Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu olay sizce nasıl sonuçlanır?
leventrc
08-01-2012, 03:40
Arkadaşlarla hep birlikte fasıla gidelim dedik ve Koşuyolundaki 4 mevsim diye bir mekana gittik. Herşey çok güzeldi taa ki çıkışa kadar. Gece dışarı çıktığımızda yan masadaki hayvanlar içkiyi fazla kaçırmıştı. Tam çıkışta kız arkadaşlarımıza laf attılar. Bizde karşılık verdik. 3 kişiye 15 kişi olunca haliyle dayak yedik.Mekanın önündeki otomobilimde darp edildi. Bir arkadaşımız kafasına masa yedi. Hem kavga edip hemde ''Polisi arayın'' dememize ragmen mekan çalışanları hiçbir şekilde polise haber vermediler. Kavgayada karışmadılar.Hiçbir şekilde ayırma falan söz konusu olmadı. Adamlar taksilere doluşup kaçtıktan sonra biz kendimiz polisi aradık. Polis gelmeden önce kamera kaydı varmı diye sorduğumuzda var abi hemde tam kavga yerini net bir şekilde kaydediyor dedi. 5 Dk sonra polis geldiğinde ne kayıt vardı ne de kayıtta olan bir kamera. Mekan çalışanlarını da alarak hemen karakola gittik polis eşliğinde.Oradan hastaneye gönderildik pansuman yapıldı. Ardından tekrar karakola gidip İfade verdik. Mekan çalışanlarınında ifadesi alındı. Mekan sahibi şehir dışında ortada yok. Adamları kayıt eden bir kamera dahi yok. Taksiyle caddeninde sonundan kaçtıkları için herhangi bir plaka yok. Mekandaki çalışanlar Hesabı ödemeden gittiklerini iddia ediyorlarki külliyen yalan. O masada en az 2000tl lik hesap vardı sizce böyle birşey mümkünmü parayı almadan bırakırlarmı? Kredi kartından bulunmalarını istemiyorlar. Muhtemelen mekan bunları tanıyor. Sadece rezervasyonda Orhan bey diye kayıtlı bir numara var soyad bile yok. Numara deseniz açılmıyor.Şimdi biz ifademizi verdik hem mekandan hemde bu adi şerefsizlerden şikayetçi olduk. Ve mekana dava açıyorum. Şimdi kafama takılan şey bu herifler bu kadar olayın üzerine bir cep telefonuyla bulunabilirmi?
geçmiş olsun tadsız bir olay yaşamışsınız polis bulmak istedikten sonra her türlü bulur bence
sinyal takibinden bulunur..
geçmiş olsun, anlattıklarına göre ucuz atlatmışsınız.
leventrc
08-01-2012, 03:55
Valla ucuzmu atlattık bilmiyorum kabus gibiydi. Benim korkum olaya uyanıp o telefonu birdaha kullanmaması.. Poliste pek iç açıcı konuşmadı bulunması konusunda...
Valla ucuzmu atlattık bilmiyorum kabus gibiydi. Benim korkum olaya uyanıp o telefonu birdaha kullanmaması.. Poliste pek iç açıcı konuşmadı bulunması konusunda...
eğer telefon açıksa sıkıntı olmaz hiçbi şekilde, istendikten sonra bulunur.
aksi taktirde son sinyal alındığı yer belirlenip hareket edilir, tabi burda olay polisin ilgisine kalır.
mekana daha sık giden, tanıyan, size öneren birileri varsa etrafınızda onlar aracılığı ile ağızlarını arayın mekan çalışanlarının derim. geçen gece olay çıkmış vs gibi şekilde yaklaşarak.
bence ciddi ucuz atlatmışsınız ki sizin hiç cevap vermeden uzaklaşıp polisi arayarak taciz şikayetinde bulunmanız daha mantıklı olurmuş o duruma gelmeden önce. sonuçta 15 vs 3 durumunu bilerek bu işe girdiniz.
leventrc
08-01-2012, 04:05
eğer telefon açıksa sıkıntı olmaz hiçbi şekilde, istendikten sonra bulunur.
aksi taktirde son sinyal alındığı yer belirlenip hareket edilir, tabi burda olay polisin ilgisine kalır.
mekana daha sık giden, tanıyan, size öneren birileri varsa etrafınızda onlar aracılığı ile ağızlarını arayın mekan çalışanlarının derim. geçen gece olay çıkmış vs gibi şekilde yaklaşarak.
bence ciddi ucuz atlatmışsınız ki sizin hiç cevap vermeden uzaklaşıp polisi arayarak taciz şikayetinde bulunmanız daha mantıklı olurmuş o duruma gelmeden önce. sonuçta 15 vs 3 durumunu bilerek bu işe girdiniz.
