Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 m3 sorgulama
baskan96
18-09-2018, 16:06
Sorry, you have been blocked (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-daytona-violet-m3-489330828/detay)
Daytona Violet 34 EB 5429 286'lık M3 geçmişini bilen varmıdır ? Bayadır ilanda araç farklı illerde sürekli.
Saygılarımla.
75 liralık bir M3 dahi böyle olmamalı.. Şu piyasada 50-55'e keyfi alınır 3-4 liraya kozmetik bakım yapılıp gezilir. Vay efendim roll'muş dragmış muhabbetlerinde motor bence cortlar araba ciddi manada YIKIK duruyor..
75 liralık bir M3 dahi böyle olmamalı.. Şu piyasada 50-55'e keyfi alınır 3-4 liraya kozmetik bakım yapılıp gezilir. Vay efendim roll'muş dragmış muhabbetlerinde motor bence cortlar araba ciddi manada YIKIK duruyor..
50milyar? 55milyar? 70milyarlık böyle olmamalı mı? siz piyasadan çok uzaksınız herhalde,Istanbulda 110-180bintl arasında boyalı E36'lar el değiştiriyor siz sene 2012'de kaldınız herhalde 50 milyara kaç tane M3 varsa TR'de alırım şu devirde ilandaki araçlada uzaktan yakından alakam yok..
baskan96
23-09-2018, 21:59
50milyar? 55milyar? 70milyarlık böyle olmamalı mı? siz piyasadan çok uzaksınız herhalde,Istanbulda 110-180bintl arasında boyalı E36'lar el değiştiriyor siz sene 2012'de kaldınız herhalde 50 milyara kaç tane M3 varsa TR'de alırım şu devirde ilandaki araçlada uzaktan yakından alakam yok..
93 model logolari yok boyasız yeri yok macun hakkinda bilgi de yok km 270 diyor ama kasa beni bitirdiler diyor eski versiyon tercih edilen olsa da 286 lik ama kaci yasiyodur bilinmez.. işin özü araç alanin başını ağrıtacak. piyasada hiçbir arac zaten ederi fiyati yazmadigi icin arasanız 50lik arac da bulursunuz...
istanbulda 110-180bin tl arası e36 M3 LER el değiştiriyor !! bir tane falanda değil yani bayaa bi E36 M3 110-180 arası satılıyo yani !! valla o paralara E36 satabilen arkadaşları tebrik ederim..alan arkadaşlarıda ayrıca tebrik ederim.. koleksiyonluk special boyasız kazasız bijonlarına kadar orjinal 20-30bin km de falansa tabi alıcı bulur öyle bi arabanın rakamıda yoktur zatende öyle 180 e satılıcak o parayı hakedicek M3 TR de iki tane ya çıkar ya çıkmaz.. boncuk gibi e46 bulursun o paraya.. kaldıki 180 liraya F kasa 3.28 alıp ıkına ıkına gitmeyi tercih ediyo millet.. M alıcısı çoğalmıyo azalıyo..
M serisi özellikle M3 ler ciddi anlamda dünya çapında değerli araçlar oldular 1-2 seneye ilanlarda bile kolay kolay bulunmayacak (içi dişi kümes olan araçlar hariç) bu sebepten piyasadan işi bilen abiler tarafından toplanıyor devamda edecektir doğal olarak fiyatlar x2 hatta x3 olacak gibi görünüyor.
toplanan araçlar zaten bahsettiğiniz içi dışı kümes olan araçlar..araç toplamak zor değil..parça sıkıntısı zaten yok..kaporta boya iç trim deri vs kümes dediğiniz aracı bir ayda boncuk gibi toplarsınız..ki topluyolarda..zaten ilanlarda toplanmışı mevcut..e36M3 toplasanda çıkartsanda 100 liralık araç güncel fiyat olarak..kümes dedikleriniz zaten 50 liraya anca.. şahsi düşüncem yukarıda dediğim gibi tamamen orjinal kmsi düşük bir araç harici ki bunların rakamı ne derlerse o eder, güzel kazasız düzgün E36M3 ün edeceği maks rakam 100 ü geçmez..geçerse E46 alır toplarsın zaten..
toplanan araçlar zaten bahsettiğiniz içi dışı kümes olan araçlar..araç toplamak zor değil..parça sıkıntısı zaten yok..kaporta boya iç trim deri vs kümes dediğiniz aracı bir ayda boncuk gibi toplarsınız..ki topluyolarda..zaten ilanlarda toplanmışı mevcut..e36M3 toplasanda çıkartsanda 100 liralık araç güncel fiyat olarak..kümes dedikleriniz zaten 50 liraya anca.. şahsi düşüncem yukarıda dediğim gibi tamamen orjinal kmsi düşük bir araç harici ki bunların rakamı ne derlerse o eder, güzel kazasız düzgün E36M3 ün edeceği maks rakam 100 ü geçmez..geçerse E46 alır toplarsın zaten..
