçmiş mi geçmiş isterse 12.5 sıkıştırma olsun ne fark eder. Sonuç değişiyor mu?
cemsultan
03-01-2012, 12:48
Bu 206 stock he mi?
Bi saf bulunda beraber kandıralım....
ug 206 gti eminmisin carub son susturucu, orjnal kutu içi filtre bunların dışında birşey olmadığına bu tech turkey e üye arkadaşların hepsi bu işleri biliyor ama kimse ortalık karışmasın diye yorum yapamıyor kimse kimseyi enayi yerine koymasın millete de gider yapma ug 206 ne varsaa aracında adam gibi söyle delikanlı ol burda yorum yapan arkadaşlar cahil deil...
:) ya iyimisin aq inadınamı yapıyonuz anlamıyorum..delikanlılığı sendenmi öğrenicem? benm aracımda olan şeyi neden gizliyim param olsada rc manifold kelebek koyiyim o zaman bu gti nasıl yürüyor? :)
100.kez tekrarlıyorum maslak sanayide ustanın parasını verirsn kaldırırız arabayı bakarsnz ustamın eşliğinde yanına ustanı alır gelirsin anlıyosan sen gel klavye arkasından atıp tutma.. ug gti 68bin de olup kapağı ve şanzumanı hiç açılmamışdır..(son cümle tanıtım metni gibi oldu:D)
burdaki araçlardan hangisi benm gibi kapağının şanzumanın açılmadığını kanıtlayabilir?
hangi devirde bastınız vtı la
hangi devirde bastınız vtı la
vti sahibi(oğuz yada ahmet) açıklar, onun devrini bilmiyorum. benm egsozdan kornasını duymadığımdan o ayarladı ben korna çaldım.
araba stock ki 206 ;) ciğer var ciğer ama herkezi mutlu etmek adına yalandan spec yazalım diyorum ben kemal istemiyo :D sonrada ekleme yapsa bu sefer turboladın dicekler çocuğa :D
ne gti mış yaw her yerde kavga bıktım kanka şu ug den :D
gene yapmış gerekeni eline sağlık ;)
walla yahu bak kelalper yazmış speclerimi:D
ben söyliim egzantrik 100 wet nos 12.5 sıkıştırma. Turbo intercooler sprintbooster methanol var 206 da. Hepsi arabanın kupasında saklı. Eğilip bakınca çıkıo ortaya.
aynen kirkoyla gelsn denemeye gelen:D
hemen gidip bi 206 GTi alayım :D :D
RC'yi GTi diye yedirmeyin bize :D :D :D
halbukı bız 206 gtı ları vtec2 ıle bıle geçmiştik , maşallah bu araç bi başka yürüyor , demekkı bızım denediğimiz araç cacıkmış :D
bende gırtlağına kadar Stock um ortada 1 depo benzin varsa usenmem gelirim istanbula
editt.. Gordum.o crx le bız 400m de 1 dırek atıoduk gtıa ılgnc
bende gırtlağına kadar Stock um ortada 1 depo benzin varsa usenmem gelirim istanbulaharbı sen stock sun bı dene bakam okanım yav
okanla denesınler bakalımm soncuu ben bılıyurm ama :D
halbukı bız 206 gtı ları vtec2 ıle bıle geçmiştik , maşallah bu araç bi başka yürüyor , demekkı bızım denediğimiz araç cacıkmış :D
2, 1den büyüktür.. Vtec2>Vtec :D :D
2, 1den büyüktür.. Vtec2>Vtec :D :Dtabı beaa soner abı vtec1 eskı teknoloci :D
walla dostum bende daha önceden çeşitli crxlerle denedim 1tane deil bunun gibi gideni denk gelmedi. demekki seninde denediğin tek 206 cacık çıkmş olabilir. aracın ne durumdaydı bilmiyorum ama ben normal bi vtec2 ye benzn bile harcamam:)
bende gırtlağına kadar Stock um ortada 1 depo benzin varsa usenmem gelirim istanbula
headers egsoz filtre yazılımı stock sayıyorsanız gelin:) çayınız kahveniz benden:)
walla dostum bende daha önceden çeşitli crxlerle denedim 1tane deil bunun gibi gideni denk gelmedi. demekki seninde denediğin tek 206 cacık çıkmş olabilir. aracın ne durumdaydı bilmiyorum ama ben normal bi vtec2 ye benzn bile harcamam:)
yok stock un 1 tık üstündeydık , civic si, lınea tjet, pug 206gtı falan yıyodu bızımkı :D
yok stock un 1 tık üstündeydık , civic si, lınea tjet, pug 206gtı falan yıyodu bızımkı :D
maşşallah maşşallah:)
headers egsoz filtre yazılımı stock sayıyorsanız gelin:) çayınız kahveniz benden:)arkadaşım 206 nın ne olduğunu biz biliyoruz ya denediğin araçlar sıkıntılı yada senin aracında bilmediğin birşeyler var bende egsoz + yazılım var headers ta yok bu hafta komple boşum dediğim ortada ciğerli 206 ile denemek isterim bursadan gelirim araba su yakmıyor sonucta kaybeden 2 aracınkinide karşılar olay basit
başka bir VTi ve 106 ile dene bence.. forumun ciğerli 106 ları UE, YC gibi araçlarla denersen daha iyi olur..
Okan ben 50 lira vereyim sana, git istanbula dene şu 206 ile :)
olur mu?
emeğinize sağlık. Haydaa 206 yı geçemediler mi. 306 yı geçiolardı ediolardı. Ne olacak şimdi.
çok 306 gti esay vti 106 v.s geçtik crx le ;)
benim vidyolarım var crx le ej crx yazın gogıla çıkar izleyin orda crx nasıl geçiyomuş 306 gti vti v.s ..
bu arada hondayı bir çekememezlik var galiba :) bu megan rs ler tayparla aynımı gidiyordu yoksa ? :soru: :)
ayrıca bu vidyonun devamı mevcut devamında şaşırabilirsin kelalper :)
klasik pejocu atasözü : araba zır zır zır stock :)
akşam arayıp konuya sen mi geçtin benmi geçtim ne yazsak diye sorsakmı birilerine :)
@halilKARAKAŞ!
kelalper
03-01-2012, 13:18
Bizim arkadaşında ödenmemiş su fatura borcu vardı 3 aylık deneyelim de onuda ödeyiver bu ne yaw. Millet hem dediğine inanmıyor hem denerim diyor sonrada geçersem benzin paramı isterim diyor. Adama inanmayıp atarlanıosunuz sonra da benzin parasını istiyorsunuz. Adam zevkine basıyor. Evet hepsi sıkıntılı sorunlu arabalar ee size ne yaw.
