Orijinalini görmek için tıklayınız : Czt'ciler neredeler ?
Malumunuz ben yeni czt sahibi oldum diğer kullanan arkadaşlarımla tanışmak sohbet etmek bilgi almak isterim aracı daha yeni tanıyorum ve kimler kullanıyor bilmek istiyorum hemde benim gibi yeni czt alan arkadaşlara yol göstermesi babında güzel bi konu olacağını düşünüyorum czt ciler bi ses versin devam edelim :)
umarım mennun kalmışsındır aractan araç sahibi ile konuşmuştum aracı ben alıcaktım kısmet sana ymış hayırlı ugurlu olsun hiç tanımadığım ve bilmediğim bir araç ve yorumlar çok güzel araç hakkında yakın bir zamanda bir tane bulup alacağım bu guruba bende dahil olacagım umarım memnun kalırsın aractan sen şimdi herbiryerini ögren artık bana yardımcı olursun şunu söyle yap filan diye tekrar hayırlı olsun kazasız günler
Araçtan memnunum doğrudur. Kısmet bizeymiş daha iyisini sen alırsın işallah :) Hadi nerde bu czt ciler :)
ysf 20 nickli arkadaşta vardı o çok iyi bilir....epeyce bi mastır yaptı araçta...:D
Eski konulardan araştırarak czt sahibi gördüğüm arkadaşlara pm attım bakalım devam burdan :)
hoppp bende varım yaklaşık 1,5 senedir biniyorum cztye incik boncuk bilirim uyandırıyım:P
bu arada benim istanbulda tanıdığım 5veya 6 tane czt var hepsiylede slmım vardır
eski cztcilerden kim kaldi :P
Ahmet_28
05-01-2012, 14:12
eski cztcilerden kim kaldi :P
harbiden kim kaldı :D
harbiden kim kaldı :D
nargile sozun var hala ahmet basgan :D
Ahmet_28
05-01-2012, 14:14
nargile sozun var hala ahmet basgan :D
la ne nargilesi tophane kül oldu senin haberin yokmu :D
la ne nargilesi tophane kül oldu senin haberin yokmu :D
baska yere gideriz :D
pegeout 106
05-01-2012, 19:00
Elimden geldiğince İst'dan Yardımcı olurum Sana Erkan ßaşkan Kazasız ßelasız Tekrardan +1 VA_Plaka Czt ßende Şuan uyuyor 1 hafta yok 106 gti parası gömdüm :)
Geçenlerde gördüm E5 te 4-5 Tane, Sitede Üyedirler Eminim :)
http://www.techturkey.com/forum/genel/84444-czt-fun-club.html
istersen bu sayfadan devam serkan bu sayfaya abone olan czt cıler donecektir.aracın hayırlı olsun buarada.bende czt takıbınde olanlardanım ;)
yarından itibaren yeni bi czt ci olarak bende aranızdayım.. :)
yarından itibaren yeni bi czt ci olarak bende aranızdayım.. :)
Hayirli olsun diyelim ozaman
ankaradan da ben warım yarında erhan olacak ıns =)
Teşekkürler :) bakalım bizde oynayalım su oyuncakla nası olcak :)
Yürübe erhan başkan :) Bide senin elinden cıkan czt yi seyredelim :)
biraz konuya renk gelsin
colt czt 2560 accelaration - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=bcbythFYlNI&feature=plcp&context=C3a94598UDOEgsToPDskJzPXCSjZDJBv6lQHjSsKEv )
http://www.youtube.com/watch?v=dLcrGgVyV18&feature=plcp&context=C3daa1deUDOEgsToPDskKHksabUVwCKlCzwel27_Wk
http://www.youtube.com/watch?v=g53D6KIAKj0&feature=context&context=C3daa1deUDOEgsToPDskKHksabUVwCKlCzwel27_Wk
pegeout 106
06-01-2012, 11:53
Hayırlısı Olsun şimdiden kazasız ßelasız Kıvanç sen mi aşılıyorsun ankaralıları :D
Şimdi trafikten geldim yeni plakamızı aldık :) greddy plakalıklarım gelsinde takayım onları :) artık plakası 31 PE 959 Pocket evo oldu :D
Şimdi trafikten geldim yeni plakamızı aldık :) greddy plakalıklarım gelsinde takayım onları :) artık plakası 31 PE 959 Pocket evo oldu :D
hayirli olsun :)