Ağır tahrik olunca kendimizi 15 kişinin ortasında bulduk yoksa evet dediğiniz şeydi mantıklı olan. Ama yinede pek önemi yok ben kavga edip yenildiğime yanmıyorum. Ama eğer bulamazsak işte o zaman çok üzülürüm...
HondatugraL
08-01-2012, 04:30
bende mayıs ayında dolandırıldım savcılıga başvurdum 1 hafta sonra takıpsızlıkten kapatılmıs ben ne oldugunu bıle anlayamadan. Yanı hevesını kırmıyım ama bence ıstedıkden sorna sınyalden tık dıye bulurlar ama ıstıceklerını sanmam. Ayrıca mekana bakıcak olursakta çok şerefsizlermiş ınsan hiç deilse ayrmaya korksa bıle polısı arar ınsan olse umrunda olmıcaklar nekadar vurdumduymazlarmıs ya hesap odemeden gıtmısler falan oda yalan senın dedıgın gıbı bence 2.000 lık hesabı odemıcekler senden once koşardı taksinin peşinden.
valla dediğim gibi eş-dost varsa mekanla daha sıkı ilişkileri olan onları araya sokun ağız arayın, inşallah o kafayla aklına gelmemiştir telefonu kapamak yoksa son sinyali aramak falan işiniz zor.
kolay gelsin valla..
honour35
08-01-2012, 04:38
kendi imkanlarınızla, yada araya birilerini sokarak bulabilirseniz bulursunuz bence. yoksa polise kalırsa o iş yaş bence. uğraşmazlar.
geçmiş olsun şikayetinizi geri almayın, olayın takipçisi olun.hatta çalışanlardan da şikayetçi olun.sonra da bir avukat aracılığıyla tüm imkanları baskıları kullanın o zaman zor olmaktan çıkar işler.
bu arada cinsel taciz, adam yaralama hatta adam öldürmeye teşebbüs yeterince ağır sayılabilecek suçlamalardır yapabileceğiniz.
34btr1907
08-01-2012, 06:36
bi tane ciğerli polise bakar, umarım vardır bi tanıdıgın bi başınıza zor olur abuk insanlarla uğraşmak, forumda yokmu bitane polis ??
söylediklerine bakılırsa bulunsa bile mekandakiler aleyhlerinde ifade vermezler bu kadar savunmuşlarsa onları hatta sizi bile suçlu çıkarırlar. sadece sizin ifadenizlede dava havada kalır. zor iş allah kolaylık versin geçmiş olsun
EDİT : hastaneden aldığınız darp raporu Adli Tıpta onaylanmadıkça pek bi işe yaramaz
06 ANIL 38
08-01-2012, 06:47
walla ben kendimde bu işlerin içinde olduğum için size şöyle söyliyeyim.eğer darptan dolayı adli tıptan iş göremez raporunuz yoksa sadece ifade verip salınırlar...yediğinizle kalırsınız.mahkeme dışardan dewam eder..ama ondanda bi sonuç çıkmaz..cüzi bir para cezası..
bLackModeL
08-01-2012, 08:54
gecmişer olsun kardeşim anında sanıyesınde bulurlar yeterki istesinler
üzücü ... cok üzücü geçmiş olsun
erhanarici18
08-01-2012, 09:42
o.. çocuğu sayısı çok fazla bu memlekette
geçmiş olsun polis istedikten sonra bulur ama bu durum polise kalmış bir şey polis şayet bulamıyorsa yapacak olduğun hiçbir şey yediğin dayak yanına kar olarak kalır mağlum çevremizde içipte sapıtan insan çok daha doğrusu şerefsiz çok umarım bu durum senin istediğin gibi sonuçlanır...
elinizde telefon numrası varsa,tanıdığınız fln yokmu operatör çalışanlarından vs. geçmiş olsun
geçmiş olsun o saatlerde o sokakta illaki kayıt yapan kamera vardı ve mekandakıler kesınlıkle tanıyorlardır onları
Biz o adamları dövsek bizi anında içeri alırlar zıçayım böyle adaletin içine ben...
