Orijinalini görmek için tıklayınız : ek kasa arka kule gergisi montaj
bLackModeL
07-01-2012, 17:08
bana montajı hakkında biligi verebilecek olan var mi ?
arka kulelerin üzeri plastik kapaklarla kapalı bayaa büyük plastik parçalar, üzerinde hoparlör kapakları falan var. Onlarda dremel benzeri bir aletle gerginin geçeceği delik açmanız lazım. Tek zor yanıda zaten o parçaları düzgünce kesmek daha sonra 2 sağda 2 solda 4 tane vidayı söktak yapıcaksınız.
Daha sonrasında rotçuda lastik açılarını kontrol ettirmekte yarar var çünkü süspansiyonu söküp takmanız gerekicek
bLackModeL
12-01-2012, 20:12
evet kanka takip ettim bi kac siteden delmek gelmiyo ama içimden baska nasıl bısey yapıcaz bılmıyorumm :(
paneli komple sökücen abi o zaman :D teneke spec dolaşmak zorunda kalıcaksın
kanka bana sat kesme o arabayı :D
Arka gerginin bi fotosunu alalım nasıl bir şey aldın bakalım
Arka kule ler alt kısımda kaldıgı ıcın
kulelerın denk gelen yerlerını kesmenız gerekıyor
yazık olur bence takma o bakalıtlere :)
Eg'ler iyi o konuda. Kapakları var sök kapakları tak gerigiyi tertemiz:D
bLackModeL
13-01-2012, 08:10
hee kanka bende vazgectım zaten satacamm :D ... ısteyen varsa hemen verelım
bir detay ve fiyat bilgisi rica edeyim :D
bLackModeL
13-01-2012, 09:14
detay :http://www.techturkey.com/forum/modifiye-parcalari/108028-honda-d-serisi-icin-coil-ex-5cmlik-yay-ve-el-yapimi-4-1-headers.html
buyrunn :D
VteC_MaNiaC
13-01-2012, 10:08
benim aracım sedan bakalitlerin arkasında kalma derken sert plastikten olan naylon gibi şeylere bir kesik atıosun arasından geçirip takıoosun öyle delme falan yok hb lerde dediğiniz oaly mevcut
bLackModeL
13-01-2012, 10:24
yok kanka vazgectımm :D alttaraftan saglamlastırım :D gerekırse satıcamm
Satarsan haber ver kardeşim ben alacaktım zaten zamanlama tutmadı bagaj daha önceden taktığım için kesik bende :)
bLackModeL
13-01-2012, 19:15
satılık :D
abiii