kendi arabami yazilimli kullanma sansim olmadi ama gecen Spt i kullandim asagi yukari sizin aracinizla ayni olmasi lazim parca icerigi,baya tatmin ediciydi :)
hayirli olsun :)
kendi arabami yazilimli kullanma sansim olmadi ama gecen Spt i kullandim asagi yukari sizin aracinizla ayni olmasi lazim parca icerigi,baya tatmin ediciydi :)
Benide pek tatmin ediyor saolsun :)
kanka ilk izlenimlerin nedir anlatsana biraz benim pek hoşuma gitmsede biraz uğraşmak zevk almak emek sarfetmek adına siyahından alabilirim :)
Elimden geldiğince İst'dan Yardımcı olurum Sana Erkan ßaşkan Kazasız ßelasız Tekrardan +1 VA_Plaka Czt ßende Şuan uyuyor 1 hafta yok 106 gti parası gömdüm :)
1 106 lik ne aldin arabaya lutfu :)
kanka ilk izlenimlerin nedir anlatsana biraz benim pek hoşuma gitmsede biraz uğraşmak zevk almak emek sarfetmek adına siyahından alabilirim :)
Kanka güzel araba yeni model içi falan rahat dar deil tork cok güzel :D 200hp üstü dahada güzel :D al tavsiye ederim :D
pegeout 106
06-01-2012, 13:27
Hayırlısı olsun
Güzel Plaka Resim ßekliyoruz ßaşkan :)
pegeout 106
06-01-2012, 13:28
1 106 lik ne aldin arabaya lutfu :)
Söyliyemem Apoo ßizzat gelip misarifim olup görmen gerekiyor canlı şahit olmanı isterim :)
Hayırlısı olsun
Güzel Plaka Resim ßekliyoruz ßaşkan :)
Videoda istiyoruz :D :D
şehir içi kaç litre kanka ? ama gaz pedalına üflemeli değil hani normal kimi zaman devir çevirmeden kimi zaman azcık basmalı falan ? şuan değişik bi soru olduğunu düşünüp anladığını varsayıp cevap bekliyorum :D
şehir içi kaç litre kanka ? ama gaz pedalına üflemeli değil hani normal kimi zaman devir çevirmeden kimi zaman azcık basmalı falan ? şuan değişik bi soru olduğunu düşünüp anladığını varsayıp cevap bekliyorum :D
Şehir içi karışık kullanımda kanka 10 falan yakar uzunda 6. 7 yakar ::)
hayırlı olsun kazasız belasız inşaallah
videoları beyenmedinizmi yavvvvvvv
ProdriveSTI
06-01-2012, 15:33
panpa hayırlı olsun :D
videoları beyenmedinizmi yavvvvvvv
katof sesi çok güzell,bana göre typer a yakın valla
bu antipatinajı iptal edenler nası etmiş varmı şema örnek vs bişiler düğmeli yapıyorlarmış ?
sigorta panelınde sağ en alttaki sigortayı çekiyosun kontak kapalı iken. kontak açıp frene sonuna kadar bas esp off olur:) tam hatırlamıormda 15 amperlık bı sıgorta olması lazım mavi renklı
sigorta panelınde sağ en alttaki sigortayı çekiyosun kontak kapalı iken. kontak açıp frene sonuna kadar bas esp off olur:) tam hatırlamıormda 15 amperlık bı sıgorta olması lazım mavi renklı
İlginç bir yöntem başarılı olursa denemekden ne çıkar ?
Ahmet_28
07-01-2012, 11:18
İlginç bir yöntem başarılı olursa denemekden ne çıkar ?
+ 0,1 basınç çıkar :D
ayrıca araba sardığı için kesiklik yapıyor o sorun ortadan kalkar
ben czt li olamadım malesef.. araba soylenildigi gibi cıkmadı.. kısmet..
bu antipatinajı iptal edenler nası etmiş varmı şema örnek vs bişiler düğmeli yapıyorlarmış ?
hiç öyle sigortayla falan uğraşmaya gerek yok el fireninin altında sökülebilir bi panel var onu kaldır bi soket çıkacak karsına sök o soketi esp devre dışı:)
Czt lerin ön ve arka kapı yüzlerindeki hoparlor çapları kaç cm dir bilen duyan eden yazarmı :)
Czt ciler alow :D bu czt nin orjinal teybi sökersek ön orta paneldeki göstergelerin hepsimi kaybolcak yoksa sadece şarkı ismi yazan kısımmı ?
