Orijinalini görmek için tıklayınız : Nissan 200sx s13-14cüler burayaa...
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
Mechanix
25-02-2012, 10:46
arkadaşlar konuyu kapatıyoruz o zaman mustafa olmadan bi sx konusu olamaz
bende yarın satıyorum arabayı:D:D:D
S14a'yı sattım diye üzülmeyin gençler , artık S13 ile aranızdayım :) Hehehe. Sadece 1 gün Nissan'sız kaldım.
Yeni arabam da geldi. :)
S14a'yı sattım diye üzülmeyin gençler , artık S13 ile aranızdayım :) Hehehe. Sadece 1 gün Nissan'sız kaldım.
voohoo klübe hoşgeldin müdüüür :D
Istilldo
25-02-2012, 10:56
hayırlı olsun musti
proje ne ? rbli s13mü bu sefer ?
Mechanix
25-02-2012, 11:07
http://i386.photobucket.com/albums/oo309/JDM_Works/20120225_114827.jpg
http://i386.photobucket.com/albums/oo309/JDM_Works/20120225_114844.jpg
Istilldo
25-02-2012, 11:09
lan benim eski arabamı yoksa
çağlar tanıdık geldimi :)
Mechanix
25-02-2012, 11:10
Ben yeniyim arkadaşlar .Alazığdan bi araba aldım farları açılan , kaç para yakıyor bunlar ?
:)
Motoru falan hazır üstünde zaten.Yeter bu buna :D
Istilldo
25-02-2012, 11:11
şasesi çok düzgündü, güzel bi motor yakışır, bide komple kouki yaparsan tadından yenmez :)
öğleden sonra bi buluşma yapalım
Mechanix
25-02-2012, 11:13
Dükkandayım bro , gel istersen işte.
Sr20det , kaynak , XYZ coilover.
Araba gerçekten güzel , ama biraz ilgi istiyor.Toplayacağım yerleri var.Bakarsın satarım isteyen olursa , bilmiyorum şu anda.
onur200sx
25-02-2012, 15:17
Ben yeniyim arkadaşlar .Alazığdan bi araba aldım farları açılan , kaç para yakıyor bunlar ?
:)
Motoru falan hazır üstünde zaten.Yeter bu buna :D
Kronik sorunlarını sor doktor :D hahaha :D
onur200sx
25-02-2012, 15:18
Varmı satılık s14a sı olan :)
Hayırmı kanka :D ?
niihnahahhaaaa artık benim rakibimmm:D:D:D:D:D
s14a yı satıp s13 almak :D cok tanıdık geldi lan :D bunu yapan 4. kişisin :)
http://img826.imageshack.us/img826/2892/40421230090171330280716.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/826/40421230090171330280716.jpg/)
beyler bu bodykiti getirmeyi dusunuyorum. fiyatta falan anlaştık gibi nakliye işinide %90 cozdum. bu işe girmek isteyen CİDDİ manada olan biri varsa benle irtibata gecsin.
hayırlısı olsun Mustafa.
Barış sen manyaksın.
s14a yı satıp s13 almak :D cok tanıdık geldi lan :D bunu yapan 4. kişisin :)
5. olabilirim yakinda :D
hayırlısı olsun Mustafa.
Barış sen manyaksın.
sence :) ?
Conqueror
28-02-2012, 15:25
Nerede silvia'lar. 4 gündür Türkiye deyim daha ne s13 ne s14 goremedim yollarda :) Aslında güzel bir his. Bu arada dün bostancıdaydım yeniden kokoreç yemek için şimdi bahane arıyorum...
Nerede silvia'lar. 4 gündür Türkiye deyim daha ne s13 ne s14 goremedim yollarda :) Aslında güzel bir his. Bu arada dün bostancıdaydım yeniden kokoreç yemek için şimdi bahane arıyorum...
Ne tarafta oturuyorsun.?
emir havalarda düzeldi senin videodan halen haber yok dostum.
hardcore mu soft mu :d
Conqueror
28-02-2012, 16:03
Ne tarafta oturuyorsun.?
Bakırköy :)
OO uzağız :) biz genelde hafta sonlari görüştügmzde 3-4tane sx oluyor.
Conqueror
28-02-2012, 16:09
Kokoreç varsa uzaklık önemli değil :) Ucunda 3 4 tane sx gormekte var daha ne ister insan :)
Kokoreç varsa uzaklık önemli değil :) Ucunda 3 4 tane sx gormekte var daha ne ister insan :)
pendik ve civarindayiz.çeşitli sakatatlar mevcut tabi.haftasonu herhangi bişy olursa hbr ederim.
Beylikdüzünde bir s14a bir s14 olmak üzere iki sx iz. Genelde cuma cumartesi akşamları buluşuyoruz bekleriz :)
ustad selam.
bende bakırkoydeyim lem bala baksana :D:D:D:D: heryer olur b koyde :D:D:D
yani zeytinburnu aslında,, uygun bi zamanda buluşabiliriz istersen,, boşver sen karşı tayfasını :p:p:p
gel burda bizbize takılrızı hem tanısırız,, sonra h sonuda karşıya geceriz :D:D:D:D
tşk
Rıdvan...
onur200sx
28-02-2012, 17:30
Beylikdüzünde bir s14a bir s14 olmak üzere iki sx iz. Genelde cuma cumartesi akşamları buluşuyoruz bekleriz :)
Metin haftaiçi de gelebilirse arkadaş buluşuruz atrium daki kokoreçcide :) Haftasonu olması şart olmasın ama sanada uyarsa :) ben zaten msjlaşmıştım arkadaşla ama benm program değişti c.tesi gelemedim sizlede biliyosun
Onur abi nick'e ne oldu senin :D Bana hafta içide 7den sonra filan uyar her türlü. İşten o saatlerde gelmiş oluyorum zaten.
onur200sx
28-02-2012, 18:56
Onur abi nick'e ne oldu senin :D Bana hafta içide 7den sonra filan uyar her türlü. İşten o saatlerde gelmiş oluyorum zaten.
Nick yalan oldu kardeşim :) ruhsat mevzusu sr20 multijet :D haha ..
arkadaşta ok derse yapalım ufak bi buluşma
murat_ileri
29-02-2012, 00:59
hardcore mu soft mu :d
senin kabiliyetine kudretine kalmış dostum :D:D :hahaha:
murat_ileri
29-02-2012, 01:00
Nick yalan oldu kardeşim :) ruhsat mevzusu sr20 multijet :D haha ..
arkadaşta ok derse yapalım ufak bi buluşma
dizel motor taktırıp şimdi yanlış oldu numarası yapmayalım lütfen :D:D:D
psikolojikdeli
29-02-2012, 01:06
pendiğe gelinde midye yiyelim sonra nargile içelim hep beraber :)
Mustafa Hayırlı olsun ARamıza Hoşgeldin zor bir gün geçirmişsin nissansız :D:D:D:D:D
Barış o araba nissana benzemiyor Kardeşim :D bugün söylemedimde, bu arada geldiğin zaman arabanda biraz değişiklik olabilir :D
Conqueror
29-02-2012, 10:15
ustad selam.
bende bakırkoydeyim lem bala baksana :D:D:D:D: heryer olur b koyde :D:D:D
yani zeytinburnu aslında,, uygun bi zamanda buluşabiliriz istersen,, boşver sen karşı tayfasını :p:p:p
gel burda bizbize takılrızı hem tanısırız,, sonra h sonuda karşıya geceriz :D:D:D:D
tşk
Rıdvan...
Selam ustad ne zaman istersen görusebiliriz de benim asıl memleket karsı :D dogustan kadıköylüyüm ben.
senin kabiliyetine kudretine kalmış dostum :D:D :hahaha:
Peki bakalım :) intercooler Olayına gircem methanol de şart oldu :) ama ilk cooler :)
murat_ileri
01-03-2012, 00:40
Peki bakalım :) intercooler Olayına gircem methanol de şart oldu :) ama ilk cooler :)
hayırlısı olsun emir, gelişmelerle ilgili haberlerini bekliyoruz.
Conqueror
01-03-2012, 14:13
pendik ve civarindayiz.çeşitli sakatatlar mevcut tabi.haftasonu herhangi bişy olursa hbr ederim.
Haftasonu haberinizi bekliyorum.
