Orijinalini görmek için tıklayınız : AHM VE saxo VTS & UE 106 GTİ
percussionali
07-01-2012, 01:06
YUKARIDA OY KULLANMAYI UNUTMAYALIM
AHM VE saxo VTS & AHM UE 106 GTİ
Spercler aynı
VE Vts te PT53
UE 106 da PT52 sonuç ne olur sizce;) bu arada UE 106 İST en hızlısı106 sı denicek araç bulamıyor kendine :D
UE 106 DYNO ÖLÇÜM videosu yer PAŞAOĞLU
_2353292.htm
http://b1201.hizliresim.com/t/7/1mpjz.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
halilkarakas
07-01-2012, 01:07
çok kötü şeyler olur :D
mami_makinen
07-01-2012, 01:09
ue boy boy yapar :D
Cliosportve
07-01-2012, 01:09
Ahmet abinin aracı eskisi gibiyse işi zor :D
percussionali
07-01-2012, 01:12
Ahmet abinin aracı eskisi gibiyse işi zor :D
yok eskisi gibi olmuyacak şuan yapıyo 10 güne aracı hazır
percussionali
07-01-2012, 01:13
ue boy boy yapar :D
hele sen bidur müdahale etme hemen :D
ahmetin arac çıksın UE yi sen kullanacan
mami_makinen
07-01-2012, 01:16
hele sen bidur müdahale etme hemen :D
ahmetin arac çıksın UE yi sen kullanacan
ben anlamam ben saplarım :D:D
ue tecavuz edecektir ahmete :D
mc de de dedıgımız gıbı ue gecerse hem emme hem egsoz ahmete , ahmet gecerse emme bana egsoz mamı abıme :)
ben oyumu ue den yana kulllanıyorum arac gercekten hızlı mamı beyın plotaja dıyecek yok bakalım ahm ne yapacak. :D
mami_makinen
07-01-2012, 01:18
ue tecavuz edecektir ahmete :D
mc de de dedıgımız gıbı ue gecerse hem emme hem egsoz ahmete , ahmet gecerse emme bana egsoz mamı abıme :)
ben oyumu ue den yana kulllanıyorum arac gercekten hızlı mamı beyın plotaja dıyecek yok bakalım ahm ne yapacak. :D
o degılde pt53 un full lıftı baya yuksek ahmet ne yapcak acaba:D:D
Alicanrs
07-01-2012, 01:19
mami makinen kullanırsa ue yi ve yi geçer :) yoksa Ve saxo geçer:)
308 e 308 abı neyse tming i fazla yatırmayız rahatca hareket eder ahm :D
eger gecılırsek zaten tech e gırmeyelım bıdaha abi :D
uRuç_106
07-01-2012, 01:34
iyi olan kazansın derim :D sonuçta bunun ucunda eksoz emme var :D
percussionali
07-01-2012, 01:38
valla bilmem ikiside AHM nin kendi yaptığı araç amaç 53 52 den + mı olması yoksa 53 - yemi düşürüyo onu görmek amaç tabi biraz iddalı oldu durum işi sonunda egzantirik ve emme vaar :D
sıkıntılı bir durum:=)
bekleyin içinizden geçecem 15 gün sabredin şuan kendi yaptıgım araca bilendim silindir kapagımı ölümüne polişh liyorum :D:D:D geri sayım başladı son 14 gün :hahaha:
percussionali
07-01-2012, 01:59
bekleyin içinizden geçecem 15 gün sabredin şuan kendi yaptıgım araca bilendim silindir kapagımı ölümüne polişh liyorum :D:D:D geri sayım başladı son 14 gün :hahaha:
AHM ben seni destekliyorum ;)
uRuç_106
07-01-2012, 02:05
bende kendi arabamı destekliyorum :D valla geçmez bu 14 gün :soru:
percussionali
07-01-2012, 02:05
15 günlük OYLAMA açtım oy kullanalım yukarıda;)
uRuç_106
07-01-2012, 02:08
15 günlük OYLAMA açtım oy kullanalım yukarıda;)
aynen kanka daha iyi oldu ;)
Araçların tam özelliklerini yazarsanız daha iyi yorum yapılır..
-Şanzıman oranları, piston nedir, egzantrik nedir araçlar ne dönüyor, sökükmü kg ler ne olucak
kilolar eşitlenecek ue de 14 60 ayna mahrulti ve de 13 59 ayna var
percussionali
07-01-2012, 02:14
Araçların tam özelliklerini yazarsanız daha iyi yorum yapılır..