100'u geçmeyen araçlar, altı güneşten bronzlaşmış yada kulelerine inşaat demiri kaynatılmış araçlar oluyor genelde tabi herkesin düşüncesi farklı biraz araştırmak gerekiyor gerçekleri öğrenebilmek için. :rolleyes:
bu m3 hakkında bilgi var mı arkadaşlar
Sorry, you have been blocked (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orijinal-m3-coupe-sahibinden-617947463/detay?fbclid=IwAR0_d21BrgOguielHc5i7IefJXQUKVFmtzj jcXdyNpqQ4uHYZIZDR-ctB9k)
ilkerist
30-10-2018, 09:37
bu m3 hakkında bilgi var mı arkadaşlar
Sorry, you have been blocked (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orijinal-m3-coupe-sahibinden-617947463/detay?fbclid=IwAR0_d21BrgOguielHc5i7IefJXQUKVFmtzj jcXdyNpqQ4uHYZIZDR-ctB9k)
Abi,Antalya'dan ilanda iken ben vur-kır parçalaya almak istedim,onun için dahi aldırmadı arkadaşlar :) Duyduklarımdan sonra da caydım zaten,önermem.Zaten geldi buraya galeriden direkt ilana düştü,şu an farklı bir şahıs tarafından yine ilanda...
12 ve 13. Sayfalarda aracla ilgili bilgileri bulabilirsin abi 16EC813
ilkerist pardon siz vitekci degilmiydiniz ?
ilkerist
30-10-2018, 10:23
12 ve 13. Sayfalarda aracla ilgili bilgileri bulabilirsin abi 16EC813
ilkerist pardon siz vitekci degilmiydiniz ?
Ben değil amcam vtekçi ama gelmiş m3 soruyor.
16EC813 Ben sana dedim abi önü güzel durmuyo diye :D
Size bir şey sormak istiyorum. ***** piyasada m3 e 100 lira verme ihtimalim yok.( Kendi fikrim) Hali hazırda kendi aracım var. Severek biniyorum. 321 lik m3 swap yapsam , kaportasını (keyfi olarak) komple saca kadar inip boyatsam değer mi ?
Motorda m52 stroker'da yapabilirim. 3000 stroker ,400 numaralı kapak,m50b25 emme manifoldu,4.4 gaz kelebeği, usa m3 egzantrik, hafif volant, port polish, headers 51 lik egzoz xpipe ile 230-240 alabiliyorum. Bu işlemler için ortalama 14 15 civarı gidiyor. Bana göre dez avantajı araçta limitör olmayışı, pistonlar arasında çok az mesafe kalıyor.
Şuan m3 set 25-28 arasında fiyat çekiliyor. Motoru alttan açıp yatakları değiştirsek, Vanos bakımı yapsak 30 civarına çıkıyor.
Avantaj: m3 m3tür. :D özellikle sesi, limitör oluşu.Yıllardır hayalini kurduğum motor.
Komple kazıyıp boyama ortalama 10 lira civarında gidecek.
Maliyet ortalama 85 civarında olacak. Kaportası,boyası,motoru ok gibi m3 swap olacak.
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ?
Zorbey şu şartlarda yapılması gereken tamda anlattığın gibi aslında m50/52 motordan deli verim alıyosun işin garantisi olmuyor (uçsun kaçsın speclerde).Yaban ellerde hiç olmuş arabayı alıp yapmaktansa kendi bildiğin temiz arabayı yapmak daha mantıklı bütçede varsa
byburkay
12-02-2019, 20:31
Merhabalar
E36 m3 manyaklıgı bende de başladı baştan belirteyim satmak yada kısa süreli kullanmak için almak istemiyorum. Kısmetse çocuklarıma bırakmayı düşünüyorum.