Hocam beylikdüzüne'de uzub zamandır gelemiyordum. Eger bir buluşma olursa haber edersiniz.
ozryuksel
01-03-2012, 19:09
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1996 Model 45.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 76554194 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-0-hata-orjinal-200sx-s14-76554194/detay)
Yeni bişey mi düşmüş bana mı öyle geldi....
opium_robust
01-03-2012, 19:43
yeni düşmüş :) ve iyiye benziyo
İstanbulda bi galeride satılıktı sanki aynı buna benzer bi araç 33000 tl gıbı bı rakamdı o demıyorum ama benzıo :)
İstanbulda bi galeride satılıktı sanki aynı buna benzer bi araç 33000 tl gıbı bı rakamdı o demıyorum ama benzıo :)
evet sanki bende görmüştüm
onur200sx
01-03-2012, 21:00
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1996 Model 45.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 76554194 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-0-hata-orjinal-200sx-s14-76554194/detay)
Yeni bişey mi düşmüş bana mı öyle geldi....
bende 50bin den açıcam ağzımı.. fazla değil üç beş sene sonra klasik otomobiller arasında yer alıcak 100binleri görürürz inş :D
murat_ileri
01-03-2012, 22:16
yanılmıyorsam bu benim daha önce bahsettiğim gaziantepteki araç.
bende 50bin den açıcam ağzımı.. fazla değil üç beş sene sonra klasik otomobiller arasında yer alıcak 100binleri görürürz inş :D
32-33.000'e gözünün yaşına bakmam satarım ben benim aracı :D
ozryuksel
02-03-2012, 08:10
zamanı geldiğinde hatırlatırım ama bu lafını:D:D:D
zamanı geldiğinde hatırlatırım ama bu lafını:D:D:D
Şu zamana göre 32-33 bin getiren alır abi :D ilerde ne olur onu bilmem :soru:
Mechanix
02-03-2012, 11:01
Senin araban pertten dönme , 15-20 anca eder.
Bu yeşil olanın değeri de max 27-28.Abartmak kolay tabi.
Hocam beylikdüzüne'de uzub zamandır gelemiyordum. Eger bir buluşma olursa haber edersiniz.
Akşama yıkama cilalama buluşması düzenliyoruz. Gelmek istersen mutlaka bekleriz senide. Başka gelmek isteyen arkadaş olursa bana ulaşabilirler.
.........
Abi niye öyle dedin. İşkillendim şimdi bak. Şüpeleniyodum zaten Barış'dan.
R4NhRxdT3G8
Aha böyleydi satışta.
Mechanix
02-03-2012, 21:41
Valla ben bilmem , sen uygun aldım diye seviniyorsun ama herşey plaka sorgulamayla çıkmıyor.
beyler alinik s13 diyorum...
S14 üm şaka maka gidiyor galibaa :( adana ankaradan aradılar geleceklermiş :(
Ben 26 ya satiyorum üst kapak dolu sıkıntısız degişensiz =) giderli :D
beyler alinik s13 diyorum...
piston kol vs olan s13 satılık birinde 17 mi ne istiyordu =)
psikolojikdeli
03-03-2012, 00:55
yeşil s14 istanbuldaydı 50 küsür bindeydi ilk çıktığı zaman piyasaya hakkı taş çatlasın 28 bin di şimdi 45 bin maşallah diyorum aracım bittiği zaman net satış fiyatı 60bin avrodur arkadaşlar bende şimdiden yazıyım :)
piston kol vs olan s13 satılık birinde 17 mi ne istiyordu =)
bana yurusun tabiri caizse nefes alsin kasa olabildigince duzgun olsun yeter...
Conqueror
03-03-2012, 18:17
Cumartesi gecesi veya pazar günü herhangi bir buluşma olursa pm atarmısınız :)
Istilldo
08-03-2012, 14:05
http://www.techturkey.com/forum/yol-tutus-amp-aktarma-ve-frenler/114302-nissan-son-disli-oranlari.html
nissancılar şuna bir bakın hele :)
akbaba78
08-03-2012, 14:18
satilik s13 en temizinden:o
arkadaşlar bende 200sx s13 düşünüyorum temizinden ama korkuyorum aracın kronik sorunları nedir acaba modifiye olarak ilk olarak ne ile başlamalıyım :) bide belirli bir bütçem yok ayırdığım sadece zamanla yavaş yavaş adam etmek istiyorum
ilk olarak coilover alınmalı bence
civic@ef
08-03-2012, 21:35
arkadaşlar bende 200sx s13 düşünüyorum temizinden ama korkuyorum aracın kronik sorunları nedir acaba
bu sorunun cevabının ustune bende bi s13 alabılırım :rolleyes:
bu sorunun cevabının ustune bende bi s13 olabılırım :rolleyes:
yunusum, o kdr sx aldım sattım, bildiğim,etüd ettiğim şey şu ;
elektrik tesisatı mıncıklı arabadan uzak durmak iyidir, her tarafı kurcalanmış arabadan uzak durmak iyidir, tercihen evveliyatı bilinen bi araba kovalamak en mantıklısı..
bnm aldığım s14 118bindeydi, araba hiç yatmamış, düzenli k ullanılmıştı, 2. sahibinden aldık, ilk sahibi 1 sene, 2. sahibide arabayı 12 sene kullanmış. aldım hiç bir sıkıntısı yoktu, pis benzinden (öyle olduğunu düşünüyoruz) yada benzin pompasından dolayı üst kapak gitti, motor yaptık, snra bide rodajdayken hararet gördü araba, bi kere daha motor yapıldı. sonra tıkır tıkır bindim.
yani kısmet meselesi birazda, mümkün olan en iyi şekilde sıfırlanmış araba almak (görkemin arabası gibi) yada hiç kurcalanmamış araba almak mantıklı.. ama sonuçta bu arabalar eski, her zaman bir potansiyelleri var.
arabayı önceki insanlar kız gibi kullanıp, orjinalliğinden kaçmadan kullanmışlarsa, ve sonraki sahibi alır almaz basınç açalım, göstergeyi takalım , bide şunu yerleştirelim v.s derken, uyuyan şeytanı uyandırıo sonrasında da çorap söküğü gibi başlayan sıkıntılar dizisi başlar ve devam eder.
lafı çok uzatmiyim ;
200sx gönül ile ilgili bişey bana kalırsa. sevmeyen, kafayı takmayan, üzerine uykusuz kalmayan, ordan oraya koşturmayan tabir-i caiz se "arabana en nihayetinde" mantalitesiyle binilebilcek bi araba diil..
eren söledi zamanında 200sx pişmanlıktır diye, evet yorar, üzer, ama farklıdır, ruhu vardır, hastalık yapar, bulaştımı kurtulamazsınız.
"araba araç olmalı, amaç olmamalı" tarzı bi deyim vardır ya hani, 200sx ler bunun tam tersi, "200sx amaç odaklı araba olmalı" derim ben..
aşktır yani.
saygılar ;)
forumda bayağı yazdık kronikleri , araştırırsanız çıkar . ben en az 3-4 defa yazdım yani :)
Conqueror
08-03-2012, 22:38
Bugünümün tamamını maslakta geçirdim. Pek tanıdığım olmadığı için bir arkadaşımın tavsiyesiyle bir ustanın yanına gittim.
Sorun:
Sabah sarsıntılı marş (düşük hararet)(enjektör lerin fazla benzin vermesi)
Düşük rolanti bu sebepten bazen stop (genel bakım)
Düşük hararet (termostat)
Dalgalı rolanti (rolanti motoru)
Yüksek yakıt sarfiyatı(genel bakım)
Çözüm:
Termostat yenilenince düşük hararet uygun seviyeye geldi
Gaz kelebeğinin,hava akış sensörünün,bujilerin,hava filtresinin bakımları yapılınca düşük olan rolanti yükseldi ve yakıt tasarrufunu kısmen sağlik gibi. Aynı zamanda sarsıntılı marş sorunu çözüldü
En önemli konu rolanti motoru aracın rolantisini ayarlayan mekanizma bozuk araç şu anda bazen 1500 bazen 1000 devirde rolantide çalışıyor. Bu sorunu çözmem için yeni bir rolanti düzenliyeciye ihtiyacım var. Ancak gün içinde bulamadım nereden temin ederim bilmiyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.
Çözüm fikri için mustafa ya teşekkür ederim.
Mechanix
08-03-2012, 22:47
Rica ederim , tekrar güle güle kullan.