-Şanzıman oranları, piston nedir, egzantrik nedir araçlar ne dönüyor, sökükmü kg ler ne olucak
aracı yapan AHM bu soruya o cevap verirse daha iyi olur 2 aracında speclerini o yaptı o anlatsın;)
Allah kaza bela vermesin..
kilolar eşitlenecek ue de 14 60 ayna mahrulti ve de 13 59 ayna var
devirlerinizde uyuşmazlık olucak onun konusun önceden..
Gizli değilse tam olarak araçlarda ne var yazarsanız fikir verilir..
aracı yapan AHM bu soruya o cevap verirse daha iyi olur 2 aracında speclerini o yaptı o anlatsın;)
:icon_tup:
uRuç_106
07-01-2012, 02:21
Allah kaza bela vermesin..
devirlerinizde uyuşmazlık olucak onun konusun önceden..
Gizli değilse tam olarak araçlarda ne var yazarsanız fikir verilir..
:icon_tup:
bence bu soruyuda ahm performance cevaplasın...
ve vts
piston vössner 12 sıkıştırma 78.50
eksantrk pt 53
13 59 ayna mahrulti
peugeot spor yazılım
ekzozt
filtre
mekanik itecek
tu5jp4 silinbdir kapagı
porth polişh
ue 106
piston vössner 12 sıkıştırma 79.50
eksantrk pt 52
14 60 ayna mahrulti
ecu fast yazılım
ekzozt
filtre
porth polişh
ve vts
piston vössner 12 sıkıştırma 78.50
eksantrk pt 53
13 59 ayna mahrulti
peugeot spor yazılım
ekzozt
filtre
mekanik itecek
tu5jp4 silinbdir kapagı
porth polişh
ue 106
piston vössner 12 sıkıştırma 79.50
eksantrk pt 52
14 60 ayna mahrulti
ecu fast yazılım
ekzozt
filtre
porth polişh
aranızda pek özellik farkı yok,sıkıştırman ve piston çapın bence tam kıvamında.. en büyük +'ın şanzıman oranın, 14\60 dan daha iyi toplar her zaman alt devir kalsan bile. egzantik farkı o kadar ahım şahım değil bana göre +ların şanzıman ve kapak(portların subabların daha büyük) peugeot sport yazılım ile tam olarak performans alabildin mi ? araç kg lerini nasıl eşitliceksiniz..1-2 boy önde olursun diye düşünüyorum oyumu sana veriyorum.. iyi olan kazansın :)
percussionali
07-01-2012, 02:35
aranızda pek özellik farkı yok,sıkıştırman ve piston çapın bence tam kıcamında.. en büyük +'ın şanzıman oranın, 14\60 dan daha iyi toplar her zaman alt devir kalsan bile. egzantik farkı o kadar ahım şahım değil bana göre +ların şanzıman ve kapak(portların subabların daha büyük) peugeot sport yazılım ile tam olarak performans alabildin mi ? araç kg lerini nasıl eşitliceksiniz..1-2 boy önde olursun diye düşünüyorum oyumu sana veriyorum.. iyi olan kazansın :)
kimse bişy sökmiyecek eşit olacak :D gerçi mami ahmetten hafif ahmet 85 kg mamide olsun en baba 70 kg ahme gene ağır ben 15 kg lık un çuvalı atarım arabaya :D
aranızda pek özellik farkı yok,sıkıştırman ve piston çapın bence tam kıvamında.. en büyük +'ın şanzıman oranın, 14\60 dan daha iyi toplar her zaman alt devir kalsan bile. egzantik farkı o kadar ahım şahım değil bana göre +ların şanzıman ve kapak(portların subabların daha büyük) peugeot sport yazılım ile tam olarak performans alabildin mi ? araç kg lerini nasıl eşitliceksiniz..1-2 boy önde olursun diye düşünüyorum oyumu sana veriyorum.. iyi olan kazansın :)
ayar için ecu fast gidecem saten şuan kapak sökülü port polish yapıyorum vıdeband baglanıp ayar yapılacak
kimse bişy sökmiyecek eşit olacak :D gerçi mami ahmetten hafif ahmet 85 kg mamide olsun en baba 70 kg ahme gene ağır ben 15 kg lık un çuvalı atarım arabaya :D
şöför kg lerine bişey diyemem bence her zaman araç sahipleri kullanmalı, mami kullanırsa adaletsizlik olur bence :):) araçların giderlerini görmek istiyosanız azına kadar sökün,hidrolikden iç bakalitlere yere tavana kadar.. o zaman araç kgleri eşit olacaktır :D
ayar için ecu fast gidecem saten şuan kapak sökülü port poişh yapıyorum vıdeband baglanıp ayar yapılacak
en saglıklısı, pug sport yetersiz kalır..