Gerçi daha evli bile degilim 😅
Yakit falan sormak istemiyorum aslinda zaten 12 nin altina inmez sanirim ortalama litre en yuksete 17 gobi düşünüyorum. Beni sanırım zorlamaz sadece hafta sonu kullanacağım hafya içi toplu ulaşım 😊😜
***** sitede bir ilana rastladım ,
Dakar sarısı içerisinde görsel değişimler gerekli ancak mekanik anlamda elden geçmiş
İlan linki BMW / M Serisi / M3 / ACİL KISA SURELİĞİNE!! Masrafsız e36 m3 DAKARGELBII 321 hp sahibinden.comda - 607352832 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil-kisa-sureligine-masrafsiz-e36-m3-dakargelbii-321-hp-607352832/detay)
Link paylaşmak yasak mı bilemiyorum ama paylaştım 😊
Asil sormak istediğim tüm bu mekanik işlemler yapildiktan sonra bana ne gibi aorunlar çıkarabilir ? Neleri göze almalıyım. Hangi kronik sorunlar yaşayabilirim ve en önemlisi aracı bilen var mı ?
Tanıyan eden ?
Bakım maliyeti falan kurcalıyor aslında kafamı önceki sayfaları göz gezdirdim ama suan daha farklıdır diye düşünüyorum
Yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkür ederim..
İlan açıklamasıda aşağıdaki şekilde yapilan işlemler
30.000 km önce benden önceki sahibi tarafından AlpineStar Fatih Usta'da Sıfır Motor Yapılmıştır.
Aldıktan sonra motorunda ki ve yürüyeninde ki tüm eksiklikleri giderdim. Motorunda daha sonra problem yaratması muhtemel parçalar bile yenilenmiştir. (Vanos,hortumlar vb) . Yürüyeni bir nevi baştan yenilenmiştir. Şaftına kadar sıfırlanmıştır. Yaşı gereği aracın boyaları ve kazaları mevcuttur . Ancak kazalarından kaynaklı hiçbir problemi olmamaktadır , tüm sıkıntıları giderilip gerekli parçaları sıfırlanmıştır. E36 kasanın geçmişte kötü kullanıcıların elinde olması sebebi ile bakımlarına ve revizasyonuna ciddi emek ve para harcanmıştır. Son 3 ayda toplam sadece 1200 km yapılmıştır. Haftasonları çıkıp gezecek şekilde eksiksiz olarak tüm revizasyonu tamamlanmıştır. Klimasından radyosuna motoruna yürüyenine kadar tüm aksamları elden geçirilip onarılmıştır . Maddi harcamadan ve emekten kaçınılmamıştır . Üzerinde SuperSprint egsoz ve Xpipe vardır . ST Variant 3 kamber ayarlı coilover 2 ay önce sıfır alınıp üzerine takıldı ,sadece 700 km yapıldı. Üzerinde E46 M3 şanzımanı takılıdır . Aracın hasar kaydı bulunmamaktadır . Bu kadar masrafı ve emeği satmak için harcamadım . Ancak e92 m3 alacağım için satıyorum .
Gerekli referans ve bilgiyi İstanbul Savaş Motorsports Savaş Ustadan alabilirsiniz .
Başlıca Yapılanlar
Tüm motor elden geçirildi , Vanos yenilendi
Hortumların tamamı sıfırlandı
Tüm sensörler ve sıvıları (yağ vb) sıfırlandı
ST Variant 3 Coilover sıfır alınıp takıldı
Ön ve Sol camda çatlak vardı , sıfırı takıldı
K&N Açık Hava Filtresi sıfır alınıp takıldı
Orjinal BMW Motorsports Carbon Kule Gergisi takıldı
Tüm yürüyeni elden geçirildi , ciddi masraf edilip sıkıntısız hale getirildi.
Kliması ve radyatörleri yenilendi , sıkıntısız çalışmaktadır.
SuperSprint egsoz ve Xpipe alınıp takıldı
Şaftı yenilendi
4 Adet Syron Street Race Semi Slick Lastik sıfır alınıp takıldı , sadece 200 km kullanıldı .
Bu aracın sahibinde 458, Maserati de var bir heves aldı sanırım eski geldi ciddi de para harcadı ama bana göre kaporta işçiliği gerekiyor bu paraya alınır mı suan bu piyasada alınır artık araç yok bunun gibi 4 tane daha girer sonrası minimum 120 üstü çünkü artık her alan ciddi paralar harcayıp diriltme çabasında doğal olarak bunlar fiyatlara da yansiyacaktir.
byburkay
12-02-2019, 20:46
Bu aracın sahibinde 458, Maserati de var bir heves aldı sanırım eski geldi ciddi de para harcadı ama bana göre kaporta işçiliği gerekiyor bu paraya alınır mı suan bu piyasada alınır artık araç yok bunun gibi 4 tane daha girer sonrası minimum 120 üstü çünkü artık her alan ciddi paralar harcayıp diriltme çabasında doğal olarak bunlar fiyatlara da yansiyacaktir.
