Orijinalini görmek için tıklayınız : radar cezazı?
izmirlicem
04-01-2012, 22:41
2011 şubat ayında çok güzel bi yolda hız sınırı 50 imiş 111 le yakalandım 290 yazdılar eve gelmesin diye ceza imzaladım. 6 ocaktata muayene var.ceza mtv sorgulamada çıkmıyo,e devlette ehlitte ceza puanıyla çıkıyo.ehliyete yazıldıysa çıkarmı muayenede?bu ceza ne kadar olmuştur?2 katını geçemiyor değilmi faiziyle?
altınyolda 120le 290 yemiştim makbuzu kaybettiğim için ödeyemedim ama plakaya kesilmiş ceza ehliyet bilgilerinde babamın üstüneydi onunkileri yazmışlar.hiç bi yerde çıkmıodu . üstüne arabayıda sattım :D
mad_max1978
05-01-2012, 03:57
ceza mtv sorgulamada çıkmadıysa, muayenede sıkıntı olmaz
RottingChrist
10-02-2012, 11:01
D-20 kemerburgaz - göktürk istikametinde bulunan radara dikkat. bu gün itibariyle şirkete radar cezaları yağmaya başladı. % 10/30 oranında hız sınırı ihlali 115,50 tl. (indirimli hali bu) kaymak gibi yolda gaza gelenler dikkat etsin hız sınırı 70 kms.
onursumer
10-02-2012, 11:03
direk sana yazıldığı için çıkmıyor sanırım muayenede sorun olmaz diye düşünüyorum
araç senin ustunemi ?
D-20 kemerburgaz - göktürk istikametinde zaten sürekli gezici radar vardı. acaba sabit radara mı çevirdiler olayı. eğer öyleyse ayvayı yedim :)
RottingChrist
10-02-2012, 12:00
radar uyarı levhaları sürekli vardı fakat 5 yıldır hiç radara denk gelmemiştim. 2012 ocak itibariyle sanırım kontroller sıklaştırılmış. yaklaşık 20 araca birden ceza geldi. :(
D-20 kemerburgaz - göktürk istikametinde zaten sürekli gezici radar vardı. acaba sabit radara mı çevirdiler olayı. eğer öyleyse ayvayı yedim :)
gezıcıyle sabıt arasında ne fark varkı?
RottingChrist
10-02-2012, 12:15
gezici yakalarsa cezayı yersin. ama sabit radar sürekli orda ve anladığım kadarıyla arkadaş o yolu kullanıyor. dolayısıyle geriye dönük defalarca ceza yemiş olabilir. ben bunu anladım :) yolu bilenler bilir özellikle son göktürk rampası çok uzun biz deneme yapmak için sürekli giderdik. 200 + yapılabilitesi yüksek bir yol. :D
gezıcıyle sabıt arasında ne fark varkı?
gezici yakalarsa cezayı yersin. ama sabit radar sürekli orda ve anladığım kadarıyla arkadaş o yolu kullanıyor. dolayısıyle geriye dönük defalarca ceza yemiş olabilir. ben bunu anladım :) yolu bilenler bilir özellikle son göktürk rampası çok uzun biz deneme yapmak için sürekli giderdik. 200 + yapılabilitesi yüksek bir yol. :D
doğrudur :)
son rampada 150 den aşağıda geçtiğim olmadı hiç. eğer sistemi değiştirdiler ise işim zor :)
sabah 09:00 dan önce ve akşam 18:00 den sonra geçtiğim için radara denk gelmiyordum hiç :)
RottingChrist
10-02-2012, 13:07
evet o saatlerde genelde sıkıntı yaşanmaz. ayrıca jandarma bölgesi olduğu için kaytarma şansı azalıyor. :o
sabah 09:00 dan önce ve akşam 18:00 den sonra geçtiğim için radara denk gelmiyordum hiç :)
D-20 kemerburgaz - göktürk istikametinde bulunan radara dikkat. bu gün itibariyle şirkete radar cezaları yağmaya başladı. % 10/30 oranında hız sınırı ihlali 115,50 tl. (indirimli hali bu) kaymak gibi yolda gaza gelenler dikkat etsin hız sınırı 70 kms.
evet 180 ile radara yakalandim orda ben 15 aralikta...
burkaykalyon
10-02-2012, 15:25
evet o saatlerde genelde sıkıntı yaşanmaz. ayrıca jandarma bölgesi olduğu için kaytarma şansı azalıyor. :o
kemerburgaz-göktürk jandarmada diil artık.polis amcalar bakıyor :D çevirdiler beni ordan biliyorum.
RottingChrist
10-02-2012, 15:40
o zaman göktürk civarlarında 7/24 bir çorbacı açmak lazım. :D
kemerburgaz-göktürk jandarmada diil artık.polis amcalar bakıyor :D çevirdiler beni ordan biliyorum.
burkaykalyon
10-02-2012, 16:54
o zaman göktürk civarlarında 7/24 bir çorbacı açmak lazım. :D
her türlü ortak olurum ama yavaş gitmek şartıyla :D hasılatı radar cezasından polise yatırmayalm :)
bende radara girmiştim ceza yedim ödemedim muaynede sorun cıkmadı üstüne 2 araba aldım sattım cıkmadı mtv dede cıkmıo su an sonrdan faiziyle girermi onu bilmiyorum :)
muayeneye bugün girdim 2 tane trafik cezam olduğu halde muayeneden geçtim;)