Czt lerin ön ve arka kapı yüzlerindeki hoparlor çapları kaç cm dir bilen duyan eden yazarmı :)
ön 16 cm arkalarda 16 cm....
tc yi iptal etmek istiyorsanızda el fireninin altından mavi kablo olması gerekiyor oraya bir anahtar yerleştirin..aç kapa bu şekilde kullanırsınız....
ysf20 nicli arkadaşta fotosu detaylı çekimi vardı paylaşır.
benim zamanımda sigorta sökülüyodu demekki yeni şeyler bulunmuş:D
+ 1
niyetim var bu aralar eski bi czt sevdalısı olarak ama hayırlısı bakalım :)
bu arada dt 5557 tolga abinin eski aracıydı dimi ?
doğrudur ben öyle hatırlıyorum
Czt ciler alow :D bu czt nin orjinal teybi sökersek ön orta paneldeki göstergelerin hepsimi kaybolcak yoksa sadece şarkı ismi yazan kısımmı ?
up up up :D
sadece teybin fonksiyonlarini iceren bilgiler olmayacak yani fm isimleri sarki isimler ve yol bilgisayarıda iptal olacak tabi ..
hepsi kaybolmaz ama anlık yakıt tuketımınde bıraktıysan sadece onu görürsün diye biliyorum
+ olarak teybin takılı olduğu yer kavisli olduğundan sonradan takılan şeyler güzel durmuyor arabanın bütünlüğünü bozuyor dusuncesındeyım..
ön 16 cm arkalarda 16 cm....
tc yi iptal etmek istiyorsanızda el fireninin altından mavi kablo olması gerekiyor oraya bir anahtar yerleştirin..aç kapa bu şekilde kullanırsınız....
ysf20 nicli arkadaşta fotosu detaylı çekimi vardı paylaşır.
maviyi bilmiyorum ben kırmızı ile yapmıştım, zaten bu bilgiyi bulup dağıtan bendim.
belki mavi ile daha iyi oluyordur, sapıtıyordu kadran...
hepsi kaybolmaz ama anlık yakıt tuketımınde bıraktıysan sadece onu görürsün diye biliyorum
+ olarak teybin takılı olduğu yer kavisli olduğundan sonradan takılan şeyler güzel durmuyor arabanın bütünlüğünü bozuyor dusuncesındeyım..
guzel durmuyor evet ve yol bilgisayarono her marsta bi kere yeniledigi icin sabit bisey kalmıyor
otuzdört
13-01-2012, 10:38
Eyupte var bitane kan kırmızı. Her gectiğimde ohaaa amk. Diyip ardından bir masallah patlatıorm
guzel durmuyor evet ve yol bilgisayarono her marsta bi kere yeniledigi icin sabit bisey kalmıyor
Peki yol bilgisayarını çalıştırmak için bi alternatif varmı ? paralel 2 teyp mi bağlayacaz illa ? çözüm nedir bunda yani teyp in göstergeleri çalışmasın umrumda deilde yol bilgisayarım çalışsın yaw :)
teybi değiştirmenin nedeni nedir ona göre yardımcı olalım:)
mp3 çalmıyor diyorsan aux girişi yapabilirsin
ben net müzik dinlemek istiyorum elimde malzemelerim var hazırda . aux dan falan pek net geliceğini düşünmüyorum hem hemde elimde malzeme var satsam cok ucuza gider kullanayım istiyorum düzgün bi müzik dinleyim istiyorum
pioneer 9350 sd teyp
jbl gto 5355 anfim
cadence 16cm midlerim var
bass falanda varda bass takmak istemiyprum kullanayım diyorum elimdekileri :)
dj ugurcan
13-01-2012, 13:54
2 ay elimden geçti bende deli gibi sağa sola koşturdum :) pek yardımcı olabileceğimi sanmıyorum ama :)
pioneer 9350 sd teyp
jbl gto 5355 anfim
cadence 16cm midlerim var
bass falanda varda bass takmak istemiyprum kullanayım diyorum elimdekileri :)
detaylı resimleri atabilirim istersen düğmeyle ilgili kardeşim
detaylı resimleri atabilirim istersen düğmeyle ilgili kardeşim
at at ne varsa at yusuf bekliyorum hadi :D
+ 1
niyetim var bu aralar eski bi czt sevdalısı olarak ama hayırlısı bakalım :)
bu arada dt 5557 tolga abinin eski aracıydı dimi ?
dt 5559 yalnız plaka:)
Teybi taktım teyp fonksyonlari ve yol bilg gitti :)
Şimdi bu traction control u iptal edelim resimli bişiler olan varmı elinde vitesin ordan iptal ettiğimde abs falanda devre dışı kalacakmı bu soruların cevaplarını istiyorum :)
cvk_sport
02-02-2012, 13:53
MND czt de burda ilk mesajımıda czt konusuna atiyim dedim :)
MND czt de burda ilk mesajımıda czt konusuna atiyim dedim :)
MND CZT hangi semtte? Ayrıca birde üyeler konusunda kendinizi tanıtın. : )
cvk_sport
02-02-2012, 13:59
Bahçelievlerdeyim. İsmim Hamit 3 aydır falan üyeyim forma ama sadece video izlemek için kullanıyodum formu :)