Kaporta işçiliği görsel anlamda mı yada fark ettiğiniz bir kusuru var mı ?
Piyasası olmayan bir arac evet farkındayım bende yillarca binmek istediğim için aracı mümkün olduğu kadar diriltmek isterim yani fark ettiğim döşemelerde sorunlar var onarılır mı bilmiyorum yenilenmesi gerekebilir
Onun haricinde boyası soluk duruyor ne yapılması gerekli motor anlaminda diriltipmiş sanırım
Cevabın için teşekkür ederim. Km 183 binde ama yaşa göre normal diyorum sizin düşünceniz nedir ?
Kaporta işçiliği görsel anlamda mı yada fark ettiğiniz bir kusuru var mı ?
Piyasası olmayan bir arac evet farkındayım bende yillarca binmek istediğim için aracı mümkün olduğu kadar diriltmek isterim yani fark ettiğim döşemelerde sorunlar var onarılır mı bilmiyorum yenilenmesi gerekebilir
Onun haricinde boyası soluk duruyor ne yapılması gerekli motor anlaminda diriltipmiş sanırım
Cevabın için teşekkür ederim. Km 183 binde ama yaşa göre normal diyorum sizin düşünceniz nedir ?
Boyası değil o fotoğraf ile alakali ama bir ayarsizlık var ok gibi olmasi icin biraz ayar belki başka işlemlerde yapılması gerekebilir bu araçlarda dikkat edilmesi gereken çok şey var ama fiyat bence iyi mekanik Üzmez
byburkay
12-02-2019, 21:28
Boyası değil o fotoğraf ile alakali ama bir ayarsizlık var ok gibi olmasi icin biraz ayar belki başka işlemlerde yapılması gerekebilir bu araçlarda dikkat edilmesi gereken çok şey var ama fiyat bence iyi mekanik Üzmez
Aracı ciddi ciddi düşünmeye başladım, teşekkür ederim
Mekanik olarak külfetinden korkuyorum ama yenilenmiş görünüyor çizgiler ise kaportaciya gitmek sart oldu o zaman.
Mekanik olarak üzmesi sorun olacaksa E36 M3'e hiç bulaşmamak gerekir. M3'ün yani S50 motorun parçalarının fiyatı gerçek anlamda yüksektir. Bütçe sözkonusu olacaksa ve E36 isteniyorsa 328i almak daha mantıklı olacaktır.
Aracı ciddi ciddi düşünmeye başladım, teşekkür ederim
Mekanik olarak külfetinden korkuyorum ama yenilenmiş görünüyor çizgiler ise kaportaciya gitmek sart oldu o zaman.
Dün sarı e36 m3'ün sahibi arkadaş ile konuştum, kendisi söylenen üzere varlıklı ve Ferrari dahil başka araçları da olan efendi biri. Dün aracı Topkapı'ya bırakacağını belirmişti ben de annemlere ziyarete giderken 22:30'da kısmete Savaş Motorsports'da sarı E36 m3'e baktım. Arabanın önceki sahipleri çok hırpalamışlar diyebilirim. Mekanik olarak liftte baktığımda arabanın 3-4 yerden yağ kaçağı var, arkaya giden fren hortumları bile arabanın altına uyduruk bir şekilde tutturulmuş. Kaportanın işi var, içi de başta döşeme olmak üzere elden geçmeli ama asıl sıkıntı sol ön kazasında ! Sol şasi ve sol kapı altında motor indirmeden çok uyduruk bir şekilde müdahele yapılmış, macunlar atmış ve ezilen kısımlar düzgün düzeltilmemiş. Ben pist için bakmıştım ve içi önemli değildi ama bu arabanın şasi ve mekanik olarak istenen kıvama gelmesi için bile alanın uğraşması ve para harcaması lazım. İç ve kaporta yaparım boncuk binerim ve saklarım diyenin ise temiz 50K'yı ayırması lazım ve bence değmez.
byburkay
12-03-2019, 12:35
Dün sarı e36 m3'ün sahibi arkadaş ile konuştum, kendisi söylenen üzere varlıklı ve Ferrari dahil başka araçları da olan efendi biri. Dün aracı Topkapı'ya bırakacağını belirmişti ben de annemlere ziyarete giderken 22:30'da kısmete Savaş Motorsports'da sarı E36 m3'e baktım. Arabanın önceki sahipleri çok hırpalamışlar diyebilirim. Mekanik olarak liftte baktığımda arabanın 3-4 yerden yağ kaçağı var, arkaya giden fren hortumları bile arabanın altına uyduruk bir şekilde tutturulmuş. Kaportanın işi var, içi de başta döşeme olmak üzere elden geçmeli ama asıl sıkıntı sol ön kazasında ! Sol şasi ve sol kapı altında motor indirmeden çok uyduruk bir şekilde müdahele yapılmış, macunlar atmış ve ezilen kısımlar düzgün düzeltilmemiş. Ben pist için bakmıştım ve içi önemli değildi ama bu arabanın şasi ve mekanik olarak istenen kıvama gelmesi için bile alanın uğraşması ve para harcaması lazım. İç ve kaporta yaparım boncuk binerim ve saklarım diyenin ise temiz 50K'yı ayırması lazım ve bence değmez.
