Orijinalini görmek için tıklayınız : Nardi & Momo ?
Arkadaşlar, MK2 Golf'e hangisi güzel olur? Maliyet, görünüş, kullanım ve kalite bakımından hangisini tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Nardi Personal Neo Actis 350mm siyah deri/kırmızı dikiş - 271.25$ Gümrük ve diğer masraflar 650-700TL'ye geliyor. Belki daha ucuza alabilirim eBay'dan.
http://www.weaksauceparts.com/devcopy/images/t_17989_01.jpg
Momo Tuner 320mm siyah deri/kırmızı dikiş - 219.76$ Gümrük ve diğer masraflar 550-600TL'ye geliyor. Direk eBay fiyatı.
Çerçevesiz
http://www.weaksauceparts.com/devcopy/images/t_16627_01.jpg
Çerçeveli
http://www.weaksauceparts.com/store/images/magictoolbox_cache/t_18095_t_250.jpg
tek parca olmasından dolayı momo dıyorum cercevesız daha guzel olur kanımca.
ulasoztas1
06-01-2012, 09:09
hem maddi hemde logonun direksiyondaki duruşu açısından momo derim, ama çerçevesiz olanı
Erdem K.
06-01-2012, 09:12
çerçevesiz momo güzel olur...
Peki günlük kullanım için 320mm mi? 350mm mi?
350mm idealdir bence, 320mm ile günlük kullanımda manevralarda zorlanabilirsiniz kollarınızı dar alanda çalıştıracağınız için.
Nardi'yi tercih ederdim bu arada, oyumda belirttim :)
Bulut Y.
06-01-2012, 15:15
350mm idealdir bence, 320mm ile günlük kullanımda manevralarda zorlanabilirsiniz kollarınızı dar alanda çalıştıracağınız için.
Nardi'yi tercih ederdim bu arada, oyumda belirttim :)
nardi +1.............................
Çok zor seçim. Çünkü ikiside neredeyse aynı. : ))
Serencebey
06-01-2012, 15:20
personal is the best.
Shadow_Dancer
06-01-2012, 15:20
çerçevesiz momo.. çok güzel modellermiş valla :)
tabiki çerçevesiz ''momo''
benimde oyum nardi den yana oldu
tuner faruk
06-01-2012, 15:54
Nardi+1 :)
Kanki bende nardi diyenlerdenim ama tahta olan versiyonu tavsiye ederim.
Bencede nardi. Nardi candır:D
Kalite konusunda tabiki Nardi +1000
Kanki bende nardi diyenlerdenim ama tahta olan versiyonu tavsiye ederim.
Yau ahşap olanlar müthiş duruyor ama o kadar da "oldschool" değiliz diye düşündüm. :D
Bu arada aramızda baya bir Nardi'ci varmış. Bakalım anket sonucu ne olacak? Jaws jenerik. :D
nardi bence oem görünüme hem şekil hemde duruş olarak daha yakın gibi bence. old sukul araç için daha uygun gibi. ama mesela lancia olsa momo derdim ben. biraz daha agrasif duruş için :)
Bence de Nardi old school bir araç için daha güzel olacaktır. Hem marka amblemi de eski vw amblemini andırıyor, kral tacı falan, gerçi bahsettiğim amblemdeki kral tacı değilde kale suru gibi ;)
http://farm3.static.flickr.com/2742/4100359720_8b542b8b8d.jpg
Her neyse benim oyum Nardi'ye ;)
Dalga geçer gibi olmuş %50 %50 :D
Ben sanirim personel alirdim.
Bu arada eski civickimde momo tuner 320mm vardi.350 alman daha rahat olacaktir şehir içinde.
ayrica fiyatlar cok pahaliymiş ben cok temiz durumda 200'e mi ne satmiştim :)
Ben sanirim personel alirdim.
Bu arada eski civickimde momo tuner 320mm vardi.350 alman daha rahat olacaktir şehir içinde.
ayrica fiyatlar cok pahaliymiş ben cok temiz durumda 200'e mi ne satmiştim :)
İkinci el vardır belki ama ikinci el istemiyorum.
Dediğiniz gibi 350'lik daha mantıklı olacak gibi çünkü bir de kısa tur direksiyon dişlisi taktık ek olarak bir de hidrolik direksiyon yok. :D
Bende NARDI'yi beğendim. Oyum ondan yana. Ayrıca SPARCO'nun direksiyonları da MOMO'nun kilerden güzel bence.
Ben momo derdim fiyat aralağındaki farkdan dolayı,kaldıki 2 side aynı fiyat olsa yine momo derdim nardi ye baktıgımda 2-3 parça dikilmiş olarak görüyorum.
Ayrıca tam olarak direksiyona oturmamış pürüzsüz bir yüzeyi yok,buda göze hoş gelmiyor,dikiş yerleri zamanla yüzüğünüze tırnagınıza takılabilir,sıcakda hafif gevşek olan yerler daha fazla gevşeyebilir,ki ürünü iade etme şansınız biraz zor olacak,değiştirmek istediğinizde rahatlıkla satabileceğiniz bir ürün momo.
Netice itibari ile bir kere alacaksınız,umarım yardımcı olabilmişimdir ;)
Momo çerçevesiz .
serkanokan
07-01-2012, 09:46
Momonun dikişleri Nardiye göre daha mantıklı, tam sağ ve tam solunda dikiş yok dolayısıyla daha az kirlenme,daha az aşınma ;)
MR.TurboALİ
07-01-2012, 09:47
nardi nardi nardi.