Idle Control Valve olarak yurtdışında araman lazım.Yada burdaki çıkmacılara bakacaksın ama çok umutlu değilim açıkcası.
sarsıntılı marşın termostatla çözülmüş olması enteresan geldi . bendede aynı problem var 1 aydır , ilk marşa 1-2 dk sallıyor motor sonra düzeliyor. motor kulağı gibi geliyordu bana. aksine benim de termostat bozuldu sarsıntı olmadan 2-3 hafta önce , kıllandım bende şimdi
tamam işte ya 200sx benim için aynen araç değil amaç :) eyvallah yanıt için
Bugünümün tamamını maslakta geçirdim. Pek tanıdığım olmadığı için bir arkadaşımın tavsiyesiyle bir ustanın yanına gittim.
Sorun:
Sabah sarsıntılı marş (düşük hararet)(enjektör lerin fazla benzin vermesi)
Düşük rolanti bu sebepten bazen stop (genel bakım)
Düşük hararet (termostat)
Dalgalı rolanti (rolanti motoru)
Yüksek yakıt sarfiyatı(genel bakım)
Çözüm:
Termostat yenilenince düşük hararet uygun seviyeye geldi ve sarsıntılı marş sorunuda ortadan kalktı.
Gaz kelebeğinin,hava akış sensörünün,bujilerin,hava filtresinin bakımları yapılınca düşük olan rolanti yükseldi ve yakıt tasarrufunu kısmen sağlik gibi.
En önemli konu rolanti motoru aracın rolantisini ayarlayan mekanizma bozuk araç şu anda bazen 1500 bazen 1000 devirde rolantide çalışıyor. Bu sorunu çözmem için yeni bir rolanti düzenliyeciye ihtiyacım var. Ancak gün içinde bulamadım nereden temin ederim bilmiyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.
Çözüm fikri için mustafa ya teşekkür ederim.
wideband varmi arabandanda ? zengin olmasi sadece sogukkenmi oluyordu ?
forumda bayağı yazdık kronikleri , araştırırsanız çıkar . ben en az 3-4 defa yazdım yani :)
kronik sorunlara,kronik sorular,
gogo kankacmda güzel yazmiş eline saglik.unutmamak lgzmki bazende şanş kırılmassa kırılmıyor örnekleri 2nizde + (yunus) yaşadınız.o araba 300bin olur 3muzde artk noluruz bilemem :D
sarsıntılı marşın termostatla çözülmüş olması enteresan geldi . bendede aynı problem var 1 aydır , ilk marşa 1-2 dk sallıyor motor sonra düzeliyor. motor kulağı gibi geliyordu bana. aksine benim de termostat bozuldu sarsıntı olmadan 2-3 hafta önce , kıllandım bende şimdi
+ zengin calişma demiş oda bnm cozdugumz probleme benziyor ama termostatlik iş degil gibi :confused:
biz probleme 2 cozum ayni anda yaptik o yuzden kesin odur diyemiyorm
araba eğer sürekli 80 derecenin altında çalışıyorsa zengin yaktırır yazılan gibi , beyin avansı 2-3 derece rötara çeker + enjektör çarpanını yüksektir 80C nin altına düştüğünde. termostat sıkıntısı burda çıkar yani araba giderken eğer boşa atıp giderken soğuyorsa evet tekrar geri +80 e çıkana kadar fazla yaktırır.
fakat sarsıntılı marş problemini ben termostatla bağdaştıramadım .
araba eğer sürekli 80 derecenin altında çalışıyorsa zengin yaktırır yazılan gibi , beyin avansı 2-3 derece rötara çeker + enjektör çarpanını yüksektir 80C nin altına düştüğünde. termostat sıkıntısı burda çıkar yani araba giderken eğer boşa atıp giderken soğuyorsa evet tekrar geri +80 e çıkana kadar fazla yaktırır.
fakat sarsıntılı marş problemini ben termostatla bağdaştıramadım .
citir zenginse evet
ama bnmki gibi 10 ve alti afr varsa sorun sensorde olablir.
bnmde sabahlari zor calişma ve titreme vardi bitane kablo yerinden cikmiş onu taktik düzeldi biliosn.ne kablosuydu o ? :D
Conqueror
08-03-2012, 23:20
Rica ederim , tekrar güle güle kullan.
Idle Control Valve olarak yurtdışında araman lazım.Yada burdaki çıkmacılara bakacaksın ama çok umutlu değilim açıkcası.
Aynen yurtiçinde böyle bir parça yok ancak ben hiç kredi kartı kullanmadım ve kullanmakta istemiyorum bu beni biraz uğraştıracak birde bu valfin bozulmasına elektrik tesisatında bir problemde yol açmış olabilirmiş önce onu bulmam gerekiyor.
Benim sarsıntılı çalışma zengin'den dolayıydı sanırım bir yerde yanlış bilgi verdim. Termostat açık kalmış onu düzeltince aracın hararetini yükselmesini aynı zamanda tam emin değilim zengin fakir oranını iyi seviyelere getirdi.
wideband varmi arabandanda ? zengin olmasi sadece sogukkenmi oluyordu ?
Wide band için fiyat araştırmam sürüyor ancak yaptığımız işlem sonrası usta ölçümü yapmaya götürdü ki rolanti valfinin bozuk olduğunu öğrendik.
http://e1203.hizliresim.com/v/9/3c09p.jpg
air regulator dü taktığımız
Conqueror
08-03-2012, 23:23
Benim gaz kelebeğinin altında küçük bir hava kanalı var ancak ucunda hiç bir boru yok bunun hakkında bir bilginiz varmı?
Benim gaz kelebeğinin altında küçük bir hava kanalı var ancak ucunda hiç bir boru yok bunun hakkında bir bilginiz varmı?
fotoğraf çekip koyarsan daha aydınlatıcı olur
akbaba78
09-03-2012, 07:23
bende de ayni sorun vardi hararet musurunu degismistim kitapcikta oyle gosteriyordu cunku,sorun cozulmustu ancak termostat olayi banada tuaf geldi:beuj:
akbaba78
09-03-2012, 07:23
"canister" varmi seninkinde?
akbaba78
09-03-2012, 07:35
4 yada 5 mm lik bir hortumla canistere gidiyor o boru..
http://img837.imageshack.us/img837/5761/canister.jpg
http://img856.imageshack.us/img856/6084/canister2.jpg
Conqueror
09-03-2012, 09:22
bende de ayni sorun vardi hararet musurunu degismistim kitapcikta oyle gosteriyordu cunku,sorun cozulmustu ancak termostat olayi banada tuaf geldi:beuj:
Hocam ben yanlış bağlantı kurmuşum sarsıntının geçmesi zengin-fakir oranıyla düzelmiştir. Termostat sadece çok düşük olan hararet sorununu çözdü.
"canister" varmi seninkinde?
Canister yok ancak senin gösterdiğin çıkış hortumda benim dediğim çıkış kelebeğin hemen altında bu gün fotoğrafını çekicem. Beni acil rolanti motoru ve elektrik tesisatın'da bir problem varmı çözmem lazım.
Ben aşık oldum.
http://cdn.mkimg.carview.co.jp/minkara/photo/000/002/997/293/2997293/p4.jpg?ct=a2c3724af238
http://cdn.mkimg.carview.co.jp/minkara/photo/000/002/997/293/2997293/p5.jpg?ct=a2c3724af238
http://cdn.mkimg.carview.co.jp/minkara/photo/000/002/997/293/2997293/p2.jpg?ct=a2c3724af238
http://cdn.mkimg.carview.co.jp/minkara/photo/000/002/997/293/2997293/p3.jpg?ct=a2c3724af238
Bombalar olmamış birazcık.
http://cdn.mkimg.carview.co.jp/minkara/photo/000/002/997/293/2997293/p6.jpg?ct=a2c3724af238
civic@ef
09-03-2012, 15:12
iiymişde icim acıdı :D
onursoytam
09-03-2012, 15:39
hocam bunun içinde ben 10 yıl mahküm yatarım :)
Conqueror
09-03-2012, 16:00
Yurt icinde buldum parcayi 300 lira dedi eger mantikli derseniz yarin gidicem.
