Orijinalini görmek için tıklayınız : Secret Illegal Trailer (%100 Made in İstanbul)
Turk-Look
08-01-2012, 22:26
Proje aracımızla ilgili yapım amacı, spefikasyonları, profesyonel teaser'ı ve detaylı sunumu olan bir konu açıp paylaşacağım.
A'dan Z'ye tamamı kendi yapımımız olan aracımızın
%99'u bitmişken salınımını kontrol etmek gece bi tur atalım dedik
ben de kamerayla binmiş bulundum, spontane düz bi kayıt aldım
kayıttaki fireleri ayıklarken dayanamadım abuk'ta olsa bi trailer
çıkardım...
%100 Made in Istanbul:)
Şimdilik ;
secret illegal trailer on Vimeo (http://vimeo.com/34703715)
:) ilginç birşey cıkmş ortaya elinize saglık :)
SekoLive
08-01-2012, 22:32
:D garip bi araç olmus nedir bunun hikayesi?
çok iyiymiş valla motor nedir net anlaşılmıyor. detaylı videoları bekleriz
BlackEmperor
08-01-2012, 22:38
guzele benzıyor motor iyise ariel atom gibi bişe cıkabilir ortaya
1998corsa
08-01-2012, 22:42
volkswagen motoru war uzerınde sanırım 1.8 gti nmotoru
Turk-Look
08-01-2012, 22:48
-İmzam'ın 7. kelimesi !
-Golf GTI | mid engine
-Rear Wheel
devamı sürpriz olsun:)
hakotech
08-01-2012, 22:51
ne olursa olsun.. size helal olsun !!!! hayranım ortaya bişeyler çıkaran insanlara..pek becerikli değilimdir bu tip el emeği konularda..ondan dolayı taktir ediyorum emeği gecen herkezi.. bugun bunu yapan yarın çok daha ıyısını yapar.. HELAL olsun..
Turk-Look
08-01-2012, 23:10
hakotech ve tüm arkadaşlara teşekkürler.
Kabiliyetlerini de yakında sunacağım,
bunun yanında farklı bikaç bitirmiş olduğumuz projelerimiz de mevcut
onları da paylaşacağım iş'in rengi o zaman değişecek hepimiz adına :)
UmutRıza
08-01-2012, 23:27
Tebrikler, diğer projelerinizi merakla bekliyorum :)
Turk-Look
09-01-2012, 15:31
Sağol Umut:)
Makinist
09-01-2012, 15:48
Emeklerinize sağlık çok eğlenceli bişey olmuş gibi görünüyor :) Diğer videoları nekadar bekleriz tahminen..?
life is life
09-01-2012, 16:01
Gayet başarılı bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık..
Turk-Look
09-01-2012, 16:06
Detaylı tanıtım teaser'ını çekebilmemiz için şu an hava şartlarının biraz dinmesini bekliyoruz bu süreçte de eksik olan %1'lik kısmını tamamlayacağız.
Birkaçgün de olabilir bir-iki hafta da.
ulasstoprak
09-01-2012, 16:07
Peki bu araç legal olarak trafige çıkabilirmi ..yani ne gibi işlemler gerekir çıkarmak için..?
Turk-Look
09-01-2012, 16:12
Prodüksiyon aracı olduğu için gerekli izinler alındığı sürece sadece çıkabilir trafiğe.
kelalper
09-01-2012, 16:14
Volki car dan daha başarılı bence. Emeğinize sağlık.
Arkadaşlar tebrikler ama soguk havalarda yapmayın bu testleri yazık vallahi sogukla yigitlik olmaz
yada motorcu kaskı tulumu falan giyin
Elinize emeginize sağlık 4 gözle bekliyouz
üretmek türk milletine çok yakışıyor be kardeşim helal olsun allah muvaffak etsin.
Turk-Look
09-01-2012, 16:32
Yok miniks maksat heyecan turuydu zaten ve ne kadar sallanıyor onu gözlemlemekti
o yüzden takribi 2km anca dolanmışızdır,sağolasın :)
Kask,eldiven,emniyet kemeri vs.. kullanılacak dediğin gibi.