Çok geçmiş olsun işin peşini bırakmayın ama yasal yollardan.
mehmetRS
08-01-2012, 10:35
geçen gün bir konuda geçiyordu, kimsenin inanmamasına rağmen forumda cok üst düzey amirler polisler yetkililer var diye.. E çıksın onlardan birisi el uzatsın size, forumda her konuda birbirimize yardımcı oluyoruz, böyle bir konudamı olunmayacak?. Mekan nerede kardeşim? Mekanın adı nedir? Tam olarak bulunduğu yer felan?
"deveden büyük fil var" her türlü bulunur.yazdıklarına göre mekan bu şerefsizleri tanıyo.Başka kanallardan bulmaya çalışın bence.
Conqueror
08-01-2012, 10:48
Polis istese mekandan o bilgileri alir. O bolgede mobese yokmu? Saat belli mekan belli sadece tesbit etmek kalicak geriye..
fastchild
08-01-2012, 10:50
soyadı yerine Bey diye yazılmışsa rezervasyona o mekan adam kesimn tanıyordur
mert_leon
08-01-2012, 10:51
yok mu abi şöle sağlam bi tandığınız ben tanıdık olmadan böyle olayların çözümlenceğini hiç sanmıyorum. polis abiler yan gelip yatmayı çok seviyorlar. biri basarsa tepelerine ozaman hallolur bu iş.
GokhanE.
08-01-2012, 11:00
Cok gecmis olsun,ne kadar mantik kavga etmemeliydiniz dese de insan kendini tutamiyor.karsinizdaki serefsizler kesinlikle mekana surekli gelen,guzel bahsis birakan insanlardir yoksa boyle bir durumda ayirmama gbi birsey olamaz.Bir sure mekana gelmeseler bile onumuzdeki ay mutlaka haftanin 1-2 gunu orada olacaklardir.Hukuki yoldan bir sey cikmazsa gelmelerini bekleyebilirsiniz.
Yiğit G.
08-01-2012, 11:14
heryerde forumlarda sikayetvar.com da falan mekanın adını kötüleyin.Basınıza geleni yazın insanlara gitmemelerini önerin.En iyi yol bu sanırsam.Geçmiş olsun
Low-Rider
08-01-2012, 11:46
heryerde forumlarda sikayetvar.com da falan mekanın adını kötüleyin.Basınıza geleni yazın insanlara gitmemelerini önerin.En iyi yol bu sanırsam.Geçmiş olsun
şikayetvar.com u anca kurumsal firmalar sallar
sık sık bakarım , büyük firmalar dışında dönüp bakan bile yok ki fasıl mekan sahibininde çok umrunda olmaz zaten o tarz siteler
onursumer
08-01-2012, 11:49
soyadı yerine Bey diye yazılmışsa rezervasyona o mekan adam kesimn tanıyordur
Aynen oyle kesinlikle taninan bi grup herzaman gidilen bir mekan
Polis isterse cozebilir olayi baski gerek
Yiğit G.
08-01-2012, 11:54
şikayetvar.com u anca kurumsal firmalar sallar
sık sık bakarım , büyük firmalar dışında dönüp bakan bile yok ki fasıl mekan sahibininde çok umrunda olmaz zaten o tarz siteler
abi bizim kendi firmamız var acaip sallıyoruz ama dediğin dogru sonuçta biz kurumsal firmayız.Mekanlar için yorum yapılan yerler vardır belki ne bilm aklıma saga sola yazmak geldi
öncelikle geçmiş olsun, polis isterse tel numarasıyla bulur. ekstra olarak aklıma gelen. çevrede başka mekan varsa onların dış kameralarını istetebilirsiniz en azından bindikleri taksi tespit edilebilir :soru:
Bu ülkede daha polisin bir işe yaradığını hiç görmedim. Geçmiş olsun...
