Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.4tsi 160hp scirocco filtre eksoz chip önerisi
metinalan
05-01-2012, 09:10
1.4tsi 160hp scirocco için downpipe eksoz filtre almayı planlıyorum.
Marka model ve parça temini konusunda bilgisi olan varsa sevinirim arkadaşlar.
Ayrıca Abt chip yaptırmayı düşünüyorum iyi veya kötü kullanıcı yorumları varsa chip hakkında ,teşekürler
BlackEmperor
05-01-2012, 11:07
Ankaradaysan remaps.de yardımcı olur custom bi yazılım hazırlarlar sana parça temini içinde torq garaj olması lazım yardımcı olurlar...
CeM öZeR
05-01-2012, 14:54
Evotech öneririm. :)
revo-evotech-ecufast kavgası sürüp gidiyor ama herkesin ortak fikri abt yapma da ne yaparsan yap şeklinde:) geri kalan tüm sorunlarının cevabı benim imzamda marka olarak var.. ama ankarada nerede bulunur bilemiyorum..
arac dsg mi manual mı
dsg de fazla kurcaladığınz zaman sıkıntı çıkarabılıo bılgınız olsun
pesimist206
05-01-2012, 21:29
bmc fıltre supersprınt egzoz yada oncekı vadede son susturucu ıptalı downpıpe olarak ben customgarage ın hazırladıgı downpıpe ı kullanıyorum gayette memnunum yazılım konusundada abt yaptırmada ne yaptırırsan yaptır :)
Fazıl T.
05-01-2012, 22:56
ecufast,komple iskender,aem dry flow
Revo, İTG intake , Milltek tbe, forge cooler senin recete
arac dsg mi manual mı
dsg de fazla kurcaladığınz zaman sıkıntı çıkarabılıo bılgınız olsun
Ne gibi sıkıntılar? Chip+egzoz+filtreden sonra mı oluyor bu sıkıntılar?
ben ecufast yaptım cok memlunum su an tavsıye ederım
Ne gibi sıkıntılar? Chip+egzoz+filtreden sonra mı oluyor bu sıkıntılar?
dsg lerde oluyomus genellıkle arac bellı bı torkun ustune cıktıgı zaman yanı fabrıka degerının ustune cıktıgı zaman dsg ıçın soluyorum sarsıntılı vıtes deıstırmeler fılan baslıca sebeplerıymıs heralde fazla gucu kaldırmıo :S şöyle bı arastırdımda bu durumdan daha 15000 km de garantıden sanzman deıstren abıler warmıs :(
http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=sc%C4%B1rocco%20dsg%20sorunu&source=web&cd=16&ved=0CEIQFjAFOAo&url=http%3A%2F%2Fwww.techturkey.com%2Fforum%2Fsohb et%2F46969-scirocco-14-tsi-160-manuel-hakkinda-gorusleriniz.html&ei=B0QGT7fiNIO3hAestJivAQ&usg=AFQjCNEmw_UxACiKL9ZJB61jORDOjASqNA
gecmiştede zaten bu konu hakkında baya konusulmustu
metinalan
06-01-2012, 08:51
Yok araç manuel
metinalan
06-01-2012, 08:52
bmc fıltre supersprınt egzoz yada oncekı vadede son susturucu ıptalı downpıpe olarak ben customgarage ın hazırladıgı downpıpe ı kullanıyorum gayette memnunum yazılım konusundada abt yaptırmada ne yaptırırsan yaptır :)
son susturucu iptal derken :D
pesimist206
06-01-2012, 10:17
son susturucu iptal derken :D
bıldıgın sos susturucu kesılıyor yerıne duz boru kaynatılıyor :)
bıldıgın sos susturucu kesılıyor yerıne duz boru kaynatılıyor :)
ses nasıl ? :) tatmin edicimi ?
pesimist206
06-01-2012, 10:22
ses nasıl ? :) tatmin edicimi ?
yakın zamanda downpıpe + son ıptalı olan aracımın vıdeosunu ceker koyarım =) catarapatarapatkut gıdıyo yanı bence asırı keyıflı ve tatmıne edıcı :D
ben revo dıyorum 1.4 tsi 160 LIKTA cok basarılı revo, kuru tıp bır fıltre ve kat ve son susturucu ıptalı yapılabılır yada revo ıcın ıstanbula genılecekse komple ıskenderde yapılabılır
Chip - Revo
Dp,egsoz - Milltek
Filtre - İtg maxojen cai
Alabileceğin yerleri p.m attım ;)
dp ve egsoz mılltek fıyat nedır??
pegeout 106
06-01-2012, 17:21
ecufast,komple iskender,aem dry flow
aynen katılıyorum arkadaşa en mükemmel sonuç ßu şekilde alınır DR. ECU Özgünün Sihirli elleriyle :)
aynen katılıyorum arkadaşa en mükemmel sonuç ßu şekilde alınır DR. ECU Özgünün Sihirli elleriyle :)
ben göremedim henüz Dr.Ecu'nün ellerini :) bekliyoruz bakalım...
Cevremdeki roccolarda %90 ecufast :) sikayet edende yok hepimiz memnunuz egzost konusunda iskender mantikli secimdir ama miltek super kit
Filtre olarak hks deneyen varmi bence cok guzel olur
metinalan
07-01-2012, 09:17
Bilgiler için teşekkür ederim arkadaslar ,before and after videolarını yakında koyabiliriz bu durumda :))
yakın zamanda downpıpe + son ıptalı olan aracımın vıdeosunu ceker koyarım =) catarapatarapatkut gıdıyo yanı bence asırı keyıflı ve tatmıne edıcı :D
bende rocco aldım 1.5 ay sonra inşallah teslim alıcam bu videoyu bende bekliyorummm:)
Yakın zamanda scirocco 1.6 160lık dsg almayı planlıyorum fakat su fıltre+egzoz+chıp'den sonra DSG arıza çıkarır muhabbeti aklımı karıştırdı? Gerçekten DSG bu mod'lardan sonra problem çıkarıyor mu?
bulenthaliloglu
10-01-2012, 21:21
Filitre k&n, yazilim Abt ,eksoz supersprint olursa baska seye gerek yok :)