Okan ben 50 lira vereyim sana, git istanbula dene şu 206 ile :)
olur mu?
bi 50 daha cıkarsa yola cıkıyorum hemen abi :)
alper abi biz 206 ların ne olduğunu biliyoruz diyoruzki ya bilmediğin birşeyler var yada diğer araçlarda sıkıntı var cevap ne ? birşey yok araba stock diğer arabalarında ciğeri yerinde deniliyor o zaman bende gözümle görmek isterim ben aracıma güveniyorum oda güveniyorsa olay basit ben sadece benim benzini karşıla demiyorum 1 depo o geçerse onun olur adil yani :) bursada yokki böyle 206 lar olsa gazozuna bile denerim görmek için
ehehehehehe bızım despe aadisi bırak geçtiği arabanın sahıbıne benzin aldırmak , denemek için benzin parası verırdı rakıbıne , kalmadı ööle centılmenlık :D
kelalper
03-01-2012, 13:23
benim vidyolarım var crx le ej crx yazın gogıla çıkar izleyin orda crx nasıl geçiyomuş 306 gti vti v.s ..
bu arada hondayı bir çekememezlik var galiba :) bu megan rs ler tayparla aynımı gidiyordu yoksa ? :soru: :)
akşam arayıp konuya sen mi geçtin benmi geçtim ne yazsak diye sorsakmı birilerine :)
@halilKARAKAŞ!
Benim bi çekememezliğim yok hondayı sıkıntı sizden kaynaklanıyor. Siz arabalarınızı ilahlaştırıyorsunuz. Adama inanmadınız adam stock um dediği zaman adama gider yaptınız. Sonuç ne oldu gene geçemediniz.
Megane Rs stockta type R dan hızlıdır merak ediyorsan. Ama benim ki fazla yürümüyor işte naapalım kader.
yaw bir kişi daha 50 lira daha çıksın da görelim şu stok 206 yı.. :)
kelalper
03-01-2012, 13:27
alper abi biz 206 ların ne olduğunu biliyoruz diyoruzki ya bilmediğin birşeyler var yada diğer araçlarda sıkıntı var cevap ne ? birşey yok araba stock diğer arabalarında ciğeri yerinde deniliyor o zaman bende gözümle görmek isterim ben aracıma güveniyorum oda güveniyorsa olay basit ben sadece benim benzini karşıla demiyorum 1 depo o geçerse onun olur adil yani :) bursada yokki böyle 206 lar olsa gazozuna bile denerim görmek için
Bende şunu anlatamıyorum adam neden yalan söylesin. Varsa var der. Bilmediği ne olabilir ancak yazılım olabilir o da afrden belli olur zaten. Dereceli olsa çalışmasından anlarsın. Filtre kutusu bile üzerinde. Egzantrik koyan adam filtre kutusunu üzerinde bırakır mı sence. Neden inanmıosunuz ben onu anlamıyorum.
yav abicim bende SIFIR 206 gti vardı yaaa ben ne olduğunu biliyorum arabanın stock bir araba bu kadar gidemez gidemez gidemez ! birbirimizi kandırmayalım...206 ya binen adam olsa daha iyi anlaşırdık bilmeyen adam ötüyo işte 206 gider eder şunu yapar.... neyse olan olmuş CRX geçmiş bütün izleyiciler bunu söylüyor :) uzatmaya gerenk yok maşallah araçlara allah kaza bela vermesin
hadı 106 vti geçse dicem hafif araba olabılır , 206 gtı helede stock ımkansız yavv, bu hondayı ılahlaştırmak falan değil alakası yok , ama hiçbir 206 gtı stock stock vtı gecemez
Bende şunu anlatamıyorum adam neden yalan söylesin. Varsa var der. Bilmediği ne olabilir ancak yazılım olabilir o da afrden belli olur zaten. Dereceli olsa çalışmasından anlarsın. Filtre kutusu bile üzerinde. Egzantrik koyan adam filtre kutusunu üzerinde bırakır mı sence. Neden inanmıosunuz ben onu anlamıyorum.
abi ben kimseye yalan söylediğni söylemdim söylememde bilmediği birşey vardır bundan bhseiyoum
benim rexi aldığımda gırtlağına kadar stock biliyorduk soranada öyle diyorduk sökünce baktıkki değilmiş buda onun gibi birşeydir sağlıklı rexe o şekilde fark açabilmesi için o arabanın tayyarla yürümesi lazım bunu söyleyincede araçlar sağlıklı deniliyor istanbulda melih le denesin
131hp dynosu olan rexe 175 hp lik hıdırlı egsozlu hafif volanlı cartlu curtlu vti lar başedemiyordu rexi iyi tanımak lazım
Cliosportve
03-01-2012, 13:34
Kemal gene karıştırdın ortalığı :D
abi ben kimseye yalan söylediğni söylemdim söylememde bilmediği birşey vardır bundan bhseiyoum
benim rexi aldığımda gırtlağına kadar stock biliyorduk soranada öyle diyorduk sökünce baktıkki değilmiş buda onun gibi birşeydir sağlıklı rexe o şekilde fark açabilmesi için o arabanın tayyarla yürümesi lazım bunu söyleyincede araçlar sağlıklı deniliyor istanbulda melih le denesin
131hp dynosu olan rexe 175 hp lik hıdırlı egsozlu hafif volanlı cartlu curtlu vti lar başedemiyordu rexi iyi tanımak lazım
dediğinizi anlıyorum ben olsam bende öyle düşünürüm ama aracı sıfırdan beri bildiğimi zi söylüyorum?
bi 206 daha var bizde oda dolu saklıcak olsak onu saklardık:) onu neden saklamıyoruz? :)
Kemal gene karıştırdın ortalığı :D
geç beni artık:D
kelalper
03-01-2012, 13:44
arkadaşlar bakın ne 206 sahibini tanırım hatta E0041 ile tanışmışlığımız var. Benimde çok yakın arkadaşımda 206 vardı 2001 senesinde bende T4 varken en az 2000 km kendim kullanmışımdır o arabayı tatile carta curta giderken . Bende rahat geçiyordum T4 ile ana demek ki bu farklı gidiyor. Olabilir neden inanmıosunuz. Adam ne kadar zamandır kullanıyor en azından ustası adama söylerdi abi senin araba da şu var bu var diye.
o crx 930 kg 143.5 hp kendımız ölçtük. 206 kac kılo dynosu war mı.