percussionali
07-01-2012, 02:39
şöför kg lerine bişey diyemem bence her zaman araç sahipleri kullanmalı, mami kullanırsa adaletsizlik olur bence :):) araçların giderlerini görmek istiyosanız azına kadar sökün,hidrolikden iç bakalitlere yere tavana kadar.. o zaman araç kgleri eşit olacaktır :D
en saglıklısı, pug sport yetersiz kalır..
araç sahibi kullanırsa zaten anket yapmaya ne gerek varki ben sonucu söyleyim sana göki :D
bide 100kg la allah bereket versin
araç sahibi kullanırsa zaten anket yapmaya ne gerek varki ben sonucu söyleyim sana göki :D
hiçmi kullanamıyor :D
percussionali
07-01-2012, 02:41
şuan okuyo yorumumu kendisi :D
hiçmi kullanamıyor :D
yok canım alıştırmalar başlamış baya hızlanmış vitesleri eskisinden çok iyi :D:D
uRuç_106
07-01-2012, 02:44
bide 100kg la allah bereket versin
öhöö öhöö gıcık yaptıda :D beni rencide etme ali, bak hırs yapıyorumm :D
uRuç_106
07-01-2012, 02:45
yok canım alıştırmalar başlamış baya hızlanmış vitesleri eskisinden çok iyi :D:D
bak ahm ilerleme kaydettiğimi anlamış:D teşekkür ederim kanka.daha iyi olucak inş.
percussionali
07-01-2012, 02:45
öhöö öhöö gıcık yaptıda :D beni rencide etme ali, bak hırs yapıyorumm :D
engin in aşşa lan düşecen çıkma diyom sana çatılara sürekli:scared:
uruç oylamada VE önde :D
uRuç_106
07-01-2012, 02:47
engin in aşşa lan düşecen çıkma diyom sana çatılara sürekli:scared:
engini karıştırma bu işe :D kanka napıyonuz durmadan kendinize oy mu veriyonuz :confused: 6 ya 2 olmuşda :D
percussionali
07-01-2012, 02:49
engini karıştırma bu işe :D kanka napıyonuz durmadan kendinize oy mu veriyonuz :confused: 6 ya 2 olmuşda :D
adam bildiğimiz ganıttırıyo yaf :D
biz iki üç kere oy veriyoz sende ver kendine :D
uRuç_106
07-01-2012, 02:53
adam bildiğimiz ganıttırıyo yaf :D
biz iki üç kere oy veriyoz sende ver kendine :D
yok kanka hak geçer bende olmaz öle şeyler :D bence sizde sipekilasyon yapmamalısınız :D
CeM öZeR
07-01-2012, 07:48
Bence herşey aynı bile olsa şanzuman UE'nin uzunda daha iyi yürümesini sağlayacaktır. 140 gibi 14-60 'lı araba öne çıkar diye tahmin ediyorum.
Arı kovanınnın içine çomak sokcam lakin çomağı arıyorum birazdan geleceğim :D :D
YavuzNaz
07-01-2012, 08:08
ben ue den yana kullandım oyumu, lakin bir gerçekte var ustanın aracı hep hızlıdır :)
Araçlara maşallah suphanallah inşallah güzel net denemeler olur.ancak konuya direk girmiş bulunduk ama bizde aracımızın neler yapabildiğini görmek istiyoruz .***** yeni aldık aracı eğer bir sorun olmaz ise bizde gelip denemek isteriz saygılar ....
uRuç_106
07-01-2012, 11:49
Araçlara maşallah suphanallah inşallah güzel net denemeler olur.ancak konuya direk girmiş bulunduk ama bizde aracımızın neler yapabildiğini görmek istiyoruz .***** yeni aldık aracı eğer bir sorun olmaz ise bizde gelip denemek isteriz saygılar ....
bekleriz kardeşim konuyu takip edersen deneme günü geldiğinde sende gelirsin inş.
bekleriz kardeşim konuyu takip edersen deneme günü geldiğinde sende gelirsin inş.
eyvalllah kardeşim saolasın inş deneme günü cumartesi olurda bizde rahatça gelmiş oluruz...
Bence herşey aynı bile olsa şanzuman UE'nin uzunda daha iyi yürümesini sağlayacaktır. 140 gibi 14-60 'lı araba öne çıkar diye tahmin ediyorum.
8bin devirden baz alirsan ue 230 vts 220 yapar..
