Orijinalini görmek için tıklayınız : MUCK Dizisi
Emre İlbi
09-01-2012, 22:15
İlk bölümünü izleyipte etkilendiğim ender dizilerden biri oldu,
umarım bundan sonrada böyle devam eder :)
Dizi Perşembe günleri 20.00de,
Aramızda belki izleyenler vardır,
izlemeyenler için;
"Müzik Umutları Cesaret Kanatlarıydı"
Yılın gençlik dizisi M.U.C.K çok yakında Show TV'de başlıyor!
Show TV ekranlarında yepyeni bir gençlik dizisi daha başlıyor; M.U.C.K. ; Azra Akın, Haluk Piyes, Bedük ve Murat Serezli'nin başrollerini paylaştığı dizinin kadrosu her biri birer yıldız olacak genç yeteneklerden oluşuyor. Yapımcılığını Plato Film'in üstlendiği dizinin yönetmeni ise henüz 25 yaşındaki Can Sarcan...
Show TV'nin yeni gençlik dizisi M.U.C.K çok yakında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Plato Film'in üstlendiği dizide Azra Akın müzik öğretmenini, Haluk Piyes ise drama hocasını canlandırıyor.
Azra Akın, Yok Böyle Dans'daki jüri üyeliğinden sonra şimdi de M.U.C.K'da Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerini yetiştirecek. Haluk Piyes drama hocasını oynarken Bedük, aykırı sinema öğretmenine hayat verecek. Murat Serezli ise fakültenin dekanı rolünde... Okulun sesi olarak da karşımıza ünlü DJ Bay J çıkacak... Her bölüm Bay J'nin dinamik sesiyle başlayacak. Oyuncularından yönetmenine tamamı genç, parlak yeteneklerden oluşan M.U.C.K yılın gençlik dizisi olmaya aday.
Yönetmenliğini 25 yaşındaki Can Sarcan'ın yaptığı, stil danışmanlığını ise Bahar Kongel'in gerçekleştirdiği dizinin müzikleri ise Veyasin'e ait. Dizinin öğrenci kadrosunda Sercan Dikmen, İsmet Şimşek, Güntaç Özdemir, Selen Korkutan, Seda Telciler, Ilgın Ütin, Ece Özbey, Doğa Konakoğlu, Alper Etiş gibi genç yetenekler yer alıyor.
M.U.C.K.'un hikayesi özel bir üniversitede geçiyor. Rektörden gelen talimatla Güzel Sanatlar Fakültesi'nde bir koro oluşturulması ve bu koronun müzikal yarışmasına katılması isteniyor. Eğlenceli hikaye işte böyle başlıyor. Drama hocası Ozan ile müzik öğretmeni Elif kolları sıvıyor. Önce Koro ekibi oluşturuluyor. Farklı hayaller kuran, farklı yaşam tarzlarına sahip, farklı karakterlerdeki öğrenciler ilk defa aynı amaç için bir araya geliyor ve dersler başlıyor. Her bir ders ayrı bir eğlence, ayrı bir keyif...
Şarkıların, dansların, muhteşem müziklerin ve görsel şovların her bölümde karşımıza çıkacağı dizi, özellikle gençlerin vazgeçilmezi olacak.
bu sahne favorim desem yeridir :D
LTDPVAxOaVc
link : Muck Dizisi 1.Bölüm Cukka Cukka Sahnesi - Show TV - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LTDPVAxOaVc&feature=plcp&context=C3844c66UDOEgsToPDskIInW4SFjc_riZwt2dsO6qj )
ben bu dızıyı begendım:)benıde etkıledı.ama sahne cekımlerı kotuydu bence
Emre İlbi
09-01-2012, 22:22
ben bu dızıyı begendım:)benıde etkıledı.ama sahne cekımlerı kotuydu bence
daha başarılı hale gelecektir diye ümit ediyorum :)
bende izledim beğendim takıp edıcem anlaşılan
Burak K.
09-01-2012, 22:24
Ben izlemedim,adını beğenmedim. :D
Fazıl T.