Cliosportve
03-01-2012, 13:49
geç beni artık:D
Bir ara Umut abiylen buluşcaz bu Pazar olabilir
Sende gelirsen yapalım valla bu işide Finale bağlayalım :D
arkadaşlar bakın ne 206 sahibini tanırım hatta E0041 ile tanışmışlığımız var. Benimde çok yakın arkadaşımda 206 vardı 2001 senesinde bende T4 varken en az 2000 km kendim kullanmışımdır o arabayı tatile carta curta giderken . Bende rahat geçiyordum T4 ile ana demek ki bu farklı gidiyor. Olabilir neden inanmıosunuz. Adam ne kadar zamandır kullanıyor en azından ustası adama söylerdi abi senin araba da şu var bu var diye.
abi inanamak gibi bir durum yok ama dışardan bakınca tayyarla yürümesi lazım gibi fark açılmış bu videodaki rexe gerçi diğer videoda durum farklı olmuş
bırakana kadar rc ile yürüyor maşallah sen izlesen ne düşünürsün alper abi
206gti: egsoz
206rc: düzboru egsoz, filtre, emme-kelebek portpolish, timing
UG 206 GTI - EV 206 RC - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=h2mj40zOq2A)
buda 207 rc
http://www.youtube.com/watch?v=SmeBVoE75Io&feature=related
mechanic
03-01-2012, 13:53
o crx 930 kg 143.5 hp kendımız ölçtük. 206 kac kılo dynosu war mı.
mustafanın reximi bu?
mustafanın reximi bu?
Ewet :) o yuzden mantıksız gelıyor :D
kelalper
03-01-2012, 13:57
İbrahimin 206 ile bu videodan bir iki hafta sonra ben denedim daha doğrusu onlar 106 ile denerken arkalarından izledim. Tayyarlık bir durum yok öyle söyliim.
206lar fabrıkadan cokdengesız cıkıyor belli:D
bindim Kemalın arabasına cok guzel cevırıyor ya sıyahlarda var keramet:D
mechanic
03-01-2012, 14:07
Ewet :) o yuzden mantıksız gelıyor :D
neyse çıkar ortaya.. (pilotaj olmasın :D)
bu arada önemli bir ölçüt gözden kaçırmayın...
crx cof 0,29
206 cof 0,33
clio cof 0,35
civic cof 0,32
yahu o onu geçtiydi bu bunu geçmesi lazımdı bırakın artık bunları...
bi aracın gidişi bugünle dün bile farklı olabilir ya amma uzattınız işi bilmeyen adam olsanız neyse...
E0041 @ hocam buyur bu cmts gel istanbula erkenden gel kaldıralım aracı istediğin yerine bak önce stock olduğuna inan sonrada akşamına deneriz.benim geçerm diye iddaam yok geç geçil bu kadar takılınırmı bi konuya ya?
tamam crx e binen adam tutkunudur fanatiğidir az çok biliyorum bende crx e hasta bi adamım ferrari kullanıyosun sanar insan ama abartmayın olayı teneke parçaları için parçaladık burda kendimizi
daha net ve anlaşılır vidyoları eklicez telefonun sahibine ulaşınca :D akşam eğlenceli geçti bağrışma tartışma söz konusu olmadı.araç sahiplerinin burdada aynı güzelliği muabbeti sürdüreceğine inanıyorum.zaten konşmanında anlamı yok gibi görünen köy misali...
Ek.Civic_Spoon
03-01-2012, 14:15
yahu o onu geçtiydi bu bunu geçmesi lazımdı bırakın artık bunları...
bi aracın gidişi bugünle dün bile farklı olabilir ya amma uzattınız işi bilmeyen adam olsanız neyse...
E0041 @ hocam buyur bu cmts gel istanbula erkenden gel kaldıralım aracı istediğin yerine bak önce stock olduğuna inan sonrada akşamına deneriz.benim geçerm diye iddaam yok geç geçil bu kadar takılınırmı bi konuya ya?
tamam crx e binen adam tutkunudur fanatiğidir az çok biliyorum bende crx e hasta bi adamım ferrari kullanıyosun sanar insan ama abartmayın olayı teneke parçaları için parçaladık burda kendimizi
maşAllah araçlara.. ben bişey sormak istiyorum konuyla alakasız belki ama youtubede bmw 3.20d ile denemen var 2011 mi modeli acaba ?
daha net ve anlaşılır vidyoları eklicez telefonun sahibine ulaşınca :D akşam eğlenceli geçti bağrışma tartışma söz konusu olmadı.araç sahiplerinin burdada aynı güzelliği muabbeti sürdüreceğine inanıyorum.zaten konşmanında anlamı yok gibi görünen köy misali...
akşamki muhabbeti burdada sürdürebilsek süper olcak ama.. :) yüzyüze nasılsa forumdada aynı konuşmak sağlıklı olur. dün turgayla konuştuk varsa düzgün video konuyu editler koyarım dedim bana özel mesaj olarak linkini atın yeter :)
maşAllah araçlara.. ben bişey sormak istiyorum konuyla alakasız belki ama youtubede bmw 3.20d ile denemen var 2011 mi modeli acaba ?
o araç 163lük hocam:)
ama ersellede denedim:D 2011 beyaz olan:p
mechanic
03-01-2012, 14:38
editt.. Gordum.o crx le bız 400m de 1 dırek atıoduk gtıa ılgnc
ilginç bir post oluyor..
arabayı bilmesek yorum yapmıcaz ama durum yukardaki gibiymiş şimdiki durumu ise çok değişik.
tuner faruk
03-01-2012, 14:42
Uzatmaya gerek yok herkes inandığıyla yaşıyor...