200sx im satılıktır yorumlarınızı bekliyorum
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1997 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 73255696 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-silvia-6-ileri-73255696/detay)
Istilldo
09-03-2012, 18:41
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1997 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 73255696 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-silvia-6-ileri-73255696/detay)
bence fiyat gayet makul,, dyno koysan daha iyi olur
Yurt icinde buldum parcayi 300 lira dedi eger mantikli derseniz yarin gidicem.
bende var 250TL'ye veririm sana.
erhanarici18
09-03-2012, 23:18
Ben aşık oldum.
http://cdn.mkimg.carview.co.jp/minkara/photo/000/002/997/293/2997293/p4.jpg?ct=a2c3724af238
Deat Race den çıkmış gibi
psikolojikdeli
10-03-2012, 00:35
Sx sahibi olan birisi olarak öncelikle aracın daha hızlı bir şekilde satılmasını isityorsanız fotolarda güncellemeye gitmenizi tavsiye ederim ve mümkünse
1.sağ sinyali yerine sabitleyin
2. mümkünse eğer rocker cover ınızı ve turbo housinginizi orginal rengine geri dondurun
3. jant lastik tercihini değiştirin orjinale bile döndürseniz daha hoş bir görüntü olacaktir
4. motor durumundan önce üst kısma şasede kasada herhangi bir oynama olmadığnı belirtin
5. xenonları iptal edin
6. tamponun altına lip ekleyin
son olarak aracı bildim bileli aynı fotolar var mümkünse daha alımlı ve düzgün fotolarla aracınızın satılacağını düşünüyorum
kendi düşüncelerim bunlardır umarım saygısızlık veya kötü yorum olarak algılamazsınız umarım biran önce elden çıkarırsınız
Conqueror
10-03-2012, 00:39
bende var 250TL'ye veririm sana.
Ali sendeki sıfırmı? Sabah irtibata geçelim telefonum 0532 662 10 69.
Sx sahibi olan birisi olarak öncelikle aracın daha hızlı bir şekilde satılmasını isityorsanız fotolarda güncellemeye gitmenizi tavsiye ederim ve mümkünse
1.sağ sinyali yerine sabitleyin
2. mümkünse eğer rocker cover ınızı ve turbo housinginizi orginal rengine geri dondurun
3. jant lastik tercihini değiştirin orjinale bile döndürseniz daha hoş bir görüntü olacaktir
4. motor durumundan önce üst kısma şasede kasada herhangi bir oynama olmadığnı belirtin
5. xenonları iptal edin
6. tamponun altına lip ekleyin
son olarak aracı bildim bileli aynı fotolar var mümkünse daha alımlı ve düzgün fotolarla aracınızın satılacağını düşünüyorum
kendi düşüncelerim bunlardır umarım saygısızlık veya kötü yorum olarak algılamazsınız umarım biran önce elden çıkarırsınız
tam nick in sana uymuş
bence fiyat gayet makul,, dyno koysan daha iyi olur
dyno videoları var 273 hp cıkıyor
aracın hiç bir yerinde ne alanı ne satanı üzecek bir prablemi yoktur
satma sebebim herkez gibi maddi sıkıntı yoksa ne bu arabayı satmayı düşünmezdim hele bu fiyata asla.
yarıca arabanın yanında sökülen bütün malzemeler verilecektir oem intercooler ve bosuları, termic fan ,davlumbazı , degişen piston ve kolları vs vs vs..........
Patisever
10-03-2012, 08:41
arkadaslar motorların kodlarını bilmiyorumda b26 det rb25det hangi nissanlarındı şimdiden teşekkürler
Patisever
10-03-2012, 09:26
rb25 det motor r33 gtsmı diyim ben daha doğrusu
Mechanix
10-03-2012, 12:28
RB25det R32-R33 Skyline GTS'lerde çıkan tek turbolu motordur.
RB25det Neo R34 Skyline GTT modelinde çıkar.
Mechanix
10-03-2012, 12:29
rb25 det motor r33 gtsmı diyim ben daha doğrusu
Rx8 e koymayı düşünüyorsan tavsiye etmem , ağırlık dengesi senin için önemliyse tabii ki.
Patisever
10-03-2012, 16:02
teşekkürler kardeşim senin aracında müptelası olanlardandım sanırım sattı nsende senin ilanda sanırım neo yazıyordu kardeşim
Conqueror
11-03-2012, 00:38
Bu gün rolanti motoru maceramı kısmen tamamlama yardımcı olan mustafa ve barışa teşekkürler.
civic@ef
12-03-2012, 11:58
eskiden cok düzgün bakılan her parçası orjinal duran bi sx di sonra lpg takıldı satıldı en guncel hali onden resimde eklerım yakında. arkada sağlı sollu iki adet anten beyaza boyanmış jantları ve onden arkaya kadar beyaz şeritleriyle.
Yazık edilen V6 sx örneği :)
http://f1203.hizliresim.com/v/d/3g4ry.jpg
Yazik olmus güzel arabaydi önceki sahiplerindede motorla ilgili problemler yaşadılar sanirim.
civic@ef
12-03-2012, 12:06
öyle bir problem yaşandığını duymadım almaya niyetlendim aslında ama 21bın dedi evladın olsun dedim cıktım..her geçen gun apaci olma yolunda ilerletiyolar arabayı her gordugmde içim acıyo yazık
matthardy
12-03-2012, 12:06
mhc plaka kırmızı s13'ü bilen varmı ? gören yada duyan
öyle bir problem yaşandığını duymadım almaya niyetlendim aslında ama 21bın dedi evladın olsun dedim cıktım..her geçen gun apaci olma yolunda ilerletiyolar arabayı her gordugmde içim acıyo yazık
eski sahibi buraya krank ariyorum diye konu açmıştı ayrıca.
http://www.techturkey.com/forum/2849848-post6.html
http://www.techturkey.com/forum/2849965-post7.html
http://www.techturkey.com/forum/2851702-post17.html
böyle bi konusma olduydu başka ks plakama varmi ankarada hbrm yok :)
barış sen şu jantları ne zaman takıyosun ya:D:D:D:D:D
barış sen şu jantları ne zaman takıyosun ya:D:D:D:D:D
takmadığımı kim söyledi :D
efe veya çağlar görürse foto koysunlar bi zahmet :)
psikolojikdeli
12-03-2012, 13:16
taktı taktı hemde tek başına o taktı biz baktık :) Kro_boy bu arada anahtar olurmu konusunda Çağlar Barış ve Ben olur dedik ama yinede anahtarcı ya sormak lazım diyorum ben :)
taktı taktı hemde tek başına o taktı biz baktık :) Kro_boy bu arada anahtar olurmu konusunda Çağlar Barış ve Ben olur dedik ama yinede anahtarcı ya sormak lazım diyorum ben :)
18'' 10 offsetler biraz hardcore oldu :D bnm çamurluklar açık olmasına rağmen fazla basamam arabayi.255 lastik var jantta.bitanesini taktik baktm önlere takmaya grk duymadk belki havalar güzelken bi fantezi yapar tekrar 4ünü birden takariz.
Resimler çok kötü kapali otoparkta cepteliyle bu kdr oldu.
http://i1135.photobucket.com/albums/m634/brs_egg/IMG00688-20120306-2142.jpghttp://i1135.photobucket.com/albums/m634/brs_egg/IMG00682-20120306-2140.jpg
civic@ef
12-03-2012, 14:26
eski sahibi buraya krank ariyorum diye konu açmıştı ayrıca.
http://www.techturkey.com/forum/2849848-post6.html
http://www.techturkey.com/forum/2849965-post7.html
http://www.techturkey.com/forum/2851702-post17.html
böyle bi konusma olduydu başka ks plakama varmi ankarada hbrm yok :)
boyle bir olay olduğunu bilmiyodum yazık olmuş bikere :D
akbaba78
12-03-2012, 14:34
18'' 10 offsetler biraz hardcore oldu :D bnm çamurluklar açık olmasına rağmen fazla basamam arabayi.255 lastik var jantta.bitanesini taktik baktm önlere takmaya grk duymadk belki havalar güzelken bi fantezi yapar tekrar 4ünü birden takariz.
Resimler çok kötü kapali otoparkta cepteliyle bu kdr oldu.
http://i1135.photobucket.com/albums/m634/brs_egg/IMG00688-20120306-2142.jpghttp://i1135.photobucket.com/albums/m634/brs_egg/IMG00682-20120306-2140.jpg
biraz kamber versen olmami be kardes fenaymis papuclar:icon_tup:
biraz kamber versen olmami be kardes fenaymis papuclar:icon_tup:
yok abi camber'le fln yiycek gibi degil
önler 8,5 arka 9,5 uygun et ile ancak olur.
bu tr'ye gelen seriyle basık s13 + te37 fantesizi biraz zor :) heleki 18'' iken
yok ya çok fazla olmuş bu 17 zaten benimde kafamdaki jant 17 önler 8 arkalar 9 ofset veya 8.5 9.5 falan gibi bişey olcak gibi bizim arabalara
valla bende resimlerde baktım sanki olmaz gibi geldi bizimkilere de hahahaha:D:D:D
napıosunuz cemaaat :D satılık coilover var sıfır kutusunda cillop :P :P katarlı nerdesin :D
erhanarici18
12-03-2012, 19:48
yok abi camber'le fln yiycek gibi degil
önler 8,5 arka 9,5 uygun et ile ancak olur.
bu tr'ye gelen seriyle basık s13 + te37 fantesizi biraz zor :) heleki 18'' iken
bi s14 de vardı bu janttan 10 ofset
bi s14 de vardı bu janttan 10 ofset
hangisi ? 3-4 tane s14-s14ada var bu jantta.
bizde s14ten sokup denedik.
