Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic 1.6 ies kesici sorunu ??

OBAN
04-01-2012, 00:57
Slm arkadaşlar geçen hafta civic 1.6 ies aldım araba kesiciye girmiyor 5-6 bin devirde aynı dizel araçlar gibi yığılıp kalıyor şimdiye kadar 1 defa kesici sesini duydum oda sanırım 7 bin devirde girdi kesiciye. Lpg ve benzin farketmiyor ikisindede kesiciye girmiyor sorun tam olarak nerdedir yardımlarınızı bekliyorum.

kadir jdm civic
04-01-2012, 01:17
beynı bir cihaza bagla

olmadı sentesını kontrol et

en kötü ihtimal dispiratörden bujılerı kontrol et saglam mı degil mı diye kabloları kontrol et

OBAN
04-01-2012, 01:20
beynı bir cihaza bagla

olmadı sentesını kontrol et

en kötü ihtimal dispiratörden bujılerı kontrol et saglam mı degil mı diye kabloları kontrol et

Tamam dostum teşekkürler yarın gidicem sanayiye. Umarım fazla sıkıntı çıkarmaz ortalama maliyeti nedir ?

fdl
04-01-2012, 18:12
aynı sorun vectra c aracımdada var benzin lpg farketmiyor normal kesici devri olan 6500 rpm e geliyor ve orda takılı kalıyor...
bujiler yeni beyinde bununla alakalı bi arıza kodu yok bir tek kablolar ve sentesi kalıyor..kablo yada sentesi olsa başka şekildede sorun çıkarmaz mı?
araçta çekişte sesinde falan hiç bir sıkıntı yok sadece sorun kesici..

c20let
04-01-2012, 18:25
aynı sorun vectra c aracımdada var benzin lpg farketmiyor normal kesici devri olan 6500 rpm e geliyor ve orda takılı kalıyor...
bujiler yeni beyinde bununla alakalı bi arıza kodu yok bir tek kablolar ve sentesi kalıyor..kablo yada sentesi olsa başka şekildede sorun çıkarmaz mı?
araçta çekişte sesinde falan hiç bir sıkıntı yok sadece sorun kesici..

opellerde durum farklı sanırım o bildiğimiz devir kesici sesi olmuyor kesiciye geldimi takılı kalıyo o devirde yukarı çıkmıyor sorun değil bildiğim kadarıyla bu durum

MKT
04-01-2012, 18:57
Gaz kelebeği üzerinde TPS sensörü var o sensöre bir baktır derim.

fdl
06-01-2012, 03:19
opellerde durum farklı sanırım o bildiğimiz devir kesici sesi olmuyor kesiciye geldimi takılı kalıyo o devirde yukarı çıkmıyor sorun değil bildiğim kadarıyla bu durum

99 astra canavar gibi kesiyor ama?

berkay_aydin
06-01-2012, 03:35

Aracınız astra h 1.6 demişsiniz 2005 kullanmıştım çok iyi keisiciye giriyor :confused: Corsa dizel olduğu için kesmiyor..

imparatoR
06-01-2012, 07:28
Gaz kelebeği üzerinde TPS sensörü var o sensöre bir baktır derim.

sensörde sorun olsa direk arıza vermezmi araç?