İki aracada Maşallah
akşamki muhabbeti burdada sürdürebilsek süper olcak ama.. :) yüzyüze nasılsa forumdada aynı konuşmak sağlıklı olur. dün turgayla konuştuk varsa düzgün video konuyu editler koyarım dedim bana özel mesaj olarak linkini atın yeter :)
zaten ne konuşulduysa onların dışında bişi yazılcağını sanmıyorum..araç sahipleri olsun ordakiler olsun biliyo herkez neyin ne olduğunu..vidyoda war zaten hatta dahada eklenicek..merakın sona erdiğini düşünüyorum.ama hırsına yenik düşen yazarsa ben geçtim sen geçtin die ozmn farklı oluyo ister istemez =)ayrıca akşam ben gitmeyen araba göremedim hepsi canavar gibi gidiyodu..arkanızdan çekmeye çalıştım ama ne kadar gözüktü orasını daha bilmiyorum..gözüktüğü kadar artık :D
zaten ne konuşulduysa onların dışında bişi yazılcağını sanmıyorum..araç sahipleri olsun ordakiler olsun biliyo herkez neyin ne olduğunu..vidyoda war zaten hatta dahada eklenicek..merakın sona erdiğini düşünüyorum.ama hırsına yenik düşen yazarsa ben geçtim sen geçtin die ozmn farklı oluyo ister istemez =)ayrıca akşam ben gitmeyen araba göremedim hepsi canavar gibi gidiyodu..arkanızdan çekmeye çalıştım ama ne kadar gözüktü orasını daha bilmiyorum..gözüktüğü kadar artık :D
dostum dediğim gibi hırsa yenik düşme diye bi durum yok bu kadar mesajımda art niyetli yanlış bi cümle kullandığımı gördünmü:) realde neysek forumdada oyuz zaten. ben geçtim demiyorum. önceki crx lede denememde demştm turgayla deneriz görürüz die.denedik gördük diğeriyle alakası yok tabi.ha ben erken bastım o erken bastı viraj ona döndü viraj bana döndü çeşitli sıkıntılar oldu ama genel olarak araçlarn kondisyonları eşit dedik. önceki crx ve benzeri araçlarla olan tecrübelerime göre bu araç çok çok iyi maşşallah. bazı arkadaşların önceki 206 tecrübelerine göredebenmki çok gidiyormuş onlarda maşşallah dese sıkıntı olmucak :))
Ek.Civic_Spoon
03-01-2012, 15:27
o araç 163lük hocam:)
ama ersellede denedim:D 2011 beyaz olan:p
he nokta atışı yaptın :D erselle ne oluyodu sonuç :)
he nokta atışı yaptın :D erselle ne oluyodu sonuç :)
burdan yazmak doru olurmu bilemedim sahibinden onaysız o yüzden pm atıyorum:)
katil cruel yıne yapmıs yapacağını :D :D :D :D :D :D
@halilKARAKAŞ!
burda hondayımı cekememezlık var yoksa 206yımı cekememezlık var :D:soru:
Maşallah araçlara...
UG çok iyi gidiyor, ivmelenmesinden belli egsoz sesinden :)
İstanbul'a gelince tanışmak, ufak bi çaplı denemek isterim kardeşim.
Tekrar Maşallah.
GokHan35
03-01-2012, 17:05
Kardesim araclara maasallah,sonuna kadar peugeot cuyum,hatta vti ları hiç sevmem,15 milyarlık fransız arabasını alıp 30 milyar masraf ederim yine de vti kullanmam o derece yani,ama bu video olcak iş değil,ha şöyle bişey ben arabanın stock olduguna inanıyorum,o dogrudur hatta km si dusuk falan o da dogru,ama stock 206 gti isterse fabrikadan suan cıksın gelsin bu sekilde bi sonuc olamaz o vtec resmen ies e yakın gidiyo,ilk videoda da mesela bana gore vts asırı yavas,kotu vites atmış yine de vtec gecemiyo hatta anladıgım kadarıyla ust hızlara cıkıldıkca vts gecyo gibi gordum sanki,böyle bi olay yok arkadaslar maalesef,o vtec içler acısı bana gore,sizin arabanız gercekten guzel gidiyo olabilir ama bu sekilde arabalarla deneyip bu sekilde gecersenşz o arabaların kötülügünü konusmaktan kendi arabanızı on plana cıkaramazsınız, o yuzden yururu saglıgı belli,herkesin bildigi araclarla deneyin bana gore o zaman herkes gerekli maasallah mesajlarını daha rahat sekilde atabilsin,kazasız belasız tekrardan :)
turgay.ozgur
03-01-2012, 17:14
beyler konuyu yeni görüyorum. herkes yine kafasına göre atmış tutmuş belirli tarafları savunma çabasındasınız. neyi paylaşamadığınızı anlayamadım. konuda çok saçma sapan yerlere gelmiş hala işte kemal hadi bi geçemediler seni cart curt... bunlara gerek yok benim videom net çıkmamış net çıkan videolar var kemalinde dediği gibi egzoz gürültüsünden ne korna duyduk bi o erken bastı bi ben araçlar yakın gidiyo birbirlerine maaşallah ta öylede geçildi geçilemedi muhabbetlerine girmeyin hadi dedik eşit gidiyo diyelim diye yola çıktık siz olayın resmen b.kunu çıkarmışsınız şimdi kemale video atıyorum şu kemal hala geçilmedinmi 306 gti ı geçiyodun noldu diye bana seslenen kişilere itafen umarım size en güzel cevap olarak o olacaktır tabi kemal koyarsa o videoyu koymazsa ben koyucam...
maşallah araclara.206 gercekten güzel yürüyo.
kelalper
03-01-2012, 17:49
Bak kardeşim konunun başında ne yazıyor Crx 206 yan yana. Bizde buna göre yorum yapıyoruz. Videodanda belli geçememişsiniz. Geçtiğiniz video varsa koyun sizi alkışlayalım. Bişeyin çabasında değiliz merak etme. Çok atarlıydınız şunu şöyle geçiyoruz ediyoruz seni de geçeriz diodunuz. Ne oldu dip dibe. Merak etme işin tersi olsaydı kemal size atar yapıp sizde deneriz ne olacak dese sizi de tebrik ederdik.