Conqueror
12-03-2012, 23:57
napıosunuz cemaaat :D satılık coilover var sıfır kutusunda cillop :P :P katarlı nerdesin :D
Bu gidişle coilleri samsundan shippinglersin :)
şu 4 bijonu 5 bijona çevirme mevzusunu yada 4*114,3 ü 4*100 yapalım artık.
akbaba78
13-03-2012, 06:51
yok ya çok fazla olmuş bu 17 zaten benimde kafamdaki jant 17 önler 8 arkalar 9 ofset veya 8.5 9.5 falan gibi bişey olcak gibi bizim arabalara
ben 9" bbs denedim cuk oldu hem on hem arka;)
abi valla ön arka aynı ofset bilmiyorum ne kadar iyi olur resim falan çektiysen eklesene bakalım hem fikir edinmiş oluruz
ya coillerle ilgili konuşcam senle bi türlü pm atmadım ne kadar diyosun coillere pm atar mısın:):)
ben 9" bbs denedim cuk oldu hem on hem arka;)
Abi bnm eski jantlarda arka 10offsetti hiç problem yoktu 10,5 kdrda problem olmazdi.bizim problemmiz ztn düzgün et bulamamiz.keşke piyasade 10-15 etler bol olsada bizde istedigmz jantı spacerla fln ugraşmadan taksak :)
barış senin eski jantlar 17 diydi deil mi???
barış senin eski jantlar 17 diydi deil mi???
evet 17'' di.keşke sen alsaydn hesapliyada vermiştim :)
te37 ye kafayı taktım bi kere ya bakalım:D
Mechanix
13-03-2012, 09:58
Bi sende var 5*114 , kim alıcaktı onları olm :) Bende isterdim yok.
hee valla bijonlar uymuyo ki bizim:(:(
Bi sende var 5*114 , kim alıcaktı onları olm :) Bende isterdim yok.
pardon unutmuşum :D ileriye dönük bi yatarım olurdu tabi alsaydi :D
opium_robust
13-03-2012, 10:16
bi fırsat bulursam cok güzel bi spacer projem var yapıcam :D vatana millete
opium_robust
13-03-2012, 10:17
ilhan sen kesinlikle te37 takmalısın kanka çok güzel olacak araban:icon_tup:
ayyy ne uzucu,,, siz hala 4 bijon takılanlardanmısınız :D:D:D:D:D:D:D::D
gecin arkadaşım S13' e 5 bijon takma olayına ,, teknoloji yapın,, milenyum geceli 12 sene olmus hala 4 bijon hala 4 bijon... lutfen,, lutfen :D:D:D:D::D:D:D
tşk
Rıdvan.:icon_tup:
Conqueror
13-03-2012, 23:29
ayyy ne uzucu,,, siz hala 4 bijon takılanlardanmısınız
Hala kopamadım orjinal sevdasından zor değiştiririm jantları.
ayyy ne uzucu,,, siz hala 4 bijon takılanlardanmısınız :D:D:D:D:D:D:D::D
gecin arkadaşım S13' e 5 bijon takma olayına ,, teknoloji yapın,, milenyum geceli 12 sene olmus hala 4 bijon hala 4 bijon... lutfen,, lutfen :D:D:D:D::D:D:D
tşk
Rıdvan.:icon_tup:
poryaları değiştirerek mi 5bijona gecılıyor konu hakkında herhangi bir bilgim olmadıgı ıcın aydınlatırsanız sevinirim
teşekkürler
Conqueror
19-03-2012, 00:17
Bugün qatar daki izlediğim drift organizasyonlarından sonra ilk defa bir drift antrenmanına gittim. Bizim pilotlarımız qatar lı drifter ların çok ilerisinde. qatar racing club a bir meydan okunsa baya güleceğimizi düşünüyorum.
S13 leri pistte ilk gördüğümde heyecanlandım daha sonra üzülmeye başladım çünki hiç biri yan gitmiyordu. Taki istanbul garage ın beyaz s13 ünün şöförü değişince ye kadar o zaman biraz yanlamaya başladıki sonrasında mustafa siyah s13 le çıktı piste o zaman anladımki bmw lar yalan :) iki S13 şiir gibiydiler. Aslında favorim akademinin arabasıydı :)
poryaları değiştirerek mi 5bijona gecılıyor konu hakkında herhangi bir bilgim olmadıgı ıcın aydınlatırsanız sevinirim
teşekkürler
ustad ben arabayı aldıgımda 5 bijondu,, poryalar (yada podya tam ismini hatırlamıyorum) değişmişti.. bildiğin S14 lastiği oluyor benim arabaya :D:D:D:D
tşk
Rıdvan.
ustad ben arabayı aldıgımda 5 bijondu,, poryalar (yada podya tam ismini hatırlamıyorum) değişmişti.. bildiğin S14 lastiği oluyor benim arabaya :D:D:D:D
tşk
Rıdvan.
bildigm kadariyla senin arabada porya yok.spacerla 5 bijona dönülmüş.yanlışta biliyor olablirm.
akbaba78
19-03-2012, 10:09
hem poryalar hemde diskler degismesi gerekiyor:rolleyes:
Mechanix
19-03-2012, 10:12
Bugün qatar daki izlediğim drift organizasyonlarından sonra ilk defa bir drift antrenmanına gittim. Bizim pilotlarımız qatar lı drifter ların çok ilerisinde. qatar racing club a bir meydan okunsa baya güleceğimizi düşünüyorum.
S13 leri pistte ilk gördüğümde heyecanlandım daha sonra üzülmeye başladım çünki hiç biri yan gitmiyordu. Taki istanbul garage ın beyaz s13 ünün şöförü değişince ye kadar o zaman biraz yanlamaya başladıki sonrasında mustafa siyah s13 le çıktı piste o zaman anladımki bmw lar yalan :) iki S13 şiir gibiydiler. Aslında favorim akademinin arabasıydı :)
Teşekkürler kardeşim. Yeni başlayanlar da var , deneyimliler de . O yüzden karşılaştırmamak lazım. Sizleri de bekliyoruz artık aramıza. :)
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1993 Model 10.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 78696191 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-acill-satilik-takas-olur-78696191/detay)
motor problemi var sanırım izmirden satılıktı bikaç ay önce uygun fiyatlı alıp toplamak isteyenler için..
Mechanix
19-03-2012, 10:51
Yine korkunç bir S13 daha ...
sahibinden de gezinirken buldum belki işine yarayan biri olur dedim bir s13 daha kurtulsun istedim:):)
bildigm kadariyla senin arabada porya yok.spacerla 5 bijona dönülmüş.yanlışta biliyor olablirm.
oda olabilir barışım,, net bilgi sahibi değilim osman bi ara solemişti ama aklımda kalmadı :D:D:D
tşk
Rıdvan.
akbaba78
19-03-2012, 13:12
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1993 Model 10.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 78696191 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-acill-satilik-takas-olur-78696191/detay)
motor problemi var sanırım izmirden satılıktı bikaç ay önce uygun fiyatlı alıp toplamak isteyenler için..