Walla çok teşekkür ederim ciddi ciddi almayi aklıma koydum ama bu mesaj üzerine sahibi 6-7 kere fiyat değiştirdi. Sizde bunları yazinca iyi ki aceleye getirmemişim
Birde şu aşağıdaki araç var ama bilmiyorum.
Komple boyalı diyorlar 2400 tl hasar kaydı var ve bronz baskı balata takılmış araç güçlendirilmiş
BMW / M Serisi / M3 / SAVAŞ AUTO'DAN EXTRALI ///M3 sahibinden.comda - 648066584 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-savas-auto-dan-extrali-m3-648066584/detay)
Adanada bu araba bunu da düşündüm ama gerçekten çok düşünmem ve araştırmam gerekli sanırım.
Peki bu araba değilde ileride degerlenecek ortalam 90 bine kadar hangi aracı tavsiye edebilirsiniz ? E36 sürekli aklımın kenarında yatacak olmadı bi cabriosunu alicam öyle normal normal kullanicam çocukluk hayali vazgecilmiyor ama iyle 50 k falan harcayacak bütçem yok tabiki.
Umarım anlatmaya çalıştıklarımı anlatabilmisimdir , düşüncelerinizi merak ediykrum ?
Kusursuz olarak suan 150-170 bandında gidiyor e36 lar zaten sahibinden de 2 3 tane var 100 bin altı onlarda minimum bana göre 70 100 bin TL arası ağır restorasyon gereken araçlar motor iç ve sase kaporta olarak .
Al piste çık şeklinde olarak maalesef 2 katı bir ücret ödeyerek bir e36 almak gerekmekte.
kalipson
12-03-2019, 17:09
Kusursuz olarak suan 150-170 bandında gidiyor e36 lar zaten sahibinden de 2 3 tane var 100 bin altı onlarda minimum bana göre 70 100 bin TL arası ağır restorasyon gereken araçlar motor iç ve sase kaporta olarak .
Al piste çık şeklinde olarak maalesef 2 katı bir ücret ödeyerek bir e36 almak gerekmekte.
Can,
Bi gun M3'e niyetlenirsem (o bana niyetlenecek mi bakalim) sana yapisacam. Kacarin yok :D
Can,
Bi gun M3'e niyetlenirsem (o bana niyetlenecek mi bakalim) sana yapisacam. Kacarin yok :D
Abi sen işte yeter ki en temizini buluruz ama niyetlensen iyi olur 😀 ilerde bulamayabilirik.
emresener
12-03-2019, 17:58
668991278 daytona renk olanda içi dışı güzel duruyor gibi 78k yazmış
Derli toplu M3 isteyen varsa koz M3 ü kısa süreligine tek rakam 110.000tl ye satma niyetim var.
Hicbir yere ilan acmadım acmayı düsünmüyorum KOZ u bilen isteyen birine gitsin diye buraya yaziyorum sadece.
Sinyalleri stopları beyaza cevirdim ( Magnetti Marelli )
Davul direksiyon taktım ve orjinal nappa deri ile kaplattım.
CD23 oem teyp taktım.
ORJİNAL GT spoiler bulup taktım. ( piyasa degeri suan 5bintl den basliyor bulunabilirse. )
DBY Detailing si3hd ceramic kaplama ic dıs uygulama yapıldı.
Paspasları vb sifirladim incik boncuk seyleri yazmıyorum aklıma gelenleri yazdım.
Lastikleri sıfır.
Motor 10bin km önce ASKAR'da sıfır yapıldı.
İstinye MCM Erdem ustada 2 ay önce genel kontrolleri yapıldı Mersine gelmeden önce sorun cıkaracak biseyi varsa diye.
Benim gözumde tek eksigi suan fan kayisi ötüyor onun degistirilmesi gerek birde kozmetik olarak torpido sarkıyor e36 ların kronik sorunu.
Derli toplu M3 isteyen varsa koz M3 ü kısa süreligine tek rakam 110.000tl ye satma niyetim var.