sıkıntı yok benim öne geçtiğim anlarda oldu crx in öne geçtiği anlarda. illa crx önde olmalı diyosanız onun önde olduğu videoyuda koyarız..
ayrıca vti yürümesi gerektiği gibi yürüyor. bu vti ın headers egsoz filtreli ile nası yürüdüğünün ve benm tr en temizi sayılabilcek headers egsoz filtreli araçla nasıl yürüdüğümünde videoları var o yüzden vti a *** atmayın bence:)
burdaki her araç gayet güzel yürüyor sidik yarıştırmaya gerek yok maşşallah diyelim geçelim
ya VTi nerede yürümesi gerektiği gibi yürüyor yapmayın allah aşkına.. direk basar basmaz ayırmışsın.. stock 206 gti ne zamandır VTi'ları geçer oldu? kesin problemli o VTi.. abicim sen bi ciğerli 106 ile denesene.. YC 106 ile mesela..
turgay.ozgur
03-01-2012, 18:00
Bak kardeşim konunun başında ne yazıyor Crx 206 yan yana. Bizde buna göre yorum yapıyoruz. Videodanda belli geçememişsiniz. Geçtiğiniz video varsa koyun sizi alkışlayalım. Bişeyin çabasında değiliz merak etme. Çok atarlıydınız şunu şöyle geçiyoruz ediyoruz seni de geçeriz diodunuz. Ne oldu dip dibe. Merak etme işin tersi olsaydı kemal size atar yapıp sizde deneriz ne olacak dese sizi de tebrik ederdik.
Kemal çok değerli bir arkadaşmış zaten atar yapmadı ortak bir karar aldık beraber gidiyoruz dedik. Sen neyin peşindesin ben onu anlamadım kaç sayfadır onu savunuyosun seninlemi denedik biz kemallemi. Konu öyle bir bulanmışki resmen ben geçilmişim gibi izlenimler oluşmuş senin gibiler yüzünden yukarıdaki 306 yı geçiyolardı ediyolardı diyosunya onunda videosu var koyarım istersen sonrada 306 bitik olur amacınız sürekli belli neden kötülemeye çalışıyosun anlamadım. Videoları ben koymiycaktım ama olay öyle olmuşki koymanın vakti geldi geçtiğin video varsa koyda alkışlarım demişsinya bunu unutma sadece bekle videolar onaylansın...
Cliosportve
03-01-2012, 18:01
Fabirkada bandından 2 araç çıksın
Hemen rollinge çıksın
Elbet birisi birisinden daha yürürlü olucaktır
Adam hergün video koyuyor her gün karmaşa
Çokta güzel yazıyor açıklıyor
İşide bilmeyen birisi değil çok üzerine gidildi
Çok isteyen varsa gider dener VTİ büyütülcek araba değil
GTİ her nekadar olursa olsun hacim olarak yüksek bir araç
yaw kaç konudur millet neden bukadar birbirine giriyor anlamadım her araç bir gitmez 206 gerçekten güzel yürüyo bu açık net belli geçiceği vti'larda olur geçileceğide zaten kafa burun araçlar öle dünya farklar yok arada vites geçişlerinin başarısına göre bile çok farkeder sonuç olarak bütün araçlara maşallah...
ya VTi nerede yürümesi gerektiği gibi yürüyor yapmayın allah aşkına.. direk basar basmaz ayırmışsın.. stock 206 gti ne zamandır VTi'ları geçer oldu? kesin problemli o VTi.. abicim sen bi ciğerli 106 ile denesene.. YC 106 ile mesela..
yc 106 benm kalelimmi? ne zaman conta koyar kapak işlerim sıkıştırmamı arttırırım o zaman denerim:)
peki bu vti sorunlu diyelim videolarıma bakarsan denediğim diğer vti damı sorunlu hani şu 33bin lik tr nin en temizi olan:) tr deki tüm vti lar sorunlu zaten:D
sen VTi'ı öyle zart diye ayırıp geçiyosan Clio RS'lerle de yan yana yürümen gerekir.. ;)
yaw kaç konudur millet neden bukadar birbirine giriyor anlamadım her araç bir gitmez 206 gerçekten güzel yürüyo bu açık net belli geçiceği vti'larda olur geçileceğide zaten kafa burun araçlar öle dünya farklar yok arada vites geçişlerinin başarısına göre bile çok farkeder sonuç olarak bütün araçlara maşallah...
teşekkürler bende anlamadım ne 206 m varmış forumu birbirine kattı arkadaş
Fabirkada bandından 2 araç çıksın
Hemen rollinge çıksın
Elbet birisi birisinden daha yürürlü olucaktır
Adam hergün video koyuyor her gün karmaşa
Çokta güzel yazıyor açıklıyor
İşide bilmeyen birisi değil çok üzerine gidildi
Çok isteyen varsa gider dener VTİ büyütülcek araba değil
GTİ her nekadar olursa olsun hacim olarak yüksek bir araç
yorulmadan açıklamalara devam ediyorum:D ama başaramam :D
H22Power
03-01-2012, 18:21
egzoz filtreli vti 106 saxo filan yok mu deneyelim ?
sen VTi'ı öyle zart diye ayırıp geçiyosan Clio RS'lerle de yan yana yürümen gerekir.. ;)
kaçtane vti rs geçmiş yaf? öle bi dünya yok:)
kaçtane vti rs geçmiş yaf? öle bi dünya yok:)
e tamam ıste vtı 'yı boyle gecıyorsan,rs lerle kafa kafaya gıdersın yazmıs.