59 ve 61 oranlari cok agrasif oranlardir 60 in bu oranlara karsi hic sansi yoktur 60 in tek faydasi orjinal orana gore kisa olmasidir, takanlarin cogu araci sehir icinde de rahat kullanabilmektir..
Mesala 61 de 5.vites 4bin devirde 90-95 km
59 da 5.vites 4bin devirde 110 yapiyordu galiba
Kisacasi 60 in 59 ve 61 e karsi isi cok zordur..
Sadece drag icin 61 takarin
Roll drag ikisi bir arada istiyosan 59
Edit: ki altyapi ve egZantrik den dolayi vts 9bine kadar dondurulur ama ue nin 9bin gereksiz olucaktir ue max dolu dolu 8200 doner
Göki,ZD
Talih.b16
07-01-2012, 13:52
eyvalllah kardeşim saolasın inş deneme günü cumartesi olurda bizde rahatça gelmiş oluruz...
aynen samet arkadaşlarda kabul ederse bütün araçları götürüp bi deneyin.deniz sen emin.bende merak ediyorum sonucu ne olucak?
SEÇKİN172
07-01-2012, 14:03
benim fikrim ya kafa kafaya olur yada vts geçecektir.
percussionali
07-01-2012, 14:25
Valla güzel konu oldu bakalım
ne olacak. Bende çok merak ediyorum. Oyum m ve vtsten yanaama eskisi gibi gitmeyecek haberiniz ola
eğer timingi full üst devirdeyse 53 + 13/59 çok iyi gidecektir 170den sonra ama hiç belli olmaz nazminin arabada 52+12.2+61 le 13.8 yaptık şu an istanbulun en hızlı 106ları bu araçlar mı
Talih.b16
07-01-2012, 15:01
eğer timingi full üst devirdeyse 53 + 13/59 çok iyi gidecektir 170den sonra ama hiç belli olmaz nazminin arabada 52+12.2+61 le 13.8 yaptık şu an istanbulun en hızlı 106ları bu araçlar mı
erkut bizde iddalıyız aga:)bizde dolu dolu geliyoruz ss cat back ss headers 14.60 simota sort ram pt52 timing yazılım
percussionali
07-01-2012, 15:02
UE ist un en hızlısı gözüküyo denemek aracını görmek isteyen varsa her şekilde denenir;)
VE vts de çıktığı zaman onunlada denersiniz iki aracıda ve nin sahibi kendisi yaptı zaten :D biri olmazsa biri girer devreye :D ama ikiside hızlı ;)
İTİNAİLE araç denenir:D
Talih.b16
07-01-2012, 15:12
UE ist un en hızlısı gözükü denemek aracını görmek isteyen varsa her şekilde denenir;)
VE vts de çıktığı zaman onunlada denersiniz iki aracıda ve nin sahibi kendisi yaptı zaten :D biri olmazsa biri girer devreye :D ama ikiside hızlı ;)
bizde hızlıyız iddalıyız ama cok diil:)hızlılarla denemek aracı görmek istiyoruz okadar.biz clio rs le typer la falanda deneriz sıkıntı yok maksat denemek muhabbet
SEÇKİN172
07-01-2012, 15:13
vts nin sadece kapakmı polishlendi ali abi eger kapak sadece polishlendiyse 1 boy fln ahmet abi geçer die tahmin ediyorum ama tabi siz nedüşünüyosunz oda var tabi. :)
percussionali
07-01-2012, 15:19
bizde hızlıyız iddalıyız ama cok diil:)hızlılarla denemek aracı görmek istiyoruz okadar.biz clio rs le typer la falanda deneriz sıkıntı yok maksat denemek muhabbet
sıkıntı yok kardeşim burada herkez arkadaş dost amaç kazasız belasız şen şakrak rollingini yapıp rolling dönüşü mc te sohbet edebiliyorsak en güzel yanı budur zaten zaten herkez aracını denemek ister bunun sonundatebrik eder iş biter konu kapanır herkezin aracı kendine göre hızlıdır. tabiki denemeden bilemessin kesinlikle hangi araçtır sizin araç bu arada
percussionali
07-01-2012, 15:21
vts nin sadece kapakmı polishlendi ali abi eger kapak sadece polishlendiyse 1 boy fln ahmet abi geçer die tahmin ediyorum ama tabi siz nedüşünüyosunz oda var tabi. :)
yok seçkin sadece polish değil egzoz ,aeorodinamic flitre yazılım timming vs vs çok eksiği var o yüzden bitsin baya hızlı gelicek kısmtse ;)
ha bu arada ahmetten hızlı UE şuan onun belirteyim
SEÇKİN172