Allah korusun:o
psikolojikdeli
20-03-2012, 01:25
5,500 cash :) napıyım dayanamıyorum bunudamı alıp toplasam camia ya bir araç daha kazandırırmıyız :)
Konu dışı olacak ama 200sx hastasıyım elindeki parayı denkleştirirsem http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-acill-satilik-takas-olur-78696191/detay ilandaki aracı toplayıp can yaparım can :D
barış bence jantların renkleri yanıltıyor bence cok guzel gorunuyor begendim guzel bir renkle çok şık olur
psikolojikdeli
21-03-2012, 00:21
Konu dışı olacak ama 200sx hastasıyım elindeki parayı denkleştirirsem Nissan 200SX 1.8 Turbo 1993 Model 10.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 78696191 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-acill-satilik-takas-olur-78696191/detay) ilandaki aracı toplayıp can yaparım can :D
para denlkeştirip bu aracı alacaksın sonra çok para denkleştirip toplayacaksın :)
alıcan 5 e yapıcan 15 e :D
Mechanix
22-03-2012, 21:02
Barış sen arabayı daha yürütmeden sattın mı ?
o Aydındaki araba sanırsam Tugralın eski arabası olabilir :D
tugralin eski araba şuan istanbulda iyi durumda.
civic@ef
22-03-2012, 22:19
barış'a selam olsun :p
http://g1203.hizliresim.com/v/q/3rqum.jpg
s13üde ne kdr sevsemde
yeminle acayip özledim s14amı :D
civic@ef
22-03-2012, 22:35
nerden aldımda sattım arkadaş ya tam eşşeklik. Nasıl bi arabaymışta bukadar aratıyo ınsana anlamadım :D
öhöm öhöm... te37 leri takıp iyice yere indirince çok güzel olmuştu arabam :D
ustad selam... tugralın arabayı ben aldım şu an bende istanbul bakırkoydeyim :D:D
tugralin eski araba şuan istanbulda iyi durumda.
iyi olması icin gayret gosteriyorum. sagolasin barisim :D:D:D:D
tşk
Rıdvan..
pendıktekı sıyah s14a ıcın bılgısı olan varmı aracı dusunuyoruz
Istilldo
23-03-2012, 13:45
barış o s14a satılırmı, sen binmeye kıyamamışndır eli oğlu .. doyamamıştır , kötü bi karar olmuş bence :)
psikolojikdeli
24-03-2012, 12:55
barış o s14a satılırmı, sen binmeye kıyamamışndır eli oğlu .. doyamamıştır , kötü bi karar olmuş bence :)
binicem üstüne Vurucam kırbaçı vurucam kırbaçı :D:D
Conqueror
28-03-2012, 09:52
Pazara kadar arabamdan uzak kalıcam . Pazar günü herhangi bir organizasyon olursa katılmayı çok isterim. Fotoğraf günü iyi olmazmı?
murat_ileri
28-03-2012, 16:10
yerden karda kalktı artık su araçlarınızı görelim bizde iç çekmeye devam edelim .
coilover olarak ne kullanıyorsunuz ?
ksport - hr yada megan kullanan varmı ?
Mechanix
28-03-2012, 16:41
%90 XYZ kullanıyor :)
Megan racing kullaniyorum memnunum
XYZ kullanıyorum, gayet memnunum, tavsiye ederim.
aliburma
03-04-2012, 18:37
bakalım, biz de bi s13 almaya niyetlendik ama.. hayırlısı...
Mechanix
03-04-2012, 18:44
Tam da zamanında valla ,piyasa da düzgün S13 zor valla şu anda. 1-2 tane anca çıkar.
psikolojikdeli
04-04-2012, 00:19
xyz ve k-sport un TR dist. var muhattabın var bence tercih bunlardan yana olmalı
Nissan 200SX 2.0 Turbo 2000 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 79422615 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2000-model-s14-79422615/detay)
ciddi düşünüyoruz araç hkkında bilgisi olan var mı?
otomatik şanzımanda manuel çevirmek mümkün mü?
onur200sx
12-04-2012, 22:16
Nissan 200SX 2.0 Turbo 2000 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 79422615 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2000-model-s14-79422615/detay)
Manuele çevirmek mümkün,yapılmış araçlar var o konuda sıkıntı yok.Yeterki şanzıman ve aparatları temin et.
civic@ef
12-04-2012, 22:22
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1997 Model 32.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 81481420 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-hatasiz-orjinal-manuel-s14a-81481420/detay)
daha mantıklısı
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1997 Model 32.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 81481420 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-hatasiz-orjinal-manuel-s14a-81481420/detay)
daha mantıklısı
bunda pek mantık goremedm ben yunus :) ben alirken veya sen alirken oyleydi ama fiyat cok yukselmiş.
kırmızı güzel.kasa motor düzgündü en son güzel bi pazarlkla alanabilr.
manuel içinde min 2 - 2.5 gözden cikar derim ben
kırmızı manuel olursa tadından yenmez.
Nissan / 200SX / 2.0 Turbo / KACIRILMAZ-SİLVİA-6İLERİ-FIRSATI sahibinden.com'da - 80737023 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-kacirilmaz-silvia-6ileri-firsati-80737023/detay)
bence üstündeki malzemelere bakarak en mantıklısı bu, sadece ufak tefek kozmetik işi var
merhaba;
2000 model kırmızı olan sahibindende surekli satılık olarak durmakta... ne kadar temiz olsada insanın aklına ""acaba"" sorusu gelmekte !!
diger 6 vitesli S14te zamanında 35 gibi fiyatlara gitmekteydi,, şimdi bu fiyatlara indi..
bi bakmakta yarar var..
temiz araba artık zor,, olanlarda dunya ister,, ki hakkıdır.
tşk
Rıdvan. :icon_tup:
Rıdvan abi senin araba satılık mı? Benimle bi facebooktan msnden falan bi bağlantıya geçsene. : )
keske avrupa fiyatlarına satılsada 2 ser 2 ser alsak 3 4 bın dolar yurtdısında burda sıfır araba parasına satılıyo 30 35 mılyara :(
civic@ef
13-04-2012, 08:17
bunda pek mantık goremedm ben yunus :) ben alirken veya sen alirken oyleydi ama fiyat cok yukselmiş.
Kırmızı otomatik 30 mavi düz 32 lira aslında şuandaki hiçbir 200sx mantıklı değil. Çok saçma fiyatlar isteniyo ve 1-2 kişi bu rakama satınca piyasası bu oldu :D en düzgünüde olsa kalkıp 30 lirayı vermem acık konuşayım hiç biri okadar para etmez bu benim kişisel görüşümdür. Ama alıcı satıcı işte laf söylemek bize düşmez :)
antalyadaki s14a yada bakılabilir.gecenlerde sahibi videolarını koymuştu aracın.
Fiyatlar cok enteresan gercekten ama adamın kendi malı ıstedigi fiyatı yazar satılırsa satılır bişey diyemeyiz
Mechanix Mustafa'dayken bu araca cok nıyetlenmıstım tam paramı toparladım toparlıyorum derken araba satıldı şimdi yatak sarmış ama fiyat genede yuksek geldi bana
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1994 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 82026415 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-lutfen-aciklamayi-okuyunuz-82026415/detay)
Ben kendi aracımı manuele cevirdim hiç bir sıkıntısı yok hatta diff oranı otomatigin daha kısa 3.92 oranı var oysa manuel lerin diff oranı 3.62 dir
Manuele çevirmek mümkün,yapılmış araçlar var o konuda sıkıntı yok.Yeterki şanzıman ve aparatları temin et.
Parca temini biraz ugraştırıyor
daha mantıklısı
Araç güzel olabilir mal sahibine satılır fakat fiyat biraz pahalı
Nissan / 200SX / 2.0 Turbo / KACIRILMAZ-SİLVİA-6İLERİ-FIRSATI sahibinden.com'da - 80737023 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-kacirilmaz-silvia-6ileri-firsati-80737023/detay)
bence üstündeki malzemelere bakarak en mantıklısı bu, sadece ufak tefek kozmetik işi var
Bu araç oldukca iyi temiz alınabilir sıkıntı dert yaratmaz
Ama manuel degil :) manuel icin 4 milyar gözden cıkarmak gerek
keske avrupa fiyatlarına satılsada 2 ser 2 ser alsak 3 4 bın dolar yurtdısında burda sıfır araba parasına satılıyo 30 35 mılyara :(
avrupayı bırakın artık bazı olaylara katlanmak sorundayız nekadarda zorumuzu gitse yapacak bir şeyimizde olmasa zevk almaya bakalım :cool:
Rıdvan abi senin araba satılık mı? Benimle bi facebooktan msnden falan bi bağlantıya geçsene. : )
ustad selam.
dun biri geldi baktı beraber kullandık arabayı,, begendi,, bugun yada p tesi satılacak inş :icon_tup:
ayrıca facebook uye değilim kullanmıyorum,, msnde cok nadir :D:D:D:D
tşk
Rıdvan.
emir rajom neden postaladılar seni bu arada gırtlak dolu motorun rektefeden gelmiş
Bizim piyasa yükselmiş, vtec muhabbetine dönmüşüz :)
Ben kendi aracımı manuele cevirdim hiç bir sıkıntısı yok hatta diff oranı otomatigin daha kısa 3.92 oranı var oysa manuel lerin diff oranı 3.62 dir
Parca temini biraz ugraştırıyor
Araç güzel olabilir mal sahibine satılır fakat fiyat biraz pahalı
Bu araç oldukca iyi temiz alınabilir sıkıntı dert yaratmaz
Ama manuel degil :) manuel icin 4 milyar gözden cıkarmak gerek
La civert olan Arbayi biliyorm eski sahibiym.manu el sanzimanla beraber ben sattim ztn.fiyat konusnda bos mevzu yapmiyorum.neyse satan arkadasa hayirli musteriler olsn guzel arabaydı
Kirm izi otomatik ama uzerine calisilck ara ba bence
Neyse bzm sx miz var al acak ar kda kadslara allah kolay gelsin :)
ustad selam.
dun biri geldi baktı beraber kullandık arabayı,, begendi,, bugun yada p tesi satılacak inş :icon_tup:
ayrıca facebook uye değilim kullanmıyorum,, msnde cok nadir :D:D:D:D
tşk
Rıdvan.