:icon_tup: :icon_tup: sağol başkan...
anlamamışım. pm den bir arkadaşda yazmış.rs le yürürsün diye:) denediğim bi araçla kıstas alarak söylemiş ama ben sanmıyorum kilo tork hacim rs in önde olmaması için hiçbi neden yok selçukla deniyim o zaman bi geçsn beni rahat edin:D
En güzeli sen bana yalandan geçil forum durulsun bu iş böle olmıcak :D :D
En güzeli sen bana yalandan geçil forum durulsun bu iş böle olmıcak :D :D
aynen ama bu sefer sana yüklenilir bu yükün altına girebilirmisin?:D
Kardesim araclara maasallah,sonuna kadar peugeot cuyum,hatta vti ları hiç sevmem,15 milyarlık fransız arabasını alıp 30 milyar masraf ederim yine de vti kullanmam o derece yani,ama bu video olcak iş değil,ha şöyle bişey ben arabanın stock olduguna inanıyorum,o dogrudur hatta km si dusuk falan o da dogru,ama stock 206 gti isterse fabrikadan suan cıksın gelsin bu sekilde bi sonuc olamaz o vtec resmen ies e yakın gidiyo,ilk videoda da mesela bana gore vts asırı yavas,kotu vites atmış yine de vtec gecemiyo hatta anladıgım kadarıyla ust hızlara cıkıldıkca vts gecyo gibi gordum sanki,böyle bi olay yok arkadaslar maalesef,o vtec içler acısı bana gore,sizin arabanız gercekten guzel gidiyo olabilir ama bu sekilde arabalarla deneyip bu sekilde gecersenşz o arabaların kötülügünü konusmaktan kendi arabanızı on plana cıkaramazsınız, o yuzden yururu saglıgı belli,herkesin bildigi araclarla deneyin bana gore o zaman herkes gerekli maasallah mesajlarını daha rahat sekilde atabilsin,kazasız belasız tekrardan :)
vites geçişleri derken arkadaşım illaki aracın canınımı almamamız lazım vites atarken :) ayrıca yavaş diyosun neye göre yorumluyosun piyasadaki contalı cartlı curtlu vtslerlemi kıyaslıyosun tabi onlara göre yavaştır doğrudur. ben daha hiç motor açmadım bizde açalım bizde öle yürürüz.
egzoz filtreli vti 106 saxo filan yok mu deneyelim ?
deneyelim :)
Kardeşim sen konu açma, ortalık karışıyor :D
Maaşallah tüm araçlara....
aynen ama bu sefer sana yüklenilir bu yükün altına girebilirmisin?:D
Ben peşinen yazarım başlığa MAŞALLAH tan başka kelam etmek yasaktır edecek olan varsa izlesin başka bi başlığa yorum yapsın diye :D
mechanic
03-01-2012, 19:56
evet bir rs ile videonu bekliyoruz. böylece herkes memnun olur özellikle sen. rs le yürüdüm dersin...
ykavcioglu
03-01-2012, 19:59
Maşallah güzel denemeler olmuş, insanların belirli bir markaya odaklanmaları çok kötü birşey.
206 gibi bir modelin 10 sene sonrada olsa, orjinalinin neler yapabileceğini yeni gördüler...
VTIDA HEDRS EGSOZun ne kadar farkettigini bilmeyenler varmi hala?
fhe li vti ile yanyana gidiyor rs e o spec vti ne kdr tutunursa o kadar tutunur gti:D
1020 kg 150 hplerde 190 torkta bi arac nasil gidiyorsa o sekil gidiyor.. direk 206gti diye sallamamak lazim
gti da koltukların -arka- sökük olması epey etkilemiş.
evet 20kg koltuk ile yaklaşık 5boy aldım :D
geçemiceğimi biliyorm ama denerim bi rs ile fark görülür
Arasts61
03-01-2012, 21:02
evet 20kg koltuk ile yaklaşık 5boy aldım :D
geçemiceğimi biliyorm ama denerim bi rs ile fark görülür
rs i gecemeyeceğini düşünüyorum. onun için içim rahat.
ama geçersen çarşı pazar karışır:D
rs i gecemeyeceğini düşünüyorum. onun için içim rahat.
ama geçersen çarşı pazar karışır:D
öle bi hata yapmam yapamam:D
SekoLive
03-01-2012, 22:19
beyler yanlız bugun o geçer yarın öbürüsü geçer ama helal olsn cruel arkadaşımıza hiç bozmadan efendi gibi usluplu yazıyor... arabayı hızlandırabilrsnz ama böyle sakinliği efendiliği zor bulursunz bence birbirinizi kırmayın.
maşallah deneyenlere
beyler yanlız bugun o geçer yarın öbürüsü geçer ama helal olsn cruel arkadaşımıza hiç bozmadan efendi gibi usluplu yazıyor... arabayı hızlandırabilrsnz ama böyle sakinliği efendiliği zor bulursunz bence birbirinizi kırmayın.
maşallah deneyenlere
Eyv hocam Allaha şükür en önemli varlığımız arabalarımız değil:)
ilhan abimi anıyorum:)
Maşallah araçlara :)
Güzel denemeler olmuş ...
life is life
03-01-2012, 22:59
206 gtı kocaman maşallah...
Hikmet Gönül
03-01-2012, 23:01
masallah araclara..vtı dekı sıkıntı nedır bole?
tarıhte bole bıseyyok bıyerlerde bır sorun var
206 ya gecılen butun arabalar sorunlu oluyor :D
Cruel Kanka maşallahı Var arabanın :)
maşallah kemal çiğeri sağlam :)
beyler crx gectı 206 yı
CRX d16 mı
B16 mı ?
CRX d16 mı
B16 mı ?
d16 acayıp bır araba kafasına gore gıdıyor yanı :D
d16 acayıp bır araba kafasına gore gıdıyor yanı :D
Hay maşallah Ozaman
gerçekten supe etmeye basladım
benım arabada kesın sıkıntı var :D
Arasts61
04-01-2012, 00:16
Hay maşallah Ozaman
Ayarlarini yap haftasonu deneyelim:)
Yagmur vs olmasin o işede bi ayar çek:D:hahaha:
Hay maşallah Ozaman
valla d serısımı b serısımıı hangısını yapıcama karar veremedım bunları gorunce :D
Ayarlarini yap haftasonu deneyelim:)
Yagmur vs olmasin o işede bi ayar çek:D:hahaha:
ayarlık bı durum yok abı
standart vtec benım araba
filtre eksoz headers var
yapacak ayarım sadece filtremı temızlemek olur :D
hafta sonu cıkabılırız aslında konusalım abıcım :)
Arasts61
04-01-2012, 00:22
C.tesi yagmur gorunuyor ama cuma gecesi sanirim bisi yok. Gorkem yanimda olsun her turlu basarim. Benim telle manevi bir iletisimi var:D ona emanet edicem teli:D
C.tesi yagmur gorunuyor ama cuma gecesi sanirim bisi yok. Gorkem yanimda olsun her turlu basarim. Benim telle manevi bir iletisimi var:D ona emanet edicem teli:D
valla ben tek kişi basarım abı :D
gorkem kopruden ceker vıdeo :P
Arasts61
04-01-2012, 00:29
Ben yanima kameraman almadan basmam:). Denedigim arac istedigini yapabilir.:) Arşive atamayacagim denemeyi neyleyim. Köpru videolarini da oldum olasi sevmiyorum:). Enkayi bilmeyen adama hic bisi ifade etmedigi gibi, arabalar bile secilmiyor dogru durust.
