Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce nasıl olmuş? (led uygulama)
Germanci
07-01-2012, 21:36
B6 kasa passat aracımın tampon ve aynadaki sinyallerine led ışık takayım dedim. işlem biraz uğraştırıcı bir tanesini yaptım altta videodaki gibi oldu diğerine başlamadan size bi danışayım dedim ona göre diğerlerini yapıcam..
http://www.youtube.com/watch?v=VfkUuwmxE44&feature=youtu.be
B6 kasa passat aracımın tampon ve aynadaki sinyallerine led ışık takayım dedim. işlem biraz uğraştırıcı bir tanesini yaptım altta videodaki gibi oldu diğerine başlamadan size bi danışayım dedim ona göre diğerlerini yapıcam..
B6 Passat Led Uygulama - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=VfkUuwmxE44&feature=youtu.be)
Güzel olmuş bende planlıorum aracıma led konusunu sanırsam camarodan esinlenecem ama önü ilk ya s14a ya cevircem yada s15 e :)
dedigim arac ama kid gibi olan o işik zımbırtısı koymicam :)
1oxxJkiOp5A
bora1311
07-01-2012, 22:05
bence ledli sinyal gayet guzel olmus, elinize saglik...
gayet başarılı bir çalışma olmuş. devam edin bence.
şerit led dışardan gündüz gözüyle bakılğıgında dahada kaliteli durması için bişekilde kaplasan alüninyum folyo yada beyaz bişeyle devrenin bakırkanalları dikkat çekmese tam süper olur bence
Germanci
07-01-2012, 22:22
Güzel olmuş bende planlıorum aracıma led konusunu sanırsam camarodan esinlenecem ama önü ilk ya s14a ya cevircem yada s15 e :)
dedigim arac ama kid gibi olan o işik zımbırtısı koymicam :)
1oxxJkiOp5A
bu çok abartılı olmuş ben hoş bi led sinyal istiyorum :)
teşekkürler iyi motivasyon oluyo :) şimdi yapabilirsem ledlerin bağlı olduğu şeriti birşey ile tamamen kaplıcam sinyalin içerisinde kötü gözükmeyecek şuan aklıma gelen sadece aluminyum folyo bakalım nasıl olacak..
Germanci
07-01-2012, 22:23
şerit led dışardan gündüz gözüyle bakılğıgında dahada kaliteli durması için bişekilde kaplasan alüninyum folyo yada beyaz bişeyle devrenin bakırkanalları dikkat çekmese tam süper olur bence
tam ben yazarken yazmışsın :) aynen benimde aklımdan geçen o şuan denicem birazdan...
yavuz364
07-01-2012, 23:23
Birde sanırım büyük bi kondansatör koymuşsunuz yada adaptörün fişini çekerek açıp kapatıyorsunuz, o yüzden açılış hızlı ama kapanışta bi yavaşlık var :D
Bi sorun değil tabii ki hatta daha güzel de merak ettim :D kondansatör mü koydun ? bana mı öyle geldi ?
Çok güzel olmuş ama :)
bencede gayet güzel olmuş ama birazdaha koyu tonu bi sarı olsa çokçok daha güzel olur.
güzel olmuş...uygulanabilir bence ;)
alfonso4474
07-01-2012, 23:34
güzel duruyo biraz led içerde sırıtyo okdr
Germanci
08-01-2012, 00:17
Birde sanırım büyük bi kondansatör koymuşsunuz yada adaptörün fişini çekerek açıp kapatıyorsunuz, o yüzden açılış hızlı ama kapanışta bi yavaşlık var :D
Bi sorun değil tabii ki hatta daha güzel de merak ettim :D kondansatör mü koydun ? bana mı öyle geldi ?
Çok güzel olmuş ama :)
adaptörün fişini çekip takarak deneme yaptım :)
bencede gayet güzel olmuş ama birazdaha koyu tonu bi sarı olsa çokçok daha güzel olur.
çok aradım ama bulamadım bulduğumen sarı led buydu
güzel duruyo biraz led içerde sırıtyo okdr
şuan onun üstünde çalışıyorum aluminyum folyo ile kaplayıp sadece ledlerin bulunduğu yeri kesmeye çalışıyorum ama malzeme çok ince habire istemediğim yerlerden yırtılıyor ve pürüzsüz kaplanmıyo yinede sabrım bitene kadar uğraşıcam bakalım..
Ben 2 yıl önce arabama yapmıştım, gündüz sinyallerimin görünmemesinden dolayı. Hala canavar gibi yanıyor maşallahı var :) Gerçekten güzel bir görüntü oluyor, hem sinyal hem de parklarla birlikte yanıyor. Fotoğrafta çok sönük görünüyor ama normalde 4-5 kat parlak. Sinyal için turuncu led bulsanız daha hoş olabilir aslında, Ulus da satılıyor. Yine de güzel olmuş bu haliyle :)
http://i1200.photobucket.com/albums/bb327/anteatereater/DSCF0948_49_50_51_52_53_tonemapped-1.jpg
bu bakır devre görüntülerinden kurtulabilrsen yap derim gündüz cok kötü duruyor bakır görüntüsü
en dışına sarı renkte şeffaf folyo cekebiliriz aslında böylece o dewreler görünmez... burhan abi 10 numara olmuş ledleri almaya giderken .. cook umutsuzdum :D
görüntü kirliğliği için şerit led üstüne turuncu şeffaf folyo bi nebze yararlı olur hem ledlerin noktasal aydınlatmasını biraz daha düzeltir