07-01-2012, 15:32
yok seçkin sadece polish değil egzoz ,aeorodinamic flitre yazılım timming vs vs çok eksiği var o yüzden bitsin baya hızlı gelicek kısmtse ;)
ha bu arada ahmetten hızlı UE şuan onun belirteyim
eski haline göre evet birazcık hızlı çok deil ama bu işlemlerden sonra vts geçecektir mesela aierodimik çok önemliydi abi vts nin bayagı hızlanacagına eminim artık 106 lar saxolar PT54 geçin yahu :):)
Talih.b16
07-01-2012, 15:33
sıkıntı yok kardeşim burada herkez arkadaş dost amaç kazasız belasız şen şakrak rollingini yapıp rolling dönüşü mc te sohbet edebiliyorsak en güzel yanı budur zaten zaten herkez aracını denemek ister bunun sonundatebrik eder iş biter konu kapanır herkezin aracı kendine göre hızlıdır. tabiki denemeden bilemessin kesinlikle hangi araçtır sizin araç bu arada
izmirde aydan filizin yaptığı beyaz 106 gti..bi iki araç daha gelebilir aynı stuplarda.tek farkı pistonu olan falan.bizde giderli diyoruzda bilmiyoruz hızlı araçlarla denemedik daha işallah sizinle olucak ilk.aynen denemek sohbet muhabbet
Selcuk_RoL
07-01-2012, 16:05
ben oyu arabalara değilde mami abiye verdim alicim:D
percussionali
07-01-2012, 16:09
izmirde aydan filizin yaptığı beyaz 106 gti..bi iki araç daha gelebilir aynı stuplarda.tek farkı pistonu olan falan.bizde giderli diyoruzda bilmiyoruz hızlı araçlarla denemedik daha işallah sizinle olucak ilk.aynen denemek sohbet muhabbet
evet biliyorum aydanflizin 106 tısını ooo çok keyifli olacak denemeler valla süper ahm aracını bitirsin keyifli birgün geçireceğiz son 14 gün :D
percussionali
07-01-2012, 16:11
hahaaha allah tan rengini belli etmedin mamiye vererek oyunu :D:D
uRuç_106
07-01-2012, 16:15
çok hızlı bi gece olucak.. Oylama sonuçlarıda çekişmeli gidiyo :D
sanırım çok keyifli b i N/A ortamı olacak biz de biraz geçe alalım olmazsa chefin rs ve krcyle aynı tarihlere gelirsek çok eğlenceli olabilir
percussionali
07-01-2012, 17:23
sanırım çok keyifli b i N/A ortamı olacak biz de biraz geçe alalım olmazsa chefin rs ve krcyle aynı tarihlere gelirsek çok eğlenceli olabilir
AYNEN süper olur kadir emmiylede tanışmış oluruz;;)
janer106
07-01-2012, 17:53
ahm kanka UE geçmezsen bir ilke geçersin kanka :)))) iyi olan kazansın diyim ulan ali gene ortalıgı karıstırdın hee :D
oyumu vts den yana kullandım :D
mechanic
07-01-2012, 20:50
maşallah. güzel değerler.
55 yanak lastikle mi dynoya çıktı?
janer106
07-01-2012, 21:00
çok hızlı bi gece olucak.. Oylama sonuçlarıda çekişmeli gidiyo :D
kanka ben oy kullanmayı bilmiyom nasıl yapıyorduk bunu :D :D
react1ve
07-01-2012, 21:03
bu engın usta hep aramızda yaw =) valla bende sonucu cok merak edıyorum 2 araca da fazlasıyla bınmıs bırı olarak kıme oy verecegımı bılemedım..ben oyumu yaptıgı aracların bu kadar ıddaalı olmasından dolayı ahm performance kendısıne verıyorum..
alı bu ıslerın altından hep sen cıkıyorsun abi seviyrm sni =)) bızde beklemedıyz.. alıcan burdan sana seslenıyorum ykle su aracı sende =) 3lu yapın babalar gıbı kanka =)
bu arada sehırdısından gelecek arkdslarda katılırsa o gece bayagı eglencez bellı bısey hem tanısmıs olurz..bladerk de gelırse onunla konusmam gerekecek cok sey war kıtlerım o aksam abı senı cok soru war kafamda..
percussionali
07-01-2012, 21:11
bu engın usta hep aramızda yaw =) valla bende sonucu cok merak edıyorum 2 araca da fazlasıyla bınmıs bırı olarak kıme oy verecegımı bılemedım..ben oyumu yaptıgı aracların bu kadar ıddaalı olmasından dolayı ahm performance kendısıne verıyorum..