Mertcan bizim sevenlerimiz var istanbulda:D. Onlarinda guzel videolara ihtiyaci var.:)
Hem bu sekilde kafa burun gitsek de gectim sayarim:D
Ben araç ıcınden cekerım video abı vantuzlu kamera ayagı var bende :D
Arasts61
04-01-2012, 00:51
Ben araç ıcınden cekerım video abı vantuzlu kamera ayagı var bende :D
vantuza da ayrı gıcıgım:). domuz boynu gibi sabit:). esneklik yok. sen bana karışma, ben yanıma alırım adam:). hem arkadan yorum yapar, renk gelir videoya:icon_tup:
beyler crx gectı 206 yı
sen neyin derdindesin? 2araç sahibide aynı şeyi diyor o gün ordamıydın durumları gördnmü yada sadece crx in önde olduğu anlarımı görmek istedin? crx beni geç e me di. bende onu geç e me dim. anlama kıtlığınızmı var? konu kapansn die geçtiğin videoyu koy dedim turgaya hatamı ettim? benm geçtiklerimidemi koyup konuyu uzatalımmı ne istiyonuz aq anlamıyorum?? olmayan şeyi yazarak zorla crx in geçtiğini insanların zihnine odaklamayımı istiyorsunuz?
yoksa bendemi millete söliyim heryerde ug gr yi geçmiş die yaysın? amaç ne?
benimde limitlerimi zorlayıp çingenelik yaptırmayın sabahdan beri uslubumu korumaya çalışıyorum!!
Arasts61
04-01-2012, 01:13
sen neyin derdindesin? 2araç sahibide aynı şeyi diyor o gün ordamıydın durumları gördnmü yada sadece crx in önde olduğu anlarımı görmek istedin? crx beni geç e me di. bende onu geç e me dim. anlama kıtlığınızmı var? konu kapansn die geçtiğin videoyu koy dedim turgaya hatamı ettim? benm geçtiklerimidemi koyup konuyu uzatalımmı ne istiyonuz aq anlamıyorum?? olmayan şeyi yazarak zorla crx in geçtiğini insanların zihnine odaklamayımı istiyorsunuz?
benimde limitlerimi zorlayıp çingenelik yaptırmayın sabahdan beri uslubumu korumaya çalışıyorum!!
sakin:)
106 larla deneyecektin. ne oldu o iş?
sakin:)
106 larla deneyecektin. ne oldu o iş?
yok abi ya 106, clio, crx, vti gibi araçlarn fanatiği çok deneyip milletle uğraşmak istemiyorum baksnlar keyiflerine kendi dünyalarında :)
Arasts61
04-01-2012, 01:20
yok abi ya 106, clio, crx, vti gibi araçlarn fanatiği çok deneyip milletle uğraşmak istemiyorum baksnlar keyiflerine kendi dünyalarında :)
öyle deme. deneme olmadan olmaz.:)
bi muddet kuzenle sıkmaya devam et:). ulan geçer miyim dediğin araçlar vardır mutlaka:D. onlarla denersin sonra:)
Arasts61
04-01-2012, 01:21
öyle deme. deneme olmadan olmaz.:)
bi muddet kuzenle sıkmaya devam et:). ulan geçer miyim dediğin araçlar vardır mutlaka:D. onlarla denersin sonra:)
hatta bak duhan var. bekliyor sinsice:D
denk gelemedinizi bir turlu:D
edit: artı bu organizasyonlardan kişi başı 5 tl alıcam artık,
sevenleri buluşturuyorum kolay mı:D
hayırlısı abi :D yazılımlı falandı galiba yanyolda denerim kısa kısa.. çakal ım ya:D
Arasts61
04-01-2012, 01:37
orasını bilmem ayarlarsınız artık :)
neyse ben de kaçar. yeni denemelerinde görüşmek üzere. ama bu konu da hayatta kapanmaz burda, en az 2 gun daha gideri var. :D
percussionali
04-01-2012, 01:45
ilk video cam çekimi vts ten oluyo sanırım 2 boy geriden gidyo arkadaş vites atarken bi ara gazı vermediği kalmış düzgün vites atılsa çok daha üstlerde yakalar ve dah iy gider aracı maşşallah ug ye gitmesi gerktiği gibi gitmiş bütün araçlara maşşallh
Trance-R
04-01-2012, 02:14
206 GTI almaya gidiyorum :)
hepsi tork yüzünden :) olursa 190nm tork ;) normaldir ;)
araçlara kazasız belasız diyorum , güzel denemeler olmuş , VTS 3.ye atarken kaçırmış yoksa biraz daha yürürdü ama zaten VTI 5'e atınca galiba kesildi fark da ondan ;)
206 GTI almaya gidiyorum :)
hepsi tork yüzünden :) olursa 190nm tork ;) normaldir ;)
araçlara kazasız belasız diyorum , güzel denemeler olmuş , VTS 3.ye atarken kaçırmış yoksa biraz daha yürürdü ama zaten VTI 5'e atınca galiba kesildi fark da ondan ;)
vts sahibi pek kıyamıyor aracına vites geçişleride ondan sıkıntılı:D en büyük dezavantajı bence lastikleri 60yanak:D orjinal ebata döndüğünde dahada güzel gidicekdir.
Trance-R
04-01-2012, 02:23
vts sahibi pek kıyamıyor aracına vites geçişleride ondan sıkıntılı:D en büyük dezavantajı bence lastikleri 60yanak:D orjinal ebata döndüğünde dahada güzel gidicekdir.
oo güzel davranış :)
sizde kıymayın o zaman ;)
güzel makineler , helE senin araç maşallahı var.nazardeğmesin.
