Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara da honda ustasi yada iyi bir servis tavsiyesi.
fatihtemizer
04-01-2012, 20:54
Cuma sabahi Ankarada olucam Allah kismet ederse bir honda bakicam..guvenebilecegimiz tavsiye edeceginiz bir servis yada usta varmidir arkadaslar..Yardiminizi beklerim..simdiden tesekkurler...
baktığınız araç nedir? Bladerk erkut abi ile görüşün derim ;)
honda tech war mertcan veya chefkadır gorunce ılgılenır zaten
hondatech istanbul yolu erciyes işyerlerinde :)
fatihtemizer
04-01-2012, 21:07
Arac civic 1.4..techten bir arkadasin.;Ankarayi bilmiyorum pek..bakalim hayirlisiyla insallah..yardimlarinizla olacak..
tdipower
04-01-2012, 21:12
bladerk e ulaşın yardımcı olur :)
fatihtemizer
04-01-2012, 21:15
Yarin bakayim bladerk e nasil ulasirim..yada telini bilen varsa.alabilirim
TolgaEsentepe
04-01-2012, 21:25
piston garage bladerk erkut, honda tech mertcan gayet yeterli olur :)
1.4 ü beğenmezsen benim sarı kızı vereyim abi sana geldiğinde :D
fatihtemizer
04-01-2012, 21:30
Olur valla neden olmasin;)senin araci da begeniyorum..
piston garage bladerk erkut, honda tech mertcan gayet yeterli olur :)
1.4 ü beğenmezsen benim sarı kızı vereyim abi sana geldiğinde :D
Senin sari kizi ben alacam ama ya tamponu ya aynalari:)) baska yere parketsinler gecerken bakicam diye vurcam en sonunda haha :D
Baskent sanayi akinci oto hamza
Erciyes isyerleri hondatech mertcan seref usta
İvedik piston erkut
Hepsi 10 degil 11 numara insanlar yardimci olurlar
Ertug_T.
04-01-2012, 22:46
hondatech iyidir =)
TolgaEsentepe
04-01-2012, 22:48
Senin sari kizi ben alacam ama ya tamponu ya aynalari:)) baska yere parketsinler gecerken bakicam diye vurcam en sonunda haha :D
Baskent sanayi akinci oto hamza
Erciyes isyerleri hondatech mertcan seref usta
İvedik piston erkut
Hepsi 10 degil 11 numara insanlar yardimci olurlar
banka bloklarında mı oturuyorsun :) gece geç geldiğimden hiiç yer olmuyor yolun ortasına bırakıyorum :)
Evet a13teyim :) bende gece geldigimden yer ararken goruyorum:))
Jeandan-R
04-01-2012, 23:49
Bladerk erkut abi. Sırf onun için istanbul ankara yapacağım siz düşünün :D
sakın ola da altan honda ya gitme de honda tech de iyi dir piston da iyidir.
banka bloklarında mı oturuyorsun :) gece geç geldiğimden hiiç yer olmuyor yolun ortasına bırakıyorum :)
senın sarı kızı kardesım gormus ogun dıyor abı bızım okuldaydı ne ayak anlamadım rol ıle kafa kafaya degısdıler heral dıyor :D
CinAli_06
05-01-2012, 01:47
ivedik piston garage erkut abi
hondatech MErtcan ile KAdir Abi
fatihtemizer
05-01-2012, 05:07
Tesekkur ederim arkadaslar dediginiz yerlere gidicem..Allah razi olsun..
senın sarı kızı kardesım gormus ogun dıyor abı bızım okuldaydı ne ayak anlamadım rol ıle kafa kafaya degısdıler heral dıyor :D
yanlış görmüşsünüz rol'ün sahibiyle bizim arkadaş 1-2 günlüğüne değişmişlerdi arabayı :)
kardeşinizin gördüğü araç bu :)
http://img803.imageshack.us/img803/6120/spoon.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/803/spoon.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
TolgaEsentepe
05-01-2012, 12:22
aynen okul falan kalmadı bizde bıttı pıyasa işi :)
fatihtemizer
05-01-2012, 12:43
benim alacağım honda bu resimde ki bunuda söylemiş olayım..araç hakkında yorum yapacak var mı bilen biri..