09-01-2012, 22:26
güzel bi dizi bence uni hayatı fln :D
darkmann
09-01-2012, 23:40
geçen gün bi yerde izledim dizinin yönetmeni 25 yaşındaymış yeni bi sahne mizacı varmış falan filan :)ondan çekimler kötü gelmiş olabilir
geçen gün bi yerde izledim dizinin yönetmeni 25 yaşındaymış yeni bi sahne mizacı varmış falan filan :)ondan çekimler kötü gelmiş olabilir
olabılır eger yası okdr kucukse acemıdır belkı
canlı seyretemek isteyen varsa balatta kadir has üniversitesinde çekiliyo gidip çekimleri ilzmek serbest :D
Erdem K.
10-01-2012, 08:09
açıkcası benim de hoşuma giden bir dizi...
EmrahERKAN
10-01-2012, 08:13
İlk bölümünü izledim hoş bir dizi izlenebilecek cinsten.
vampires diaries,the walking dead,spartaküs,supernatural
ve memleketten sadece Bezat Ç. gerisi laylay lom
pesimist206
10-01-2012, 08:44
muck dızısının yapımcılıgını HAVVA UNAL ve plato yapmaktadır. kendısı benım halam oluyor dızıyle ılgılı soylecegım tek sey ılk hafta basarılı bı cızgı kaydetmıs devamının gelecegınden hem kanal hemde yapımcıların en ufak bır suphesı yok zaten ılk bolumdu bu yanı zamanla cekım ekıpmanları olsun acılar olsun plato fılmın tecrubesıyle sekıllenecektır .. bu arada dızıdekı seslerın hepsı tamamen oyuncuların kendı seslerıdır bılgınıze :)
Dialoglar ve oyunculuk çok yapmacık geldi bana.. Beğenmedim
poseidon
10-01-2012, 08:53
Dizi fragmanı güzeldi.
Gerisi Sinan Çetin polülizmi.
Tek gerçek Behzat Ç. Gerisi yalan :D
mgnPower
10-01-2012, 09:00
ne zaman oynadi bu dizi yaa ?
Bende biraz izledim, eğlendiriyor fena değil
Çok yapmacık geldi bana beğenmedim . Yarım saat izledim basket oynuyorlar birbirlerine girdiler çocuklar birbirlerine matrix gibi vuruyor aynı.
Sadece bu arkadaşın sesini çok beğendim eğer onun sesiyse ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4YJy9n1D8Qg
imprezaWRC
10-01-2012, 09:30
Artık dizi mizi seyretmiyorum, hepsinden ayrı bir öğürtü geldi. Özelliklede Feriha çöp topla, Fatmagül'e kaç kişi çarptı ve türevi dizilerin bir an önce bitmesi taraftarıyım.
Ne yalan söyleyeyim, bununda fragmanlarını gördüğümde notumu verdim.
bende ızledım keyıflı bır dızı
by serçe
10-01-2012, 12:36
Çok yapmacık geldi bana beğenmedim . Yarım saat izledim basket oynuyorlar birbirlerine girdiler çocuklar birbirlerine matrix gibi vuruyor aynı.
Muck 1.bölüm Fragmanı www.diziizledim.com - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4YJy9n1D8Qg)
bizzat kendi sesi yazlık komşumuz kendisi canlı daha başarılı performans sergiliyor :)
bizzat kendi sesi yazlık komşumuz kendisi canlı daha başarılı performans sergiliyor :)
Buna çok sevindim ben oyunculuktan çok keşke sesini değerlendirse daha iyi olurdu ne yalan söylim şuan bile dinliyorum :)
Dizinin ismi beni daha izlemeden soğuttu..
SULTANOGLU
10-01-2012, 13:01
Aynen ismi bir ilginç, hele o basket sahasındaki kabga sahnesi okadaryapmacıktıki off.
bende LAKS diye dizi yapıcam. Lastik Ayakkabıları Kunduracı Satıcılarıydı
Muck 1.bölüm Fragmanı www.diziizledim.com - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4YJy9n1D8Qg)
Gökhan Tepe den daha iyi söylemiş . Bu şarkıyı bir çok kez dinledim ama bu arkadaş gerçekten yürekten söylüyor , beğendim.
Dizi ise gelecek vaad eden izlenebilir bir dizi. Bence feriha, fatmagül ,1 günde çözülen arka sokaklardaki olaylar , ölümsüz kahramanlar kurtlar vadisi gibi dizileri izlemektense bu dizi denenebilir.
