Orijinalini görmek için tıklayınız : leon 1.8t sport sorgu !!
merhaba arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyoruz bilgisi olan varmı araç sahibide sitedenmiş kendisi oyle soyledi bilgi verirseniz sevinirim şimdiden herkeze teşekkurler.
Seat / Leon / 1.8T Sport / ______BLACK SWAN______ sahibinden.com'da - 68920975 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-black-swan-68920975/detay)
Evet arkadaşlar aracı kendime düşünüyorum allah nasip ederse. Telefonda araç sahibi ile uzun uzun görüştük kendisi gerçekten çok yardımcı oldu her konuda herşeyini anlattı sayılır allah razı olsun ancak ; aracın evveliyatı hakkında bir bilgimiz olsun istiyoruz. Şuanki sahibi zaten hakkıyla temiz tutuyor artı nickini bilmiorum ama siteden olduğunu söyledi , sempatik bir arkadaş :) geçmişi hakkında bilinen birşey var ise yardımcı olursanız seviniriz
Perişan durumdayken 21 lere satılıyordu bu araba.Yeni sahibi içini falan adam etmiş anlaşılan
Perişan derken biraz daha açarmısınız acaba ? yani perişanlık var perişanlık var :) tam adam olamayacak bir durum varsa bilelim diye soruyorum
TorqueTuning
09-01-2012, 23:01
KM orj değil, dikkat edin derim.
Teşekkür ederim bilgilendirmeler güzelde :) birde sonuna açıklama eklense tam olacak örnegin 2 sene önce 150.000 deydi gibi.
emre erdana
09-01-2012, 23:17
Perişan durumdayken 21 lere satılıyordu bu araba.Yeni sahibi içini falan adam etmiş anlaşılan
bende aracı sorgulatan arkadaşım kadar çok merak ettim birşey için bilgi veriyorsak daha detaylı bilgi olsa işe yarar olur en azından yanlış anlamayın da öncesini bilipte söylemek istemiyormuş gibi bir izlenim oluyor açıkcası sonuçta heves edilerek alınıcak bir araç teşekkürler...
bende aracı sorgulatan arkadaşım kadar çok merak ettim birşey için bilgi veriyorsak daha detaylı bilgi olsa işe yarar olur en azından yanlış anlamayın da öncesini bilipte söylemek istemiyormuş gibi bir izlenim oluyor açıkcası sonuçta heves edilerek alınıcak bir araç teşekkürler...
Kurtbil ile özelden msjlaştık emrecim ;)
emre erdana
09-01-2012, 23:20
peki dayıcım da ben sadece o arkadaşım için demedim genel olarak bahsettim zaten ;)
Özelden kendisine yazdım merak ettiklerini.
Guncel arkadaslar acil bilgi lazim persembe yola cikmadan.
cam gibi focusu verip 2002 model leon almak ne kadar mantıklı geliyor sana atakan ....büyümü yaptılar sana :)
cam gibi focusu verip 2002 model leon almak ne kadar mantıklı geliyor sana atakan ....büyümü yaptılar sana :)
Buda farkli bi bakis acisi tabi :)
ondertopcu
10-01-2012, 12:30
osmant nn eski aracı ön tampon fiber orjinal değil kendisi motor ve turboya masraf yapmıştı hatrladığım kadarıyla
TorqueTuning
10-01-2012, 12:43
5 sene önce bu KM'den daha fazlaydı öyle söylüyeyim. Ama tam rakamı şimdi hatırlamıyorum. Eve gidince bakabilirim. Bu araca software yapmıştım zamanında...
5 sene önce bu KM'den daha fazlaydı öyle söylüyeyim. Ama tam rakamı şimdi hatırlamıyorum. Eve gidince bakabilirim. Bu araca software yapmıştım zamanında...
5 sene once mi :s zamaniniz olurda bakabilirseniz cok sevinirim bilgi icin tesekkurler
Değerli bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. benim tek merak ettiğim aracın motorunda patlak çatlak bir durum varmı ? , şase kule podyalarda oynama işlem ağır kaza vs. varmı değişen kesinlikle yok diyor çünkü. Seat motorlarda KM çokda önemli deil halledilir bakımı yapılır. Sonucda siteden bazı arkadaşların dediği gibi gazlamaya araç alıyoruz tertemiz binip hergün cila atıp yagmurda çıkarmicak olsak adanada kırmızı sport var adam cupra parası istiyor boyasız 80.000 de pırıl pırıl 33.000 TL....
alıpta gazlanacak en son Turbo araba budur bence kardeşim paranızı ziyan etmeyin
5 sene önce bu kmden yüksekse eger 300 binlere gelmiştir bu araba. bülent alma diyorsa alma atakan ;)
bencede doğuyu dinle atakan ...leon almaktansa doğunun ıbızayı al satarsa ...bence ıbıza ondan hızlı :)....
saol yılmaz abi :D konuştuk atakanla. baba faktörünü hallederse düşünüyor zaten :)
emre erdana
11-01-2012, 22:51
2000 km yol yaptık geldik zaten merakımızı gidermek için yapmış olduğumuz gezi diye adlandırıyoruz biz bunu :D aman beyler uzak durun sadece okadar başka açıklamaya gerek yok kesinlikle...
Arkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. 24 saattir yoldayız boşuna yapıldığını düşünüyorum az çok tahmin ediyordum göreceklerimi , ama sağlık olsun... alıp evlat etmektense yol yorgunlugu ve maddi zararı kabullenmek daha iyidir diye düşünüyorum. İçine oturduğum ve yola çıktığımız takriben 30.sn de ben arkadan gelen bizim araçtaki arkadaşıma bu aracı ben almam die msj çekmiştim zaten. Benim kafama yatmadı önden kazası var airbag'ler kurcalanmış tam oturtulamamış bu ikisini gördüm başka birşeyine bakmama ve kimseye göstermeme gerek kalmadan çıktım geri geldim evime. Buda bir bilgi olsun..
Gittin mi la deli :) hemde bensiz :) neyse icinde kalmadı en azından. Hayırlısı olsun. Bekliyorum haberlerini teklifim geçerli:)
Arkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. 24 saattir yoldayız boşuna yapıldığını düşünüyorum az çok tahmin ediyordum göreceklerimi , ama sağlık olsun... alıp evlat etmektense yol yorgunlugu ve maddi zararı kabullenmek daha iyidir diye düşünüyorum. İçine oturduğum ve yola çıktığımız takriben 30.sn de ben arkadan gelen bizim araçtaki arkadaşıma bu aracı ben almam die msj çekmiştim zaten. Benim kafama yatmadı önden kazası var airbag'ler kurcalanmış tam oturtulamamış bu ikisini gördüm başka birşeyine bakmama ve kimseye göstermeme gerek kalmadan çıktım geri geldim evime. Buda bir bilgi olsun..
niyetine girmişsin oraya kadar gelmişsin istanbula gelseydin de bari boş döndürmezdim seni :D
niyetine girmişsin oraya kadar gelmişsin istanbula gelseydin de bari boş döndürmezdim seni :D
Faruk biliosun senin araca hayranım gaziantepde bu limitlerde bir araç isteyenlerede hep agzımdan cıkan tavsiye ettiğim araçtır :) sahibi gibi kaliteli :) Ancak parasal durumları düzeltene kadar babamla ortak binme kararı aldık 2 araç kapıda olacagına 1 tane olsun hem hızlı hem düzgün görünsün istedik :) şimdi senin aracı alsam o scoop'la o egzostla falan adam petrole gitse (bir petrolde müdür) toplantıya gelen adamlar kaçabilir ahahhaahahah :) yoksa araban 10 üzerinden 10 bana göre.
Dou cierim adamı 54 yaşında tek kapı araca binidiremeyiz :) yoksa senin arabanda 10 numara uzun yol bile yaptık beraber parasına göre bedava bence. Ama üzgünüm o da olmaz.
Zaten vazgeçtim gibi arabasız kaldım 1.5 senedir arabasızım nerdeyse, biraz daha dayanır kendime ayrı bir araç alırım parasal durumları düzeltince inş ;) O zamanda KALIRSA arayacağım adamlar belli :)
allah razı olsun kardeşim eksik olma inşallah gönlünüze göre bişey bulup alırsın arabasızlık çok can sıkıcı oluyor
enginman01
12-01-2012, 18:37
Gecmis olsun dostum malesef spor segmentte temiz cok az arac kaldi piyasada. Leon top sportlari cok seviyorsan adanaya geldiginde tanisalim seninle, bende bayagi bakistirdim boyasiz ve km si dusuk bir leon top sport bulabilmek icin allah bana kis
Et etti :) umarim sende bulursun zaten bulunca huzura kavusursun aklindan satmak dusuncesi gecmez bile.
Gecmis olsun dostum malesef spor segmentte temiz cok az arac kaldi piyasada. Leon top sportlari cok seviyorsan adanaya geldiginde tanisalim seninle, bende bayagi bakistirdim boyasiz ve km si dusuk bir leon top sport bulabilmek icin allah bana kis
Et etti :) umarim sende bulursun zaten bulunca huzura kavusursun aklindan satmak dusuncesi gecmez bile.