Kaça veriyorsun arabayı özelden bir yazsana abi. : ) Hayırlı olsun. Neden sattığını falanda yazarsan sevinirim abi.
La civert olan Arbayi biliyorm eski sahibiym.manu el sanzimanla beraber ben sattim ztn.fiyat konusnda bos mevzu yapmiyorum.neyse satan arkadasa hayirli musteriler olsn guzel arabaydı
Kirm izi otomatik ama uzerine calisilck ara ba bence
Neyse bzm sx miz var al acak ar kda kadslara allah kolay gelsin :)
arkadaşım hangi laciverden bahsediyorsun hangisi senindi? anlamadımda acıklarmısın
arkadaşım hangi laciverden bahsediyorsun hangisi senindi? anlamadımda acıklarmısın
Yukarda kirm izi ile bahsi gecen 06rpm plaka
Yukarda kirm izi ile bahsi gecen 06rpm plaka
benim sx den bahsediyorsun sannettim
barışım üzerine çalışılmıcak sx mi var? ya 2 tanedir ya 3 tanedir Tr de.. bir elin parmaklarını geçmez yani :)
robosapien
13-04-2012, 11:02
araba asksa s13 karasevda heralde, 20 30 vermem diyen arkadaslar umarim birgun bu araclara binme zevkine erisir,, ben subarumu en yakin arkadasim rx8 ini satip s13 pesine dustuk ki bence bu onemli.
Mechanix
13-04-2012, 11:03
Çağrı , Alper ne yaptı araba işini ?
onur200sx
13-04-2012, 20:44
http://www.techturkey.com/forum/aksesuar/118172-sifir-konig-jant.html
Beyler jantları satıyorum.İlgilenen arkadaşlar olursa buralardayım :)
su 300zx ılanları garıbıme gıttı bırısı 50 ye dıgerı 20 ye verıyo aynı araclar :) aralarında bukadar ucurum olmasını anlayamadım
ca18 ve sr20 de kim ne basinc basiyor ve aldiklari tahmini gucler nedir ?
Mechanix
14-04-2012, 14:13
Cevap vermeyin Subarucuya
su 300zx ılanları garıbıme gıttı bırısı 50 ye dıgerı 20 ye verıyo aynı araclar :) aralarında bukadar ucurum olmasını anlayamadım
20 lik olanını arıyorum ulaşamıyorum, mesaj attım yine ses yok, varmıdır izmirden aracı bilen tanıyan yoksa fake ilan mı?
20 lik olanını arıyorum ulaşamıyorum, mesaj attım yine ses yok, varmıdır izmirden aracı bilen tanıyan yoksa fake ilan mı?
fake olabılır bende 2 gundur arıyorum acmıyo
arkadslar s13 ler kasa olarak cok hosuma gıdıyo, 1 ay ıcınde tekrar bı araba alıcam.
8 senedır honda kullanıyorum.yıne honda dusunuyorum fakat dedıgım gıbı s13 lerde hosuma gıdıyo.
fakat bu araclar hakkında hıc bı bılgım yok.
bu araclar gunluk kullanım ıcın uygunmudur, bu araclardan anlamayan bırısı olarak alsam basıma bela almıs olurmuyum :) bılgılendırırsenız sevınırım... tşkler.
opium_robust
14-04-2012, 17:49
Bizim piyasa yükselmiş, vtec muhabbetine dönmüşüz :)
aynen öyle oldu :)
arkadslar s13 ler kasa olarak cok hosuma gıdıyo, 1 ay ıcınde tekrar bı araba alıcam.
8 senedır honda kullanıyorum.yıne honda dusunuyorum fakat dedıgım gıbı s13 lerde hosuma gıdıyo.
bu araclar gunluk kullanım ıcın uygunmudur, bu araclardan anlamayan bırısı olarak alsam basıma bela almıs olurmuyum :) bılgılendırırsenız sevınırım... tşkler.
http://www.techturkey.com/forum/makaleler-amp-teknik-bilgiler/114905-nissan-200sx-s13-walkthrough.html bu yazıya bir göz atın isterseniz..
döküntü alırsan hayata küsersin ki adam gibi bir s13 bulman zor :icon_tup:
döküntü alırsan hayata küsersin ki adam gibi bir s13 bulman zor :icon_tup:
Başka bir seçenek s14 almakmı gerek?
ca18 ve sr20 de kim ne basinc basiyor ve aldiklari tahmini gucler nedir ?
En son spec c tabirli subarunun hemen arka tamponundaydim :) 0.9 barda :)
S13 gokart araci gibi gelir bana ama s14 merso gibidir sr20 motor arti avantaj bana gore
s14a-s14 dünde elden düşmeleri döküntüleri oldugu gibi yaşça büyük olan s13ün kötüsü biraz daha boldur.
Arayip bulup hakkını verdikten sonra 3ününde temizi bulunabilir.
bi kış daha beklıcez artık fıyatlar normale donsun dıe pek temız gıbı gelen s13 yok gıbı 1 2 tane
bi kış daha beklıcez artık fıyatlar normale donsun dıe pek temız gıbı gelen s13 yok gıbı 1 2 tane
Aynen :icon_tup:
s13e sr20 atıp takılmak en iyisi :) bi motoru bozuk arac bulun motor bulması kolay :)
http://www.techturkey.com/forum/makaleler-amp-teknik-bilgiler/114905-nissan-200sx-s13-walkthrough.html bu yazıya bir göz atın isterseniz..
cok tesekkurler guzel bılgıler war gercekten :)
cok tesekkurler guzel bılgıler war gercekten :)
Spawn Grand master oldu :D s13 konusunda
robosapien
14-04-2012, 20:07
Çağrı , Alper ne yaptı araba işini ?
duruyo hala,,
S13 gokart araci gibi gelir bana ama s14 merso gibidir sr20 motor arti avantaj bana gore
go kart mı niiihaahahahaaaaa olmuyor emir:D:D:D:D:D
Spawn Grand master oldu :D s13 konusunda
Vallaha Efe abi sağolsun.Çok çekindiğim araç hakkında sorularımı kötü düşüncelerimi sıyırdı.
go kart mı niiihaahahahaaaaa olmuyor emir:D:D:D:D:D
Hayvan gibi adamım belki ondan oyle geldi :D
s13e sr20 atıp takılmak en iyisi :) bi motoru bozuk arac bulun motor bulması kolay :)
2jz iyi gider s13'çe yerden keser.:D
Arkadaşlar
Yaz vakti yaklaşıyor Mayıs Haziran gibi bir buluşma ayarlasak
Ozellikle Ben Ankara Bölgesinde olursa farklı olucagını düşünüyorum
neden nicin derseniz
İzmir
Adana
Antalya
Mersin
Kayseri
Ve diger illerde var
Ha istanbulda yogunluk fazla tamam kabul ama
Ankara istanbul 470 civari
Ankara Antalya 580 km
Ankara İzmir 586 km
Ankara Mersin 483 Km
Ankara Kayseri 325 km
Bu sebeplerden ankara dedim hani katılım fazla olması acısından ve 3 buluşma olmuş sanırsam hep istanbulda olmuş ama ortak bi karar alıp bi ara konuşalım bu olayı
2jz iyi gider s13'çe yerden keser.:D
2 jz degilde rb gider s13 e :)
Cevap vermeyin Subarucuya
subarucu derken ;)
Şu aralar deli gibi s13 arıyorum temiz, Bilen arkadaşlar sahibinden.com da su araba temizdir diyebileceğiniz araçlar varmı ?
robosapien
16-04-2012, 01:10
subarucu derken ;)
benden bahsediyo,, senin tom u almak icin basladigim seruven wrx alip spec-c ile sonlandi, sonuc olarak s13 sahibiyim ;)
Mechanix
16-04-2012, 09:56
Şu aralar deli gibi s13 arıyorum temiz, Bilen arkadaşlar sahibinden.com da su araba temizdir diyebileceğiniz araçlar varmı ?
