Orijinalini görmek için tıklayınız : Dostlar acil yardıma ihtiyacım var. (Jetta)
63owen63
09-01-2012, 18:49
Selamün aleyküm konuma şimdiden cevap veren Arkadaşlar ,ağabeyler den Allah razı olsun. Çok acil bazı konularda fikirlerinize ihtiyacım var. Vw ' de çalışan bir arkadaşım kampanyalı bir aracın gelecegini söyledi, ve bana opsiyonladı şuan.Sadece emin oldugunuz bilgileri yazarsanız hem kafa karışıklıgı olmaz hem konu kirliligi,
Araç özellikleri
1- tdi highline dsg = 69.900
2- metalik siyah opsiyonu =950
3- açılır tavan =1.850
4- karartılmış yan ve arka camlar =585
5- keyless entry =925
6- orta konsolda 230v soket vs =570
7- 17 inç jantla gelecekmiş = ?
+___________
77.675 Tl gibi bir fiyat yapıyor yaklaşık olarak
Şimdi gelelim sorularıma , özel kampanyalı bir adet araç gelicek bu fiyatın CİDDİ anlamda altına alacagım Rabbim (c.c) nasip ederse. ( 8-10.000 tl arası iskonto) 68.000 tl olacak bana teslim fiyatı.
1- Annemin Raporuyla alacagım aracı, kdv'yi dava ile geri alanlar oldu, şuan hiç verilmeden de alınabiliyor gibi duyumlar aldım, forumdan da bir arkadaş yazmıştı sanırım öyle, bu konudaki güncel uygulamadan net bilgisi olan var mı, yada nereden öğrenebilirim ?
2- Yeni highline jettalar hangi jantla geliyor şuan 17inç jantla geliyor dedi, hangi modeli anlayamadım, porto jantla gelmişti dayımın 2011 jettası.
jant modelleri burada var
Volkswagen Kayseri (http://ozsaotomotiv.blogcu.com/yeni-jetta-jant-resimleri/9447324)
3- Arkadaşıma güvenmiyor degilim ama heyecanımı mazur görün konu açmışken sorayım dedim, yarın detaylı konuşacagız onunlada. böyle kampanyalar falan oluyor mu, sene de bir yada iki araba böyle verilir kampanyalı dedi,hiç duymadım, dogru mudur ,boşa heyecan yapmayayım mı yoksa?
4- Ötv hesaplaması konusunda ilginç hesaplar var internette .anahtar teslimi 68.000 bin tl olacak araç
a)yalnız ötv indirimiyle ne kadar oluyor
b) ötv + kdv indirimli ne kadar oluyor (eğer kdv indirimi konusu doğruysa)
Aracın özellikleri bu, 78.000 tl gibi bir bayi fiyatı çıkıyor
5- Bizden vw plazada çalışan bağlantısı olan fiyat konusunda net hesaplama yapabilecek,prosedürü sorabilecegim arkadaşımız var mı ?
Makinist
09-01-2012, 19:10
Bende merak ettim şimdi acaba kampanyamı yoksa hatalı ürünmü diye? Çünkü markalar böyle ciddi fiyat farkını anca yıl sonu kampanyalarında veriyorlar.
Eğer araç Highline ise RNS310 fiyatını düş Mehmet'im, karartılmış camları da düş, onlar Highline paketin kendi standartında mevcut zaten,
17" jant dedikleri de Porto , spor paket adı altında geliyor bu jantlarla. TR de montajlanıyor bu jantlar daha doğrusu.
63owen63
09-01-2012, 19:32
Eğer araç Highline ise RNS310 fiyatını düş Mehmet'im, karartılmış camları da düş, onlar Highline paketin kendi standartında mevcut zaten,
17" jant dedikleri de Porto , spor paket adı altında geliyor bu jantlarla. TR de montajlanıyor bu jantlar daha doğrusu.
Haklısın revo rcd 310'la var sanıyordum comfortline da oldugu gibi, editliyorum,
Bu arada zaten janttan emin olmadıgım fiyatını yazmadım , jantın opsiyon fiyatıda gelicek, 17 'lerle gelicekmiş, normalde 16 bildigim kadarıyla
63owen63
09-01-2012, 20:34
Yarın'a kadar acil bilgiye ihtiyacım var , güncel olsun :(
Haklısın revo rcd 310'la var sanıyordum comfortline da oldugu gibi, editliyorum,
Bu arada zaten janttan emin olmadıgım fiyatını yazmadım , jantın opsiyon fiyatıda gelicek, 17 'lerle gelicekmiş, normalde 16 bildigim kadarıyla
comfortline da rcd310 var hacım, highline'da rns310 geliyor.
Levent Bu jantların Türkiye'de montajlandığının bilgisine nerden ulaştın öğrenebilirmiyim ?
Araçlara sadece Crafter'lar haricinde hiç bir parça takılmıyor.
63owen63
09-01-2012, 21:20
comfortline da rcd310 var hacım, highline'da rns310 geliyor.