alı bu ıslerın altından hep sen cıkıyorsun abi seviyrm sni =)) bızde beklemedıyz.. alıcan burdan sana seslenıyorum ykle su aracı sende =) 3lu yapın babalar gıbı kanka =)
bu arada sehırdısından gelecek arkdslarda katılırsa o gece bayagı eglencez bellı bısey hem tanısmıs olurz..bladerk de gelırse onunla konusmam gerekecek cok sey war kıtlerım o aksam abı senı cok soru war kafamda..
elman ozaman oy kullanacan ahmetten yana demicen anket yaptık oraya :D
uRuç_106
07-01-2012, 21:20
kanka ben oy kullanmayı bilmiyom nasıl yapıyorduk bunu :D :D
kanka konuya giriyosun ue 106 yazan yere basıyosun:) bölece oyunu kullanmış oluyosun :D
chiefkadir
07-01-2012, 22:31
sanırım çok keyifli b i N/A ortamı olacak biz de biraz geçe alalım olmazsa chefin rs ve krcyle aynı tarihlere gelirsek çok eğlenceli olabilirBen çok sabırsızlanıyommm biran önce iyileş panpaa :hahaha:
Anketteki araçların şu an nasıl gittiğini bilemiyorum ama ahm yi dragda görmüştüm oyumu ona kullanıyorum :)
Trance-R
07-01-2012, 22:41
bişey soracam , meraktan tabi ...
specler aynı sayılır dicem değil.
pt53 , pt52'den daha iyi değil mi ? verim - hp olarak ?
şanzıman oranları da farklı .. pilotaj mı devreye girecek şimdi :)
detaylı açıklayın aydınlanalım :)
uRuç_106
07-01-2012, 22:45
tabi plotajda önemli ama biz sadece egzantriklerin farkını görebilmek için bu denemeyi yapıyoruz. iki araçda AHM performance nin arabasıdır.pt52 li araç mı daha iyi yürüyo pt53 lü araçmı daha iyi yürüyo onu görücez :D
VTS 1 boy onde olucaktır...
bence önemi olan parça fazlası değil uyumluluğudur bu fark görülebilir
topspeed mı denencek nasıl denencek :) 17.61 ayna mahurıtımı werebılırım :D :D
ilk başta 13/59 lu araç biraz daha atak olur..14/60 lı araç 4. vitesin avantajını kullanır..zevkli bir deneme olacağı kesin :)
Tabikide VE VTS :D Uruç kusura bakma moruk :D
Cliosportve
08-01-2012, 13:24
bende kendi arabamı destekliyorum :D valla geçmez bu 14 gün :soru:
Sen kingsin :D
uRuç_106
08-01-2012, 13:31
Tabikide VE VTS :D Uruç kusura bakma moruk :D
yok kanka nie kusura bakiym :D Aslında bende vts destekliyorum ama kendi arabama ayıp olmasın die oyumu kendime kullandım:D yoksa heraman ustanın arabası daha iyi gider tabiki de:)
Cliosportve
08-01-2012, 13:33
yok kanka nie kusura bakiym :D Aslında bende vts destekliyorum ama kendi arabama ayıp olmasın die oyumu kendime kullandım:D yoksa heraman ustanın arabası daha iyi gider tabiki de:)
Oyumu Uruç'a verdim
Psikolojik baskı yapmanı istiyorum telefonuma mesaj atarak :D
oranlarda ahmet önde bakalım denemede ne olucak :)
mami makinen abimizin evo 6tm de ki vites atısları aklıma geliyorda :D
ue +mami makinen biraz iddalı olur
ama ahmet vts 'de etkili bi joker unutmamak lazm
uRuç_106
08-01-2012, 13:54
Oyumu Uruç'a verdim
Psikolojik baskı yapmanı istiyorum telefonuma mesaj atarak :D
kanka numaran yok bende :D olsaydı emiyn ol sanada gelirdi o mesaj :D
Cliosportve
08-01-2012, 13:56
kanka numaran yok bende :D olsaydı emiyn ol sanada gelirdi o mesaj :D
Hahaha :D Ne adamsın ya dün AHM anlattıda ne güldüm :D
AHM kafaya koyarsa geçemiyeceği araba yok :D Süper deneme olcak bekliyoruz :)
percussionali
08-01-2012, 14:17
oranlarda ahmet önde bakalım denemede ne olucak :)
mami makinen abimizin evo 6tm de ki vites atısları aklıma geliyorda :D
ue +mami makinen biraz iddalı olur
ama ahmet vts 'de etkili bi joker unutmamak lazm
Valla bana sorarsan pilotajda sıkıntı olacağını sanmıyorum ahm nin vitesler çok sıkı mami zaten efsane diyecek laf yok ama ahm de çok sıkı ue attığı vitesleri izlersek nedemek istediğimi anlarsınız ;)tamamen araçların gücü burada konuşacak olan plotaj bi işe yaramıyacak ;)
_2350470.htm
59lu olan arac pt 53 avantaji ile onde olmali ayarida iyiyse.. 59 ciddi avantaj//
arti dynosu olan aracin biraz daha devir donmesi gerekiyor guc hic dusmemis nerdeyse..