GokHan35
04-01-2012, 07:31
vites geçişleri derken arkadaşım illaki aracın canınımı almamamız lazım vites atarken :) ayrıca yavaş diyosun neye göre yorumluyosun piyasadaki contalı cartlı curtlu vtslerlemi kıyaslıyosun tabi onlara göre yavaştır doğrudur. ben daha hiç motor açmadım bizde açalım bizde öle yürürüz.
yok cumlemin o kısmı biraz devrik olmuş sanırım pardon,vts asırı yavas demiyorum ben senin aracınla ilgili olarak sadece vites gecişlerine yorum yaptım,vites gecişleri asırı yavas dedim yani,kazasız belasız tekrardan :)
BAHADIR24
04-01-2012, 10:28
GR ile böyle yürüyorsa tr deki stock en hızlı gti (ss rs gibi:) maşallah...
206 ciğerli ama şunuda gözden kaçırmamak lazım vitesler dsg gibi ve araç sahibi tarafından çok iyi tanınıyor hiç kesici yok + vites atma devri mükemmel ;)
206 ciğerli ama şunuda gözden kaçırmamak lazım vitesler dsg gibi ve araç sahibi tarafından çok iyi tanınıyor hiç kesici yok + vites atma devri mükemmel ;)
Evet katiliorum kemalin pilotaji cok iyi aracinin devrini bilio dolu dolu attirio viteslere
http://www.techturkey.com/forum/videolar/106991-gr-crx-ug-206-gti.html
göz var nızam var
ben hıc bır konuyu uzatmam
yasınıda bılmıyourm ama ben senınle kufurlu konusmuyourm dıkkatını cekerım
daha benı tanımıyorsun hıc bır aracın fanatıklınıı hıc bır zaman yapmam ben ızledıgım vıdeoya gore yorum yaparım ;)
teşekkürler dostum tabi onunda etkisi vardır biraz:)
http://www.techturkey.com/forum/videolar/106991-gr-crx-ug-206-gti.html
göz var nızam var
ben hıc bır konuyu uzatmam
yasınıda bılmıyourm ama ben senınle kufurlu konusmuyourm dıkkatını cekerım
daha benı tanımıyorsun hıc bır aracın fanatıklınıı hıc bır zaman yapmam ben ızledıgım vıdeoya gore yorum yaparım ;)
öylemi? göz var nizammı var? o zaman benim önde olduğum videolarıda koyun? delikanlılık böylemi oluyor? uzatmak istemiyosan öyle yapıcaksın..
teşekkürler dostum tabi onunda etkisi vardır biraz:)
öylemi? göz var nizammı var? o zaman benim önde olduğum videolarıda koyun? delikanlılık böylemi oluyor? uzatmak istemiyosan öyle yapıcaksın..
koyun vıdeolarınızı ızlıyelım daha neyın tartısmasını yapıyorsunkıı yok ben ondeydım yok o ondeydı koyun vıdeoları adam akıl bır konu acın ona gore yorumluyalım gecen gecmıs sen dusunuceksın daha ıyı nasıl gıdebılırbu arac dıye daha oncekı yorumlarıda okudun her gıbı bır konunda benım bır art nıyetlı oldugumu gordunmukı bana delıkanlılıktan bahsedıyorsun vıdeoda hersey bellı oluyor sende koy gectıgın vıdeo yu yorumuzu yapalım ;)
koyun vıdeolarınızı ızlıyelım daha neyın tartısmasını yapıyorsunkıı yok ben ondeydım yok o ondeydı koyun vıdeoları adam akıl bır konu acın ona gore yorumluyalım gecen gecmıs sen dusunuceksın daha ıyı nasıl gıdebılırbu arac dıye daha oncekı yorumlarıda okudun her gıbı bır konunda benım bır art nıyetlı oldugumu gordunmukı bana delıkanlılıktan bahsedıyorsun vıdeoda hersey bellı oluyor sende koy gectıgın vıdeo yu yorumuzu yapalım ;)
bende uzun soluklu olan videolarda bibok görünmüyor vts 2 kişi olduğundan yetişememiş.ama vtec de olması lazm devamlı kıçımızdan çekiyordu.
kaldıki crx in sahibide geçtiğini ve geçildiğini söylüyor.
turgay oke deseydide 2ye 2 bi deneme yapsaydık o zaman video sıkıntısı çekmezdik:)
bende uzun soluklu olan videolarda bibok görünmüyor vts 2 kişi olduğundan yetişememiş.ama vtec de olması lazm devamlı kıçımızdan çekiyordu.
kaldıki crx in sahibide geçtiğini ve geçildiğini söylüyor.
turgay oke deseydide 2ye 2 bi deneme yapsaydık o zaman video sıkıntısı çekmezdik:)
adam akıllı cam car bulun oyle cekın en saglıklısı budur yada bırınızın aracına camera takın durum bellı olur .....
adam akıllı cam car bulun oyle cekın en saglıklısı budur yada bırınızın aracına camera takın durum bellı olur .....
tamam...:)
Hikmet Gönül
04-01-2012, 16:48
Maşallah araçlara...
UG çok iyi gidiyor, ivmelenmesinden belli egsoz sesinden :)
İstanbul'a gelince tanışmak, ufak bi çaplı denemek isterim kardeşim.
Tekrar Maşallah.
omerım gıderken benıde gotur..beraber gıdelım..takılırız hem.
UmutRıza
04-01-2012, 16:53
Kemal akşam gel bu tarafada bi sıkalım şu 17 '' leri deneyeyim bi :)
OmeR-FE@
olur hocam sunay ergülerin arkadaşıydn sanrm aynı sınıfdaydık onla izmitte okudum bende görüşürüz inş:)
umut abi bu ara çok açıldım biraz toparlanmam lazım ve bu akşam bi kardeşmz askere gidicek onunlayız:)
depresif
05-01-2012, 14:53
206 30shot nos basıyor kimse farketmiyor
206 30shot nos basıyor kimse farketmiyor
senin 30shot ne bastığını burda deşifre etmiyeyim şimdi ayıkol:D
depresif
05-01-2012, 14:56
senin 30shot ne bastığını burda deşifre etmiyeyim şimdi ayıkol:D
ne bastığım değil neye bastığım daha önemli :D
senin izindeyiz reis :D
satılık 185 60 14 lastik var:D
satılık 185 60 14 lastik var:D