Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafik park ceza
Selam, 1-1.5 saat önce yol üstünde bir yere park ettim 30 saniye sonra polis geldi resim çekiyordu araçların büyük ihtimalle gördü 30 saniye önce park ettiğimi,yolcuyu indirdim siz devam edin ceza yazıyorum dedi bende yoluma gittim, ceza yedimmi acaba diye düşünüyorum şimdi netten sorgulattım gözükmüyor ama 1.5 saatte işlenirmi ceza yemiş olsam?
4 senedir park cezası dahi yemedimde bu seriyi 30 saniye için bozmayalım :D
tdipower
05-01-2012, 16:50
yazmamıştır merak etme :)
pashaboy
05-01-2012, 16:52
20 günden önce işlenmesi imkansız...
Hani durdurup makbuz falanda vermedi resimleri çekiyordu diğer araçların, bende yasakmıydı burası kbakmayın gibisinden çıktım park ettiğim yerden devam edin siz ceza yazıyorum diyince acaba bak işine yedin cezayı gibisindenmi dedi acaba dedim :) ceza yazıldıysa ve 20günden önce işlenmiyorsa nasıl öğrenebilirim?
Merhba aynı konu ustunden bende sorayım,
Dun aracımı cekmısler gıttım 60 lıra ceza ve 10 tl otopark parası odedim sımdı ark.lar dıyorlarkı evede ceza gelecek. Böyle bısey varmıdır daha evedemı ceza gelıcek :S
poseidon
05-01-2012, 16:57
20 günden önce işlenmesi imkansız...
Yok artık. Eskidendi o.
İnternetten 1-2 iş günü içinde görünüyor.
Selam, 1-1.5 saat önce yol üstünde bir yere park ettim 30 saniye sonra polis geldi resim çekiyordu araçların büyük ihtimalle gördü 30 saniye önce park ettiğimi,yolcuyu indirdim siz devam edin ceza yazıyorum dedi bende yoluma gittim, ceza yedimmi acaba diye düşünüyorum şimdi netten sorgulattım gözükmüyor ama 1.5 saatte işlenirmi ceza yemiş olsam?
4 senedir park cezası dahi yemedimde bu seriyi 30 saniye için bozmayalım :D
netten nasıl sorguladınız aceba
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
Burdan mtv hesaplama ve ödeme yapip bilgileri girdikten sonra açılan pencerede cezalara tıklayın, netten ödeme yapılıyor burdan galiba eh bu vesileyle gözüküyor cezalar.
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
Burdan mtv hesaplama ve ödeme yapip bilgileri girdikten sonra açılan pencerede cezalara tıklayın, netten ödeme yapılıyor burdan galiba eh bu vesileyle gözüküyor cezalar.
burda benim araç bilgileri çıkmıyor normalmidir acaba :)
Merhba aynı konu ustunden bende sorayım,
Dun aracımı cekmısler gıttım 60 lıra ceza ve 10 tl otopark parası odedim sımdı ark.lar dıyorlarkı evede ceza gelecek. Böyle bısey varmıdır daha evedemı ceza gelıcek :S
Evet, 60 lira cekici parasi, 10 lira otopark, ayrica 66 da yasak park cezasi gelecek.
Bana da ayni sekilde geldi dun muhtarliktan aldim makbuzumu :D
yazmamıştır muhtemelen ama işlenmesı 1 ayı bulur
bana havalimanında yazmadım dediği halde arkamdan yolladığını biliyorum yazacam dediyse gelir
bana havalimanında yazmadım dediği halde arkamdan yolladığını biliyorum yazacam dediyse gelir
ya yine sana yaptıgı gibi blöf yaptıysa
ya yine sana yaptıgı gibi blöf yaptıysa
yazıyor tunç bi güzelde 1 ay filanda bulmuyor geliyor hemen
ceza yazınca sisteme hemen düşür nasıl araç trafikten men ediliyor ve emniyette bu gözüküyorsa bu olay aynı öyle cünkü çok trafikten çok men edildim :D
Yarın tekrar bakayım o zaman ben yazmışmı diye :)
Ataköy Şirinevlerde tramvay üst geçidinin altında bir memur duruyordu. 15 gün önce Elinde küçük not defteriyle. muhtemele her sabah geliyordur canı sıkıldıkça.
Yayan yürüyorum, Merak ettim, yanına gidip sordum. " Memur bey o plakaları neden not alıyorsunuz? "
Otobüs durağı burası, duran, duraklayan arabaların evlerine cezalarını göndericez demişti.
Dedim arkadan yazabiliyor musunuz, durdurup ceza makbuzu vermek, imzalatmak filan gerekmez mi ?
"Avrupada mı yaşıyosun ?" dedi bana aynen.
Başkası anlatasa inanmazdım ama bizzat ben konuştum ..
SekoLive
06-01-2012, 14:17
master diyemedn mi burası avrupa kıtası diye sokaydın lafı :)
sanrım arkadan yazılan cezayı foto v.s. yoksa almama hakkımz vardı. evdekileri tembihlemek lazm gelirse almayın diye.
15 gun icinde size cezanin teblig edilmesi gerekiyor. 15 gun icinde ceza gelmez daha gec gelirse iptalini isteyebilirsiniz...
sanrım arkadan yazılan cezayı foto v.s. yoksa almama hakkımz vardı. evdekileri tembihlemek lazm gelirse almayın diye.
Muhtarlığa bırakıyorlar. Artık ordan sonra ne olur bilemem.
eğer fotoğrafınızı çektiyse bilinki gelicek eve önceden direk cezaydı mahkemede itirazlar falan olunca artık uğraşmıyolar çekiyolar resmini al sana kanıt diyip çatır çatır yolluyolar :)
400küsür lira radar cezasını posta kutusuna atıp gittiklerini biliyorum :D
neyin imzası.. nereye imza.. :D
Bu aralar çok polis var ya dikkatimi çekti heryerde çevirme ceza vs.
Valla insafı varsa zaten polisin girip çıktım diye cebe 30 saniye yazmamıştır,siz devam edin ceza yazıyorum ben dedi gerçide kendi paranoyam işte yazmıştır belki diye baktım yine netten ceza falan gözükmüyor :)