2 3 pahalı öderim kaliteli mekan giderim 4 mevsim mis adinda hayir yok Agbi su var it Kopek mekanlarını bilip uzak durcan kamera kaydı siliniyor su oluyor bu oluyorsa öyle mekanın .... Kesin tanidiklaridir izlicen orayı 1 hafta sonra yine ordadir o lavuklar yalnız adli tip a gitmeniz şart idi polis yönlendirme yapmadıysa burdada hata var mahkeme sadece adli tip raporuna bakar
Gecmis olsun oncelikle fakat sunu belirteyim alkollu calgili mekanlarin tumunde kamera sistemi var artik o en basta yalan meksna baktinizmi sagda solda kamera varmi o adamlari onlar taniyodur ele vermemek icin bu yola gidiyolar bu kadar rahat olmalarindan bisey cikmayacagini anliyorum bi arkadasinda dedigi gibi calisanlardan mekandan hepsinden sikayetci ol
leventrc
08-01-2012, 12:40
Arkadaşlar çoklu alıntı yapılmasını bilmiyorum şu şekilde cevaplayayım:
Rezervasyon numarası benim elime geçmedi direk polisin eline geçti. Ben işaretli alanı oldukça uzaktan gördüm gerçektende soyadı yok ve bir numara var.
Mekanın onları tanıdıkları kesin zaten. Etraftaki kameralarıda sordurmak lazım birazdan gidip araştırcam zaten orayı gösteren etrafta bir kamera varmı diye.
Alkollü mekanın kamera zorunluluğu var diye biliyordum. Zaten davacıyım her şekilde sonuçlanacaktır.
Polis onaylı darp raporumuz var kayıtlara da geçildi zaten.
Polisin söylemine göre adam yaralama, ağır tahrik, kullanılan malı darp etme ve taciz olmak üzere içinde birçok suç barındırdığı için en azından mekanın sorumsuzluğundan dolayı mekanla olan davada oldukça avantajdaymışız. Adamlar bulunsa zaten direk avantajdayızda bakalım...
Geçmiş olsun dilekleriniz için herkese tek tek teşekkür ederim...
çok geçmiş olsun. yazılanların çoğu post sayısını arttırmak için bilip bilmeden tahmin üzerine yazılmış. öncelikle savcılık tarafından verilecek olan soruşturma numarasını karakoldan al, bu olayın takibi için sana gerekli. ancak bu bir hafta veya daha fazla sürebilir, bu sürenin uzun olmasının sebebi polisle alakalı değil savcılık tarafından evrakın karakolda bir süre bekletildikten sonra gönderilmesinin istenmesidir. bunun da bazı sebepleri vardır o başka konu. adli tabipliğe seni polis göndermez savcılık aldığın raporu adli tıbba kendisi gönderir yani adli rapor senin aldığın doktor raporu üzerinden çok sonralarıda alınabilir. demişlerki sinyal bilgisinden yeri bulunabilir, bu bilgiyi sadece mahkeme kararına istinaden ankarada bulunan telekominikasyon iletişim başkanlığı verebilir. polis bu sinyal bilgisini kendisi göremez. ama arka sokaklar gibi dizileri izleyerek yorum yapılırsa sonuçta suçlanan hep kolluk kuvvetleri olur. polis isterse bulur diye birşey yok bulmak zorundadır bulamazsa bu onun ayıbıdır. polisin işe yaradığını görmeyen arkadaş da polisten yardım istemez işini kendi çözer bu sorun da onun açısından çözülmüş olur. senin yaptığın bence doğru benimde eşime kız arkadaşıma laf atsalar kaç kişi olduğunu sayıp hesap yapmam. ancak bu şahısların bulunması meselesinde senin yapacakların duyduğun, öğrendiğin bilgileri polisle paylaşmaktan öte olmasın bence tekrar geçmiş olsun.
