Orijinalini görmek için tıklayınız : Plaka numarasından kıme kayıtlı oldugunu öğrenme ???
Arkadaslar arac plakasından kımın ustune kayıtlı oldugunu ogrenme gıbı bı şansımız var mı acaba ???
dürtmek yetmiyomu lan artık :D
dürtmek yetmiyomu lan artık :D
yaa kanka olanları bı bılsen varyaa :D:D Oyuzden en acılınden coookk lazımmm bursaya geldıgınde senınde ısıne yararr benden sölemesııı :D:D
Yani eş dost varsa tabiki mümkün ama onun dışında zor hatta böyle bir olay yok diye DUSUNUYORUM
hahahah direk tahmin ettim sen başka bişe için böle araştırmazsın amnym :D boşa kovalamazsın gerçi sen :D
halilkarakas
10-01-2012, 00:58
karakolda tanıdık varsa bulunur elbet :)
Yani eş dost varsa tabiki mümkün ama onun dışında zor hatta böyle bir olay yok diye DUSUNUYORUM
Sitede eş dost Polis veya ismini ogrenebılcgmz arkdslarımız abılerımız var mı acaba ???
hahahah direk tahmin ettim sen başka bişe için böle araştırmazsın amnym :D boşa kovalamazsın gerçi sen :D
Kanka benım hıc bı sucum yok ama bu sefer onlar ateş ettı :D ama Bı kangocu yuzunden ızlerını kaybettımm :D:D:D
slowmotion
10-01-2012, 01:06
sigortacı tramerden baksın söyler
sigortacı tramerden baksın söyler
Bakablıcek varmı sıgortacı guncelıı :D:D
Maxiboost
10-01-2012, 01:09
Her turlu ogrenirim ama etik degil :D nihahaha
Her turlu ogrenirim ama etik degil :D nihahaha
Pampacıımm yapma lutfennn bak hayat mematt meselesııı ahahaa :D
Rüstem abiye bu plkalı aracın satılık yazısı olduğunu ve sahibine ulaşmak istediğini söylemen yeterki kanka olmadı plkayı bana ver :D
Rüstem abiye bu plkalı aracın satılık yazısı olduğunu ve sahibine ulaşmak istediğini söylemen yeterki kanka olmadı plkayı bana ver :D
Mantıklı gelıyore :D Sana vermem kanka ama sütünden faydalanabılırsın :D:D
Mantıklı gelıyore :D Sana vermem kanka ama sütünden faydalanabılırsın :D:D
bukadar aklımdan fikrimden faydalanıon etide sütüde düşer elbet :D
Benimde bi Focus'u öğrenmem lazım , abla kardeş ateş ettiler bana :D
sigortacınızla konuşup öğrenebilirsiniz :D
By_HaNNibaLL
10-01-2012, 06:29
gece bana msnden şiii yazmanin sebebi anlaşildi :D
BosphorusBoys
10-01-2012, 08:32
plakayı yazın söyleyim...
kifanhom
10-01-2012, 08:35
sen ne arıyorsun olm bırak o seni arasın antirlikorte
driftboy
10-01-2012, 08:56
abi bana plakayı gönder face'den sigortacı bi abim var ona sorayım. Ama şase no isterse patlarız :D
imprezaWRC
10-01-2012, 09:35
Bende birşey oldu sandım :D
Kolay gelsin :D:D
BosphorusBoys
10-01-2012, 14:13
Pm lendi...
Aydın22B
10-01-2012, 14:19
vay beee :D
sigorta vs yerlerden araç veya sahibine ait tc , şase yada motor no larından herhangi biri daha olmadan bulamazsınız.
trafik şubeden de sadece plaka üzerinden sorgulamakda kimsenin işine gelmez aracın herhangi bir yakalaması takıntısı varsa sistem direk olarak yakala emri veriyor yakalamazsa başına iş alır sorgulayan memur.
gece bana msnden şiii yazmanin sebebi anlaşildi :D
heaa yazdım ama ses cıkmadıı :D
sen ne arıyorsun olm bırak o seni arasın antirlikorte
Abı neden aradıgımı bılsen böle demezdın :D:d
Benimde bi Focus'u öğrenmem lazım , abla kardeş ateş ettiler bana :D
sigortacınızla konuşup öğrenebilirsiniz :D
07 plaka olansa eger onlar butun istanbulla savas halindeler zaten :))
Pm lendi...