Allah razı olsun, Amin _FrK_:icon_tup:
Skyhawk34
09-01-2012, 16:40
Emeğinize sağlık keyif verici bir video olmus :)
Mechanix
09-01-2012, 16:45
Bunu yakından görmek lazım :) Kutlarım bro.
onursumer
09-01-2012, 16:54
tebrikler gerçekten boyle şeyleri gormek çok hoşuma gidiyor vaktim olsada bende yapsam :)
Super bir camera car olmus, gule gule kullanin cok hos gozukuyor :)
Turk-Look
09-01-2012, 17:06
Sağolun dostlar,yakından da görmek isteyen olursa gösteririz sorun değil :)
Bunu yakından görmek lazım :) Kutlarım bro.
Siz drift yaparken kovalayıp close-up çekebilir hatta bro,eyvallah :)
Abi ellerinize sağlık çok keyifli olmuş :) Aktarma nasıl.. Arkadan itiş mi ?
Helal olsun cok guzel olmuş geliştireceğinize eminim.Biranönce sesli videoları bekliyoruz
tebrik ederim bende
maşallah harika olmuş
daha detay bilgi isteriz :)
şase kendi üretiminiz mi?
tebrikler boyle guzel projeler gururlandiriyor insani. ellerine kollariniza saglik allah yardimciniz olsun.
Turk-Look
09-01-2012, 17:22
Abi ellerinize sağlık çok keyifli olmuş :) Aktarma nasıl.. Arkadan itiş mi ?
-Golf GTI | mid engine
-Rear Wheel
devamı sürpriz olsun:)
Sağol Cem:) Arkadan itiş evet.
Helal olsun cok guzel olmuş geliştireceğinize eminim.Biranönce sesli videoları bekliyoruz
Hepsi gelecek Baran ben de sabırsızlanıyorum valla:)
tebrik ederim bende
maşallah harika olmuş
daha detay bilgi isteriz :)
şase kendi üretiminiz mi?
evet şase dahil kendi üretimimiz,
çok detaylı paylaşacağım daha sonra,teşekkürler:)
tebrikler boyle guzel projeler gururlandiriyor insani. ellerine kollariniza saglik allah yardimciniz olsun.
Sağolasın milksop biz de heyecenalıyız,mutluyuz, gururluyuz ...Amin.:)
Ek.Civic_Spoon
09-01-2012, 17:25
maşallah güzel olmuş buggy tarzında mı yaptınız bizimde aklımızda bi proje var ama bir türlü startı veremedik :) gerçi bizimki anladığım kadarıyla sizinki kadar prıfesyonel olmayacak biz sırf yanlamak amaçlı yapıcaz kardeşimle birlikte imkanlar çerçevesinde :)
Turk-Look
09-01-2012, 17:29
Evet biz de Buggy diyoruz o konseptte başladı çünkü,yanlamayı ne derece yapar ben de bilmiyorum ama stabil olması için kafa yoruldu buna daha çok,ama iyi tutunuyor.
Bazı setup'ları da tamamlanınca tam randıman alınacak inşallah.
maşallah inş. kazasız belasız tamamlarsınız projenizi bizlerde keyifle izleriz sizi(sizleri).
Evet biz de Buggy diyoruz o konseptte başladı çünkü,yanlamayı ne derece yapar ben de bilmiyorum ama stabil olması için kafa yoruldu buna daha çok,ama iyi tutunuyor.
Bazı setup'ları da tamamlanınca tam randıman alınacak inşallah.
yeterli tecrube birikimini saglayip kit car uretme isine girseniz sahane olur aslinda (baglantilar, ithalat, uretim, ve en onemlisi trafige cikarma burokrasileri) cok belli olmasa da yapi olarak hesap kitap yapilmis duruyor. elinize saglik :icon_tup:
bu arada volkicar diyen arkadas, volkicar bir yaris araci platformu olarak cikti ve henuz ilk sezonunda. amacida hem yarisma maliyetlerini dusurup hem de cekismeli bir ortam sunabilmek. (yani maliyet dusecek diye kagnilarla yarismadan) Bir de pist kisitlamasini ortadan kaldirmak.