Hicbir yere ilan acmadım acmayı düsünmüyorum KOZ u bilen isteyen birine gitsin diye buraya yaziyorum sadece.
CD23 oem teyp taktım.
ORJİNAL GT spoiler bulup taktım. ( piyasa degeri suan 5bintl den basliyor bulunabilirse. )
Paspasları vb sifirladim incik boncuk seyleri yazmıyorum aklıma gelenleri yazdım.
Lastikleri sıfır.
İstinye MCM Erdem ustada 2 ay önce genel kontrolleri yapıldı Mersine gelmeden önce sorun cıkaracak biseyi varsa diye.
Benim gözumde tek eksigi suan fan kayisi ötüyor onun degistirilmesi gerek birde kozmetik olarak torpido sarkıyor e36 ların kronik sorunu.
Hayırlı olsun aracı geçen sene ben sattım furkana sen almışsin güzel araçtır.
Hayırlı olsun aracı geçen sene ben sattım furkana sen almışsin güzel araçtır.
Cok tesekkur ederim, satmamak niyetiyle aldım elimden geldigince orjinal parcalar ile makyajlayıp daha iyi bir kondisyona getirmekti niyetim ki hala öyle yapıyorumda, piyasa cok zorluyor is güc olmayınca suan gözüme takılıyor dükkanda. İnsallah su secimlerden sonra bi hareketlenme olurda devam ederim kaldıgım yerden.
Temiz e36 M3 bedeli konusunda katılıyorum fakat bu parayı verdiğim toplu m3ü piste sokmam, zaten garajda 600ps e92 335, S55 AMG, gt 3.2, e34 535 varken bir pist aracı aramanın sebebi de yok lastikleri bitirdik yok camıma farıma taş geldi derdiyle uğraşmamak. İnsan ciddi emek ve para harcadığı araçları piste sokmaya kıyamıyor.
Benim için içi ve kaportası önemli değildi ama şasi ve mekanik de sıkıntılı olduğu için bana uymadı. Alırım toplarım diyenlere son 2 yılda e92 335 ve e34 535 toplamış biri olarak seninle aynı tavsiyesi yaparım, bütçe el veriyorsa 150-170k en temiz olanı alıp binmek çünkü hiçbir zaman dökük arabaya aynı parayı da harcasan boncuk olmuyor.
150-200k bütçe ile Pist aracı alınacaksa da leon cupra, turbo typer vb birşey olmalı, hem satması kolay hem de süre ve keyif garantili araçlar.
arkadaşlar merhabalar,
bu araç ile ciddi ilgileniyoruz.bilen eden var mıdır?
BMW / M Serisi / M3 / KUCUK ARAC İLE TAKASLI SAHİBİNDEN HASAR KAYITSIZ 321 LİK M3 sahibinden.comda - 716087838 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kucuk-arac-ile-takasli-sahibinden-hasar-kayitsiz-321-lik-m3-716087838/detay)
arkadaşlar merhabalar,
BMW / M Serisi / M3 / KUCUK ARAC İLE TAKASLI SAHİBİNDEN HASAR KAYITSIZ 321 LİK M3 sahibinden.comda - 716087838 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kucuk-arac-ile-takasli-sahibinden-hasar-kayitsiz-321-lik-m3-716087838/detay)
Öncelikle merhaba,
Piyasa öyle bir hal almis ki M piyasası için konuşuyorum
Araca bakmaya bir arkadaşım için bizzat ben gittim sahibi ağır tüccar aracın altı çürük içinde ve üstüne temizlemede pütür attirmis mekanik tuaf çalışıyor tahmini sensorlerde sıkıntı olabilir birde duman atıyordu yağ ve zengin calisim karışık sağ arka camurlukta kapı içine kadar ağır bir çürük var saç kestirip yaptıracağım cümlesini duyduktan sonra iyi satışlar dileyerek ayrıldık aracın şasi den soyularak bir restore edilmesi gerekmekte bu sebeple onu hesaba katarak bu araca gidilirse iyi olur
Öncelikle merhaba,
Piyasa öyle bir hal almis ki M piyasası için konuşuyorum
Araca bakmaya bir arkadaşım için bizzat ben gittim sahibi ağır tüccar �� aracın altı çürük içinde ve üstüne temizlemede pütür attirmis mekanik tuaf çalışıyor tahmini sensorlerde sıkıntı olabilir birde duman atıyordu yağ ve zengin calisim karışık sağ arka camurlukta kapı içine kadar ağır bir çürük var saç kestirip yaptıracağım cümlesini duyduktan sonra iyi satışlar dileyerek ayrıldık aracın şasi den soyularak bir restore edilmesi gerekmekte bu sebeple onu hesaba katarak bu araca gidilirse iyi olur
Fotograflarada baktikca bu paraya bedava diyordum.