TolgaEsentepe
05-01-2012, 12:46
güzel temiz araba gerçekten. Berkay renk tonunu da güzel tutturmuş
http://img803.imageshack.us/img803/6120/spoon.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/803/spoon.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
bu arabamı ?
araba tertemiz. güneş yanığından boyandı. içi falan tertemiz. kmsi düşük tam hatırlamıyorum ama 80.000 civarında... boyasında nokta hata yok... araç boyanırken her aşamasının fotolarını çektik... tertemiz bi araç
fatihtemizer
05-01-2012, 12:52
inşallah hayırlısı bakalım arkadaşlar..yarın sabah ordayım..işlemleri bitirip dönücem..sonrada görsel olarak işe koyulucaz..inş..
inşallah hayırlısı bakalım arkadaşlar..yarın sabah ordayım..işlemleri bitirip dönücem..sonrada görsel olarak işe koyulucaz..inş..
inşallah. benim fikrim aracın görsel olarak jantdan başka bi eksiği yok :)
benim alacağım honda bu resimde ki bunuda söylemiş olayım..araç hakkında yorum yapacak var mı bilen biri..
araç berkayın arkdaşımızdır ankara tayfasıda tanır bilir. araç görüntüsü olsun motoru içi dışı olsun çok iyi gelince sizde görceksiniz zaten..
aynen pişman olmayacağınız bi araba :)
fatihtemizer
05-01-2012, 13:56
inşallah. benim fikrim aracın görsel olarak jantdan başka bi eksiği yok :)
araç berkayın arkdaşımızdır ankara tayfasıda tanır bilir. araç görüntüsü olsun motoru içi dışı olsun çok iyi gelince sizde görceksiniz zaten..
sağolun beyler..dediğinize inanırım..tabi birde görmek gerek..aracın dışsal olarak jant ve arka spoiler değişecek..ön camlar için uygun vizör,başka bir sey düşünmüyorum.
içinide elden geçiricem dada sportif bir görüntü olsun istiyorum..momo malzemeleriyle düşünüyorum içinide..qick release momo direksiyondan tutunda pedine kadar:)
esmerhan
05-01-2012, 15:53
bladerk erkut
esmerhan
05-01-2012, 15:57
berkay kardesımınızn arabası turkıyede belkı 1. degıl ama 2. en temız arabasıdır siddet le tavsıye ederım :)
JapanVsGermany
05-01-2012, 16:01
Araba TOYOTA YETKİLİ SERVİSİnde boyandı, öyle sanayide her hangi bir ustada boyanmadı...
KM si orjinal, gidişi çok tatminkar, ses arıza ws. birşey yok araçta...
Geçen hafta bizzat benim bir arkadaş adına çok iyi bir teklif werdim ama maalesef alamadık...
hayırlısı...
tavsiye eden tüm arkadaşlara çok teşekkürler şu an ameleyat olduğum için evde yatıyorum ve yarın araca bakamam malesef ama araç zaten neredeyse hergün gördüğüm bi araç gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
tavsiye eden tüm arkadaşlara çok teşekkürler şu an ameleyat olduğum için evde yatıyorum ve yarın araca bakamam malesef ama araç zaten neredeyse hergün gördüğüm bi araç gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
geçmiş olsun abi :)
fatihtemizer
05-01-2012, 22:29
Gecmis olsun kardesim.Allah sifa versin..
Erkut gecmis olsun ne oldu hayirdir...Bu arada konu erkutunun ameliyata baglanir :)
0535 771 66 90 Mertcan
Yardımcı olurum araç için arayabılırsın..