leventrc
08-01-2012, 13:22
çok geçmiş olsun. yazılanların çoğu post sayısını arttırmak için bilip bilmeden tahmin üzerine yazılmış. öncelikle savcılık tarafından verilecek olan soruşturma numarasını karakoldan al, bu olayın takibi için sana gerekli. ancak bu bir hafta veya daha fazla sürebilir, bu sürenin uzun olmasının sebebi polisle alakalı değil savcılık tarafından evrakın karakolda bir süre bekletildikten sonra gönderilmesinin istenmesidir. bunun da bazı sebepleri vardır o başka konu. adli tabipliğe seni polis göndermez savcılık aldığın raporu adli tıbba kendisi gönderir yani adli rapor senin aldığın doktor raporu üzerinden çok sonralarıda alınabilir. demişlerki sinyal bilgisinden yeri bulunabilir, bu bilgiyi sadece mahkeme kararına istinaden ankarada bulunan telekominikasyon iletişim başkanlığı verebilir. polis bu sinyal bilgisini kendisi göremez. ama arka sokaklar gibi dizileri izleyerek yorum yapılırsa sonuçta suçlanan hep kolluk kuvvetleri olur. polis isterse bulur diye birşey yok bulmak zorundadır bulamazsa bu onun ayıbıdır. polisin işe yaradığını görmeyen arkadaş da polisten yardım istemez işini kendi çözer bu sorun da onun açısından çözülmüş olur. senin yaptığın bence doğru benimde eşime kız arkadaşıma laf atsalar kaç kişi olduğunu sayıp hesap yapmam. ancak bu şahısların bulunması meselesinde senin yapacakların duyduğun, öğrendiğin bilgileri polisle paylaşmaktan öte olmasın bence tekrar geçmiş olsun.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim çok sağolun. Peki mekanla ilgili soruşturma hakkındaki düşünceleriniz nedir? Nasıl bir yaptırım olur? Bizi orada çaresiz ölüme terk eden mekandı çünkü...
Bad-Fast
08-01-2012, 13:23
geçmiş olsun , olayın peşini hukuki olarak devam ettir tabi ama o adamlar geçde olsa illa oraya giderler kontrol etsen birine denk gelirsin geriside gelir ondan sonra
sen buraya kabak gibi yazarsan uyanmayan varsada uyanır
mahkemeye vermeği düşündüğün bi olayıda buraya yazman ilginç geldi
yapmak ıstediğin ve yaptığın cok alakasız
leventrc
08-01-2012, 13:37
sen buraya kabak gibi yazarsan uyanmayan varsada uyanır
mahkemeye vermeği düşündüğün bi olayıda buraya yazman ilginç geldi
yapmak ıstediğin ve yaptığın cok alakasız
Ben burada alakasız birşey göremiyorum. Olayın nasıl sonuçlanacağını merak ettim bu tarz şeyleri bilen mutlaka vardır dedim ve konu açtım. He buradan tanıdıkları vardır belki dünya harbiden bu kadar küçüktür. Öyleyse çıksınlar karşıma ne diyim gerçi 15 kişi kavga eden grup kalkıpta bizdik demez o da ayrı bir konu.
Ama ben bu konuda alakasız birşey göremiyorum. Mağdurum ve bilen birilerinden mağduriyet sorguluyorum.Belki yardımcı olacak biri çıkar diye.
Burası bir paylaşım sitesi tabiiki ne düşündüğünü söyleyeceksin ona birşey demiyorum sakın yanlış anlama. Ama ben istediğimle yaptığımda alakasız birşey görmediğim gibi buraya yazmamdada ilginç birşey göremiyorum..
Ben burada alakasız birşey göremiyorum. Olayın nasıl sonuçlanacağını merak ettim bu tarz şeyleri bilen mutlaka vardır dedim ve konu açtım. He buradan tanıdıkları vardır belki dünya harbiden bu kadar küçüktür. Öyleyse çıksınlar karşıma ne diyim gerçi 15 kişi kavga eden grup kalkıpta bizdik demez o da ayrı bir konu.
Ama ben bu konuda alakasız birşey göremiyorum. Mağdurum ve bilen birilerinden mağduriyet sorguluyorum.Belki yardımcı olacak biri çıkar diye.