Ben de onu demek istedim zaten kanka, :)
Bizim aldıgımız diger jetta'da 17 portolar üzerinde geldi levo, burada takılmadı diye biliyorum ben.Hatta istememiştik, tanıtım paketi diye üzerinde yolladılar ekstra oldu.
Levent Bu jantların Türkiye'de montajlandığının bilgisine nerden ulaştın öğrenebilirmiyim ?
Kardeşim senin de varsa bilgin, konu hakkında yazarsan sevinirim, vw 'deydin sen askerden önce sanırım bıraktın işi ?
Mehmet Takip etmiyon galiba beni :D
Ben askerden sonrada bu işe devam ediyorum :) Facebook'ta ekli değilmiydin :)
63owen63
09-01-2012, 21:29
Mehmet Takip etmiyon galiba beni :D
Ben askerden sonrada bu işe devam ediyorum :) Facebook'ta ekli değilmiydin :)
Konuyu açmadan sana mesaj attım konuyla ilgili konuşmak icin facebooktan, görmedin sanırım, bir cevap gelmedi kardeşim. hoşgeldin konunda öyle okumuştum, askerden geldim 6 ay vw 'de calıştım falan gibi, yanlış hatırlıyor da olabilirim
Kusura bakma Facebook'u daha yeni açmak aklıma geldi. Senyazmasan oda aklıma gelmezdi :)
Bu arada benim 2.5 oldu bu iş yerinde. Ama Afyondayım şimdi.
Gündüz iş yerinden giremiyorum.
Konuyla alakalı pek yorumum yok satış çok karışık :)
sabahtan ara sralım birilerine
63owen63
09-01-2012, 21:41
Kusura bakma Facebook'u daha yeni açmak aklıma geldi. Senyazmasan oda aklıma gelmezdi :)
Bu arada benim 2.5 oldu bu iş yerinde. Ama Afyondayım şimdi.
Gündüz iş yerinden giremiyorum.
Konuyla alakalı pek yorumum yok satış çok karışık :)
sabahtan ara sralım birilerine
Tamam kardeşim bir cep telefonunu , bir dip p.m ile alayım, rahatsız edeyim yarın seni:D
Bir VW satış elemanı spor paket adı altındaki farklı parçaların, yay-jant TR ye girince takıldığını söylemişti.
Bir VW satış elemanı spor paket adı altındaki farklı parçaların, yay-jant TR ye girince takıldığını söylemişti.
Leventcim. Yanlış anlama ama hani sadece bilgilendirmek istiyorum.
Şimdi Araçlar Gemiden direk Doğuşun Fiktif alanı Şekerpınar'a gelir. Orada bunu yapabilecekleri bir yeri yok. Oradan direk servislere gider.
Birde kısa bilgilendirme. VW'de distribütörler siparişte seçerler ve ona göre para öderler. Hem o jantları fabrikadan sipariş edip hemde fabrika fiyatının 2-3 katına spor jantları satmazlar. Çünkü fabrikada sıfır yapılırken bir jant atıyorum 2000 TL fark ile alınıyorsa araç o jantların tanesi en az 800-900 TL ve bunu sonradan takarsa zaten doğuş oto yada servisler zarar ederler iyice
metinmb407
09-01-2012, 22:34
Mehmedim boş olsun Passat düşün derim :) Jetta yı salla.
Aman yeşil olmasın Mehmet..
63owen63
09-01-2012, 23:11
Biraderim felsefelerimiz uyuşmuyor bu noktada, 1.passattan iğreniyorum (görsel)
2.Şu araçta seçme şansım yok eldeki mal bu,
3.Felsefemi merak ettiysen, dolu olsun megane olsun : )(megane'cı bi arkadaşa cok takılırdım)
Siyah siyah :)
akarags1905
09-01-2012, 23:12
:hahaha::hahaha:
En son DSG jetta için temmuza gün veriyorlardı hala öyle mi?
63owen63
09-01-2012, 23:18
En son DSG jetta için temmuza gün veriyorlardı hala öyle mi?
Yarın konuya tekrar bakın, net bir bilgi yazayım, benim almayı düşündügüm araç farklı olabilir.
İbrahim33
10-01-2012, 17:01
77 k ve c sınıfı bir araç...Ne günlere geldik yarabbi :) Bence 2.el temiz veya 0 km d segmenti araç alın bu paraya.
metinmb407
10-01-2012, 20:55
Heh bir sen eksiktin laf atmayacak tam oldu şimdi :D
Biraderim felsefelerimiz uyuşmuyor bu noktada, 1.passattan iğreniyorum (görsel)
2.Şu araçta seçme şansım yok eldeki mal bu,
3.Felsefemi merak ettiysen, dolu olsun megane olsun : )(megane'cı bi arkadaşa cok takılırdım)
Kardeş yeni Jetta çok kötü yaa görsel tamam da yok be abi kalite yok o arabada. Bende Jettanın şekli hariç hiçbirşeyini sevemedim be aga :) Passat ın en boşu bile Jettanın Comfortu donanımda nerede ise.
:hahaha::hahaha:
La olum bi işinize bakın :D