PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç içi buhar makinesi ile temizlik..

imparatoR
10-01-2012, 09:35
Arkadaşlar fazla titizim aracım konusunda,
genelliklede kendim yaparım temizliğini forumda arattım bulamadım ..
Sorum şudur ;
BEKO BKK-1100 STEAMBOX beko Buharika|Buharl temizleyici|h2o buharl temizleyici| - Beko|Beko Beyazeya|Beko Led tv|Beko Klima|Beko Ankastre (http://www.bekoyetkilisatici.com/BEKO-BKK-1100-STEAMBOX-beko-Buharika7CBuharli-temizleyici7Ch2o-buharli-temizleyici7C_1959.html#0)

bu makineyi veya bunun gibi iş gören bi makineyi aracını temizlerken kullanan arkadaş varmıdır?

var ise yorumlarını almak isterim.

birde şöyle bi ürün var ek olarak bunu kullanan varmıdır?
Atas Airclim Klima Ve Ara i Dezenfektan 150 Ml.** - SanalPazar (http://www.sanalpazar.com/Atas-Airclim-Klima-Ve-Arac-Ici-Dezenfektani-150-Ml.cam__isp2018539)
bununlada ilgilide olumlu tepkiler gördüm bi kaç forumda.

Yorumlarını paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

onurgoyunc
10-01-2012, 10:17
arcelik in buhar makinasiyla ic kismini temizlemistim. asiri detayli temizlemeyecekseniz zorlugu olan bir is degil. zaman zaman tamamen su püskürtüyor makinalar, ona dikkat etmeniz lazim. zaten makinanin degisik temizleme agizlari oluyor. fiber bezli olanlarla koltuklari rahatca temizlersiniz.

atahan
10-01-2012, 11:17
bendede bitane var buhar makinası markasını unutum bi ara bakıp yazarım .ben aracımın full plastik aksamını temizledim makinayla direk çıkmayan pislikleri kabartıp çıkarıo sanada güzel bir bezle silip kabaran pislikleri almak kalıyor.ama uygulama yaparken dikkatli olun ben ellerimi yakmıştım:)

imparatoR
10-01-2012, 12:57
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar..
100 derece buhar veriyormuş döşemenin deforme olması ihtimali korkuttu aslında hem temizlik hem mikrop,bakteri ölür hesabındayım ..
farklı tecrübe sahibi arkadaşlarda varmıdır acaba?

onurdestan
10-01-2012, 14:52
bunu bende merak ediyorum bi arkadaşım tavanı temizledi e36 nın çok güzel oldu demişti annemdede var bu makineden denemek lazım

a.colak
10-01-2012, 15:00
bence riskli fazla sıcaklıkta döşeme pot yapabilir dikkatli olmak lazım

ykavcioglu
10-01-2012, 17:10
ben yaptım faydalarını yazayım;

kalorifer petekleri,
hoparlör kapağındaki peteklerde,
kapı aralarında menteşelerde
fitillerde, kapı iç köşelerinde çok çok işe yarıyor.

fakat konsola sıkmayın sakın, renk açıyor

imparatoR
11-01-2012, 13:33
döşemeye uzakta olsa tutsak veya işte deforme etmeden kullansak bi şekilde acaba çok altına işlermi bu havalarda kurutmak sıkıntı olur..

imparatoR
12-01-2012, 07:31
yokmu başka kullanan acaba?

imparatoR
17-01-2012, 14:06
denedim çokta bi faydasını göremedim cam fitilleri dışında...
kosla halı elle devam iç döşemeye..