Dikkat ettiğim kadarıyla öğrencilerin bir hedefi var , o hedefe ulaşmak için çabalıyorlar. Müzikalde olmak için çalışıyorlar ve aralarında gündelik çekişmeler hepimizin yaşadığı olaylar. En azından ben kendi fakültemde bunları yaşadım.
by serçe
10-01-2012, 14:35
Buna çok sevindim ben oyunculuktan çok keşke sesini değerlendirse daha iyi olurdu ne yalan söylim şuan bile dinliyorum :)
kendisi zaten kadir has'ta öğrenci sesiylede oyunculuğu ilede adından söz ettirir inşallah yetenekli bir arkadaşımız ..
Emre İlbi
12-01-2012, 18:39
yeni bölümü bugün 20'de :)
Muck dizisi 1.Bölüm 2. tanıtım fragmanı - Show TV - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zL37mTbG1nc&feature=related)
hay maşşallah ne ses var be :)
Bluttbeton
12-01-2012, 19:38
Geçen hafta cumartesi gece izlemiştim dizide rapçi Kamufle de var acaba oyuculuğu nasıl olacak merak ettim 19 yaşındayım böyle gençlik dizilerini hiç sevmemiştim.
uluckaban
12-01-2012, 19:49
Çok yapmacık gibi :)
GokhanE.
12-01-2012, 21:27
Diziyi müzikal tadında çekmek için gerçeklikten uzaklaşmışlar ama yine de keyifli bir dizi..küçük sırlar gibi degil en azından :) basket sahnesindeki kıvırcık saçlı çocuga da gıcık kaptım
diziyi kaçırdım, tekrarı nezzzzaman ? :confused:
pek yakında finali olur:)
pek yakında finali olur:)
pek yakın olacağını sanmıyorum.. bence en az bi sezon kalır.
uluckaban
12-01-2012, 21:38
Hoşuma gitti sanki hahah :D
RTÜK'ten 400 bin liralık muck
RTÜK, dünya güzeli Azra Akın'ın da oynadığı M.U.C.K adlı gençlik dizisini “erotik” bularak, Show TV'ye 400 bin TL'lik ceza kesti
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), kamuoyunda büyük ilgiyle izlenen diziler nedeniyle televizyonlara ceza yağdırdı. Dünya güzeli Azra Akın’ın da oynadığı M.U.C.K adlı gençlik dizisini “erotik” bulan RTÜK, dizinin yayınlandığı kanala yaklaşık 400 bin TL’lik ceza verdi.
Dizinin fragmanı üzerinden hazırlanan RTÜK raporunda, cezanın gerekçesi şu çarpıcı ifadelerle anlatıldı:
EROTİK DANSLAR
“Gençlerin sahneye çıkarak ‘Haydi liliyar’ şarkısı eşliğinde bir dans gösterisi sundukları, fonda ‘müzik umutları, cesaret kanatlarıydı’, ‘yazıldığı gibi okunmayan dizi MUCK çok yakında Show-Tv’de’ olarak belirtildiği fragmanda gençlerin dansının, erotik, müstehcenlik çağrıştıran figürlerden oluştuğunun görüldüğü, kızların sahneye şort, mayo, külotlu çorap, tayt gibi dans kostümleriyle çıktıkları, büyük ölçüde cinsel hareketlerin tasvir edildiği dansla şortlu kızın yerde yaptığı erotik hareket, kızla erkeğin karşılıklı gelerek yaptığı birbirlerine doğru sallanma hareketiyle, tüm grubun arka arkaya sıralanarak yaptığı ileri geri sallanma hareketinin en dikkat çekicisi olarak belirlendiği, söz konusu dansın çiftlerin erotik bakış ve duruşlarıyla son bulmuş olduğu, çocuk ve gençlerin ahlaki gelişimini zedeleyecek nitelikte olduğu düşünülen bu görüntülerin, uyarıcı sembol kullanılmaksızın ve 24.00’ten erken yayınlandığı belirlenmiştir.”