Karşılaştırma değilde, bu 106nın alt devirden gelişe hastayım. 2bin devirde, 2kişi + olarak. Maşallah araca bi kez daha. İmrendiğim bi kaç araçtan oldu bu araç daha önce de söylediğim gibi. bu çocuk olmuş :))))
percussionali
08-01-2012, 14:40
GANITTIRIYOMU NE :D
http://d1201.hizliresim.com/t/8/1ntmt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Valla bana sorarsan pilotajda sıkıntı olacağını sanmıyorum ahm nin vitesler çok sıkı mami zaten efsane diyecek laf yok ama ahm de çok sıkı ue attığı vitesleri izlersek nedemek istediğimi anlarsınız ;)tamamen araçların gücü burada konuşacak olan plotaj bi işe yaramıyacak ;)
_2350470.htm
kanka sağol :D pilotajın bi işe yaramıycanı anladım :D
ahmet yapıştırıyor bi gazdan ayağını cek be msllah :D
sonucu mrkla beklıyorum
nasıl yapsam hmm nasıl hızlandırsam arabamı:beuj: beni geçermi acaba :D:D
nasıl yapsam hmm nasıl hızlandırsam arabamı:beuj: beni geçermi acaba :D:D
ahmet ne zaman bitiyor :) şafak kaç
mami_makinen
08-01-2012, 14:44
ahmet ozur dıle affedeyım senı yoksa sana bu kadar guvenen ve oy veren ınsanlara mahcup edıcem senı ...
react1ve
08-01-2012, 14:45
ahmet ozur dıle affedeyım senı yoksa sana bu kadar guvenen ve oy veren ınsanlara mahcup edıcem senı ...
=)) abı alemsın ya.. yarn kacta gıdıyorz? beraber gıderız dımı abı?
percussionali
08-01-2012, 14:49
egzantirikci geldi hanııımmmm ablallar abiler temiz egzAntiriklerim manifoltlarım var :D
ahmet ne zaman bitiyor :) şafak kaç
şafak 13 :D
abi benim şanzumanın 3 vitesinde cartlama var :D kapaktan sonra şanzumanıda açacam şanzumanı açmışken diyorumki geri viteside iptal edeyim :D:D
mami_makinen
08-01-2012, 14:51
abi benim şanzumanın 3 vitesinde cartlama var :D kapaktan sonra şanzumanıda açacam şanzumanı açmışken diyorumki geri viteside iptal edeyim :D:D
sen bılırsın bu saatten sonra hıc bı problem ne sorunla yanıma gelme bu yarıs bıtene kadar hasımız artık:D
percussionali
08-01-2012, 14:52
:bravo::bravo::hoo:
:hehe::hehe::cokgreen:
mami_makinen
08-01-2012, 14:58
oruc o araba artık benım sorumlulugumda hafta ıcı bana bırakıyosun arabayı ..normalde ahmet ı 2 boy gecıcektım ama sımdı en az 4 boy gecıcem harbı bılendım :D ayrıca gerı vıtesı olmayan arkadaslara hastayım :D
ali mami makinen le ugraşılmaz aslında biz yanlışmı yapıyoz:D:D
uRuç_106
08-01-2012, 14:59
Karşılaştırma değilde, bu 106nın alt devirden gelişe hastayım. 2bin devirde, 2kişi + olarak. Maşallah araca bi kez daha. İmrendiğim bi kaç araçtan oldu bu araç daha önce de söylediğim gibi. bu çocuk olmuş :))))
UE 106 yı Yapan Ustanın ellerine sağlık :D kendi vts ni daha güzel yapar inş.
uRuç_106
08-01-2012, 15:00
puhahahahah :D
percussionali
08-01-2012, 15:01
AHM urucun geri vitesi iptal edeydin iyiydi :D
UE 106 yı Yapan Ustanın ellerine sağlık :D kendi vts ni daha güzel yapar inş.
react1ve
08-01-2012, 15:05
AHM urucun geri vitesi iptal edeydin iyiydi :D
bak ıste bu cok ıyı olurdu =) uruc ne dıo bunlar =)
edit:bunların ıcınde bende warım augha
uRuç_106
08-01-2012, 15:05
yaa benim arabanın eksikleri vardı biraz yaa :) ahmet usta geleyimde onları halledek hee :D ??