Tesekkur ederımm yıneden :):) telefonunu ogrenebılme sansımız varmı pekı :D:D isimden arattım bulamadımda hıc bı sekılde.. :rolleyes:
abi bana plakayı gönder face'den sigortacı bi abim var ona sorayım. Ama şase no isterse patlarız :D
nabıcan şase numarasını tc kımlık numarası ılemı degıstırıcen laa :D
Bende birşey oldu sandım :D
Kolay gelsin :D:D
Olmaz olurmu yaa bı kango yuzunden gecen mahfoldu :D:D
BosphorusBoys
10-01-2012, 15:22
Arkadaslar ;
tlf haric, istenilirse her$eyh bulunur isimde tc de motorda şasede :)
tlfununu bulmakda sizin işiniz ; ben acentenin nosuna kdr veririm geri kalanda siz adam bana çarptı yada aracı alacam dede yadigari arac sahibine ula$mam lazım yada tlf numu bıraksam mutlaka aratırmısınız vs vs oda sizin becerinize kalmış birşey.
Arkadaslar ;
tlfununu bulmakda sizin işiniz ; ben acentenin nosuna kdr veririm geri kalanda siz adam bana çarptı yada aracı alacam dede yadigari arac sahibine ula$mam lazım yada tlf numu bıraksam mutlaka aratırmısınız vs vs oda sizin becerinize kalmış birşey.
Bende 2 tane plaka sordurabilirmiyim ya :D
BosphorusBoys
10-01-2012, 15:31
Ne istiyorsun isim mi ?
aracla ilgili bilgi mi ?
pmle bana yardımcı olacağım birşey ise halledelim.
Arkadaslar ;
eyw cok tsekkur edrm yıne bı sekılde bağlantıya geceyım bende :D
Artık bu konu sabıtlenmesı gerekıyor bence :D:D
ALPER-VNS
10-01-2012, 15:34
eskiden sigortacılar bakabiliyodu plakadan ruhsat sahibinin ismine vs.. sürekli ekşın halindeydim plakalarla :) ama değişti artık isim çıkmıyo
BosphorusBoys
10-01-2012, 15:39
eyw cok tsekkur edrm yıne bı sekılde bağlantıya geceyım bende :D
Artık bu konu sabıtlenmesı gerekıyor bence :D:D
MAAŞ VERMENİZ gerekiyor :):):):)
o kdr işin içinde sizle ilgileniyorum
görseniz halimi BAŞBAKAN yaparsınız bni :hahaha:
eskiden sigortacılar bakabiliyodu plakadan ruhsat sahibinin ismine vs.. sürekli ekşın halindeydim plakalarla :) ama değişti artık isim çıkmıyo
telefon cıksın yeter :D:D
BosphorusBoys
10-01-2012, 15:40
telefon cıksın yeter :D:D
dediğimi yap sen mutlaka kesin bir bağlantı bulursun ;)
Boost Up
10-01-2012, 15:41
aslında benımde ogrenmem lazım:d
fastchild
10-01-2012, 17:44
ya bendede bi liste olacaktı :D
bugratemel
10-01-2012, 20:18
askerde jandarmada akraban vs biri varsa yardımcı olur karakollardaki sistemde yazdığın plakanın kime ait olduğu tescil tarihi renk model vss gibi özellikler çıkıyo şöyle söyliyim sen çevirmeye girdiğinde telsizle karokolda santraLda bulunan askere plakanı kodluyorlar oda girip isim soyisim sorgulama çalıntımı vs bişe varmı onu öğreniyor bundan 8 9 ay önce olsa karaburundaki karakolda ki bütün askerlerle kankaydık onlara iş yapıyorduk yardımcı olablirdim ama hepsi tezkere aldı gittiler :D :D :D
driftboy
10-01-2012, 20:29
Daha önce yaptım, sigortacı bi abim vardı plakayı verip telefonu aldım ama 2. ye yapamamıştım sistemde görünmüyo filan dedi. Ama tabi aradıgınız kişi ruhsat sahibiyse :)
seninbey
10-01-2012, 21:10
bu artık araç sahibini bulmak banada lazım olmaya başladı