Valla orjinal tertemiz olanlarda fiyat olarak cupra ile başabaş gidiyor :( Kısmet değilmiş sanırım vazgeçtim arabayı değiştirmekten, zaten ben babamla binicektim dizel 2006 focus ile takas edicektim ama kısmet deilmiş bakalım hayırlısı :) Adanaya geldiğimde tanışalım tabi aracın maşallah çok güzel dou fotolarını atmıştı bana allah tadını aldırsın :)
enginman01
12-01-2012, 22:26
teşekkür ederim çok memnunum aracımdan virajları frenleri gidişi gayet beni tatmin ediyor parçaları da ucuz en pahalı parçası orjinal plastik cupra tampondu onuda aldım zaten çok küçük paralara güzel güçlerde alabiliyorsun bu araçla motorunun sağlamlığını konuşmaya gerek yok :) . o yüksek hizlara çıksanda frene basınca duracağını bilmek virajı dönebileceğini bilmek herşeye değiyor. :) gelince ara arkadaşım görüşür tanışırız ben pek siteye foto koymayı sevmiyorum canlısını görürsün :) allah gönlüne göre versin.
teşekkür ederim çok memnunum aracımdan virajları frenleri gidişi gayet beni tatmin ediyor parçaları da ucuz en pahalı parçası orjinal plastik cupra tampondu onuda aldım zaten çok küçük paralara güzel güçlerde alabiliyorsun bu araçla motorunun sağlamlığını konuşmaya gerek yok :) . o yüksek hizlara çıksanda frene basınca duracağını bilmek virajı dönebileceğini bilmek herşeye değiyor. :) gelince ara arkadaşım görüşür tanışırız ben pek siteye foto koymayı sevmiyorum canlısını görürsün :) allah gönlüne göre versin.
:) maşallah nazar değmesin adanaya çok geliyorum bir ziyaretimde senide rahatsız ederim bakarsın dou falanda gelir ortam olur allah hepimizin gönlüne göre versin :)
konuyu bıraz hortlattım ama arkadaslar bu sayfadakı arabalar ıcınde onereceklerınız hangısıdır
Seat Leon 1.8T Sport 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/seat-leon-1.8t-sport)
Sana direk kafadan adanadaki kırmızı 33.000 tl olan enginman01 nickli arkadaşımızın aracını tavsiye ederim. Ben araç ararken satlık değildi arabası çok istemiştim ama olmamıştı şimdi satmaya karar vermiş gücün varsa kaçırma derim ;)
ilk bakısta aynen en cok içe sinen araba o oluyor maşallah bılgı ıcın sagol eger hepsının bir degerlendırmesını goreyım burada bu aracları tanıyan abı coktur :) ondan sonra bır seyler dusunucem
bu arada bunların cupra dan tek farkı turbo ve intercooler mı nette okudugum yerlerde boyle yazmıslar ?
ilk bakısta aynen en cok içe sinen araba o oluyor maşallah bılgı ıcın sagol eger hepsının bir degerlendırmesını goreyım burada bu aracları tanıyan abı coktur :) ondan sonra bır seyler dusunucem
bu arada bunların cupra dan tek farkı turbo ve intercooler mı nette okudugum yerlerde boyle yazmıslar ?
Turbo,intercooler,enjektör,323mm brembo fren sistemi,R logolu recaro koltuklar,r logolu kırmızı dıkıslı dıreksıyon,kırmızı dıkıslı vıtes topuzu,farklı on ve arka tamponlar,18 inç jantlar.
Turbo,intercooler,enjektör,323mm brembo fren sistemi,R logolu recaro koltuklar,r logolu kırmızı dıkıslı dıreksıyon,kırmızı dıkıslı vıtes topuzu,farklı on ve arka tamponlar,18 inç jantlar.
eyvallah arkadasım turbo ıntercooler enjektor kısmı yeterlı :) benım okuduklarımda turbo ıntercooler yazmıslardı sadece ıyı oldu onun dısında soruyu cevaplayabılecek olursa sımdıden sagolsun :)
BthnKrkt
05-03-2012, 20:52
kayseriden siyah bir a4 satılıktı 1.8 t 180 hp olandan o arac çok hoş görünüyor eğer limitlerinizi aşmıyorsa alınabılır gibi geliyor bana
alperkirman
13-05-2012, 20:50
Seat Leon 1.8T Sport 2004 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 81861515 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-leon-fr-81861515/detay)
aracı tanıyanınız varmı bi arkadaşımıza almaya niyetliyiz aracı görmeden burdan bi sormak istedim . iyi-kötü durumu nedir
bilgilendirirseniz sevinirim....
bende 1.8 T kovalıyorum konuyu takipteyim ...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2004-temiz-leon-116000711/detay
araci bilen varmıdır arkadaşlar
yokmudur bilen duyan arkadaşlar :)
yokmudur bilen duyan arkadaşlar :)
ilan gorunmuyor ?
hangi araba kırmızı mı siyah mı mat sıyah mı ?
pasif e düşmüş bugun :(
abı plakasını veya rengını belırtsen yardımcı olurum
38 ABH 276 2004 model sari Leon t sport hakkında bilgisi olan var mı ? Araç Kayseri'de yeğenime düşünüyoruz .