RTÜK, uzmanların hazırladığı bu rapor doğrultusunda ticari kuruma 391 bin 385 TL idari para cezası verilmesini kararlaştırırken, CHP ve MHP’li üyeler, bu karara karşı çıkarak muhalefet şerhi koydu.
kaynak
RTÜK'ten 400 bin liralık muck - Posta (http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/RTUK_ten_400_bin_liralik__M_U_C_K_.htm?ArticleID=1 04957)
RTÜK'ten 400 bin liralık muck
RTÜK, dünya güzeli Azra Akın'ın da oynadığı M.U.C.K adlı gençlik dizisini “erotik” bularak, Show TV'ye 400 bin TL'lik ceza kesti
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), kamuoyunda büyük ilgiyle izlenen diziler nedeniyle televizyonlara ceza yağdırdı. Dünya güzeli Azra Akın’ın da oynadığı M.U.C.K adlı gençlik dizisini “erotik” bulan RTÜK, dizinin yayınlandığı kanala yaklaşık 400 bin TL’lik ceza verdi.
Dizinin fragmanı üzerinden hazırlanan RTÜK raporunda, cezanın gerekçesi şu çarpıcı ifadelerle anlatıldı:
EROTİK DANSLAR
“Gençlerin sahneye çıkarak ‘Haydi liliyar’ şarkısı eşliğinde bir dans gösterisi sundukları, fonda ‘müzik umutları, cesaret kanatlarıydı’, ‘yazıldığı gibi okunmayan dizi MUCK çok yakında Show-Tv’de’ olarak belirtildiği fragmanda gençlerin dansının, erotik, müstehcenlik çağrıştıran figürlerden oluştuğunun görüldüğü, kızların sahneye şort, mayo, külotlu çorap, tayt gibi dans kostümleriyle çıktıkları, büyük ölçüde cinsel hareketlerin tasvir edildiği dansla şortlu kızın yerde yaptığı erotik hareket, kızla erkeğin karşılıklı gelerek yaptığı birbirlerine doğru sallanma hareketiyle, tüm grubun arka arkaya sıralanarak yaptığı ileri geri sallanma hareketinin en dikkat çekicisi olarak belirlendiği, söz konusu dansın çiftlerin erotik bakış ve duruşlarıyla son bulmuş olduğu, çocuk ve gençlerin ahlaki gelişimini zedeleyecek nitelikte olduğu düşünülen bu görüntülerin, uyarıcı sembol kullanılmaksızın ve 24.00’ten erken yayınlandığı belirlenmiştir.”
RTÜK, uzmanların hazırladığı bu rapor doğrultusunda ticari kuruma 391 bin 385 TL idari para cezası verilmesini kararlaştırırken, CHP ve MHP’li üyeler, bu karara karşı çıkarak muhalefet şerhi koydu.
kaynak
RTÜK'ten 400 bin liralık muck - Posta (http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/RTUK_ten_400_bin_liralik__M_U_C_K_.htm?ArticleID=1 04957)
Adım adım şeriata :D :ofk:
rtük hakketen mucklamiş 400binlik :D
Ö.öztüRk
16-01-2012, 09:08
idare eder güzel film
Bulut Y.
16-01-2012, 09:12
altını kerr rtükk öperrr :D muck genşler ahahahahah
abartmıslar biraz herkesmı böyle taş gibi oluyor güzel sanatlarda ,mimar sinanda cekiliyor sanırım,özel ünide bile böyle tipler bi arada bu kadar yok.
Emre İlbi
16-01-2012, 15:04
Ceza konusuna yorum yapamıyorum,
o zaman Dans yarışmalarına ve içinde dans olan herşeye ceza yazsınlar :icon_tup:
poşetçay
16-01-2012, 15:57
bu ne ya erotik die ceza kesiolarsa yok böle dansta her taraf meydanda kadınların onlara nie kesmiolar acun cematten oldugu için mi
MatraX_07
16-01-2012, 16:03
Megane Rs Tropy için izliyorum diziyi :D
Emre İlbi
19-01-2012, 18:47
Yeni bölümü bugün 20de :)
bu elemanın sesinide çok beğendim :)
zNA7bn1s59k
link: Muck Dizisi | Salih - Benimle Yan - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zNA7bn1s59k)
ahahaha 400 bin tl lik muck iyiymiş :D
çocuğun seside on numara.
Emre İlbi
19-01-2012, 18:53
http://www.youtube.com/watch?v=8L8UDayqGSI&feature=related
MUCK Muhteşem üçlü :) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=RIr60w4wxZE&feature=related)
Bu üçlü fenaa :D
Bluttbeton
19-01-2012, 19:34
bıyıklı olan kamufle Rap camiasından :)