seyrantepede dimi araba görmüştüm bi iki kere
güzel biii çalışmaa enteresan bi araba :D
Turk-Look
10-01-2012, 00:32
Teşekkürler arkadaşlar :)
@EvO86 gidişat ne yönde gelişir biz de kestiremiyoruz şu an
hayat sürprizlerle dolu olur mu olur:)
Aynen Mustu Seyrantepe'de Garaj'da,yolun düşerse uğra.
yolum düşerse derken :D 14 yıldır ordan çıkamıyorum FULL ün karşı sokağında bizim fabrika Hamurabinin üstündede dayım var matbaacı :D sen her gün ordaysan illaki uğrarım
Turk-Look
10-01-2012, 00:39
Hergün burdayım sayılır dışarda işim yoksa
garaj'ın altında stüdio'da oluyorum
Full'de gördüğün vos ne renk olursa olsun bin beni Turk Look'a götür de burdasın :D
mutlaka bekliyorum adım mesafesiymişiz baksana :)
İsim neydi başkan senin şimdi Turk Looka götür derim yabancıdır küfür eder :D
turgay.ozgur
10-01-2012, 00:43
çok mükemmel bir proje olmuş... daha detaylı videolarını bekliyoruz... o tüm emekten sonra emeline ulaşması gibi insana haz veren birşey yok bizde bir kere sıfırdan gokart yapmıştık ordan biliyorum bu çok daha fenadır :) harbi helal olsun size...
Tebrikler cok guzel biseye benziyo Allah utandırmasın , bunun go-kart ölçülerinde olanını yaptım şase de dahil gercekten terazisi sase yapısı tasarımı direksiyonu vs vs cok zaman ve kafa yoran isler 3 senedir daha bitmedi bi ara yeniden dewam edicem sanzuman ve direksiyon montajı kaldi biraz zaman be nakite bağlı . Tekrardan Allah kolaylık versin
Turk-Look
10-01-2012, 00:56
İsim neydi başkan senin şimdi Turk Looka götür derim yabancıdır küfür eder :D
Sen de o'na edersin:D
Turk Look - Fatih
Sağol Turgay , yakında paylaşacağım :)
CGR328 sana da başarılar sağolasın Allah kolaylık versin :)
63owen63
10-01-2012, 01:02
Allah kolaylık versin,gurur duydum. meraktayım
çok keyifli bir iş çıkartmışsınız detaylarını merakla bekliyorum helal olsun
çok mükemmel bir proje olmuş... daha detaylı videolarını bekliyoruz... o tüm emekten sonra emeline ulaşması gibi insana haz veren birşey yok bizde bir kere sıfırdan gokart yapmıştık ordan biliyorum bu çok daha fenadır :) harbi helal olsun size...
kanka videoyu izleyince benim aklımada direk o gokart projemiz geldi nede güzel olmuşttu ama dimi hey gidi :D
bu kadar yetenekli motor ustalarımız kaporta ustalarımız ve yaratıcı insanlarımız vrken neden bizim bi aracımız yok mrk ediorum tebrikler emeğinize
oguzhan999
10-01-2012, 19:39
ellerinize sağlık :)
hasectear
10-01-2012, 20:12
başarılarınızın devamını dilerim.böyle projeleri görmek bile başka güzel..
fatih_selvi
10-01-2012, 21:13
Fatih Abi yine farklı bişeyler yapmışsınız ellerinize sağlık. Diğer projeleri heyecanla bekliyorum.
d.berkay
10-01-2012, 21:19
Tebrik ederim gerçekten çok başarılı bir proje olmuş. Yeni videoları ve detayları sabırsızlıkla bekliyorum..
yoshimura
11-01-2012, 13:59
tebrikler..
Turk-Look
11-01-2012, 19:34
Sağolun varolun arkadaşlar,
kısa zamanda detaylı ve daha profesyonel görsellerle güncelleyeceğim :)
Turk-Look
15-01-2012, 20:43
Fotoğraf ve teknik tanıtım konusu için :
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/108372-buggy-camera-car-kamera-arabasi.html#post2979384