Ek.Civic_Spoon
09-01-2012, 10:04
sonuçları merakla bekli,yorum belki bizde aynı ortamda olur izlemeye gelebiliriz .. ben oyumu ahmetten yana kullandım, bugüne kadar yaptığı bütün araçlar güzel yürüdü bu seferde bi sürpriz yapıp yürütecektir .. :)
H22Power
09-01-2012, 10:16
oruc o araba artık benım sorumlulugumda hafta ıcı bana bırakıyosun arabayı ..normalde ahmet ı 2 boy gecıcektım ama sımdı en az 4 boy gecıcem harbı bılendım :D ayrıca gerı vıtesı olmayan arkadaslara hastayım :D
Sattın Ac yi uğraş dur şimdi :D ne güzel rekabet ediyorsunuz Allah bozmasın 106 alasım geldi :icon_tup:
Cumartesi günü tanıştığım ve aracımı onca işi olmasın rağmen aynı gün çıkardığı için tekrar teşekkür ediyorum ve oyu Ahmet Abi'ye atıyorum. VTS ise hiç de gördüğümüz ve bildiğimiz VTS'lere benzemiyor gerçekten, bakalım güzel bir deneme olacak :)
janer106
09-01-2012, 19:53
uruc kendisine oy vereyen güneşli mcte kahve ısmarlıyomus arkadaşlar haydi kahveye :D :D
yok ahmet dogru yapıyonda;)kendenemı güvenmiyon yoksa:D:D
janer106
09-01-2012, 19:54
abi ahm fena polişledi kapagı fena kızıştı ortalık kapagın tozlarını toplucam ii para eder valla :D
janer106
09-01-2012, 19:58
Hahaha Ne adamsın ya dün AHM anlattıda ne güldüm :D
o değil aliyle bende dizel var bizede gönderdi adam :D
istanbulda 2 adet hızlı 106 vts war denılmıs, yanılıyorsunuz o gece ZM YUSUF'ta gelecek 3 aracın speclerıde birbirine yakın şöförler iyi çok keyif alacagız izlerken :D
ali oylamaya zm yıde ekleyıver bı zahmet :D
Bildiğim kadarı ile SAKARYA aydan filizin eski aracıda denemeye geliyor?
percussionali
10-01-2012, 17:59
istanbulda 2 adet hızlı 106 vts war denılmıs, yanılıyorsunuz o gece ZM YUSUF'ta gelecek 3 aracın speclerıde birbirine yakın şöförler iyi çok keyif alacagız izlerken :D
adam bi dur yaaa
ali oylamaya zm yıde ekleyıver bı zahmet :D
Bildiğim kadarı ile izmitten aydan filizin eski aracıda denemeye geliyor?
aynen kardeşim ;)
onursoytam
10-01-2012, 18:24
her iki aracada maşallah bende sadece şunu paylaşmak istiyorum
yüksek dereceli egzantrik mümkün olduğunca kısa ayna ile agesifleşir Örnek ; 13/61 spec
araçların sıkıştırmaları 53 ü tam desteklemesede yinede iş yapar :)
VTS 13/61 ye dönüş yaparsa hiç zorlanmadan farklı geçicektir
bence hem roll de hemde drag ta 13/61 diyorum :)
ahmet usta yüksek dereceli egzanrik te 13/61 i lütfen denemesini tavsiye ediyorum belkide denemiştir,13/59 daha iyi diyodur, sonuçta usta kendisi en iyisini o bilir
iyi akşamlar...
excalibur
10-01-2012, 22:43
ue nin direksiyonunda mamy makinen varsa ahmetcim methanol fln basman lazım haberin olsun :D
Bildiğim kadarı ile izmitten aydan filizin eski aracıda denemeye geliyor?
İzmit değil hocam SAKARYA. İnş kartopumuzda ( ED 106 ) orda olucak görelim bakalım neler olucak. :)
Turboğuz54
09-07-2013, 18:40
pardon ed 106 ?
sana pardon baya bi hort yapmışın ed 106 evet nolmuş?