Burası bir paylaşım sitesi tabiiki ne düşündüğünü söyleyeceksin ona birşey demiyorum sakın yanlış anlama. Ama ben istediğimle yaptığımda alakasız birşey görmediğim gibi buraya yazmamdada ilginç birşey göremiyorum..
hayır arkadasım yazdıgına alakasız demıyorum
hem mahkeme ye vericem diyorsun hem burada paylasıyorsun ona alakasız dıyorum
sende benı yanlıs anlama
demek ıstedıgım yanı bole olaylarda mahkemeye vermeyi düsündugun konularda gizlilik olması lazım
adamlar belkı buradan haberı almıstır bıle yanı ne bılıyım gızlıce halledilmesi gerekli diye dusunuyorum
mesela o civardaki taksi duraklarına sorulabılır nereye gittikleri falan inceleme yapılır
leventrc
08-01-2012, 13:46
hayır arkadasım yazdıgına alakasız demıyorum
hem mahkeme ye vericem diyorsun hem burada paylasıyorsun ona alakasız dıyorum
sende benı yanlıs anlama
demek ıstedıgım yanı bole olaylarda mahkemeye vermeyi düsündugun konularda gizlilik olması lazım
adamlar belkı buradan haberı almıstır bıle yanı ne bılıyım gızlıce halledilmesi gerekli diye dusunuyorum
mesela o civardaki taksi duraklarına sorulabılır nereye gittikleri falan inceleme yapılır
Yok kardeşim yanlış anlamadım merak etme;) Elimde bir telefondan başka birşeylerde olsaydı zaten konu açmazdım polisle birlikte kendimde harekete geçerdim (ki numara elimde bile yok poliste) Bulunacağı varsa zaten bulunur ülkeyi terk edecek değiller ya.
Taksilere duraktan binmediler ama sorucam. Belki o durakta çalışan ve durağa doğru ilerleyen bir taksiyemi bindiler acaba diye düşündük zaten.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim çok sağolun. Peki mekanla ilgili soruşturma hakkındaki düşünceleriniz nedir? Nasıl bir yaptırım olur? Bizi orada çaresiz ölüme terk eden mekandı çünkü...
Öncelikle konuyu sadece sizin anlattığınız kadar biliyorum onun için çok sağlıklı bilgi verebilirmiyim bilmiyorum. eğer işletmeci veya çalışanlar mekandaki hanzoları tanıyorsa polis bu adamları kesin olarak öğrenir şüphen olmasın. ancak mekandakiler sizi ayırmadı veya kavgayı durdurmadı diye bir suçlama yapılamaz sonuçta onlarda vatandaş ve kavga ayırmak gibi bir yükümlülükleri yok. ancak kaçan şahısların tespit edilmesini sağlayacak delilleri (Kamera kaydı vs.) saklar ve adli makamlara vermez ise bu ayrı bir suçtur ve herhangi bir şikayet olmaksızın soruşturma polis ve savcılık tarafından yürütülür. poliste salak değil kamera kaydının olup olmadığını kontrol eder merak etme. ama dediğim gibi sizi ayırmak onların görevi değil niye ayırmadın diye sorsalar "abi herifler çok kalabalıktı karışmayın yoksa mekanı dağıtırız herşeyi kırarız dediler bizde korktuk adamlardan 155 i bile arayamadık" diyebilirler.
Adamlar kısa süre sonra bulunur diye düşünüyorum. sen yapılan kötülemelere kulak asma polis isterse diye birşey yok bu işler kimsenin babasının işi değil herkes işini yapıp aldığı parayı hak edecek. adamlar bulunamasa da emin ol ilgisizlikten değildir bazen çok uğraşırsın ama olmaz. bu tip konuları uzaktan izlemeye çalışıyorum ama senin biraz yanlış yönlendirilip dolduruşa geldiğini görunce yorum yapmak istedim. forumdaki bazı arkadaşlar çok çabuk kötüleme yapabiliyor. eleştiri güzel birşey ama iş suçlamaya dönünce hoş olmuyor.