Ayrıca Berkay ın arabası 10 numara arabadır
boya ıscılıgıne hayran kalmıstım..
fatihtemizer
06-01-2012, 06:22
Simdi Ankaradayim.Berkayi bekliyorum..yanina geliriz..mertcan..
serkanokan
06-01-2012, 07:05
Simdiden hayirli olsun, cok guzel bi araba aldiniz ;)
Tavsiye eden ve kefil olan tüm tech ailesi dostlarıma cok teşekkür ederim , 06 BP 175 artık Fatih abimizdedir.Mertcan abime , Şeref abime ve Erkut abime ayrıca teşekkürlerimi borç bilirim. Reşat abi aracın size satılmasınıda çok isterdim ama hayırlısı buymuş. Aracımı bilenler ilk gününden itibaren her aşamasını biliyorlar. Fatih abi sizinde Allah kaza , bela göstermeden binmenizi temenni ederim. Hayırlı olsun. Herkese sevgi ve saygılarımla.
JapanVsGermany
07-01-2012, 00:31
Tavsiye eden ve kefil olan tüm tech ailesi dostlarıma cok teşekkür ederim , 06 BP 175 artık Fatih abimizdedir.Mertcan abime , Şeref abime ve Erkut abime ayrıca teşekkürlerimi borç bilirim. Reşat abi aracın size satılmasınıda çok isterdim ama hayırlısı buymuş. Aracımı bilenler ilk gününden itibaren her aşamasını biliyorlar. Fatih abi sizinde Allah kaza , bela göstermeden binmenizi temenni ederim. Hayırlı olsun. Herkese sevgi ve saygılarımla.
ne demek berkaycım, parayı weren düdüğü çalar :D
Yeni sahibine de hayırlı olsun inşallah, bu cuma akşamı gözlerim aradı ama neyse haftaya gelir demek ki :)
serkanokan
07-01-2012, 07:23
Haftaya dogru yolu bulup gelecek o da ;)
fatihtemizer
07-01-2012, 11:25
Tesekkurler arkadaslar..yardiminiz yonlendirmeleriniz icin..mertcan kardesimede tesekkur ederim yardimlarindan dolayi ayrica seref ustaya....kardesim Berkay araca ozen gostermis iyi bakmis.dun cok rahat geldim istanbula..4 saatte ulastim...cok memnunum simdilik.ayrica ekonomik..;))ne yaktigini soylemiyim vurursunuz beni..;)
S.Özeren
09-01-2012, 02:11
abi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. artık araba yok gelemiyorum demezsin :D
RottingChrist
09-01-2012, 08:27
hayırlı olsun her iki tarafada.
pişman olmiyacağınız bi araba aldınız tekrardan hayırlı olsun :)
fatihtemizer
09-01-2012, 10:39
eyvallah beyler teşekkür ederim..eminim pişman olmayacağıma:)
Sametim dün akşam geldim ceddeme yoksunuz alaturkada vakit geçirdik biraz..sık sık gelirim tabi orda görürsem..gerçi yağmurda çıkarmazsın sen yavruyu:)
S.Özeren
09-01-2012, 11:57
abi caddem devrini kapadık serhat usta veya arka sokakta yörem var oralarda oluyoruz :)
fatihtemizer
09-01-2012, 12:48
tamam kardeşim aldım adresi:)
B.Battal
09-01-2012, 13:05
Araç emin ellerde çok iyi bakılacağına şüphe yok tekrar tekrar hayırlı olsun Fatih abi hep bu renk bir arabam olsun istemişimdir bol bol cilalarız artık :)))
fatihtemizer
09-01-2012, 13:12
Araç emin ellerde çok iyi bakılacağına şüphe yok tekrar tekrar hayırlı olsun Fatih abi hep bu renk bir arabam olsun istemişimdir bol bol cilalarız artık :)))
Teşekkürler Bilalim.cilada tabi ki mekanda olucam:))
Burak-Akın
09-01-2012, 13:39
Bladerk erkut ustaya gitmeni tavsiye ederm.
Bladerk erkut ustaya gitmeni tavsiye ederm.
Konuyu okudunmu kardes ?
Konuyu okudunmu kardes ?
gece gece iyi güldüm ya :D
:D
fatihtemizer
10-01-2012, 09:22
sorun yok arkadaş yardım etmek istemiş:)okumamış sadece gidişatı..onada teşekkürederiz..