Bütçen ne kadar ?
Sahibinden deki araçların %70'i çöp , ama fiyatları yine de düşük değil.Sorunsuz S13 parası isteyen adamların arabaları 100km yi zor geçer...
S13'un temizi zor bulunuyor doğrudur ama s13 kullanan da s13'u bırakamıyor =) Sevdanızdan vazgeçmeyin gençler =) benim 4 seneyi geçti galiba =) taş gibi mübarek :P CA18DET'den bu kadar korkmayın sadece hep yanlış ellerde oldular.Doğru parçalar,doğru işçilik CA18'i sr20'den daha sorunsuz yapar =)
S13 çok farklı, daha önce 2 tane S13'üm vardı, sattım S14 aldım, fakat gözüm hala S13'lerde, ondan dolayı bugün hayatımda 3. S13'ümü almak üzere anlaştım, bi aksillik çıkmazsa cuma günü kavuşuyorum.
Mechanix
16-04-2012, 17:27
Bende aracımın motorunu satıyorum , Tertemiz SR20DET arayan sx sahiplerine duyurulur !
http://www.techturkey.com/forum/modifiye-parcalari/118435-sr20det-intercoolerradyotorsaftkulaklar-vs-vs-vs-full.html
Bende aracımın motorunu satıyorum , Tertemiz SR20DET arayan sx sahiplerine duyurulur !
http://www.techturkey.com/forum/modifiye-parcalari/118435-sr20det-intercoolerradyotorsaftkulaklar-vs-vs-vs-full.html
Hayırlısı olsun Mustafa, inşallah tez zamanda satılır sende projenle gözümüzü gönlümüzü açarsın.
;5782014']S13'un temizi zor bulunuyor doğrudur ama s13 kullanan da s13'u bırakamıyor =) Sevdanızdan vazgeçmeyin gençler =) benim 4 seneyi geçti galiba =) taş gibi mübarek :P CA18DET'den bu kadar korkmayın sadece hep yanlış ellerde oldular.Doğru parçalar,doğru işçilik CA18'i sr20'den daha sorunsuz yapar =)
Kesinlikle katılıyorum.Benim elime s13 düşse ne sorunu varsa hiç gözümü kırpmadan harcarım.S-13 hastalıktır.
selam arkadaşlar , ben ERDEM , kayseriden katılıyorum, 26 yaşındayım.
bi 200sx s14a almam düşüncem var,yardımcı olursanız sevinirim
arac bu Nissan 200SX 2.0 Turbo 1999 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 65801439 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-manuel-1999-model-200-sx-s-14a-65801439/detay)
Ben biraz sormuştum bu aracı. Eski sahibi çok temiz kullanmış, yeni sahibi nasıl kullanmıştır bilemiyorum. Ama fiyatlar çok yukarıda, yazın bitmesini beklemenizi öneririm.
yaw şu ilanlardaki bilen biliyor lafına uyuz oluyorum
bu arada aracım hala satılık, düşünen varsa güzellik yapacağım.
http://c1204.hizliresim.com/w/k/4k3cy.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
arac bu Nissan 200SX 2.0 Turbo 1999 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 65801439 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-manuel-1999-model-200-sx-s-14a-65801439/detay)
Fiyat çok uçuk kış aylarını beklemek lazım.
bu arada aracım hala satılık, düşünen varsa güzellik yapacağım.
http://c1204.hizliresim.com/w/k/4k3cy.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
O guzellik konusunda bi pm alabilirmiyim :)
ciddi alıcısı çıkarsa boş çevirmem, geyik yapmak için mesaj atan çok.
Neyse konu dağılmasın Satılıklar bölümü değil burası.
Antalyadaki s14 a y bak moyor dolu ve gideri iyi :) 0507 altiyuz doksan 06 34 benim cep yardimci olmaya calisirim
bende alıcam fakat 1 kıs daha beklıyorum fıyatların 20 lı sevıyelere dusmesını 30 lıra verılmez su anda bu araclara arac onların ısterlerse 50 ye satarlar ama benım gozumde en temız s14 bıle ederı max 25 dır helekı sahıbındendekı aracların coguda ıyı durumda degıl
ozluturk
17-04-2012, 20:22
Hayırlısı bakalım Kayseriye bi 200sx daha kazandıralım :)
bende alıcam fakat 1 kıs daha beklıyorum fıyatların 20 lı sevıyelere dusmesını 30 lıra verılmez su anda bu araclara arac onların ısterlerse 50 ye satarlar ama benım gozumde en temız s14 bıle ederı max 25 dır helekı sahıbındendekı aracların coguda ıyı durumda degıl
Mal alicisina satiliyor temiz kazasiz degisensiz arac ayri ekstrasi olan arac ayri bunun disinda fantezi olup tertemiz diye 40 istiyenler var ama s14 dolusu 30 35 olmali hatta 40 ta olabilir fakat drift herkes yapmadigindan bazi konular eksik bir vti roll drag su yada typer etkinlikleri fazla neyse ben roll amacli daha cok kullanip cok arac gectim 200 sx bilerek yaparsaniz cok sonuc yapilir ama su var turkiyede 200 sx zahmetli biraz ve her parcasini buluyorum imkan meselesi
psikolojikdeli
18-04-2012, 00:35
200sx in fiyatlarının düşmesini beklemek pek mantıklı bir hareket değil en azından 2 senede daha yükselerek devam eder yaklaşık 10 seneden beri takip ediyorum sxleri alternatif i olmadığı için kendi klasmanında fiyatının düşmesini pek beklemiyorum
bu işler böyle,
200sx alırken ucuzuna bakıyor millet, neyin ne olduğunu bilmiyor, sonra bir ton emek ve para harcanıyor, satarken de emeğin (ki paha biçilmez) ve harcanan paranın az da olsa karşılığı isteniliyor, istenilen rakam da bu sefer göze batıyor.
200sx'e binmeyen ve uğraşmayan BİLEMEZ.
bir sx binicisi ve satıcısı olarak :D orjinal bir sx s14a nın fiyatı 25den fazla etmez
25 in üzerine yapılan masraflar ekleme bilir oda bir kısmı
bu arada yazı kışı bekleyen arkadaşlar daha cok beklerler sxler ucuzlicakmış ahahahaha mantıga bak uzaydamı yaşıyosunuz kışı bekleyin ufolarda pirim yapacak puuhahahah
Mechanix
18-04-2012, 11:53
Ben 68 yazdım 65'e sattım diye herkes rakamları anlamsızca yüksek yazıyor... :) Heheh
robosapien
18-04-2012, 20:57
ben fiyati indirdim musti, 23 e vercem boyle giderse :)
ya haklısınız aracta bıseler varsa 50 60 da eder ama bos aracı adam 30 35 e satıyosa buna gulmemek mumkun degıl.İnat ettım 20 22 den fazla vermıcem sx e olmazsa m3 alırım sıkıntı yok.Zaten turkıyede toplasan 40 tane satılık sx var ve alıcısıda bı elın parmagını gecmez ıllakı fıyatlar dusucek 2 3 kısı 35 40 a sattı dıe sımdı herkes o fıyata satabılecegını sanıyo(SOYLEDIKLERIM EMEK HARCANMIS VE TEMIZ ARACLAR ICIN GECERLI DEGIL AMA BOS BI SX E 35 VERMEK MANTIKSIZ HATTA ISRAF)
Ben 68 yazdım 65'e sattım diye herkes rakamları anlamsızca yüksek yazıyor... :) Heheh
yaklasık 3 4 yıldır ılanda duran araclar var ve onlarda fıyatları normale dusurmedıgı surece satılmıcaklar gıbı duruyor..
eveeet beklenen kuş yuvada
http://g1204.hizliresim.com/w/n/4p885.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1204.hizliresim.com/w/n/4p89t.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
tesekkur ederim aaa olsaymis tam olacakmis