o mekanın tanıdıkları ıse zaten sürekli geliyorlardır oraya bence
sen az beklemede kal illa sobelersin
ondan sonra ne yaparsın tabi o sana kalmıs bol sans
leventrc
08-01-2012, 14:01
Öncelikle konuyu sadece sizin anlattığınız kadar biliyorum onun için çok sağlıklı bilgi verebilirmiyim bilmiyorum. eğer işletmeci veya çalışanlar mekandaki hanzoları tanıyorsa polis bu adamları kesin olarak öğrenir şüphen olmasın. ancak mekandakiler sizi ayırmadı veya kavgayı durdurmadı diye bir suçlama yapılamaz sonuçta onlarda vatandaş ve kavga ayırmak gibi bir yükümlülükleri yok. ancak kaçan şahısların tespit edilmesini sağlayacak delilleri (Kamera kaydı vs.) saklar ve adli makamlara vermez ise bu ayrı bir suçtur ve herhangi bir şikayet olmaksızın soruşturma polis ve savcılık tarafından yürütülür. poliste salak değil kamera kaydının olup olmadığını kontrol eder merak etme. ama dediğim gibi sizi ayırmak onların görevi değil niye ayırmadın diye sorsalar "abi herifler çok kalabalıktı karışmayın yoksa mekanı dağıtırız herşeyi kırarız dediler bizde korktuk adamlardan 155 i bile arayamadık" diyebilirler.
Adamlar kısa süre sonra bulunur diye düşünüyorum. sen yapılan kötülemelere kulak asma polis isterse diye birşey yok bu işler kimsenin babasının işi değil herkes işini yapıp aldığı parayı hak edecek. adamlar bulunamasa da emin ol ilgisizlikten değildir bazen çok uğraşırsın ama olmaz. bu tip konuları uzaktan izlemeye çalışıyorum ama senin biraz yanlış yönlendirilip dolduruşa geldiğini görunce yorum yapmak istedim. forumdaki bazı arkadaşlar çok çabuk kötüleme yapabiliyor. eleştiri güzel birşey ama iş suçlamaya dönünce hoş olmuyor.
Anladım. Çok teşekkürler çok sağolun... İnşallah buluruz demekten başka çıkar yol yok...
esmerserseriler
08-01-2012, 22:19
polis karakol falan hikaye kardeşim.eğer maddi imkanın varsa bi avukat bul...darp raporu falan şart.mekanda olduğu için mekandanda davalı ol emin ol en geç 2 ay içinde hepsi dökülür....
öncelikle geçmiş olsun.silah patlamamıssa yaralama yoksa hiç bişey olmaz usta belliki mekanın bildiği insanlar onlar için sıradandır bu işler görmedim duymadım bilmiyorum hesabı.
ibratice
08-01-2012, 22:49
polis karakol falan hikaye kardeşim.eğer maddi imkanın varsa bi avukat bul...darp raporu falan şart.mekanda olduğu için mekandanda davalı ol emin ol en geç 2 ay içinde hepsi dökülür....
polis karokol hikaye değil arkadaşım senin o dediğin 10 sene önce bitti arkadaş başına kötü birşey gelmiş bu konulara vakıf bir avukat yol gösterirse çözüme ulaşır yani birde anlamadığım yanınızda bayan varken böyle basit mekanlara niye gidersiniz anlamam iyiki size laf atmamışlar .
SekoLive
08-01-2012, 22:54
şuan polis isterse o adamları tek tek 15 kişilik kadroyu tamamlayana kadar bulur... yeterki isteyecek sekle getirilsn bi tanıdık bulunsun... geçenlerde bakırköyde bir sokakdaki 7 arabayı gece kursunlayan adamı buldular. yani yeterki istesinler ben polisin cok kuvvetli oldugunu düşünüyorm herkesi de evinden alırlar.
ama gel görki arkaydı enseydi kalındı derken işler düzgün yürümeyebiliyor.
yaşadınız olaya cok üzüldüm. sırf böyle şeyler var diye hatunla eğlenmeye adam akıllı gitmeyeli bayağa oldu. cok secici oluyorum bu konularda ya tanıdk bi mekana yada tanıdk birilerinin oldugu bi mekana gitmeyi tercih ediyorum . geçmiş olsn şimdiden.