Simdi detaylarini okuyunca kendi arabama 150 diyesim geliyor.
kalipson
24-08-2019, 22:27
Motor arızalı, kazasız, E36 M3 bilen eden var mı?
Çekme belgesi, ağır hasar kaydı, pert kaydı, vb. can sıkıcı
kayıt kuyudatı olmayacak. Kırmızı çizgimiz bunlar.
arkadaşlar merhabalar,
Arabanın kuvvetle ihtimal ön çamurluk ve kaput yan sanayi takılmış. Bmw camiasındaki kafa ayarı dediğimiz olay bu arabada iyi değil :)
CD23 oem teyp taktım.
Lastikleri sıfır.
Düşünen olursa r58 mini aldim 2 kupon arac elimde tutmak istemiyorum KOZ M3ü güzel rakama verecem
Safe Zone
26-09-2019, 16:09
BMW / M Serisi / M3 / ACİL YENi MUANELİ SAHİBİNDEN HASAR KAYITSIZ 4 KAPI 321 LİK M3 sahibinden.comda - 716087838 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil-yeni-muaneli-sahibinden-hasar-kayitsiz-4-kapi-321-lik-m3-716087838/detay/)
Bu M3 hakkında bilgisi olan var mı ?
Eski Plakaları Sırasıyla
34 KAL 93
14 AL 230
07 N 8408
35 YE 946
26 UF 711
35 NY 706
35 DC 4041
06 FR 4519
06 GT 297
06 EF 7266
34 BGF 898
Safe Zone
26-09-2019, 16:54
BMW / M Serisi / M3 / ACİL YENi MUANELİ SAHİBİNDEN HASAR KAYITSIZ 4 KAPI 321 LİK M3 sahibinden.comda - 716087838 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil-yeni-muaneli-sahibinden-hasar-kayitsiz-4-kapi-321-lik-m3-716087838/detay/)
Eski Plakaları Sırasıyla
34 KAL 93
14 AL 230
07 N 8408
35 YE 946
26 UF 711
35 NY 706
35 DC 4041
06 FR 4519
06 GT 297
06 EF 7266
34 BGF 898
Bi önceki sayfada gerekenler söylenmiş kusura bakmayın.
Eski Plakaları Sırasıyla
34 KAL 93
14 AL 230
07 N 8408
35 YE 946
26 UF 711
35 NY 706
35 DC 4041
06 FR 4519
06 GT 297
06 EF 7266
34 BGF 898
Aracın artık güncel plakası
34 JR 036
bLACKHAZEj
24-12-2019, 14:39
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orjinal-e36-m3-286hp-758529153/detay
Aracı bilen var mıdır, eski rengi siyah ve eski plakası 07lt987
Aracı toplamaya çalışmışlar. Son resimde kulelere bakarsanız E36'ların genelinde olduğu gibi sağ kulenin şişik olduğunu görürsünüz. Araçta klima yok, son resimde motor bölümünde klimanın borularının takılı olması gereken expansion valfinin çıkışları boşta duruyor.
1994 model rengi değiştirilmiş toplama E36 M3'üne 136000 TL fiyat yazan adamın, aracın klimasınıda aktif çalışır hale getirmesi gerekir.
yigitavsar
21-01-2020, 09:19
BMW / M Serisi / M3 / _EA MOTORS_1994 BAYİ CIKIŞLI BMW E36 //M3 COUPE SUNROOF sahibinden.comda - 754865484 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ea-motors_1994-bayi-cikisli-bmw-e36-m3-coupe-sunroof-754865484/detay)
Arkadaşlar aracın evveliyatını bilen var mıdır?
İlanda ''Aracımızın Motor, Mekanik, Alt Takım Yürüyen ve Tüm Sıvıları ASKAR Servis Tarafından OEM Parcalar ile Sıfırlanmıştır.'' ifadesi var.
Fiyatı iyi gibi geldi ayrıca satan galeride kaliteli bir yer araçlarını incelediğim kadarıyla.
by_hayali
21-01-2020, 09:38
BMW / M Serisi / M3 / _EA MOTORS_1994 BAYİ CIKIŞLI BMW E36 //M3 COUPE SUNROOF sahibinden.comda - 754865484 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ea-motors_1994-bayi-cikisli-bmw-e36-m3-coupe-sunroof-754865484/detay)
İlanda ''Aracımızın Motor, Mekanik, Alt Takım Yürüyen ve Tüm Sıvıları ASKAR Servis Tarafından OEM Parcalar ile Sıfırlanmıştır.'' ifadesi var.