Thracian
08-01-2012, 23:03
Gecmis olsun, zaten grnel bilgiler verilmis,
Mekan personelini disarda bulup saglam paraa verip
Bilgi satin alin
leventrc
09-01-2012, 01:28
Hepinize teşekkürler arkadaşlar... Mekan seçimi biraz fiyaskoydu. Ama malesef seçen ben değildim. Ben sadece gittim. O mekanında seçilmesinin tek sebebi evlere yakın olup dönüş yolunda sorun olmamayışıydı. Bir hatadır oldu işte...
GokhanRS
09-01-2012, 01:41
istanbul kro akınıyla bozuldu. bu o.ç lerin göç ettikleri her memleket bu hale geliyor. anaları doğurmuyor mıçıyor böyle insanları.
geçmiş olsun.
şu merter mc de bir gün bi arkadaşımı dövmeye kalktıklarını gördüm. gidip tek başıma korudum adamı. 5-10 kişi saldırmaya kalkmışlardı çocuğa.
bakma burda bazen insanlar ben olsam bulurum şöle böle yaparım filan derler ama şu siteden en az 20 kişi ordaydı o gün ve yarısından çoğu beni tanıyor ve lafa gelince hepsinin kankasıyız. o gün tek başımıza olduğumuz böyle durumlarda o kankalıkların bi b.ka yaramadığını canlı gördüm.
leventrc
09-01-2012, 01:52
istanbul kro akınıyla bozuldu. bu o.ç lerin göç ettikleri her memleket bu hale geliyor. anaları doğurmuyor mıçıyor böyle insanları.
geçmiş olsun.
şu merter mc de bir gün bi arkadaşımı dövmeye kalktıklarını gördüm. gidip tek başıma korudum adamı. 5-10 kişi saldırmaya kalkmışlardı çocuğa.
bakma burda bazen insanlar ben olsam bulurum şöle böle yaparım filan derler ama şu siteden en az 20 kişi ordaydı o gün ve yarısından çoğu beni tanıyor ve lafa gelince hepsinin kankasıyız. o gün tek başımıza olduğumuz böyle durumlarda o kankalıkların bi b.ka yaramadığını canlı gördüm.
Aynen dediklerinize katılıyorum... çok teşekkürler...
mcolgecen
09-01-2012, 01:53
İzliyoruz tv de hiç bir şeye gerek yok Polis bulmak isterse her türlü bulunur... Bu arada geçmiş olsun üzücü bir durum :(
react1ve
09-01-2012, 01:54
geçmiş olsun.
olaydan haberım war ve olayın ıcınde olan arkadasın aramızdakı dıaloglardan kaynaklı olarak bunu soleyebılırım kı cok efendı kendı halınde olgun bır adam..hersey sozde olaya gelınce kımsede bı ıcraat yok onun ıcın kımseye guvenmeyeceksın..
bu arada konyu dagıtmadan sunu soleyebılrım kı cep telefonundan kesınlıkle bulunabılır..kı eger faturalı bı hat ıse bulunması cok kolaydır ama ıslerın hızlanabılmesı ıcın bı yerlerde mutlaka tanıdıklara ıhtıyacnz war yoksa ısınız zor sallar dururlar..
aybarsdnr
09-01-2012, 02:35
öncelikle çok büyük geçmiş olsun.yine de Allah korumuş.aralarından birisi çıkar bıçak saplar birşey yapar daha da kötü sonuçlanabilirdi.olay çözümlenemezse bile hiç kafanıza takmayın.en nihayetinde yaptıkları terbiyesiliğe korkmadan karşılık verebilmişsiniz...Türkiye de maalesef bu tarz durumlarda pembe gözlükle bakmak hata olur..istisnalar olsa bile cidden bir yerlerde güçlü bir tanıdık olması işleri hızlandıracaktır..Emniyet vs. bir tanıdık bulabilirseniz çok iyi olur..illegal yolları burada önermek saçma olacaktır ama çalışan garsonlardan birini biraz sıkıştırıp en azından gerçekten o şahısların tanıdık olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
Fazıl T.
09-01-2012, 02:51
bir bayana yanında erkek arkadası varken laf atmak çok terbiyesizce bisey yakışmayan bi hareket
çok tatsız bi olay yaşanmış keşke 15 tane hayvanla tartışmasaydnız allah korusun daha kotu seyler olabilrdi