Fiyatı iyi gibi geldi ayrıca satan galeride kaliteli bir yer araçlarını incelediğim kadarıyla.
Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı
CD23 oem teyp taktım.
Lastikleri sıfır.
Komple boyalı.
Şaseler panel kule hatasız.
Motor yazıldıgı gibi 10.000km önce askarda sifir yapildi.
Derli toplu bi araba, yikik dökük arabalarla veya yikilmis dökülmüs ama derileri sifir yapilmis komple sifir boyandigi icin cillop gibi duran arabalardan degil.
Ben elimde 2 kupon araba tutmak istemedigim icin satmak istiyorum, istanbul mersin soluksuz 1.000km mersinde 3.000km ve mersin istanbul soluksuz 1.000km yaptim. Hicbir sikintisi yok zaten seffafim istediginiz yere gidip gosterebilirsiniz ben alirken mcm erdem usta ve mekanik garajda expertiz yaptirip aldim.
Gunumuz sartlarinda fiyati cok uygun kaldi dusunen varsa kacirmasin. Nisana kadar satilmazsa gelip geri mersine getirecem zaten binmeye devam edicem.
emresener
23-01-2020, 13:09
emresener
10krktr
Hayırdır....
Hayırdır....
Engin abinin british m3 ü sormuşlardı,ondan tagledimde ilan kalkmış..
emresener
24-01-2020, 19:56
Engin abinin british m3 ü sormuşlardı,ondan tagledimde ilan kalkmış..
milksop yapcan o zaman :d kendisi sitede ;)
BerkayKamaci
11-04-2020, 14:58
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-1997-bmw-m3-cabrio-249.000-km-767388978/detay
İlandaki araç hakkında bilgisi olan var mı? Forumda yıllar önce sahibi keyfe keder renk değişmişti diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Forumu araştırdım ama bulamadım.
2015 yılından beri satılıkta olan bir M3. O zamanlar rengi Dakar Sarısıydı. Epeyce bir zaman çok düşük bir fiyatla Tekirdağ'dan satılıkta kaldı. İlk başlarda motor sıkıntısı vardı diye hatırlıyorum, sonradan motor yapılıp tekrar ilana çıktı ama yine emsallerine göre düşük fiyatla. 2 yıl boyunca ilana arada bir aynı sahibinden girdi çıktı. Sonra kayboldu, Laguna Seca Mavi rengi benzeri bu renkle tekrar satışa çıktı ve uzun zamandır ilana girip çıkıyor.
Bir tane de 34 SON plakalı yine Dakar Sarı SMG'den dönme bir araç vardı, o araçta olabilir.
Merhaba,arac hakkinda bilgisi olan var mi?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ea-motors_1999-bayi-bmw-e36-m3-cabrio-smg-321hp-koleksiyonluk-845118615/detay
Merhaba,arac hakkinda bilgisi olan var mi?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ea-motors_1999-bayi-bmw-e36-m3-cabrio-smg-321hp-koleksiyonluk-845118615/detay
canlı gördüm, baya iyi :)
antuarri
24-01-2021, 21:51
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-orjinal-m3-321-lik-takas-li-863747966/detay
Fiyatı çok uygun nedenini bilen var mı ?
kalipson
25-01-2021, 02:54
Kazasız sedan M3 aranıyor. Var mı bilen duyan?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-orjinal-m3-321-lik-takas-li-863747966/detay
Fiyatı çok uygun nedenini bilen var mı ?
Parasına göre araba denilebilir. Arabanın herşeyi dahil (bitmezde) biter rakamı şuan güzel alınabilir e36 m3 fiyatıyla aynı rakama gelir.
Ki bunun geçmişi de kabarık.İşlemsiz kule podye vs almak gerekir.Kısaca bütçesi büyük araba.
Konuyu 3 sene sonra hortlattigim icin kusura bakmayin, 99 M3 cabrio Amerikan versiyon 3.2 240 hp otomatik alirken nelere dikkat edip, baktirmam gerekir? Kronik sorunlari nelerdir , araba 130 bin km'de, 3000 km once triger kayisi - su pompasi -radyator - expansion tank heralde genlesme tanki oluyor tam Turkce karsiligini bilemedim degismis, genel anlamda temiz bir araca benziyor ama nelere dikkat etmem gerektigini bilen arkadaslar yazarsa sevinirim tesekkurler.